2004. május 15.

Különleges kérés
Copyright 2004. Steve Rother. Ez az információ egészben vagy részben, ingyenesen terjeszthető, azzal a feltétellel, hogy semmilyen díjat nem számítanak fel a terjesztéskor és ezt a figyelmeztetést csatolják az üzenethez. Mikor ennek az anyagnak csak egy része kerül felhasználásra, kérjük tüntessék fel, hogy ez egy rövidített változat és az olvasó megtalálja az eredeti és teljes változatot a
www.Lightworker.com/beacons/ címen. Támogatjuk a nyilvánosságra hozatalt, az újranyomtatáshoz engedély nem szükséges, de kérjük értesítsen róla bennünket a következő címen: Email Lightworker
A Csoportról további információ a
http://www.Lightworker.com címen található vagy a Fénymunkáson keresztül a következő telefonszámon: (858) 748 5837. Köszönet a fény terjesztéséért!

~A harmadik Föld~Üdvözlet Otthonról!

Ah, itt ülünk Otthon, és csodálattal figyeljük, amint szemeink előtt megteremtitek az Otthont. Varázslatos lények vagytok. Magatokban hordozzátok mindannak az energiáját, amit a mennyekben teremtettünk, de a Földön hordozzátok. Tudjátok-e, mennyire csodálatosak vagytok? Értitek-e igazi énetek - akik valóban vagytok - esszenciáját? Azt mondjuk, hogy mától új szerepet vállaltok és hihetetlenül fontos, hogy értsétek. Ezért vagyunk itt veletek, ezért segítünk emlékeznetek. Működésbe hoztátok a teremtés egy teljesen új szintjét, ami másképpen teljességgel lehetetlen lett volna. Mozgásba hoztátok a lehetőségét annak, hogy fennköltebbet teremtsetek annál, amiről valaha is álmodtunk, még akkor is mikor a Játszmát játsszátok. Most pedig egy egész völgyre tekinthettek a meredély széléről, a legmagasabb szikláról, hogy eldöntsétek merre is indultok tovább.Új képességek a Mennyország újrateremtésére a FöldönMindegyikőtök rendelkezik adottságokkal, amiket nem értetek teljesen, mégis kezditek már felfogni azokat. Igen, tisztában vagytok vele, hogy mindegyikőtök egy fontos és teljesen egyedi darabját birtokolja a kirakósnak. Ezért hívunk benneteket a Játékasztal mágusainak. Ezért teremtetek ezen a napon új energiát. A varázslat teljesen új szintekre ér. A Harmonikus Konvergencia és a Harmonikus Konkordancia olyan adottságokkal ruházott fel benneteket, amikről kezdetben nem is álmodtunk. Erről szeretnénk ma nektek beszélni.

Kedveseink, el sem tudjuk mesélni mekkora az izgalom itt a Mennyekben, amint erről beszélünk veletek. Képtelenek vagyunk az előttetek álló lehetőségeket teljes részletességgel ecsetelni, miközben beléptek saját egyéni teremtéseitek hatalmába. Amit nem tudtok, az az, hogy a lélek evolúciójának következő lépcsőjének megteremtéséhez újrateremtitek a Földet. Egy más perspektívát kínálunk. Nem arról van szó, hogy bárminek is a végleges képét nyújtanánk, hanem angyalként egyszerűen az a célunk, hogy hozzásegítsünk benneteket ahhoz, hogy más szemszögből tekintsetek magatokra, az angyalok szemszögéből. Ezt a nézőpontot kínáljuk ma nektek.A szabad akarat Második Bolygója
Ember – Ember(i) Angyal – AngyalTisztában vagytok azzal, hogy mostanáig ti voltatok a szabad akarat egyetlen bolygója. Most azonban van már a szabad akaratnak egy Második Bolygója is, ami egy külön idővonalon mozog, és gyorsan fejlődik. A ti fejlődésetek az emberből Ember(i) Angyallá válás felé halad és végül az angyali birodalmakba tart. Amikor végül asszimiláljátok az összes energiát, amit próbálunk nektek ajándékozni, beléptek abba a szerepbe, amit mi játszunk, mivel a szabad akarat Második Bolygójának angyalaivá váltok, nagyjából úgy, ahogy mi a szabad akarat első bolygójának angyalai vagyunk. Ezért vagytok itt. Időközben pedig Ember(i) Angyalokká váltok, mert mindegyikőtök megtalálja majd a módját, hogy megérintsen egy másik embert. Szeretjük, mikor megnyitjátok a szívetek és megérintitek egymást, mert pontosan ez az, amit mi tettünk és teszünk értetek újra meg újra. Most, hogy rendelkeztek már az angyali tettekhez szükséges képességgel, arra kérünk benneteket, hogy folyamodjatok érte és használjátok. Arra kérünk benneteket, hogy újonc angyalként használjátok egymásért. Az Ember(i) Angyal olyan valaki, aki kötelezettséget vállal arra, hogy idő és tér egy meghatározott csomópontjában lesz, hogy segítsen egy másik emberen. Végül majd arra használjátok ezeket az adottságaitokat, hogy a szabad akarat Második Bolygójának angyalai legyetek. Ez a célja a Földön nyitott portáloknak. Nem csupán más dimenzióbeli valóságokat nyitnak meg számotokra, hanem hozzáférést biztosítanak a szabad akarat Második Bolygójának lényeihez.

A kezdetek kezdetén említetünk, hogy különböző forráspontok vagy forró helyek [különleges pontok - az eredetiben: "hotspots"] vannak a Földön mindenfelé, amik összekapcsolódhatnak egymással, amikor ti összekapcsolódtok felsőbb énetekkel. Ez történik most. Ti teremtitek magatokat. Nem a Föld. Nem a portál. Ti. Ti indítottátok ezt útjára azzal, hogy kifejeztétek szándékotokat arra, hogy más lelkekkel is lehetőségetek legyen kapcsolatot teremteni. A fény általatok létrehozott központjai már hatással vannak a Földre. Ezért álmodtok annyian egy gyógyító központról. Csupán azáltal, hogy ezt az álmot a szívetekben őrzitek, képesek vagytok létrehozni a fény központjait, amiket következő teremtésetekkor használtok majd.

A közeli jövőben mozgást érzékeltek majd a portálokon keresztül, melyeken az általatok „űrlények"-nek nevezett entitásokkal léptek kapcsolatba. Úgy gondoljuk ez meglehetősen vicces, mivel egy ponton a szabad akarat Második Bolygójának lényei is így fognak benneteket nevezni. Szeretjük az univerzumban létező egyéb életformákról alkotott elképzeléseiteket, habár csak ritkán pontosak. Vannak olyan interdimenzionális valóságok, amik a ti időtökön és tereteken belül léteznek, és sokan ott vannak azok közül a lények közül, akiket az „űrből érkezett látogatóknak” hívtok. A megfelelő időre vártak. Oh igen, néhányan közülük nálatoknál sokkal fejlettebb technológiával rendelkeznek. Oh igen, néhányan nagyon régóta várakoznak, miközben tökéletesen tudatában voltak annak, hogy nincsenek egyedül az univerzumban. Néhányan közülük azokhoz a fajokhoz tartozik, akikre szüleitekként tekinthettek. Néhányat felismertek majd közülük, néhányat nem. Azt mondjuk, ha eljön az idő, megérkeznek a portálokon keresztül és megmutatják magukat valóságotokban, többször és jobban, mint valaha. Még ennél is tovább megyünk. Ez csak a folyamat első része lesz. A szabad akarat első bolygóján ti úgy döntöttetek, hogy egy nagyon különleges módon magatokra öltitek a fátyolt, és így tökéletesen elfelejtitek teremtési képességeiteket. Túlélő üzemmódba taszítottátok magatokat, ahol képtelenek vagytok emlékezni vagy használni a hatalmatok. Most, bár még mindig fizikai formát öltötök, ügyesen emlékeztek az Otthonra és veszitek magatokhoz hatalmatokat. Ezért állítjuk, hogy máris megnyertétek a játszmát. Ezért indult útjára a szabad akarat Második Bolygója. Ezzel azonban még nincs vége, mert fejlett lényekként elkezditek a Föld újrateremtését, hogy eljussatok a következő lépéshez.A harmadik Föld ~ Új hologram az ötödik dimenziónakAzért mutatjuk meg miként működtünk együtt veletek angyalokként, mert ti ezeket az eszközöket kizárólag arra fogjátok használni a jövőben, hogy magatok is angyalokká váljatok. Fontos, hogy kölcsönösen együttműködjetek és először Ember(i) Angyalként találjátok meg a célravezető utat világotokban, mert így tudjátok majd örömötöket kiterjeszteni. Így ismeritek meg majd szenvedélyeteket és azt, amiért jöttetek. Bár kis darabjaira ma is rátalálhattok, az idő előrehaladtával egyre fontosabbá válik, mert valami folyamatban van, amíg mi itt beszélgetünk. Kezdetben a szabad akaratnak egyetlen bolygója létezett. Most van a szabad akaratnak egy Második Bolygója… és most a Harmadik Föld megteremtéséről beszélünk.

Ahogy rezgésszintetek egyik szintről a másikra emelkedik, fontossá válik, hogy megértsétek, Játékot játszotok, ami eredetileg hologramként kezdődött. Még ősi, emberi írásos emlékeitek is úgy mesélik a Föld teremtését, hogy ez Isten egy gondolat-formája volt, melyet hat nap alatt teremtett. Az éterikus gondolat-formák valójában fény-hologramok. Fontos tehát tudnotok, hogy bár a Föld egy élő, szerető, érző lény, inkarnációját Isten gondolataként kezdte, mint hologram. A Föld a színpad, ahol előadjátok életetek drámáit. Reggel felkeltek, fogat mostok, megfésülködtök, beszálltok a kocsiba, aztán irány a munka. Csodás játékot játszotok, úgy tesztek, mintha emberek lennétek, pedig valójában emberi formában játszó lelkek vagytok. Sokszor teremtitek meg a talpatok alatt a földet, amint léptek. Minden egyes napotok minden egyes másodpercét úgy teremtitek, ahogy elvárásaitok és hiedelmeitek engedik. Mikor magatokra öltitek a fátylat és játsszátok a játékot, a Föld legbőkezűbb házigazda. Ő a részetek és ti a részei vagytok. Még élő, érző lényként is, a Földnek hatalmas fejlődésen kell átjutnia, hogy tökéletesen tudja támogatni a dimenzióugrást, hogy helyet teremtsen a képességei teljes tárházával rendelkező emberiségnek. Fejlődésetek harmadikból az ötödik dimenzióba már kezdetét vette, bár néhány kiigazítás még hátravan, hogy teljesen asszimiláljátok az ötödik dimenzió tulajdonságait.

Ezeknek a kiigazításoknak a megkönnyítése érdekében új hologramot teremtetek az új Földnek. Megint csak az éterben kezdődik majd minden, mint Isten gondolat-formája, a különbség annyi lesz csupán, hogy ez a teremtés a bennetek lakozó Istenből manifesztálódik.

A Harmadik Föld hologramját azzal a legmagasabb szándékkal építitek, amit a következő evolúciós lépéshez magatokkal kívántok vinni. Amikor a kép teljessé válik, a Harmadik Föld hologramja rányomja magát az első Föld tetejére. Akkor pedig egy különleges dolog fog történni; az összes vibrációs szint együtt mozog majd. Ez az, amit felemelkedésként ismertek. Már folyamatban van. Igen, tudjuk, hogy néhányatok számára nehéz ennek az egész hologram dolognak a mélyére hatolni. Hagy egyszerűsítsük le. Képzeljetek el egy szent helyet, ahová visszavonultok és megfiatalodtok. Ez a ti különleges szobátok. Lehetséges, hogy van egy kedvenc helyetek a tópartján álló diófa alatt. Lehet, hogy van egy szobátok, egy aranyszékkel a kellős közepén, ahol hatalmadért folyamodsz. Bármi legyen is, mindannyian használtatok ehhez hasonló helyeket, hogy időről időre helyreállítsátok energiáitokat. Ha magatokhoz ölelitek és szívetekbe engeditek ennek a szent helynek a nyugalmát, akkor energia veletek marad, mikor távoztok erről a különleges helyről. Ez az a hely, amit a Harmadik Földön teremtetek. Ez az egyediség, amit ti adtok a mentális képhez, amit most terveztek, hogy megalkossátok a hologramot. Nem arról van szó, hogy egy bizonyos ponton összecsomagoltok és a Harmadik Földre mentek lakni, hanem sokkal inkább arról, hogy a Harmadik Föld jön el hozzátok, és összeolvad azzal az energiamintázattal, ami most a Föld. Ez az esemény hatékonyan újraprogramozza majd az eredeti hologramot és helyet teremt a képességei teljes tárházát birtokló emberiségnek, hogy új játszmát kezdhessenek.

Itt van tehát a szabad akarat Első Bolygója, a szabad akarat Második Bolygója és most már itt van a Harmadik Föld is. Igen, az elmétek sok mindenre kíváncsi. „Hol van? Az Univerzum melyik kvadránsában létezik? Melyik dimenzió valóságában van?” Szeretjük ezeket a kérdéseket, mégis nagyon sokat nevetünk, mikor felteszitek ezeket, mert honnan is tudhatnánk egy gondolat minta pontos helyét? Hogyan határozhatnánk meg számotokra álmaitok galaxisának koordinátáit? Ezzel teremtetek, kedveseink. Ideje, hogy gondolataitok mestereivé váljatok, mivel az összes Föld egy grandiózus teremtési folyamatban vesz részt.Ismételt kapcsolatfelvétel a szülői fajokkalA fátyol létrehozását segítő energetikai gépezet nagyon hosszú ideig volt a helyén, és néhányan a fátyol vékonyodása révén kezditek érzékelni. Fületek olyan szintre fejlődik, ahol sokan egyre jobban hallani kezditek ez a gépezetet, ami a fátyol mögött létezett, hogy fenntartsa azt. Sokan olyan mechanikus hangokat hallotok, amilyeneket azelőtt soha. Nem saját biológiátokhoz tartozó hangokat hallotok majd, hanem inkább a valódi gépet, amely a Minden Létezőn keresztül az életet lélegzi. Az Univerzális Energiát halljátok majd, ahogy keresztüllüktet rajtatok és összekapcsol benneteket a Földdel.

Mikor ez megkezdődik az a szülői fajaitok közül számosat behív majd, ők pedig tömegesen kezdenek mutatkozni. Nagyon szeretnek benneteket és hajlandóak bármeddig elmenni, hogy kitérve utatokból lehetővé tegyék, hogy Játszmátok finoman és a lehető legtermészetesebben a következő szintre lépjen. Mindazonáltal lehet, hogy lesznek köztük olyanok is, akik nagy hanggal közelednek majd és azt mondják: „Itt vagyunk. Visszatértünk. Azért jöttünk, hogy segítsünk előrelépnetek.” Vigyázzatok az erőtökre, kedveseink. Habár természetes kíváncsiságotoknál fogva kapcsolatba szeretnétek majd lépni velük, nincs szükségetek segítségre. Sokkal több hatalommal bírtok annál, mint amennyit képzelnétek. Ők a rossz fiúk? Természetesen nem. Ők a szüleitek, nagyjából úgy, mint ahogy egyes jelenlegi országaitokat más országok indítottak útjukra. Tartsátok őket tiszteletben, tanuljatok tőlük, ám emlékezzetek, hogy az emberi faj megalkotásával kapcsolatban az ő legnagyobb reményük az volt, hogy az ő fajuk emberi formában megtarthassa saját hatalmát.

Fejlett technológiával érkeznek majd hozzátok. Fejlett intellektussal érkeznek majd. Az univerzum olyan mértékű ismeretével érkeznek, ami rengeteget segít majd nektek. Néhányan közülük azt mondják majd, azért jöttek, hogy megelőzzék a katasztrófát és az emberiséget a következő szintre juttassák. Kérünk benneteket, hogy értsétek meg, csupán megfigyelőként vannak itt, mert TI már megelőztétek a katasztrófát. Még a valóságotokat is megváltoztattátok. Bár legtöbben csöndesen üldögélnek majd a háttérben és csendben megvárják, hogy hívjátok őket, néhányan legelőre tolakodnak és hangosan hirdetnek egy csalóka győzelmet. Ti arattátok le a győzelmet. Ezt soha, soha ne feledjétek! Kérjük, ne adjátok át hatalmatokat senkinek, mert ezt a hatalmat használjátok majd a Harmadik Föld hologramjának megteremtésére.A hologram megteremtéséhez Kristály Energiát használtokA Földre nyíló portálok azonnal összekapcsolnak benneteket más valóságokkal, és meglehet, hogy fogalmatok sem lesz az univerzum melyik szegletébe vetődtetek, de ez nem is fog számítani, mivel megteremtitek az űrben a Központi Nap képét.

A Központi Nap a fizikaiság elsőszámú származási helye. Ez az első olyan hely, ahol a végtelen energia végessé válik. A kristály energia ősmintázatait viselitek, ami a Napból érkezik, az általatok napkitörésként ismert jelenséggel. Számos éven keresztül ez az energia a Földben tárolódott. Növekedett, most pedig ellát benneteket az energiával, ami az Új Föld szándékos megteremtése hologramjának manifesztálásához szükséges. Segít nektek és a Földnek magának, hogy kristálytestet formáljatok. A Kristály Gyermekek hamarosan benépesítik a Földet. Ők már hordozzák ezt az ősmintázatot saját DNS-ükben. A ti DNS-etek most halad efelé. Minden alkalommal, mikor az óra számlapján látjátok a mester számokat, amikor bizonyos mintázatokat láttok, mikor a nyolcas számjegyet, vagy a végtelen jelét látjátok, ez egy olyan ősmintázat számotokra, amely meghúzza a ravaszt DNS-etekben, hogy megkezdje az újrakapcsolódási folyamatot. Ez hihetetlenül izgalmas, mert a kristályforma felé haladtok. A kristályforma lehetővé teszi majd számotokra, hogy a következő szintre lépjetek és saját energetikai mintázatokat hozzatok létre. A hologram, amit most gondolataitokkal teremtetek, a Harmadik Föld, ami létrehozza majd az új színpadot számotokra. Az az érdekes, hogy néhányan látjátok majd, néhányan pedig nem. Ez azért van, mert olyan vibrációs szintet képvisel majd, amit azok, akiknek elég magas a rezgésszámuk, hogy lássák, rögtön magukba olvasztják majd. A többiek nem fogják teljesen látni. Időbe kerül majd, de úgyis a megteremtésével kell kezdjétek. Először megértitek a folyamatot, aztán segítetek másoknak, hogy alkalmazkodjanak hozzá. Így cselekszik az Ember(i) Angyal.

Az idő előrehaladtával Isten újabb lélegzetet vesz. Ekkor a Föld felölti eredeti alakját és végre ismét az Univerzum könyvtárává válik. Egyszer már félúton járt. A folyamat már a kezdetek kezdetén elindult, de a szabad akarat bolygója mindenki számára szabad akaratot biztosított és a játszma új fordulatot vett. Most lehetőségetek van rá, hogy ismét újrateremtsétek azt a könyvtárat. Csak annyit kell tennetek, hogy a tiszta gondolatot a szívetekben tartjátok és szándékotokkal a Harmadik Föld hologramjába külditek.A Három varázslataA közeljövőben sokat fogtok találkozni a hármas számmal. Igen, sokan lesznek majd akik a Harmadik Föld különböző aspektusairól beszélnek majd. Kérjük, vegyétek észre, hogy minden, amit láttok hármasokból áll. Ez a teremtés alapszáma, minden a hármasokon alapul. Nem mi teszünk erről először említést. Csupán annyi a vágyunk, hogy új szemszögből mutassuk meg nektek a helyzetet, hogy megosszuk veletek izgatottságunkat, szeretetünket és energiánkat, és hogy kiterjesszük előttetek szárnyainkat, hogy úgy láthassátok magatokat, ahogyan csak a mennyországban látjátok. Ti vagytok a Játékasztal mesterei, kedveseink. Legmerészebb álmaitokat váltottátok valóra és most újrakezditek. A föld teremtése hat napot vett igénybe és ti elkezdtetek visszaszámolni a Harmadik Föld megteremtéséhez. Megkezdődött. Már csináljátok és sokkal grandiózusabb módon teszitek, mint valaha is álmodni mertétek volna, mert Isten keze munkálkodik most. Álmodjátok legszebb álmaitokat! Merjetek belépni az aranytrónos szobába! Merjetek a tóparti fa alá ülni! Merjétek boldognak érezni magatok! Merjétek összes energiátok bőségét elfogadni, minden lehetséges szinten! Forduljatok meg, osszátok meg, és sugározzátok ki ezt a bőséget és teremtsétek meg a leggyönyörűbb helyet, amit csak teremteni tudtok és akkor ott lesz nektek a Harmadik Föld. Már elkezdődött. Megteremthetitek szándékotok szerint, vagy megkaphatjátok anélkül, hogy aktívan közreműködnétek. A döntés már a tiétek. Sokkal gyorsabban zajlik, mint képzelnétek, mivel sok lehetőség megadatott számotokra, ami eredetileg csak 2012-ben állt volna rendelkezésetekre. Túlszárnyaltátok Lemúria és Atlantisz napjait. Magasabb rezgésszintet értetek el, mint szülői fajotok valaha is képzelte. A lehetőségek határtalanok, kedveseink. Folyamodjatok hatalmatokért! Lépjetek előre minden egyes pillanatban! Legyetek tudatában, hogy az amit most felfordulásként láttok magatok előtt gyógyítható az arcotokon ragyogó mosollyal, mert ti feleltek saját valóságotokért, senki más. Teremtsétek meg a valóságot, teremtsétek meg szívetekben, és az majd megteremti körülöttetek és a Harmadik Földön.Lemúria nem süllyedt el – Teremtsetek egységben!Azt mondhatjuk, hogy a Lemúriáról szóló történetek legtöbbeteket összezavarják. A különböző írásos munkákban azt találhatjátok, hogy Lemúria a tengerbe süllyedt és bevégeztetett. Ez persze nem az igazság, kedveseink. Felemelkedett. Annyira egyszerű és fejlett társadalom volt, hogy a lények továbbléptek a következő rezgésszintre, hogy nyitva tartsák az őket követők számára az ajtót. Csodálatos, gyönyörű kísérlet volt. Nem egészen úgy sült el, ahogy szerették volna, mivel az ajtó Atlantisz elsüllyedésével hirtelen becsapódott. Bár hatalmas vággyal és energiával a szívükben tették, amit tettek, az energia cigányútra tévedt, mivel egyesek nagyon előrehaladtak, míg mások lemaradtak; mi pedig azt mondjuk nektek, hogy ez soha nem történhet meg újra. Még ha szívből is érkezett felajánlásuk, önzetlenségük az elkülönüléshez járult hozzá, nem az egységhez. Amikor a következő szakaszhoz értek, egyszerre kell átlépnetek. Ezért van most felfordulás a bolygótokon. Az energiát szét kell osztani, hogy mindannyian megtaláljátok az alapot, amire építhettek, a szeretet alapját. Ne gúnyoljátok és ne korholjátok magatokat, mert háború zajlik a bolygótokon! A történet a vége felé jár. Eljön majd az idő, mikor visszatekintetek a történtekre és azt mondjátok: „Hála Istennek, hogy megtörtént. Boldogok vagyunk, hogy többé nem kell átélnünk.” Lépjetek tovább ezzel. Maradjatok meg az igazságotokban! Szeretetben és egységben teremtsétek meg a Harmadik Földet, és használjátok fel az eredményeit, amit abból tanultatok, hogy megtapasztaltátok a negatív energia hatásait. Ragadjátok meg a normális szint alá süllyedt negatív energiát és használjátok pozitív módon a Harmadik Föld megteremtésében. Így egy megszentelt helyet teremtetek a kristályrezgésű gyermekek számára, ahová beléphetnek. Segítenek nektek gyorsan és könnyedén a kristály energiába lépnetek.

Kedveseink, a feladat a lábatok előtt hever. Képesek vagytok rá! Szépségetek leírhatatlan, büszke teremtők vagytok, a Játékasztal Mesterei. Kitárhatjuk szárnyainkat, hogy megmutassuk kik is vagytok valójában. Ragadjátok meg az energiát, amit ma bírtok! Ragadjátok meg szent helyeiteken, és engedjétek, hogy mások is lássák! Mikor a Harmadik Föld is része már ennek a helynek, hívjátok meg őket szent szobátokba! Osszátok meg az álmot másokkal!

A legnagyobb tisztelettel megérintjük szíveiteket csupán három emlékeztetővel. Bánjatok egymással tisztelettel! Gondoskodjatok egymásról minden lehetséges módon! Ne feledjétek, hogy ez egy Játék, amit élveznetek kéne! Játsszatok jót!

ESPAVO

A Csoport(Fordította: Mácz Annamária)