2004. június 15.


Különleges kérés
Copyright 2004. Steve Rother. Ez az információ egészben vagy részben, ingyenesen terjeszthető, azzal a feltétellel, hogy semmilyen díjat nem számítanak fel a terjesztéskor és ezt a figyelmeztetést csatolják az üzenethez. Mikor ennek az anyagnak csak egy része kerül felhasználásra, kérjük tüntessék fel, hogy ez egy rövidített változat és az olvasó megtalálja az eredeti és teljes változatot a
www.Lightworker.com/beacons/ címen. Támogatjuk a nyilvánosságra hozatalt, az újranyomtatáshoz engedély nem szükséges, de kérjük értesítsen róla bennünket a következő címen: Email Lightworker
A Csoportról további információ a
http://www.Lightworker.com címen található vagy a Fénymunkáson keresztül a következő telefonszámon: (858) 748 5837. Köszönet a fény terjesztéséért!
~ A szeretet hálója ~


A Szeretet Rácsának aktiválásaÜdvözlet Otthonról!


Ma ismét összegyűlünk a csodában, amit ti teremtettetek. Kedveseink, tudjátok-e kik vagytok? Azért jöttünk, hogy segítsünk nektek megérteni a folyamatot, a varázslatot, melyet ti hoztatok létre, és amit most a Harmadik Földnek hívtok. Már elkezdődött. Amint közületek mindenki részt vesz a szándékos teremtés folyamatában, új mátrixot alkottok a Földön. Új valóságot teremtetek nem csak magatok számára, hanem az emberi faj számára és ettől a ponttól előre indulva különböző szinteken keresztül haladva. A Játékasztal mesterei vagytok, kedveseink. Legnagyszerűbb álmaitokat – legnagyszerűbb reményeiteket túlszárnyalva teremtetek. Már elkezdődött.


A valóságok csomópontja


Szeretnénk elmondani nektek néhány dolgot, hogy amint előrefelé haladtok ebbe az új energiába, tisztában legyetek azzal, mi is történik nagyobb, kozmikus szempontból. Elmondjuk nektek, kedveseink, hogy a valóságnak léteznek bizonyos csomópontjai, amiken újra és újra keresztül haladtatok játszmátokban és amik kitörölhetetlen nyomot hagytak rajta. Teremtéseitek nagy része egészen eddig a pontig lineáris idővonalban zajlott, amit ti múltként, jelenként és jövőként láttok. Ez a lényege annak, amit saját dimenzionális valóságotokban időként érzékeltek. Bizony, ez is kezd megváltozni, ahogy kezdtek az időben visszafelé haladni. A felsőbb igazságok utáni kutatás fontosabbá válik, mint korábban valaha, mivel nagy része annak, amit eddig tanultatok, máris megváltozott. Érzitek-e, hogy gyorsul a tempó?


Léteznek párhuzamos világok, amik saját valóságotokkal együtt, egymás mellett mozognak. Azt állítjuk, hogy több varázslatos idő volt már játszmátok történelme során, mikor ezek idővonalai keresztezték egymást és tartós lenyomatot hagytak mindkét valóságon. Az idővonalak egy ilyen kereszteződését hívjátok „Merlin napjainak”, mivel Camelot valóság volt. Az igazi Camelot egy alternatív idődimenzióban és térben létezett, ami keresztezte a tiéteket.


Az időnek ezek a kereszteződései nem voltak túl gyakoriak saját valóságotokban, de egyre gyakoribbá válnak fejlődésetek következtében. Ez vár ránk, mivel ez fog történni, mikor egyesültök a Harmadik Föld hologramjával. Ez fog történni, mikor egy új valóság megteremtéséért egyesítitek energiáitokat.


Az előttünk álló napokban az idő és tér egy hatalmas kereszteződéséhez érünk. Valójában sok közülük most kezd működésbe lépni. Mikor majd megtörténik különös dolgok felbukkanását észlelitek majd. A valóság ezen kereszteződési pontjaiban úgy találjátok majd, hogy rengeteg lényt érzékeltek.


Emlékezzetek majd rá, hogy az Univerzális Energia összeköt minden szívet, lényt és gondolatot. Az Univerzális Energia Isten szövete, ami mindent összeköt. Ez az első alkalom, hogy mindannyian szándékosan, egyként összekapcsolódtok. Amint ez egyre gyakrabban előfordul, hozzászoktok majd ezen a párhuzamos valóságok kezelésének mikéntjéhez, ez a teremtés varázslata, ami most előttetek áll.


A fátyol egyre vékonyabb, kedveseink. Egyre többet kezdtek látni abból, hogyan is áll össze a játék, amit játszotok. Bármennyire is nehéz ezt most néhányótok számára megérteni, a párhuzamos valóságok és az Univerzális Energia használata hamarosan hétköznapi tudásnak számít majd.


A Harmadik Föld Hologramja


Ahogy a fátyol vékonyodik, mindenkinek közületek lehetősége nyílik, hogy mozgásba hozza legmagasztosabb szándékú gondolatait azzal kapcsolatban, hogy milyennek szeretnétek az Új Földet. A Harmadik Föld Isten gondolatainak gyűjtője. Nektek, mint Istennek, a felelősségetek, hogy a legmagasztosabb gondolataitokat őrizzétek és elküldjétek, hogy létrehozzátok a Föld új inkarnációját. Jelenlegi gondolataitok alakítják az emberiség, mint egész inkarnációját. Megértjük, hogy az időnek ebben a pillanatában számotokra ez csak álomnak vagy vágyakozásnak tűnhet, mégis azt mondjuk nektek, hogy a Harmadik Föld sok szempontból valóságosabb, mint saját Földetek. Az izgalom a fátyolnak ezen az oldalán sokkal nagyobb, mint képzelni tudnátok.


Arra kérünk benneteket, hogy szánjatok időt arra, hogy rendszeresen találkozzatok más emberekkel – bármilyen formában – és tartsátok egymás közt a legmagasztosabb gondolatokat, az egész emberiség álmait és mindenből a legjobbat a Harmadik Föld megteremtéséhez. Ebben rejlik a varázslat, és olyan energiát hoztok majd létre, amit soha senki nem láthatott még ezen a bolygón, mert az Univerzális Energia felveszi majd ezt az energiát és varázslatosan, nagyon gyorsan osztja szét mindennek. Csodálatos ezt a folyamatot szemlélni és ti majd egy új, kiváló kilátást nyújtó helyről nézitek végig. Sőt, mi több, kedveseink! Lehetőségetek van olyan valaminek a létrehozására, amiről már hosszú ideje beszélünk, és most közvetlenül előtte álltok, hagy beszéljünk tehát a fény rácsról.


A Fény Rács átalakítása a Szeretet Rácsává


Kezdetben egy kristály rács takarta be a Földet. Forrásként szolgált számotokra és lehetővé tette, hogy teljes kapcsolatot létesítsetek a Földdel magával. Az irányítás és a rendeltetés egyfajta érzését biztosította. A mágneses ráccsal egyetemben a kristály rács feladata volt az emberiség életenergiájának Földön tartása. Most pedig itt van egy ember alkotta rács, amely mostanában keletkezett. Hasonlóképpen indult, mint a távíró vonalaitok. Kezdetben nagyon egyszerű kapcsolatokként indult, így kapcsolatba léphettetek egy másik várossal és lehetővé vált hogy kommunikáljatok: egyik szív a másikkal, amilyen formában csak lehetséges. Kommunikációtok ezen formája kiterjesztette a szív energiáját az emberek között. Így kezdtétek kialakítani az ember alkotta rácsot a Földön.


Technológiátok fejlődésével, szívetek kiterjesztésével, kommunikációval való kapcsolatotok növekedésével kezdtétek megerősíteni ezt a rácsot. Hamarosan telefonvonalak hálózták be az egész bolygót. A nagyobb városokban és népesebb településeken azonban eléggé túlzsúfolt és egyenetlen volt a rendszer. Azt mondjuk kedveseink, hogy ez is hamarosan megváltozik. Nem sokkal ezután egy teljesen újfajta kapcsolatot hoztatok létre, amit Internetnek neveztek, és ez a kapcsolat a következő szintre juttatta ezt a szándékosan, ember által létrehozott rácsot és az elme és a szív olyan kapcsolatát hozta életetekbe, ami csak Lemúria napjaiban létezett.


Az Internet azért működik, mert senki sem vezeti, nincs főnök. Nem óriási ez a játék? Bizony kedveseink, működik tekintet nélkül arra, hogy milyen energiát használtok hozzá. Arra kérünk benneteket, hogy használjátok a fény terjesztésére, mert ez az ember alkotta rács következő inkarnációja. Most formálódik a fényrács.


Amint tudjátok telefon vonalaitok száloptikai formát öltenek, ahogy fényimpulzusokat küldtök a rácsba. Hamarosan eljön azonban az idő, mikor a kábelcsatornák is szertefoszlanak és koherens fény áll majd helyette rendelkezésetekre, aminek nem lesz szüksége kábelcsatornákra vagy más egyéb fizikai vonalakra. A fényimpulzusok keresztezik egymást és egy sokkal egyenletesebb rácsot hoznak létre, ami a bolygó minden pontján elérhető lesz. Varázslatos időszak lesz és hamarabb beköszönt, mint gondolnátok. Azután pedig, a fényrács után jön majd a szeretet rácsa, ami minden szívet összeköt majd. Az egyik szívtől másikig érő kapcsolatot az Univerzális Energia alkotja. Akkor, mikor a fény megtalálja legmagasabb rezgésszámát. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy egyesítitek azzal kapcsolatos tudatotok és tudatosságotok, hogy mindannyian egyek vagytok. Ez a következő lépés most, hogy a Szeretet Hálóját formáljátok.


A Szeretet Hálója – NINCS TÖBB TITOK!


Azt mondjuk, kedveseink, hogy rengeteg munka vár még rátok és ti tisztában vagytok ezzel. Ez a fénykapcsolat hozzákapcsol benneteket az éterhez és gondolatokat vesztek fel belőle. Megértitek majd egymást és automatikusan tudjátok majd, mikor kell energiát küldeni. Ígérjük, nem lesz gondotok a kéretlen reklámlevelekkel. Ma már kezdetét is veszi. Azt kérjük, vegyétek át ezt az elképzelést és kezdjétek megteremteni a Harmadik Földön most. Tartsátok a Szeretetnek ezt a Hálóját a Harmadik Földön, és lássátok összes kapcsolataitokat.


Az indigó gyermekek közül sokan használják ezt a hálót kezdeti stádiumában. A korán érkezett kristály gyermekek, akik már közöttünk vannak, más kapcsolatokat alakítanak ki, és ők a hálót a szívükben hordják. A manapság születő gyerekek már működőképes kapcsolatokkal jönnek a világra. Számukra ez a kommunikáció természetes formája. Ti is részt vesztek ennek a hálónak a kialakításában és ti is részévé váltok az egyik szívet a másikkal összekötő kapcsolatnak. A fátyol vékonyodásával ez már ma egyre könnyebbé válik.


Mindez valóban varázslatos és alig várjuk, hogy láthassuk mit is kezdtek vele. Azzal, hogy mindegyikőtök az Otthon energiáját hordozza, és használja a Szeretetnek ezt a Hálóját, megteremtitek a Harmadik Földet. Elképzelhetitek, hogy a Harmadik Földön a emberek úgy kommunikálnak, hogy kigondolnak és fejükben tartanak egy gondolatot, vagy a szívükben egy érzést. Ezért mondtuk, hogy a Kristály Gyermekek Földre érkezésével, a TITKOK ÖRÖKRE ELTŰNNEK. Amikor pedig nem lesznek többé titkok, akkor nem létezik majd többé háború sem a valóságotokban. Képzeljetek el egy napot a nem túl távoli jövőben, mikor éppen a háború fogalmát próbáljátok elmagyarázni bolygótok fiataljainak. Próbáljátok, ahogy csak tudjátok… - nem fogják megérteni. Magyarázkodásotok egyetlen járható útja, ha azt mondjátok, hogy nagy hiányosságok voltak a kommunikációban. Ezt változtatja meg a Szeretet Hálója, ez veszi most kezdetét.


Ha a titeket egyként összekötő kapcsolatban a legmagasztosabb gondolatokat őrzitek, azzal megtisztelitek az Univerzális Energiát és felsőbb éneteken keresztül ismét eggyé váltok Istennel. Akkor – Istenként – nem marad más tisztelni való, mint Isten más részei. Ekkor az egyesítő tudatosság ismét visszatér a Földre. Mindezt pedig a Szeretet Hálóján keresztül éritek el.


A Szeretet Hálójának aktiválása


Azt mondjuk, kedveseink, hogy varázslatos idő közeleg, ezért megkérünk benneteket, hogy válasszatok egy napot ebben az évben, mikor összegyűltök, azért hogy egyként, szándékosan begyújtsátok, aktiváljátok a Szeretet Hálóját. Szándékosan küldjétek el szereteteket a hálón keresztül: nem csupán azért, hogy a kapcsolatba lépjetek a világon minden szívvel, hanem küldjétek el ezt a képet a Harmadik Földre is. Amikor eljön az idő és a kollektív rezgés eléri a kritikus mértéket, akkor keresztezi majd a valóságot, amiben most éltek. Átüti és felülírja a létező hologramot és örökre megváltoztatja játszmátokat. Ez a Mennyország földi megteremtésének folyamata.


Elkezdődik, mivel az Őrző már nekilátott és létrehozta a kapcsolatokat. Óriási távolságokat jártunk be, hogy összehozhassuk őt a tudósokkal, akik segítenek ezt az energiát létrehozni; és ez az energia mérhető lesz, ezt megígérjük. Vegyétek hát az Otthon energiáját, őrizzétek a szívetekben és gyűljetek egybe ezen a különleges, varázslatos napon és gyújtsátok be a Szeretet Hálóját. Ekkor kinyitjátok az ajtót, és az egymást kölcsönösen keresztező párhuzamos világoknak nem kell többé különállóknak tűnni. Ez a fátyol vékonyítása. Az egyesítő tudat pedig nem csak a Földön élő összes lelket hatja majd át, hanem az összes dimenzió valóságait, mivel ez a Szeretet Hálójának tágabb aspektusa.


A mezők egyesítése


Már akkor mikor erről beszélünk, ti magatokban tartjátok ezeket az erővel bíró gondolatokat, és még ha csak erre a rövid pillanatra is, de létrehozzátok ezeket a gondolatokat a Harmadik Földön. Engedjétek meg magatoknak, hogy részesei lehessetek. Engedjétek meg magatoknak, hogy bármilyen formában összegyűljetek és segítsétek ezt a munkát. Figyeljétek, ahogy a kvantum energia tanulmányozása elvezet benneteket a mezők egyesítéséhez. A nagyon kicsiny és a nagyon nagy közötti összefüggés bizonyul majd a kulcsnak a Minden Létező megértéséhez. A Szeretet Hálója utat enged a kommunikációnak. Ez a kommunikáció sokkal gyorsabb a fénysebességnél… - a szeretet sebességével halad. Ez pedig többé nem csupán egy elképzelés.


Kezdjétek most! Kezdjétek szívetek kvantum energiájával és küldjétek azt a hatalmas Szeretet Hálójába. Küldjétek ki a mindannyiótokat összekötő kapcsolatrendszerbe, hogy magasabb dimenzióbeli valóságot hozzatok létre a Földön. Mikor megteszitek, mi összeverjük szárnyainkat, mintha tapsolnánk, mert a legnagyszerűbb angyalok, akik valaha megszülettek, magukhoz veszik hatalmukat, a legnagyszerűbb angyalok, akik valaha itt voltak, magukhoz veszik hatalmukat, mint teremtők. Erről szólt az egész Játék. Ezért jöttetek. Legcsodásabb álmotok félrehúzni a fátyolt csak egy pillanatra, hogy magatokhoz ragadjátok hatalmatokat. Üdvözlet Itthon, kedveseink!


A fátyol vékonyodásának szomorúsága


Ó, igen. Sokan nagyon keményen dolgoztak közületek a fátyol vékonyabbá tételén, de azt kell mondjuk kedveseink, van ebben egy kihívás. A fátyol vékonyodásával együtt jár az Otthonra emlékezés. Az Otthonra emlékezéssel pedig óriási, mindent átható szomorúság jár együtt, mert nem Otthon vagytok, hanem a Földön. Hordjátok a fátyolt, ami a lineáris időkeret illúziójában tart benneteket. A végesség játszmáját játsszátok, mikor valójában végtelenek vagytok.


Nem emberek vagytok, hanem lelkek, és lelketek hatalmasabb annál, mint sem megértitek. Hagy emlékeztessünk benneteket, mert ezért jöttetek – emlékezni a lelketekre. Tegyetek hát így azzal, hogy begyújtjátok és aktiváljátok a Szeretet Hálóját. Tegyetek így, azzal hogy szívetekkel szándékosan kapcsolatba léptek ezen a rácson, mivel a fény rács most kezdődik és a Szeretet Hálója a kommunikáció új szintjét viszi el a minden szívbe a Földön, minden dimenzió valóságába.


Értitek-e, miért vagyunk ennyire izgatottak fejlődésetek kapcsán? Értitek-e, miért ülünk a lábaitoknál és miért tisztelünk benneteket? Olyasmit tettetek, amit mi a mennyország minden hatalmát beleértve sem tudunk megtenni: megváltoztattátok a Minden Létezőt. Isten Játéka – fátyolt ereszteni rátok és nem emlékezni arra kik vagytok – arról szól, hogy következtetésre jussatok. A játék a következő szintre ér, mivel ébredeztek álmotokból és mikor felébredtek, mi ott leszünk majd legcsodásabb mosolyunkkal az arcunkon. Itt leszünk majd, hogy láthassátok az angyali jelenlétet, ami végig veletek volt, hogy segítsen emlékezni, kik vagytok. Ez a legmagasztosabb célunk.


Kedveseink, ti vagytok a varázslatos lények és most létrehozzátok a Szeretet Hálóját, először a Harmadik Földön és aztán ezzel megteremtitek a Föld új inkarnációját. Aktiváljátok! Használjátok! Küldjétek el szereteteteket naponta és nézzétek, ahogy a csoda kibontakozik bolygótokon. Nézzétek, ahogy saját valóságotok valami varázslatossá válik.


Az energia tévútjai


Kedveseink, varázslatos napok várnak rátok, és mi itt leszünk, hogy finoman emlékeztessünk benneteket. Mindenekelőtt, emlékezzetek rá, hogy mindannyian egyek vagytok egymással, mivel az energia első tévútja, ami a bolygótokon létezik, hogy félre kell vonulnotok a Szeretet Hálójának megteremtéséhez. Csináljatok helyet a szívetekben a körülöttetek élők számára, nem számít mennyire közeli vagy hasonló energiájuk a tiétekhez. Emlékezzetek, hogy mindig a testvérek és a rokonok harcolnak egymással, így van? Nem háborúztok azokkal, akik nagyon különböznek tőletek. Sokkal inkább azokkal harcoltok, akik nagyban hasonlítanak rátok. A fátyol rejti el a szemetek elől ezt a tényt. Szorítsatok helyet a szívetekben, hogy láthassátok mi rejtőzik az ő szívükben. Ti indítjátok el az egyesítő tudatosságot, ami aktiválja a Szeretet Hálóját. Mikor pedig a kommunikációnak ezt a formáját használjátok, más szinteken kommunikáltok majd a bolygón élő összes emberrel és a más dimenzióbeliekkel.


Ebben az az érdekes, hogy sosem tudjátok meg, hogy közülük egyeseket ellenségeiteknek nevezhettetek volna. A varázslat abban rejlik, hogy mindannyiótokat ugyanaz a motiváció hajtja. Mindannyian ugyanazt a szeretetet bírjátok. Amikor pedig együtt dolgoztok, akkor aktiváljátok ezt a szeretetet és együtt léptek tovább.


Kedveseink, érintsétek meg egymást az Ember(i) Angyal érintésével. Nyújtsátok ki karjaitokat és emlékezzetek, hogy felelősek vagytok egymás segítéséért, mivel elvállaltátok az Ember(i) Angyal szerepét. Azzá váltok egymás számára, amint megteremtitek a Harmadik Földet. Igen, a Harmadik Föld varázslatos. Bizony, sok minden vár rátok az elkövetkező napokban, amint teremtményeiteket teljesen mozgásba hozzátok; mindazonáltal ne feledkezzetek meg a máról, mert a ma is varázslatos. Ma aktiváljátok a Szeretet Hálóját szívetekben, az elmétekben, a gondolataitokban. Kapcsoljátok össze a fejet és a szívet és küldjétek az energiát a hálóba mindazok számára, akiknek szükségük van rá, így az Univerzális Energia természetes áramlásával dolgoztok. Begyújtjátok az Univerzális Energiát és a Szeretet Hálója ma működésbe lép.


Három emlékeztetővel búcsúzunk most tőletek. Bánjatok egymással a legnagyobb tisztelettel, mert egyek vagytok! Gondoskodjatok egymásról minden adódó alkalommal, mert így magatokról gondoskodtok! Emlékezzetek rá, hogy ez egy játék, amit élveznetek kéne! Játsszatok jól együtt!


ESPAVO


A Csoport


(Fordította: Mácz Annamária)