2004. január 15.


Különleges kérés
Copyright 2004. Steve Rother. Ez az információ egészben vagy részben, ingyenesen terjeszthető, azzal a feltétellel, hogy semmilyen díjat nem számítanak fel a terjesztéskor és ezt a figyelmeztetést csatolják az üzenethez. Mikor ennek az anyagnak csak egy része kerül felhasználásra, kérjük tüntessék fel, hogy ez egy rövidített változat és az olvasó megtalálja az eredeti és teljes változatot a
www.Lightworker.com/beacons/ címen. Támogatjuk a nyilvánosságra hozatalt, az újranyomtatáshoz engedély nem szükséges, de kérjük értesítsen róla bennünket a következő címen: Email Lightworker
A Csoportról további információ a
http://www.Lightworker.com címen található vagy a Fénymunkáson keresztül a következő telefonszámon: (858) 748 5837. Köszönet a fény terjesztéséért!
~Vissza az időben ~

Figyeljünk a mellékajtókra!Üdvözlet Otthonról!


Ooh, itt ülünk előttetek arra várva, hogy kapcsolatba lépjetek velünk - nézzük előttünk lévő energiáitokat és látjuk milyen varázslatosak vagytok. Ez képzeleteket felülmúlóan izgalmas. Őszintén, tudjátok-e kik vagytok valójában? Megértitek-e a birtokotokban lévő mágiát? Elkezdődött, kedveseink. Elkezdődött és látni fogjátok, ahogy a szabad választás Játékasztala előrehalad. Most jött el az ideje, hogy előre lépjetek. Mi pedig szeretnénk megosztani veletek, hogyan is fest ez majd, mert tudjuk, hogy az emberek halálra rémülnek, mikor lelépnek a bizonytalanságba onnan, ami számukra a híd végének tűnik.


Lelépni a hídról


Bizony, eljöttetek az ösvény szélére, ahol hidat reméltetek találni, most pedig letekintetek az alattatok tátongó szakadékba, és semmit nem láttok, nemhogy hidat. Nem is lesz ott egészen addig, amíg el nem kezditek megtenni az első lépést felé, lábatok mozdítása teremti meg a hidat alá tok. A hitnek eme tette teremti meg a lehetőséget számotokra, hogy átkeljetek egyik oldalról a másikra. Itt vagytok most kedveseink, és erre visz a következő lépésetek. Új kapcsolatot teremtettetek az Univerzális Energiával. A fátyol vékonyabbá vált, és bár nem igazán tudjátok hogy hogyan is fest az helyzet, mi innen azt mondhatjuk, hogy izgalmasabb, mint amiről valaha is álmodtatok.


Ti írtátok a forgatókönyvet saját pennátokkal, ti alkottátok meg a lehetőségét a legnagyszerűbb és legmagasztosabb kapcsolatnak felsőbb énetekkel és ez most mozgásba lendült. Kezdetét vette. El tudjátok képzelni, milyen izgalmas lesz számunkra ezt végignézni? Előkészületképpen arra, amit most napi szinten tesztek, ti hoztatok minket is mozgásba. Sosem gondolták rólatok, hogy eléritek a fejlődésnek ezt a szintjét, és íme, most mégis itt vagytok. A varázslat valóban elkezdődött, mivel az érzékenység teljesen új szintjét értétek el, és erről szeretnénk ma beszélni.


A lélek a szenvedélyen keresztül kapcsolódik


[A helyzet] Kezd kihívássá válni sokatok számára, mivel a változásokat érzelmeiteken keresztül tapasztaljátok. Személyesnek éreztek mindent. Arra kérünk benneteket, hogy bár fájdalmas idők következhetnek, ne kapcsoljátok ki ezt az érzékenységet. Ez egy ajándék. Felsőbb éneteken keresztül a lélekkel létrehozott kapcsolatotok eredményezi ezt az érzékenységet. Ez azért van, mert a felsőbb én minden kapcsolata a szenvedélyen keresztül valósul meg. Ebben rejlik a megoldás. Mikor szenvedélyt érzel magad körül, a helyes úton vagy. Ezért beszéltünk olyan sokat a szenvedélyről az elmúlt hónapokban.


Ez az új paradigma. Többé nem csak akkor lehettek sikeresek, ha keményen dolgoztok. Most inkább arról van szó, hogy úgy találtok a sikerre, ha szenvedélyetek felé mozdultok. Ez már elkezdődött. Ez éppenséggel annak a jele, hogy valóban kapcsolatban álltok felsőbb énetekkel, mert ez felkavarja a szenvedély érzését. Az öröm érzése teremti meg számotokra a kapcsolatot felsőbb énetekkel és így válik a fátyol egyre vékonyabbá, éppen most. Az Öröm és a Szenvedély most a kulcs az élethez az Új Földön.


Az objektív érzékenység uralása


Ezért ismételjük el, hogy mennyire fontos, hogy megengedjétek magatoknak, hogy érezhessétek ezt az érzékenységet. Valójában ez egy új fajta érzékenység, és bár az emberek mindent személyeskedésként élnek meg, arra kérünk benneteket, lépjetek egy kicsit vissza, és egyszerűen engedjétek meg magatoknak, hogy objektív érzékenységként élhessétek meg. Ha képesek vagytok objektív érzékenységként érezni, személyes helyett, akkor eszközzé válik, akadály helyett. Pontosan erre kérünk benneteket, lépjetek kicsit vissza, érezzétek objektíven érzékenységeteket és találjátok ki, hogyan használhatnátok a mesterré válás folyamatában.


Valaminek a mesterévé válni egyszerű folyamat. Egyszerűen keressetek valami negatívat az életetekben és találjátok ki milyen pozitív módokon használhatnátok. Ez az, amit mi a mesterré válás - vagy uralás - folyamatának hívunk. Ennyi az egész. Ha megtaláljátok a módját, hogy megragadjátok az életetekben felmerülő negativitásokat és valami pozitívvá változtassátok, akkor ez a folyamat nem csak az elsődleges leckéitekben jelenik majd meg, hanem életetek minden területén.


Az életnek nem kell feltétlenül nehéznek lennie a Földön, kedveseink. Nem szükséges, hogy küszködjetek. Ez személyes döntés. Ha bármikor úgy találjátok, hogy boldogtalanná tesz benneteket a döntésetek, boldogtalanná lesz valóságotok, csupán annyit kérünk tőletek, hogy vegyétek a bátorságot, és döntsetek újra. Mert így történnek az igazi csodák. Ha visszaléptek egy lépést és ragaszkodtok az objektív érzékenységhez, a puzzle egyik legjelentősebb darabja kerül a kezetekbe.


Az Univerzális Energia és a bőség


Ha most kapcsolódtok össze az Univerzális Energiával, az másfajta kapcsolat. Saját felsőbb éneteken keresztül megtapasztalva az Univerzális Energia nagyon egyszerű. Ez itat át és köt össze mindent. Nem csupán az embereket egymással, hanem a sziklákat, az állatokat, a halakat, a rovarokat és az összes dimenzió minden egyes élőlényét, beleértve minket is. Az Univerzális Energia a kapcsolat amit éreztek, mikor bennünket éreztek. Ez az a kapcsolat az Otthonnal, amit most is éreztek. Az Univerzális Energia erejét és hatalmát érzitek a szívetekben. Minden energiák alapenergiája az Univerzális Energia, melyet az emberi tapasztalatok nyelvére fordítva szeretetnek hívtok, mert így érzitek. Így léptek kapcsolatba az Univerzális Energiával. „Oké, most szeretet érzek, úgyhogy értem miről beszélsz”, mondjátok. „De mit kezdjek vele? Hogyan érzem? Hogyan használhatom valami konstruktív és praktikus létrehozására?”


Először is emlékeztetnénk arra, hogy semmilyen energia nem vész el, csak egyik formából a másikba alakul, minden energia tehát először a szeretet Univerzális Energiájával kezdődik. Ez az Univerzális Energia legtisztább formája és azzal, hogy a fátyol azon az egy területen egyre vékonyabb lesz, egyre erősebben érzitek majd a szeretetet. Bizony, sokatok még mindig rengeteg megszorítást alkalmaz ezen a téren. Sokatoknak még mindig gondot jelent kapni. A méltóságteljes elfogadás művészete nem könnyű lecke. Ezért ez az egyike a tizenkét elsődleges élettanításnak. Azt mondjuk nektek, hogy miközben kértek és kaptok, az energia körülöttetek cirkulál. Íme az Univerzális Energia visszatükröződése, ami ezt lehetővé teszi, ami megengedi, hogy megkapjátok a teljes bőséget. Azt mondjuk, ha szeretnétek létrehozni a Földön a Mennyországot, akkor jobb ha hozzászoktok a jóléthez. Nincs a Mennyországban létezőnél nagyobb bőség. Kérjük, tartsátok észben, hogy a kapcsolat erősebb, mint valaha. Így tehát a saját bőségetekkel és a méltóságteljes elfogadás művészetével való kapcsolatotok is erősebb. Most, mikor egyre növekvő szándékkal léptek kapcsolatba az Univerzális Energiával, úgy találjátok majd, hogy a csoda beköszönt életetekbe. Csak mosolyogjatok, fogadjátok el és meglátjátok nagyon izgalmas lesz.


Csatornává válni


Sokan kezdtek a channelinggel ["csatornázással"] játszani, még ha mi úgy is gondoljuk, hogy ez a szó túl misztifikált ahhoz képest, amit valójában tesztek. Sokan kezdenek közületek kapcsolatba lépni ezzel az energiával és közvetlenebb alapon hasznosítani. Rájöttök majd, hogy olyan képességekkel bírtok, mint korábban soha. Ilyenkor nem tesztek mást, mint az Univerzális Energián keresztül kapcsolatba léptek saját felsőbb énetekkel. Mikor becsatlakoztok az Univerzális Energiába, szükséges, hogy ezt felsőbb éneteken keresztül tegyétek. Ez a Lélek elérésének folyamata. Mikor összekapcsolódtok felsőbb énetekkel és ezen a kapcsolaton keresztül érkezik az energia, ti azt szenvedélyként, örömként élitek meg.


Pontosan ezért mondjuk, hogy az Új Föld magasabb vibrációiban sikeretek egyenesen arányos a naponta általatok megtapasztalható öröm és szenvedély mennyiségével. Egyszerűen próbáljátok megtalálni ennek az energiának a konstruktív felhasználási módjait, hogy gyakorlati szinten hol és hogyan tudnátok alkalmazni. Ebben rejlik most az emberek számára a varázslat. Azt állítjuk, hogy képességei teljében lévő ember örökli majd a Földet. Nem, nem birtokba veszi majd, hanem természetes úton örökli. A vezetőitektől öröklitek, mert többé nem lesz rájuk olyan formában szükségetek, mint eddig volt. Amint egyre előbbre juttok az ötödik dimenzióban az erőtök magatokhoz ragadásának folyamatában, mindegyikőtök felismeri majd, hogy rendelkeztek a hatalommal, amellyel megteremthetitek saját valóságotokat. Ezzel a hatalommal pedig együtt jár a felelősség, hogy lehető legmagasztosabb valóságot teremtsétek meg magatok számára.


Arra kérünk benneteket, hogy vegyétek komolyan ezt a felelősséget és kezdjetek olyasvalami létrehozásába, ami felkelti szenvedélyetek. Valamibe, ami boldoggá tesz benneteket, valamibe, ami megteremti számotokra az energiát, amivel kicsit nagyobb hasznára lehettek az univerzumnak. Amikor szenvedélyt teremtetek magatok körül, akkor váltok az univerzum legnagyobb hasznára. Ekkor a dolgok erőfeszítés nélkül manifesztálódnak számotokra.


Sok minden áll még előttetek, kedveseink, mivel amint túljutottatok a harmonikus konkordancia második szakaszán egy aktiválási folyamat vette kezdetét, ami most is folyik. Azt mondjuk, hogy még egy ideig el is tart majd. Ám mikor majd visszatekintetek erre az időszakra úgy találjátok majd, hogy ez egy újabb döntő jelentőségű fordulópont volt az emberiség számára. Az aktiválási folyamat egyik felhasználási lehetősége a felsőbb énetekkel való kapcsolatban fellépő blokkok és korlátok eltörlése. Felsőbb énetek jelenti ugyanis a személyes kapcsolatot az Univerzális Energiával.


Az Ember(i) Angyal ajándékainak megtalálása


Most zajlik a fátyol elvékonyodása. Oh, de hiszen ti a szabad választás bolygóján éltek, nemde? Így tehát ti döntitek el, hogy használjátok-e ezt az energiát, vagy lemondtok róla. Tökéletesen rajtatok áll, mit kezdtek vele, mi pedig semleges érzelmekkel tekintünk választásotokra. Kérünk, értsétek meg, hogy nincs rossz és jó, ezek az illúziók csupán a harmadik dimenzióban léteznek, amit épp most hagytok magatok mögött. Értsétek meg tehát, bárhogy is döntötök, az a ti választásotok, és mi minden döntést tiszteletben tartunk. Mindazonáltal, azt is meg kell értsétek, hogy ha előre szeretnétek lépni és korlátokba ütköztök az azért van, mert úgy döntöttetek korlátokba szeretnétek ütközni, amiből tanulhattok. Találjátok meg tehát mindennek a jó oldalát! Lássátok meg az ajándékot az akadályban, így többé nem akadály lesz, hanem ajándék. Mint minden ajándék esetében, ez is csak akkor tartható meg, ha tovább adják. Ekkor kezdődik meg a mesterré válás folyamata. Ekkor kezditek az életetekben negatív energiával fellépő dolgokat pozitív célkora használni. Ekkor válik varázslatossá az élet, és éppen ez vár rátok.


Ma éppen a kezdetén álltok annak, hogy többet használjatok ebből az energiából, mint valaha. Lehetőségeket láttok majd, amivel megérinthetitek mások életét. Igen, néhányan channelingnek hívjátok majd. Igen, néhányan művészi alkotásnak hívjátok. Néhányan könyveket írtok. Néhányan egyszerűen csak ott lesztek, kozmikus kapcsolatként, az éppen megfelelő helyen és időben, hogy megérintsetek egy másik emberi lényt a megfelelő szóval, kifejezéssel, vagy egy angyal érintésével új bizalmat öntötök beléjük. Ezek az Ember(i) Angyal cselekedetei.


Az örvény energia növelése


Mióta ez az aktiválási folyamat kezdetét vette, más új dolgok is elkezdődtek. Hagy beszéljünk most erről egy keveset. Fontos, hogy ezeket a további kapcsolatokat is megértsétek. Amint ez az energia tovább halad előre, a köztetek és az Univerzális Energia közötti fátyol egyre vékonyabb lesz. Területeteken megnövekedik az örvény energiák intenzitása és változik kapcsolatotok velük. A Földetek éppen ezen a tapasztalaton megy keresztül, ráhangolódva az elkövetkezendőkre. Ezért növekedett meg a szeizmikus aktivitás bolygótokon, amit a megnövekedett vulkanikus tevékenységgel együtt, már két évvel ezelőtt előrejeleztünk. Azt mondjuk, ez még folytatódik egy darabig, míg a Föld hozzászokik ehhez az örvény energiához. Amint hozzászokik a belsőleg zajló forgó mozgáshoz az Univerzális Energiával kapcsolatban, megfelelően reagál majd és enged a nyomásból mindkét levezető nyíláson.


Nincs mitől tartanotok. Semmi rosszat nem tesztek. A Föld alkalmazkodik az Univerzális Energia és a közte kialakult új kapcsolathoz. Részei vagytok a Földnek és ő a Ti részetek. Bizony, úgy beszélünk róla, mint élő, lélegző, érző lényről, mivel az is, éppen úgy, ahogy ti magatok. Az Univerzális Energia az az energia, ami ilyen módon összekapcsol és összeköt mindent, beleértve titeket és a földet is. Így tehát, ha saját kapcsolatod az Univerzális Energiával erősebbé válik, akkor a Földhöz való kapcsolatod hasonlóképpen szintén megerősödik. Minden lénnyel, aki része ennek az összeköttetésnek erősebbé válik a kapcsolatod. Arra kérünk tehát benneteket, hogy értékeljétek át kapcsolataitokat, értékeljétek át az e szinteken való beavatkozásotok lehetőségeit, mivel új dolgokat hoznak majd új embereknek.


A lineáris idő csarnoka


Változtok. Gyorsabban változtok, mintsem el tudnátok képzelni, mivel az Ember(i) Angyal területére katapultálódtatok. Saját döntéseteknek köszönhetően történt így. Igen, mutattunk néhány elképzelést, hogy mit is jelent ez. Ötleteket adtunk, mire figyeljetek. Ötleteket adtunk, hogyan lépjetek kapcsolatba olyanokkal, akik hasonló dolgokon mennek keresztül és arra kérünk benneteket, hogy minden lehetséges alkalommal osszátok meg élményeiteket egymással és minden lehetséges módon segítsétek egymást, hogy megkönnyítsétek és kellemesebbé tegyétek egymásnak az utat. A következő átmenet fontos lesz. Ám amint nekivágtok, agyatok képtelen nem megpróbálni, hogy kitalálja pontosan hová is tartotok. Megpróbáljátok majd a csarnokot, amiben jártok definiálni, olyan kifejezésekkel, amik számotokra érthetőek. Valójában a lineáris idő csarnokában utaztok.


Így látjátok az életet, mivel így méritek az időt. Ebben a csarnokban van egy múlt, egy jelen, és egy jövő. Azt mondjuk nektek, hogy az egész csarnok illúzió csupán, mivel nincs csarnok, és a múlt, a jelen és a jövő nem elválaszthatóak egymástól. Ez az illúzió szükséges volt, hogy a harmadik dimenziós bolygón játszhassátok a játékotokat. Ám ez most megváltozik, sőt olyan tulajdonságokra tettetek szert, amikkel bárhova eljuthattok, ahová csak szeretnétek, lehetőségetek van azt tenni, amit csak szeretnétek és mégis úgy hiszitek, hogy ebben a csarnokban ragadtatok. Most tehát arra kérünk benneteket, hogy figyeljétek meg a csarnok új tulajdonságait. Ebben a csarnokban sétálva új lehetőségekre bukkantok, olyan dolgokat láttok, amiket nem igazán értetek. Új kapcsolatot láttok majd az idővel. Amint próbáljátok őket megmagyarázni, a lineáris idő régi jellemzőit használjátok. Csupán értsétek meg, hogy folyamatban van saját emberi evolúciótok, ezek pedig a változás jelei.


Szeretnénk ezt szemléltetni. Ahogy előrehaladtok a csarnokban, azt gondoljátok a legeslegvége felé közeledtek, mivel ebbe az irányba tartotok, ahogy a múltból a jelenbe onnan pedig jövőbe értek. Valójában visszafelé haladtok a csarnokban, mivel tisztán láthatjátok múltatok, ha rendelkeztek a tudással, tudatában lehettek jeleneteknek, de nem láthatjátok a jövőtöket. Tehát valójában visszafelé haladtok ebben a csarnokban. Ahogy sétáltok benne hamarosan felismeritek, hogy lények haladnak el mellettetek pont az ellenkező irányba.


Arra fogunk kérni benneteket, hogy kövessétek ezeket a lényeket, és kezdjetek visszafelé haladni az időben. Fogadjátok be, lélegezzétek be lényetekbe, ne próbáljátok meg analizálni, csak engedjétek, hogy megtörténjen. Nagyon gyorsan megtanultok majd visszafelé haladni az időben. Az Univerzális Energiával való új kapcsolatotoknak köszönhetitek ezt az ajándékot. A Földön lévő örvény energia teremti meg a lehetőséget. Újra kell majd gondolnotok idővel kapcsolatos hiedelmeiteket, ám eszközként is szolgál majd valóságotok gyors megteremtéséhez.


A mellékajtók


Sokan kezditek majd látni milyen gyorsan változik világotok, amint kapcsolatotok az idővel megváltozik. Azon kapjátok magatokat, hogy soha nem tapasztalt könnyedséggel gyors változáson estek keresztül. Legyetek tudatában, hogy az időhöz fűződő új kapcsolatotok új lehetőségeket hoz, amiket talán nem vesztek észre, mert a csarnok mellékajtóin keresztül érhetőek csak el. Ahogy előre szegezett tekintettel haladtok előre a csarnokban, azt gondolva hogy tudjátok merre tartotok és új lehetőségeket kerestek, kezdtek ráébredni, hogy sok ajtó mellett haladtok el.


Azt állítjuk, hogy akadnak varázsajtók, amiket normális körülmények között nem láttok. Mivel csak akkor láthatjátok tökéletesen ezeket az ajtókat, ha visszafelé haladtok az időben. A csarnokban sétálva kezdtek ráébredni, hogy az oldalain sok-sok ajtó található, mégis úgy hiszitek, hogy a cél a csarnok legvégéig jutni, mi pedig azt mondjuk, hogy néha ezek az mellékajtók jelentik a célt.


Rávilágítás


Az Angyali birodalom felelőssége részben abból áll, hogy az embereket csendben az mellékajtókhoz irányítsák. Sokszor kezdtek úgy teremtésbe, hogy nem tudjátok hol vannak. Nem tudjátok, hogy hol találtok rá a legnagyszerűbb lehetőségekre. Azt kéritek a Szellemtől, hogy vezessen benneteket. Ezért nevezzük ezt rávilágítási folyamatnak, mert ilyenkor gyengéd irányításunk fényét rátok vetjük. Egyszerűen vállatok felett sugározzuk fényünk, hogy segítsünk nektek. Ez a rávilágítás folyamata. Ez egy finom irányítási rendszer, amit hamarosan megismertek Ember(i) Angyallá válásotok folyamán.


Sokan állást változtattok. Sokan elköltöztök majd, amikor a rávilágítási folyamat működésbe lép. Hirtelen kinyílik egy mellékajtó, ami azelőtt ott sem volt, és ha egyszerűen le mertek lépni a híd széléről, anélkül hogy azon gondolkodnátok hová is juttok, akkor beléptek a mellékajtón. Ideje, hogy megengedjétek magatoknak, hogy önmagatok legyetek és hagyjátok a Szellemnek, hogy irányt mutasson. Felfogásotokat meghaladó teremtési lehetőségek állnak rendelkezésre most és hogy rátalálhassatok a teremtés boldogság e helyszíneire, fontos hogy ne próbálkozzatok túl keményen. Csak érezzétek a fényt a vállatok felett.


Útbaigazítást kértetek a Szellemtől. Saját kapcsolatot kértetek felsőbb énetekkel, hogy, közvetlenebb befolyásotok legyen életetekre; mi pedig most arra kérünk benneteket, hogy lazítsatok egy keveset a gyeplő szorításán. Amit fontos, hogy megértsetek az az, hogy minden időben ti maradtok az irányítok, ám ha úgy akarjátok a Szellem rátok világít majd, amíg meg nem tanultok visszafelé haladni az időben.


Mi majd szólunk, a mellékajtók közül sok meglehetősen trükkös lehet elsőre. Előfordul majd, hogy egyenesen haladtok a csarnokban, úgy érezve, hogy tudjátok merre tartotok és akkor hirtelen a Szellem azt mondja majd forduljatok meg és lássátok a mellettetek lévő ajtót. Odanéztek és csupa szinkronicitást láttok. Olyan kozmikus kacsintásokat láttok, hogy nem tagadhatjátok majd, a Szellem vezetett benneteket pontosan ahhoz az ajtóhoz. Tehát kinyitjátok az ajtót, bátran beléptek, körülnéztek és azt mondjátok: „Nem egészen erre gondoltam. Ez egyáltalán nem az, ahová indultam.” Mégis arra kérünk benneteket, hogy mikor ez megtörténik, lépjetek be azon az ajtón. Sokszor előfordul ugyanis, hogy a szobában van egy újabb ajtó, amit azonban nem láthattok, amíg le nem léptek a hídról, be a szobába. Csak akkor válnak láthatóvá, ha veszitek magatoknak a bátorságot, hogy előre lépjetek és ha bíztok felsőbb énetekkel való kapcsolatotokban, amit szeretetként érzékeltek majd. Ez az energia teszi lehetővé, hogy bízzatok saját channelingetekben és isteni sugallataitokban, ami most mindegyikőtök számára biztosított.


Figyelni a kozmikus kacsintásokra


Ha hagyjátok, hogy egyszerűen átjárjon benneteket és megengeditek magatoknak, hogy megragadhassátok, akkor az energiával teremtés olyan lehetőségei nyílnak meg előttetek, mint még soha. Mikor majd visszaemlékeztek erre, azt mondjátok: „A Szellem vezetett ide, sosem gondoltam volna, hogy az út ide vezet, most mégis itt vagyok.”


Igen, hasonlít ez az Őrző [Steve Rother, a közvetítő] történetére, mivel ő sem számított arra, ami végül történt. Ám azon a napon, mikor ott állt a tengerparton azt a botot a magasba emelte, és beszélt az igazságról a felkelő nap fényénél, elkezdődött. Megtörtént vele, és megtörténik veletek is. Csupán arra kérünk benneteket kedveseink, hogy bízzatok magatokban! Csak annyit kérünk mindegyikőtök engedje meg magának, hogy érezhesse a kapcsolatot felsőbb énjével.


Az Ember(i) Angyal kiképzés


Arra kérünk benneteket, hogy jól figyeljetek arra, hogyan vezetnek titeket, mert eljön az idő mikor ti vezettek másokat ugyanezekhez a mellékajtókhoz. Folyik a kiképzésetek. Ti vagytok az Ember Angyalok. Ti vagytok azok, akik nagyon rövid idő elteltével azt teszitek majd, amit mi teszünk most veletek. Evolúciós folyamatotok sokkal gyorsabban kezdődött, mint gondolnátok. Mi most visszavonulunk és áhítattal figyeljük, amint hatalmas ugrásokat hajtotok végre, nem csak saját egyéni vibrációtokban, hanem az egész emberiség kollektív vibrációjában is. Létezésetek minden napján csodákat teremtetek.


Most merüljetek el benne még mélyebben! Arra kérünk benneteket, hogy vegyétek számba, mi számotokra a legfontosabb és azt teremtsétek meg először. Teremtsétek meg magatoknak a lehetőséget, hogy új erőkkel felruházott emberként láthassátok önmagatokat, azzal hogy magatokat helyezitek az első helyre! Ez megteremti számotokra színpadot az időben visszafelé haladásra. Mikor magatokhoz veszitek Merlin energiáit és napi szinten használjátok majd, akkor és csak akkor értitek meg valódi jellemzőit.


Az együtt töltött idő, mikor az eredeti spirituális családotokkal kapcsolódtatok össze, megadja majd számotokra lehetőséget, hogy teljes valótokat látni kezdjétek. Lehetővé teszi, hogy asszimiláljátok a méltóságteljes elfogadás művészetét. Lehetővé teszi számotokra, hogy olyan módokon lépjetek kapcsolatba felsőbb énetekkel, mint korábban soha. Lehetővé teszi számotokra, hogy megbízzatok az energiában, bármilyen formában is jöjjön, mert hamarosan elkezd áradni. Ha írásként jelentkezik, hát legyen. Ha művészeti munkaként, hát legyen. Ha tanácsadásként, hát legyen. Ha a gyógyítás bármilyen formájában, akkor engedjétek, hogy úgy legyen.


Az ötödik dimenzió használata


Vegyétek mindannak az energiáját, ami teremtettetek és hozzátok mozgásba szóban kifejezett szándékotokkal. Nyilatkoztassátok ki szándékotokat az előrelépésre, hogy visszavonultok és figyelemmel kíséritek, ahogy visszafelé kezdtek haladni az időben és megpillantjátok az igazságot, hogy kik is vagytok valójában. Egyáltalán ne próbáljátok végiggondolni vagy megérteni, csak hagyjátok hogy a részetekké váljon és megtörténik. Ez most sokkal inkább lehetséges, mint bármikor korábban.


Kedveseink, már az ötödik dimenzióban vagytok. Ám mégis minden reggel felkeltek, kinéztek a kocsifelhajtótokon parkoló autótokra, munkába készülődtök, elképzelitek, amint a munkahelyetekre vezettek és elkezditek a napot és ezért pontosan ezt teremtitek meg. Időtök nagy részében végül harmadik dimenziós valóságot teremtetek az ötödik dimenzióban. Olyan színes fantáziájúak és erősek vagytok! Ragadjátok meg az energiát és teremtsetek először magatoknak. Nyissátok meg magatok számára a lehetőséget, hogy valami újat és varázslatosat érezzetek. Vonuljatok ezzel kicsit vissza és érezzétek az objektív érzékenységet, mert ez a lényetek, és az új képességeitekkel felruházott ember eszköztárának része. Vállaljátok az új erővel járó felelősséget, kezdjétek a saját felelősségetekkel, hogy megteremtsétek szívetek vágyát.


Felelősek vagytok azért, hogy boldogok legyetek itt, ezen a bolygón. Felelősek vagytok azért, hogy számotokra kellemes életformát teremtsetek. Felelősek vagytok azért, hogy megtaláljátok és megéljétek szenvedélyetek, még ha először csak apró dolgokban is. Tegyetek így, akkor elnyeritek az objektív érzékenységet és az nem lesz többé akadály számotokra, pozitív eszköz lesz, amit használhattok, mert ez a mesterré válás folyamata. Ez az Ember(i) Angyallá válás cselekedete.


Figyeljetek a mellékajtókra, kedveseink, hamarabb megtaláljátok őket, mint képzelnétek. Mindegyikőtöknek lehetősége lesz szokatlan, általatok elképzelhetetlennek hitt dolgokat látni az elkövetkező hónapokban, mert a Földre érkező energia teljesen megváltoztatja az idővonalat. Ezért van ennyi bizonytalanság mostanában a 2012-es évvel kapcsolatban, hogy pontosan mi és mikor fog történni, mivel még mindig ti vagytok felelősek az idővonal megváltoztatásáért. Minél inkább megengeditek magatoknak, hogy visszafelé haladjatok az időben, annál jobban megértitek majd miről beszélünk. Egyszerűen engedjétek be, engedjétek meg magatoknak, hogy megértsétek ezt az elképzelést, mert ez indítja majd be.


Nem szükséges semmilyen rituálét sem elvégeznetek. Nincs olyan szintje a felemelkedésnek, amit előbb el kellene érnetek. Már ott vagytok. Kérjétek most és figyeljétek a fényt a vállatok felett. Vállaljátok a felelősséget és használjátok olyan módon, hogy új szintre juttasson benneteket és másokat, mert ezek az Ember Angyal ajándékai és cselekedetei. Útjára indítjátok a csodát és mi olyan hálásak vagyunk, hogy szemtanúi lehetünk ennek. El sem tudjátok képzelni mekkora a tapsvihar a fátyolnak ezen a felén. Mindegyikőtök egyre előrébb jut életfeladatában és hatalmának megszerzésében, most ajándékozzatok meg ezzel másokat is.


Ti vagytok a Játékasztal mágusai. Ti vagytok a kiválasztottak. Döntsetek jól, kedveseink, és tudjátok, hogy a szeretet, amit éreztek egyenesen Mihály családjának szívéből jön, mivel a részünk vagytok és mi a részetek vagyunk. Jobban szeretünk benneteket, mint azt megértenetek lehetséges. Vegyétek ezt az energiát és fordítsátok valami varázslatosra, mi pedig fülsiketítő tapssal csapjuk össze szárnyainkat, hogy megünnepeljük a képességei teljébe jutott embert.


Kedveseink, köszönjük, hogy ezen a módon szólhattunk hozzátok, hogy terjesztitek a fényt bolygó szerte, és így az egyre gyorsabban halad fejlődési pályáján. Köszönjük, hogy fogadtátok az üzenetet az Otthon energiájába ágyazva. Legyetek tudatában, hogy minden nap, minden lépésetekkel a Mennyországot teremtitek meg a Földön és mi hihetetlenül büszkék vagyunk rátok.


Arra kérünk benneteket, hogy a legnagyobb tisztelettel bánjatok egymással, gondoskodjatok egymásról és játsszatok jól.


ESPAVO.


A Csoport


(Fordította: Mácz Annamária)