TÓBIÁS ANYAGOK

VISSZATÉRÉS SOROZAT:


7. SHOUD: „Edd meg az egész elefántot!” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában


Kérdések és válaszok

Elhangzott a Bíbor Körben,

2009. február. 7-én


www.crimsoncircle.com
NAMASTE, drága Shaumbra! (a közönség válaszol: „Namaste”) Namaste. A bennem élő Istentől, minden egyes porcikámból, a benned élő Istennek. Attól a részemtől, aki nem fél a bennem és a rajtam kívül található energiáktól, ahhoz a benned lévő Istenhez, aki nem fél mindent érezni, mindent megélni, behozni és megtapasztalni. Akkor kezdődjenek a kérdéseitek!


SHAUMBRA 1: (Linda olvassa az internetről) Kérlek, beszélj nekünk többet az igazságunk kimondásáról, mert úgy tűnik, ez kisebb zavarodottságot kelt annak kapcsán, hogy valójában mi is az igazság. Ennek egy együttérző igazságnak kellene lennie? Megfontoltságon illetve mérlegelésen alapuló igazságnak? Vagy lehet, hogy az az igazság, ami éppen kijön a számon? Hálás vagyok az ezzel kapcsolatos meglátásodért!


KUTHUMI LAL SINGH: Ez a kérdés úgy hangzik, mintha Tóbiásnak lett volna címezve, de akkor most én fogom megválaszolni. Nagyon sok különböző aspektusod van, számtalan eltérő személyiséged elmúlt életekből és a jelenlegi életedből is, és külön-külön mindegyiküknek meg van a maga sajátos irányultsága. Ugyanakkor benned megtalálható a te esszenciád – a te valódi éned. Ezzel persze nem azt akarom állítani, hogy a többiek nem valódiak, csak azt, hogy ott van ez a mély belső rész, aki olyan nagyon vágyik önmaga kifejezésére. Tehát amikor azt kérdezed, hogyan adj hangot a saját igazságodnak, akkor állj meg! Szánj egy pillanatot arra, hogy összekapcsolódj azzal a hellyel, ami a legmélyebb, a legegyszerűbb és a legörömtelibb a bensődben. És akkor az természetes lesz. Hallod minden egyes aspektusod hangját, és bizony mindegyiküknek meg vannak a maguk tervei vagy elvárásai, de egy bizonyos ponton fel fogod ismerni, hogy ez a te valódi részedtől érkezik. Köszönöm. És ne vergődj annyit az igazság kontra nem igazság csapdájában, mert meg fogod érteni, hogy nem létezik egyetlen igazság. Nem létezik semmi, ami nem lenne igaz. Az igazságnak mindössze talán mélyebb, illetve csodálatosabb szintjei léteznek.


LINDA: Nos, kinek az igazsága?


KUTHUMI: A belsődé.


LINDA: Érdekes.


KÉRDÉS SHAUMBRA 2: (egy nő áll a mikrofonnál) Oké, kissé elragadnak itt az érzelmeim Kuthumi, mert nem számítottam arra, hogy ebben az energiában beszélhetek veled. De nagyon meg szeretném neked köszönni, hogy együtt dolgozhattunk ezen a projekten, mert ez óriási örömet jelentett nekem, és tudom, hogy hallod, ahogy a szívem dalra fakad. És van még négy napunk arra, ha esetleg bármilyen változtatást szeretnél eszközölni az anyagban, és te…(kuncog) Tudom, hogy megnyitom magam erre. És jobb, ha jövő hónapban te is ott leszel majd velem a „rakétakilövő állomáson”.


KUTHUMI: Igen, valóban errefelé leszek a jövő hónapban. És ez az az időszak, amikor a kétség bekúszik, és te aggódni kezdesz: -„Jól csináltam vajon?” Ez most annak az ideje, ismételten mondom, hogy egyszerűen megbízz magadban és abban, amit teszel. Mindaz, ami nem helyénvaló, egy gyönyörűséges módon fejlődésnek indul és megváltoztatja magát. De pillanatnyilag a félelem lopódzik be éppen. Arra kérlek most, hogy fogd ezt a csodálatos teremtést, és állj elő vele!


SHAUMBRA 2: Ezt fogom tenni. Köszönöm.


KUTHUMI: Valóban.


SHAUMBRA 3: (Linda olvassa az internetről) Mostanában észrevettem, hogy az aspektusaim megpróbálnak manipulálni a fejemben szóló hangokon keresztül. Először…


KUTHUMI: Valóban! Abszolút! (nevetve) Akkor ők végzik a saját dolgukat, te pedig nem végzed a tiédet! (nevetés)


LINDA: Ez most Esvonel-nek szólt. Oké. Kezdjem újra?


KUTHUMI: Igen.

SHAUMBRA 3: (Linda olvassa az internetről) Mostanában észrevettem, hogy az aspektusaim megpróbálnak manipulálni a fejemben szóló hangokon keresztül. Először azt hittem, hogy ezek a saját gondolataim, de nem így van. Azon gondolkodom, hogy vajon arra is képesek-e engem manipulálni, hogy megállítsam a bőség áramlását az életemben? Képesek erre? Ha igen, akkor ez hogy működik?


KUTHUMI: Ahogy ezt Tóbiás mondaná, imádom, amikor megválaszoljátok a saját kérdéseiteket! (nevetés) És azt is imádom, amikor annyira megvilágosodottak vagytok, hogy felismeritek az itt folyó játszmát. Az egyszerű megoldás – TE választasz! Fejezd azt be, hogy hagyod, hogy a TÖBBI részeid válasszanak helyetted! Te, az Istenember vagy az, aki döntéseket hozol, te vagy az, aki megválasztod a teremtéseidet, TE hozod a választásokat!


Itt most nagyon sok integrációs munka zajlik, és személyesen arra szeretnélek téged kérni, hogy nézd meg, hogy miért hiányzik körülötted a biztonságos tér, mert igazából - valójában ez itt a nagyobb probléma. Miért nem vagy biztonságban? Miért van az, hogy azok az aspektusok még mindig megpróbálnak terrorizálni téged? És mi kell ahhoz, hogy hazatérhessenek?


LINDA: Köszönjük.


KÉRDÉS SHAUMBRA 4: (egy férfi áll a mikrofonnál) Szia Kuthumi! Öröm számomra, hogy veled beszélhetek! Van-e valami mód arra, hogy mi ketten együtt dolgozhassunk, és képes vagyok-e majd erre emlékezni? (nevetés, Kuthumi mosolyog)


KUTHUMI: Kérdésedre adott rövid válaszom az, hogy igen. A rövid válaszba az is beletartozik, hogy –igen, együtt dolgozunk -, de te egy nagyon érdekes játszmát játszol, amit úgy hívnak, hogy „értéktelenség”. Nem engeded meg magadnak, hogy elhidd, nemcsak hogy velem dolgozol együtt, hanem sok másik entitással is. Ezért aztán ezt az egészet kint tartod a külső birodalmakban, ahelyett, hogy behoznád ide. Azért most arra kérlek, hogy tényleg engedd már meg magadnak, hogy egy kicsit őrült légy! Tudom, hogy ez az egyik aggodalmad tárgya. Teljesen meg fogsz őrülni? Igen, de nincs ehhez fogható, mint amikor valaki megőrül! (nevetés) – ezt most saját személyes tapasztalatomból mondom. Az őrültség lényegében az, amikor megpróbálod visszafogni magad, meg az, amikor a kétség játszmáját játszod, ami megakadályoz abban, hogy felfedezd, hogy ki vagy te, hogy vígan tovább játszhasd ezt a kétség játszmát, érted?


Tehát, őrülj meg! Engedd meg magadnak, hogy beszélj hozzám, vagy Adamushoz, vagy bárkihez hangosan! Ez majd be fogja hozni és meg fogja szilárdítani ezt az energiát! De itt van ez az elképesztő „Nem hiszem, hogy megbízhatok magamban, nem hiszem, hogy én ezt megérdemelném” fajta energia. Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 5: (Linda olvassa az internetről) Először is, tudom, hogy még nem tértél vissza a Földre, de nagyon szeretlek, és máris nagyon hiányzol!


LINDA: Nekem is! Ó, sajnálom, ez Tóbiásnak szól.


SHAUMBRA 5: (Linda folytatja a felolvasást) Veled vagyok a Bíbor Körben 2000 óta, és a legtöbb tanfolyamon részt vettem. Sikeres spirituális tanító voltam az elmúlt tizenkét évben, és végül munkám a végéhez ért. Most, hogy csak 37 éves vagyok, egy örömszikrát érzek magamban amiatt, hogy bármit megtehetek, amit csak akarok, ugyanakkor lebénít és megrémiszt a változás. Egy saját hatalmában álló, tiszta, örömteli tanítóból és Szabványból most egy döntésképtelen, megkeseredett, és ijedt középkorú egyedülálló nő lettem, akinek nincs fókusza vagy iránya. Ez nem én vagyok, és mivel ez az utolsó életem, nem akarom ezt áldozati játszmára elvesztegetni. Kérdésem hozzád az, hogy milyen hazugság, réteg, karma, dráma vagy reakció az, ami csapdában tart engem, és hogyan engedjem ezt el, hogy félelem nélkül tovább léphessek az élet felfedezésében? Köszönöm.


KUTHUMI: Ez a kérdés nagyon is arról szól, amiről a mai Shoudunkban beszéltünk. Arról, hogy le vagy bénulva, arról, hogy úgy érzed magad alá temetnek a benned és körülötted zajló változások, amitől lebénulsz. Milyen csodás időszak ez arra, hogy tényleg behozd ezt az egész energiát! Engedd meg magadnak, hogy úgy érezz, ahogy eddig még soha nem éreztél! Ne engedd meg magadnak, hogy attól félj, hogy túl sokat fogadsz be ebből, hanem engedd meg, hogy bejöhessen! Létezik egy természetes újrahasznosító transzmutációs folyamat, amiben benne a foglaltatik az Új Energia, ami majd túljuttat téged ezen a kis blokkodon.


LINDA: Köszönjük.


KÉRDÉS SHAUMBRA 6: (egy nő áll a mikrofonnál) Hello, bébi! (nevetés) Tudom, hogy különlegesen össze vagy kötve a Shaumbra írókkal és művészekkel, és csak szeretném tudni, hogy van-e valami, amit ma meg szeretnél velünk osztani ezzel kapcsolatban, vagy amit hallanunk kellene?


KUTHUMI: Igen, valóban van. Mégpedig az, hogy olyan sok entitás van, nem csak én, Kuthumi, hanem nagyon sokan mások is, akik hajlandóak lennének bejönni és együtt dolgozni különösen a kreatív típusokkal, mert szükség van rá, hogy ez a kreatív energia áramoljon. De ahogy azt te is tudod a saját személyes tapasztalatodból, hatalmas kétség övezi ezt – egy kétségfelhő ereszkedik rátok. „Vajon tényleg eljönnek? Fognak velem dolgozni?” vagy „Hogyan fognak velem dolgozni?”


Szeretném, ha az összes író, művész, zenész megértené, hogy nagyon sokat keresztül lehet szállítani ezeken a kreatív módokon keresztül. Ezért vagyunk itt, hogy segítsünk. Ne vond kétségbe, hogy itt vagyunk, hanem tudd, hogy itt vagyunk. Ezt szeretném mondani.


SHAUMBRA 6: Köszönöm.


KUTHUMI: Köszönöm.


LINDA: Nos, ezt Tóbiáshoz címezték, de biztos vagyok benne, hogy boldogan gondját viseled ennek is.


SHAUMBRA 7: (Linda olvassa az internetről) Drága Tóbiás, hogy mered nekünk azt mondani, hogy mi itt csak drámázunk, mintha neked semmi közöd se lenne azokhoz a játszmákhoz, amiket játszunk? Múlt hónapban azt mondtad, hogy „van valami bennetek, aki ezt választja, ezt szemeli ki, majd valósággá teszi” Nagyon sokszor elmondtad már nekünk, hogy nincs más dolgunk, minthogy hozzunk egy világos, tudatos választást a Most pillanatában, és ezzel meg is teremtjük a valóságunkat. Hát ez egy játszma.


Azt választottuk, hogy elengedjük a régi hiedelmeinket, amik már nem szolgálnak minket. Akkor meg mi ez a valami, ami ott van bennünk? Mivel látszólag nem áll az ellenőrzésünk alatt, neki viszont valamiképpen hatalmában áll megteremteni a valóságunkat a mi beleegyezésünk nélkül, ezért szerintem ez a lélek énünk. A játszma abban áll, hogy azt választjuk, hogy elfogadunk egy új hiedelmet, mi szerint mi teremtjük a saját valóságunkat, de a lélek énünk hozza meg a hivatalos választást, és azáltal meg is teremti a valóságunkat. Lélek énünk nyilvánvalóan a régi hiedelmeink szerint választja a teremtést, amiket már elengedtünk.


Saint-Germain azt mondta, hogy az, hogy befejezzük a felemelkedési folyamatunkat, és eljussunk a Harmadik Körünkbe, mindössze egy választás kérdése. Egy évvel ezelőtt meghoztam ezt a választást, és most már látom, miért is nem tényleg én vagyok a valóságom megteremtője. Igen, belefáradtam ebbe a játszmába, és azt kívánom, bárcsak visszamehetnék nyolc évet, és mindent elfelejthetnék, amit mondtál nekünk. Mindenesetre elengedem ezeket az új hiedelmeimet, és megengedem, hogy a valóságom olyan legyen, amilyen csak lenni akar. Ha létezik egyáltalán Harmadik Kör, akkor nincs olyan választás, ami eljuttatna oda. Ez megmagyarázza, miért is vagyunk annyira beragadva ebbe a felemelkedési folyamatba több, mint kétezer éve. Mi teremtjük a saját valóságunkat, de egy olyan tudati részünkből, ami valahol bennünk van, és ami fölött nem rendelkezünk választással. Tóbiás, tényleg nem érted a frusztrációnkat? (nevetés)


LINDA: Ez aztán jó nagy betűkkel van írva. Látod, nem túloztam.


KUTHUMI: Ó, kedvesem. Ó, kedvesem. (még több nevetés) Egy nagyon együttérző szinten szeretnék ezzel foglalkozni, mert igen is érzem a frusztrációdat. Ez nem könnyű, különösen akkor, ha így közelíted meg ezt az egészet. Óriási harag, rengeteg elutasítás, tagadás, ami addig fog egyre jobban épülni, míg végül meg nem engeded magadnak, hogy mindezt elengedd. És lehet, hogy egy igen drámai úton fogod ezt megtenni.


Teljesen mindegy mit mondunk neked a játszmákról, mivel még mindig annyira mélyen benne vagy a játszmában, hogy az egyetlen dolog… most itt megbeszélem Tóbiással, hiszen neki lett címezve. Azt mondja: - Ojvé! (nevetés) Amit most mondani fogunk neked, és tényleg a szívednek, az az, hogy megáldunk téged, tegyél bármit is. Bármit – ha továbbra is a játszmákat akarod folytatni, vagy ha nem akarsz játszmázni, ha haragudni akarsz vagy ha nem – mindenképpen megáldunk téged. Nincs ítélkezés. Nincs szükség itt semmit sem helyrehozni, rendbehozni. Nem próbálunk meg rávenni téged arra, hogy máshogy lásd a dolgokat. Teljességgel megáldunk, és megbecsülésünket fejezzük ki számodra, tegyél bármit is. És… igen.


LINDA: Én biztos vagyok benne, hogy ez tényleg őszinte frusztráció. Ez nem csak… szóval sok Shaumbra nevében szólt.


KUTHUMI: Igen, ez sok Shaumbra nevében szólt, mert frusztráló lehet a régi eszmék, a régi ideák használatával próbálkozni. És sokszor bizony a Shoudok és a szavak is, amiket nektek mondunk, van, hogy egyenesen csak az elmétekig jutnak el, ahelyett, hogy a szívetekig hatolnának. Az elme megpróbál ezekre rájönni, ahelyett, hogy egyszerűen csak átélné, megtapasztalná azokat. Ezért aztán nagyon, de nagyon frusztráló lehet ez, és van egy hajlamotok arra, hogy megbonyolítsátok és megnehezítsétek ezt az egészet, máskor meg valamiféle varázsformulára vártok, de ezek közül valójában egyik sem válik be. Ez itt most a tudatnak az egészen új területeire való bejutásáról szól.


LINDA: Nos, tudod nagyon sok frusztrációról hallok sok embertől, és sok ehhez hasonló kérdést olvastam, akik azt hiszik, hogy ők szó szerint elolvastak és megpróbáltak mindent az elmondottak szerint alkalmazni az életükben. De amikor egy rés van a között, amit tényleg éreztek, és amiről tényleg azt hitték, hogy már integrálták, és aközött ami valójában történt, akkor megjelenik ez a hatalmas frusztráció sok embernél. És, ahogy már mondtam, nem hinném, hogy ez csak egy ember problémája.


KUTHUMI: Abszolút, és van itt egy dolog… sok éve beszélünk már hozzátok, mert előfordul, hogy az embernek szüksége van a kimondott szavakra. Pedig, ami mindennél fontosabb, az az energia átvitel vagy energia megosztás, ami sokkalta fontosabb, mint maguk a szavak, akár még az egyszerű lélegzetben is. Namost, ha minden hónapban eljönnénk hozzátok, és mindössze annyit mondanánk, hogy: - „Lélegezzetek egy órán keresztül!” – akkor az elme elveszítené az érdeklődését, és más helyekre távozna. De bizonyos értelemben véve, leegyszerűsíthetjük ezt azáltal, hogy azt mondjuk: „Te is Isten Vagy. Lélegezd ezt be, és tapasztald meg!”


Ez lepárolná, leszűrné ezt a legfinomabb szintekre, de néhány ember azt a játszmát játssza, miszerint temérdek sok szót akarnak hallani. Sok varázsformulát szeretnének, amikre magukban a Shoudokban akarnak rábukkanni. Ezért ahelyett, hogy megengednék maguknak, hogy részt vegyenek ebben a csoportban, amelyik új területeket fedez fel, és ahelyett, hogy megengednék maguknak, hogy megtapasztalják és átéljék mindazt, ami ti ennek az átmenetnek a szépségeinek és kihívásainak egyaránt tartotok, ők bizonyos válaszokat akarnak – követelnek – ami majd régi emberi életüket elviselhetőbbé teszi. De mi nem ezért vagyunk itt.


LINDA: Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 8: (egy nő áll a mikrofonnál): Hello Kuthumi, öröm számomra, hogy ma itt vagy. 2001-ben Tóbiás egy rendkívül különleges helyként beszélt a Taho tóról – kifejezetten a Shaumbrák kapcsán – hogy az mennyire szent – és sok olyan energiát őriz, amit még azelőtt helyeztünk ide, hogy megtestesültünk volna a Földön. Egy pár évvel ezelőtt, ahogy azt te is tudod, a Bíbor Kör irodája odaköltözött. Sok Shaumbra kötődést érzett ehhez a helyhez, és most minden megint megváltozott. És az elmúlt pár hónapban, de különösen az elmúlt pár hétben nagyon sok réteget éreztem, miközben mindent összecsomagoltam, és elköltöztem, és most azon tűnődöm, hogy beszélnél-e nekünk arról, hogy a tó, a Shaumbra és mindezeknek az energiái hogyan változtak meg az évek során, és az Új Energiában. Érzem, hogy nagyon sok Shaumbra erősen kötődik mindehhez.


KUTHUMI: Igen, valóban. Akkor egyszerűsíteni fogok. A tó egy nagyon is szent és különleges hely sok Shaumbra számára. Az elkövetkezendő pár év során el fogja érni a legalacsonyabb szintjét, valamint a legnagyobb stressz pontját. És ebben természetesen benne rejlik átmenetének legnagyobb lehetősége is, ami a tóban lévő, igencsak szépséges energiák elengedésével fog járni. Itt most beszélnem kell Cauldrevel – szóval ne azt mondd, hogy valami jobbért hagytad magad mögött azt a helyet, hanem azt, hogy most egy kis időre, átmenetileg távolabb húzódtál onnan.


SHAUMBRA 8: Köszönöm.


SHAUMBRA 9: (egy nő áll a mikrofonnál) Szia Kuthumi! Ma reggel azokban a kreatív, varázslatos pillanatokban volt részem, amik nem jönnek túl gyakran, mikor is egy idea teljes egészében kirajzolódik az ember előtt. Szóval ott ücsörögtem, és azon járattam az agyamat éppen, hogy annak ellenére, hogy fogyni próbálok, egyre csak hízom, és azzal próbálkozom, hogy lennie kell egy Új Energiás megoldásnak erre, ahelyett, hogy visszatérnék a régi utakhoz. És akkor az az ötlet pattant be, hogy beszéljek több csatornázóval is, tapasztaljam meg, hogy ők mit mondanak nekem, írjak egy könyvet, és mindenkivel tudassam ezt az új információt. Tehát kérdésem hozzád az, hogy annak ellenére, hogy mindössze kb.: 30 másodperc áll a rendelkezésedre, hogy válaszolj nekem – mit szólsz te mindehhez?


KUTHUMI: Abszolút, tagadhatatlanul, kétségbevonhatatlanul azt mondom, hogy hagyd azt abba, hogy fogyni akarsz! Hagyd abba mindezeket a manipulációkat! Ennek az egésznek az a lényege, hogy meg tudsz-e teljes mértékben bízni magadban annak kapcsán, hogy minden rendeződni fog. Ez teljesen helyénvaló. Ez előző kérdés kapcsán elmondhattad, hogy abban sok harag, keserűség és frusztráció volt, talán még jogosan is. Ami itt hiányzik, az az abszolút megkérdőjelezhetetlen önmagadba, és önmagadba, mint Istenbe is vetett bizalom! Vagyis abban a szent pillanatban, ahogy megpróbálsz fogyni, és elkezdesz megpróbálni fiatalabbnak látszani, abban a szent pillanatban, ahogy megpróbálod manipulálni ezeknek az energiáknak bármelyikét is, akkor rá fogsz jönni, hogy ez tulajdonképpen eltorzítja vagy megakadályozza ezt a lényegében gyönyörűségesen szép folyamatot.


Valamint… neked van egy meghatározott elképzelésed arról, hogyan is fest egy ideális test, de mi van akkor, ha létezik egy olyan test, ami még annál is szépségesebb és tündöklőbb, mint amit te próbálsz éppen meghatározni valamilyen programmal? Ezzel csak megakadályozod annak a megtapasztalását. Tehát a tanácsom az – akár fogyásról, akár egy kreatív projektről vagy szinte bármiről is van szó – hogy hagyd abba a próbálkozást! Bízz meg a saját énedben! És ismételten, hányféleképpen mondjuk még el nektek, hogy létezik egy természetes folyamat bennetek. És mi ezt sokszor elmondjuk, de ekkor az ember önmagán kívülre tekint, mintha csak valami rajta kívül álló isten vagy szellem tenné ezt meg neki, pedig ez teljes mértékben bennetek található. Aztán meg csak figyeld, hogyan lendül ez munkába! És szeresd a projektet, jut eszembe!


KÉRDÉS SHAUMBRA 10: (Linda olvassa az internetről) Tudnál valamit mondani a Down-kórról, és arról, hogy a szülőknek hogyan kellene ezt kezelniük, különösen, mikor a gyermek idősebb lesz, és néha olyankor még nehezebb az alkalmazkodás.


KUTHUMI: Igen. Legyél totálisan együttérző azzal a lénnyel, aki azt választotta, hogy ideérkezik. Legyél abszolút együttérző önmagaddal, hogy egy Down-kóros gyermek szülője vagy. Ez kihívásokat állít az emberi állapot elé, de az emberi állapoton túlmenően nagyon sok szépséges dolog játszódik, sok fontos felfedezés és megvilágosodás. Amikor túllépsz azon, hogy megpróbáld ezt kijavítani vagy rendbehozni, és együttérzővé válsz, akkor majd megérted, hogy ez a lény miért is választotta azt, hogy Down-kórral szülessen meg.


LINDA: Jöhet még két kérdés?


KUTHUMI: Igen.


SHAUMBRA 11: (egy nő áll a mikrofonnál) Szia Kuthumi! AZ elmúlt pár hónapban rám tört valami, és annak ellenére, hogy nem értek a kertészkedéshez, bizonyos okokból kifolyólag farmokat építek a városok kellős közepén. Úgy érzem, hogy ennek az egésznek te is a része vagy, és arra is meg szeretnélek most kérni, hogy hivatalosan is legyél ennek a része. Nagyon meleg fogadtatást nyújtunk neked. És tudnál-e valamit még hozzáfűzni ehhez a projekthez?


KUTHUMI: Abszolút. Ahogy erről már korábban is beszéltünk, Gaia energiája, aki egy szellemi energia – egy igen különleges lélekkel rendelkező létező – távozóban van a Földről. Ezért az emberek arra lettek felkérve, hogy vállaljanak felelősséget a Föld bolygóért, mindazért, ami rajta növekszik, és mindazért, aki rajta él. Az otthoni kertészkedés elképzelése, akár egy lakásban élsz, akár csak egy talpalatnyi földterületet is birtokolsz, visszahelyezi az embereket a Földhöz való kapcsolatukhoz és az érte való felelősségükhöz. Tehát ahelyett, hogy hatalmas művelni való földjeid lennének messze a városoktól, ez azonnal visszahozza ezt az energia mátrixot az egyénekhez, a városban. Észre fogod venni, hogy nagyon nagy az érdeklődés eziránt mostanában. Azt emberek azt akarják… érzik annak a szükségletét, hogy valamiféle élő, növekvő dologhoz kapcsolódjanak, valamint azt is érzik, hogy itt az ideje felelősséget vállalniuk mindazért, ami ezen a Földön él. Ezért ez egy nagyon intuitív alapú projekt, amibe belevágtál, és mi ott leszünk.


SHAUMBRA 11: Köszönöm.


LINDA: Utolsó kérdés!


KÉRDÉS SHAUMBRA 12: (egy férfi áll a mikrofonnál): Hello Kuthumi! Hivatalosan fel szeretnélek kérni, hogy jelenléteddel tiszteld meg egy projektemet, amin éppen most dolgozom.


KUTHUMI: Ha a nevemen szólítasz…


SHAUMBRA 12: Kuthumi!


KUTHUMI: Ott leszek! (nevetés)


SHAUMBRA 12: (énekelve) Csak a neveden foglak szólítani… és én nem énekelek. A legtöbben láttunk számokat az órákon az utóbbi években, és körülbelül az elmúlt két évben elkezdtem észrevenni, hogy az 5:23 nagyon sokszor megjelenik előttem. Valamint az utóbbi hónapokban azt is észrevettem, hogy a 1:11 is sokszor megjelenik. Pár hónapja volt egy igen mély tapasztalásom, amikor is a mobiltelefonom fénye elaludt, majd villogni kezdett, annak ellenére, hogy semmilyen bejövő hívásom sem volt. Egy darabig figyelmen kívül is hagytam, majd mégis csak rápillantottam, hogy megnézzem, nem egy szöveges üzenetem érkezett-e, de ilyen sem történt. Majd rögtön, ahogy felnyitottam, láttam, hogy kihangosításra volt állítva Morse kóddal. A legtöbb, amit fel tudok idézni, mikor valakivel beszéltem, ami megfelelt az 523-nak. Aztán ahogy elkezdtem megnézni az 523-at, az 5-öt, a 2-tőt, és a 3-at, rájöttem, hogy ha ezt összeadom, akkor ennek a végösszege 10, a 2009-nek pedig 11, vagyis –111. Három éve nem jártam ebben az épületben, és ez mai pont a 111-ik összejövetel. Mi a jelentősége számomra az 523-nak és a 111-nek?


KUTHUMI: Valóban. Valóban, ennek jelentősége számodra, és az összes Shaumbra számára az, hogy a káoszból jön létre a tökéletesség, a látszólag különféle eseményekből, nem tudva, hogy ezek hogyan következnek be. Ez lényegében egyfajta bizonyíték arra, hogy milyen nagyszerű teremtők vagytok. Szinkronizáltok különböző eseményeket, annak ellenére, hogy úgy érzitek, hogy káoszban éltek, mégis mindezeket létre tudjátok hívni. Ezek az események valójában biccentések vagy kacsintások a saját belső énedtől, a saját esszenciádtól. De ha belemész ennek a matematikájába is, akkor ezek azt árulják el számodra, hogy minden összhangban és rendben van, még akkor is, ha az emberi elme azt káosznak tartja. Milyen csodálatos ideje ez annak, hogy az elengedésnek eljuss arra a következő szintjére, hogy elengedd a kontroll és a manipuláció iránti szükségletedet, és valóban fejest ugorj a káosz energiájába!


A tudósok, a fizikusok és a matematikusok csak most kezdenek el kutatni, vagy beleásni magukat a káosz elméletekbe. És ők azt nézik… az egyik kedvencem a káosz matematika, ami egyfajta ellentmondásnak tűnhet, pedig abszolút… a káosz matematika az, amikor mindent felfordítasz, és változtathatóvá teszel, ami ledönti a régi struktúrát, és ilyenkor az energia szabadságot kap, hogy megtalálja az új szintjét. És miközben keresi ezt az új szintjét vagy új tudatosságát, minden káosznak tűnik egy bizonyos időn keresztül. Az emberek abszolút struktúrákra, abszolút meghatározásokra lettek kondicionálva, és bizonyos elvárásaik vannak az eredmények kapcsán. Ahogy ezt egy korábbi levélben is hallottuk egy igencsak frusztrált Shaumbrától, aki most elképesztő méretű felforduláson, azaz káoszon megy keresztül éppen, ilyenkor úgy tűnik, semmi sem működik. De ha megengeded magadnak, hogy teljes mértékben belemenj a káoszba – ha szabadságot adsz magadnak, hogy beleugorj a káoszba – akkor fel fogod fedezni, hogy létezik egy új szint, amit akár rendnek is nevezhetünk, bár ez a Régi Energiás világban általad valaha is megtapasztalt rendhez cseppet sem hasonlít.


A rend az Új Energiában – hogy is magyarázzam ezt el – ez a tökéletesség rendje, ahelyett, hogy az illúzió rendje lenne, amilyen a Régi Energiás világ. Tudom, hogy most meghaladtuk a kérdésedet, de ez egy jó iránytű neked arra vonatkozóan, hogy megengedd magadnak, hogy káoszban légy.


Na, valószínű, hogy Cauldre és Linda ezek után egy rakás őrült e-mailt fognak kapni.


LINDA: Lehetséges.


KUTHUMI: …az emberektől, akik majd azt mondják, hogy a Bíbor Kör a káoszra tanítja az embereket, meg arra, hogy hozzák be magukba a világ összes búját-baját és nyomorúságát, és fogadják el mindazokat a szörnyűséges dolgokat, amik jelenleg a világban történnek. És ez pontosan így is van! (nagy nevetés)


És ezzel most szeretnék elmesélni egy rövid kis történetet. Abban az életemben, amikor Tutmózis Fáraóként éltem, már nagyon, de nagyon fiatalon Fáraó lettem, miközben én még mindig a tanulással voltam elfoglalva, még mindig arra próbáltam rájönni, hogyan is legyek Fáraó. Hát, ez egy kemény munka – egy nagyon kemény munka – mert mindenki azt várja tőled, hogy Isten légy, miközben benned az égvilágon semmi nem mutatja annak jelét sem. Saját emberi mivoltod nem is képes azt elhinni, innentől aztán már kezdetét is veszi benned egy jókora ellentmondás.


Szóval még nagyon fiatal fáraó időszakomban történt, hogy egyszerre csak egy sáska pestis támadta meg a földünket, és a sáskák egy olyan szárnyas rovart is magukkal hoztak, amik vírusos pestist terjesztettek. Az égbolt teljesen besötétedett ezektől a támadó sáska és rovar hordáktól. Majd a földbe ültetett gabonát is elkezdték támadni, ami élelem ellátásunkként szolgált. Az emberek is elkezdtek megbetegedni és meghalni a pestisben, amit a sáskákat kísérő rovarok terjesztettek. És akkor Hepi néném - akivel megosztottam a trónt – igen, Hepinek hívtam őt – odajött hozzám és azt kérdezte: -„Fiatalabbik, mit javasolsz, mit kellene tennünk?” – egyfajta kihívással a hangjában. Erre azt válaszoltam, hogy most igazán elmélkedésbe kell ehhez vonulnom. Mindez idő alatt, előkerültek a papok és a tanácsadók, és azt javasolták, hogy menjünk ki a földekre és kezdjük el azokat felégetni, és talán majd a füst és a hőség elijeszti innen a sáskákat. Mások pedig azt mondták, hogy mindannyiunknak el kellene rejtőznünk, hogy a pestis ne öljön meg mindnyájunkat.


Miután meghallgattam az úgynevezett tanácsadóimat, és miután beleéreztem, hogy mi is zajlik itt valójában, visszamentem Hepi nénémhez és a többiekhez, majd azt mondtam: -„Semmit sem fogunk tenni. Semmit!” Képzelhetitek…képzelhetitek milyen lett az ábrázatuk! Képzeljétek csak el mibe vittem bele magam azzal, hogy azt mondtam, hogy semmit se fogunk tenni, mert tudjátok, amikor egy energia érkezik rád, arra az emberi reakció a harc vagy a menekülés, a nyúlcipő szokott lenni, de én ezek közül egyiket se javasoltam.


Egy rakás heves vita, számolatlan visszaélés és inzultus fogadását követően, és minek utána már Istennél jóval kevesebbnek neveztek, végül kinyilatkoztatva isteni jogaimat így szóltam: - „Így fogunk tenni.” És ami ezután történt, az avatatott engem minden idők egyik leghatalmasabb Fáraójává.(nevetés) Amikor közhírré tettük azokat a szavakat, hogy semmit sem fogunk tenni, hogy mi ezt az istenektől érkező jelnek tekintettük, hogy nem fogunk ezzel harcba szállni, sőt ehelyett meghívjuk, meginvitáljuk a történteket, amikor végül királyságunk egész népéhez eljutott ez az üzenet, az energiák abban a szempillantásban megváltoztak.


Hogy mi történt ezután? Egy óriási vihar kerekedett a világnak egy olyan részén, ahol ez nem igazán jellemző. Szakadt az eső. Szélvihar tombolt. A Föld megrázta magát oly annyira, hogy a sáskák és a pestises rovarok eltávoztak vagy megfulladtak. És egy nagyon, de nagyon rövid időn belül teljesen eltűntek a földjeinkről. Az eső helyreállította a megmaradt gabonák egészségét, továbbá létrehozott új gabonákat is. A folyók ennek következtében megáradtak, ami által élelemmel, tápanyaggal és energiával szolgáltak mindnyájunknak, és engem pedig kikiáltottak Istennek. Ez veletek is megeshet.


A Földön jelenleg zajló káosz idején, most, amikor úgy tűnik, hogy az energiák lesújtanak, most, amikor olyan nehéz azt gondolnod, hogy képes vagy még ennél is többet magadba fogadni, most van itt az ideje annak, hogy ne állj ellen, hanem nyílj meg. Ez ellentmondásosnak tűnik, pedig ez az Új Energia fizikája. És ahogy megnyílsz, ahogy megengeded magadnak, hogy abszolút érezz és abszolút tudj, az elvisz téged a következő szintedre. És lesz az, ahol titeket is istennek kiáltanak majd ki.NAMASTE
(Fordította: Telegdi Ildikó)
Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi IldikóA Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon