VISSZATÉRÉS SOROZAT:


7. SHOUD: „Edd meg az egész elefántot” – Kuthumi Lal Singh közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Elhangzott a Bíbor Körben,

2009. február 7-én


www.crimsoncircle.com

NAMASTE-E-E-E-E!(a közönség nevet) Namaste Shaumbra! (a közönség válasza: „Namaste”) NAMASTE SHAUMBRA-A-A-A! (A közönség hangosabban megismétli: -Namaste!) Én Vagyok az, Kuthumi Mester, és az égvilágon semmiért sem hagynám ki ezt a napot, amikor újra a Shaumbrával lehetek! Magamba iszom az energiátokat, az esszenciátokat! (Kuthumi mélyet lélegzik)


Miközben éppen beiszlak titeket, látok itt némi problémát. (nevetés) Ezen fogunk ma dolgozni. Hát a Shoudok történelmébe nem ez fog bevonulni a legmélyenszántóbbként vagy a legezoterikusabbként, de ez ma egy olyan nap, amikor bizonyos dolgokat előrébb mozdítunk.


Micsoda öröm újra itt lenni mindannyiótokkal a színpadon. Ez itt mindannyiunk színpada. Ez a Shoud – ez a varázslatos, gyönyörűséges energia, a biztonságos tér – ahol saját magunk lehetünk, ahol angyalok lehetünk, ahol egy rövidke időre elengedhetjük a félelmeinket és az aggodalmainkat. Ahol együtt lehetünk a családunkkal és a barátainkkal itt és most. Micsoda öröm!


Vegyünk akkor most közösen egy mély Kuthumi lélegzetet!


(szünet)


És érezzük ezeket az energiákat!


És mi az, amit látok? Azt látom, hogy félig megettétek az elefántot (nevetés), a másik fele meg kilóg a szátokból! (még több nevetés) És bizony az elefántnak nem a szebbik fele az, amelyik kilóg. De nem ám! Nemsokára jobban megmagyarázom, mit értek ezalatt!


És mekkora öröm volt, amikor nemrégiben Tóbiás felkeresett, és azt mondta: - „Kuthumi, megtennéd, hogy te tartod meg a Shaumbrák Valentin napi Shoudját? Megtennéd ezt, amíg jómagam és Saint-Germain előre megyünk Izraelbe és Egyiptomba, és majd Egyiptomban találkozunk veled, és azzal a Shaumbra csoporttal, akik szintén elutaznak arra a vidékre, ami olyan nagyon fontos számodra?” Rögtön megragadtam az alkalmat!


A legtöbbször Tóbiás és Saint-Germain vannak itt fent a színpadon előttetek, én pedig a nagyon is személyes, mindennapos szinten vagyok veletek. Veletek vagyok, miközben végigmentek ezeken a meglehetősen érdekes, és kihívásokkal teli időszakokon. Megpróbállak némi nevetésre bírni titeket. Időnként kissé beragadtok és talán éreztek is engem, amikor ott sertepertélek körülöttetek, és egy kis humort próbálok az életetekbe csempészni, próbállak kihúzni titeket a komolyságotokból, és ami mindennél fontosabb, megpróbállak kiszedni titeket abból a nagyon is elmés üzemmódból, amiben vagytok.


Tehát drága Shaumbra, ma egy kis időt azzal fogunk tölteni, hogy megesszük az elefánt másik felét is, emészteni fogunk egy kicsit. Milyen csodálatos ma itt lennem, mikor az új könyvem is bejelentésre került – Ó! – és Marisa számára is! (nevetés, mikor Kuthumi Marisa Calvi-ra hivatkozik, aki a bevezető részben bemutatta III. Tutmózis Fáraó című könyvét, amit Kuthumival közösen írtak)


Milyen örömteli időszakot is töltöttünk egymással, miközben együtt dolgoztunk ezen a könyvön. És ti is tényleg fel fogjátok fedezni, hogy amikor megnyitjátok az energiáitokat a hozzám hasonló nem fizikai lényekre, mint amilyen Tóbiás, Saint-Germain, és még nagyon sokan mások is, micsoda öröm mindkét fél számára a közös munka. Odafigyelünk, hogy ne legyetek túlságosan mentálisak a dolgok kapcsán, ne legyetek annyira strukturáltak abban, amit tesztek. Átadjuk nektek az érzést, és pontosan ezt tettük mi is együtt Marisa. Ha emlékszel közös munkánk nappalaira és éjszakáira, bevittünk téged az érzés energiájába, és ez az energia tette lehetővé számodra, hogy visszatérj abba az életembe, ahol Tutmózisként éltem, és valóban át is éld azokat az élményeket, majd belehelyezd a saját energiádat is. Az, hogy valaki képes újra számba venni a történetet – az egyéni tényeket, az nem igazán fontos – ami lényeges, és ami számít, az az érzés és az esszencia.

Drága Shaumbra, Tóbiás és Saint-Germain már elmondta ezt, de én most újra elmondom. Milyen csodálatos időszak ez most az életetekben az alkotásra, amikor az energiák ilyen magasak és intenzívek, amikor az energiák ennyire nyitottak. Tudjátok soha korábban nem volt még ekkora káosz ilyen kevés struktúrával. Soha ezt megelőzően nem volt ekkora bizonytalanság és kétség az emberi tudatban. Soha korábban nem volt ilyen sokszámú nyitás – nevezhetitek ezeket portáloknak, nyitásoknak, átjáróknak – amik bevezetnek a kiterjesztett tudatosságba, az új ideák honába.Munka az Új Energiával


Mindannyian hallottatok az Új Energiáról elméleti elképzelést alkotva róla. Adamus néhányatokat el fog vinni az Új Energiával való nagyon meghatározott, specifikus munkára, nem is olyan soká. De hallottatok erről az elméletről. Jelenleg ott köröz körülöttetek a meghívásra és a megnyílásra várva.


Néha nehéz ezt észrevenni, mert az elme hajlamos a hátraarcra, és megpróbál a régi utak után keresgélni, ahogy eddig kezeltétek a dolgokat. De mi lenne, ha csak egy pillanatra megállnátok, vennétek egy mély levegőt, majd kinevetnétek azt magatokból! Nevessétek ki! (A közönség nevet) Vegyél egy mély lélegzetet – csináljuk csak újra – vegyél egy mély lélegzetet, majd nevesd azt ki magadból! (a közönség hangosabban nevet, Kuthumi mosolyog) Ez jó volt Shaumbra. Nagyon jó volt. Ezt fel fogom venni az egyik nevetős cédémre, mert egy TV show-n szükségem lesz rá, amit én készítek. Amikor nevetsz, kineveted magadból azt az energiát. És itt kezd a dolog mókássá válni. Itt kezd izgalmas lenni.


Tehát ma itt vagyok, hogy… egy kis munkát végzünk ma el itt közösen, hogy belemenjünk kissé ebbe az energiába, hogy mozgásban tartsuk azt. Jelenleg elképesztően könnyű beragadni. Nagyon könnyű. Hasonló ez ahhoz, mint amikor egy rendkívül bonyolult útvesztőn vagy csapdán mész keresztül, ahol igen csak könnyű eltévedni, beragadni. És ilyenkor mit tesztek? Lélegeztek. Kicsit nevettek is rajta. Beszéltek hozzánk.


Az egyik leghatalmasabb indokunk arra vonatkozóan, hogy itt vagyunk, nem az, hogy csillogtassuk előttetek a mi nagyszerű, briliáns bölcsességünket. Hanem az, hogy bátorítsuk a tiéteket. Azért vagyunk itt, hogy meghallgassunk titeket, hiszen amikor hangosan beszéltek hozzánk – és ezt javasolnám nektek – beszéljetek hozzánk hangosan! Amikor az elméteken keresztül próbáltok velünk beszélni, az egészen más hatással van rátok. De amikor hallod a saját hangodat, ahogy hangosan beszélsz, majd odafigyelsz ránk, az segít a dolgokat tisztába rakni. Az csodálatos módon segíti az energia mozgását, áramlását És mi pontosan ezért vagyunk itt. Nem vagyunk mi annyira elfoglaltak, hogy nem tudnánk eljönni hozzátok, és ne tudnánk veletek beszélni. Nem vagyunk mi annyira elfoglalva más emberekkel, hogy ne lenne időnk viccelődni és beszélgetni veletek egy kicsit.


Néhányan eljöttök hozzánk – vagy bármelyik entitáshoz – és azt akarjátok, hogy oldjuk meg helyettetek a dolgokat. De mi nem ezért vagyunk itt. Hanem azért, hogy segítsünk nektek felfedezni azt a briliáns létezőt, akik vagytok, és hogy segítsünk nektek felfedezni és behozni ezt a dolgot, amit gnosztnak hívnak. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek behozni az Új Energiát.


Az Új Energia szinte minden meghatározást nélkülöz, hiszen a meghatározás mindig valami múltbéli dolgot jelent. A Régi és az Új Energia nagyon különbözik működésüket illetően. Az Új Energia Briliáns. Rendkívül gyors és hatékony.


Néha, sőt most is, miközben szembe találjátok magatokat ezekkel a problémákkal vagy kihívásokkal, hajlamosak vagytok kotlani rajtuk. Ez alatt azt értem, hogy újra és újra csak pörögtök rajtuk. Folyamatosan fenntartjátok azt a ciklust a problémátokkal, ugyanúgy, ahogy a számítógépetek merev lemeze dolgozza fel az információt. Ez egy folyamatos feldolgozás, újra és újra. Ettől aztán még frusztráltabbak lesztek, és alacsonyabb energiaszintre viszitek magatokat, amitől még jobban beragadtok. Ez jelenti azt, amikor csak kotlotok valamin. Tudjátok, az Új Energiának nincs szüksége erre a kotlásra. Az Új Energia teremt. Kiterjed. Megnyílik. Tehát azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek ezt belélegezni, és amikor ezt teszitek, lélegezzétek be a valódi Új Energiát! Lélegezzétek azt be!


Tehát örömömre szolgál itt lenni ma a könyv bemutatójánál – amit még több könyv fog követni, talán segíteni fog egyre több projektetek beindítása kapcsán, és talán arra is bátorít titeket, hogy próbáljatok meg olyan dolgokat, amikkel korábban nem próbálkoztatok. Ugyanakkor azért is vagyok ma itt, mert együtt dolgozom Linda, Norma, Garret és Cauldre energiáival, miközben felkészülnek Egyiptomi utazásukra. Ó, és bizony lesznek tapasztalásaik, hm (nevetés, mert Linda grimaszol) ahogy a csoport többi részének is.


Hogy miért lesznek élményeik? Mert ezt kérték. Ezt kérték, és ugyanazt a frusztrációt érezték, mint ti. Érezték ezt a vágyat, hogy eljussanak a tudat új országútjára – ami egy teljesen új sztráda, ahol nagyon kevés ember járt még eddig – ha egyáltalán járt már ott bárki is – és ők is ugyanúgy küzdöttek magukban, mint ti: -„Hogyan működtessem ezt az életemben? Itt vannak ezek a tipikus emberi feltételek, amikkel meg kell harcolnom, mint a testem, akkor az olyan dolgok, mint az utazás, a számlák kifizetése, a munkával kapcsolatos problémák megoldása, mindezek az emberi dolgok. Hogyan vagyunk így képesek bejutni a tudatnak erre az új országútjára?” Mindannyian ezzel frusztráljátok magatokat.


Tehát megtervezték ezt a lehetőséget, más Shaumbrákkal egyetemben, akik szintén csatlakoznak ehhez az utazáshoz, eltervezték ezt az alkalmat, hogy bizonyos értelemben véve visszatérjenek a saját gyökereikhez, visszatérjenek az emberiség misztériumaihoz, hogy egy egészen más szemmel tekinthessenek a múltbéli dolgokra, ami majd segít nekik megérteni, hogy mi lehetséges az Új Energiával. Tehát most itt vagyunk, hogy segítsünk felkészíteni benneteket erre az utazásra.


Vegyünk egy mély levegőt, hiszen amit ők felfedeznek, azt ti is fel fogjátok fedezni, hiszen itt van a Shaumbrának ez a gyönyörűséges és megszentelt energiája, ahol mindannyian egyedülálló és szuverén teremtők vagytok. És ez a kulcs szó, drága Shaumbra – egyedülálló és szuverén. Ennek ellenére mindannyian össze vagytok egymással kapcsolva egy bensőséges, bizalmi és nyitott szinten. Ez már önmagában is kihívást jelent néhány ember számára, hogy függetlenként ismerjék el önmagukat, ugyanakkor annyira nyitottnak és bizalommal telinek is, hogy összekapcsolódhassanak, kifejezetten más egyedi és szuverén lényekkel.


Az egyik kihívás az új sztrádára való felhajtás során az, - ami általában jellemző az emberekre – hogy létezik egy érdekes vágy bennük arra vonatkozóan, hogy visszatérjenek valamiféle egységhez vagy ahhoz, amit én a semmi-nek szoktam nevezni – vagyis hogy visszatérjenek valami homogén, egységes, nem azonosítható, hanem sokkal inkább valamiféle unalmas fantázia boldogsághoz, gyönyörűséghez. Oly sok ember azt gondolja. – „Bárcsak visszamehetnék a kezdetekhez, az egységemhez, és akkor minden tökéletes lenne.” Nos, ha visszatérnél az egységedhez, akkor többé azt se tudnád, hogy ki vagy, mert akkor összeolvadnál ennek az egységnek az összes többi részével. Tehát szellem halált halnál, ahelyett, hogy csak az emberi kondíciók halálán mennél át.


Ó, nem, nem mentek oda vissza. Hanem kiterjedtek kifelé és befelé. Szuverén egységként értitek meg magatokat, vagy ahogy ezt Saint-Germain megfogalmazza, visszatérsz a saját EGY-edhez. És akkor, majd a saját egységedben megérted, hogyan működik minden más is, hiszen először azt kell megértened, hogy te magad hogyan működsz.


Sajnálat illeti azokat, akik az élet kérdéseire magukon kívülre tekintve keresik a válaszokat, akik a történelemhez próbálnak visszatérni, hogy megtalálják a ma válaszait. Szánalom illeti azokat, akik elfelejtenek magukon belülre tekinteni, és folyton csak kívülre figyelnek, mintha létezne valamiféle titok a csillagokban elrejtve, mintha létezne valamiféle isten a többi dimenzióban, kivéve itt. Irgalom illeti azokat, akik annyira beleragadtak az elméjükbe, hogy elfelejtenek bemenni a saját szellemükbe.


Ó, és igen, én megtehetem ezt a megfigyelést kedveseim, hiszen mindenkin túltéve, kivéve talán Adamust (Kuthumi mosolyog), olyan nagyon be voltam ragadva az utamon, hogy mindent elveszítettem a felemelkedésem során. Néhányan nem gondoltátok viccesnek, amikor az egyik Shoudunkban erről beszéltem. –„Egy vicces dolog történt a felemelkedés során. Mindent elveszítettem.” – de drága Shaumbra, az csak egy pillanatig érződik így. És ennek a pillanatnak az érzése egy örökkévalóságig tarthat (kuncog), pedig az mindössze egy pillanat. Adhatja ezt az érzést.


Elveszítesz mindent, hogy felfedezd a mindennél is többet. Elveszíted mindazt, amiről azt gondoltad, hogy te vagy, hiszen az egy megtévesztő külső, látszat. Egy illúzió. Ez az egész egy illúzió. Ó, és ti milyen valóssá próbáljátok tenni ezt az illúziót, nem igaz? Milyen keményen próbáltok ragaszkodni ahhoz a dologhoz, amiből éppen kiszállni próbáltok? (Kuthumi nevet) Mennyit küzdötök a nap folyamán, és amikor eljövök, hogy elvegyem tőletek azt a dolgot, akkor meg sikítoztok és kiabáltok, és megpróbáljátok azt visszavenni. Buta, buta emberek. (Kuthumi megint nevet)


Tehát drága Shaumbra, ahogy már említettem, pontosan tudom milyen ennyire beragadni ebbe a hurokba, ebbe a folyamatba, amiből képtelenek vagytok kijutni.


Ezt az Új Energia dolgot – ezt éppen csak most kezditek felfedezni. Abban a pillanatban, amikor úgy gondoljátok, hogy sikerült egy kis megértésre szert tennetek felőle, már el is illan előletek. Egyfajta rejtőzködésbe vonul. Minden alkalommal, amikor érzed azt az új sugárutat, akkor az eltűnik valahová máshová, nem így van? Minden alkalommal, amikor úgy érzed, hogy a virágba borulásod határán vagy éppen, akkor lezáródsz. Lezáródsz, mint egy őrült erényöv. (A közönség és Kuthumi nevet) El kell, hogy áruljam, megmondtam Cauldre-nek, hogy ma nagyon rossz lesz a humorom abból a célból, hogy kiszedjelek titeket arról a helyről, amiben vagytok. Szóval, hol is tartottunk? Ó, igen…(nevet)


Beszéltünk erről, mi ketten, te és én – mindannyiótokkal egyenként. Pont úgy, ahogy Tóbiás és Adamus beszélget veletek, én is beszéltem nektek erről az Új Energiáról. Egy részetek nagyon is tudni akarja milyen is az. De aztán ott van az a másik részetek, aki fél ennek a megtapasztalásától, mert nem tudja azt meghatározni, nem tudja azt csinos rendbe állítani, és nem tudja azt papírra vetni garanciákkal, apróbetűs részekkel és egyebekkel megtámogatva. 30 napos pénz visszafizetési garanciát szeretnétek rá. (nevetés) Azt szeretnétek, hogy adjak belőle nektek egy ízelítőt, egy próbát, egy demonstrációt – de ez nem így működik.


Az Új Energia teljesen más. Azok számára, akik viszonylag újak a Shaumbra összejöveteleken, elmondom, hogy a vibrációs energia az egymással ellentétes erők, azaz a dualitás által működik. Ti ezt fénynek és sötétségnek, maszkulinnak és femininnek, fentnek és lentnek nevezitek. És látjátok, mindennek meg van az önmagával ellentétes ereje, és a valóságotok egészen eddig a pontig ezen a módon került megteremtésre. És ez, egyébiránt egy igen hatásos módja a valóság megteremtésének, egészen egy határig.


Addig a határig, amikor is a szellem és a tudat egy másik utat szeretne megismerni, amikor többé már nem azokat a régi ismétlődő mintákat, az egymással szemben álló erőket akarja, a jó és a rossz ellentétét, a drámát, a drámát, a drámát, a folyamatos drámát. A tudat eljut arra a pontra – a szellemed eljut arra a pontra, amikor is azt mondja: -„Tudom, hogy működik a dualitás. Ismerem a csatározást. Nekem is jó párban részem volt. Ismerem az egymással szemben álló erőket, és tudom, hogy egyik sem fog tudni sohasem győzni. Ezek szüntelenül szemben állnak egymással. Folyamatos ellentét van köztük. Folyton ugyanazokat a mintáikat ismétlik.” Tehát a tudat azt mondja: -„Ennél lennie kell többnek is. Kell, hogy létezzen valami az egymással ellentétes erőkön túlmenően.” – és létezik is. De ez az illúzió, amiben éltek rendkívül erős, és nagyon is ragaszkodik a saját identitásához. Nem akarja azt elengedni. Vasmarokkal szorítja. És ilyenkor valóságod összes többi energiája is ezt fogja támogatni. A munkahelyed, sőt a fizikai környezeti valóságod is mind kétségbeesetten ragaszkodik ahhoz, hogy megpróbálja ezt az illúziót fenntartani, összetartani. Ugyanakkor pedig a tudat előáll, és azt mondja: „Kell, hogy legyen más módja is az élet megtapasztalásának!” És ti most pontosan itt tartotok.


És van is. Létezik, és ez magába foglalja azt, amit mi Új Energiának nevezünk. Az Új Energia nem vibrációs, hanem kiterjedő – ez visszanyúlik a Shaumbra 101-ig, ami régi dolog némelyikőtöknek, másoknak viszont új – és ennek az Új Energiának nincs szüksége egy vele ellentétes erőre ahhoz, hogy megismerje önmagát. Nincs szüksége önmaga tükröződésére, a tükörképére. Nincs szüksége valami olyanra, amiről visszapattanhat. Ez kiterjedéssel bíró, mivel kegyelemben áramlik kifelé és befelé, egyszerre, egy időben. Olyan nagyon különbözik a régi vibrációs energiától, hogy alig lehet észrevenni. Ti az energia érzésének egy bizonyos szintjéhez voltatok eddig hozzászokva. Nagyon is tipikus meghatározott válaszokhoz, reakciókhoz voltatok hozzászokva 3D-s környezetetekben. Pedig az Új Energia teljesen másmilyen.Szuverenitás


Meg sem akarok próbálkozni ennek részletes ecsetelésével. Adamus megteszi ezt majd később. Mindössze arra kérlek titeket, hogy legyetek erre nyitottak. Különösen azoknak a dolgoknak a kapcsán, amikkel éppen mostanság néztek szembe az életetekben, amik tényleg jól a padlóra küldtek benneteket, amitől igazán befrusztráltátok magatokat. Most akkor egy pillanat erejéig láss túl azon a frusztráción. Most azokat az egyéni, személyes dolgokat vádolod mindezért, amik jelenleg zajlanak az életedben, pedig az a frusztráció valójában a te tudatod és a szellemed, aki meg akar nyílni, és egy teljesen más módon kíván tapasztalni. És ezt megteheti. Meg ám!


Ebben áll a kihívás! Ez esetleg az illúzió elengedését jelenti – a régi illúzióét. Ez talán azoknak a dolgoknak az elengedését jelenti, amikhez nagyon erősen ragaszkodtok – a korábbi üzleti tevékenységeitek eddigi módozataihoz, és ez félelemmel töltheti el az emberi illúziót. Az nem akarja, hogy távozzon, elengedésre kerüljön, amíg nem lát rá valamiféle garanciát.


De pontosan itt jöttök ti be a képbe. A bizalmatok. De semmi esetre sem a külső dolgokban való bizalmatok, hanem a magatokba vetett bizalmatok. A bizalomra való képességetek egy nagyon mély szintű tudást jelent bennetek, miszerint minden rendeződni fog. Namost, ez egy kissé ijesztő, mert a Régi Energiás kondicionáltság egy része azt mondja, hogy mindig valaki másban bízz meg, hogy mindig valaki másra támaszkodj a dolgok működésével, alakulásával kapcsolatosan. De itt, ebben az új tudatosságban, arra vagy felkérve, hogy magadban bízz meg, hogy bízz abban az ugrásban, amivel beleugrasz az Új Energiába, ami szinte teljességgel meghatározhatatlan. Hogy ugorj bele ebbe az Új Energiába, ami semmilyen szinten sem hasonlít a Régi Energiához; hogy ugorj bele abba, hogy egy egészen más módon tapasztald meg az életet, magadat a régi illúzió keretein kívül.


Van egy jó pár Shaumbra, akik már egy bizonyos fokig ezt megengedték ezt maguknak, és ők fogják nektek elsőként elmondani, hogy: „Egyszerűen tedd meg! Csak ugorj bele! Egyszerűen bízz! Semmit sem veszíthetsz, kivéve az eddigi illúzióidat! El vannak képedve, és ők is elmondanák nektek, pont úgy, ahogy most én is elmondom nektek, hogy:-„Ez olyan végtelenül egyszerű, olyan örömtelien könnyű, hogy már nehéz.” A régi dualitásos kondicionáltság nehézzé teszi a dolgokat. Ez része az illúziódnak – hogy ahhoz, hogy valami valós legyen, nehéznek kell lennie – értitek? Az Új Energia, ez annyira könnyű, hogy a régi részed meg fogja tagadni, el fogja utasítani, hogy az így is megtehető. Ellen fog ennek állni, mert meg akarja azt nehezíteni. De emlékezz, te egy szuverén létező vagy. Választhatod a könnyűt. Választhatod azt, hogy megugrod azt az ugrást! Választhatod azt, hogy megbízol magadban!Aktuális energiák


De elég volt az oktatásból! Oké, hol is tartunk most Shaumbra? Hadd magyarázzam el egy kicsit, mi is zajlik mostanság!


A világ soha nem volt még ekkora káoszban. Az energia gyorsabban mozog, a tudatosság pedig egy bizonyos módon jobban be van ragadva, egy másik szinten fenyegetettebb, mint valaha, és jobban fél, mint eddig bármikor is, még az én Földi létidőimnél is nagyobb félelem él benne.


Legmagasabb szintű kormányzati vezetőiteknek – kevés kivétellel – halvány lövésük sincs semmiről. (nevetés) Persze ott állnak a televíziós kamerák előtt, és azt nyilatkozzák: -„Megnéztük ezt a dolgot, és úgy érezzük, van egy megfelelő új programunk, amivel természetesen egy-két új adó bevezetése is együtt jár – ami által kezelni tudjuk a felmerült problémákat, és mindenkit arra kérünk, hogy bízzanak meg bennünk!” Majd visszarohannak a szobáikba, ahol rejtőzködnek, mert fogalmuk sincs, hogy mit is tegyenek. Ez jelenleg nagyon is uralkodó szerte az egész világon.


Néha beugrunk ezekre a G8-as (A nyolcak csoportja az északi földteke nyolc nemzetének kormányzati fóruma: Kanada, Franciaország, Németország, Olaszország, Japán, Oroszország, Egyesült királyság és az USA) találkozókra, különösen Adamus, amit mi csak – a „hű, a zsenik” összejöveteleinek nevezünk (nagy nevetés, Kuthumi kuncog) – ahol is mindenki fontoskodva szerepel, úgy tesznek, mintha meg kellene védelmezniük és meg kellene teremteniük ezt az energiát az országukért és a választópolgáraikért. És elmennek ezekre a találkozókra, és mindenféle dokumentumokat cipelnek magukkal – ezek masszív, megtermett dokumentumok, amiket el sem olvastak, és soha nem is fognak (nevetés) – majd olyan megoldásokkal állnak elő, amikben ők maguk sem hisznek, mivel tisztában vannak vele, hogy azok a megoldások soha nem fognak elfogadásra lelni. Elmennek és bedobják ezeket a megoldásokat az asztalra, tudván, hogy ez mindössze vita tárgyát fogja majd képezni, és nem a megoldást segíti elő.


Tehát a vezetőiteknek – egy kevés kivételtől eltekintve – halvány elképzelésük sincs arról, hogyan kezeljék a világ jelenlegi problémáit, aminek részben az az oka, hogy nincsenek erre iskolák, nincsenek mentorok, akik valaha is keresztülmentek volna ezen, ami most zajlik a Földön. Tehát ez az egész mind csak spekuláció, teória, és ami mindennél fontosabb, ez az egész mindössze ablak dekoráció. Olyan ez, mint mikor Óz ott áll a függöny mögött nagy hangokat hallatva, miközben gőze sincs az egészről.


Hát ennek kissé nyugtalanná kellene tennie titeket! (nevetés) Csak egy kicsikét! És jut eszembe – nevetnünk kell, mivel mi van, hogy beugrunk ezekre a találkozókra – és észrevettétek-e valaha is, hogy ezek a találkozók úgy szoktak végződni, hogy a nap végén a megoldásokra vonatkozóan vagy felkérnek valakit ezek további tanulmányozására – ami mellesleg annyit tesz, hogy soha semmi sem fog velük történni. Vagy pedig újabb adókat vezetnek be, ami megint csak azt jelenti, hogy egy kevés ember még gazdagabb lesz. De drága barátaim, a kormányok és a parlamentek, a törvényhozó testületek és a diktatúrák előcsarnokaiban nem tudnak semmit. Ez ijesztő!


Térjünk rá a következő ijesztő forgatókönyvre! (nevetés) És drága Shaumbra, én ezt most komolyan mondom nektek! A szívemből beszélek! A bankárok – na ez egy félelmetes emberi tenyészet mostanság. Tudjátok, ez a bankár közösség – és Saint-Germain majd többet is fog beszélni nektek a jelenlegi banki rendszerek kialakulásáról – szóval ezek a legrégebbi feudális rendszerekből kerültek kifejlesztésre, aminek rögtön némi fogalmat kellene alkotnia számotokra a mögötte lévő energiáról! Majd, - anélkül, hogy összeesküvés elméletekbe bocsátkoznék – ez egy kiválasztott vérvonalú embereknek egy kiválasztott ember csoportjáé lett, akik így létrehozták a pénzügyek és a bankrendszerek valamiképpen globális rendszerét.


Most egy világkrízissel néztek szembe, és nekik fogalmuk sincs a dolgokról. A nagy nevek, akikről hallottatok, és amiket Cauldre itt most nem enged nekünk kimondani, - Rockefeller (nagy nevetés, ahogy Kuthumi nagyon gyorsan elhadarja a Rockefeller nevet) szóval azok a nagy nevek, akik már igen hosszú ideje a pénz mögött állnak, nekik minderről fogalmuk sincs. Namost, bizonyos értelemben nem is foglalkoznak ezzel, mivel ők – és most nagyon figyeljetek ide – azt gondolják, hogy van nekik bőven, ezért aztán elhatárolódva érzik magukat ettől a krízistől, ami világszerte történik. De tudjátok, amikor a Régi és az Új Energia összekerül, van, hogy nem keverednek valami túl jól, értitek ugye? Néha – hogy is mondjam csak, hogy is hívja ezt Tóbiás – összeütközés történik és bizony igencsak váratlan dolgok történnek. Nagyon meghökkentőek.


Tehát jelenleg ott ücsörögnek a palotáikban, látják ezt a banki krízist, és gőzük sincs arról, hogy mit tegyenek. Ezért aztán mindenféle üzeneteket küldözgetnek ki, és előállnak egy rakás új programmal, azoknak címezve, akik ott ülnek bent a bankokban, akik kölcsönöket folyósítanak, akik a kormányokban ülve nem irányítanak, nem szabályoznak, miközben pedig pont azt kellene tenniük. És amit ezáltal jelenleg tesznek az nem más, minthogy felfordulást, zűrzavart keltenek- ezt hívják ködösítésnek – ami által azt a benyomást keltik, mintha tudnák, mit kell tenniük. De drága Shaumbra, a leghalványabb elképzelésük sincs róla. Semmi. Pontosan ugyanolyan zavartak, mint ti. Ó, bocsánat, ők zavarodottabbak, mint ti azzal kapcsolatban, hogy mit is kellene tenniük.


Megpróbálnak visszatérni a régi rendszerekhez. Megpróbálnak visszatérni a felmenőik módszereihez, de ez nem működik. Jelenleg szinte mindennel megpróbálkoznak, hogy ezzel is azt a látszatot keltsék, mintha tennének is valamit, ami csak hozzáadódik az általános káoszhoz, a napi zűrzavarhoz.


Az üzlet. Az üzlet nagyon elfoglalt manapság. A hosszú idő óta fennálló, nagyon is jól kialakult üzletek egy olyan szituáción mennek keresztül, amit még az elemzőik sem képesek kielemezni. A pénzügyi, a marketinges, valamint a kutatási és fejlesztési guruik sem képesek arra megoldást találni. Azt sem tudják, hogy mikor vannak a mélyponton vagy a csúcsponton, és annak ellenére, hogy rengeteg megbeszélés zajlik a testületi asztalok mellett, valójában senki sem tudja, hogy mi a teendő. Senki nem tudja, hogy mi a teendő. Honnan is tudnák? Kevesebb, mint egy éven belül a világ a feje tetejére állt. A régi üzleti módszerek nem feltétlenül egyeznek meg az új módozataival. Azok, akik a hatalom birtokosai voltak, most azon kapják magukat, hogy a hatalom elolvadni látszik, és senki sem tudja, hogy mi fog történni legközelebb. Ez egy igencsak ijesztő üzlet!


És folytathatnám a sort a végtelenségig, beszélhetnék a különféle intézményekről, azokról, akik a vezetők voltak, azokról, akik a múltban segítették kikövezni az utat – és akiknek most fogalmuk sincs a teendőkről. És ennek már önmagában is ijesztőnek kellene lennie az emberi én, az emberi elme számára.


De ahogy beleéreztek ezekbe az energiákba, egy másik szinten ez elképesztően felszabadító! Mindig ott a félelem, hogy mi lesz, ha a tömeges káosz eluralkodik a Földön? Mi történik, ha ez a jelenlegi szituáció annyira szorossá válik, hogy összecsattan? Mi történik, ha kissé megismételjük Atlantiszt? Mi lesz, ha az időjárás annyira zorddá válik, hogy élelem hiányt okoz, ami pedig felkeléseket kelt majd az utcákon? Tehát itt van ez az emberi részetek, aki valóban beleérez mindebbe, és jelenleg itt tartunk.Az elefánt


Megeszitek az elefántot, és ez egy hatalmas rózsaszín elefánt, és ez az egész nem más, mint amit változásnak neveznek, ami átvisz az Új Energiába. Éreztétek a tudat változását, vagy legalább azt, hogy a tudat változást akar. Éreztétek az egész világot belengő feszültséget és bizonytalanságot. Miért? Mert Shaumbrák vagytok, mert össze vagytok kapcsolódva a Földdel, pontosan úgy, ahogy a Mennyekkel is. Azért, mert a legmélyebb szintű empátiával rendelkeztek, és érzitek a dolgokat. Mert él bennetek egy belső tudás arról, hogy ez egy történelmi, példa nélküli időszak itt most. Személyes tapasztalataitokból tudjátok, hogy ez nem csak egy aprócska változás most, ahogy ezt néhányan magyarázni próbálják. Ez minden idők leghatalmasabb evolúciója, vagy talán forradalma.


Vegyünk most erre egy mély levegőt, és mondjunk rá köszöntőt!


Tehát elkezdtétek behozni ezt az érzést és ezt az energiát. Elkezdtétek megenni a nagy elefántot. Ó, és igen, ez aztán jókora, méretes példány. Ez a lehető leghatalmasabb elefánt, amivel valaha is szembetaláltátok magatokat. És azt mondtátok: - „De én Shaumbra vagyok. Azért vagyok itt, hogy segítsem ennek az energiának a továbbhaladását. Itt vagyok, a legfantasztikusabb földi változások közepette.” - majd elkezdtétek megenni az elefántot. Aztán rájöttetek, hogy nem bírjátok azt tovább enni, ezért ez félúton megakadt, beragadt. Az elefánt egyik fele már bennetek van, a másik fele meg kilóg a fizikai testetek nyílásaiból. (nevetés) És mivel csak egy része van bennetek, a ti természetes tudati emésztő rendszeretek – így fogom ezt nevezni – az a képességetek, hogy érezzétek az energiákat, hogy totálisan érezzétek ezeket, majd megengedjétek, hogy az egész keresztül áramoljon rajtatok – nos, ez beragadt. Egyfajta tudati székrekedésetek van, (nevetés), mert az be van ragadva. Ti pedig azon tűnődtök, hogy mi lehet a baj.


Visszatértek hozzánk, Adamushoz, Quan Yinhez, Tóbiáshoz és jómagamhoz, majd azt kérdezitek: -”Mi folyik itt? Miért érezzük mindezt a feszültséget? Miért van az, hogy semmi sem jó? Miért érzem azt, hogy nem tudom az energiákat folyamatosan áramoltatni?” –És ilyenkor hosszasan elbeszélgetünk, és elmondjuk nektek, hogy egyszerűsítsetek. El szoktuk nektek mondani azt, amit ma elmondok nektek – ami nagyon egyszerű, ezért valószínűleg nem fog belőle valami nagyszerű akadémikus könyv, vagy spirituális felfedezésről szóló könyv születni – de végre megeszitek az egész elefántot.


Mit jelent ez? Megengedted magadnak, hogy részben érezd a most zajló fenomenális változásokat, amik nem csak itt a Földön történnek, hanem a nem fizikai dimenziókban is. Megengedted magadnak, hogy belekóstolj ebbe az ínycsiklandozó, bár néha ijesztő átmenetbe. És akkor megálltál. Egyfajta félelmi bénulás vett rajtad erőt – egy tudati bénulás – és most pontosan itt tartotok. Nem emésztitek meg azt, ami már bent van. Nem eszitek meg azt, ami még mindig kilóg.


De ma, a legegyszerűbb módon, a régi módokat egyáltalán nem használva, az elmét nem használva – és nem akarom, hogy bármelyikőtök is megerősítéseket alkalmazzon… a megerősítés megszívat (nevetés) Tényleg rossz szívás. A megerősítés nem más, mint egy spirituális trágya halom, mert nem hisztek benne. Máskülönben nem mondogatnátok. Nem bíztok benne. Az bűzlik. Mentális maszturbáció. Tehát drága barátaim, ne mondogassatok megerősítéseket! Hagyd ezt arra a megerősítések által cselekvő többi emberre, akik kint vannak.


A vizualizációval ugyanez a helyzet. Amikor megpróbálsz képileg elképzelni valamit… most néhányatokat meg kell, hogy szidjalak, és ti tudjátok, hogy most kikhez szólok, hiszen már volt ezzel kapcsolatban jó pár beszélgetésünk. Megpróbáljátok elképzelni a világbékét, és a világ rendjét – de mi szerint is? Kinek a látomása és kinek a példája alapján? Értitek? Tudom, hogy ezek után rengeteg mennyei e-mailt fogok kapni az emberektől, akik azt mondják majd: -„De hiszen pontosan ezt kell most mindnyájunknak tennünk. Vizualizálnunk kell a világbékét. Létre fogunk hozni egy világért imádkozó csoportot. Világ meditációt fogunk tartani.” És mindezt mégis mire alapozva? A világról alkotott régi elképzelésedre? A múltadra? Vagy ahogy korábban tetted a dolgod? (nevetés, mert Kuthumi minden egyes mondatánál felugrik a székéből) Ugyanazon régi program szerint? (Linda beszól: „Nyugodj le tesó! A közönség és Kuthumi nevetnek) Én vagyok a dobozból folyton kipattanó Jack! (Linda mondja: De milyen Jack? – még több nevetés)


Ez ugyanaz a régi rutin. Mellőzük ezt mától kezdve, miközben megengeded magadnak, hogy elvégezd ezt a tudati emésztést, és folytasd annak a tudatosságnak a megevését, amit érzel, mert ez új. Annyira új, annyira Új Energiás, hogy ez nem a múltból ered. Ezt nem lehet meghatározni. Nem lehet vizualizálni. Nem lehet leírni. Nem lehet megerősíteni. Nem lehet rajta meditálni. Nem lehet érte imádkozni. Ez egyszerűen csak van. Látjátok milyen egyszerű ez?


Tudom, hogy egy páran akkor is vágytok még erre! Van itt most köztetek egy valaki, aki azt akarja tőlem, hogy szervezzek meg valami portál megnyitó csoportot valahol a világban, és majd szépen odamegyünk, és megerősítéseket alkalmazunk, meg ehhez hasonló dolgokat teszünk – de ez nem működik. Miért? Nem ezért, mert ez rossz. Nem azért, mert nem a szívedből ered ez a vágy, hanem azért, mert régi. Régi.


Tehát amikor egyének vagy csoportok összegyűlnek, hogy közösen megerősítéseket alkalmazzanak, azzal csak a saját dolgaik régi működését erősítik meg. Imádkoznak és könyörögnek az új megoldásokért. Trükköket vetnek be, és a régin alapuló kliséket használnak. De drága barátaim, ez most annyira új.


Néha kényelmesebb egy csoportban üldögélve a „Kum Ba Yah-t” elénekelni. (a közönség és Kuthumi nevet) Tudom, hogy néhányan azt szeretnétek, ha Adamus most bejönne ide közénk, és széthintené a fehér varázsporát! Ó, igen! Ó, neki biztos van ilyen fehér varázspora! De nincs neki. Azért, mert az elkápráztató lenne, vagy éppenséggel drámai, és talán mindössze átmeneti enyhülést nyújtana. De ez nem ott található. Azok csak trükkök, megtévesztések, csalások. Nem beteges természetűek, de az mindössze csak a régi visszaállítása lenne. És ti nem ezért vagytok itt!Érezzetek teljesen!


Tehát ma be fogunk menni az érzés legmélyebb szintjére. Az elefánt egyik fele bent van, a másik fele kint van. Mihez kezdesz? Egy kis légzés. Egy kis légzés, és máris itt a kihívás. Volt itt egy kis – hogy is mondjam - beragadt energia, mert egy részed tényleg fél érezni, fél attól, hogy valóban érezzen – csak egy kóstolót adtál ebből magadnak – de most már tényleg érezd a káoszt, ami jelenleg a Földön zajlik.


Jut eszembe, ahogy azt Tóbiás is elmondta nektek, van ez a csodálatos szokásotok, hogy amikor bekerültök ebbe a fajta tudati székrekedésbe, akkor meg magatok ellen fordultok, és magatokat vádoljátok azért, mert valamit nem tettetek helyesen. Ez egyáltalán nem erről szól. Létezik egy természetes hajlandóság – a múltatokra alapozva, hogy amikor eljuttok az érzésnek, az érzékelésnek egy bizonyos pontjáig, amikor megengeditek magatoknak, hogy teljes egészében érezzétek ezeket a káosz, változás és átalakulás energiákat minden egyes porcikátokban – akkor megálltok, és azon tűnődtök, hogy vajon képesek vagytok-e ennél több elviselésére. És ezzel már be is léptetek ebbe a befagyott létállapotba.


De ma, ezzel a csoport energiával belépünk az érzés teljes állapotába. Arra kérlek benneteket, hogy engedjétek meg magatoknak teljes egészében érezni a Föld káosz energiáját. Engedd meg magadnak, hogy érezd ezt a reménytelenséget, amit oly sok ember érez jelenleg. Engedd meg magadnak, hogy érezd a bizonytalanságot, amit oly sok vezető érez. Engedd meg magadnak, hogy érezd azt, hogy a világ vezetői közül milyen sokan tudják, hogy egy rászedés, becsapás zajlik, de ennek ellenére hagyják, hogy ez továbbra is folytatódhasson. Engedd meg magadnak, hogy érezd ezeket az időjárási mintákat, amikről Tóbiás beszélt.


Látjátok, mindezek ostromoltak titeket, majd leálltatok. Az egész folyamat leállt, és beragadt valahol félúton benned. Félig benned volt, a másik fele meg még kilógott belőled. Itt és most, ebben a szentséges és biztonságos térben, engedd meg, hogy minden bejöhessen a testedbe. Nem fog benne kárt okozni, nem fog benne rákot okozni. Ó, látjátok, mennyire féltek, mennyire visszafogtátok magatokat! Azt mondtátok: - Ó, ha ennél többet beengedek, az elpusztíthatja a szerveimet, a májamat…” Engedd csak be! Engedd meg ennek teljes megtapasztalását a belsődben!


Azok az energiák mindössze energiák. Csupán tudatosság. Engedd meg magadnak, a legmélyebb szintű empátiával, hogy érezd annak a félelmét, amin az emberek jelenleg keresztül mennek, azon tűnődve, hogy vajon a következő hónapban meglesz-e még az otthonuk, és meg fogják-e kapni a nyugdíjukat. Engedd meg magadnak, hogy érezd az emberek attól való félelmét, hogy az a kormány, ami azért van, hogy őket szolgálja, esetleg összeomolhat. Engedd meg magadnak az egyik olyan dolognak a félelmét – amitől a világon a legjobban félsz. – azon emberek félelmét, akik azon töprengenek, hogy vajon tényleg elérkezett-e a világ vége. És adok egy tippet – elérkezett. Az általatok ismert világ vége, a dolgok régi menetének a vége elérkezett. Nem fog még egy pár évet vagy egy pár évtizedet, vagy évszázadot várni – mert már itt van.


Hozd be ezt a testedbe a légzéseddel!


(szünet)


Engedd meg magadnak, hogy teljes egészében érezd ezt! Ne próbáld ezt megszűrni! Ne próbáld csak a jó részeket érezni, és ne játssz velem mentálisat! Érezd!


(szünet)


Az elméd létrehozta ezt a fajta befagyott állapotot, ahol is az energiák lebénultak, mert az megpróbál mindenre magyarázatot találni, megpróbál mindenre rájönni. Ebben a biztonságos térben engedd meg, hogy az elméd érezzen, sőt meg is tapasztalja mindezt a tudatosságot, az elefánt másik részét.


(szünet)


Engedd meg, hogy az érzelmeid érezzék ezt! Lebénultál, befagytál, mert azt hiszed, hogy az érzelmeid nem képesek ennél többet kezelni. Szinte alig tudsz egy pillantást vetni az újságokra, meghallgatni a világból érkező híreket, mert a te drága érzelmeid annyira túl vannak terhelve. Azt hiszed nem vagy képes semmit sem kezelni. Meg van neked a saját bajod, - mondod te – hogyan is vennéd most mindezt még magadra? Ebben a biztonságos térben hozd csak be! Meg fogsz lepődni, mennyi mindent tudsz kezelni.


(szünet)


A kellemetlenségek, amiket a testedben érzel, az elmédben lévő káosz és bizonytalanság ezek a lebénult energiák, mert ti olyan lények vagytok, akik képesek vagytok magatok körül mindent érezni, globális szinten. Egy részüket elkezdted behozni, majd az lebénult, beragadt. Az összes vészcsengőd riadót fújt, és abban a pillanatban le is álltál.


Tehát akkor most mihez kezdesz? Nos, vagy kihányod, ami szinte teljességgel lehetetlen – nem tudsz visszafelé menni, nem tudod eltörölni azt az érzést, amit már éreztél – vagy pedig fogod magad, és megeszed a maradékot is.


Akkor most vegyünk egy mély lélegzetet!


Engedd meg magadnak, hogy befogadd a többi részt is! Hadd áramoljon be a testedbe, az elmédbe, a szellemedbe, az érzelmeidbe és minden egyes porcikádba! Engedd meg magadnak, hogy teljes mértékben megtestesítsd az emberiség jelenlegi tudatosságát!


(szünet)


És miközben ezt teszed, engedd meg magadnak, hogy ráhajts a tudat új vagy magasabb sugárútjára – az összes potenciálra, amit az Új Energia magában foglal – és engedd meg magadnak, hogy ide kiterjedj! Sok mindent hoztok be most magatokba – az emberiség tudatosságát, a káosz egészét. Jut eszembe, a káosz egy csodálatos szó, nem rossz értelmű. A káosz a mozgásban lévő élet, az elme meghatározásain és struktúráin túlmenően. A káosz szót ti valami rossznak az értelmében használjátok. Pedig abszolút csodálatos, és ez az egyik dolog, amit fel fogtok fedezni, miközben kiterjedtek az Új Energia sugárútjára. Ez lehetővé teszi számotokra, hogy behozzátok az összes érzést – az empátiát, az érzést, behozzátok a testetekbe, az elmétekbe, az emberi valóságotokba – itt és most – anélkül, hogy az túlterhelne titeket.


És ne próbáljátok azt azonnal kituszkolni az ajtón – jut eszembe! Néhányan most azt mondjátok: -Oké, egy pillanatra behozom, majd rögtön ki is taszítom!” Arra kérlek titeket, hogy érezzétek, érzékeljétek, hogy megemésszétek ezt a dolgot, amit emberi tudatosságnak, a világnak neveznek manapság. Ha ez káosz, ha ez nyomor, vagy félelem, illetve új potenciálok, vagy legyen ez bármi – hozzátok ezt be!


Tényleg le volt ez bénulva bennetek egy nagyon kellemetlen módon, és ilyenkor a tested elkezd jeleket mutatni neked arról, hogy ebben az érzelmi bénultságban szenvedsz. Néhányan erősen megütöttétek mostanában valamelyik végtagotokat. Fájdalmak a kézben – ezt sokan tapasztaljátok – a kezeitekben, a térdetekben és a lábaitokban – ez azért van, mert az energia félúton beragadt, amire aztán a tested reagál. A váll, nyak, hát és egyéb fájdalmak mind ahhoz kapcsolódnak, hogy engedd meg magadnak, hogy behozd ezt az energiát.


Ahogy megengedted magadnak, hogy érezd az emberiséget és a változásokat, valamint a Földközeli Birodalmakban tartózkodó összes entitást, beleértve a veletek együtt dolgozó angyali lényeket is, valamint azokat az emberi lényeket is, akik be vannak oda ragadva – hiszen őket is érzitek, mindnyájukat – már túl is terhelted magad. Mert megpróbáltad a Régi Energiás eszközöket használni valami teljesen másnak a megoldására.


Tehát ebben a térben, engedd meg magadnak, hogy teljesen behozd azt, és engedd meg magadnak ennek az érzését, hogy megemészd azoknak a Földközeli Birodalmakban tartózkodó lényeknek az energiáit, akik nagyon be vannak ragadva, akik tényleg csapdában vergődnek, továbbá az angyali lényekét is, és az összes többit is.


Vegyél egy mély lélegzetet! Hozd ezt be!


(szünet)


Egy tiszta képet látok arról, ahol ma korábban tartottatok. Mindössze egy kis ízelítőt engedtél meg magadnak abból, hogy mi zajlik itt, majd beragadtál. De itt most bátor és merész voltál, és megkóstoltad az egészet, érezted ennek minden részét, és hirtelen rádöbbentél, hogy valami más is bejön ide most, és ez az Új Energia, amiről beszéltünk. Ez is bejön.Belélegezni az átalakulást


Na most… na most, hogy mindez bennetek van, most, hogy megettétek az egész elefántot, most, hogy az már bent van a hasatokban, az érzelmeitekben, az elmétekben, most akkor mihez kezdtek mindezzel? Most mit tegyünk?


Nos, drága barátaim, csak lélegezzetek, mert nem kell most már azzal próbálkoznotok, hogy kilökjétek ezt magatokból. Nem kell azzal próbálkoznotok, hogy megszabaduljatok tőle. Ez természetes módon átalakul, és egy félelmetes vagy kétségteli energiából, egy túlterhelt energiából visszaalakul saját tiszta állapotává. Természetesen átdolgozza magát minden egyes testszöveten, amelyikben benne volt. Természetesen átdolgozza magát a mentálon. Természetes módon keresztül jut az érzelmeiteken. És ennek az állandó, virágzó folyamatnak a végén, egy új meglátás, új tisztaság és egyszerűség vár titeket.


Mélyebb megértéssel bírtok annak kapcsán, hogy mi zajlik a világban. Az energia be fog ragadni, amennyiben csak részben érzed. Természetesen megértem én, miért jutottatok el arra a pontra, amikor azt mondtátok, hogy: - „többet már nem bírok befogadni!” – és ez annak az ideje, hogy még egyet harapjatok, hogy még mélyebbre menjetek!


Tehát innentől kezdve folyamatosan lélegezzétek ezt be, és most egy pár dolgot másképpen fogunk tenni. Arra kérünk titeket, hogy lélegezzétek ezt be folyamatosan, és egy kis vezettetést, vagy egy kis emberi segítséget is igénybe fogunk venni a légzésünkhöz. És nagy megtiszteltetés számomra, hogy megkérhetem drága barátomat, Garretet, hogy jöjjön ide hozzám, és lélegeztessen egy kicsit benneteket! Ó, mi nagyon sokat dolgoztunk együtt a múltban, ezért ez nagy megtiszteltetés számomra. Néha háttérbe vonul, és én azt szeretném, ha látnátok az ő briliánsságát, ahogy ő ezt az egészet behozza magába, ahogy ezt az egészet ő maga érzi, és figyeli a természetes folyamatot, majd az átalakulást.


Tehát kedves On, ha megtennéd, egy kicsit lélegeztess minket!


GARRET: Nagyon hálás vagyok ezért a témáért, mert Norma és az én célom vagy keresésem is ez volt ebben az elmúlt pár évben. És a szemináriumaink során is kiterjesztjük ezt a meghívást, és arra kérünk titeket, hogy tegyétek ezt meg. Tehát nagyon hálás vagyok, hogy ez a mai téma.


Tehát csak érezzétek ezt! Ne aggódjatok azon, hogy a levegő ki be jár a testetekből, azok mind pótkerekek. Csak érezzétek ezt!


(szünet)


Ez nem azt jelenti, hogy mi ebben már meseterek vagyunk, mindössze azt, hogy elköteleztük magunkat ezen az úton. Ez nem azt jelenti, hogy mi meg tudjuk nektek mondani, hogyan kell ezt csinálni, ugyanakkor azt jelenti, hogy mi meg fogjuk ezt tenni.


(szünet)


Tehát most csak érezzétek! Érezzétek azt a részeteket, aki most is beszél hozzátok és azt mondja: -„Igen, meg tudjuk tenni. Meg akarjuk ezt tenni. Elköteleztük magunkat emellett.” Érezzétek ezt a részeteket, amelyik a bensőtökben arra kér titeket, hogy csatlakozzatok hozzá. Érezzétek a bennetek lévő gnosztotokat, az istenségeteket, aki így szól: - „Mi – az én részeim – meg tudjuk ezt tenni.”


(szünet)


És amikor elmegyünk innen, mondjátok azt: „A lábnyomaim ezentúl egy új talajt érintenek.”


(szünet)


Lélegezzétek be ezt az érzést, tudván, hogy ez ott van, amikor azt választjátok, hogy érzitek azt!”


KUTHUMI: Drága Shaumbra, ha legközelebb túlterhelnek azok a dolgok, amik a körülötted lévő világban zajlanak, ha legközelebb leterhelnek téged azok a dolgok, amik a te személyes világodban zajlanak, a változások és minden egyéb kapcsán – minden veled kapcsolatos dolgot illetően – ahelyett, hogy meghátrálnál, ahelyett, hogy megállnál – fejezd be azt, ami a tányérodon van! Edd meg a maradékot is! Ez a tökéletes ideje annak, hogy ahelyett, hogy elodáznád, meghátrálnál, még mélyebbre menj!


Ez ellentmondásnak tűnhet. Látszólag olyan, mintha annak lenne itt az ideje, hogy elmenekülj, elfuss, elrejtőzz, hogy kiengedd a szelepet és azt mondd: -„Nem bírok többet elviselni!” De fogadd csak be a többit is! Fogadd be annak az érzésnek, annak a tudatosságnak a többi részét is, hiszen itt az történik, hogy amikor ezt megteszed, akkor most az Új Energia is beáramolhat, és a részét képezheti annak, ami következőleg fog történni. Része lehet a tudatodnak, része lehet ennek az új sztrádának, amiről beszéltünk. Ne hátrálj meg, ezt akarjuk ezzel mondani. Ne csak egy kicsit fogadj be belőle, hogy utána megállj! Gyerünk! Tedd meg! Nem szeretnénk félig felépített házakat látni a Shaumbrák háza táján!(nevetés) Mi teljes házakat akarunk a Shaumbráknak!Az áldásAkkor most térjünk vissza a problémára! Ha egyszer befogadjátok ezt az egészet, ha egyszer túlléptek a túlterheltségeteken, - ami ott van az elmétekben, az érzelmeitekben, a testetekben – ó, hányszor hallottuk, mikor azt mondtátok: -„Képtelen vagyok többet befogadni!” Ez annak az ideje, hogy fogadj be még többet! Ez annak az ideje, hogy fogadd ezt be, mert amikor ezt megteszed, abban a szent pillanatban a valódi transzmutáció, az Új Energiába vezető alkímia bekövetkezik.


A rendszered túlterhelődik, jut eszembe, és micsoda tökéletes ideje ez annak, hogy az Új Energia becsusszanhasson. Ha legközelebb megint érzed ezt a túlterheltséget, sőt zsibbadtságot, fogadd azt be. Edd meg a maradékot is!


Nos, ez bejut a testedbe, az elmédbe, a szellemedbe. Hogyan rakod azt ki onnan? Ne próbálkozz! Ez a lényeg! Ne próbálkozz!


A próbálkozás egy bizonyos… a Shaumbráknál a dolgokkal való próbálkozás bizonyosan kudarchoz fog vezetni. Többet nem lenne szabad próbálkoznotok. A „próbálkozás” egy nagyon régi energiás, dualista módja a dolgok végzésének. Ezért aztán ne próbálj megszabadulni tőle! Nem bízol meg abban, hogy a tested, az elméd, a szellemed, az érzelmeid, tudják mit kell tenniük? Nem bízol abban, hogy az az energia, amit behoztál, az az érzés, olyan, mint egy folyó? Átáramlik rajtad rögtön azután, hogy átadta az ajándékát, a bölcsességét és a kiterjedését. Hiszen pont ezért csinálod, hogy elfogadd az ajándékát.


Valami mást is tesztek, ami szintén nagyon, de nagyon fontos. Emlékezzetek, azt mondtam, hogy a bankároknak elképzelésük sincs arról, hogy a továbbiakban mihez is kezdjenek? A politikusok sem tudják, mit kezdjenek ezentúl a politikával. Az üzletembereknek sincs semmi fogalmuk. Jelenleg senki sem tudja mihez kezdjen most – egy nagyon kevés kivétellel. Nem tudják, mit tegyenek. De akkor ki az, aki tudja?


Nos, Isten nem tudja, mit kell tenni. Istent ez nem is igazán érdekli, nagyszerűen érzi magát, miközben figyel… Te Vagy Isten – drága barátaim! Te Vagy Isten, aki nagyszerűen érzi magát mindezek megtapasztalása közepette.


Az idegenek – nekik sincs halvány elképzelésük se! Fogalmuk sincs arról, hogy mi történik a Földön. Még mindig zöldek (nevetés), aminek mondania kellene számotokra valamit!


Akkor kinek van erről némi fogalma? Ki ismeri a válaszokat, ha az előbbiek nem, ha ezeknek a megbízható intézményeknek és szervezeteknek ötletük sincs? Nos, hát ti. Azt hiszitek, hogy nem tudjátok azokat, de pedig igen – amikor megengeded magadnak, hogy mindent magadba fogadj, hogy megedd az elefánt másik felét is, hogy behozd azt magadba még akkor is, ha már túl vagy terhelve - hiszen ez az a tudati transzformáció, amin te személyesen most keresztül mész. Amin te keresztülmész, egy Shaumbra csoportként is, valamint megvilágosodott lények csoportjaként is a Földön, az kiküld egy üzenetet – hogy is fogalmazzak – kiküldi azokat a sugarakat vagy fénynyalábokat, amik megnyitják a tudat új szintjeit, amik eljutnak az új vezetőkhöz, az új bankárokhoz, az új kutatókhoz – vagy azokhoz a régiekhez, akik hajlandóak a változásra.


Drága Shaumbra, a világ holnapjának a válaszai a szó szoros értelmében bennetek vannak. Bennetek. Most vakargatjátok a fejeteket és azt kérdezitek: - „ De ha nekem fogalmam sincs a pénzügyekről, hogyan lehetne ez igaz rám? Nem akarok belemenni az üzletbe, hogyan is lehetnének bennem a válaszok?” Ez az egész most a tudatosságról, a megvilágosodásról, az új forrásokról szól. Ezért vagytok ti a válasz.


Te válsz a vezetékké. Te leszel az a nyitás, amin keresztül a többiek is követhetnek téged. Látni fogják a saját példádon keresztül, hogyan voltál képes túljutni a túlterheltségen, vagy ezen a régi illúzión, és belépni az újba. Ti vagytok az elsők, akik megmásszátok a hegyet, vagy átugorjátok a szakadékot, vagy fogalmazzátok meg úgy, ahogy akarjátok, de ti vagytok az elsők a tudatnak ezen az új szintjén. És a többiek ezt intuitívan érezni fogják. Intuitívan beleéreznek majd a te Szabvány energiádba, majd használni kezdik. Használják majd a szakmájukban, a dolgaik végzésében. Ti lehettek azok, akik inspiráljátok őket az általatok megírt könyveiteken keresztül, a zenéteken, az énekléseiteken, a dalaitokon, vagy bármi máson keresztül, amivel ezt kifejezésre juttatjátok. Ezért is van az, hogy mi, akik itt vagyunk az angyali birodalmakban, hatalmas érdeklődéssel figyeljük, hogy mit tesztek. Nemcsak hogy óriási szeretetet és megbecsülést érzünk irántatok, de mi azt is látjuk, ami valójában zajlik itt a Földön.Egy dal a szeretetről


Arra kérném most az egyik kedvenc zenészemet, hogy játssza el a legkedvesebb dalomat, és titeket pedig arra kérlek, hogy úgy hallgassátok ezt a dalt, mintha ezt mi mindannyian – Adamus, Quan Yin, Tóbiás, jómagam és a Bíbor Tanács összes többi angyala énekelnénk nektek. És miközben mi énekelünk nektek, arra kérlek titeket, hogy egyétek meg, amit a tányérotokon hagytatok. Hozzátok be annak az energiának a többi részét is, és engedjétek meg magatoknak, hogy közben fantasztikusan érezzétek magatokat. Ezt a dolgot, amit eddig visszatartottatok, a Földnek ezt a káosz energiáját, hozzátok azt be!


A rendszeretek pontosan tudja mihez kezdjen vele, hogyan engedje azt el. Semmi nem fog oda beragadni. Nem fog rossz szerencsét okozni. Nem lesztek tőle betegek. Sőt, pont az ellenkezője az igaz! Miközben szól a zene, drága barátaim, hozzátok be a maradékot is!


(Ralph Nichols énekel, a dal címe: Van egy barátod)


Amikor padlón vagy, és gondok emésztenek,

És szükséged van egy kis szerető gondoskodásra,

És az égvilágon semmi, de semmi sem működik


Hunyd le a szemed, és gondolj rám!

És én ott termek,

Hogy bevilágítsam akár a legsötétebb éjszakádat is


Csak szólíts hangosan a nevemen,

És ahogy azt te is tudod, bárhol is legyek,

Futok, szaladok hozzád, igen, így teszek,

Hogy újra lássalak.


Legyen bár tél, tavasz, nyár vagy ősz

Semmi mást nem kell tenned, csak hívnod kell engem

És én ott leszek, igen ott leszek,

Van egy barátod.


Ha a feletted kéklő égbolt

Elsötétedik, és felhőkbe burkolózik,

És ha az ősi északi szél épp most kezdett el fújni,


Csak tarts ki

És szólíts hangosan a nevemen,

És nemsokára meghallod a kopogásom az ajtódon,


Csak szólíts hangosan a nevemen

És ahogy te is tudod, bárhol is legyek,

Futok, szaladok hozzád, igen így teszek,

Hogy újra lássalak.


Legyen bár tél, tavasz, nyár vagy ősz

Semmi mást nem kell tenned, csak hívnod kell engem

És én ott leszek, igen ott leszek,

Van egy barátod.


Hát nem jó ezt tudni,

Hogy van egy barátod

Mert az emberek bizony sokszor oly hidegek


Megbántanak, cserbenhagynak, elhagynak téged

Elveszik még a lelkedet is, ha hagyod nekik,

Ó, de te ezt nem engeded meg nekik

Csak szólíts hangosan a nevemen

És ahogy te is tudod, bárhol is legyek,

Futok, szaladok hozzád, igen így teszek,

Hogy újra lássalak.


Hát nem tudod, hogy

Legyen bár tél, tavasz, nyár vagy ősz

Semmi mást nem kell tenned, csak hívnod kell engem

És én ott leszek, igen ott leszek,

Van egy barátod.


Most már van egy barátod

És nem jó dolog ezt tudni?

Van egy barátod.


Van most már egy barátod,

Ó, kedvesem, van egy barátod.(taps)KUTHUMI: Drága Shaumbra, a Földön a dolgok egyre intenzívebbek lesznek. Ez természetes. Ez az az időszak, amikor az új tudatosság megérkezik, ez a változások időszaka, és ez nagyon, de nagyon intenzív lesz, és sokan nem lesznek ezt képesek kezelni. Ez annak az ideje, hogy azt mondjuk nektek, mint Shaumbráknak, mint a tudat úttörőinek, mint a Föld tudatosság vezetőinek, hogy ez annak az ideje, hogy ezt behozzátok. Pont akkor, amikor már úgy érzed, hogy elérted a túlterheltség pontját, - „Ez már túl sok. Ezt nem vagyok képes kezelni! – pontosan ez annak az ideje, hogy belélegezd azt.


Namost, talán ez egy logikátlan lépésnek tűnhet, pedig ez lényegében egy nagyon is természetes lépés. Befejezed az evést, és hagyod, hogy az megemésztésre kerüljön. Hagyod, hogy az Új Energia bejöjjön, és átalakítsa azt, és rá fogsz jönni, hogy ez milyen egyszerű is. És ami káosznak, zűrzavarnak vagy reményvesztettségnek tűnik, az lényegében egy ragyogó új nap számotokra, és előbb vagy utóbb mások számára is a Földön.


Egy pillanaton belül kezdődnek a kérdések és válaszok, és még egyszer ki szeretném fejezni, hogy micsoda öröm számomra együtt lenni a Shaumbrával.
Namaste.


(Fordította: Telegdi Ildikó)
Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi IldikóA Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.