2004. április 15.


Különleges kérés
Copyright 2004. Steve Rother. Ez az információ egészben vagy részben, ingyenesen terjeszthető, azzal a feltétellel, hogy semmilyen díjat nem számítanak fel a terjesztéskor és ezt a figyelmeztetést csatolják az üzenethez. Mikor ennek az anyagnak csak egy része kerül felhasználásra, kérjük tüntessék fel, hogy ez egy rövidített változat és az olvasó megtalálja az eredeti és teljes változatot a
www.Lightworker.com/beacons/ címen. Támogatjuk a nyilvánosságra hozatalt, az újranyomtatáshoz engedély nem szükséges, de kérjük értesítsen róla bennünket a következő címen: Email Lightworker
A Csoportról további információ a
http://www.Lightworker.com címen található vagy a Fénymunkáson keresztül a következő telefonszámon: (858) 748 5837. Köszönet a fény terjesztéséért!

~Egy csillag halála~

Párhuzamos fény egy párhuzamos univerzumbólÜdvözlet Otthonról!


Amint mindegyikőtök kapcsolatba lép lelke legmélyével, minden egyes lélegzettel új valóságot hoztok létre, mivel Isten belélegzése megkezdődött. Ti magatok hoztátok mozgásba és most láthatjátok majd a valóságot, amit ma teremtetek. Több szépség vesz körül benneteket, mint amennyiről valaha is tudni fogtok, mivel új látóképességetek mellett is a fátyol stabilan működik. De kedveseink, mikor egymás szemébe vagy szívébe néztek, akkor láthatjátok meg Istent. A mai naptól kezdve ilyen kép tükröződik majd vissza, mert az energia 2003 augusztusától növekszik. A főbb változások megkezdődtek. Az energia azért érkezik, hogy láthassátok a valóságot, amit magatoknak teremtetek. Most pedig olyan módon lendül mozgásba, hogy valóban képesek legyetek használni – elindulásával megteremtitek minden egyes napotok minden egyes lépését. Ma kezdődött el!


Párhuzamos univerzum – párhuzamos fény


Számos alkalommal beszéltünk már a megnyílt energiaportálokról. Felvázoltuk hogyan működnek az interdimenzionális valóságok. Elvetettük a magvakat, hogy segítsünk nektek megérteni, nem vagytok egyedül és egyidejűleg számos valóság létezik egymás mellett a párhuzamos univerzumokban. Most a párhuzamos fényről fogunk beszélni, mivel az energia megérkezett és most tökéletes az alkalom arra, hogy lássátok hogyan is működik. Kapcsolatotok az Univerzális Energiával erősebb mint valaha. Ez a kapcsolat az Univerzális energiával köt össze benneteket, de összekapcsol titeket minden egyes fűszállal is. Összekapcsol benneteket a sziklákkal. Összekapcsol benneteket a hegyekkel. Összekapcsol benneteket a Nappal. Ez az energia, az Univerzális Energia folyik mindenütt és köt össze mindent mindennel. Mikor elkülditek teremtéseteket az Univerzális Energiába, az olyan, mint egy hullám a szövetben, és pontosan abban a formában tér vissza hozzátok. Ez a teremtés folyamata.


Azzal a szándékkal léptetek be a fátyol mögött zajló Játszmába, hogy megfeledkezzetek önnön nagyszerűségetekről. Eddig jól csináltátok, a fátyol terveiteknek megfelelően működött. Mi azért vagyunk itt, hogy emlékeztessünk benneteket nagyszerű mivoltotokra. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk megérteni, hogy ismét magatokhoz vehetitek hatalmatokat, még akkor is, ha a fátyol működésben marad. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek, teremtőknek, dolgozni saját energiátokkal, mivel az idő éppen alkalmas egy újabb nagyszerű teremtés elindítására. Ezért beszélünk nektek arról, hogyan működik valójában az élet. Mert mikor nagyobb rálátással rendelkeztek, képessé váltok megérteni és megragadni az előttetek álló jót a mában.


Érzelmi hullámvasút


Oh, mennyien mondják: „Olyan érzelgős vagyok mostanában, nem értem, valami gond van az energiával.”. Amikor rájöttök, hogy valóban az Univerzális Energia részei vagytok, akkor értitek majd meg, hogy mindennel és mindenhol osztoztok ezen az energián. Az Univerzális Energiával erősödő kapcsolatot érezni fogjátok az érzelmi testetekben. Értsétek meg, hogy ahogy kapcsolatotok az Univerzális Energiával megváltozik, az energia is mindig megváltozik. Így aztán előfordulhat, hogy az érzelmek sosem látott magasságokba csapnak egy ideig. Az erős érzelmek beáramlásáért azonban nem egyedül az Univerzális Energiával való szorosabb kapcsolat a felelős. Az idő és tér más dimenzióiban egyéb történések bontakoznak ki, amik hullámokat keltenek az Univerzális Energiában, amit ti aztán érzelmi kavarodásként éltek meg. Még az energia mozgásával kapcsolatos jelentéseket is figyelitek, vagy próbáltok párhuzamot vonni érzelmeitek és a külső események között, mint például a napkitörésekkor beérkező kristályenergiával, néhány nappal később is izgatottnak és érzelmekkel telinek érezhetitek magatokat. Értsétek meg, hogy az érzelmek beáramlását nem csak a ti valóságotokban történtek idézik elő, hanem a párhuzamos valóságokban zajló események is. Nagyjából, úgy ahogy a bolygótokon történt nagy tragikus események eljuttatták az emberiség nagyobb részének érzelmeit a párhuzamos valóságokba, ahol szintén érezték ezeket a tragédiákat, bár nyilvánvaló okuk nem volt rá. Hasonlóképpen éltek át ti is ilyesmit. Szeretnénk megosztani veletek ezzel a folyamattal kapcsolatos információkat, mivel jelenleg óriási mennyiségű energia érkezik hozzátok a párhuzamos univerzumokból. Ezen ’multiverzumok’ mindegyikében található egy jelenség, amit párhuzamos fénynek hívunk. Ez a fény kapcsolja össze az összes érzelmet az összes valóságban. Amikor felfogjátok mi is ez és megértitek a folyamatot, módosíthattok majd a saját életeteken, hogy teljesen integrálhassátok. Vegyétek sorra az eseményeket, amik negatív kihívás elé állítottak benneteket és találjátok ki hogyan hasznosíthatnátok pozitívan ezeket, mert ez a hatalom elnyerésének folyamata. Ezért vagytok itt.


Kedveseink, a tükörbe néztek és azt kérdezitek: „Miért jöttem, mit kell tennem? Miért vagyok itt és mi a célom?” Azt válaszoljuk, hogy a felelet mindig is előttetek volt, és most eljött az ideje, hogy szándékotok teljességében belépjetek. Most lehetőségetek nyílik az Univerzális Energia hullámait kapni és küldeni, amik a párhuzamos univerzumok között mozognak oda és vissza. Hogy segítsünk megérteni a jelenlegi helyzetet, hadd meséljünk el nektek egy történetet.


Egy csillag halála ~ Leilu, Amarah és Trudge


Leilu egy a harmincas évei elején járó fiatalember volt. Családot alapított, jó állása volt és alapjában véve szerette a feleségét. Még a munkáját is szerette! Leilu minden nap munkába indult és élvezte az emberek társaságát, akikkel együtt dolgozott, mert munkája megkövetelte a négyszemköztiséget. Bár nem a hagyományos módszertan szerint, de Leilu gyógyító volt. Aztán Leilunak lehetősége nyílt újabb területeket megismerni és elkezdeni tanítani. Általában miután hazaért, feleségével beszélgetésbe fogtak. Amarah az ajtóban üdvözölte őt. Amarahnak jutott a családi otthon fenntartásának gyümölcsöző, ám kemény munkája. Amarah minden nap azzal a kérdéssel várta: „Szívem, milyen napod volt?” Ezután megosztották egymással a nap történéseit, a vidám és szomorú pillanatokat. Leilu és Amarah kapcsolata jól működött és együtt dolgoztak azon, hogy szerelmük árnyékában növekedhessen családjuk.


Egy idő után Leilu azon kapta magát, hogy már nem olyan örömmel megy munkába, mint korábban, mert olyan dolgok kezdtek történni, amik megváltoztatták nézőpontját. Azt vette észre, hogy egy bizonyos időszak után az emberek kezdtek nagyon furcsán viselkedni. Rendkívül nyomott hangulatban voltak, minden látható ok nélkül. Habár nem gondolta magáról, hogy különösebb pszichológusi képességekkel bírna, egyre gyakrabban találta magát ebben a helyzetben. Az emberek fura időpontokban jelentek meg az irodájában és egyszerűen könnyekben törtek ki. Leilu képtelen volt rájönni mi folyik. Nem értette mi történik, de minden tőle telhetőt megtett, hogy az emberek jobban érezzék magukat, hogy megerősödjenek, segített egy magasabb nézőpontból életükre tekinteni és segített nekik a mostban élni. Nagyon rövid idő alatt Leilu, ha beosztását tekintve nem is, de a munkában vezető szerepet kapott. Keményen dolgozott, mivel úgy tűnt számára, hogy akkoriban mindenki hatalmas stressz alatt áll. Nem tudott rájönni, hogy vajon ő vonzotta-e be életébe vagy a valóságban is tényleg mindenki a szokásosnál nagyobb stressztől szenvedett. Bármi is volt az oka, hatalmas volt a nyomás és az idegek pattanásig feszültek.


Minden nap, mikor hazatért, Amarah és a fiuk a legnagyszerűbb feltétlen szeretettel üdvözölték. Amarah érezte a stresszt és férje fájdalmát, de tett, mintha hangterelő lemez volna, nem vette át a nyomott hangulatot. Jól dolgoztak együtt és Amarah rengeteg nyomást vett le Leilu válláról, ami lehetővé tette számára, hogy különlegeset alkosson az emberekkel, akikkel naponta érintkezett. Amarah azt mondta: „Minden rendben lesz szívem. Különleges dolgokat teszel.” Leilu pedig azt mondta: „ Remélem is, mert nem tudom képes vagyok ezt a fajta stresszt folyamatosan, hosszú távon elviselni. Olyan nehéz és magam is annyira érzékeny vagyok mostanában. Azért tudom megőrizni az egyensúlyom, mert annyira lefoglal mások segítése. Egyszerűen nem értem, hogy mi történik.”


Néhány hónappal később, mialatt a nyomás egyre növekedett, Amarah végül bevallotta Leilunak, hogy ő is nagyon érzékennyé vált. Olyan gondolatai is támadtak, amilyenek korábban soha, például, hogy véget vet az életének. Úgy tűnt hirtelen mindenki az élet magasabb célját kutatja – mintha egy játék végéhez közeledtek volna. Amarah azon tűnődött, vajon a megfelelő helyen van-e, és a megfelelő dolgokat teszi-e?


Aztán ott volt a fiuk. Nagy srác volt, nagy testtel, amire szüksége is volt, hogy a benne rejlő rengeteg energiát hordozni tudja. Bár gyengéd fiú volt, gyöngéd természettel, fizikai megjelenését illetően nagy volt és neve is jól illett az általa képviselt energiához. A neve Trudge volt. Az utolsó feszült hónapok alatt Trudge gyakran próbálta anyját vigasztalni. Medveszerű, hatalmas ölelésbe vonta testét és közben szinte hallani lehetett anyja csontjainak ropogását. Tudta, ha csak kis időre is, de leveheti anyja válláról a terhet, könnyíthet az életén. Trudge semmit sem szeretett volna jobban, mint hogy anyja felismerje: van az életének célja és értelme.


A szélsőséges érzelmek maradtak és úgy tűnt, mintha furcsa módon egyik emberről a másikra ragadnának, mintha az emberek egymásnak adnák át őket. Az embereknek folyamatosan egyre több kihívással kellett szembenézniük életük minden területén és ez érződött Leilu munkahelyén is. Hazatért és együtt dolgozott Amarahhal, aki olyan szorosan testébe zárta az energiát, hogy nem is jött rá mi történik, míg Trudge oda nem ment hozzá és jó erősen meg nem ölelte. Trudgenak, bár csak nyolc éves volt, megvoltak a maga problémái. Rendkívül levertté és végletesen depresszióssá vált, ami egyáltalán nem volt rá jellemző. Mivel normális esetben lénye derűs volt.


Bár Trudge egész életében nagy méretekkel bírt, észrevette hogy mostanában az emberek megrémülnek tőle, ami korábban nem fordult elő. Minél jobban szeretett volna egyszerűen csak kijönni az emberekkel, annál inkább úgy tűnt, hogy ez egyre nehezebb számára. Trudge azt tapasztalta, hogy a kisebb gyerekek egyre gyakrabban húzzák őt és próbálnak vele verekedésbe keveredni minden valós ok nélkül, mintha az osztály legnagyobb fiújával szemben szeretnének bizonyítani. Hamarosan sokak céltáblájává vált, akik rá összpontosították félelmüket. Hamarosan ő is rettegni kezdett, amihez nem volt hozzászokva.


A következő hónapokban Leilu családjának energiái nagyon feszültté váltak. Egyik este a közösen elfogyasztott vacsora felett megosztották egymással a nap történéseit és próbálták a történtek értelmét megtalálni. Trudge azt mondta: „Anyu, minden rendben lesz. Ne aggódj!” Amarah pedig azt mondta: „Leilu ne aggódj! Egy nap majd saját vállalkozásba kezdesz és akkor nem lesznek olyan problémáid, mint most.” Leilu pedig munkába ment és azt mondta a hozzá bátorításért forduló embereknek, hogy ne aggódjanak. Valójában azonban a dolgok nem fordultak jobbra. Olyan volt, mintha csendben mindenki felett sűrű köd gyűlt volna. Amarah arról beszélt legjobb barátjának, hogy átvészelné ezt a nehéz időszakot, ha tudná mi történik és miért. Ez az energia nem volt normális. Az érzelmek és az idegek pattanásig feszültek, mindenki kételkedni kezdett magában, és kezdték elveszíteni a reményt. A bűncselekmények száma drasztikusan emelkedett, bár nem az erőszakos tetteké. Mintha az emberek azt mondták volna: „Mi értelme?” Széljegyzetként érdemes megjegyezni, hogy ezalatt az idő alatt a kreativitás virágzott. Gyönyörű dalok születtek, és a legcsodálatosabb művészeti alkotások bukkantak fel. Úgy tűnt a nyomás mindenkiben felkavarta a kreatív energiákat.


Aztán egy este a családot a nagy csarnokba hívták. A nagy csarnokban gyűlt össze a szomszédság jelentős része, ha valami megvitatnivalójuk támadt. Valaki bekopogott az ajtókon és rendkívüli ülésre hívott mindenkit a nagy csarnokba. Amarah azt gondolta különös, hogy házhoz jöttek. Mire megérkeztek már ezrek gyűltek össze a csarnokba. Sokkal többen a csarnok befogadóképességénél és sokkal többen, mint ami egy ilyen fajta gyűlésnél megszokott volt. A város polgármestere állt a színpadon és beszélni kezdett, belefogott egy történetbe. Egy történetbe bolygókról, naprendszerekről és csillagokról. Történetként mesélte el, talán azt gondolta így könnyebben megértik az emberek. Nagy türelemmel hallgatta mindenki a történetet. A polgármester viselkedéséből látszott, hogy ez a történet mindannyiuk számára fontos. Bolygójukat Akarrunak hívták, és körülbelül ellipszis pályán keringett napjuk körül. A keringési pályának köszönhetően az évszakok szélsőségesek voltak és technológiájuk nagy részét arra használták, hogy alkalmazkodjanak az évszakok változásához. A közelmúltban az ilyen eseményeket elemző tudósoknak tudomására jutott, hogy a keringési pálya megváltozott. Mire a polgármester befejezte a történetet nyilvánvalóvá vált, hogy jó esély van arra, hogy Akarru napjának haldoklása megkezdődött.


A történetet követő csend pillanataiban mindenki érezte, ahogy a teremben lévő energia lassan félelemmé alakult. A polgármester mindenkit arra biztatott, hogy lássák el napi feladataikat, dolgozzanak tovább, de ekkor már szavai süket fülekre találtak. Sokan megrémültek, sokan megkönnyebbültek, mert tudták hogy ők és a körülötte lévők érzéseit az a tény határozta meg, hogy Akarru a végét járja. Hamarosan meghal egy csillag és ez az ő csillaguk.


Leilu, Amarah és Trudge csendben tértek haza. Leilu és Amarah összefonódtak és úgy szeretkeztek, mint azelőtt soha. A következő reggelen arra ébredtek, hogy Trudge az ágyukba ugrik és mindkettőjüket megöleli, így kívánva jó reggelt. Újabb nap kezdődött, egy nap, amit ünnepelhettek.


Az Univerzális Energia vonzása


A történet, amit elmeséltünk igaz, és éppen most zajlik. Mindazonáltal, nem a ti napotokról van szó. Szimultán sok párhuzamos valóság létezik. A multiverzumokat összeköti az Univerzális Energia, ami mindent egybefon. Az univerzumban bekövetkező változások az Univerzális Energiában kezdődnek, mert mikor valami elpusztul, akkor születik is valami. Mikor az univerzum egyik oldalán elindul egy hullám, az a másik oldalon megjelenik egy dudor. Az Univerzális Energia az ok-okozat összefüggés alapanyaga és motorja, amiben minden létezik. Habár a Föld napja és Akarru napja rezgésüket tekintve egyívásúak, a végeredményt tekintve azonban különbözőek lesznek a hatások. Akarru napja egy életciklus végére ért. Mivel az Univerzális Energia mindent összekapcsol minden dimenzióban, a Föld napja Akarru napjának haldoklási energiáját használja arra, hogy extra életerő energiát pumpáljon a Földre. Ez a Kristály Energia, ami az elmúlt három évben bolygótokra érkezett napotok napkitörésein keresztül, és ami segít nektek magasabb rezgésszámú állapotba kerülnötök. Az Akarruról származó energia – beleértve Leilu, Amarah és Trudge energiáit is – egy erős húzó hatást váltanak ki az Univerzális Energiában, ez váltja ki a Földön mostanában az erős érzéseket. Egyúttal ez a legnagyobb ajándék is, amit kaphattok. Mielőtt megtudták volna mi okozza feszültségüket, mindenki az élet értelmét kereste az Akarrun. Az az érdekes, hogy a tény hatására, miszerint már csak korlátozott mennyiségű idő áll a rendelkezésükre, mindenki spirituálissá vált. Az ebben a szép, hogy abban a pillanatban az egész bolygó kezdett megváltozni. Először az emberek rettegni kezdtek és őrültek módjára próbálták megtenni azokat a dolgokat, amikről remélték, hogy majd egy nap megtehetik, mivel most tudták, hogy úgyis meghalnak. Nem sokkal ezután azonban elcsendesült az Univerzális Energia első hulláma és az emberek rájöttek, hogy ideje visszatérni a lélekhez. Az Akarru népe új fókuszt talált. Minden egyes lélegzetüknek új jelentése van.


Kedveseink, értsétek meg, hogy okkal meséltük el nektek ezt a történetet. Akarru végzetével és egy csillag halálának energiájával hullám keletkezik az Univerzális Energiában, ami mindegyikőtökre hatással lesz. Már több mint nyolc hónapja zajlik. Akarru távozásának energiáját érzitek. Nem a bolygó elvesztése feletti gyászt érzitek, inkább az Univerzális Energia másik oldalát. Az életenergiát érzitek. Sokan valójában szexuális energiaként értelmezitek és érzitek. Sokan fogjátok érezni, mivel stimulálja a gerinceteken fel-le futó Kundalinit. Attól függően sikerül majd asszimilálnotok ezt az energiát, hogy mennyire vagytok hozzászokva az energiák kezeléséhez. Ha az életenergia, a szexuális energia elrejtéséhez és tagadásához szoktatok, akkor ezután még több rejtegetnivalótok lesz. Ha ahhoz szoktatok, hogy kifejezzétek, akkor ezután még több mindent lehet majd kifejeznetek. Ha ahhoz szoktatok, hogy másfajta energiákká alakítsátok, akkor többféle lehetősére bukkantok, beleértve a nagyobb kreativitást. Kérjük, értsétek meg, hogy az előttetek álló hónapokban érezni fogjátok a bolygótokra érkező plusz életerő energiának ezt a hullámát. A párhuzamos fényen keresztül érkezik meg életetekbe. Hatalmas hullám keletkezett az Univerzális Energiában, amely mindegyikőtökre hatással lesz. Olyan ez, mintha valaki megragadna egy szőnyeget és rántana rajta egyet, és valójában ti még csak most kezditek érezni ezt a hullámot. Éreztétek ennek az energialöketnek a kezdetét és az előttetek álló hónapokban egyre intenzívebben érzitek majd.


A fénymunkások fénybe invitálása


Számos módon hat majd rátok. Néhányan félelmet éreznek majd. Néhányan szeretetet. Néhányan nagy szükségét érzik majd annak, hogy belevágjanak abba, amiért jöttek, bármi legyen is az. Ezért mondjuk nektek, hogy nem lesznek többé rejtett fénymunkások. Az igazság az, hogy szükség van rátok. Ha a felfokozott érzelmek közepette emlékezni tudnátok, hogy ez az egész túlnő rajtatok! Ez egy haldokló bolygó és általatok naprendszerként ismert lény ajándéka. Fogadjátok el ezt az ajándékot, lépjetek előre vele és akkor nem lesz hiábavaló. Mozduljatok, hogy megtaláljátok legnagyszerűbb vágyatok és legnagyszerűbb munkátok energiáját. Ami a legmélyebb érzelmeiket kelti, megengedi hogy a lehető legmagasztosabb célotokat töltsétek be az univerzumban. A teremtés következő szintje már az ajtótok előtt áll. Kezdetét vette és ti indítottátok útjára. A kreativitás ajtaja Akarru halálának következtében kinyílt. Az energiák most belépnek valóságotokba. Arra kérünk még benneteket, hogy használjátok megkülönböztető képességeteket. A megkülönböztetés az élet kérdéseiben hozott, ítélkezés nélküli döntések művészete. Az Új Bolygó magasabb vibrációiban ez a használatos, felváltja az ítélkezést. Az ítélkezés megkívánja tőletek, hogy valamit jónak vagy rossznak címkézzetek és poláris tudatot rendeljetek hozzá, ami az Új Föld magasabb vibrációiban nem alkalmas. Erősebben, mint bármikor arra kérünk benneteket, hogy váltsátok fel az ítélkezést a megkülönböztetéssel. Azért, mert ahogy ezek a lehetőségek belépnek az Univerzális Energián keresztül, ezekkel a hullámokkal az energiában, minden elérhetővé válik. Sok szinten kezditek majd érezni az érzelmeket. Lásd a körülötted élőkön, hogy önti el őket. Itt az ideje, hogy visszalépj egyet és gyakorolj a megkülönböztetés energiájával, azután tanítsd meg másoknak. Válaszd azt, ami táplál! Csak olyan dolgokat válassz, amikkel több leszel, a többit pedig hagyd ítélkezés nélkül! Ne vállald a felelősséget mindenütt mindenért! Ha csak azokat az energiákat fogadod be, amik által több leszel, varázslatos módon teremtményeid és szenvedélyen kellős közepén találod magad.


A fény hatalma


Eljött az idő és azt mondjuk, az energia növekedés valóban nagyszabású lesz. Osszátok meg egymással, hogy hogyan dolgoztok vele! Osszátok meg egymással annak varázslatát, ami nektek bevált! Az Univerzális Energia minden dimenzióban összeköt mindent és mindenkit, az összes emberrel, az összes lénnyel. Osszátok meg egymással sikereiteket és bukásaitokat, osszátok meg egymással érzékelhető gyengeségeiteket és ezek a tulajdonságok válnak legnagyobb erősségeitekké! Ekkor váltok az univerzum lehető legnagyobb hasznára. Ez a mesteriség folyamata. Teremtsetek jól, kedveseink! Legyetek tudatában, hogy nagy részét annak, amit most és az elkövetkező napokban éreztek, még inkább felerősíti majd az Univerzális Energia és bár személyes élményként élitek meg, lesz ami nem rólatok szól majd, tehát használjátok jól megkülönböztető képességeteket. Minden lehetséges alkalommal ragadjatok meg mindent, ami a hasznotokra válik és szeressétek feltétel nélküli szeretettel. Nyúljatok ki és érintsétek meg a mellettetek állók kezét, mert ez hozza most a mennyországot a Földre, üljétek meg az Univerzális Energia hullámait.


Kedveseink, mikor vállaltátok ezt a küldetést, magatokra húztátok a fátylat, ami megakadályozza, hogy megismerjétek önnön nagyszerűségeteket és valódi származásotokat. Életetek nagy részét azzal töltitek, hogy jobban megismerjétek saját lelketek. Sokan körbejárnak. Sokan kerestek és sokan profi keresőkké váltatok. Ismerünk és becsülünk benneteket ezért a szerepért, mert a fátyol magatokra vonása az egyetlen módja annak, hogy Isten megismerhesse önmagát.


A fátylat lyuggató szagok és hangok


Az elmúlt hónapokban az Univerzális Energia intenzitása emelkedett. Ehhez jön még hogy erősödött hozzá fűződő kapcsolatotok is. Sokan közületek kapcsolatba lépnek a portálokkal az interdimenzionális időn és téren keresztül és ez néha aktivál bizonyos szagokat az orrotokban. Sokszor szaglásotokkal azonosíthattok egy dimenziók közötti portált. Arról is szólunk, hogy jobb ha tudjátok, a hallásotok is kezd megváltozni és ha zúgást hallotok, az néha egyszerűen nem jelent többet, mint az Univerzális Energiában mozgó hullámok hatására érkező löketek előjelét. Alkalmanként morajlást és zúgást hallotok majd, éppen az energia beáramlást megelőzően. Kulcsként ajánljuk mindezt, hogy segítsünk megértenetek mi folyik, mert néha őrültnek képzelitek magatokat, pedig nem vagytok azok. Itt vagytok. Játsszátok az emberi lény szerepét, és jól csináljátok. Minden szem rátok szegeződik, mert valóban különleges dolgot tesztek azzal, ahogy asszimiláljátok egy csillag halálát. Azzal, hogy megtapasztaljátok a rajtatok keresztül áramló energiát, kitárjátok az ajtót egy magasabb, nagyszerűbb Föld újabb eseményei és teremtései felé. Köszönjük, hogy elindítottátok!


Már csupán három javaslattal szeretnénk szolgálni. Gondoskodjatok egymásról minden lehetséges módon! Bánjatok egymással a legnagyobb tisztelettel, mivel ti vagytok Isten és ne feledjétek, hogy egy csodálatos Játékot játszotok, ne felejtsetek el jól szórakozni együtt!


ESPAVO


A csoport


(Fordította: Mácz Annamária)