TÓBIÁS ANYAGOK

VISSZATÉRÉS SOROZAT:


9. SHOUD: „Új Föld frissítés… és még sok más” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában


Kérdések és válaszok

Elhangzott a Bíbor Körben,

2009. április 4-én


www.crimsoncircle.com
És ez így van, drága Shaumbra, hogy elérkezett a kérdések és válaszok ideje. De előtte még lenne egy gyors megjegyzésem, ha megengeditek ezt nekem. (nevetés)


Valóban, a mostanihoz hasonló együtt töltött időszakaink hamarosan a végéhez közelednek. Fantasztikus időket töltöttünk így együtt veletek, a Shoudjainkban és a tanfolyamainkon egyaránt, és a személyes, saját időnkben is, te meg én. Amikor mi ketten beszélgettünk.


A megbeszéléseink folytatódni fognak, nem feltétlenül a mostani közös Shoud formájában, de attól még a megbeszéléseink folytatódni fognak, és valóban olyan sok információt akartam ma ebbe a Shoudba behozni, amennyit csak tudtam. Tehát lényegében több Shoudot tapasztaltatok itt meg egyszerre. És annak ellenére, hogy ez úgy hangzott számotokra, mintha lineárisan vagy szisztematikusan került volna leadásra, lényegében az összes együtt jött be. Az elme ezt meghatározott szavak egymást követő sorrendben történő kimondásaként értelmezi, egy bizonyos gondolat továbbításaként, de részben, amit most megnéztünk veletek, az volt, hogyan vagytok képesek érezni az információ összességét, nem csak a négy különböző témáét, amiről ma beszéltünk, hanem más egyéb beleszőtt információkat is. Tehát többszörös Shoudot fogadtatok ma be – emlékeztetőket önmagatoktól önmagatok kapcsán utazásotok mostani szakaszában.


Tehát ezzel kezdődjenek a kérdések!


KÉRDÉS SHAUMBRA 1: (Linda olvassa az internetről): Tóbiás, te elmész. Fogsz másokon keresztül csatornázni?


TÓBIÁS: Ahogy ezt akkoriban mondtam, amikor megemlítettem a visszatérésemet illetve a beérkezésemet, többé nem választom a csatornázást. El leszek foglalva – elsősorban – Sam inkarnációjával. És igen, lényegében csatornázhatnék másokon keresztül, de nem választom ezt. Azt választom, hogy Sammel és Samen keresztül fogok dolgozni, hogy végsősorban sokatokkal találkozhassak. Azt is választom, hogy az Új Föld birodalmakban dolgozom veletek, ahol közösen folytatni fogjuk azt a munkát, amit itt elkezdtünk. Nyilvánvalóan fogunk beszélgetni, hogy így mondjam, de nem ebben a formában, mint eddig.


Az is a részét képezte az Adamusszal való eredeti megállapodásomnak, hogy én kezdem el a veletek való munkát. Megosztom veletek az érzéseimet és a gondolataimat, továbbá segítek összefogni, összegyűjteni a Shoudok energiáját. A célom, a vágyam itt az volt, hogy összehozzam ezt a Shaumbra csoportot.


Amikor Adamus bejön, akkor majd – a ti szavaitokkal élve, ami nem teljesen pontos megfogalmazás – ő fogja vezetni a Bíbor Tanácsot. Ő fog vezettetést nyújtani az angyali birodalmakból, és mindegyikőtökkel külön-külön dolgozni fog. Az ő üzenete más lesz, másféle fordulatot fog venni, de nem akarom az üdvözlésemet tovább marasztalni. Tehát a kérdésre válaszolva, nem, nem lesz több csatornázás Tóbiástól, de köszönöm a kérdésedet.


És egyébiránt, minden, amit el kellett, hogy mondjak, benne foglaltatik a Shoudok összességében.


KÉRDÉS SHAUMBRA 2: (egy férfi áll a mikrofonnál): Tóbiás, Hawai-on azt mondtad nekem, hogy a zenei ihletettség céljából születtem ebbe a családba az anyámhoz. És sokszor még most is nagyon közel érzem őt magamhoz, és egyszerűen csak kíváncsi lennék, hogy mit csinálhat a túloldalon, mivel mindig olyan dalokat énekelt, amik az angyalokkal való közös éneklésekről szóltak. És tudni szeretném, hogy valójában mit csinál.


TÓBIÁS: Nos, a túloldalon töltött rövidke kitérő után, azt választotta, hogy visszatér a Földre, már inkarnálódott, itt van, és ahogy ezt már valószínűleg sejted is, egyházi csoportokkal fog tevékenykedni (nevetés) és ismételten a zenével fog foglalkozni – egyfajta gospel zenével. De annak ellenére, hogy az egyház struktúrájában fog maradni, fantasztikus új módokat és új meglátásokat fog behozni, aminek a nagy része a te inspirációdnak köszönhető.


SHAUMBRA 2: Ó, nagyon szépen köszönöm. Köszönöm.


TÓBIÁS: És a következő kérdésed – találkozni fogsz vele? Igen, ennek szerfelett magas a potenciálja.


SHAUMBRA 2: Ó! Köszönöm szépen! (nevetés)


LINDA: A most következő kérdés sok Shaumbrát képvisel, nem csak ezt az egy személyt, aki a kérdést feltette.


KÉRDÉS SHAUMBRA 3: (Linda olvassa az internetről): Tóbiás, egy olyan érzés kezd bennem kibontakozni, hogy az itteni, Shaumbraként végzett munkám a végéhez közeledik. Mostanában azon kaptam magam, hogy egyre távolabb kerülök a Shaumbra köröktől, és általánosságban véve a Shaumbra tudatosságtól, napról napra. Ennek semmi köze sincs a megbántott érzésekhez vagy bármilyen frusztrációhoz. Szó sincs semmi ilyesmiről. Ez csupán egy érzés, ami egyre növekszik a bensőmben, amit mindössze megfigyelek, és megengedek. Azon tűnődöm, hogy vajon ennek Tóbiás távozásához van-e köze? Ez pusztán csak én vagyok, vagy pedig egy nagyobb átalakulást érzek, vagy talán általánosságban véve a Shaumbra tudatosság feloszlását? Mi fog történni, amikor elmész?


TÓBIÁS: Valóban köszönöm ezt a kérdést és a meglátásaidat, az érzékelésedet. És most úgy fogom megválaszolni ezt a kérdést, hogy nem válaszolom meg. Ez benne lesz az egyik legutolsó üzenetemben, amit a Shaumbráknak adok, és nem akarom azt azzal elrontani, hogy ebbe most itt belemegyek. De szükségtelen is mondanom, hogy nagyon pontosak az észleléseid


KÉRDÉS SHAUMBRA 4: (Egy nő áll a mikrofonnál): Szia Tóbiás! Azt hiszem ma válaszoltál, amikor az ételről beszéltél…lássuk csak, én ezt úgy éreztem, mintha a víz … mint amikor a nyál visszafolyik a… tudom is én mibe, amikor az ételnek lefelé kellene mennie, ennek ellenére még éjjel is érzem. Ez az amiről beszéltél? A testem elkezd változni, és nem fogadja be az ételt az általunk ismert 3D-s formában?


TÓBIÁS: Ez beépített – és most ez a válasz nem csak rád, hanem mindenkire vonatkozik. A DNS, a DNS nem fizikai szálai már megértik, vagy ti magatok már aktiváltátok arra, hogy csökkentse a fizikai ételtől való függőségét. Ez most nem azt jelenti, hogy nem fogyaszthatsz el jóízűen egy ételt, ugyanakkor ez a fajta fizikai étellel kapcsolatos mágneses függőség változóban van.


Tudom, hogy sokan éreztétek már, hogy bizonyos ételekkel kapcsolatos vágyaitok változóban vannak, és azon tűnődtök, vajon mi lehet ennek az oka. A konfliktus részben abban áll, hogy sokszor halljátok a médiában, hogy bizonyos ételek jók, mások meg rosszak, és ha szemügyre veszed a saját tested vágyát, akkor ez nem feltétlenül mutat azzal egyezést. És olyankor meg azon töprengsz, hogy vajon csak félrevezeted-e magad, mert talán csökkentened kellene ezeket a bizonyos dolgokat, sőt, olyan dolgok kapcsán is gondolkodóba estek, mint a tisztító böjtök, antioxidánsok, meg effélék. Mentálissá váltok, és azon gondolkoztok, hogy ezeket most meg kellene-e tennetek, pedig a testetek néha ettől teljesen eltérő dolgot ad a tudtotokra.


Tehát elég az hozzá, hogy igen, a DNS-ed, a teljes sejtszerkezeted változóban van. És ezért is mondjuk ezt nektek már évek óta, hogy figyeljetek oda a testetekre. Ha csokoládé tortát szeretne vacsorára, adj neki csokitortát vacsorára! Ne bocsátkozz feltételezésekbe annak kapcsán, hogyan fogja feldolgozni a tápanyagokat, mert a tápanyagok nem csak magukban a fizikai ételekben találhatóak meg.

SHAUMBRA 4: Köszönöm.


TÓBIÁS: Igen, és most ezt az alkalmat megragadom arra, hogy megismétlem ezt az összes Shaumbrának, és mindenki másnak is, aki azt választja, hogy ezt meghallgatja: Ezek a diéták, étrendek – több ezerféle, sőt több millió létezik ezekből – ha ezek valóban működnének, akkor nem lenne értelme annak, hogy mindig újabb és újabb étrendek ütik fel a fejüket szinte havonta! (nevetés) A diéták mindössze függőségek! Pszichológiai és fizikai függőségek! Tehát a legjobb, amit megtehetsz, hogy odafigyelsz a testedre.


LINDA: A most következő kérdést egy Shaumbra csoport küldte, és ez az ő közös kérdésük volt.


KÉRDÉS SHAUMBRA 5: (Linda olvassa az internetről): Ez a kérdés sokunktól származik. Mostanában miért tűnik minden olyan nehéznek? A választásaink tiszták voltak, az életünk működött, majd minden a feje tetejére állt. A pénz eltűnt. Az egészség lecsúszóban van, és még az élet hétköznapi dolgai sem működnek. Pedig a választásaink ugyanazok maradtak, nem változtak. Élvezni akarjuk a bolygón töltött létünket, és az már egyszer egészen biztos, hogy mindez sokkal élvezetesebb pénzzel és egészséggel. Tudjuk, hogy hatalmas teremtők vagyunk, mégis frusztráltak vagyunk, mivel megteremtjük amit akarunk, és mégsem működik semmi. Akkor mi az, ami hiányzik? Vagy arról van szó, hogy nem értjük, hogyan kell dolgozni az Új Energiával? Nagyon nagyra értékelnénk a te meglátásodat!


TÓBIÁS: Nos igen, itt több dologról is szó van. Először is a Régi Energiás életedet, a Régi Energiás manifesztációidat a Régi Energia ragasztója tartotta össze. Amikor a változást választottad, amikor a másfajta tudatosságot választottad, akkor az a régi ragasztó elkezdett szétválni, és ahogy azt már te is észrevetted, ezzel együtt minden mással is ez történik. De hogyan is építhetnéd fel a valóságodat, az általad meghozott új választásaidat, és csoportként ezek nagyon is új választások voltak. Ti nem pusztán a régi bőséget választottátok. Hanem egy szerfelett szabadon áramlót, ami a pillanatban van, nem pedig a küzdelmes típus bőséget. Vagyis azt, ami nélkülözi a bőséggel való küzdelmet. Ami egy olyan bőség, ami nem kötődik a pénzkeresés, az üzlet és az effélék Régi Energiás módjaihoz. Tehát szükségtelen is mondanom, hogy a régi struktúra leomlik, összeomlik benned.


Tehát a mi álláspontunkból nézve ezt – a miénkből, és nem a tiétekből – logikus, hogy elveszítitek az állásotokat, és mindazokat a struktúrákat, amikkel korábban bírtatok. Sok esetben az egészségben is változás áll be, mert amikor a bőségtől duzzadó egészséges életet választod, akkor fel kell ismerned, hogy a testedben rengeteg régi energia és temérdek betegség került eltárolásra, amelyből némelyik szunnyad, némelyik viszont nagyon is aktív. Engedélyt adtál a testednek, hogy kiöblítse, átmossa magát fizikai és energetikai szinten egyaránt – amit az meg is tesz. Meg bizony. Keresztül megy egy transzformációs folyamaton. Ami teljesen nyilvánvaló nem csak a te életedben, hanem az egész világon is, mert az is keresztül megy most ugyanezen a dolgon.


Ez nehéz és kihívásokat állít a valóság emberi felfogása elé, de most akkor arra kérlek titeket, hogy vessetek egy pillantást ennek a másik oldalára is! Alapvetően egy oldalra tekintetek, és azt mondjátok: -„Nahát Tóbiás, ez nehéz!” Azt szeretném, ha az energia másik oldalára is vetnétek egy pillantást, arra, hogy ez lényegében nem is nehéz – és tudom, hogy most ezen vitába fogtok velem szállni, mert már korábban is vitatkoztunk emiatt. Ti csak az érme egyik oldalára helyezitek a fókuszt. Energetikai értelemben sétálj át az energia másik oldalára, és nézd meg azokat a fantasztikus dolgokat, amik most történnek. Az emberi elme ekkor ordítozásba kezd, és azt mondja: -„De én pénzt kértem, az istenit neki! Azt akarom! Egészséget kértem! Azt akarom!” Meg is kapod. Testet öltés alatt van.


Valójában hogyan is manifesztálhatnád azt egy sokkal simább módon? Most megint vitába fogtok velem szállni, de lélegezzétek azt magatokba! Ez tényleg segít… a lélegzés olyan, akár… a lélegzés olyan nélkülözhetetlen az utazásokhoz, akár a tűz az alkímiához és a transzformációhoz. Megváltoztatja az energiát. És értsétek meg, hogy amikor a változást kéritek, meg is fogjátok azt kapni.


Tudom, hogy ez egy nagyon rövid válasz volt egy igen összetett és kihívásokat állító kérdésre, de ebben a felállásban úgysem tudnánk semmivel tökéletesen kielégíteni. De látni fogjátok, hogy a Shaumbra el kezd majd kijönni a könyvekkel, és segíteni fognak majd a maguk személyes álláspontjaikkal elmagyarázni, hogyan is működik ez.


Azt is el kell, hogy mondjam, hogy ti mindannyian úttörők vagytok ebben. Tehát egy kissé nehéz az úttörők utazása, nehezebb, mint a következő generációk vagy az Új Energiás létezők következő csoportjai számára, mert ők a ti lábnyomaitokba fognak majd lépni. És meg fogják majd érteni miféle csűrcsavarokat hoz ez az útjukba. Tehát arra kérnélek titeket, hogy legyetek türelmesek a folyamattal, lélegezzetek a folyamattal, és értsétek meg, hogy a választásotok manifesztálás alatt áll. Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 6: (egy nő áll a mikrofonnál): Hello Tóbiás! Azért jöttem vissza, hogy elmeséljem mi történik Fred Denverrel, a városi mezőgazdasági projektünkkel.


TÓBIÁS: Kitűnő!


SHAUMBRA 6: És azt hiszem, hogy ez segíthet a Shaumbrának, mert nem tudjuk eltervezni, hogyan is működjön ez. Az egyszerűen csak működik. És a csoportunkban lévő emberekkel együtt közösen megtanultuk, hogy az első dolog, amit az élelem termeléshez tenned kell, az a jó termőföld. Tehát a jó termőtalajon dolgozunk, de tudod a jó termőtalaj egyben a közösségünk talaját is jelenti, a városnak a talaját, amelyikben élsz, és a legtöbben most tényleg a városi, polgári struktúrákkal dolgozunk és belevetettük magunkat a kormányba, hogy rájöjjünk milyen lehetőségek vannak ott. És ami érdekes, az az, hogy ez nekik tetszik. Nagyon nyitottak erre. Az összes útakadály, amire az ember azonnal számítana, egyszerűen csak félresiklik az útból, ami valóban izgalmas.


Szóval csak azt szeretném tőled megkérdezni, hogy miközben érezzük ennek a projektnek az energiáját, ami arra viszi magát, amerre csak akarja, megpróbáljuk felépíteni a konténert az energiával való munkára. Tehát a javaslataidat szeretném kérni és kérlek, tudasd velünk, hogy a helyes irányba tartunk-e, vagy elfeledkezünk-e valamiről, ami valóban fontos.


TÓBIÁS: Valóban. Magyarázd el, hogy mit értesz konténer alatt!


SHAUMBRA 6: Energetikai konténert – tudod, azt ami…nem csak az információt és a bizalmat, ami belőlünk eredhet, hanem a különféle forrásokat is. Végül az összes forrást, ami eljön hozzánk, és hogy képesek legyünk azokat felismerni és alkalmazni, hasznosítani.


TÓBIÁS: Megosztom veled ezt az információt, és másokkal is, akik talán nem annyira nyitottak még erre, de ma korábban beszéltem már az Új Földről, és különösképpen a mezőgazdaság jelentőségéről az Új Földön. És valóban, ahogy azt felismerted a Shoud alatt, nagyon sok munkát végzel ott. Van egy pár dolog, amire bátorítanálak, mégpedig az, hogy engedd el a mezőgazdaságra vonatkozó régi elképzeléseidet. Én, és még mások is könyörögve kérünk arra, hogy térj el attól, hogy jó termőföldre van szükséged ahhoz, hogy jó legyen a termés. Egy nagyon durva módon ez igaz ugyan, de energetikailag már nem. Nagyon jó lehet a termés az általad igen csak gyenge minőségűnek tartott talajban is.


Lesznek olyan növények is, amiket vízben lehet majd termeszteni, különösen sós vízben, és ezek azok a technológiák, amikben te magad is részt veszel az Új Földön. Említettem, hogy mindannyian mag hordozók vagytok – tudatosság mag hordozók jelenleg – tehát az az összetevő, amit te magad hozol be, egy nagyon is lényeges elem ebben a csoportban, és ennek a csoportnak a munkájában. Már most is abban segítesz, hogy behozd ezeket a magokat – ezeket az energetikai magokat – ide. Hagyd, hogy mások is beleérezzenek ebbe – csak belelélegezzenek, beleérezzenek ebbe.


Azt javasolnám, hogy lépj túl azon, amit normálisnak és tradicionálisnak tartasz. Lesznek olyanok, akik kigúnyolnak majd, és azt mondják, hogy nem tudod, hogy miket beszélsz, és ők majd bele fognak folyni a termőföld vegytanába, és az ehhez hasonló dolgokba. De vess csak egy pillantást a Findhorn embereire, (A Skócia északi részén található Findhorn Alapítvány a természettel szoros együttműködésben kialakított spirituális szolgáltató központ, amely az oktatásra és a közösségre helyezi a hangsúlyt; a felnőttoktatás, a személyes és spirituális átalakulás jelentős nemzetközi központja - a ford. megj.), akik valóban megértették, hogy nagyon sok egyéb tényező is létezik a mezőgazdaságban, amik lényegesebbek a termőföldnél. Ez pedig az energia. Valamint a természeti elemekkel való együttműködés, ami egy másik fontos összetevő azok számára, akik nyitottak erre.


Létezik a tündéreknek vagy a természeti elementáloknak – ahogy ti nevezitek őket – egy egész csoportja, akik még most is nagyon aktívak és lényegében nagyon is szeretnének együtt dolgozni veletek a termények előállításán. Félre lettek tolva, elfordultak tőlük, és túl lettek trágyázva, meg effélék, de még mindig hatalmas csoportjuk van itt a Földön – egy nagyon nagy, óriási csoport. Szeretnének együtt dolgozni veletek. Nehezen elmagyarázható okokból kifolyólag nem igazán dolgoznak az Új Földön, mivel nagyon erősen kötődnek a fizikai Földhöz. Nyissátok meg magatokat, és beszélgessetek velük.


Kombináljátok ezt össze azzal a tudással, amit az Új Földön szereztek, lépjetek túl ezeken a gondolkodásotokban fellelhető gátakon, hogy bizonyos minőségű termőföld és vegyi összetevők szükségeltetnek ehhez, és akkor majd megértitek, hogyan lehet az új terményeket termeszteni sok különféle módon, és sokkal több tápanyaggal, mint amivel jelenleg rendelkeznek. Tehát most arra kérnélek, hogy kezdj bele egy kis saját csatornázásba ezekkel a természeti elementálokkal.


SHAUMBRA 6: Köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm. És jut eszembe, a csoport egy része nem lesz erre teljesen nyitott, de ó, te már sok kritikát kiálltál eddig is. Megint lehet ebben részed, de engedd ezt keresztül magadon.


LINDA: Volna egy kérdésem. Linda és Geoff nem is olyan régen véletlenszerűen egy régi, évekkel ezelőtt fennálló mezőgazdasági kapcsolatukról álmodtak, egy Medina nevű cég kapcsán. Ez véletlen lenne?


TÓBIÁS: Egyáltalán nem. Miközben végzitek a munkátokat az Új Földön, és felismeritek, hogy ez a termék – és itt most szégyentelenül reklámozni fogom őket – mert ez egy olyan termék, ami jóval az idejét megelőzően került forgalmazásra, és talán ez a kiábrándító rész volt. Ugyanakkor az eredeti formula, azt kell, hogy mondjam, ami Marcaine Vízként is ismert – a Marcaine jelentése elementál vagy déva – tehát ez az eredeti termék nagyon fontos energetikai jellemzőkkel bír, és ez most a termények és azok termesztése kapcsán folytatott munka során igen csak életképes lehet. És Cauldre és Linda később elmondhatja majd nektek, hogyan is juthattok ehhez hozzá, mert ennek az eredeti komponense egy nagyon is Új Energiás termék.


LINDA: Tehát érdemes lenne felvenni a kapcsolatot a Medina embereivel?


TÓBIÁS: Valóban, valóban.


LINDA: Nagyszerű.


KÉRDÉS SHAUMBRA 7: (egy nő áll a mikrofonnál) Tóbiás, végre úgy érzem, hogy kezdek egy kissé rápillantani az érme másik oldalára, és csak azt szeretném tudni, hogy van-e valami tanácsod számomra a mai napon az életem kapcsán a Most pillanatában? És fűznél-e valamilyen megjegyzést a könyvemhez? Köszönöm.


TÓBIÁS: Akkor most én kérdeznék tőled valamit. A részletek nélkül, attól függetlenül, hogy vannak-e testi fájdalmaid, vagy párkapcsolati problémáid, illetve anyagi problémáid, élvezed-e az életet?


SHAUMBRA 7: Igen.


TÓBIÁS: Valóban. Erre tartunk. Ez a kezdet. Ez a… tudod ezt időnként annyira képesek megfullasztani az emberi problémák, pedig az esszenciális összetevő az élet öröme. Amikor ez meg van, és engeded, hogy ez kiáradjon belőled például a hang által, vagy azáltal, amit Hannibál tesz, vagy bármelyik teremtésed által, akkor hirtelenjében mindezek az emberi problémákkal kapcsolatos dolgok kezdenek szertefoszlani.


Nagyon sok olyan Shaumbra van, aki ezt felismerte. Tehát fogadd ezt az örömet, és továbbra is lélegezd magadba, és folyamatosan engedd meg, hogy ez kiterjedhessen életed minden területére. És igen, valóban, te magad mondtad, hogy elkezdted meglátni az érem másik oldalát. Ugyanez az energia vonatkozik a könyv projektedre is. Ne aggódj az emberi részletek miatt, hanem inkább abszolút élvezd azt!


SHAUMBRA 7: Köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm, és köszönöm, hogy kiálltál ide.


KÉRDÉS SHAUMBRA 8: (egy férfi áll a mikrofonnál): Hello Tóbiás! Évekkel ezelőtt az első kérdésem egy teljesen másfajta egyházra vonatkozó látomásomról szólt. És te arról beszéltél nekem, hogy az embereknek szükségük lesz ilyen helyekre, amikor majd a régi egyházak szétesnek. Azt is elmondtad, hogy egy-két ötletem, amiken akkoriban dolgoztam, még régiek, és az elmúlt pár év során rájöttem, mik is voltak ezek. És nemrégiben volt egy-két tapasztalatom azzal a csoporttal, akikkel Santa Fe-ben dolgoztam, és akik elhagytak. Egy részem úgy érezte, hogy soha többet nem akarok ezzel foglalkozni ezentúl!(kuncog) De ezzel egy időben pedig itt van bennem ez a hatalmas szenvedély ennek kapcsán, és amikor az Ébredés Házáról beszéltél, óriási szenvedélyt éreztem annak kapcsán, hogy létrehozzam az Ébredés Házát itt a Földön. Mit tudsz nekem erről mondani?


TÓBIÁS: Először is azt mondanám, hogy az az utazás, amiben veled együtt részt vettem ebben az elmúlt pár évben, fantasztikus volt. Néha olyan volt, mintha egy karambolozó autó utasa lennék (nevetés), ami tudod üdítő volt SZÁMOMRA!


SHAUMBRA 8: (nevetve) Örülök, hogy élvezted!


TÓBIÁS: Számodra kevésbé volt az, pedig valóban megadtad magadnak az óriási tanulás tapasztalatát, és aztán meg voltak olyan időszakok, amikor teljesen elképedtem azon, hogy miért nem engedted meg magadnak, hogy azt az óriási bölcsességedet lehozd ebbe a valóságba. És most elkezded megnyitni ezeket az áramköröket, és elkezded ezt ide behozni.


És ezzel együtt, ahogy ezt oly sok Shaumbra megtanulta, és ahogy ezt itt te is világosan kifejtetted, néha itt van ez az elképesztő kiábrándulás az emberekből, és néha pont azokból, akikkel megpróbálsz együtt dolgozni, mert pont ők azok, akik ellened fordulnak. Pontosan az a munka, amit megpróbálsz végezni az emberiség szolgálata céljából, az a munka, amit fognak és egy éles karddá változtatva beléd döfnek. Ez már csak így megy. És te ezt az utat választottad.


Azt mondanám, hogy azok, akikkel most együtt dolgozol, legalábbis a többségük – nem azok, akikkel a továbbiakban is együtt fogsz dolgozni.


SHAUMBRA 8: Értem.


TÓBIÁS: Na igen! (Tóbiás kuncog) Azok, akikkel sok Shaumbra együtt fog dolgozni, nem azok a jelenlegiek, akik már húsz éve tanulmányozzák a metafizikát. Nem azok, akik az egyházakban voltak. Hanem azok, akiket az újonnan felébredetteknek nevezünk, és akiknek nincs kapcsolatuk a régi egyházakkal, vallásokkal.


Cauldre és Linda néha teljesen ámulatba esik – én meg attól ámulok el, hogy nem jönnek rá, hogy ők mitől esnek ámulatba – hogy néhány olyan országban, amelyek most vannak felébredőben, sokkal nagyobb az érdeklődés a Bíbor Kör és a többi spirituális, Új Energiás metafizikai csoport iránt. És ez azért van, mert nem rendelkeznek azokkal a súlyos és nehéz egyházi hiedelmekkel bíró rétegekkel, sőt a sok éves New Age-s hiedelmekkel sem. Ezért aztán szerfelett nyitottak. Ők azok, akik fel fogják emelni a kezüket és előre fognak lépni, és érdeklődni fognak a munkátok iránt.


Amit ebben a pár évben megtanultál az a struktúrák és a módszertanok elengedése volt. És ez igen nehéz és kihívásokkal teli volt számodra, mivel te egy ilyen módszeres fickó vagy. És ahhoz, hogy ebből kitörj a felszabadulás érdekében, amihez időnként bizony az életed árán is képes voltál ragaszkodni, máskor pedig le lett rólad szakítva, tépve. De megértetted, hogy a spiritualitás, a tudatosság munka, nevezzük ezt annak – egy káosz. Nem értesz velem egyet ebben, hogy ezt megtanultad?


SHAUMBRA 8: De igen.


TÓBIÁS: Káromkodtál is eleget emiatt ugyanakkor.


SHAUMBRA: Igen.


TÓBIÁS: Pedig csak az emberi látószögből, vagy egy szervezett mentális lineáris perspektívából tűnik ez káosznak. Arra lettél kényszerítve, hogy menj csak át az érme másik oldalára, és tanuld meg, hogy a káosz egyáltalán nem az, aminek látszik. Hanem milliárdnyi potenciál. Ennek az Új Energiának nincs szüksége struktúrára, és ez volt az egyik frusztrációd. Megpróbálod struktúrába rendezni az Új Energiát, és ez minden alkalommal ellened szegül. Kifektet, padlóra küld téged a hitrendszereid kapcsán! (nevetés)


Tehát te, és más Shaumbrák továbbra is ezzel az Új Energiás összetevővel dolgoztok, és alkalmazkodnotok kell a struktúra vagy a matematika hiányához. Az Új Energia nem passzol egyetlen matematikai formulához sem jelenleg a Földön – sőt, odáig merészkedek, hogy azt mondom, hogy EGYETLEN matematikai formulához SEM, és pont ez az, ami oly csodálatossá teszi. Az Új Energia soha nem vesz el, mindig csak ad. Mindig. Ti pedig hozzászoktatok az energia elvételéhez. Valamiképpen még mindig azzal a dinamikával dolgoztok, és ez felbukkan akár az embereken keresztül, akár számítógép szoftvereken keresztül, vagy egy mintán, rendszeren vagy struktúrán keresztül – és ilyenkor az energia elvesz – kifejezetten a Régi Energia elvesz, kivesz valamit belőletek. Adhat egy határig, de végül mindenképpen elvesz.


Szóval mindannyian most fedezitek fel, hogy az Új Energia káosz, és mindig csak ad, és ellenszegül a struktúrának, a mintáknak, a logikának, vagy az egyfajta felette való tulajdonjognak, birtoklásnak. Annak megtanulásának a folyamatában vagytok - jóllehet néha a nehéz úton -, hogy ennek az Új Energiának a mesterei lehettek, amennyiben leredukáljátok magatokat az egyszerűségre. Az abszolút egyszerűségre. És ezt nehéz megtenni.


Szóval azt kell, hogy mondjam, hogy nagy hatással volt rám a haladásod, és tudom, hogy időnként nehéz időkben volt részed, de pont ezek a nehéz időszakok voltak azok, amik abban segítettek, hogy egy egészen más szemmel nézd a dolgokat.


SHAUMBRA 8: Igen.


TÓBIÁS: És még azokat a dolgokat is, mikor megelégelted azt a munkát, amit korábban végeztél, vagy amikor eleged lett bárkiből és bármiből, aki vagy ami megpróbálta túlzottan meghatározni a dolgokat.


SHAUMBRA 8: Köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm.


LINDA: Utolsó kérdés. (Tóbiás csóválja a fejét) Már 17. 33 van. Biztos vagy benne?


TÓBIÁS: Rövid válaszok. Rövid válaszok.


LINDA. Nagyon jó. (nevetés)


KÉRDÉS SHAUMBRA 9: (egy nő áll a mikrofon előtt) Szia Tóbiás! Izgatott vagyok az Új Energia hasznosítása miatt, és most kezdem az iskolám új kiterjesztését. Ez egy Shaumbraszerű kiterjesztés lesz. És ez az, ahol meg fogjuk találni azokat a ragyogó, fényes magokat, ami minden egyes újszülöttel beérkezik ide. És ez majd egyedi igények alapján megoldja az oktatásukat, hogy valóban a hiteles, autentikus énjükké válhassanak, és a jövő kreatív probléma megoldói lehessenek. És nemrégiben kapcsolatba kerültem egy hölggyel, aki hajlandó segíteni nekem ennek a megépítésénél, és az első kérdésem az lenne, hogy ez a hölgy jó forrás lesz-e számomra a közös együttműködésünkre vonatkozóan?


TÓBIÁS: Azt mondanám, hogy használd az együttérző lépcsőfok filozófiát! Ez egy folyamat része, de mindössze egy lépés. Becsüld meg, hogy ez a személy jelen van ebben az időszakban az életedben – és ez itt most mindannyiótokra vonatkozik. Emberek vagy szervezetek fognak belépni az életetekbe, de ne tegyetek úgy, mint a múltban, vagyis ne várjátok, hogy ezek örökre veletek fognak maradni. És értsétek meg… megpróbálom ezt rövidre fogni. Értsétek meg, hogy mindenki, akivel együtt dolgoztok, minden egyes folyamat… nem, nem folyamat, hanem minden fejlődés az út mentén önmagában is egy dimenzió. És ezt részletesen megtárgyaljuk az Interdimenzionális tanfolyamon. Van egy elülső és egy hátsó ajtaja. Mindennel így van ez, kivéve a Forrást. Annak csak egy ajtaja van. De ti itt most egy dimenziót alkottok meg, amikor együtt dolgoztok egy személlyel, vagy bármi kapcsán, és annak van egy elülső és egy hátsó ajtaja. Ez lehetővé teszi számotokra, hogy szabadon áramoljatok az energiákkal. És amikor ezt alkalmazod az iskoládnál, akkor értsd meg, hogy ez egy része egy fejlődési folyamatnak.


SHAUMBRA 9: Oké. A második kérdésem pedig arra vonatkozik, hogy létre szeretném hozni a hivatalos Shaumbra Fiatalság Akadémiát, és tudni szeretném, hogy vannak-e olyan emberek, akikkel kapcsolatba léphetnék, akik esetleg műszaki ismeretekkel rendelkeznek, hogy ne kelljen egy fórumot kiépítenem ahhoz, hogy csatlakozzanak hozzánk, legalábbis addig, amíg ez hivatalosan ki nem épül egymás vagy az otthoni diákok, illetve más iskolák támogatására, akik esetleg támogatást szeretnének élvezni, és tudni szeretnék, hogy más emberek mivel foglalkoznak, és ezáltal a gyermekek is támogathatnák egymást.


TÓBIÁS: Valóban. Ez lesz majd Adamus egyik fókusza, és egy ponton beszélt a különféle területekről. És majd együtt fog dolgozni a Shaumbrákkal, ezeknek a különféle területeknek a megszervezése kapcsán, hiszen az oktatás természetesen nagyon fontos. Tehát maradj velünk, amíg keresztül megyünk ezen a fejlődési folyamaton. De ez közeledik.


SHAUMBRA 9: Köszönöm.


LINDA: Tóbiás, mi majd összegyűjtjük az információt, mert máris létezik egy csoport, aki csak erre vár, ahogy meg lesz a szabad hely. És jut eszembe, szeretném, ha ezt tisztáznánk. Hat óráig van időnk. Nem akarok itt idő felelős lenni. Csak próbálom követni azt az irányt, amit adtak nekem.


TÓBIÁS: És én beleérzek az itt lévő fontos kérdésekbe.


LINDA: Szeretnél 6 óráig maradni?


TÓBIÁS: Nem, nem. Még kettő jöhet. Cauldre kezd fáradni a mai rövid csatornázásom következtében.


LINDA: Oké. Rajtad áll. Ez tényleg a te választásod egészen addig, amíg ezt megbeszéled Cauldrevel.


KÉRDÉS SHAUMBRA 10: (Egy férfi áll a mikrofonnál) Sok mindent már megválaszoltál Tóbiás, amit nagyon szépen köszönök neked. De közben azon gondolkodom, hogy létezik-e egy olyan mechanizmus, ami tényleg segítené az Új Földön szert tett ihletettségünk és meglátásaink behozatalát erre a síkra egy gyorsabb, simább és teljesebb módon?


TÓBIÁS: Valóban, és most ez talán az egyik legnagyobb akadály vagy kihívás mindannyiunk számára. Azt is mondhatnánk, hogy az Új Föld egy mágikus hely, ahol az inspiráció szüntelenül áramlik. Azt ide, ebbe a birodalomba visszahozni, ez itt a kihívás. Most talán azt gondoljátok, hogy ez könnyű lehet, de nagyon sok olyan dinamika van itt életben, ami nagyon megnehezíti ezt. Ezért is van az, hogy amikor éjjelente kirándultok – minden áldott éjjel azt mondjátok: „És erre emlékezni fogok. Emlékezni fogok. „De a Földön lévő tudatosság sűrűsége miatt ez elillan.


Lassan elkezditek behozni ezeket a magokat, de nem feltétlenül az emlékeket. És amit ma elmondtunk nektek ebben a Shoudban, hogy már azáltal is, hogy emlékeztek arra, hogy visszahozzátok ezeket a magokat magatokkal a Földre, és megengeditek, hogy ezek berámolhassanak az emberi tudatosságba és a Földre, azáltal, hogy tudatosan ezt választjátok, már ez is elkezdi finomítani ezt a folyamatot. Sőt a mostani megbeszélésünk is lényeges részt képez ebben, már maga a Shaumbra csoport vagy megvilágosodott lények összejövetele is – amikor is távol tartjuk magunkat a mentális filozófiától, és valóban tiszta energiákkal foglalkozunk.


SHAUMBRA 10: Köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm.


LINDA. Ha képes vagy tömör lenni, akkor tényleg tökéletes lenne, ha még három kérdést meg tudnál válaszolni.


TÓBIÁS: Rendben, tömören.


LINDA: Oké, de akkor rövidek legyenek a válaszaid! És akkor mindenki sorra tud kerülni.


TÓBIÁS: Rendben.


KÉRDÉS SHAUMBRA 11: (egy férfi áll a mikrofonnál): Hello Tóbiás! Az enyém könnyű. Most költöztem ide. Mi a francot keresek én itt? (nevetés)


TÓBIÁS: Bármit, amit csak választasz. (még nagyobb nevetés, és némi taps) Egy kicsit konkrétabb leszek. A Bíbor Kör energiája vonzott téged ide, ugyanakkor olyan új alkalmak kínálkoznak itt számodra, ami által sokkal jobban használhatod a tehetségedet, mint korábban a múltban. Ezek természetesen fognak jönni. Nem kell miattuk nyugtalankodni, nem kell emiatt minden nap fejen állnod, tudod azt gondolván, hogy némi manipulációhoz kell folyamodnod. Ezek el fognak jönni az életedbe. Be fognak áramolni, és te pontosan fel fogod ezeket ismerni, amikor ott lesznek.


Azt is hozzátenném, hogy használod az intuíciódat, és tényleg jó mélyre ásol, és ezt továbbra is folytasd!


SHAUMBRA 11: Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban, köszönöm.


LINDA: Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 12: (egy férfi áll a mikrofonnál): Namaste, testvérem! A kérdésem a földrajzi szélesség és hosszúság változásaival kapcsolatos. Szeretnék egy kicsit többet tudni a San Andreas-i (egy törésvonal) emberekről, akik San Diegoban élnek. Palm Springs és San Diego külső részén kb.: 40-60 – 3. 4 – sőt, még magasabb rengések is voltak, és most azon gondolkodom, hogy vajon ez a hullám bármikor újra elindulhat-e?


TÓBIÁS: Valóban, és ez egy áldás, hogy sok kisebb rengés, remegés van, és nem pedig egyetlen hatalmas. Gaia és az emberek kezdik megérteni, hogy a kiengedett energiának nem kell Big Banghez hasonlatosnak lenni, nem kell az egésznek egyszerre megtörténni. Ezért aztán egy fokozatos szilárd alapon teszi ezt. Nagyon sok feszültség van ezen a területen, mind geológiai, mind pedig tudatossági értelemben, ami egy szép, finom módon kerül elengedésre.


Ne beszéljünk a drámáról vagy a katasztrófáról! Továbbra is lélegezzünk és értsük meg, hogy ezek a feszültségek egy rendkívül szépséges módon kerülnek elengedésre.


SHAUMBRA 12: Tehát akkor nem kell eladnom az ingatlanomat? (nevetés)


TÓBIÁS: Hát, ha nagyon jó árat kérsz érte, talán akad rá egy vevő. De nem… nem kell azt eladnod.


SHAUMBRA 12: Oké, köszönöm.


LINDA: Utolsó kérdés!


KÉRDÉS SHAUMBRA 13: (egy nő áll a mikrofonnál): Hello Tóbiás! Már hosszú ideje gondolkodom azon, hogy felteszem neked ezt a kérdést, és szerintem sokszor beszéltünk is már erről. A fiamról van szó. Szerintem nagyon különleges a kapcsolatunk. De nagyon sok félelme van. Tényleg próbálok vele lélegezni, de ez csak rosszabbodik. Most bőrkiütései lettek, és én Szabvány vagyok otthon, a Shaumbraság és a Szabványság szerint élek otthon a gyermekeimmel – de fogalmam sincs, hogy mi történik a fiammal.


TÓBIÁS: Most meg foglak kérni valamire, ami kihívást állít eléd, és lesznek olyan Shaumbrák, akik határozottan nem fognak ezzel egyetérteni, de… Tökéletesen igazad van. Hatalmas a félelme, aminek meg van az oka. Először is, ez a te drágaságod nagyon érzékeny – rendkívül érzékeny a környezeti energiákra. Ugyanakkor elsődlegesen a saját energiáira érzékeny, különösen azokra, akiket a múltból hozott be. Ezek lényegében vadásznak rá, és szinte semmilyen munka, amivel eddig próbálkoztál, nem tudja ezt kezelni. Ezek az ő saját kísértetei a múltjából, ami elképesztő irritációt okoz az egész testén. Ez a bőrén manifesztálódik. Okozni fog egy-két dolgot a szemén is, és lehetnek más fizikai manifesztációi.


Elsősorban azt javasolnám, hogy vond vissza az energiádat. Mert ez csak még inkább súlyosbítja a helyzetet. Tudjuk, hogy mindezt szeretetből teszed, de ez… ez a te szerető energiád, ez a vágyad egyfajta táplálkozássá válik, és csak még inkább megnehezíti ezt az egészet.


Most arra kérnénk téged, hogy lélegezz, és legyél teljesen együttérző a fiad utazása kapcsán. Igen.


SHAUMBRA 13: Oké, most már értem. Most már jobban fogom ezt tenni.


TÓBIÁS: Igen. Most akkor már tudod, hogy pszichés értelemben ezek az ő saját múltjának a kísértetei, és neki kell velük elbánni. Az egyik dolog, amit javasolnék, hogy értesd meg vele az aspektológiát, de nem csak a Bíbor Körös tanfolyamot, mert azt nehéz lenne elvégeznie és megértenie. Ez egy személyes alapokon nyugvó munkát jelent ebben az esetben. Arra kérnénk, hogy beszélj Cauldrevel és Lindával ezután arról, hogy ezt hogyan lehetne megoldani. De a fiad alapvetően a saját aspektusaival küzd, és pillanatnyilag ők állnak nyerésre.


SHAUMBRA 13: Oké, köszönöm szépen.


TÓBIÁS: Én köszönöm, és köszönöm, hogy itt vagy.


LINDA: (hosszú szünet után) Igen?


TÓBIÁS: Szeretnél még többet?


LINDA: Édesem, már háromnegyed hat van. Volna még itt egy, ha szeretnéd.


TÓBIÁS: Oké, akkor jöjjön még egy!


LINDA: Tényleg?


TÓBIÁS: Igen.


LINDA: Rendben.


KÉRDÉS SHAUMBRA 14: (Linda olvassa az internetről): Hozzá kell szoknunk, hogy Sam-ként érezzünk téged. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy itt vagy velem a szívemben. Sokan elengedtük a munkánkat, hogy a szenvedélyünknek élhessünk. Akkor miért érezzük magunkat olyan elveszettnek és magányosnak? Tényleg ez annak az ideje, hogy valóban az emberiséget szolgáljuk? Mert az én utamon aztán nincsenek emberek. Mi a következő lépésünk? Azt választom, hogy a szenvedélyemet éljem, és ezt a bőség is követi? A válasz a bizalom?


TÓBIÁS: Akkor ezt az alkalmat ragadom meg arra, hogy befejezzük a mai összejövetelünket. A válasz az, hogy tényleg nagyon szeresd magad, és tényleg tiszteld és becsüld magad és légy magaddal! Amit más emberekben keresel, azt nem fogod addig megtalálni, amíg saját magadban meg nem találod. Itt van ez az egyedüllét érzés, de ez az egyedüllét érzés arra próbál téged ösztönözni, hogy legyél magaddal!


Oly sok zűrzavar, nyugtalanság van ebben. Ezt az egészet most leegyszerűsítem egyetlen dologra – szeresd magad! Szeresd azt, aki vagy! Szeress önmagaddal lenni! Szeresd önmagad megtapasztalását! Minden más zaj. Az emberiség megmentésén gondolkozni, azon gondolkodni, hogy mi a te szenvedélyed, és hogy mit is kellene itt a Földön végezned, és mindezek a dolgok abszolút zajok. Ez abszolút elterelés, hiszen ezeknek minden egyes hangja és minden egyes energia részecskéje emlékeztetni próbál téged. Te helyezted őket oda, ők pedig emlékeztetni próbálnak téged arra, hogy abszolút szeresd magad feltételek nélkül, elvárások nélkül, és a lehető leghatalmasabb együttérzéssel, amit csak el tudsz képzelni.


És ezzel Shaumbra, itt az idő, hogy visszatérjetek a külvilágba, abba a külvilágba, ami hatalmas változásokon megy most éppen keresztül. Szeretettel a szívetekben, egy mély lélegzettel és annak tudásával menjetek ki oda, hogy ez nem igazán számít.


És ez így van.

(Fordította: Telegdi Ildikó – telegdiildi@globonet.hu)
Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi IldikóA Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint kétszázötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com