2004. február 15.


A fény jelzőtüzei, emlékeztetők Otthonról” előadások élőben követhetőek az interneten, és minden hónap 15-én kerülnek leírásra és postázásra. A következő üzenetet élőben a To be announced címen találjátok majd.
Ez a channelling meghallgatható, ahogy elhangzott
itt>

~ Emlékeztetők Otthonról ~

 Üdvözletünk. Ez a 2004. februári „Jelzőtűz”.  Ez az üzenet meghallgatható, ahogy rögzítésre került audió-videó szekciónkban: http://www.lightworker.copm/AudioVideo

A Csoport ezen üzenete a[z időben] visszafelé haladás fogalmával foglalkozik, és gyakorlati használatba veszi. Barbara és én örömmel mutatjuk be ezt a Fény Jelzőtüzei nyolcadik évfordulóján. ~ Emlékeztetők Otthonról. Reméljük, hogy legalább olyan hasznosnak találjátok, mint mi.

Espavo!

Steve Rother


Különleges kérés
Copyright 2004. Steve Rother. Ez az információ egészben vagy részben, ingyenesen terjeszthető, azzal a feltétellel, hogy semmilyen díjat nem számítanak fel a terjesztéskor és ezt a figyelmeztetést csatolják az üzenethez. Mikor ennek az anyagnak csak egy része kerül felhasználásra, kérjük tüntessék fel, hogy ez egy rövidített változat és az olvasó megtalálja az eredeti és teljes változatot a
www.Lightworker.com/beacons/ címen. Támogatjuk a nyilvánosságra hozatalt, az újranyomtatáshoz engedély nem szükséges, de kérjük értesítsen róla bennünket a következő címen: Email Lightworker
A Csoportról további információ a
http://www.Lightworker.com címen található vagy a Fénymunkáson keresztül a következő telefonszámon: (858) 748 5837. Köszönet a fény terjesztéséért!
~Kristály-portálok~

Találkozás eljövendő önmagaddal


Üdvözlet Otthonról!


Isten hozott benneteket, kedveseink. Oly nagy öröm veletek lenni ezen a napon. Az Otthon energiája körülveszi mindazt, amit tesztek, és minden helyre szétteríti azt, amik jelenleg vagytok. Egybe gyűltünk, mint a fény eredeti spirituális családja, és azt mondjuk nektek: Üdvözlünk Itthon. Új divatot teremtettetek a Földön. Megteremttettétek most az Otthon energiáját éppen ott, ahol ültök. Ahogy mindegyikőtök kinyúlik, és tartja a mellette lévő kezét, energiátok megváltozik. Működik, de nem a divatban megszokott módon szaporodik. Nem úgy történik, hogy egyikről átmegy a másikra, hozzáadva egyet, kettőt, hármat. Egyről tízre, százra, ezerre, tízezerre megy. Exponenciálissá válik, ahogy valaki átadja a másiknak, és energiátok megszaporodik. Ez az Otthon mágiája. Ez a mágia, ami befelé visz mindenkit közületek. Mozgásba hoztatok ma valamit, hiszen a saját fókuszált, tiszta szándékotok összegyűjtésével valami olyat teremtettetek, ami túl van a megértéseteken. Mostantól kinyílnak a kristály-portálok. Ez energiát teremtett maga a Föld körül, ami messze túlmegy legtöbbetek megértésén. Ebben a helyzetben tehát erre kívánjuk fordítani az időnket, és egy kevéssé elmagyarázzuk nektek, hogy mi történik a kristály-portálokkal.


Tudjátok, hogy a „kristály” szót meglehetősen gyakran használjuk arra, hogy nagyon tisztán leírja az Otthon vibrációját. Minden Létező vibrációja formájában kristályos. Nem csak amíg magán keresztül átengedi a Nagy Központi Nap sugárzását, és fókuszponttá válik, és továbbsugározza azt, amit fénynek hívtok. A kristályenergia keresztüljön a ti Napotokon a napkitörések formájában és eltárolódik a Föld tektonikus lemezeiben, segítve a Földet abban, hogy megnövelje vibrációs képességeit, és ezáltal a Föld szintén továbbléphet a következő vibrációs szintre. Ez folyik lenn. De most ennél több történik. Saját fókuszált szándékotokon keresztül sokan közületek energia-örvényeket hoztatok létre, amelyek mélyen benyúlnak magába a Földbe. Sokan közültek vonzódtak bizonyos területekhez, melyekről tudtátok, hogy valamilyen ok miatt ott kell lennetek. Azok közületek, akik tapasztalták ezt, az örvény őrei. Ez egyszerűen annyit jelent, hogy van olyan örvény, melynek személyesen Te őrizted az energiáját. Személyesen felelősek voltatok, hogy az örvény nyitva és mozgásban maradjon. Időnként csak az, hogy ott vagy az adott helyen létrehozhatja a kívánt eredményt, és segít téged a szerződésed beteljesítésében. Emiatt a speciális ok miatt sokan vonzódtak közületek a Föld bizonyos területeihez, és most ez változik, hiszen maguk az örvények is változnak. Maga a Föld körül lévő energia is dimenzió-eltolódáson megy át, melyet az emberiség kollektív vibrációja idéz elő, miközben ti mindannyian rögzítitek a szándékotokat a magasabb vibrációs állapot felé történő elmozdulásra. Ez nemcsak téged mozdít el, és azokat, akik szintén erre fókuszálják szándékukat, hanem felemeli az egész játékteret is, melyet mindegyik játék folyik. Az Új Föld magasabb játékterének vibrációja olyan dolgokat hoz most elő, amelyek soha korábban nem történtek meg.


Az új isteni terv


Azt mondjuk, kedveseink, hogy nincs egy nagy terv. Az isteni terv általatok íródik, minden egyes nap minden egyes másodpercében. Szó szerint megteremtitek a földet amin sétáltok, mielőtt rálépne a lábatok, és ez mágia, túl a megértés határain, hiszen ti hordozzátok most a teremtők erejét, miközben még benne vagytok biológiai létezésetek fizikai buborékjában. A Játék azért lett létrehozva, hogy lássatok; lássátok, hogy ha fenntartjátok, vagy visszaemlékeztek igazi ragyogásotokra… Nem kedveseim, bár ti gyakran úgy gondoltok magatokra, mint olyan emberekre, akik próbálják kitalálni, hogyan találjátok meg a spirituális ébredés útját, amikor pedig ténylegesen a szívetekben tudjátok, hogy spirituális lények vagytok, akik próbálják megállni a helyüket az emberiség felébredésében. Ez a nagy különbség. És ahogy közületek mindenki megtalál néhányat a kulcsokból, mi mindannyian azt kérjük tőletek, hogy - akárcsak mi - adjátok át azokat a következőknek. Kinyitjátok az ajtókat, de nem prédikálással, vagy evangelizációval, hanem néha csak egy mosollyal. Időnként csak azzal, hogy rögzítitek az energiát, és tudjátok, hogy igazán kapcsolatban vagytok a Szellemmel. Ez az Új Földön az új gyógyítók ajándéka, mindannyiótok számára, speciálisan azoknak is, akik rögzítették az örvény energiáját - a Játékotok pedig most változik.

Sokan közületek vonzódást éreznek, hogy új helyre költözzenek, vagy vonzódtok más lehetőségekhez. Azért van ez így, mert sok örvény kezd most átjáróvá (portállá) válni. Ezek a kapuk dimenzionális lyukak az idő és tér között. Ez az oka annak, hogy elkezdtetek visszalépkedni az időben. Ez az energia lehetővé tette, hogy új fajta kapcsolatot teremtsetek a térrel és idővel. Óh igen, tudjuk. Sokan közületek azt gondolják, hogy az idő folyamatosan zsugorodik, és most már csak tizennyolc óra van egy napban. Azért van ez így, mert még nem tanultátok meg kontrollálni az időt. Az igazság az, hogy sokkal nagyobb kontrollotok van a tér és idő felett, mint volt bármikor valaha is, de emberi lényként jelenleg még egyszerűen nem tudjátok ezt hasznosítani. Lazítsatok egy kicsit, ahogy az Őrző mondja. engedjétek meg magatoknak, hogy hozzászokjatok ehhez az energiához, kényelmesebbé váljon számotokra. És amikor megtanulsz egy számodra működő kulcsot, oszd meg azt valaki mással. Nyitottan és szabadon kínáld fel azt, olyan gyakran, ahogy csak lehetséges.


Kristály portál - mindannyian mentek, vagy senki sem megy


Amikor ki-ki közületek feljebb lép a vibrációs fejlődés létráján, helyet csináltok a közvetlenül mögöttetek jövőnek. Kérjük, hogy értsétek meg, nem az az idea, hogy felmentek a létra tetejéig, és aztán felemelkedtek. Csak akkor működik, ha mindannyian elfoglaljátok a helyeteket a létrán, és az egész létra együtt halad előre. Ez a Föld vibrációs előrelépése az új energiába. Ezért mondjuk azt nektek, hogy nem lesz olyan, amikor egyik halad előre a másik nélkül. Vagy mindannyian mentek, vagy nem megy senki. Nem ezt vártátok, de ez a saját tervezésetek, úgy állítottátok be az energiát, hogy együtt haladjatok előre, és ez fog most történni, kezdtek átmenni a kristály-portálokon. ahogy ezek a portálok folyamatosan formálódnak, kezdenek összekapcsolódni. sokaknak közületek megvan a maga elképzelése a saját portálja létrehozására, és ténylegesen elkezdtétek szándékotok fókuszálását... Közületek sokan tették ezt abban az energiában, amit Mount Shastának nevezünk. Sokan közületek kifejezetten kivettek egy részt egy portálból, és célirányosan "kinövesztettek" belőle egy másikat. Miközben így teszel, szándékosan teremtesz egy energia-örvényt, amelyik portállá fog válni. Ezek a portálok sok dologra lesznek felhasználva, ahogy előre halad az idő, de most ahelyett, hogy túlzottan előre szaladnánk, inkább hadd mutassunk meg néhány olyan gyakorlati felhasználást, amelyet majd ti is tapasztalhattok.


MOST a kristály-portálokban


A portál egy dimenzionális lyuk a tér és az idő között, és azt mondjuk nektek, hogy a portál belsejében a MOST-ban vagytok. A portál belsejében teljes mértékben lehetséges visszafelé haladni az időben. Kezdetben, ahogy ezek a portálok elkezdtek kialakulni, csak néhány volt, és messze voltak egymástól. És bár közületek sokan beleestek valamilyen hiba folytán, nem tudtátok, hogy mit kell tennetek ezekkel. Nem tudtátok, hogy mi történt veletek. De ahogy egyre több kristály-energia érkezik a Földre, és ez előkészíti a Földet, hogy összekapcsolódjon a Ti energetikai előrelépésetekkel, meglátjátok, hogy ilyen, mint a jelenlegi vibrációs eltolódás soha korábban nem következett be a Minden Létezőben. Igen tudjuk, hogy néhányan közületek várják a mágikus napot, amikor hirtelen felébredtek, és az ötödik dimenzióban találjátok magatokat. Kitaláltátok? Már ott vagytok! Csak éppen nem tudjátok, hogy hogyan használjátok. Beszélünk a vibrációs változásról, beszélünk a Föld bolygó eltolódásáról, és beszélünk az emberiség eltolódásáról. Kérjük, hogy értsétek meg, amikor ezeket a kifejezéseket használjuk, a jelenlegi "most pillanattól" két-háromszáz évre visszatekintünk - így Ti is megláthatjátok, hogy az emberiség helyes fordulatot hajtott végre, és mindez fontos volt, bár korábban nagyon hosszú ideig nem volt jelentős. Minden dolog új jelentést kap most, ebben a különleges időpontban. Ahogy ez bekövetkezik, újradefiniáljátok szerepeteket, mint fénymunkások. Ez az újradefiniálás az egyik dolog, melyet kérjük, hogy tegyetek meg, mialatt szándékosan belekezdtek a kristály-portálokba. Nektek, mint teremtőknek megvan a lehetőségetek, hogy fogjatok egy kristályt, és létrehozzatok egy portált a hátsó udvarotokban. Közületek azoktól, akik vonzódnak ehhez, azt kérjük, hogy játsszatok ezzel. Ahogy létrehozzátok portáljaitokat, azok összekapcsolódnak az összes többivel, azonnal, miután elkezdtek működni. A kristály-portálok bonyolult hálózata alakul ki a most a Földön, összekapcsolva a Föld összes dimenzionális valóságát. Mindazok közületek, akik az elmúlt három-négy hónapban elvégezték ezt, már hatalmas kapcsolatot hoztak létre téren és időn át, amely lehetővé tette a Földnek, hogy sokkal magasabbra emelje a kollektív vibrációkat. Óh, mennyivel több ez, mint ezen portálok egyszerű gyakorlati alkalmazása. Ezen portálok belsejében a MOST van, ahol a múlt, jelen és jövő mind ugyanazon a téren osztozik. Habár nem mindig lehetséges a portál belsejében élni, jelenleg lehetséges a szándékodat belehelyezni a portál belsejébe. Mivel az összes portál összekapcsolódik, szándékod így a magasabb javadat szolgálja. Kérjük, hogy értsétek meg, hogy időnként könnyedén megtehettek dolgokat, bár még nem értitek, hogy milyen hatalmasak ezek. Saját terveid alapján létrehozol egy egyszerű portált egy kristállyal, és célirányosan beleküldöd a szándékodat ebbe a portálba - hatalmas eredményeid lesznek így.


Hátralépés az időben - találkozás jövőbeli Éneddel


Az egyik legörömtelibb dolog volt mostanában, amikor láttuk, hogy sokan közületek létrehozták kristály-portáljaikat saját megszentelt terükben. Nem kevesebben, mint tizenketten vannak azok közül, akik hallják, vagy olvassák ezt a közlést, akik mágikusan megjelenő kristályt találtak saját terükben. Ez az, amiért keresztüljöttek a portálokon. Ezek egy másik időkeretbeli Éned próbálkozásának eredményei, ahogy jelet adsz magadnak, azt üzened: "Itt vagyok. Nézz csak ide. Tényleg itt vagyok." Hogyan szeretnél önmagaddal találkozni egy interdimenzionális valóságban? Hogyan szeretnél találkozni a jövendő Éneddel? Ez az, amit kristály-portálok meg fognak tenni, ha tudod, hogy mit keress. El tudod képzelni, milyen lenne visszalépni az időben, és ténylegesen meglátni a jelenedet egy jövőbeli perspektívából? El tudod képzelni, milyen lenne belemenni valamibe, tudva, hogy besétálsz a múltadba? Mindannak tudatában, amit most tudsz, mit csinálnál másképpen? MOST itt az idő elgondolkodni ezeken a kérdéseken, mialatt időfogalmad minden eddiginél távolabbra nyúlik. Ez a visszalépés az időben.

Óh igen, elkezdtünk most valamit...az agyatok milyen iramban működik e pillanatban - képesek vagyunk látni ezt, és meg fogunk válaszolni egy csomó technikai kérdést, mert oly sokan kérdezik. Értsétek meg, hogy az időben való visszalépést vibrációs fénnyel kell végezni. Az időt, a teret és a fényt olyan kapcsolatba kell hozni, amelyet ti, mint aranymetszést ismertek. Az aranymetszés egy matematikai egyenlet, amely a fényként ismert energiát belehelyezi a lineáris időkeretbe, így jelenhet ez meg véges formában kifejeződve. Azt mondjuk nektek, hogy ezek az arányosságok végigvonulnak az egész természeten. A Napotokból kilépő kristály-energia utóbbi három évben bekövetkezett aktiválódásának köszönhetően új fajta viszonyba kerültetek a fénnyel. Emiatt ez az új fény az, amely megmutatja nektek magát a portálok megnyílását. Arra kérünk benneteket, hogy egyelőre egyszerűen felejtsétek el ezt, amíg egyre többet és többet játszotok vele, és egyszer csak meg fogjátok érteni. Ezek az ajtók a megfelelő időben meg fognak nyílni. Most csak annyit értsetek meg, hogy teljességgel lehetséges számotokra visszalépni az időben, ismerve a jövőtöket, látva hogy merre mentek - és mindezt a kristály-portálokon keresztül tehetitek meg.

Fogj egy kristályt, amelyet megfelelőnek vélsz. Helyezd bele ebbe a kristályba az energiádat és szándékodat, mintha egy üzenetet szeretnél visszaküldeni az időben önmagadnak. Aztán helyezd el ezt a kristályt egy portál megszentelt helyére. Bizonyos szempontból ez a kristály a legmagasabb szándékot hordozza - és meg fog jelenni mágikusan valahol máshol, az idővonalad mentén. Valójában az az, ami most történik, hogy sokan közületek olyan kristályokat találnak, melyeket ti magatok még nem helyeztetek bele a portálba. Ez a kezdete annak megtanulásának, hogyan léphetsz vissza az időben.


Az ajtó megnyílása a Kristály Gyermekek számára


A kristály-portálok aktiválásán és a velük önmagatokért végzett munkán kívül megnyitjátok az ajtót a Kristály Vibrációk Gyermekei számára is, akik hamarosan érkeznek. Azt mondjuk nektek, hogy már jelenleg is sok Kristály Gyermek van a Földön. Az első Kristály Gyermekek majdnem nyolc éve léptek be a földi tapasztalásba, de jelenleg még egyikük sem hordozza a kristály-energia összes vibrációját. Azok számára, akik most készülnek jönni, már elég magasnak kell lennie a kollektív vibrációnak, hogy megfelelően támogassa őket. Így hét, az előőrsök, akik most jönnek, már sokkal többet hordoznak a kristály-energia interdimenzionális lehetőségeiből, ahol meg fogják érteni és használják az általatok ma létesített portálokat. Képesek lesznek használni azokat, miközben megértik a jövőbeli énnel való találkozás koncepcióját. Ők megértik a szándék portálon keresztüli irányításának koncepcióját. Jobban megértik a Szellem mágiáját, mint ahogy az emberiség biológiai buborékjában valaha is tehette. Ez most a ti munkátok. Gyakoroljátok. Játsszatok vele. Tágítsátok a korlátaitokat és határaitokat, melyeket ismertek, melyeket magatok számára állítottatok - és meg fogjátok találni a mágikust, ahogy az működik minden egyszerű időben.


A végtelen a végesbe, és most ismét vissza


Figyeljétek a kristály-portálok jelzéseit. Olyan szinkronicitásokon keresztül fogtok találkozni önmagatokkal, melyek semmi más módon nem magyarázhatóak. Mi "kozmikus kacsintásoknak" hívjuk ezeket. Csepegtetve fognak érkezni az útmutatások önmagad számára, arról, hogy mi van előtted. Kedveseim a múlt, jelen és jövő illúzió, amelyet most éltek a három dimenzióban. Ez a Minden Létező lineáris időkerete, amely szükséges volt a fátyol létrehozásához. A feledés fátyla csak lineáris időkeretben létezhet. Minden dolognak és minden energiának, ami valaha is létezett a világotokban - és a ti "szabad akarat játékotokban" - el kellett helyezkednie a lineáris időkeretben, és így úgy látszott, hogy véges. Annyira imaginatívok vagytok! Hiszen az energia minden formája éppen a ti definíciótok szerint igazából végtelen. A végtelen energia végessé tevésével teremtetek. Most pedig, ez az átmenet az - kiindulva valami végesből és visszatérve vele a végtelenbe - amit a kristály-portálok fognak elvégezni. Ez kiteljesíti a kört, és elkezdi majd vékonyítani a fátylat, miközben elkezdtek visszafelé lépni az időben. Az első kapcsolat, amelyet létrehoztok ezeken a portálokon keresztül, közvetlenül magához az Univerzális Energiához fog kötni benneteket. Megcsapolhatjátok itt azt az energiát, amely minden dolgot összekapcsol. Igen, tekints önmagadba, és a szomszédodba. Azt gondoljátok, hogy elkülönült lények vagytok. De miközben rámutatunk egy személyre amott, azt mondjuk nektek, hogy minden életének minden egyes gondolata megfordult egy itt lévő fejében is, éljetek akár a bolygó legtávolabbi részein. És minden érzelmet, melyet egy itt lévő érez, megérzi az a három is, aki amott ül együtt, hiszen mindez az Univerzális Energián át közvetítődik. Ez az az energia, amely minden életet összekapcsol. Ez az első tapasztalat, ahogy beleszaladtok egy kristály-portál belsejébe. Látjuk azt, hogy sokan közületek nem fogják fel teljesen a portálok koncepcióját. "Azt jelenti-e ez, hogy egy lyuk van a hátsó udvaromban? Vagy egy kört jelent ez? Mit jelent ez pontosan?" Mi is szeretnénk, ha pontosan kimondható lenne, hogy mi mindent jelent ez, de ha így tennénk, csak elvennénk tőletek az erőtöket. egyszerűen értsétek meg, hogy a fizikai térben lehetséges az átjárás tér és idő között. Időnként ezek [az átjárók] ott hevernek a földön, időnként ott vannak fenn, veled szemben egy hegyen. Időnként keresztülmennek a nappalid falán. Bárhol legyenek is, meg fogod érezni ezeket az előtted álló napokban. Figyeld a fény törését, segít neked észrevenni. Nemcsak azt leszel képes érzékelni, hogy hol formálódnak ezek a portálok, hanem képessé válsz a magok elvetésére is, hogy magad is létrehozz és működtess ilyet. Ez az amiért azt kérjük, hogy foglalkozzatok ezzel a praktikus eszközzel, amely nagyon jól használható mindennapjaitokban. ez egy ötödik dimenziós gyakorlati eszköz, amely ajtót fog nyitni a harmadik és az ötödik dimenzió között. Kristály-portáloknak nevezzük ezeket, mert a kristály az Otthon energiája.


A sokdimenziós idő megtapasztalása.


Lehetséges az időutazás? Természetesen igen - bár sokkal egyszerűbb ez, mint gondolnád. De azért, hogy ezt beláthasd, el kell távolodnod a lineáris időkoncepciótól. Eddig mindig azt hitted, hogy az időutazás előre és visszavisz a lineáris időben. Most azt kérjük tőled, kezdd el megérteni, hogy ténylegesen több, mint egy pont létezik az időben. A többszörös időkeretben való létezés koncepciója van a legközelebb [a valósághoz], amit át tudunk adni nektek. A kristály gyermekek ösztönösen tudják, hogy kell ezt tenni. az emberiség egésze is hamarosan megtanulja ezt, ahogy kristály tulajdonságaitok aktiválódnak. Úgy realizálódik ez, mint az emberiség kollektív vibrációja, magával a Földdel együtt, és az összes vibrációs szint megemelkedik egy olyan pontig, ahol képesek lesztek ezt saját valóságotok részeként elfogadni.

Mindaz, amit létrehoztok azon, amit játékasztalnak neveztek, hologramként kezdődik, a megfelelő szögben terjedő, egymást metsző fények illúziójaként. Az ortogonálisan (vagyis merőlegesen) önmagukat metsző fények létrehozták azt a hologramot, melyet ti a Föld bolygó játékasztalának hívtok. Először minden, mint gondolatforma kezdődik, ahogy Írásaitokban is van. Írva vagyon: "Isten megteremtette eget és földet." Kérjük értsétek meg, hogy az összes dolog - ahogy ti ismeritek azokat - először egy gondolatforma volt. Ez az éterekben kezdődött, és azon keresztül jőve teremtődött az, amit fizikai valóságnak hívtok, melyben a játékot játsszátok. Azt mondjuk nektek, hogy illúzió az, amit a játékotokban játszotok. Ó igen, tudjuk, hogy időnként nem olyan, mint ha illúzió lenne. Időnként úgy érződik, mint egy téglafal, aminek éppen nekiütköztetek. Legyetek magatokkal türelmesek. Viseltessetek magatok iránt ugyanazzal a feltétel nélküli szeretettel, amelyet mi tanúsítunk irántatok, minden alkalommal, amikor hozzátok szólunk. A legmagasabb célunk, hogy emlékeztessünk benneteket saját ragyogásotokra. Ha megértitek, hogy magas megbecsülést élveztek, amiért itt vagytok és játsszátok a szabad akarat játékát, meg fogjátok érteni, hogy legjobb helyen vagytok az Univerzumban. Ez nem könnyű. Ha könnyű lenne, mindenki meg tudná tenni. De mert így van, csak a nagyok legnagyobbjai képesek lejönni, és játszani a szabad akarat játékát. Mostantól teljesen új szinteken folytatjátok a játékot, és ez a kristály-portálokon keresztül fog bekövetkezni. Ezek a kristály-portálok megnyitják az ajtót az újonnan aktiválódó kristály-vibrációk számára is. Emiatt sokan - a már ideérkezett előőrsökből, akik részleges kristály-tulajdonságokkal jöttek - egyre többet fognak aktiválni saját kristály-tulajdonságaikból.


Felelősség - az erő kiegyensúlyozója


Azon dolgok jó része, melyet intuíciónak neveztek a világotokban, szokványossá vált. Tudjátok, hogy közületek mindenki képes erre. Ezeket az üzeneteket, melyeket áthoz az Őrző [a közvetítő Steve Rother], ő channelingnek nevezi, és mi megengedjük ezt neki, tiszteletben tartva szabad akaratát, bár mi azt mondjuk, hogy ez a szó túl titokzatos, mert ez egy praktikus kommunikáció és ti mindannyian egyenként is ugyanilyen kapcsolatban vagytok. Ki fogjátok ezt fejleszteni. A legnehezebb ebben nektek, hogy megtanuljátok a bizalmat. Ahogy azonban ezek a portálok egyre jobban megnyílnak és összekapcsolódnak egymással, az interdimenzionális idő viszonylatai nyilvánvalóvá válnak mindannyiótok számára. Elkezditek majd látni a kapcsolódásokat, és megtanuljátok, hogy tudatosan hogyan kapcsoljátok hozzá ezeket önmagatokhoz. Ez az igazi hatalommal való felruházás [empowerment].

A felelősség a hatalom [viselésének] egyensúlya. Így egyszerű az egyenlet. Ha növelni kívánod személyes erődet, találd meg a módját, hogy megnöveld saját felelősségedet. Ne várj a portáloktól valami mágikus dolgot, ami meg fogja változtatni az életedet. ehelyett először változtasd meg az életedet, aztán vesd el a magokat a jövendőbeli éned számára a portálban. Ez fog visszavinni az időben. Ez meg fog neked mutatni számos önmagaddal való kapcsolódási pontot. Ezek a felelősségteljes cselekedetek kitágítják az idő lineáris folyosóját, hogy sokkal többet magába foglalhasson a körkörös idő teljes köreiből, többet annál, amit valaha is láthattatok. Mostantól kezdtek el bepillantásokat nyerni ezekbe a dolgokba. Miközben így tesztek, elkezditek majd azt is meglátni, hogy változnak a belső összefüggések személyes teretekben. Nem csak körülöttetek kezdődnek eltolódások és változások, de saját fogalmaitok is jobban meg fognak változni, mint a múltban, azzal kapcsolatban, hogy mi a fontos számotokra. Ez egy igazi evolúciós folyamat, ahogy a legtöbben közületek többet változtak az utóbbi öt évben, mint előtte az öt utolsó inkarnációban. És azt mondjuk nektek, hogy ez még csak az ajtó kinyílásának kezdete. Olyan iramban fejlődtök, amilyen soha korábban nem volt látható. Ez teljességgel példátlan a "Minden Létezőben". A kezetekben tartjátok a tollszárat. Éppen most megmártottátok a tintában, és a pergamen felett tartjátok. Úgy írjátok meg a jövőtöket, ahogy megírjátok. Nekünk, az összes angyalnak sokszor nincs más dolgunk, csak hátra állunk és tapsolunk. Igen, tudjuk hogy az észlelési érzékenységetek szintje megnőtt, míg a toleranciátok jelentősen lecsökkent. Tudjuk, hogy ez sokatok számára nagyon nehéz, de azt mondjuk nektek, hogy ez csak ilyen módon mehet végbe. Minden növekedés fájdalommal jár. Akárhogy is, a szenvedés a tapasztalat egyik választható része.


Kristály-energiátok aktiválása


Már beszéltünk a kristály gyermekek és a kristályportálok összefüggéseiről, de nem beszéltünk még arról, hogyan függ ez össze veletek. Noha közületek sokan hordoznak kristály-tulajdonságokat, ezek a kristály-tulajdonságok közületek mindenkiben aktiválódni fognak. A Föld egésze, a teljes Játékasztal és lakóinak mindegyike kristályossá válik. Tudósaitok is éppen most kezdik látni, hogy a biológia és a növényi élet egyre inkább kristályos formát vesz fel. Igen, sokan közületek azt hiszik, hogy ez egy új felfedezés. Ez azonban nem új felfedezés. Ez a fejlődés új szintje. Ez az, amivé váltok, és ez teszi lehetővé, hogy sokkal hatékonyabban rákapcsolódjatok az Univerzális Energiára. Észrevehettétek, hogy a "kristály" szót a magasabb energiák leírására használjuk. Azért van ez így, mert a kristály-struktúra az Univerzális Energia tökéletes vezetője. Ha megértitek, hogy minden teremtőképesség ezen az Univerzális Energián jön keresztül, és ha meg tudjátok növelni saját kapcsolódásotokat ehhez, ez mágikussá válik. Kérjük, hogy értsétek meg, hogy ti vagytok az egyedüliek, akik képesek [a gondolatformákat] az éteri birodalmakból áthozni a saját energiavezetéketeken a Földre, és ezáltal teremteni. Ez az a folyamat, melyen keresztül mostanáig teremtettetek. És most elindultatok egy másik irányba. Lehetséges, hogy találkozzátok a jövőbeli Énetekkel ezekben a portálokban. Lehetséges, hogy elvessétek a magokat önmagatok számára, amit ti fogtok learatni. Hirtelen megláthatsz egy kristályt az asztalon, és felismered ennek mélységes jelentését. Nem tudod mi ez, de egyszer csak tudod, hogy itt van. És megkérdezed a körülötted levőktől, hogy "Te tettél egy kristályt az asztalomra? - Nem, de igazán gyönyörű kristály." Meg fogod látni az energiát, amelyet elültettél önmagad számára. Képzeld el legmagasabb lehetőségeidet. Merj álmodni. Merd elérkezni addig, hogy a szenvedélyed az, amit gyakorolsz az összes idődben. Találd meg azokat a dolgokat, melyek a szívedet ösztönzik, és találd meg annak módját, hogy ezt megoszd más emberekkel. Találj módot arra, hogy információkat nyerj és kapcsolatba lépj az Univerzális Energiával, a saját, általad létrehozott téridő-portálodon keresztül.


Kristály-portál létrehozása


Az energia egyik formája az általatok internetnek nevezett, a bolygótokon sokotokat összekapcsoló hálózat. Ez egy ember által létrehozott hálózat, a kommunikáció olyan formája, melyről a kezdetekben senki sem álmodott. Ahogy az idő előrehalad, ez a hálózat folytatja evolúcióját, csakúgy, mint az emberiség egésze. Amikor ez elér egy bizonyos vibrációs szintet, a hálózatot alkotó fizikai vezetékek fénnyé válnak, és fényhálózattá válnak, amely mindannyiótokat összeköt, és emulálja [utánozza] az Univerzális Energiát az ötödik dimenzió fizikai birodalmában. Egy idő múlva maga a tényleges fény integrálódik gondolati mintázatokká. A vicces az, hogy lehetnek még problémáitok a spamekkel [kéretlen reklámlevelekkel], de később meg fogjátok oldani. Azt mondjuk nektek, hogy a szívetek energiája, szétoszlatva ezen ember készítette hálózat mentén sokkal hatékonyabb lehet, mint amit lehetséges felfogni. Ez az Otthon energiája, amely mágiát hoz létre a Föld bolygón. Elragadtatásunkban csak tapsolunk szárnyainkkal minden cselekedetek után. Fogalmatok sincs a saját ragyogásotokról. Próbáljátok meg felfogni, kik is vagytok valójában, ahogy mi is megkíséreljük elmondani, de nem sikerül, mivel ez a fátyol része, ti pedig szándékosan megfeledkeztetek róla. De a fátyol vékonyodik. Ezt éppen saját teremtéseteken keresztül éritek el. Áthaladva ezen téridő-portálokon, és szándékotokkal létrehozva portáljaitokat, megragadjátok az energiát és mozgásba hozzátok - ez most a ti dolgotok. Hadd szóljunk most azokhoz, akik még nem hoztak létre szándékukkal portált, és hadd adjunk nekik néhány javaslatot, hogy hogyan tehetik meg.


Az egész Föld bolygón vannak mágikus pontok - forró pontok [hotspots], ahogy Tyberonn[?] nevezi azokat. Ezek mágikus energiák, melyek speciális helyeken léteznek. Sokat felismertetek közülük, ahogy spirituális élményeket szereztetek ezeken a helyeken. De van egy dolog, amit tudatni kívánunk veletek ezekről a pontokról - hogy ezek mozognak. Ezek nem mindig definiálhatók, mint tér- vagy időbeli szingularitások [matematikai szélsőértékek] - úgy, ahogy azt ti tudjátok. Ezért értsétek meg, hogy minden időszakban bukkannak fel újabbak, a régiek pedig elmozdulnak új helyekre. Nem fontos, hogy meghatározzátok, hogy pontosan hol vannak, csak az hogy megérezzétek, amikor ott vagytok. Ha ilyen mágikus térben találod magad egyszerűen a saját hátsó udvarodban, és felnézel az égre, és érzed mindannak jelenlétét, ami Te vagy abban a pillanatban - akkor tudd, hogy egy portálban vagy. Bár előfordulhat, hogy két óra múlva nem lesz már ott a portál, ebben a pillanatban benne vagy. Vegyél ki valami mágikusat ebből a portálból. Fogj egy követ, vagy egy kristályt. Tépj egy fűszálat, vagy egy virágot. Bármi, amit választottál, elhozza az energiát ebből a térből, hogy szándékoddal létrehozz egy portálta saját magad által választott térben. Vesd el a kristály-energia magjait a saját portálodban, és tedd mindezt a saját rituáléddal. Nem adunk neked eszközöket, nem mondjuk, hogy lépj hármat jobbra, majd hármat balra, aztán hajolj meg a Nap felé, és elkészültél a portállal. Intuitív módon tudod, hogy hozd létre a saját portálodat. Ez az egész nem a miszticizmusról szól, hanem a saját szándékodról. Ez az, ahogy teremtesz.


Szándékozd, hogy hozzákapcsold a portálodat mindazokhoz, amelyek már működnek. És aztán menj oda hozzá, és erősíts meg minden nap. Menj oda, hogy megfiatalítson, kapcsolódj hozzá, és becsüld meg azt a teret. Aztán amikor készen vagy, helyezd el a megszentelt térbe szándékod saját kristályait. Ez be fog lépni a MOST időbe, és bárhová teszed, találkozni fog jövőbeli, vagy múltbeli éneddel. Így cselekedve aktiválod saját interdimenzionális képességeidet. Szívedből merítsd ehhez az energiát. Szedd össze az összes szeretetet, ami benned van, és helyezd el a portálban és eközben küldd nagyrabecsülésedet a jövő- és múltbeli énednek. Ez egyike lesz a kristály-portálok első gyakorlati felhasználásának - és látni fogod, hogy valósággá válik. Látjátok, így teremtik az emberek a problémáikat a valóságban. Ti még az gondoljátok, hogy ez igazi. De nem az. Mindaz, amit magad előtt látsz, a játékasztal illúziója. Ez csak idáig, a három dimenzióban létezett, és mindez továbblép most az ötödik dimenzióba. Ahogy elmozdulsz, kiterjeszted kapcsolódásodat az időhöz és a térhez. Ez az, ami most változik, és a ti felelősségetek, hogy mindez a legmagasabb szándékotokkal, szenvedélyetekkel és örömötökkel menjen végbe. Ha ilyen felelősséggel találod meg ezeket a dolgokat önmagadban, módot teremtesz saját hatalmad elérésére - hiszen ez a felelősség maga a hatalom egyensúlya. Először magadon dolgozz. Legyél Te az első. Aztán tudsz másoknak segíteni.


A hatalom elérésének második hulláma


Azt fogjuk mondani nektek, hogy miközben ezek a portálok megkezdik egymáshoz való kapcsolódásukat, ezalatt egy teljesen új energiaformát fogtok létrehozni. Hozzátok ezeket mozgásba még ma. Tegyetek valamit az életetekben, hiszen ezek a szavak, amelyeket hallotok, vagy olvastok most, nem többek, mint szavak. Nincs bennük semmi mágikus. Ne fordulj hozzánk, hogy teremtsük meg számodra a jövődet. Te tetted meg ezt, messze túl bármely elképzeléseden. Vállalj felelősséget saját életed megteremtéséért, és találd meg saját boldogságodat, hiszen ebben van a mágia. Nincsenek tovább vezetők. Meg kell most tanulnod önmagadat vezetni. Ez a hatalom elérése második hullámának mágiája. A vezetők követéséről térj át önmagad követésére. Annak, amit mondtunk, csak azokat a részeit fogadd el, melyek a szívedben rezonálnak, és találd meg ezek gyakorlati felhasználását saját életedben. Ez a teremtők mágiája.


Ahogy folytatódik a játékasztalon a játék, úgy fogod találni, hogy változnak a dolgok. Fel fogod ismerni az evolúciós folyamat evidenciáját, amiről beszéltünk. Oszd ezt meg másokkal. Írd le. Fesd meg képeken. Készíts róla fotókat. Játszd el zeneként. Írd meg könyvként. Osszátok meg egymással minden olyan formában, amilyenben csak képesek vagytok, mert miközben megcsapoljátok az Univerzális Energiát, úgy fogjátok találni, hogy új dolgok áradnak be a saját szívetekbe, hiszen ti aktiváltátok a kristály-portálokat. Ez már elkezdődött, és mi annyira büszkék vagyunk rátok. Csak annyit tudunk nektek mondani, hogy az Otthon energiája, és mindazok, akiket szándékosan magad mögött hagytál, nagy büszkeséggel figyelik minden mozdulatodat. Az összes dimenzió minden lényére hatással van, amit most tesztek. Már megnyertétek a játékot, és most választjátok azt, hogy teljesen új szintekre viszitek. Azokkal a szavakkal, amelyek az Őrző [vagyis a közvetítő Steve Rother] számára valami nagyon mélységeset jelentenek, mindezt megosztjuk most veletek. Isten áldjon benneteket. Isten áldjon mindannyiótokat.


Tudjatok róla, hogy "hátszeletek" van. Gyakoroljátok a hálás elfogadás művészetét, és vigyétek be [a szívetekbe], hiszen ti vagytok, akik azt választottátok, hogy előre viszitek az energiát. Az Otthon köszönt benneteket. Most már csak három javaslatot hagyunk nektek:

Kezeljétek egymást a legnagyobb fokú megbecsüléssel. Tápláljátok egymást minden lehetőséggel. tudjátok, hogy egy csodálatos játékot játszotok, és hogy az egész alapeszméje az, hogy boldogok legyetek, és élvezzétek a közös játékot.


Espavo.


a Csoport


(Fordította: Szigeti Antal)