TÓBIÁS ANYAGOK

VISSZATÉRÉS SOROZAT:


8. SHOUD: „Nem számít!” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában


Kérdések és válaszok

Elhangzott a Bíbor Körben,

2009. március 7-én


www.crimsoncircle.comÉs ez így van drága Shaumbra, hogy elérkeztünk a kérdések és válaszok idejére. Cauldre egyetlen apró szívességet vagy kíméletességet kért tőlem – hogy a kérdéseket ne azzal válaszoljam meg, hogy „ez nem számít” (nevetés)


Tehát, anélkül, hogy hosszabbra nyújtanám a bevezetőt, kezdődjenek a kérdések!


KÉRDÉS SHAUMBRA 1: (Linda olvassa az internetről): A múlt havi Shoudban Kuthumi arról beszélt, hogy együk meg az egész elefántot – én pedig azon gondolkodom, hogy ha továbbra is folyamatosan esszük ezt az egész elefántot, és továbbra is mozgatjuk és változtatjuk az energiát, akkor ez egy potenciált teremt, nem csak a Shaumbra, de az egész emberiség számára annak kapcsán, hogy könnyebb legyen az Új Energiába való átmenet?


TÓBIÁS: Igen, abszolút. Először is fel fogod ismerni, hogy ez valójában nem is egy elefánt, mindössze egy borsószem (nevetés), ami aprócska, icike-picike, és egyáltalán nem egy óriási, hatalmas elefánt – mert ez most egy illúzió. Mindössze hatalmasnak tűnik. De persze te attól még „eszed az elefántot” – ahogy ezt mi fogalmaztuk, ami azt jelenti, hogy érzed az összes energiát, és továbbra is befogadod őket, ahelyett, hogy magadon kívül tartogatnád.


De van egy hajlamotok arra, hogy csak egy részét fogadjátok magatokba időnként. Jelenleg mindössze az életnek az úgynevezett pozitív oldalát próbáljátok meg befogadni. Mi pedig arra kérünk, hogy az egészet fogadjátok be – a jó híreket, a rossz híreket, a szélsőséges híreket – mindet. Ha ezt megteszed, akkor legelőször is egy nagyon kiegyensúlyozott energiaáramlással támogatod meg magad. Ezzel nem csak azt engeded meg magadnak, hogy a dualitás mindkét oldalát meglásd, hanem ezáltal lehetővé teszed magadnak, hogy meglásd mindazokat a nagyon is interdimenzionális energiákat is, amelyek most vannak bejövőben.


Amikor behozod ezt az energiát, és érzed azt saját magadban, anélkül, hogy birtokolni akarnád azt, vagy anélkül, hogy magadat vádolnád a világ szomorúsága miatt, akkor azzal hatalmas meglátást és perspektívát adsz magadnak annak kapcsán, hogy mi is zajlik valójában. Ahogy ezt egy csoportnak is mondtuk nemrégiben, a dolgok egyáltalán nem azok, aminek látszanak. Ez az egyik kedvenc Kryon mondásom. A dolgok egyáltalán nem azok, aminek látszanak, mert itt valami egészen más dolog zajlik ám, mint ami a felszínen látszik.


Ahogy megengeded magadnak, hogy teljes mértékben magadba szívd mindezeket az érzéseket, megértve, hogy ezek nem a sajátjaid, akkor képes leszel azokba a különböző potenciálokba és valóságokba is beleérezni, amelyek léteznek, és az összes különféle oldalba. Ez rendkívüli ösztönzést ad számodra, ami által teljesen máshogy tekinthetsz az életre. Ahelyett, hogy egy nagyon is lineáris ösvényt látnál, ami a történelmi múlton és a lineáris jövőn alapszik, most azt látod, hogy ez az egész sokkal átfogóbb, és lényegében sokkal mókásabb.


Amint felfedezed azokat a nagyszerű potenciálokat, amelyek mindezekben a jelenlegi energiákban megtalálhatóak, és megérted, hogy te magad hogyan veheted azokat használatba, illetve, hogy te hogyan élvezheted azokat, akkor ez egy nagyon leföldelt vagy lehorgonyzott energiát állít be az emberiség potenciáljaként. Ez a változás és fejlődés potenciálja, és az, amit megvilágosodásnak nevezhetünk, nem feltétlenül a mátrixot táplálja – a mátrixon itt a tömegtudatot értjük, illetve azt a fajta hálót vagy energiamezőt és rétegződéseket, amelyek jelenleg működésben vannak, és amit rengeteg ember automatikusan működtet. A potenciálok a mátrixon kissé kívül esnek azok számára, akik hajlandóak a figyelmüket valahová a mátrixon kívülre helyezni, és nem a régi tudatosságtól várják a válaszokat.


Azok számára, akik éjjelente ébren fekszenek, és azt mondják: - „Lennie kell egy jobb útnak. Lennie kell valami másnak. Mi a válasz?” Egyszerre csak belenyúlnak abba a potenciálba vagy valószínűségbe, amit te segítettél behozni, és lényegében te magad díszítettél fel itt a Földön. És ez a varázslatos. Nem próbálod azt ráerőszakolni a mátrixra, nem próbálod a hiedelmeidet és az elképzelésüket rájuk erőltetni, hanem egy szélesebb, nagyszerűbb változatot vagy potenciált képviselsz azok számára, akik talán ezt szeretnék választani. Köszönjük a kérdést.


KÉRDÉS SHAUMBRA 2: (Egy nő áll a mikrofonnál) Szia Tóbiás! Tudod, amikor arról beszéltél, hogy ez egyszerűen nem számít, úgy éreztem magam, mintha ott lennék a te házikódnál, láttam a csodaszép virágjaidat, odasétáltam az ajtódhoz, majd rádöbbentem, hogy egy baseball ütő van nálam, amivel jól meg akartalak kergetni téged is, és Saint-Germaint is, azt mondván: -„Mi a franc ez? Ere azelőtt kellett volna, hogy emlékeztessetek engem, mielőtt idejöttem volna, és gyereket vállaltam volna Tóbiás! És nem csak most ezzel a kib*szott nem számíttal! Na mindegy!


TÓBIÁS: Nos, az emlékeztető ott van, ott fekszik az asztalodon. (nevetés) Egyszerűen csak nem akartál róla tudomást venni. Pedig az ott van a sok-sok többi emlékeztetővel együtt sok más életet átfogva. (még több nevetés) De tudod…


SHAUMBRA 2: Köszönöm.


TÓBIÁS: …te választottad a tapasztalást, és én tisztellek téged, bármit is választasz. És most nem akarlak itt se téged, se mást kiragadni, de választhattál volna bármit, amit csak akarsz. Választhatod azt, hogy fenséges legyél, ahogy ezt is tetted ebben az életedben. Azt is választhatod, hogy…


SHAUMBRA 2: egy elkényeztetett romlott csibész legyek….


TÓBIÁS: ….elveszett, vagy zavarodott légy, de én ennél sokkal jobban ismerlek ám téged. Tehát az összes emlékeztető ott van, mindegyik. A korszakok bölcsessége mindenki számára elérhető. Nincs a föld alá temetve. Nincs elrejtve egy másik dimenzióban. Nem az Anasázi indiánok, és nem is a nagyszerű hawaiiak őrzik azt – senki sem őrzi. Az mind ott van.


Amikor majd lepárolod mindezt a bölcsességet – amit sokan segítettetek megírni – akkor van az, hogy Te vagy Isten. Te vagy a teremtő. Most élvezd! Most tapasztalj! Most tégy, amit csak akarsz! Mi mindig ott leszünk, és ha mégsem, akkor majd valaki más ott lesz, hogy visszavezessen téged amennyiben elvesznél, de nem mindannyian akarjátok, hogy visszavezessenek titeket. Néhányan közületek baseball ütővel akartok az ajtónkon döngetni. (nevetés) És olyankor én egycsapásra eltüntetem a házikómat.(Tóbiás csettint egyet az ujjával) (nagy nevetés) Jut eszembe, az ütés arányod nagyon gyenge. (még nagyobb nevetés)


SHAUMBRA 2: Sajnálom. Tudod, nekem is meg van a képzelőerőm. De a kicsi emberi énem…én itt nem a halott nagymamám felől kérdezősködöm, hanem erről az ingatlan potenciálról, és használtam az intuíciómat…


TÓBIÁS: Az jó.


SHAUMBRA 2: ..és csak ezzel kapcsolatosan szerettem volna a te meglátásodat kérni….


TÓBIÁS: Az ingatlan jelenleg egy csodálatos dolog. Kézzelfogható. Valós. Ha gyakorlati szemmel nézed ezt, akkor most lent vannak az árak, és ez még egy darabig így is marad, amíg újra fel nem kúsznak. Azt elég világosan megmondhatom neked már most is, hogy a föld népessége folyamatosan növekedni fog. A házra való szükséglet továbbra is fenn fog állni, és lényegében arra bátorítanám a Shaumbrákat – itt most átlépem Cauldre biztonsági hátárát – és arra bátorítom a Shaumbrákat, hogy ingatlanba fektessetek bele, és vagy adjátok azt bérbe, vagy kereskedelmi célokra használjátok, mert ezzel a szó szoros értelmében és átvitt értelemben is egy biztonságos teret hoztok létre. Egy olyan helyet, ahol az emberek nem csak lakni fognak, hanem érezni is fogják ezeket az energiákat, amiket ti segítetek behozni. Minden ház vagy épület, amit megvesztek, és amibe mások beleköltöznek telve lesz potenciálokkal. Milyen nagyszerű dolog is valójában az ingatlan!


SHAUMBRA 2: Én itt most kifejezetten egy mentori lehetőségről kérdeznélek téged, ami fel lett kínálva – hogyan érzel azokkal az emberekkel kapcsolatosan?


TÓBIÁS: (habozva) Hadd fogalmazzak úgy, hogy vannak dolgok, amit meg kell tanulni, de te mindenféleképpen a magad módján fogod ezt tenni. Ne kövess semmiféle rendszert vagy struktúrát se ez alkalommal! Úgy értem vess egy pillantást – legyünk itt egy pillanatra logikusak – nézd meg, mi van körülötted! A rendszerek többé már nem működnek. A programok többé már nem működnek. Te fogod kifejleszteni az új programot. Tehát előbb tanulmányozd ezt egy kicsit, majd ezt követően – és ezt most mindannyiótoknak mondom – teljesen mindegy mivel foglalkoztok éppen – ne kövessétek senkinek a rendszerét, legyen szó akár gyógyításról, akár befektetésről, akár egy találmányról, vagy bármi másról. Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 3: (Linda olvassa az internetről) Már négy éve tart az utazásom. Úgy éreztem…


TÓBIÁS: Hú, itt meg kell, hogy állítsalak. Lehet, hogy négy éve vagy tudatában az utazásodnak, de te már igencsak régóta utazol! Folytathatod.


LINDA. Ez nem az én saját kérdésem, hanem csak felolvasom valaki másét.


TÓBIÁS: Igen, tudom…(Tóbiás mosolyog, a közönség pedig egyfolytában nevet)


LINDA: Mehet?


TÓBIÁS: Igen.


LINDA: Oké.


SHAUMBRA 3: (Linda folytatja): Már négy éve tart az utazásom. Elveszettnek és aggódónak, és bánatosnak éreztem magam szinte majdnem egész idő alatt, amíg egy hónappal ezelőtt rá nem találtam a Bíbor Körre. Nekiálltam elolvasni az első Shoudokat. Az írások jó érzést keltettek bennem. Sok kérdésemre választ adtak. A kérdésem az, hogy mindazoknak, amin most keresztül megyek spirituális és fizikai értelemben, van-e közük a 2000-es írásokhoz, vagy elegendő mondjuk csak a tavalyi Shoudokat elolvasnom? Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban. Olvasd el a régieket is, amennyiben ezt választod, amennyiben élvezetesnek találod azokat, és értsd meg, hogy te magad is keresztül mentél azokon a folyamatokon az idők során. Egyáltalán nem arról van szó, hogy most zárkózol fel. Mindössze végigolvasod a saját történetedet, hiszen a Shoudok nem mások, mint a Shaumbrák történetei az egész világról. Egy nap nagyon sokan fogják majd ezeket olvasni. El fogják olvasni az összes történeteteket, amik benne vannak a Shoudokban.


Tehát ha azt választod, olvasd el a legelejétől, hogy megtudd, honnan jöttél, de értsd meg, hogy nem kell szándékosan megpróbálnod újra keresztül menned az ott leírt folyamatokon. Lényegében velünk voltál egész idő alatt. Köszönöm,


KÉRDÉS SHAUMBRA 4: (egy nő áll a mikrofonnál) Hello Tóbiás, drágám! Nincs kérdésem.


TÓBIÁS: Jó, akkor beszélgethetünk.


SHAUMBRA 4: Nincs válaszom. (A kérdező és Tóbiás is nevet) Életem egy csodaszép pillanatát ünnepelem, azt, hogy kiemelkedtem a lélek nagy és sötét éjszakájából. Beszéltél már erről úgy hat vagy talán hét évvel ezelőtt – hogy milyen szörnyű is az, amikor a vezetők elmennek – és én azt hittem, hogy ebből soha nem fogok kijönni. Azt gondoltam, hogy lehet, hogy egyszerűen csak átugrom a túloldalra. De most már nagyon boldog és örömteli vagyok. „Ez nem számít” – szólt hozzám és Hoodie-hoz is egy hang most már lassan két éve, és ennek a hangnak egy nagyon édes akcentusa van, és hallottuk, amikor ezt mondta: -„Nem számít.” Ezért nagyon borzongató és örömteli érzés volt hallani téged, ahogy megosztottad mindenkivel ezt az igen mélyenszántó fogalmat, amivel teljes szívemből egyetértek.


TÓBIÁS: És ami érdekes, az, hogy sok embernek nehéz lesz meghallania ezt az üzenetet, és jó sokat fognak majd filozofálgatni és vitatkozni azon, hogy miért is számítson az. Erre mi mindössze azt fogjuk nekik mondani, hogy rendben van, akkor számítson egészen addig, amíg csak ezt akarod. És valóban megengedjük nekik – és azt is akarjuk számukra – hogy élvezzék a tapasztalásaikat, legyenek azok bármik is, mert a végén úgyis rájönnek majd, hogy ez nem számít. A végén a dualitás majd összejön és beteljesül, és ezt követően majd behozza ezt a rendkívül illékonynak tűnő dolgot, amit Új Energiának neveznek.


Ez már most történik, és továbbra is történni fog. Ez egy nagyon is egyéni választás kérdése, ugyanakkor egy kollektív alappal is bír mindazok részéről, akik valaha is elhagyták az Otthont. Tehát ez mindenképpen bekövetkezik, és ez egy személyes választás. Senki sincs „ott fent”, aki ezt manipulálná. Tudjátok, igen érdekes felfogás, hogy sok-sok ember azt szeretné, ha lenne ott valaki. Hát akkor úgy legyen! Megengedjük nekik, ha ezt akarják.


SHAUMBRA 4: És ha valaki valóban a szíve mélyéről vágyik a szabadságra, a felszabadulásra, tudjátok, ez tényleg nagyon sokat segít. Tudod, teljesen felszabadító, amikor magadba fogadod, hogy ez tényleg nem számít, és ezzel egyáltalán nem a tapasztalataidat kicsinyíted le. Hanem egyszerűen megérted, hogy ez nem számít, és akkor szabad leszel.


TÓBIÁS: De a szabadság az, ami az emberek és sok-sok angyal számára mégis a legrémisztőbb dolog lehet, amit valaha is megtapasztalhatnak. Hiszen amikor keresztültörsz a bebörtönzöttség ajtajain, pszichológiai vagy fizikai értelemben, akkor kilépsz a szabadságba- ahol nincs semmi. És ez már önmagában is rémisztő.


SHAUMBRA 4: Ijesztő.


TÓBIÁS: Ekkor bejön a félelem második szintje: _”Ha nincs ott semmi, és bármit teremthetek, mi van, ha rosszul teremtek? Mi lesz, ha megteremtek egy démont, vagy valami ehhez hasonlót, amivel kárt okozok magamnak vagy másoknak?” Tehát létezik egy hajlandóság, hogy eljuss a szabadság kapujáig, elkezded azt döngetni és követeled, hogy ki akarsz jutni, és nagyon mérges vagy, mert nem vagy szabad. De ha megállnál…ha mindenki megállna ott egy pillanatra és szétnézne, akkor látná, hogy azon az ajtón van egy kilincs, az ajtó nincs bezárva, és bármikor kinyithatod azt, és totálisan szabad lehetsz. De itt most visszakérdezek: Mit adsz fel a teljes szabadsággal? Milyen kényelmet, milyen játszmát, milyen tudatosságot kell feladnod ahhoz, hogy teljesen szabad legyél?


Érdekes, ahogy Saint-Germain a maga módján beszél a Shaumbráknak a felemelkedésről: „Amikor belépsz a felemelkedésbe, amit mi metaforikusan Harmadik Körnek nevezünk, szabad és szuverén vagy, és saját jogú abszolút teremtő vagy.” Elég fura módon…lássuk csak, Saint-Germain tudja a számokat…a Shaumbra 76%-a úgy érzi, hogy ez igencsak unalmas. Ők, bizonyos értelemben nem vágynak erre a szabadságra. Nagyon is élvezik azt, amit most a Földön tesznek, és ez rendben is van. De mi most azt a kihívást állítjuk a Shaumbrák elé, hogy legyetek képesek megtapasztalni ezt a szabadságot, hogy itt vagytok a Földön ebben a fizikai testben, és abszolút élvezitek az élet tapasztalásait.


SHAUMBRA 4: Igen, én is ezt javasolnám.


TÓBIÁS: Írhatnál erről egy könyvet!


SHAUBRA 4: Még egy dolog. Egy csodálatos lény érkezett Hoodie és az én életembe. Maggie-nek hívják. Fajtája szerint egy weimaraner kutya. És nem is tudom, talán mondhatnál valamit erről. Tudom, hogy voltak megpróbáltatásai ebben az életében…


TÓBIÁS: Amikor bárki, bármelyik Shaumbra megnézi a háziállatát – ó, ők olyan fantasztikus lények, és Tóbiásnak, és ifjabb Tóbiásnak egész történelmük van a kutyák terén. Az összes életükben szerepet játszottak a kutyák. Nézd csak meg, hogy mikor is kaptad ezt a kis drágát. Azt is mondhatjuk, hogy a háziállatok – a kutyák, macskák, és néhány madár – lényegében önmagad egy részének a manifesztációi.


Nem azonosak azzal, amit te a teljes énednek nevezel, de az energiád beléjük áramlik, és ők – ezek az értékes, becses Dévák, vagy földi létezők, nem egészen angyalok, hanem földi létezők – magukba szívják a te energiádat. Tehát amikor egy ilyen lény érkezik az életedbe, nézd csak meg milyen időszakban került hozzád, mi az, amit rögtön megoszt veled, valószínűleg a bölcsességet és szeretetet, és vedd szemügyre a múltját is, mert az a múlt egyben a te saját múltadat is visszatükrözi, ha hozzád hasonlóan jön el egy háziállat az életedbe.


Azok esetében, akik újszülött háziállatra tesznek szert, általában az a helyzet, hogy ők azok, akik már korábban is veled voltak. Nagyon is ismerik az energiádat és az utazásodat, és szinte minden életedben veled együtt járták az utadat. Ezért nagyon szorosan közel érzed magad hozzájuk. Olyanok, akár egy energia szivacs – tudatosan. Magukra veszik az energiádat, és egy nagyon szerető módon segítenek neked vele dolgozni – egészen addig, amíg ezt a szerető módot választod.


Tehát…amikor a szemébe nézel, értsd meg, hogy ő a saját lénye, ugyanakkor neked is egy jelentős részed is egyben.


SHAUMBRA 4: Köszönöm.


TÓBIÁS: Igen. Abban segít…a háziállatok abban segítenek, hogy mindenkit megtanítanak arra, hogyan szeressék önmagukat.


KÉRDÉS SHAUMBRA 5: (Linda olvassa az internetről): Kedves Tóbiás! Nagyon nagy média figyelem övezi azt a témát, hogy a negyven feletti nőkre milyen jótékony hatással vannak a bioidentikus hormonok. Tudnál nekünk bővebben mesélni a hormonok szerepéről, különösen azok számára, aki most lépnek be életük következő szakaszába? Használhatjuk-e ezeket arra, hogy segítsenek kiegyensúlyozni a testünket egy átmeneti időszak erejéig? És miért van az, hogy a menopauza tünetei nagyon hasonlítanak a felemelkedés szimptómáihoz? (nagy nevetés) Köszönöm válaszod az összes középkorú Shaumbra nő nevében!


TÓBIÁS: Valóban. Több dolog van itt. A menopauza tüneteinek nagyon sok közük van a maszkulin/feminin energiák integrálásához, és lényegében a teljes én szeretetéhez. Ezért aztán elképesztően hasonlít a felemelkedés tüneteihez, hiszen az integrációról, a fejlődésről és egy élet változásról szól.


A biológia vonatkozásában azt ajánlanánk a Shaumbráknak, hogy nem túl jó ötlet elkezdeni kívülről hormonokat bejuttatni a szervezetbe. A legtöbbetek életében be fog következni az az időszak, amikor egy jobban egyensúlyban lévő külső beavatkozás fog lehetővé válni, egyensúlyozottabb hormonokkal, sőt őssejt terápiával. De jelenleg ez még nagyon kísérleti stádiumban jár, és magával hordozza nem csak a kutatók, de az emberiség tudatosságát is, akik nem egészen biztosak abban, hogy készen állnak-e erre az ugrásra. Tehát ezeknek az alkalmazása nem kifejezetten ajánlott jelenleg.


Térj vissza önmagadba! A DNS-ed változóban van. Lényegében képes vagy arra, hogy kiegyensúlyozó hormonokat és kiegyensúlyozó antibiotikumokat állíts elő a belsődben. A Szabvány Technológia egész elképzelése azon alapul, hogy te vagy a gyógyító. Tested már most rendelkezik annak közvetlen sejtszintű potenciáljával, illetve annak jövőbeli sejtszintű potenciáljával, hogy tökéletesen egyensúlyba hozza magát. De ne legyenek ezzel kapcsolatos elvárásaid, mert néha a test egyensúlyba hozását megelőzi egy egyensúlytalanság, amit te úgy veszel észre, hogy beteg leszel, vagy bizonyos problémák ütik fel a fejüket.


Ne kezdd azt barkácsolni, megfoltozni, helyrehozni! Bízz a testedben! Beszélj a testedhez! Érezd a tested! Gyakorlatoztasd a testedet – azaz legyél vele – és engedd meg, hogy a hormonális, a DNS és a tudat változások eme érdekes kombinációja végbemehessen a testedben a maguk folyamatai szerint, egy nagyon is természetes módon.


Vannak olyan napok, amikor ez igen nagy kihívást állít eléd, és azt sem fogod tudni, hogy a tested vajon képes lesz-e ezt végigcsinálni. De ekkor jön az, hogy tényleg elkezdesz lélegezni, és megengedést gyakorolsz a testednek, és szereted a testedet, és hagyod, hogy az alkalmazkodjon a tudatodhoz. Az alkalmazkodási folyamatok eme egész láncolatában általában a test szokott az utolsó lenni.


KÉRDÉS SHAUMBRA 6: (Egy nő áll a mikrofonnál): Oké, ezen a héten véletlenül meghallgattam pár évvel ezelőtti Shoudokat, amik feljöttek az iTunes-omra, a Tanítói Sorozatból, és egyszer csak váratlanul meghallottam a saját hangomat a komputeremen, ahogy egy kérdést teszek fel éppen. Válaszod igen mélyenszántó volt, és tökéletesen jellemeztél, én pedig rájöttem, hogy: -„A fenébe is, úgy tűnik két év alatt semmit sem javult a helyzet. Még most is mindent megnehezítek és megbonyolítok. Mikor fogom ezt már végre elengedni?”


De a fő kérdésem az, hogy akkor is beszéltél már arról, hogy már megérkeztünk oda, ahova el akartunk jutni. Meghoztuk a választásokat – tudod, és már ott vagyunk, már megérkeztünk – és pont úgy, ahogy ezt ma is mondtad – már felemelkedtünk, vagy bármit, amit választottunk – és most visszafele megéljük azt. Mondtál is erre egy példát, hogy ez olyan, mint amikor reggel felébredünk, és elmegyünk dolgozni. Nos, hát már megérkeztünk a munkába. Most…


TÓBIÁS: Megengeded, hogy egy pillanatra félbeszakítsalak?


SHAUMBRA 6: Csak bátran!


TÓBIÁS: …tiszteletteljesen. Ki kell, hogy szállj az elmédből! És te lényegében arra programoztad magad, hogy továbbra is az elméden menj keresztül. És erről már rengetegszer beszéltünk, de te még most is abba az irányba akarsz haladni. És itt most nagyon elmés vagy, nagyon analitikus. Arra kérnélek, hogy vegyél most egy mély lélegzetet, és…jaj, azt ígértem, hogy ezt nem fogom kimondani…(nevetés)


SHAUMBRA 6: Ez nem számít.


TÓBIÁS: Ez – nem fogom kimondani – de fontos ez neked? (Tóbiás kuncog) Vagy, hogy máshogy fogalmazzak számít ez? Itt egy szüntelen mentális aktivitás folyik, és te elveszettnek érzed magad anélkül a mentális aktivitás nélkül. Lényegében függő vagy ettől az elmében lévő elektromos áramlástól, és attól a módtól, ahogy ez az áramlás igencsak szűk folyosókon halad keresztül, amit te teszel lehetővé – és az szó szerint felrobbantaná az elmédet, ha azt éreznéd, hogy kikerülsz a gondolkodásból. Tehát ez az állandó dilemma gyötör, és ez érdekes a mi szemszögünkből tekintve. Azt hiszem később esettanulmányként fogjuk ezt felhasználni, ha nincs ellenedre.


SHAUMBRA 6: Oké.


TÓBIÁS: Érdekes, csodálatos, gyönyörűséges, de a valódi kérdésed itt az, hogy hogyan lépj ki az elmédből? Nos, több dolog van. Megállsz, veszel egy mély lélegzetet, és hozol egy nagyon tudatos választást – de nem az elmédből, érted? Különbség van ám az elmés választás és a szívbéli választás között. Majd így szólsz: -„Készen állok arra, hogy ebből kilépjek!” Ismételten, ha ezt megteszed, az életed meg fog változni. És most azt kérdezném tőled, hogy készen állsz-e arra, hogy az életed megváltozzon? És ne mondd azt nekem, hogy igen, addig amíg tényleg….


SHAUMBRA 6: Nem. Nem tudom. Nem tudom.


TÓBIÁS: ….addig, amíg tényleg nem mész bele és nem érzed.


SHAUMBRA 6: Mert én…mától ezt érzem. Vannak dolgok, amiket élvezek, és amikhez ragaszkodom, mert azok segítenek át, de most már mindezeket el kell engednem.


TÓBIÁS: Valóban, és észrevetted-e már a mintáidon, hogy minden egyes alkalomkor, amikor elkezdesz megnyílni és érezni és kiterjedni, akkor valami visszaránt? Hát ezt természetesen szereted más dolgokra fogni, - mi mindannyian ezt tesszük - ti mind ezt teszitek (Tóbiás kuncog) mint például a partneredre, a munkádra, a gazdaságra, az időjárásra, a…

SHAUMBRA 6: Az anyámra…


TÓBIÁS: …a mókusok hibernációs mintáira, (nevetés) vagy bármi másra. És mostanra ez egyfajta kifogássá nőtte ki magát, pedig ez egy mentális folyamat. Majd amikor ebbe belefáradsz, akkor újra elkezdesz kiterjedni és növekedni, amiben nagy örömödet leled, majd az újra visszaránt.


Tehát mi is az, ami lényegében visszatart téged? Mi az a félelem attól, hogy elengedd ezt a nagyon is mentális tevékenységet – ami igencsak szándékos – mentális programozás? Adok egy pár tippet – ezt Atlantiszból hoztad magaddal, ezt a nagyon is szándékos elme hipnózist, miszerint az elme egyenlő Istennel, és az attól való félelmet, hogy rájöjj, vajon mi történik, ha az elme nem tudja a választ.


SHAUMBRA 6: Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban, nos, akkor most folytathatod a kérdésed feltevését, ha azt választod.SHAUMBRA 6: Azt hiszem, csak az elmémben voltam szerintem.


TÓBIÁS: Valóban. De most ne kezdd emiatt önostorozni magad…


SHAUMBRA 6: Nem.


TÓBIÁS: …hanem inkább vess egy pillantást arra, hogy mi történne, ha belemennél az érzékszervi észlelés és az igazi megnyílás valódi érzéseibe, és ha… Csináljuk a következőt! Mondjuk lesznek olyan szituációk az életedben, amik probléma megoldást igényelnek. Tudatosan állítsd le magad! Ne menj bele a mentális megoldásba! Érezz bele a problémába, és érezd azt a sok potenciális megoldást, anélkül, hogy belemennél az elmédbe! Amennyiben bármilyen nyomást is érzel az elmédben, vagy ha érzed, hogy beindul a folyamat – megtanítottad magad, hogy ne érezd a nyomást a fejedben – tehát bármikor, amikor ez bekövetkezik, állj meg, és ne próbálj semmire rájönni, semmit se próbálj kitalálni, csak engedd meg magadnak, hogy megtapasztald és felfedezd azt, hogy a megoldás már ott van. Nem kell azt kigondolnod, hogy rátalálj. Most csak engedd meg magadnak, hogy belemenj!


SHAUMBRA 6: Mindent meg fogok tenni.


TÓBIÁS: Egyáltalán ne próbálkozz! Ez…jaj, ezt nem mondhatom ki! (nevetés)


SHAUMBRA 6: Nincs próbálkozás – ez nem számít!


TÓBIÁS: Mindössze add meg magadnak azt a szabadságot, hogy egy kicsit megtapasztalod azt, anélkül, hogy visszarántanád magad. Olyan sok tehetséggel bírsz, amik jelenleg szunnyadnak, de készen állnak arra, hogy előjöjjenek. Csak engedd meg, hogy kijöhessenek!


SHAUMBRA 6: Köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm. És ne várj két évet azzal, hogy visszagyere!


LINDA: Tudod, én ismerem Tess-t, és amikor őt hallgatom, néha magam is eltűnődöm azon, hogy több idő kellene arra szánnunk, hogy elismerjük azt, amik vagyunk, és ünnepeljük meg azt, ahelyett, hogy azzal foglalkoznánk, amik nem vagyunk.


TÓBIÁS: Valóban, ez abszolút így van. De arra is vetni kellene egy pillantást, hogyan korlátozzuk magunkat! Ez nem arról szól, hogy mi a jó és mi a rossz, hanem arról, hogy egy bizonyos szinten hoztok egy választást a nagyszerűbb módon való tapasztalásról, majd rájöttök, hogy ezt nehéz megtenni, és arra is rájöttök, hogy annak ellenére, hogy a választást meghoztátok, úgy tűnik sorompók állják az útját. Ekkor belemegyünk, mert a választáshozatal egész folyamata részben arról szól, hogy nézzük meg, hogy milyen ajtók állják az útját annak, hogy az a választás manifesztálódjon.


LINDA: Köszönjük.


KÉRDÉS SHAUMBRA 7: (Linda olvassa az internetről összegyűjtve) : Végignéztem a kérdéseket, és szeretném ezeket összefoglalni, hogy felvessem ezt a témát. Hatalmas, óriási probléma – jobb szó hiányában – van azokkal a fiatalokkal, akik látszólag tényleg nem tudnak beilleszkedni a rendszerbe, és nagyon elvesznek, mire elérik a középiskolás éveiket, vagy pont a középiskola végét. És ez annyira komollyá tud válni, hogy mire elérik a húszas éveik közepét, nagyon sok olyat hallottunk mostanában, hogy öngyilkosságra való hajlamok mutatkoztak meg náluk. És nem tudják, hogy mihez is kezdjenek, sőt a szülők sem tudják, hogy támogassák ezeket a gyermekeket, fiatalokat, akik azzal próbálkoznak, hogy beilleszkedjenek a rendszerbe.


TÓBIÁS: Itt most kizárólag a Shaumbrák gyermekeiről van szó…


LINDA: Igen.


TÓBIÁS: …a legtöbbször, csak hogy tisztázzuk, mert a válasz, amit most adni fogok, nem univerzális. Kizárólag erre a csoportra vonatkozik. ŐK nagyon különleges szülőket választottak – Shaumbra szülőket – akik nyitottak, és megvilágosodottak, és azért vannak itt, hogy az Új Energia Szabványai legyenek. Tehát egy nagyon szépséges és meghatározó kapcsolat áll fenn a gyerek és a szülő között. Ez nem követi a régi könyvek egyikét sem –a régi gyermeknevelési módszereket. A jelenlegi pszichológiai programok közül egyet sem ismerek, ami náluk működne. És ez méginkább megnehezíti az egészet, mert ezek a fiatalok megpróbálnak beilleszkedni. Sőt, lényegében nagyon nagy elszántsággal akarnak elvegyülni, beolvadni. Rá fogtok jönni, hogy nem akarnak kilógni a sorból. Nem szeretik felkelteni magukra a csoportok figyelmét. Megpróbálnak egy alacsony szinten maradni. És ezt meg is fogják tenni egy darabig, de előbb vagy utóbb ki fognak emelkedni a saját gubójukból.


Rengeteg integrációs kihíváson és nehézségen mennek át, mert vagy Kristályként jönnek be, vagy pedig nagyon tisztán vagy nagyon megvilágosodottan. Ezért nagyon, kivételesen érzékenyek, és bizony nehézségekbe ütközik számukra megküzdeni a jelenlegi nagyon erős és intenzív energiákkal.


A legtöbbször annyira rá vannak hangolva a szüleikre – a Shaumbra szülőkre – hogy elkezdik megérezni a szülő aggodalmát, félelmét és egyfajta védelmezését, ami kivált a belsőjükben valamit, és bizonyos módon hajlamosak is elkezdeni ezt kijátszani. És annak ellenére, hogy most nagyon sokan nem fogtok velem egyetérteni, azt mondom, hogy a legjobb dolog, amit egy szülő megtehet, hogy ne legyen ilyen védelmező – és tudom, hogy ez ellentmond annak, amit a legtöbben tesznek – de ne féltsétek a gyereket, hanem ünnepeljétek őt, és ne próbáljátok megoldani a problémáikat, és ne próbáljatok számukra – hogy is mondjam csak – menedéket nyújtani.


Nagyon, de nagyon nehéz nektek, Shaumbra szülőknek, mert intuitívan nagyon is érzékelitek, hogy mi zajlik, és hogy ezek milyen nehéz energiák is lehetnek, és tudjátok, hogy a gyermeketek is milyen nagyfokú érzékenységgel rendelkezik, és ezért meg akarjátok óvni őket. Inkább magatokba engednétek a nyilakat, csak nehogy őket érjék azok. Hosszú távon ezzel semmi jót sem tesztek, sőt ők ezt nem is akarják. De együtt játszanak veletek, mert szeretnek titeket, tisztelnek titeket, és azt hiszik, hogy ezért részt kell, hogy vegyenek ebben.


Az a dolgotok, hogy ne úgy bánjatok velük, mintha anomáliák vagy furcsák lennének, hanem lélek szinten, lélektől-lélekig kezeljétek őket. Fejezzétek be, hogy a gyermeketekként bántok velük. Azt talán alá kellene húznom. Kérlek, ne a gyerekedként kezeld őt! Te segítetted őt erre a világra ebben az életben. Te hoztad ide be, de kérlek titeket, engedjétek azt el, hogy a gyermekedként gondolsz rájuk! Kezdj el velük egy magasabb tudatosságú alapon bánni, és ne pedig szülő-gyerek viszonylatban! És akkor látni fogod, ahogy a kettőtök közötti dinamika meg fog változni! Ez egy másfajta önbecsülést, önértékelést és egyensúlyt tesz lehetővé bennük, és abba fogják azt hagyni, hogy megpróbáljanak beilleszkedni, vagy pedig abba fogják azt hagyni, hogy a különbségeiket kijátsszák, ahogy sokan közülük ez teszik.


Sokan közülük nem csak a világ érzékenységét veszik magukra, és az olyan dolgokat, mint a depresszió, a szomorúság és a kétségbeesés, hanem a még a tiéteket is, a közöttetek meglévő mély kapcsolat következtében. Energetikailag egyenrangúként bánj velük, Mint Isten-Istennel, és nagyon világosan add a tudtukra, akár nekik kimondott szavakkal, akár pszichikus értelemben, de világosan add a tudtukra, hogy nem akarod, hogy a te problémáidat magukra vegyék, és azt sem akarod, hogy a világ problémáit magukra vegyék. Azért vannak itt, hogy egy nagyon tiszta energiát hozzanak ide be, és ki fognak emelkedni. Tényleg ki fognak. Ki fognak jönni ebből a félelmi állapotból, amiben vannak, ebből az elveszett állapotból, de egyelőre csak lélegezzenek ezzel az egész folyamattal.


LINDA: És mi a helyzet az öngyilkos hajlamúakkal?


TÓBIÁS: Valóban, sokan azon tűnődnek, hogy visszamenjenek-e. A Földön jelenleg az energiák nagyon nehezek. Tehát ez… ők nagyon szorosan kötődnek a túloldal energiáihoz, és ezt mindannyian tudjátok. Beszélnek azokról a lényekről, akikkel beszélgetnek, beszélnek a bizarr álmaikról, szóval erős a kapcsolatuk, és néhányan úgy érzik, hogy vissza kellene menniük. Tudjátok, azt kérdezik maguktól: -„Miért vagyok itt? Milyen feladatot vállaltam?”


Ahelyett, hogy beleesnétek a félelembe, ahelyett, hogy nekiállnátok drámázni az öngyilkosság kapcsán, ahogy ezt olyan sokan teszitek, kérjétek meg őket arra, hogy vegyenek egy mély lélegzetet. Mondjátok el nekik, hogy ők a teremtők, és kedvük szerint eldönthetik, hogy mennek vagy maradnak. Hagyjátok abba ezt az öngyilkos mentalitást, és térjetek rá a választás mentalitására!


Most egy páran bosszúsak lesztek, mert azt kérdezitek. –„De mi van akkor, ha elmennek?” Hogy mi van akkor, ha azt választják, hogy elmennek? Képes vagy becsülni őket? Attól még tudod szeretni őket? Képes vagy megérteni…lépjetek túl ezen az öngyilkosság dolgon! Ez félelmet ébreszt, és egy nagyon kellemetlen energiát teremt mindannyiótoknál.


Még egy szót ejtenék erről! Arra bátorítanálak, hogy kérlek, szépen kérlek, valóban arra kérnélek titeket, hogy ne adjátok őket a régi energiás pszichiáterek kezére, akik először is soha nem lesznek képesek megérteni az ő megvilágosodottabb természetüket, és gyógyszereket fog nekik felírni. Ez okozza az öngyilkosságot. Ez… az oka. Ha olyan gyermeked van, aki hajlamos az öngyilkosságra, akkor először is arra kérlek, hogy nézz szét egy kicsit az orvosságos szekrényben! Megengedted ezeknek a gyógyszereknek a felírását? Mert bizony ezek azok, amik egy nagyon megváltozott állapotba viszik őket, ami miatt nagyon nehéz lesz nekik, hogy itt maradjanak. Hagyjátok már el azokat a típusú gyógyszereket! Képes vagy rávenni ezeket az értékes lényeket arra, hogy lélegezzenek? Ez segít nekik abban, hogy integrálják a túloldal és ezen oldal energiáit.


Tudom, hogy most néhányan azzal vádoltok minket, hogy túlságosan leegyszerűsítettük ezt az egészet, és mi erre büszkék vagyunk! Köszönöm. (nevetés)


LINDA: Jöhet még két kérdés?


TÓBIÁS: Igen.


KÉRDÉS SHAUMBRA 8: (egy férfi áll a mikrofonnál): Hello Tóbiás! Először is meg szeretném neked köszönni, azt hogy „ez nem számít”! Nincs kérdésem.


TÓBIÁS: Valóban, túl sok időt, rengeteg időt töltöttél azzal a próbálkozással, hogy ez igenis számítson. És észrevetted mindeközben, hogy ezzel megengedted, hogy más emberek ezzel visszaéljenek nálad, és folyton azt hajtogassák neked, hogy ez igen is számít, mert neked ezt meg ezt kell tenned, miközben intuitívan tudtad, hogy ez nem számít?


SHAUMBRA 8: Ez nagyon is igaz.


TÓBIÁS: Ez nagyon is igaz.


SHAUMBRA 8: Nincs kérdésem. Egy kérésem viszont lenne.


TÓBIÁS: Rendben.


SHAUMBRA 8: Olyan ez, mintha egy ajándékot kérnék tőled, talán az összes Shaumbra nevében. És ennek van egy pár eleme. Szeretném, ha elmesélnél nekem egy vicces történetet, amiben talán én is benne vagyok, meg te is, vagy Saint-Germain, vagy Kuthumi, ami lehet ebből az életből, vagy akár egy másikból, vagy kettő közöttiből. Valami, ami arra emlékeztet minket, hogy „Ez nem számít!”


TÓBIÁS: Nahát! Csak nem te vagy az, aki most akarja kipukkasztani a léggömböt, hogy így fogalmazzak? (nevetés) Még annál is pszichikusabb vagy, mint amiről nekem tudomásom volt. (még nagyobb nevetés) Maradjon kettőnk között, hogy van egy pár történetem, amit el szeretnék mesélni a búcsúzásom alkalmával, utolsó együtt töltött napjainkban. Inkább akkorra tartogatnám azokat, és nem most mesélném el, mert bizony gyűjtöm ám a történeteket sokatokról. Tehát, ha nem bánod, engedd meg nekem, hogy ezt az utolsó közös Shoudjaink alkalmával tegyem meg.


SHAUMBRA 8: Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban, köszönöm, és dolgozz továbbra is ezen a nagyon is ráhangolt pszichikus természeteden. Azt hittük, hogy ez titok. (nevetés)


SHAUMBRA 9: (egy nő áll a mikrofonnál) A Workshop óta úgy érzem, hogy sokat javult az állatokkal való kommunikációs képességem. De más téren nem érzek sok haladást, és azon gondolkozom, hogy van esetleg valami, ami blokkol vagy megakadályoz abban, hogy megtapasztaljam azt, vagy megengedjem a tapasztalást?


TÓBIÁS: Megnézzük az energiádat! Nem látunk ilyesmit. Lényegében nagyon egyenletesen dogozol ezzel, és könnyebb, ha először a háziállatokon mész végig. Sokkal könnyebb a sziklákba, a fákba, a vízbe és a mindenekelőtt a háziállatokba kiterjeszteni az energiádat! Ez egy nagyon jó alapot biztosít ahhoz, hogy elkezdd a jobban nem fizikai interdimenzionális utazásaidat. Tehát, most, hogy nagyon gondosan megnézem az energiádat, azt látom, hogy egy gyönyörű ösvényt választottál. Megengeded magadnak, hogy egy nagyon kiegyensúlyozott módon tegyél szert jártasságra.


SHAUMBRA 9: Akkor csak folytassam továbbra is úgy, mint eddig?


TÓBIÁS: Igen. Igen, és tudni és érezni fogod, hogy mikor állsz készen a következő szintekre való lépésre, de nem kell ezt erőltetned. Nem kell versenyt futnod. Ez mindössze arról szól, hogy megengeded magadnak a megtapasztalást – megengeded, ezt most mindannyiótoknak mondom – engedd meg magadnak, hogy többé ne csak duális legyél ebben a dimenzióban, vagy ebben a dologban, amit valóságnak neveztek. Kezdd el behozni a többi dimenzionális aspektusokat! És ahogy a háziállatokkal dolgozol, úgy látom, hogy az egyik következő lépésed az lesz, hogy elkezdesz azokkal az entitásokkal dolgozni, akik ott vannak körülötted. Nagyon jó kapcsolatban vannak veled, és ha elkezdesz velük dolgozni, akkor elkezdesz kiterjedni más dimenziókba is, és megtanulod azt kegyelemmel kezelni, miközben itt vagy most a fizikai testedben a Földön.


Az egy dolog, ha valaki kiszáll a testéből és elmegy játszadozni a többi dimenzióba. Ezt teszitek éjjelente – mindannyian – de most arról van szó, hogy mindezt hozd be ebbe az ébrenléti valóságodba, ebbe a Most pillanatába, és képes legyél álom állapotba lenni, miközben itt vagy és tökéletesen ébren vagy. Hogy képes legyél annyira kiterjedni a többi dimenziókba, ugyanakkor közben mégis képes legyél autót vezetni az úton. Ezt jelenti az örömteli élet és szenvedély. Köszönöm.


LINDA: Utolsó kérdés!


TÓBIÁS: Rendben.


KÉRDÉS SHAUMBRA 10: (egy nő áll a mikrofonnál): Tóbiás, ma egy kissé összezavarodtam. Elmagyaráztad ezt, és azzal fejezted be, hogy „Hagyd abba a vádaskodást, hisz te vagy a teremtő”, és visszatérek januárra, amikor elmagyaráztad nekünk a Sambe való beáramlásodat, és… lényegében azt hiszem, hogy a félelem szót használtad – mikor is más legfelsőbb lelkek félnek attól, hogy túl közel kerüljenek a saját teremtményeikhez, és ez részét képezi a kihívásnak, a te beáramlásodtól eltérően.


Ugyanakkor azt is elmondtad, hogy te...nos, hogy ha te magad vagy az, vagy akár valaha is ismertél olyat, aki úgy érezte, hogy egyáltalán nincs szeretve, nem élvez támogatást, mert a legfelsőbb lelke nem bírta elviselni mindazt, amit az inkarnációja tett, és hátat fordított neki. Aztán meg, hogy….oké…soha nem vagy egyedül. Mindig szeretve vagy. Hogyan függ össze ez az egész?


TÓBIÁS: Amikor egy ember úgy dönt, hogy bemegy a saját sötétsége helyére, akkor létrehoz egy olyan energiát, ami miatt a lélek és a legfelsőbb lélek hátat fordít neki. De a lélek és a legfelsőbb lélek mindezt tiszteletből, megbecsülésből teszi. Amikor a létező úgy határoz, hogy egyedül akar lenni, akkor meg is teremti azt a valóságot, annak ellenére, hogy körbeveszi őt az angyalok és más emberek szeretete. Tehát ez egy manifesztáció, és kijátszása mindannak, ami azzal a lénnyel történik.


Ezért mondjuk mi azt, hogy ez egy játszma. Egy csodálatos játszma. Egy elképesztő játszma, ami folyamatosan elő van adva, ugyanakkor az is az, amikor azt mondod, hogy készen állsz arra, hogy megértsd, hogy te Isten vagy…de az isteniség nem valahol rajtad kívül található. Az isteniség nem egy arany angyal, aki egy palotában vagy a mennyekben ücsörög. Az nem vár 2012-re, és arra sem, hogy felhagyj néhány rossz szokásoddal.


Az isteniség a legegyszerűbb, a leggyönyörűségesebb és legmélyrehatóbb dolog, és ez te vagy. Itt és most. Te vagy az, ebben a pillanatban. De ha úgy akarsz tenni, mintha nem lenne itt, akkor el fog menni. Ha azt akarod színlelni, hogy te nem vagy szeretve, akkor nem fog téged szeretni. Ha úgy akarsz tenni, mintha kevesebb lennél Istennél, akkor úgy fog tenni, mintha kevesebb lenne Istennél. Érted?


SHAUMBRA 10: Igen.


TÓBIÁS: Ez te vagy most. Van, akit megsértettünk azzal, hogy azt mondtuk, hogy „hagyd abba a játszmázást!” és újra meg fogjuk sérteni, mikor azt mondjuk:” hagyd abba a játszmázást!” - hacsak nem élvezed a játszmákat. De akkor megérted, hogy ezek a saját játszmáid. Itt senki sem manipulál semmit se. Semmiféle összeesküvés sem létezik az isteniség ellen. Ez egy felfogás. Ez játszma.


És ismételten azt kérdezzük mindannyiótoktól, hogy mit adsz fel, amikor abbahagyod a játszmáidat? Amikor képes leszel megérteni, akkor majd megérted, hogy miért is – itt most nem csak rólad van szó, hanem az összes Shaumbráról – hogy miért is játszod még mindig a játékot? Egyfajta kényelmetlenség vagy nehézség érzéssel jár azt mondani: -„Én Vagyok a Teremtő. Vagyok, Aki Vagyok.”


Az is egy játszma, amikor azt mondod, hogy ha én vagyok a teremtő, akkor egy csettintésre manifesztálnom kellene egy millió dollárt. Ez egy játszma. Ilyenkor egy nagyon régi energiás emberi módon állítasz kihívást. Ezzel lényegében megpróbálsz szuper emberré válni ahelyett, hogy nagyon isteni lennél. És ez egy játszma, amit megállás nélkül játszol, aztán meg nem engeded meg magadnak a testetöltését, látod? Pedig lényegében képes lehetnél rá. Lényegében képes lehetnél rá, de nem engeded meg magadnak, mert akkor véget érne a játék.


Tudom, hogy néhányan már tollat is ragadtatok (nevetés) – Hála Istennek, hogy nekem nincs e-mail címem, de Cauldre-nek és Lindának van – hogy elmondjátok: -„De Tóbiás, a francokat!” Erre én azt mondom: -„A francokat neked is! Játszmázol. Azt a játszmát játszod, hogy le vagy égve, nincs egy vasad sem, vagy hogy beteg vagy, vagy magányos vagy, vagy bármi mást – és ez csodálatos. Csodállak téged. Csodállak.


De az egyetlen kérdés, amit felteszek neked a felénk történő követelőzéseid alapján, hogy nos, és mikor akarod abbahagyni a játszadozást? Erre te azt mondod: -„De én nem játszmázom.” – és továbbra is folytatod azt, hogy szegény vagy, meg beteg vagy, meg nem vagy teremtő. És ez rendben is van. Mi mindannyiótokat szeretünk. Valóban szeretünk titeket, és tisztelünk és becsülünk benneteket, pontosan úgy, ahogy a lelketek és a legfelsőbb lelketek és ez az összes többi dolog is megbecsül titeket – és ők is veletek együtt játsszák a játszmát. És ez egy bámulatos játék.


De azt mondtad - „Végeztem ezzel.” Azt mondtad: „Kérem, jöjjön már valaki és mondja el nekem, hogy ez egy játszma, Valaki jöjjön és mondja el, hogy ez nem számít.” Hát ezért vagyunk itt.


SHAUMBRA 10: Kitűnő. Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban. Van itt még egy kérdés, amit fel szeretnének tenni – egy élő kérdés – gyere, és tedd fel!


KÉRDÉS SHAUMBRA 11: (Egy férfi van a mikrofonnál): Köszönöm testvérem! Most vagyok itt először, és volna egy…


TÓBIÁS: Mókás, igaz?


Shaumbra 11: Ó igen, csodás! Cripple Creek városkára vonatkozik a kérdésem. És azt szeretném tudni, hogy mikor, hogyan és miért lesz aktív a szunnyadó vulkán, mivel Colorado Springsben élek?


TÓBIÁS: Igen. És azt szeretnéd, ha aktív lenne?


SHAUMBRA 11: Jaj, nem, ….dehogyis…de van egy olyan érzésem, hogy a nem túl távoli jövőben a Földanya sok geotermikus morajlást fog csapni a Föld bolygón.


TÓBIÁS: Nos, hadd mondjam azt, miközben azon vagyok, hogy nagyon megfontoltan fogalmazzak itt több okból kifolyólag, hogy lesznek energia mozgások, nem közvetlenül Cripple Creekben, hanem egy alacsonyabban fekvő, sík részen. És ez bizony fel fog rázni némi energiát – nem vulkánit, hanem másféléket – mert ezen a területen nagyon sok felgyülemlett energia található, aminek a nevét most nem fogjuk elárulni. Sok a felgyülemlett energia, amit ki kell ereszteni.


Az energia haragos, elképesztően merev, és tudod mi történik olyankor, amikor a dolgok merevek? Hajlamosak összecsattanni és széttörni. Tehát ezzel azt akarjuk mondani, hogy az intuíciód elég jó, csak haladj egy kicsit alacsonyabb vidék felé, és akkor majd…és ne vulkánkitörésben gondolkodj, amiről az előbb beszéltél. Ez egy másfajta energia váltás.


SHAUMBRA 11: Mindig azt mondta nekem, hogy helyszín, helyszín, helyszín. (nevetés)


TÓBIÁS: Nos, helyszín, helyszín, helyszín változik újjá, újjá, újjá.


SHAUMBRA 11: Ó, igen. És én ezt most nem akarom plagizálni, de hallottam egy rakás igen jó lökhárító matricát, és azon tűnődöm, vajon fel használhatom-e őket? Nem igazán azért, hogy meggazdagodjak, de….

TÓBIÁS: Miért…miért nem akarsz meggazdagodni?


SHAUMBRA 11: „Te választod a tapasztalást” Ez tetszik.


TÓBIÁS: Ez kitűnő lökhárító matrica.


SHAUMBRA 11: Használhatom?


TÓBIÁS: Egészen addig, amíg azt mondod „Tóbiás” (Tóbiás és a közönség nevet)


SHAUMBRA 11: Rendben. Ohó!


TÓBIÁS: Csak viccelek itt veled. Abszolút. Abszolút. Ezeket a dolgokat csodálatos megosztani. És várd csak el, hogy ez túlmehet a lökhárító matricákon és ez nagy bőséget hozhat számodra.


SHAUMBRA 11: Rendben. Namaste, testvér!


TÓBIÁS: Namaste! És azt mondod, hogy van még egy kérdés.


LINDA. Még egy.


TÓBIÁS: Ma sokat mókázunk!


LINDA: Ó, ez csak egy játszótér!


KÉRDÉS SHAUMBRA 12: (Egy nő áll a mikrofonnál): Hello Tóbiás, a múlt évben nagyon el voltam foglalva, ezért nem is jöttem és a Shoudokat sem olvastam. Majd úgy Karácsony után arra gondoltam, hogy mégiscsak szükségem van egy zúzós kurzusra. Ezért aztán így is tettem. Na de visszatérve az őszre, a kutyámat sokszor sétáltatom a szomszéd gyerekekkel együtt, amikor is végigjárjuk az utcákat, ahol gyakran szoktam pénzérméket találni. És van, hogy igen csak szokatlan dolgokra bukkanok eközben. Tehát ezen az őszön is éppen az utcán sétáltam, és találtam valamit, amit el is hoztam ma ide, mert ez egy nagyon különleges valami. Szóval ezt találtam (egy kártyalapszerűséget mutat fel)… mi is ez? Egy „N” van rajta. Szóval amikor felvettem a földről, azt gondoltam…intuitíven tudtam, hogy ez nekem szól, és tényleg nagyon különleges volt. Nem akartam otthagyni az utcán heverni. Különleges volt.


Tehát, az ágyam mellett halmozódó olvasnivaló anyagok közé tettem, majd Karácsony után, mikor elpakoltam a karácsonyi dolgokat, és az ágy alá tettem azokat a műanyag dobozokat, amikbe a karácsonyi dolgokat elpakoltam, mindeközben ez a dolog kiesett a padlóra. És pont akkor olvastam az Ébredés Házáról, és arról, hogy ezt mi segítettük felépíteni. Igaz?


TÓBIÁS: Valóban.


SHAUMBRA 12: Soha meg sem fordult a fejemben, hogy megnézzem ennek a kártyának a másik oldalát is. De akkor megfordítottam. És egy szög volt rajta. És ez… tudod, amikor ezek a szinkronisztikus dolgok bekövetkeznek… látod, pontosan ezt szeretem ebben az Új Energiában, a szinkronicitást és azt a tényt, hogy ez egy akkora ugrás, tudod, amikor ilyen történik. Ez egy csodálatos dolog.


LINDA: Ez pont olyan, mint David numerológiai klubja.


SHAUMBRA 12: Igen! És pont most említed ezt! Figyelj, ma észrevettem valami mást is ezen a kártyán, amit eddig még soha nem láttam rajta. Egy aprócska 11-es van rajta, és ez az én különleges számom. Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban.


SHAUMBRA 12: Még valami. Az érzés…mivel tudod elvégeztem ezt a zúzós kurzust, és a dolgok érzése kapcsán szeretném elmondani, hogy én ezt már évek óta csinálom. Minden péntek reggel elvégzek egy kád meditációt, és beleérzek a dolgokba.


LINDA: Egy kád meditációt?


SHAUMBRA 12: Bizony, igen, és feljegyzem, amit ilyenkor kapok. Oké. Már évek óta ezt teszem. És ezen a bizonyos napon azt gondoltam, hogy nos – ez egy pár hete történt – szóval azt gondoltam, hogy nos, akkor most egyszerűen bele fogok érezni az ürességbe, hogy csak úgy benne legyek, és majd kiderül, mi történik. Mivel tudod én nyilas jegyű vagyok. És azt gondolom, hogy ez az Új Energia csodálatos! Azt hiszem, mindössze…


LINDA: Az anyámnak is elmondtad ezt? (nevetés)


SHAUMBRA 12: Tudod, egy nyilas mindig csak előre vágtat, miközben azt mondja: „Ez az! Itt most valamit fel fogunk fedezni!” És én pontosan ezt tettem, és ez egészen fantasztikus volt. Egyszerűen csak ott ültem ebben az ürességben, és ez egészen remek volt. Pompás. Aztán egyszerre csak váratlanul megláttam ezt a hüllőszemet – ezt az óriási hüllőszemet. És ez visszarántott. Azt szeretném megkérdezni, hogy mi volt ez? Mert abban a pillanatban, mikor feltettem ezt a kérdést, hogy ez meg micsoda, az rögvest eltűnt. Magyarázd el! (nevetés)


TÓBIÁS: Valóban, valóban. Kifejezetten ebben a te esetedben – mert nem szeretnénk, ha mindenki azt hinné, hogy ez rájuk is vonatkozik – mert néha előfordul, hogy ezek a szemek felbukkannak, amik lényegében nem mások, mint önmagad aspektusai, akik felbukkannak, hogy lássák, hogy mi a fenét művelsz. (nevetés) Az aspektusaid valójában a múltból érkeznek, és tudni szeretnék, hogy mit teszel és hogy vagy a jövőben.


Vannak olyan angyali családtagjaid is, akiket nem láttál, és akikkel bizony már jó ideje nem is beszéltél, és ők egy – hogy is fogalmazzak - nagyon távoli helyről érkeznek, és csak leellenőriznek téged annak kapcsán, hogy: „Megértetted már?” – hiszen amikor te ezt felfogod, megérted, akkor ők is elkezdhetik ezt megérteni. Vagyis nagyon sok olyan lény van jelenleg, akik téged figyelnek.


A te esetedben kedvesem vannak… na azt most végképp nem szeretném, ha itt most mindannyian krízisbe esnétek efölött, de ezek hüllő típusú interdimenzionális energiák voltak. (néhányan a közönség soraiból felkiáltanak: Ó!) Ó, és ők néhanap…


LINDA: Ez kedves…


TÓBIÁS: Néhanap…(Tóbiás kuncog) És nem a föld alatt élnek bár…van, hogy eljönnek és letapogatnak téged. Nagyon érdekesek. Nagyon mentálisak – és ennek mondania kellene számotokra valamit. Nem igazán vannak saját érzelmeik vagy érzéseik. Lényegében annyira belevesztek az elméjük csapdájába – és ez mindannyiótok számára felér egy figyelmeztetéssel – hogy elveszítették az érzéseket és az érzelmeket. Ezért aztán ebből kell táplálkozniuk.


Tulajdonképpen nem hüllőformájú a megjelenésük, de mivel nem igazán kívánatos teremtmények, ti hüllőtermészetüknek megfelelően manifesztálod vagy látod őket. És ők azért jönnek, hogy az érzésekből és az érzelmekből táplálkozzanak, mivel nekik nincs sajátjuk. És a tiéteket szeretnék ellopni, de minden alkalommal – nem csak a tiédet, hanem mindenkiét – és minden egyes alkalommal, amikor érzelmet lopnak, elsődlegesen olyanokat, amik félelmen, aggodalmon, és az egyéb hasonló aktív érzelmeken alapulnak, akkor azt magukba fogadják. Megpróbálnak ebből táplálkozni, de rögvest mentálissá teszik azt. Ezért aztán olyan étvágyuk van, amit soha nem tudnak kielégíteni.


De elérkezik majd egy pont, ahogy azt mi mindannyian tudjuk, amikor majd ők is keresztülmennek a saját átalakulásukon. Ezek nem fizikai létezők, jut eszembe, ugyanakkor ők is keresztülmennek a saját bolygószintű átalakulásukon, vagy nevezzétek ezt, ahogy akarjátok, amikor mindezen túllépnek. De ez nagyon nehéz lesz nekik. A pokollal lesz egyenlő a számukra. Az elsők számára, akik meghoznak egy tudatos választást arról, hogy túllépjenek az elmén, nyomasztó és lesújtó lesz, mikor valóban elkezdenek majd érezni és érzelmekkel bírni. Úgy fogják magukat érezni, mintha a poklok poklát járnák meg. Úgy fogják majd érezni magukat, mintha szétszakítanák, szétszaggatnák őket, majd kiköpnék őket a semmibe, az ürességbe, mivel ez szétszaggatja a régi struktúráikat és a mentális feldolgozásra alkalmas régi mintáikat.


El tudjátok ezt képzelni, hogy milyen lesújtó lehet ez egy olyan lény számára, aki arra programozta magát, hogy ne legyenek érzései, és mindig csak mentális, logikus, intellektuális vagy analitikus volt, és aki most belekóstol újra az érzésekbe és az érzelmekbe? Hát ez nyomasztó és lesújtó. Azt fogják hinni, hogy ezer meg ezer halált halnak.


De miután túljutnak ezen, rá fognak jönni, hogy most már beteljesítik vagy fejlesztik magukat, és belőlük válnak majd azokban a dimenziókban vagy valóságokban a tanítók, akik majd megtanítják, hogy kell újra visszatérni az érzésekhez. Ha ez egy kicsit is ismerősnek tűnne, hát az is.


LINDA: Engedélyt adsz nekem arra, hogy ezt eladjam a South Park számára egy epizódként? (nevetés)


TÓBIÁS: Nos, nem…


SHAUMBRA 12: Köszönöm Tóbiás!


TÓBIÁS: Nézd itt a házikómban nincs South Park, de nézzük azt a te szemeden keresztül, aki már nagyon, de nagyon sok részt látott ebből, és attól tartunk, hogy ezt az egészet pornográffá tennék. (nagy nevetés)


És Shaumbra, micsoda örömteli nap is volt ez! Kérlek titeket, élvezzétek az életet! Tapasztaljátok meg magatokat teremtőként és a teremtés megszüntetőjeként is!


És ez így van.


(Fordította: Telegdi Ildikó – telegdiildi@globonet.hu)
Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi IldikóA Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com