VISSZATÉRÉS SOROZAT:


9. SHOUD: „Új Föld frissítés… plusz sok más” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Elhangzott a Bíbor Körben,

2009. április 4-én


www.crimsoncircle.com
És ez így van, drága Shaumbra, és kedves barátaim! Néha képtelenség szavakkal kifejezni az irántatok érzett szeretetemet és megbecsülésemet, amit a jelenlétetekben érzek. Sok megbeszélnivaló vár ma ránk. Nagyon sok mindenről kell beszélnünk a rendelkezésünkre álló rövidke idő alatt.


Tehát ma négy különböző témáról szeretnék beszélni veletek, de nyugodjatok meg, ez nem jelenti azt, hogy ez egy négy órás Shoud lesz. (nevetés) Azon dolgozunk itt együtt, hogy lényegében mindazt eljuttassuk hozzátok, ami el kell, hogy jusson, hogy mindaz feltárásra kerüljön, amit szükséges feltárni és elmondani egymás között. Ezt hamar megtesszük, mert ez valóban az Új Energia. Aminek a megbeszélése egyébként témánként egy órát venne igénybe, azt most sokkal rövidebb idő alatt meg tudjuk tenni. Régebben egyre csak beszélnünk és beszélnünk kellett ahhoz, hogy lehetővé váljon, hogy ez a folyó, a tudat árama áramolhasson közöttünk, és ami régebben egy órát vagy egy óra húsz percet kellett, hogy igénybe vegyen, azt most közösen egyetlen lélegzet alatt megtehetjük. Mindössze egyetlen lélegzettel. Ez ma körülbelül egy órát fog igénybe venni, mivel tényleg nagyon élvezem, amikor eljövök ebbe az energiába, és együtt lehetek veletek ebben a teremben. Nem csak itt… imádom az illatokat, jut eszembe, - félbeszakítom itt magam. Imádom az illatokat!


Vegyetek egy mély lélegzetet az orrotokon keresztül, ti is, akik most nem vagytok itt ezen a tüneményes helyen. Ti is érezhetitek. Ezt kimerítően megtárgyaltuk az Interdimenzionális Tanfolyamunkon. Érezhetitek az energiák illatát, nem csak az emberi szaglásra vonatkozó érzékszervetekkel, hanem az isteni érzéketekkel is. Ó, mennyire imádom ennek a teremnek az illatát, és az ételnek az illatát! Tulajdonképpen rajongok az emberek illatáért! Ó igen, nagyon jellegzetes az illatotok. Kérdezzétek csak meg erről a mai kutya barátunkat! Mindegyikőtöket ismer, de nem a nevetek alapján, hanem az illatotokról!


Az emberek jellegzetes illattal bírnak. Ti ezt nem érzékelitek, mivel emberek vagytok. Folyamatosan érzitek a saját illatotokat. Pedig tudjátok, amikor egy újszülött a világra jön, az első érzékszerv, ami életre kell benne, az a szaglás. Jóval a hallás és a tapintás és az ízlelés fizikai érzékszervét megelőzően. A szaglás a legelső, és rögvest érzékelik az emberek illatát. Érzik az édesanyjuk és a környezetük illatát. És innentől kezdve újra összekapcsolódnak azzal a részükkel, aki már korábban is élt emberként.


Az ebben a teremben ma szálldosó illatok – az embereké, a természeté, ó milyen csodálatos is ma a kinti természet. Beszéltem hozzátok kint az utcán, miközben éppen kint ácsorogtatok a hóban. Ó, az élet milyen csodás is, mikor ember vagy! Az élet mesés, amikor ember vagy, és nem rekedsz meg a dolgokban, amikor felismered, hogy van választásod, és folytonosan hozhatsz választásokat, és szeretheted ezt a tapasztalást. Nem köt meg titeket a múltatok. A jövőtök egyáltalán nincs előre elrendelve. Milyen elképesztő dolog is ez!KönnyekSzeretnék egy pár dologról említést tenni, mielőtt belekezdenénk mai témáink megtárgyalásába. Azok közületek, akik éppen a sírás határán álltok, csak sírjátok ki magatokat nyugodtan! Engedjétek azt kijönni! Érezlek sokatokat, akik most be vagytok ide kapcsolva, és akik részei vagytok ennek a Shoudnak. A sírás kerülgetett titeket, de aztán bementetek az elmétekbe, és azt mondtátok: -„Fogalmam sincs róla, hogy miért tört rám ez a sírni akarás, ezért aztán meg sem engedem ezt magamnak, nem fogok sírni.” Éreztétek azt a szíveteket mardosó fájdalmat. Éreztétek a torkotok szorítását, és csak ki akartátok sírni magatokat – és ez rendben van. Barátok között vagytok. A Shaumbrával vagytok, a családdal – az otthonból. Angyali családokkal. Azokkal, akik megértik, milyen is keresztül menni ezen a fantasztikus átalakuláson.


Tehát arra kérlek téged, akár az otthonodban ücsörögsz most egyedül éppen, akár itt vagy ebben a teremben velünk, engedd meg magadnak, hogy kisírd magad, mert ez egy érzelem, ami éppen keresztül szeretne áramolni rajtad, ami tele van érzésekkel. És ez egy elengedésről szól, amire készen állsz, hogy megajándékozd vele magad, mégis lefojtod, elnyomod azt. Sokféleképpen megteheted az energiáknak ezt a fajta elengedését és tisztulását, de most annyit mondhatok, hogy bizony sokatokra ráférne egy jó kis sírás. És tudjátok mi a helyzet? Mi, angyali lények is együtt sírunk majd veletek. Nem szomorúságból, még csak nem is tudjuk ezt megnevezni. Talán ti sem akarjátok ezt másképpen nevezni, mint egyfajta elengedésnek.


Ahogy erről már sokszor beszéltünk, ez egy elképesztő és különleges időszak most a Földön, ami rengeteg változáson megy keresztül jelenleg. Sokat felvesztek ebből a testetekbe – a testetekbe, az elmétekbe és a szellemetekbe. Ebben az együtt töltött időnkben, arra kérnélek most titeket, hogy menjetek be a belsőtökbe. Rengeteg energiát vesztek magatokra Gaiatól, a Földanyától, a múltból – a saját múltatokból és a Föld történelmi múltjából. Rengeteg mindent magatokba szívtok, sőt, még egy bizonyos mennyiségű feldolgozást is végeztek az életetekben jelenlévő emberek kapcsán. Ó, hogy ők milyen nagyon is rátok támaszkodnak! Mennyire számítanak rátok! És milyen sokszor is táplálkoznak belőletek! Mennyire imádnak és csodálnak is benneteket egy olyan módon, amit képtelenek elismerni, de ti tudjátok ezt. Ez egyfajta szeretet. Ez egyfajta kényelem és biztonság, és ti ezt magtokra veszitek velük együtt.


Néhányan gyógyítók, tanácsadók vagytok – vagy nevezzétek bármilyen néven is magatokat – szóval vezettetést nyújtók vagytok. Segítetek másoknak. Ó, és bármennyire is próbáljátok lemosni magatokról az ő fájdalmukat, és bármennyire is mélyen vágytok arra, hogy megoldjátok az ő problémáikat, és arra, hogy a dolgokat rendbe tegyétek az életükben, annak ellenére, hogy tisztában vagytok azzal, hogy ezt nekik maguknak kell megtenniük, ennek egy részét is magatokba szívjátok, magatokra veszitek. És ez a testetekbe megy bele – a legtöbb esetben. És olyankor megfájdul a testetek, de ti ennek ellenére tovább csináljátok. Belemegy az elmétekbe, és idióta kis játszmákat játszik veletek. Ó, a játszmázás… a leghatalmasabb játszma abban áll, hogy azt hiszitek, hogy ezek a saját gondolataitok, pedig dehogyis!


Teszek itt most egy kijelentést, talán egy kissé pimaszul hangzót – de tényleg túl léptek a gondolaton. Az összes elmés kötekedésen, az összes hangon és párbeszéden, amit ti lemezeknek és apró kis bejövő hangoknak neveztek – ezek legtöbbje már nem a sajátotok. Valóban meghaladjátok a gondolatot – az agyi tevékenységet – ugyanakkor még mindig feldolgozzátok azt mások helyett. Még mindig másokért dolgoztok. Ó, és milyen szépséges is mindezt a sajátotokká átalakítanotok. Olyan érzést és hangot kelt, mintha a sajátotok lenne, pedig valójában nem is a tiétek.


Tehát ennek a változó Földnek és az emberiségnek ezek az energiái – nem akarom azt mondani, hogy lépre csalnak benneteket – de mégis olyan nagyon lefoglalják mentális tevékenységetek és szellemetek döntő hányadát. A saját szellemetek – most éppen egy pillantást vetek rá – annyira… olyan nagyon szerető. Igen, még abban az esetben is ez a helyzet, ha azt gondolod magadról, hogy te nem vagy egy szeretetteljes lény. Még akkor is, ha azt gondolod magadról, hogy időnként közömbös vagy közönyös vagy, mert tudom, hogy egy páran ezt gondoljátok. Azt gondoljátok, hogy kőszívűek vagytok – de én ezen keresztül látok ám! Tudom, hogy ez egy sorompó vagy egy védekezés. Tudom, milyen szeretetteljesek vagytok, és erre bizonyítékom is van. A bizonyíték pedig az, hogy itt vagy most a Földön, és egy olyan utazáson veszel részt, ami valóban nem rólad szól. Ez igazából nem számít neked, ugyanakkor azért vagy itt, mert szereted azokat az embereket, akikkel létidőket osztottatok meg egymással; az emberiség iránt érzett szeretetedből és együttérzésedből fakadóan; és mert szereted az állatokat. Minden fajta állatot szeretsz. Dolgoztál már velük korábban. Ti segítettetek a legtöbb földi állatfaj megteremtésében. Tisztában vagytok a jelentőségükkel, és az áldásaikkal. Azért vagy itt, mert szereted a Földet – a talajt, a sziklákat, az óceánokat, az eget. Tudom, hogy miből vagy. Szeretetből!


És jelenleg a Föld energiái rettentő intenzívek. Nagyon erősek, feszesek. Lényegében egy párszor meg is kellett állnom, kedves barátaim. Meg kellett állnom, és ismételten felül kellett vizsgálnom ezt az egész dolgot, a Földre való visszatérésemet! (nevetés)… Talán csak bolondítottam magam, amikor azt mondtam, hogy ez egy rózsás menet lesz. Hogy majd – ahogy ti neveztek engem – felemelkedett mesterként visszatérek ide, és majd emlékezni fogok rá, hogy ez mind nem számít. (nevetés) Ó jaj, minden felemelkedett mesternek, aki azt hiszi, hogy ez ilyen könnyű!


Tudom én milyen ez – nem csak Sam-beli inkarnációm kapcsán – hanem mint To-Bi Wah, lélek esszencia létezőként – tudom, hogy milyen erős, nehéz és csábító is jelenleg a Föld energiája. Tudom, hogy néha azt mondjátok magatokban: -„Miért vagyok itt?” Pedig tudjátok, ennek a Földnek az energiája irtó csábító mostanság mindenféle játszmázásra… minden játékosra, ó, ők itt vannak most. Ez azért is annyira csábító, mert azt mondja neked, hogy itt kell most lenned. Ez csábító, és ez nem jó vagy rossz. Mindössze csábító.


Ez nagyon csábító egy hozzád hasonló szerető lélek számára, aki sok-sok létidőt töltött már el a Földön, és aki megérti a Föld spirituális fizikáját, továbbá azt, hogy mindennek mi a jelentősége a más birodalmakban létező spirituális családjaid számára. Hát ez bizony nagyon csábító. Ez abban a szent minutumban visszaránt ide téged, mert ez itt történik. Az összes univerzumban, az összes dimenzióban ez itt most a fénypont. Ez a cselekvési pont, és ez az, ahol a Mennyek és a Földek és az összes többi dimenziók elvégzik majd a maguk transzmutációját is.


Ez nem pusztán a fizikai testben tartózkodó emberek egy csoportjának afeletti próbálkozásairól szól, akik most megpróbálnak kiszabadulni a csapdáikból, és megpróbálnak visszajutni a Paradicsomba. Hanem a teremtés egészének az átalakulásáról szól, amit ti segítettetek megteremteni. Ez az egész mozgalom vagy váltás jóval túlszárnyalja mindazt, amit jelenleg egyáltalán el tudnátok képzelni. Tehát ahelyett, hogy most mentálisan megpróbálnátok ezt elképzelni, vagy erről képet alkotni az elmétekben, egyszerűen csak érezzétek ezt! Érezzétek ezt a szívetekben!


Ne gyertek nekem azzal, hogy nem tudjátok, hogyan kell érezni! Tudod te, hogyan kell érezni! Mindössze lezártad az érzéseidet, hogy ne kelljen érezned. Talán ez annak a belső érzése, hogy úgy érzed sírnod kell, aminek most ki kell jönnie. Talán ez az a részed, ami azt mondja:-„Ne zárj be engem többé! Ne zárj el valahová máshová!” Ez az a részed, aki valóban érez és érzékel, az a részed, aki valóban éber és tudatos. Most elő akar jönni, és azért sír, mert ki akar jönni.


Akkor egy pár pillanat erejéig most egyszerűen csak vegyünk egy mély lélegzetet itt, ebben a biztonságos térben! Adj engedélyt a testednek, az elmédnek, a szellemednek, minden egyes porcikádnak! Adj engedélyt számukra, hogy egyszerűen csak lazuljanak el most, együtt töltött ülésünk idején! Talán ennek van a legnagyobb értéke, bármit is teszünk, amikor együtt vagyunk. Ez egy felfüggesztés. Ez egyszerűen az elengedés ideje, amikor is leteszed a harci fegyverzetedet, amikor lerakod az összes védelmi jellegű védőkorlátodat. És én értem, miért is helyezted azokat magadra. Nagyon intenzív ott kint most minden. És ez intenzitás… miközben beszélek, te csak lélegezz. Menj magadba! Érezd magad! Ne a világ összes külső energiáját, hanem magadat itt és most. Teljesen rendjén való ezt tenni. Nem önző. Sőt lényegében ez a leghatalmasabb ajándékok egyike, amivel megajándékozhatod saját magad.


Tudod, mindezeket most levetheted egy pillanatra! Leteheted és elengedheted a gyermekeid, a házastársad, a munkád, az üzlet, a Földön zajló jelenlegi nagy változások energiáit és a hozzájuk való ragaszkodásodat, kötődésedet itt és most, és egyszerűen csak visszatérhetsz saját magadhoz.


Térj vissza magadhoz, ahhoz a szentséges edényhez, amit a testednek hívsz, ahhoz a szakrális készülékhez, amit az elmédnek nevezel.


Térj vissza magadhoz… a szellemedhez, ebbe a jelenlegi pillanatba.


Csak lélegezz végig a hátralévő időnk folyamán, mialatt beszélünk, és érezd magad!


Nagyon intenzív odakint. Ez egy grandiózus időszak most a Földön, ugyanakkor pedig rendkívül intenzív.


Képesek vagyunk bizonyos módon megmérni a Föld különféle jellemzőit – az energiát, a tudatosságot, a kiterjedést vagy az összehúzódást. Meg tudjuk mérni azt, hogy az emberiség merre tart egy viszonylag rövid időszak alatt, és ezen nem több száz évet értünk. Ezt tényleg nem lehetséges, és bárki, aki azt hiszi, hogy ez mégiscsak lehetséges, az pusztán csak egy potenciált lát. Jelenleg nehéz többet látnunk három vagy négy évnél. Nem emiatt a 2012. december 21-i dátum miatt. Hanem csak azért, mert ez az egész jelenleg rendkívül folyékony, és olyan rengeteg sok potenciál van, mint eddig korábban még soha. És itt nem csak annak a potenciáljáról van szó, hogy akkor most a jobboldali vagy a baloldali út kerül-e választásra. Ez sok-sok különféle út választásáról szól. Tehát ennek következtében bármelyik angyali lény számára nehéz most egy pár évnél tovább látni.


Az energiák szélsőségesen magasak, ahogy ezzel ti is tisztában vagytok, és ezt érzitek is. Ezt ne felejtsétek el! Ne felejtsétek el, hogy töltsetek időt saját magatokkal, és itt most nem pusztán egy vagy két lélegzetvételről beszélek. Hanem egy vagy két óráról! A testednek szüksége van erre. Az elmédnek szüksége van erre. És a szellemednek is.


Tóbiás szerkesztői javaslata


Mielőtt elkezdődött volna mai Shoudunk, azt megelőzi annak a tárgykörnek a kiválasztása, hogy miről is fogunk beszélni, amit azt követően összerakunk, és egy szép kis csomagban azután le is szállítunk nektek. Egyébként ez a mai Shoud igen csak nehéznek bizonyult. Ahogy összegyűjtöttük mindannyiótok energiáit, ahogy összegyűjtöttük mindazoknak az energiát, akik majd a későbbiekben fogják elolvasni ezt az anyagot, olyan sok témakör merült fel, oly sok különböző dolog, hogy aztán igen csak nehezünkre esett meghatározni, hogy miről is beszéljünk.


De mielőtt belemennénk azokba az energiákba, szeretnék itt egy aprócska kis szerkesztői javaslatot tenni. Ez nem teszem túl gyakran és szeretném most világossá tenni ebben a jogi nyilatkozatban, hogy ez az ÉN SAJÁT szerkesztői javaslatom, és nem feltétlenül a Shoud energiája, amiben mindannyian belefoglaltatunk.


Szeretnék megjegyzést fűzni valamihez, aminek egyre inkább tudatára ébredek Sam-en keresztül. És ennek a megjegyzésnek az Egy Világrendhez van köze. Nemrégiben beszéltek erről a G20 találkozó alkalmával. Ha most szemügyre veszitek az emberiséget, akkor azt látjátok, hogy jelenleg az történik, hogy nagyon, de nagyon hosszú idő óta először, talán azt is mondhatnátok, hogy a Föld történelme során most első ízben az energiák egy rendkívül globalizált alapon gyűlnek egybe. A múlt során a nemzetek el lettek különítve egymástól minden szinten, a nyelvüket, a kormányaikat, és a pénzügyi rendszereiket illetően. Háborúk által tettek szert önmaguk védelmére, pusztító cselekedeteken keresztül. Mindenki őrizte a maga területét. Ez a hatalom egy formája volt. Rengeteg csatát vívtak, és számtalan emberi életet áldoztak fel annak oltárán, hogy fenntartsák ezt a nagyon is meghatározott területet és kultúrát a saját területükön belül.


Most, a modern kori technológia beköszöntének hajnalán az történik, hogy a világ globalizálódik. Na most a józan ész azt mondatja veletek, hogy: -’Ó, természetesen, hiszen egy bolygó vagyunk. Emberként meg vannak a közös összekötő szálaink, és angyalként is egyedül annak van értelme, hogy létrejöjjön ez a globalizáció. Csak annak van értelme, hogy összejöjjünk, és megvitassuk a különbözőségeinket, és a hasonlóságunkat. És annak lenne értelme, hogy megnéznénk a jelenlegi pénzügyi rendszereket, kormányokat és a kormányokon belül fennálló kapcsolódásokat. Annak lenne értelme, ha összevetnénk mindezeket a jelenlegi különböző álláspontokat, és egyetértésre, megállapodásra jutnánk ezek kapcsán úgy, hogy közben tiszteletben tartanánk és felismernénk a kultúráink között fennálló különbözőségeket, ugyanakkor nem csuknánk be az ajtókat, és nem húznánk fel újabb falakat.


Tehát most erről folyik a beszéd, ami már régebben elkezdődött az Egy Világrend kapcsán. És most az erről folyó beszélgetések elkezdtek – hogy is mondjam csak – cselszövésekké fajulni és démonizálódni. És akadnak olyanok, akik azt mondják: -„Ez a vég. Ezek a Jelenések. Ez a világvége. Most kezdi meg a Sátán az irányítást.” És ott vannak azok, akik azt mondják, hogy abban a pillanatban, ahogy a közös valuta bevezetésre kerül a világon, az egyben a vég kezdete is, mert akik a hatalomra pályáznak, akik jelenleg uralják a hatalmat, most már az emberiség egésze felett uralkodni akarnak.


És most be kell, hogy dobjam a két centemet, vagy a két eurómat, mert ez is lehetséges, (nevetés) és arra kérlek kivétel nélkül mindannyiótokat, hogy használjátok a megkülönböztető képességeteket. A magatok módján – de legyetek megkülönböztetők. De itt most ennek kapcsán hallatnom kell a hangomat. Itt az ideje, hogy a világ eggyé váljon. Itt az ideje, hogy a háborúk véget érjenek. Itt az ideje, hogy azok, akik megpróbáltak védeni, és azok, akik megpróbáltak nagyon közel maradni – akár kulturális, akár politikai értelemben, vagy bármilyen más útón-módon is – ismerjék végre fel, hogy a Föld tovább fog lépni oda, ahol egyetértés fog uralkodni még az egyet nem értés kapcsán is. A világ akkor tovább fog lépni, és akkor ez az új nyelv – ez a globális nyelv – elfoglalja a helyét a világban. És ez egyáltalán nem arról szól, hogy megpróbálnak mindenkit uniformizálni, és mindenkit pontosan egyformává tenni, hanem ez a szigetek egymással való összekötéséről, áthidalásáról szól. Ez a háborúzások és a különbözőségek korszakának a végéről szól.


Ha egyszer az emberek és a kormányok megértik, hogy mennyire hasonlóak is vagyunk mi mindannyian, és ha egyszer megértik, hogy mi mind emberek vagyunk, és egy utazáson veszünk részt – hogy mi nem kínaiak, nem csak izraeliek vagyunk, nem pusztán brazilok vagy kanadaiak vagyunk – hanem mi emberek vagyunk ezen a nagyszerű bolygón. Az emberek, legalábbis a döntő hányaduk mind ugyanazért az egy dologért dolgoznak – hogy ez legyen AZ A BOLYGÓ, ami tündöklően szikrázó példával jár elő az angyali családok előtt, az univerzum többi része előtt, a dimenziók többi része előtt. A teremtés egészének a többi része most mind azt figyeli, hogy mi történik ezen a Földön. Mert ami a Földön történik, az minden másra is hatással van. Nem lenne értelmes dolog, ha mi, mint emberangyalok, kifejlesztenénk némi közös kapcsot egymás között?


Akadnak olyanok, akik most azt mondják, hogy bármilyen fajta Egy Világrend egy új fasiszta állapot lenne, amit azok a csoportok, családok vagy összeesküvők irányítanak majd, akik magukhoz akarják ragadni a világ feletti hatalmat. És ugyan miért is? A világ jelenleg éhezik, iszonyatos tempóban fogy ki az energia forrásokból – hihetetlen gyors ütemben fogy ki a tiszta víz forrásokból, és hatalmas, óriási zűrzavaron megy éppen keresztül- Akkor most töprengjetek el ezen, miért is akarná bárki is magához ragadni a világ feletti hatalmat?


Egy olyan mozgalmat látok a Földön, mint amihez foghatót még soha korábban nem láttam. Van egy pár inspirált politikai vezető. Azt is tudom, hogy jó páran vannak, akik régi energiával bírnak, akik nagyon beragadt politikai vezetők, de most láthatjátok a vezetőknek egy teljesen új nemzedékének a vadonatúj vállfaját, akik valóban önzetlenek szolgálatuk tekintetében, és akik valóban inspiráltak. És ismeritek őket és én is ismerem őket, mert ők azok, akikkel megosztjuk az időnket az Új Földön.


A régiek, a Régi Energiás politikai és üzleti vezetők – ők nem járnak az Új Földre. Az nem rokonszenves a számukra. De létezik az ihletett embereknek egy teljesen új generációja, akik most találják meg az útjukat a kormányokba. Most lépnek be az üzletbe, ahogy ez az üzleti világban zajló váltás lezajlik. Éppen mostanság lépnek be az őket jogosan megillető helyükre az orvoslás, a pszichológia és a spiritualitás területén.


Tehát, drága Shaumbra, látom ezt a reakciót, ezt a félelmet és ezt az összeesküvést, amit jelenleg sokan próbálnak elterjeszteni az Egy Világrend kapcsán. Ismételten, nézzetek magatokba, hiszen hosszú, hosszú idő óta ez az első alkalom arra, hogy a világ eggyé váljon. És erre most egy kitűnő esélye nyílik, mert tudjátok a legtöbb ember – az emberek döntő hányada – hisz abban, hogy létezik valami más is. Hogy létezik a Szellem világa. Hogy létezik az általatok Istennek nevezett világ, és ők ennek a részét képezik. Az emberek túlnyomó része a Földön hisz valamiféle túlvilágban, ami nem más, mint a lélek folytonossága – a lélek fejlődése. A legtöbben hisznek az angyalokban, azokban az angyalokban, akik velük vannak – és ez így is van – és abban, hogy az angyalok szeretik őket, és beburkolják őket az együttérzés és szeretet takarójával. És ez az, amire az embereknek most leginkább szükségük van.


A legtöbb ember hisz abban, amit ti jóságnak neveztek. Hisznek a jóban. Tényleg nagyon kevés olyan ember van, aki a gyűlöletre vagy a kontrollra helyezi az elvárásait… tudom, hogy rengeteg förtelmes dolgot láttok mostanában megtörténni a világban, mert vannak olyan emberek, akik egyszerűen eljutottak a kitörési pontjukig, és fogalmuk sincs, hogy onnantól kezdve mit is tegyenek.


Van egy kevés kiválasztott, aki a hatalomra és a kontrollra ácsingózik – egy kevés kiválasztott. Vannak, akik vészjóslóak és cselszövők, összeesküvők, de itt és most megmondom nektek, hogy ez nem fog működni. Ez nem működőképes. Ez képtelenség. Legyen szó akár egy kormányról, egy vallásról, egy üzletről vagy egy csoportnyi hatalomra éhes lényről, vagy akár ezekről a – igen - földönkívüli lényekről, akik eljöttek a Földre és emberi alakot öltöttek magukra. Nincs belőlük túl sok, de azért vannak egy kevesen – akik megpróbálják a saját földönkívüli kultúráik elvárásait ide előterjeszteni. De ez nem fog működni.


A Föld jelenlegi tudatossága túlságosan magas. A Földi emberek szívében élő szeretet és jóság túlontúl jó és túlságosan magas mostanság. Az Új Energiába való előrelépés vágya, ennek a hullámnak a meglovagolása, az Új Energia hullámán és a Kvantumugráson való szörfözés vágya túl messzire jutott, és rendkívül magas jelenleg.


Amikor bárki is megpróbál kontrollálni, irányítani, manipulálni, és bárki, aki összeesküvéseket sző a Földi emberek szeretete és szabad akarata ellen, az nem fog túl messzire jutni. Az lehet, hogy ordítani és kiabálni fognak, az lehet, hogy fenyegetőznek majd, és továbbra is félelmet fognak csöpögtetni. De drága, drága Shaumbra, jelenleg az emberiség tudatossága egy olyan pontra jutott, ahol is bármiféle manipulációs, kapzsi és mohó energiák azonnal visszaütnek rájuk. Abban a pillanatban visszacsapnak rájuk. Nem azért, mert neked kellene azt visszadobnod rájuk, nem azért, mert bármit is tenned kellene, hanem azért, mert az emberiség valóban ihletett.


Tudom, vannak olyan napok, amikor elolvassátok a szalagcímeket és meghallgatjátok a híreket, de most mégis arra kérnélek benneteket, hogy egy darabig tartózkodjatok ezektől. Maradjatok távol ettől. Sokan már meghoztátok ezt a választást. Egy héten keresztül tartsd magad távol a híradóktól, az újságoktól, a rádióban sugárzott hírektől – mindezektől – és arra kérnélek, hogy menjetek, és érezzétek az emberiséget, érezzétek az emberek mostani tudatosságát a Földön. Feledkezzetek el a hírekről, mert azok a drámai részekre, a táplálkozási részekre fókuszálnak. A hírekkel foglalkozó média – saját Tóbiási szerkesztői megjegyzésem szerint – táplálkozóvá vált – sajnálatos módon. A szexuális energia vírus – vagy nevezzétek ezt bárhogy tetszésetek szerint – beszivárgott erre a területre, hiszen ez egy remek lakoma a szexuális energia vírus számára, és ezért aztán az be is hatolt a médiába.


Tehát kedveseim, érezzétek az emberi tudatosságot. Csináljuk ezt most meg együtt! Érezzük a Földön élő összes drága lélek emberi tudatosságát! Érezzetek bele az arcukba, az energiáikba, a jóságukba!


Tudjátok, létezik egy kifejezés, amit fizikai univerzumotok más típusú életformái használnak. Ők a Földet a jóság bolygójának nevezik. A jóság bolygójának. Érzik mindazt a jóságot, ami itt található. Tudják, hogy fejlett lények jönnek el ide. És igen, akadnak olyan időszakok, amikor bármelyik lény eltéved, elkóborol, elszunyókál, vagy elkezd játszadozni a hatalommal. De átfogó értelemben, ez a jóság bolygója.


Arra kérlek most titeket, hogy érezzétek mindazoknak az energiáit, akik mostanság a félelmet ültetik el és a kétséget csöpögtetik. És arra kérlek, hogy érezzétek az emberek jóságát, hiszen egyedül és kizárólag ez fog minket előrevinni ebbe a varázslatos új időszakba.


És ezzel befejeztem szerkesztői üzenetemet, köszönöm. (taps)


Ó, kedveseim, el kell, hogy mondjam most nektek, hogy itt most bemelegítek, mert Samből híres szónok lesz. Most ezen dolgozunk, és az ezzel kapcsolatos energiákkal, mert ugyanannyira szereti ő is az embereket, akárcsak én, mert megérti a nehézségeiket és a kihívásaikat, ugyanakkor elképesztő mérvű szeretetet érez irántuk.


Most akkor továbbmegyünk, és belekezdünk mai témáinkba.Mai vendégünk


Először is, mai vendégünk egy olyan valaki, akit mindannyian jól ismertek, és nagyon kedves és közelálló mindannyiótoknak. Ez önmagadnak az az aspektusa, akik rendszeres alapon jár az Új Földre. Ó, kedveseim, ti ott vagytok! Aktívak és igen csak elfoglaltak vagytok. Éjszakáitok intenzívek, mivel ilyenkor végzitek valódi munkátokat az Új Földön.


Igen, tudom, hogy panaszkodtok alvásotok és különös álmaitok miatt, meg minden más miatt is, pedig oly sok minden hív, vonz oda titeket. Máris beszélni fogok erről, de most akkor hívjuk be…ó, azt is mondhatnátok, hogy önmagatok ikerpárját. Ő önmagad egy megnyilvánulása.


Nappali álmodozásaitok során jártok oda. Egyébként néha vezetés közben is elmentek oda. Sőt, valami különös okból kifolyólag előfordul, hogy olyankor szerettek odamenni, amikor éppen esztek. Á, ez egy csodás időszak. Felszálltok, és elmentek az Új Földre, aztán pedig megtöltitek a hasatokat, és akkor ez dupla kielégülést ad számotokra sokféle úton-módon. Ez az a részed, amelyik rendkívül integrált annak kapcsán, hogy mi történik ott. Ez az a részed, amelyik szereti az emberiséget és ezt a jóságos Földet, ezt a szeretet helyét. Sok időt töltötök ott, nem kötelességből kifolyólag, hanem csak úgy. Csak a tapasztalás kedvéért, pusztán szeretetből.


Hívd be most ezt a részedet, hogy üljön itt veled végig a Shoud alatt. Hívd meg ezt az aspektusodat! Ez az aspektus segít kifejleszteni az új tudatosság mintáit – ahogy ezt ti nevezitek. Segít neked kifejleszteni az új élelem forrásokat, az új mezőgazdasági technológiákat – és tudom, hogy talán az égadta világon semmit sem tudsz a vetőmagról, a termőtalajról, a csírázásról, a keresztbe történő beporzásról és a hibridekről. Ez nem számít.


Az Új Föld nem igazán a mentális technológia helye. Az Új Föld a képzelet helye. A tudat ösztönzésének és becsöpögtetésének a helye. Ez egy olyan hely, ahova mondjuk azért mész – azok, akik a mezőgazdasággal dolgoztok – mert megérted, hogy ez most kiemelkedően fontos az emberiség számára. A legutolsó dolog, amire végképp nincs most szükségünk, az élelemhiány miatt kitört lázadások, zendülések – mert lesznek ilyenek – de most egyáltalán nincs arra szükségünk, hogy ez lesújtóvá váljon. Az élelem források manipulációjára meg aztán végképp nincs szükségünk. Ezért aztán elég kiterjedten dolgoztok a mezőgazdasági technológiákon.


Hogy mit tesztek? Elképzelitek. Elképzelitek a tápanyagokat. Elképzelitek a Föld, Gaia, - amiért most már felvállaljátok a felelősséget – az interdimenzionális energiák és e között az apró kis mag között fennálló kapcsolatokat. Elképzelitek, ahogy eltávolodtok azoktól a nagyon elavult módszerektől, ahogy eddig az energia bekerült a magba, ami majd növénnyé fejlődik, amihez a Földből kell kivonnia a tápanyagokat, ami által kimeríti a Földet. Ti ennél valami sokkal grandiózusabbat képzeltek el – olyan növényeket, akik képesek látszólag a semmiből, a levegőből behozni pránát vagy energiát. Hát most pontosan ezt teszitek!


Egy kissé szenvedélyessé válok itt (nevetés), és ilyenkor Cauldre azt mondja, hogy túl gyorsan beszélek. És tudom, hogy sokatoknak nem az angol az anyanyelve, de fordítsátok le. Érezzétek az energiát is!


Tehát ma hívd be ezt az aspektusodat ma, hogy üljön ide melléd, és ismerd meg ezt az aspektusodat ebben a földi birodalomban. Ismerd meg! Ismerd meg ezt a részedet, aki kijár, hogy elképzeljen egy sokkal fantasztikusabb új energiát. Hogy ne csak beszélj róla, hanem hozd is azt ide vissza a Földre, hogy ezt az új tudatosságot eljuttasd az egyik dimenzióból a másikba, majd visszahozd azt ide.


Vegyünk egy mély lélegzetet…


A legtöbbször ez az aspektusod, ez az ikerpárod, kint van a más birodalmakban. Valójában eddig nem igazán volt esélye arra, hogy be legyen ide invitálva, és micsoda alkalom most erre ez a mai nap! És miközben ezt teszitek, ezáltal megnyitjátok azokat a folyosókat is, amiken keresztül az a tudatosság visszatérhet ide. Ide, erre a bolygóra.Nem számít


Első számú téma: Ez nem számít. Tényleg nem.


Miközben keresztül megyünk ezen az előttünk álló pár éven, ezeken a némileg nehéz időszakokon, arra kérlek titeket, hogy emlékezzetek, de ne csak erre a mondásra, miszerint –„ez nem számít” – hanem a mögötte lévő esszenciára is. Időutazók vagytok – mindannyian. Már megérkeztetek oda. Már megtettétek. Most pedig meg is tapasztaljátok.


Nem számít. Cauldre azt mondja nekünk, hogy ez flegmán hangzik, olyan mintha nem lenne benne törődés, mintha hiányozna belőle az együttérzés. Pedig ez egyáltalán nem így van. Nem számít. Az ebben a mondásban benne foglalt apró kis energia csomag és tudatosság lesz a ti kulcsotok. Ez az a kulcs, ami távol tart majd attól, hogy beleragadjatok az elmétek csapdájába. És mostanság erre lesz a legeslegnagyobb hajlamotok ---hogy beragadjatok az elmétekbe.


Van most a Földön egy átfogó energia, aminek ahhoz van köze, hogy visszaszippantsa az embereket az elméjükbe. Ez része ennek az egész dualitás folyamatnak. Ez lények folyamatának a részét képezi – az energiáknak – amik azt szeretnék, ha visszamennétek oda. Ugyanakkor Atlantiszi emlékezeteteknek is egy részét képezi. Lényegében be voltatok hipnotizálva, vagy magas fókusz került arra, hogy az elmétekbe menjetek, és ti még a mai napig is folyamatosan ismétlitek azokat a mintákat újra és újra, megállás nélkül.


Minden egyes emberben a Földön jelenleg működik egy energia kivetítés vagy beültetés, akár éltek az atlantiszi időszak során, akár nem. „Amikor a félsz, amikor kétséged támad, amikor valamiféle zűrzavar támad, menj az elmédbe!” Olyan ez, mint egy lézer, egy fénysugár, ami rögvest visszaránt oda titeket. Ez egy nagyon régi beültetés, és itt és most meghozhatjátok azt a választást, hogy túlléptek ezen. De ami történik az az, hogy jelenleg az emberek döntő többsége ebben a félelmi, zűrzavaros és kétségekkel teli időszakban automatikusan visszarántódik az elméjébe.


Na és akkor az elméjükbe berántva még nagyobb zűrzavarba kerülnek, és még inkább csapdába esnek. És az elméből nagyon is hiányoznak a kreatív energiák. És amikor bemennek az elméjükbe, akkor azzal a saját börtönük fogságába esnek. Nem akarom ezzel azt állítani, hogy ez egy összeesküvés. Ez mindössze egy áthozatal az elmúlt időkből. Egy régi minta.


Tehát a kulcsotok – bármikor, amikor zűrzavarban találod magad, bármikor, amikor a szíveden kívül vagy a teljes energiádon kívül találod magad – emlékezz, ez nem számít. Ez lesz a kulcsod. Ez lesz a kulcsod ahhoz, hogy emlékezz, hogy ez nem számít. Ez nem számít. Már megérkeztél oda. És most akkor mihez kezdesz ezzel? Most akkor merre indulsz?


„Nem számít” – ez a lélek felszabadítása. Talán egy kissé túl korai lenne, ha most elindulnál, és az egész földön mindenkinek hangosan szétkürtölnéd, hogy ez nem számít, mert a legtöbbjük egész egyszerűen még nem áll készen arra, hogy ezt meghallja. De nektek ez a kulcsotok, amennyiben ezt választjátok. Ez a ti mondásotok arra az esetre, ha beragadnátok, ha annyira kimerülnétek és kifáradnátok, hogy már azt se tudnátok, hogy mit tegyetek. Emlékezzetek, ilyenkor vegyetek egy mély lélegzetet – ez nem számít. Szabadítsátok fel magatokat! Legyetek szabadok! Válasszatok magatoknak!Energia „támadás”


Második tétel: Nem létezik sors vagy végzet. Van egy másik beültetés, ami… ismételten, amikor beültetésre hivatkozom, akkor nem holmi titkos társadalmat vagy ehhez hasonlót értek ezalatt.


És egyébiránt, jut eszembe itt most meg fogok állni egy pillanatra. Sokan éreztek ebben a pillanatban is egyfajta energia támadást. Nem mindannyian érzitek ezt, de elég sokan. És mi érezzük, hogy ti ezt érzitek. Azt kérdezitek: „Mi ez?” Magatokat vádoljátok. Nos, mi ez? Mi történik most, miközben hozzátok beszélek? Azt mondjátok: -„De hiszen én egy biztonságos térben vagyok. Akkor mi ez a zűrzavar ez az energia támadás most itt? Miért nem vagyok képes koncentrálni? Mi történik?”


Jelenleg a Föld dualitás energiája annyira erős, hogy nagyon sok energia meg akar hátrálni, vagy vissza akar térni. Óriási mennyiségű felgyülemlett harag, agresszió és félelem esett csapdába a sötétség egy formájában, ami érezhet téged – érezheti a te tudatodat – és ez művel egy pár dolgot.


Megpróbál téged vizsgálat alá vetni, de nem igazán tudja, hogyan tegye ezt. Megszólíthatod ezeket az entitásokat vagy kísérteteket, vagy egyszerűen csak más emberek körülötted sodródó tudatát. Jelen vannak most a teremben. Ott ülnek veletek együtt a nappalitokban, vagy akárhol is tartózkodtok most, és megpróbálnak titeket. De miközben ezt teszik, roppant idegesek és frusztráltak lesznek, és rettentő haragra gerjednek. És olyankor kisgyerek módjára üvöltözni kezdenek, és amikor felkeltik a figyelmedet, tudatod egy része elkezd feléjük fordulni vagy rájuk fókuszálni. Amikor felkeltik a figyelmedet, megpróbálnak megfenyegetni vagy manipulálni, és te bizony sokszor be is dőlsz nekik. Visszaesel abba a gondolkodási mintádba, miszerint ez a te saját elméd – de nem az. Ez az a pont, amikor arra kérlek, hogy térj vissza magadhoz.


Te magad az vagy, akit választasz ebben a pillanatban. Pont. Erre most azt mondod: -„De ezek az elmúlt életeim, és az összes rossz döntéseim.” Igen AZOK, amennyiben azt választod. De amennyiben azt választod, hogy az energiád az legyen, aki itt és most vagy, akkor mindezek a támadó és ostromló energiák nem fognak téged manipulálni. Belefáradnak a játszmába, és elmennek valahová máshová. De ha meg tudnak téged kötni itt és most, akkor meg is fogják azt tenni.


Nincs félnivalótok tőlük. Nem rendelkeznek azzal a képességgel, hogy átvegyék fölöttetek a hatalmat, vagy hogy rátok tapadjanak, hacsak meg nem engeditek ezt nekik. Egy páran lényegében beengeditek őket. Néhányan nagyon is imádjátok ezt a játszmát, hogy megengeditek, hogy ezek az energiák és ezek az entitások rátok ragadjanak, akár a vámpírok. Annyira hozzászoktatok már ahhoz, hogy belőletek táplálkozzanak, annyira hozzá szoktatok már ahhoz, hogy kimerültek legyetek, hogy lényegében beengeditek ezeket az energiákat. Utána meg mindenféle gyógyítókhoz, meg isten tudja még kikhez rohangáltok az ügy orvoslása érdekében, amivel csak még inkább halmozzátok ezeket. Ezzel csak még többhöz jutnak.


Te – TE – neked kell meghoznod a választást arra vonatkozóan, hogy önmagad légy, hogy többé nem hagyod, hogy ezek az energiák belőled táplálkozzanak. Ez ilyen egyszerű, hogy hozol egy választást. Tehát akkor térjünk most már vissza a lényeghez.


Nem létezik sors vagy végzet


Nem létezik sors vagy végzet. A sors egy hitrendszer, ami be lett programozva, lenyomatolásra került – ahogy ezt ti neveznétek – az emberek tudatába és elméjébe. Könnyű azt mondani, hogy létezik sors, és hogy Istennek tervei vannak számodra. Nos, ez egész egyszerűen nem így működik. Valami egészen mást akartam mondani, de Cauldre leállított, és emiatt támadt közöttünk egy pillanatnyi kis intenzitás – Cauldre és közöttem – mert nem akarta, hogy azt mondjam, hogy „ez egy szarság”, és… (nagy nevetés). Nem akarta, hogy ezt mondjam. Ó Cauldre, ez nem számít. (még nagyobb nevetés)


Istennek nincsenek tervei a számodra. Nos, ez különben is nevetséges lenne, mert ez egyfajta kontroll lenne, az együttérzés hiányát jelentené. Miért is lennének Istennek tervei veled, mikor Isten már tudja, hogy te már megérkeztél oda? Már megtetted, elvégezted. Isten megadja neked azt az ajándékot – te adod magadnak azt az ajándékot – hogy hogyan akarod megtapasztalni az odaérkezésedet, de sors az nem létezik.


És pontosan ugyanilyen negatívnak vagy zavarosnak nevezhetitek a saját magatokra rótt sorsotokat, amik a karmikus múltatokon alapszanak, mikor is azt hiszed, hogy tegnap, egy elmúlt életedben, az atlantiszi időkben, a földön kívüli időkben, vagy bármilyen más időszakban, tettél bizonyos dolgokat, ahol is magadra kényszerítetted ezt a sorsot, aminek a következtében azután a múltbéli utad fogja megteremteni a jövőd útját.


Erre most azt mondjátok: -„Igen, de itt voltak mindezek az elmúlt életeim, amikor is tettem borzalmas dolgokat és szépséges dolgokat. Voltam áldozat, és voltam zsarnok. Ezért most az a sorsom, hogy tisztába tegyem mindezeket a dolgokat.” Hát akkor tedd tisztába! Ma. Itt és most, rögvest! Miért is várnál tovább? (nevetés) Mit kellene még mindig megtapasztalnod ahhoz, hogy tiszta légy? Milyen leckéket akarsz még mindig tanulni? Linda most azon töpreng, hogy vajon Adamus itt van-e most velünk. (Tóbiás nevet) Egy kissé átlátszó vagy kedvesem. Egy kissé átlátszó. (nevetés)


Tehát nincs sors. Ez egy hitrendszer, ami súlyosan lekorlátoz benneteket. Erre most egy páran azzal jöttök: -„Igen, de van valami… ó, a magasabb énem. A Magasabb Énemnek tervei vannak számomra, egy beteljesítendő sors.” Dehogyis! A Magasabb Éned… nos, mindenekelőtt, még csak ne is hivatkozzunk így erre. Az esszenciád a lehető legegyszerűbb komponensed. Ez nem egy bonyolult hierarchikus összetevő. Ez a lehető legegyszerűbb összetevőd a bensődben, és mindössze tapasztalni és megnyilvánulni szeretne. Ez minden!


Te – ne beszéljünk róla itt elkülönült tételként – te, mint egyszerű Isteni Létező, a tapasztalást és a kifejeződést keresed, a létezés bámulatos és szenzációs érzését és megtapasztalását. A létezését! A létezés lehet bármi, amit csak szeretnél, hogy legyen. Gyakran a lelkedet vagy az esszenciádat vádolod. Azt mondod: -„Igen, de van neki valamiféle mester terve.” A mester terv számodra mindössze annyi, hogy szeresd magad! Ennyi. És miközben szereted magad, majd meg is fogod érteni magad. Ez az egyetlen terv.


Tehát itt van ez a közös hiedelem az emberek körében. Az emberek túlnyomó többsége hisz a sorsban. Ez egy csapda. Egy börtön. Ez egy tapasztalás. De ők tényleg hisznek abban, hogy ott fent léteznek lények, akik rángatják a drótokat, és mindenféle akadályokat teremtenek az utadba, amiket neked azután át kell ugranod, és minden egyes nap új útvesztőket teremtenek számodra, amikbe be kell menned, és utána meg meg kell találnod a kifelé vezető utat. Talán csábító, vonzó és izgalmas ezt gondolni, de hadd tudassam most veletek, hogy nem létezik sors. Mindössze választás létezik. Csak választás.


Na most, miközben talán gyönyörűségesen hangzik, ez roppant nagy személyes felelősséggel jár. Nehéz ám áldozatnak lenni, és eközben választásokat hozni. Sokkal könnyebb azt mondani: -Igen, hát ilyen az én rossz szerencsém. Ez az én karmikus ösvényem. A Magasabb Énem ezt akarja számomra.” Hát ez egy megfutamodás, egy menekülés. Ez egy játszma. Ez egy illúzió. Ez egy tapasztalás a javából valóban, de nem tapasztaltad már meg elégszer? Nem volt még elég belőle? Senki nem húzogat itt semmiféle drótokat. (nagy nevetés, ahogy Cauldre karja le-fel jár a feje felett) Nincsenek drótok se alattad, se fölötted. Azt javasolnám kivétel nélkül mindannyiótoknak, hogy lépjetek elő, és vállaljátok fel a felelősséget az életetekért!Ó, itt ez az aprócska kis nézeteltérés köztetek és köztem: -„Tóbiás, próbáltam már választást hozni egyszer, de az nem működött. Ezért aztán… (Linda azt mondja: Beleolvastál a kérdésekbe? ) … abbahagyom. Nem tudom, miért mondod azt, hogy van választásunk, mert az nem működött.” Hűha! Állj meg egy pillanatra! Először is, hosszú életeken keresztül arra lettél beprogramozva és azt tapasztaltad, hogy nincs választásod. Ezért aztán ez egy kis gyakorlást és egy kis önbizalmat igényel a választásaid sorában.


Saint-Germain most azt mondja éppen nekem Cauldre fülzugából, hogy választásaitok 88.2 %-ban (nevetés) magukba foglalnak más embereket. Így egész biztosan elveszíted ezt a játékot! Amikor választásról beszélek, akkor ezalatt a magadért hozott választásaidat értem.


Most nehogy azzal gyertek, hogy: -„ Nos, azt a választást hozom magamért, hogy legyen egy párkapcsolatom valakivel.” Jaj… már bele is foglaltál a választásodba valaki mást. Te egy szuverén létező vagy. Magadért hozz választást, magadra vonatkozóan!


Meg azt is mondjátok: -„Nos, a bőséget választottam, de akkor meg hol van?” Ó, hát úton van. Tényleg úton van, de felismered, hogy van egy olyan részed, akit ki kell mosnod vagy öblítened, néhány régi hitrendszered természetes átalakulása céljából. És előfordul, hogy az nem pottyan csak úgy a szemed elé a padlódra egy arannyal teli cserép képében. Létezik egy teljes folyamat, amibe belefoglaltatik minden egyes aspektusod, akik valaha is a bőség hiányától szenvedett, és az mind keresztül megy egyfajta átalakuláson vagy integráción.


Néha pedig az a helyzet, hogy túl specifikusak, meghatározottak a választásaitok. Annyira fókuszáltak. Azt mondod: „Nos, azt akarom, hogy a mai nap folyamán valaki adjon nekem egy új öltönyt csak úgy a semmiből!” Ilyenkor csak játszmázol. Teszteled magad, és amikor ezt teszed, olyankor Saint-Germain türelmét is teszteled. (nevetés)


Mi itt a nagy ívű, tág, átfogó választásokról beszélünk! Arról, hogy ne legyetek most ennyire specifikusak. Amikor már jók lesztek ebben a választás dologban, amikor majd emlékeztek, hogy mindig választhattok, akkor majd elkezdhettek belemenni a részletekbe! De egyelőre, csak magadnak válassz!


Na akkor, az egyik nyilvánvalóan alapvető dolog a bőség. Miért is ne élnél bőségben? Egészség. Miért is ne lennél egészséges? Vagy amit szenvedélynek neveztek. A szenvedély természetes. A szenvedély a valódi kifejezés, megnyilvánulás. Hajlamosak vagytok nagyon, de nagyon betű szerintiek lenni, amivel szinte már kihívásokat állítotok magatok elé arra vonatkozóan, hogy nem vagytok jók a választásban.


Van egy egész egyetemi területünk az Új Földön, ami a választási folyamat megértésére kötelezte el magát, aminek az alcíme az, hogy: „Miért ilyen átkozottul nehéz az emberek számára választásokat hozni és manifesztálni azokat?” Azt javasolnám, ha még nem jártatok arrafelé, akkor töltsetek el ott egy kis időt. Néha igencsak meghatározott terminológiátok vagy elképzelésetek van a választásról. Azt akarjátok, hogy az nagyon anyagi legyen, elképesztő gyorsan következzen be, és ismételten, mindezt arra használjátok, hogy teszteljétek magatokat vagy Istent. Értsétek meg, hogy milyen is az, amikor valóban egy mély választást hoztok magatokért, és egy választást, ahol is megértitek, hogy ez nem számít. Ez arról szól, hogyan akarjátok megtapasztalni az életet.


Vegyünk egy mély lélegzetet!Az Új Föld


Harmadik témánk… igen, ezen nagyon gyorsan túl leszünk. Harmadik témánk: Az Új Föld – az ott történtek.


Nos, szükségtelen elmondanom, hogy elképesztő méretű aktivitás folyik mostanság az Új Földön, a Föld bolygón zajló hatalmas változások következtében. Az Új Föld elsődlegesen három dologból áll. Az Új Föld egy osztályterem mindazon angyali lények számára, akik még soha nem jártak a Földön korábban fizikai testben, és ők itt tanulnak. Ti vagytok a tanítók, ti, akik már megéltetek életeket a Földön. A tanulók elsődlegesen az angyali családjaitokból kerülnek ki, de végzel kereszt-tanításokat is más spirituális csalások számára. A saját történeteidet meséled el nekik – a szórakoztató történeteidet, azt kell, hogy mondjam. Mélyreható és bölcs történeteket.


Most, emberségetek következtében ez nem tűnik valami nagy dolognak, de mondd csak el egy angyalnak, aki még soha nem járt a Földön, hogy milyen elfogyasztani egy ételt – ők ezt nem értik. Elképzelésük sincs erről. Ez tényleg nagyon nehéz, ezért energiákkal kell dolgoznotok – nem szavakkal, hanem energiákkal – és megpróbáljátok velük ezt megértetni. Ehhez hasonló kérdéseket tesznek fel nektek: -„Miért kell enni? Miért halsz meg, ha nem eszel?” És ez tulajdonképpen roppant jó beszélgetésekhez vezet az Új Föld más szintjein. Az embereknek miért kell még mindig enniük? Ez egy meglehetősen régi, elavult minta. Egy igen csak régi programozás, és ti egyszerűen csak elfogadtátok ezt – hogy ennetek kell. Amikor elkezdtetek keresztül menni az inkarnációkon, csak azt mondtátok: -Oké, ennem kell.” És elhiszed, hogy enned kell, nem igaz?


A valóság az, hogy nem kell. Egy bizonyos módon már annyira hozzászoktatok ahhoz, hogy kívülről, egy nagyon durva és elavult forrásból hozzátok be az energiát – növényektől vagy állatoktól – annak érdekében, hogy stimuláljátok, serkentsétek, tápláljátok és fenntartsátok a testeteket. Pedig valójában nincs szükségetek az evésre. Vannak ennek új módjai, és ezekhez az angyalokhoz hasonlatosan, akik még soha nem voltak emberek – használjuk most az egyszerűség kedvéért a „Kristályok” szót – szóval ők felteszik ezeket a kérdéseket, és ez sokunk számára azt okozza, hogy azt mondjuk: -Hmm. Hmm. Miért is eszünk akkor így?


Az új angyalok, ezek a lények beszélnek a párkapcsolatokról. Létezik ennek egy angyali párkapcsolati megfelelője vagy párhuzama, de az angyali lényeknek nincs szükségük – hogy is mondjam – a saját ellentétükre, a femininnek a maszkulinra. Ők nem bírnak ezzel a fizikai közjátékkal, nem úgy, mint ti. Az angyali birodalmakban is léteznek párkapcsolatok – de azt mondanám, hogy az sokkal inkább egyfajta maradandó, tartós barátság és megbecsülés, tisztelet – ezért igen csak nehezükre esik megérteni az emberi párkapcsolatokat, ahogy nekünk mindannyiunknak is. (nevetés, Tóbiás kuncog)


Tehát akkor képzeld csak el magad egy pillanatra – ez nagyon, de nagyon is valós - amikor elmész éjjelente az Új Földre tanítani, és az egyik angyal azt kérdezi: -„Az emberek miért szexelnek?” Nem értik. „Miért vágynak az emberek párkapcsolatra, miért keresik a másik emberrel való párkapcsolatot – ha utána meg összecsapnak egymással – majd elválnak egymástól… és ezt követően pedig egy másik életben újra összejönnek egymással? (nevetés) És ti ezt megpróbáljátok elmagyarázni nekik. Tehát az Új Föld egy osztályterem a beérkező Kristályok számára.


Egészen mostanáig nagyon kevés olyan ember volt, akinek már voltak életei a Földön, és akik eljárnak az Új Földre tanulni. Mert ők általában odamennek, amit Adamus Földközeli Birodalmaknak nevez. De most már kezdünk látni egy pár embert, akik annyira beragadtak és kátyúba jutottak, hogy keresik az új ösztönzést. Elkezdenek felbukkanni az Új Földön életeik között. Ti pedig elkezdtek összeszervezni osztályokat „Új Tudatosság 101 – Hogyan legyünk emberek és angyalok egyszerre, egy időben?” néven. Elkezdtek beszélni nekik mindazokról a dolgokról, amiket megtanultatok. Elkezdtek a választásokról beszélni nekik. A szuverenitásról. Beszéltek nekik a hitrendszerek kiterjedt mátrixáról, és arról, hogyan engedhetik el ezektől magukat. Fantasztikus munka folyik az Új Földön, és egyre csak növekszik az elfoglaltság… legyen szó bármiről is.


Ezen túlmenően az Új Föld egy nagyon – hogy a ti kifejezésetekkel éljek – kifinomult bölcsesség könyvtárrá válik sok ember számára. Ez a… ez nem az Akasha Krónika. Az egy másfajta univerzális vagy interdimenzionális fizika. Ez itt egy élő könyvtár az Új Földön, ami összegyűjti összes Földi létidőtök és tapasztalásaitok bölcsességét. Ez utazásotok tárháza, mindazé, amit megtanultatok. Ez egy hely, ami összegyűjti ezt az információt mindenki számára, aki ezt megnézi, és ez így a saját tudatává válik.


Az Új Föld eljutott arra a pontra, ahol már önmagában egy entitássá vált – és ennek az entitásnak a nevét majd egy másik alkalommal beszéljük meg veletek – szóval a saját entitásává vált, ahhoz hasonlóan, ahogy Gaia a Föld entitása, vagy legalábbis az volt egészen mostanáig.


Ez egy világítótorony, aminek a fénye kiárad más dimenziókba is, és a fizikai univerzum egyéb helyeire, és ez a világítótorony tudatosság sugarakat továbbít más típusú civilizációk, életformák és tudatformák számára. Saint-Germain sokat fog beszélni ezekről július után. Mik ezek a más életformák? Miért vannak ott? Ki ösztönzi őket? De, nem is szükséges mondanom, hogy az Új Föld ez az élő könyvtár.


És ami még ennél is fontosabb kivétel nélkül mindannyiótok számára, az Új Föld jelenleg az a hely, ahol Föld új tudatossága inkubáció, gondozás és születés alatt van egy szakadatlan, folyamatos ciklus által. Ez nem csak egy egyszeri, hanem egy folytonos ciklus.


Vannak közöttetek olyanok – szinte majdnem mindannyian – akik rendszeresen jártok oda. Megértitek azokat a problémákat, amikkel az emberiség szembenéz. Megértitek az Új Energiába való átmenet kihívásait, mivel ezt ti magatok is átéltétek fizikai formában, ezért aztán megértitek azt. Amin keresztül mentetek a saját testetekben, elmétekben és szellemetekben, ugyanazon fog keresztül menni az emberiség és a Föld is. Nem azért, mert ti megtettétek, és ők követnek benneteket, hanem azért, mert megadtátok magatoknak azt a tapasztalást, hogy milyen is lesz számukra ezen keresztül menni. Milyen kínzó? Milyen szépséges? Milyen pokoli? Milyen felszabaduláson megy keresztül az emberiség? Hogyan fogják szabotálni magukat? Hogyan fogják becsapni magukat? Mekkora intenzitás jár egy ilyen hatalmas fokú átalakulással? Ezt elsőként megadtátok magatoknak, hogy megérthessétek.


Tehát eljártok az Új Földre, és segítetek kifejleszteni a potenciális megoldásokat. Tehát saját tudati állapototokban segítetek kifejleszteni egy Új Energiás üzemanyag forrást az emberiség számára. Talán nem te leszel az, aki feltalálja ezt a laboratóriumi munkaasztal mellett, és nem te fogod azt szabadalmaztatni. Talán nem te fogsz erről könyvet írni, hogy ezzel ösztönözz másokat. De te vagy az, aki olyan tudati szinteken dolgozol, amihez még nem láttak foghatót a Földön, mert te segíted elő annak ösztönzését.


És hogy mit tesztek? Szemügyre veszitek a Föld szükségleteit. Megnézitek annak jelenlegi kondicionáltságát. Szemügyre veszitek Gaia lassú távozását. Megnézitek az emberiség felelősségét. Szemügyre veszitek a lélek fejlődését és a Szellem kiterjedését – lényegében mindezt körbejárjátok, és dinamikusan hozzáfértek, megméritek és érzitek mindezeket a különféle dolgokat – majd azt mondjátok magatoknak: - „Mi a megoldás – nem technikai és nem mentális értelemben – mi az ihletett tudatosság erre a dologra?”


Elképzelitek, vagy kiterjesztitek a tudatotokat, nem valami meghatározott dologra, mint amilyen például a szélerő vagy az, hogy hogyan lehet energiát kinyerni a gabonából, nem ilyesmiről van itt szó. Hanem kiterjesztitek a tudatotokat egy nagyon is szándékos és begyakorolt stílusban az összes birodalmakba, nem csak a Föld fizikai struktúrájába, hanem az összes birodalmakba, és érzitek az energiát. Érzitek annak ütőképességét. Érzitek, hogy mi a különbség a tudat és az energia között, és mi van az összes tudatpont között, ami egyébiránt látens energia, ami csak az aktiválásra vár. És bementek egy tudatállapotba, és érzitek milyen is lehet aktiválni a látens energia potenciált.


Bementek az emberi pszichológia olyan szintjeire, ami jóval túlszárnyalja mindazt, ami jelenleg ismert és praktizálás alatt van a Földön, miközben egy kutató vagy az Új Földön, és szemügyre veszed az emberi pszichológiát, ami egy roppant összetett és rendkívül mentális tárgykör jelenleg. Egy dinamikus módon bementek annak energia pontjaihoz. Megméritek azt. Ebben jól képzettek vagytok, hiszen ti segítettetek kifejleszteni ezeket a mérési technikákat. Máris válaszolok a kérdéseitekre. Azon tűnődtök: „Hol van itt a rés?” Nos, mindjárt rátérünk arra is. Segítetek megérteni az emberi pszichológiát, majd beleéreztek annak megoldásaiba – az Új Energiás megoldásaiba. Nem azokba a megoldásokba, amik jelenleg a könyvekben szerepelnek a Földön, hiszen egy nagyon kevés kivételtől eltekintve, azok még nincsenek is a Földön. Nem egy könyvtárba mentek el, és nem valami olyasmibe néztek bele, amit 1953-ban írtak, mert nem itt fogjátok megtalálni a válaszokat az emberi pszichológiára.


És ti meg én sokat beszélgetünk. Az egyik küzdelmünk Adamus, Kuthumi, jómagam és közöttetek az, hogy ti folyamatosan vissza akartok menni és a régi emberi utakon akartok kutatásokat végezni. Mi pedig folyamatosan azt mondjuk nektek, hogy a kutatás jelenleg az Új Földön zajlik.


A víz. A víz egy igen fontos összetevő a Föld számára. Azok a kristálytiszta vízforrások, amelyek nyilvánvalóak és elérhetőek az emberek számára, kiszáradóban vannak. Semmi sem fog gyorsabban előállítani egy jó kis felkelést, mint a víz hiánya. Tudjátok az emberek sokféle dolgot megehetnek – füvet a földről, ismert előttük, hogy megehetik a fák kérgét, vagy bármi mást, amikor éhesek, mert ez átmenetileg lecsillapítja az éhségüket. De amikor a víz hiánya lép életbe – a tiszta vízről beszélek, ami bemegy az emberi rendszerbe – hát az aztán igen nagy összecsapást fog gerjeszteni. Sokan értitek ezt az alapelvet, akik most a vízen dolgoztok az Új Földön.


Természetesen kaptok segítséget azoktól, akik tudósok, vegyészek és fizikusok voltak a Földön, és akik nem feltétlenül spirituális irányultságúak, de valamiképpen mégis megtalálták az Új Földre vezető utat. Tehát az ő vegyes szakmai segítségük támogatja a ti tudati felderítéseteket, és segít felfedezni az új vízforrásokat. Hogy hogyan lehet tisztítani a vizet, a sótól mentesíteni a vizet, továbbá, ami még ennél is fontosabb, hogyan lehet lecsökkenteni a víztől való függőséget. Mert ez egy függőség. Egy jó időbe fog telni, de a termések hatalmas mennyiségű vizet szívnak magukba. Ti magatok is óriási mennyiségű vizet szívtok magatokba, és erre nincs szükségetek.


Igen, tudjuk, hogy azt mondták nektek, hogy sok vizet igyatok, meg ehhez hasonlókat. A testetek magába szívhatja mindazt, amire szüksége van a puszta levegőből. A puszta levegőből. Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy rohanjatok és máris lássatok neki egy vízcsökkentő programnak magatokra vonatkozóan, hanem azt, hogy most az új víz megoldásokon dolgoztok.


Az ételről már esett szó az előzőek során – hogy hogyan lehet táplálni vagy odaadni az embereknek a tápanyagokat. Olyan megoldásokon dolgoztok, amik jóval meghaladják a terméseket. Kimentek a messzi más birodalmakba. Az emberi DNS hogyan alkalmazkodik tömeges alapon úgy, hogy annak ne kelljen durvának lennie az elfogadásra, az emésztésre és az élelem forrás feldolgozására vonatkozóan, aminek szinte mindent meg kell semmisítenie, ami bejutott? Ez egy nagyon régi energiás módja annak, hogy tápanyagot adjatok magatoknak.


Jelenleg módszereket dolgoztok ki, amik nagyon kifinomultak, és aminek az energetikai fizikai test szállításához van köze – ami nem a ti valódi biológiátok, hanem annak energetikai összetevője – egy másik birodalomba. Hogy az gondozza és újratöltse magát a bőséges energiákon – spirituális energiákon, fény energiákon, vagy nevezzétek ezeket bárhogy, a lényeg az, hogy ezek nem fizikai energiák. Hogy amikor ez az energetikai test visszatér a fizikai testbe, akkor a fizikai test többé már nem függjön annyira az ételtől. Ez lényegében egy briliánsan egyszerű terv, amit a legtöbb ember nem fog most azonnal elfogadni. De amikor majd látják, hogy más emberek ezt teszik, ez meg fogja nyitni a potenciálokat.


Az Új Föld rendkívül elfoglalt. És mikor utoljára beszéltünk erről mélységeiben, tudom, hogy csalódottak voltatok, amikor azt mondtuk, hogy lehetséges, hogy 30 évbe is beletelik, amíg az Új Föld és a régi Föld összeolvad, amíg energetikailag teljes mértében összeolvadnak egymással. De mindebben egy áldás rejlik, mivel jelenleg az Új Földön ti és mások egy nagyon zavartalan módon tudtok dolgozni.


Ha ez a kettő – a fizikai és az energetikai Föld – most összeolvadna, az elképesztően hatalmas energia szakadáshoz és zűrzavarhoz, nyugtalansághoz vezetne. Ami jelenleg történik ezzel az óriási mérvű kutatással, ami egy tudati kutatás – és nem a hitrendszerekről vagy az ehhez hasonlókról szól, hanem a valódi tudatról annak tisztaságában – elképesztő mérvű új meglátások kerülnek ott most kifejlesztésre.


Van viszont egy roppant nagy kihívás. A kihívás nem abban áll, hogy kiterjesszétek az energiátokat és felfedezzétek a megoldásokat az emberiség javára. A kihívás abban áll, hogyan hozzátok azt vissza a Földre.


Tudjátok milyen az, amikor eltávoztok. Minden éjjel eltávoztok álom állapotaitok során, ami valójában sokkal valósabb, mint az, amit éppen most tapasztaltok. Kimentek más birodalmakba, és sok-sok éjjel elmentek az Új Földre mostanság, mert ez izgat titeket. Elámultok ennek potenciáljai láttán, továbbá jól érzitek ott magatokat. Az gondtalan. Nyitott. Tágas és ott nem sok félelem van.


Szóval kijártok az Új Földre. Minden egyes éjjel – jól jegyezzétek meg a szavaimat – alámerültök álom állapototokba, és minden éjjel azt mondjátok: „Ma éjjel emlékeznem kell, miután visszatértem. „Minden éjjel közületek mindannyian: -„Emlékeznem kell. Vissza kell ezt hoznom magammal.” És minden egyes reggel, mikor felébredtek, ez a ködös zűrzavar marad csupán. Álom morzsáitok maradnak, amiknek látszólag semmi értelmük sincs, és erre azt mondjátok: -„Hogyan is lehettem az Új Földön? Csak ezek a különös és bizarr álmaim voltak.” Ez azért van, mert az elme így értelmezi azokat, vagy helyesebben szólva, az elme nem érti, hogyan értelmezze ezt a nagyon magas tudatosságot. És összeszedi ezeket az apró kis töredékeket, vagy ezeket a kis - én apró rajzfilmeknek hívom őket, amik egyáltalán nem képviselik azt, ami ott folyik. Aztán pedig elveszítitek. Lényegében az nem veszik el, csak más birodalmakban marad. Még mindig ott van kint az Új Földön, mert nem vagy képes azt ide behozni.


És azért is akartunk ma erről beszélni, és azért akartuk, hogy itt legyen a te Új Föld aspektusod is, az ikerpárod, aki olyan nagyon szereti és oly hatalmas együttérzéssel viseltetik a Föld és az emberiség iránt. Azt akartuk, hogy itt legyen ma veled. Azt akartuk, hogy te, mint emberi létező, és mint angyali létező megértsd, hogy általad – és nem holmiféle energia portál által, nem holmi földönkívüli űrhajó által, és senki más által sem – hanem rajtad keresztül lehetséges az, hogy ez a tudatosság behozatalra kerülhessen a Földre.


Ezt nem az akaratoddal teszed, hanem azáltal, hogy azt választod. Nem egy technika segítségével, nem manipulációval, és nem egy struktúra által teszed meg, hanem úgy, hogy egyszerűen magadba lélegzed, és azt választod. Nem követeled – hanem csak érzed azt. Amikor tudod, hogy ezt a munkát végzed, és amikor tudod, hogy ez elérhető, akkor segíthetsz ezt a tudatosságot elhozni a Földre.


És hogy utána mihez kezdtek vele? Semmit. Hagyjátok, hogy itt legyen. Már elültettétek a tudatosság magvait Jeshua idejében. Krisztus elveszett gyermekei, azok, akik eljöttek a Földre kétezer vagy még több évvel ezelőtt, hogy elültessék az új tudatosság magvait, amiknek a kicsírázása kétezer évig tartott. Tudjátok milyen magvetőnek lenni.


Ez azt jelenti, hogy semmit sem kell tennetek vele, csak azt, hogy behozzátok azt ide, a Földi tudatosságba. Ehhez egy ember szükségeltetik. Angyali lények, akik korábban soha nem jártak a földön, nem tudják ezt megtenni. Ez nem működik. Ehhez egy ember szükségeltetik, és olyan valaki, aki érti az Új Föld dinamikáit, aki megérti az emberiséget, aki szuverén, spirituális isteni létezőként ismeri saját magát, és behozza azt ide.


Tudjátok, hogy jelenleg hány olyan ember él a Földön, aki megfelel ennek a munkának a kitételeinek? Nem sok. Nem sok olyan van, aki valóban megérti ezt. Mindjárt mondunk számot is, Adamus éppen most végzi a kalkulációt. (nevetés) Elővette a kalkulátorát, és azt mondja éppen, hogy pontos adatokkal fog szolgálni. Kevesebb, mint egy millió – sokkal kevesebb, azt mondja most – akik megértik az Új Föld dinamikáit, és a régi Föld tudatosságát, és akik mindezen ideák, találmányok és megoldások magjainak a hordozói lehetnek az emberiség számára.


Egy tudatos választás által, és annak a választásnak a mélyen magatokba való belégzése által, és azáltal, hogy szeretitek magatokat – nem vonjátok magatokat kétségbe, hanem szeretitek magatokat – elkezdhetitek megnyitni ezeket a folyosókat, átjárókat. Te magad válhatsz a portállá. Nem kell kimenned és aktiválnod egy portált mondjuk a Csendes óceán kellős közepén. Te magad válsz azzá a portállá.


Jelenleg vannak olyan tudatosság magok, amik szó szerint ott vannak a testetekben – a fizikai testetekben. Ezek nem fizikai formával bírnak. Ezeket ti szikrázóan tündöklő kis fénypontoknak neveznétek. De itt volt ez a sorompó, ez a szakadék. Ezek ott vannak benned, de nem szavaztál még bizalmat magadnak ahhoz, hogy most már hagyd, hogy itt maradjanak a Földön.


Micsoda áldás! Milyen szépséges ez a mai időszak – igen, tudom, hogy hosszúra nyúlik az időnk, de sok mindent kellett megbeszélnünk – hogy most már ültesd el azokat a tudati magokat – azt az Új Energiás tudatosságot egyenesen az Új Földről, egyenesen a hozzád hasonló ihletett szívű angyali lényektől.


Nagyon hasonlóan ahhoz, ahogy egy páran most hezitáltok és megnyitjátok azt a hangot, és eléneklitek a szívetek dalát. Néhányan haboztok. Érdemes vagy te arra, hogy ezeknek a tudatosság magvaknak a hordozója és elültetője legyél? Sokan aggodalmaskodtok a saját életetek, a döntéseitek és az egyensúlyotok miatt. Azt mondjátok: -„Talán még nem állok készen arra, hogy valóban elültessem azokat a magvakat a Földön.” De ilyenkor, amikor összejövünk egymással a maihoz hasonlatos módon, ez micsoda szentséges és biztonságos időszak. A fizikai testedben ott vannak ezek a tudatosság magvak. Lényegében itt is hagyhatod őket. Hagyd itt ezeket ebben a Földi birodalomban. Hagyd itt ebben a dimenzióban. Hagyd itt potenciálként más emberek számára, azon kutatók számára, akik még csak Istenben sem hisznek, azok számára, akik igazán próbálnak az emberiséggel dolgozni ezekben a nagy változásokkal járó időkben.


Sokatokban egyfajta vonakodás észlelhető ezzel kapcsolatosan. „Készen áll erre az emberiség? Vagy vissza fognak vajon élni ezekkel a tudati magokkal?” És egy bizonyos fokig egy páran ezt fogják tenni. „Manipulálni fogják ezeket a tudati magvakat?” Néhányan meg fognak ezzel próbálkozni. „Ez egy hathatós, ütőképes tudatosság mag? Vagy annyira erős, hogy lehet, hogy az emberiség még nem áll erre készen?” Ezt a kérdést csak te magad tudod megválaszolni saját magadnak. De te vagy a jármű. Te vagy a hordozó. Te vagy az, aki visszahoztad az Új Földről ezeket a magokat ide, ami nem ismert az emberi éned előtt, de nagyon is jól ismert a szívedben. Ez része annak a dilemmának és annak a sírásnak, amiről az elején beszéltem. Egy részed sírva fakad, mert nem vagy ebben biztos. Nem vagy benne biztos, hogy készen állsz-e erre, és abban sem, hogy a Föld készen áll-e erre.


Ennek a Shoudnak az volt a célja, hogy emlékeztessen téged – emlékeztessen téged arra, hogy mit végzel az Új Földön, és arra, hogy mit hordozol most magadban.Egy új módon történő kapcsolódás


Négyes számú pont – ez rövid lesz. (nevetés) Nagyon, de nagyon rövid lesz, mert ezt már amúgy is tudjátok.


A válaszok már nem a régi helyen vannak. Az energiák, a kapcsolódások elmozdultak, megváltoztak. Amikor megpróbálsz kapcsolatba lépni a házastársaddal vagy a partnereddel, akkor megpróbálod a régi helyre bedugni a csatlakozót, hogy energetikailag, fizikailag vagy bármilyen más módon kapcsolódj hozzájuk – és utána meg azon tűnődsz, hogy mi lehet a baj. Amikor megpróbálsz belenyúlni a saját kreatív forrásodba, akkor a régi konnektorhoz csatlakozol. A régi RJ11 csatlakozó már ki lett cserélve RJ45-ösre, metaforikus értelemben. Hagyd ezt abba, hogy megpróbáld felcserélni ezeket a dugókat.


Amikor megpróbálsz magadhoz csatlakozni, az istenségedhez, a spiritualitásodhoz, akkor valami olyanhoz próbálsz csatlakozni, ami létidőkkel korábban létezett. Papként, apácaként, rabbiként vagy spirituális vezetőként léteztél akkoriban, és most megpróbálsz ehhez újra csatlakozni a spiritualitásod érdekében. Nem vetted még észre, hogy ezt a konnektort belepi a por, a kosz, a zsír és a szenny, és már nem működik?


Amikor megpróbálsz rácsatlakozni a klienseidre – azokra, akik számára tanácsadást, vezettetést nyújtasz – akkor egy olyan helyre próbálsz csatlakozni, amire jóval korábban lettél kiképezve, és most idecsatlakozva, ezen keresztül próbálod kiküldeni az új tudatosság áramlatait, és ez a régi kapcsolat többé már nem működik. Van egy új csatlakozó – ami tulajdonképpen drótnélküli. (nevetés) Ez a kapcsolat új pontja.


Amikor megpróbáltok rácsatlakozni az általatok megevett ennivaló energiájára akkor egy nagyon, de nagyon régihez csatlakoztok. Legyetek drótnélküliek. Kapcsolódjatok egy másik ponton.


Amikor megpróbálsz rácsatlakozni a biológiádra, és rájönni, hogy mi lehet vele a baj, vagy, hogy az mit próbál a tudtodra adni, akkor a régi tárcsázós telefont használod. Nagyon, de nagyon lassú ez a tárcsázás, és most ezen az igencsak elavult rendszeren keresztül próbálod meg értelmezni a tested üzeneteit. Válts drótnélkülire! Válts új tudatosságra a testeddel! Nyúlj bele a tudatnak egy másik pontjába!


Amikor az elmédet használod, akkor megpróbálsz rákapcsolódni annak roppant régi értékeire és mechanizmusaira, és ez befrusztrál téged. Az elméd túl akar terjedni azokon a korlátozásokon, amivel befedték és amit lenyomatoltak benne akkoriban Atlantiszban, és amit egyre csak megerősítettek az egyházak és más manipulatív szervezetek útközben. Csatlakoztasd egy másik ponthoz! Az elméd ki akar terjedni. Részt akar vállalni a kreativitásodban. Részt akar venni a kifejezésedben. Többé már nem akar a saját elméjének a csapdájában sínylődni. Belefáradt az analízisbe, a programozásba, belefáradt a struktúrába, és ki akar kerülni a saját elméjéből. Kapcsolódj össze az elméddel egy másik helyen.


Körülötted mindenre – legyen az akár az autód – hiszen kapcsolatod van az autóddal – csatlakozz rá egy másik ponton. Csatlakozz egy másik ponton.


Én nem tudom neked megmondani, hogy hol található a kapcsolatod. Ezt neked magadnak kell felfedezned, mert ez más, és egyedi mindenki esetében. De azt megmondhatom, hogy az egy másik helyen található. Ez egy kiterjedt, tágas hely, és az Új Földdel kapcsolatos, továbbá a tudatosság magjaiddal kapcsolatos beszélgetésünknek adnia kellene egy-két tippet a számodra arra vonatkozóan, hogy hol is található ez a kapcsolat.


Úgy hallom, kifutok az időből, ezért most már rövidre zárom.


Drága Shaumbra, mindannyian nagyon szeretünk titeket. Nagyon is megértjük, hogy mit is végeztek valójában. Nagyon is megértjük a kihívásokat, amiken keresztül mentek. És ha módunkban áll ezt a kevéske kis időt veletek tölteni, hogy emlékeztessünk titeket arra, hogy kik is vagytok valójában, továbbá arra, hogy mekkora tisztelettel tekintünk rátok, akkor ez talán segíteni fog felébreszteni titeket.És ez így van.(Fordította: Telegdi Ildikó – telegdiildi@globonet.hu)
Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:


Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó
A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint kétszázötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com