2004. július 15.


~ A három kulcs ~
az új energiába lépéshez

A fény világítótornyai, emlékeztetők Otthonról előadások élőben követhetőek az interneten, és minden hónap 15-én kerülnek írásbafoglalásra és postázásra. A következő üzenetet élőben a To be announced címen találjátok majd.
Ez a channelling meghallgatható, ahogy elhangzott
itt>~ Emlékeztetők Otthonról ~

Három eszköz az új energiába lépéshez

Lilinoi ~ a köd istennője ~ Kona, Hawaii

1996 februárja óta prezentálom havonta "A Fény Világítótornyai, emlékeztetők Otthonról" üzeneteket. A Fénymunkásnál végzett összes munkánk az ezekben a channelingekben érkező, erőt adó információkon alapul. Az üzenet, amit nemsokára elolvasol, az első olyan a Fény Világítótornyai között, ami élő közönség előtt került átadásra. Minden második héten tartunk élő channelingeket a földgolyó minden táján, de ez volt az első olyan eset, hogy a Fény Világítótornyai ~ Emlékeztetők Otthonról ebben a formában került átadásra. Most azzal próbálkozunk, hogy amikor csak lehetséges, ÉLŐBEN fogadjuk a Világítótornyokat. Ez lehetővé teszi majd számunkra, hogy megosszuk veletek tapasztalatunkat a Fény eme nagyszerű családjáról, akikkel utunk során találkozunk. Mikor Barbara és én egy „idegen” országba érkezünk, saját bőrünkön, első kézből tapasztaljuk, hogy valóban mindannyian egyformák vagyunk, és pont ugyanazokra a kérdésekre keressük a választ. Ahogy a Csoport mondja, minél többször tudjuk megtapasztalni, minél többet kommunikálunk egymással a szívünkből, annál könnyebb lesz számunkra az egység felé haladnunk. Mi a Fénymunkásnál ennek a feladatnak szenteljük magunkat.

Ebben a szellemben boldogan jelentjük be, hogy a következő Fény Világítótornyai ÉLŐBEN lesz az új videó rendszerünk premierje. 2004. július 24-én, szombaton nyugati partvidéki idő szerint délelőtt 11-kor (Magyarországon este 8-kor) hangban és képben is sugározzuk majd a Világítótornyok élő adását. Ha rendelkezel nagy sebességű Internet kapcsolattal, nyomon követheted a család összegyűlését, az interjúkat, a 3 perces felolvasásokat, és a Fény Világítótornyai channelinget élőben a Csoporttól. A részleteket keresd a Lightworker.com honlapon.

A Három Kulcs egy erős üzenet egy nehéz időszakban. A Csoport néhány nagyon érdekes gondolatot vetett fel. Ha ezeket meg tudjuk ragadni, és rájövünk, hogyan hasznosíthatnánk mindennapjainkban, akkor egyetlen éjszaka alatt megváltoztathatjuk bolygónk arculatát. Be kell vallanom, engem is tökéletesen váratlanul ért, mikor a végén a Mária energiáról beszéltek. Habár racionális elmém szeretné megmagyarázni mit is érthettek ezalatt, úgy tűnik egyáltalán nincs szükség semmilyen magyarázatra. Csupán feltételezem, hogy ez is egyike azoknak a mélyen gyökerező igazságoknak, amiket mindenki felismer valamilyen szinten.

Ismét megemlítették a Szeretet Hálóját, mint egy mindannyiunk által használható új kapcsolati formát. Nézz utána a Szeretet Hálója kísérletnek, amit 2004. szeptember 18-án végzünk majd, és csatlakozz hozzánk amint összekapcsoljuk szíveinket köröskörül a glóbuszon.

Boldog teremtést!

Steve Rother
a Csoport szóvivője

Különleges kérés
Copyright 2004. Steve Rother. Ez az információ egészben vagy részben, ingyenesen terjeszthető, azzal a feltétellel, hogy semmilyen díjat nem számítanak fel a terjesztéskor és ezt a figyelmeztetést csatolják az üzenethez. Mikor ennek az anyagnak csak egy része kerül felhasználásra, kérjük tüntessék fel, hogy ez egy rövidített változat és az olvasó megtalálja az eredeti és teljes változatot a
www.Lightworker.com/beacons/ címen. Támogatjuk a nyilvánosságra hozatalt, az újranyomtatáshoz engedély nem szükséges, de kérjük értesítsen róla bennünket a következő címen: Email Lightworker
A Csoportról további információ a
http://www.Lightworker.com címen található vagy a Fénymunkáson keresztül a következő telefonszámon: (858) 748 5837. Köszönet a fény terjesztéséért!Üdvözlet Otthonról!

Oooh, kedveseink, a Játékasztal mestereiként ültök ma itt. A Föld energiáját hordozzátok, amint az a következő vibrációs szintre ér, és ez a folyamat ma már elindult. Ti indítottátok el a legmegdöbbentőbb energiával, a leghihetetlenebb esélyekkel, mivel igen, ti vagytok azok, akikről senki nem gondolta volna, hogy sikerrel jártok. Ti, ti magatok indítottátok el az egészet azzal, hogy azt mondtátok: „Játsszunk egy Játékot, és töröljük el az összes szabályt, rejtsük el teljesen saját nagyszerűségünket, saját örökségünket, sőt saját erőnket is! Rejtsük el magunk elől és lássuk, vajon képesek vagyunk-e emlékezni – emlékezni tudunk-e arra, hogy kik vagyunk és használni tudjuk-e kreativitásunk erejét, hogy megteremtsük az Otthont.”. Oh, és sokszor hangoztattátok! „Megőrültél? Ezt nem teheted. Muszáj, hogy legyen valamilyen irányítás, valamiféle előre elrendeltség, ami irányít téged és azon az úton tart, amelyen lenned kell.” De nem, el akartátok törölni a szabályokat, hogy lássátok vajon Isten képes-e emlékezni Istenre. És íme, most megváltoztatjátok a Minden Létezőt, az Univerzumban minden szem rátok szegeződik most, mivel új szintre juttatjátok a Szabad Akarat Játszmáját.

Álmodjatok nagy álmokat!

Mindez már folyamatban van, amint megteremtitek a Harmadik Földet. Minden gondolatotok arról, hogy mit szeretnétek elérni az életben, legcsodásabb álmaitok, gyakorló és gyógyító központotok, ezek mind Isten kollektív gondolatának részeivé válnak, ami a Harmadik Földet alakítja. Istennek ez a gondolata végül felülírja a Föld eredeti hologramját és újraprogramozza azt. Mikor ez megtörténik, minden a következő szintre lép, anélkül, hogy nektek valaha is távoznotok kellene közben. Az most a legfontosabb, hogy szánjatok arra némi időt, hogy megálmodjátok legnagyszerűbb álmaitokat. Így vetitek el a magvakat a Harmadik Földön, veszitek legmagasztosabb gondolataitokat, és összegyűjtitek őket ebben a csodálatos gyűjtőben. Jól válasszátok meg a gondolataitokat, kedveseink, mivel a teremtés egy fontos részéhez értetek. Ez az állomás sokkal fontosabb a jövőtök szempontjából, mint azt gondolnátok. Arra kérünk benneteket, hogy legyetek óvatosak és a gondolataitok mesterei. Nem kell minden egyes a fejetekben megforduló gondolat miatt aggódnotok, mivel nincs hatalmatok a fejetekbe érkező gondolatok felett. Ez egy áram, vibrációs energiából álló állandó áramlat, ami összeköti a szíveket, tehát minden gondolat, amit ti jónak, rossznak, magasztosnak, alattomosnak, szeretetteljesnek vagy félelmetesnek neveztek szimultán áramlik majd át a fejeteken, egy állandó áramlatban. Kizárt, hogy arra kérjünk benneteket, hogy uraljátok ezt. Mikor arra kérünk legyetek mesterek, azt kérjük, hogy óvatosan válasszátok ki melyik gondolatot fogadjátok a fejetekből a szívetekbe. Ezek lesznek azok a gondolatok, amik megteremtik a Harmadik Földet. Azok a gondolatok, amikről azt állítjátok, hogy sajátjaitok, a legmagasabb szándékkal töltöttek legyenek és adódjanak hozzá rezgésedhez. Így váltok gondolataitok mestereivé. Így váltok saját teremtő képességeitek mestereivé.

Miközben ezeket a szavakat hallgatjátok, egy vibrációs eltolódást hoztok létre, nem kevesebb, mint nyolc rezgésszinten. Ez zajlik, miközben beszélünk.
Ennek fizikai manifesztációja nemrég kezdődött azzal, amit a Vénusz átvonulásának [Venus transit] neveztek. Az Univerzumbeli struktúrátokban bekövetkezett változások segítették elő, hogy beindíthassátok.

Három kulcs a magasabb rezgéshez

Ma arra szeretnénk koncentrálni, hogy felvessünk néhány eszközről néhány gondolatot, hogy felhívjuk bizonyos területekre a figyelmeteket, mert van három olyan terület, ami nagyon fontos a magasabb rezgésű energiához való alkalmazkodáshoz. Szeretnénk veletek ezeket megosztani ma, a mi időnkben, nem annyira konkrét eszközöket adva a kezetekbe, mint inkább elindítani gondolkodási folyamatotok kiterjesztését. Reméljük, hogy sikerül némileg rávilágítanunk teremtési képességeitekre. Amint elhagyjátok az alacsonyabb rezgésű állapotot, igazságokat nyertek. Ahogy növelitek rezgéseteket, egyre magasabb igazságokkal rezonáltok. Következésképpen, szükségetek van a magasabb igazságokra, hogy támogassák magasabb rezgéseteket. Ma néhány mókás igazságot kínálunk nektek, ami lehetővé teszi számotokra, hogy más szemszögből szemléljétek magatokat, és látni engedi a közvetlenül előttetek álló lehetőségeket, amiket a magasabb rezgésszámú Új Földön élés, és a hozzá való alkalmazkodás nyit meg.

1. kulcs: Kezdeti tétlenség
Tégy egy kis lépést szenvedélyed irányába!

Az egyik kulcs nagyon egyszerű. Kezdeti tétlenségnek hívják. Oh igen, imádunk a szavakkal játszani (utalás az angol cím szójátékára: inital inertia)[Sajnos magyarul az "inertia" két külön fogalommal írható le: nyugalmi helyzetben mint "tehetetlenség",vagy "tétlenség", mozgásban pedig mint "lendület"]! Azt mondjuk nektek, hogy bár a haladás könnyebb az Új Föld magasabb vibrációiban, mint az alacsonyabb rezgésben, mégis sokan vártok majd, és azt gondoljátok a kezdet ugyanilyen lesz. Hát nem lesz. A kezdeti mozgás, túljutni a tétlenségen a kezdetek kezdetén valójában nehezebb a magasabb vibrációjú világban. Sokan álltok majd azt mondogatva: „Várom a kezdetet. Várom, hogy rátaláljak a szenvedélyemre. Úgy gondolom, tudom hol van, de megvárom, amíg minden rendben lesz. Csak még nem érzem.” Itt van a kulcs. Ahelyett, hogy próbáljátok megkeresni vagy meghatározni szenvedélyetek, magasabb rezgésre emelkedésetek érdekében azt kérjük, kezdjetek szenvedélyetek irányába elmozdulni. Ez a kulcsa a kezdeti tétlenségen való felülkerekedésnek.

A nagy kis lépés

Kérünk benneteket, ne várjatok arra, hogy meghatározzátok szenvedélyetek, inkább egyszerűen induljatok el és aztán majd meghatározhatjátok. A kezdet kezdetén az előre haladás nem indul olyan könnyen, mint az alacsonyabb rezgésben, tehát az a fontos, hogy csupán egyik lábatokat a másik elé helyezve neki kezdjetek a mozgásnak. Ha egyszer a lendület kialakult, egy saját energiaformává alakul, amit könnyebb irányítani. Oh igen, látjuk a sokatokban felbukkanó félelmet. „Muszáj? Ez azt jelenti, hogy meg kell tegyem azt a lépést? Tudom hová tartok, de nem igazán állok készen.” Az egész nem több mint egy kis lépés. A nagyokat már megtettétek. Bíztatok annyira gyógyító képességeitekben, hogy másoknak nyújtsátok. Mindent a legnagyobb rendben tettetek. Sokan cuki kis névjegykártyákat is nyomtattatok, hogy rájöjjetek nem azzal foglalkoztok, ami a névjegykártyáitokon áll. Imádjuk közületek azokat, akik igazán nagyot alakítottak olyan röpcédulák alkotásában, amiket aztán sosem osztottak szét. A kezdeti tétlenség nehéz lehet az Új Föld magasabb rezgéseiben, tehát arra kérünk benneteket, hogy csak vágjatok bele. Ne várjatok, amíg tökéletessé válik minden! Ne várjatok arra, hogy a kirakós minden darabja a helyére kerüljön! Tegyétek meg azt a kis lépést szenvedélyetek irányába és hagyjátok, hogy a varázslat kezdetét vegye! Ha beindul az előre mozgás, rájöttök, hogy a kormányzás sokkal könnyebb, ha ott a kezdeti lendület. Ha beszálltok leparkolt autótokba és kinyitjátok a kormányzárat, majd megpróbáljátok elfordítani a kormányt, nagyon, nagyon nehéznek találjátok majd. Ha vesszük ugyanezt az autót és kezdeti lendületre teszünk szert azzal, hogy legurítjuk a domboldalon, a kormányzás már sokkal könnyebb, ugye? Lépj túl a kezdeti tétlenségen és engedd meg magadnak, hogy szenvedélyed irányába kormányozz. Csak ennyit kell tenni. Ezért ismételjük el nektek, kedveseink, újra meg újra, hogy nincs rossz irány. Sokkal jobban uraljátok valóságotokat, mint arról tudtok, és mi arra szenteljük az időnket, hogy ezt bebizonyítsuk. A legkeményebb rész az lesz, mikor nem sikerül megtenni elsőre a kis lépést. Az elkövetkező napokban sok ember érzi majd úgy, hogy elakadt valahol. Ezért tapasztalja most sok Fénymunkás az elakadás érzését. Nem kell hozzá sok idő, és lehetőségük nyílik mások számára is szélesre tárni az ajtót, ennek a tapasztalatnak köszönhetően.

Sokan közületek könnyen elkötelezik magukat a nagy lépések megtétele mellett. Elvégzitek az összes tanfolyamot, megveszitek a könyveket és megtanuljátok a különféle módszereket, mégis, a cselekvéshez vezető kis lépés gyakran bizonyul a legnehezebb résznek. Itt óriási ellenállásba ütköztök. „Oh, ez azt jelenti, ha megteszem azt a lépést, akkor valamit fel kell adnom.” Adjátok fel! Hagy menjen, mert bizony egész életetekben nagy gyűjtögetők voltatok. Nagyon hasonló módon az Őrző is ugyanezt a leckét tanulja most, mivel huszonhét éven keresztül élt ugyanabban a házban és ezalatt az idő alatt mindent, de mindent gyűjtött. Sokszor mondtuk neki, ha szeretné megtapasztalni elmúlt életeit, nem kell mást tennie, csak kimenni a saját garázsába. Jelenleg már a második szemeteskonténert tölti meg azokkal az előző életbeli gyűjteményekkel.

Az elengedés aktiválja a kezdeti lendületet

Mindössze erre a kezdeti tétlenségre van szükség, mert az Őrző azt hitte, hogy a gyűjtögetés majd meghozza számára a boldogságot. Életének egy pontján már rendelkezésre állt minden, ami a munkájához szükséges volt, mint egy építkezési vállalkozónak. Valaha szerszámokat gyűjtött. Igen, most zavarba fogjuk hozni. Zajlik egy belső monológ. „Ezt a sztorit ne meséljétek el!”, mondja ő. Mi meg úgyis elmondjuk. Valaha tehát szerszámokat gyűjtött, így ha eljött az alkalom tudhatta, hogy „Meg van hozzá a tökéletes szerszámom.” Aztán kiszaladt a garázsába és képtelen volt megtalálni. Eljön tehát életetekben egy pont, mikor a cucc, amit összegyűjtöttetek elkezd birtokolni titeket. Engedjétek el és nézzétek, amint kezdődik a kezdeti lendület. Mert csak ekkor fogtok rájönni mi is az igazán fontos. Ekkor fogtok rádöbbeni hol is rejtőznek valódi kreatív képességeitek. Ekkor tárjátok ki a lehetőségek ajtaját és nyeritek el a kezdeti tétlenséget, amivel könnyebb lesz előre lépnetek. Ez ma mindegyikőtök számára érvényesebb és lehetségesebb, mint korábban bármikor. Ez az első számú kulcs.

2. kulcs: A vibrációs kommunikáció felhasználása

A második kulcs megtanulni használni valamit, amit mi vibrációs kommunikációnak hívunk. Végtelen lények vagytok, akik lineáris idővonalban játszanak egy játékot, ami azt az illúziót kelti, hogy végesek vagytok. Mikor a végtelen formát ölt a lineáris időben, akkor vibrációnak tűnik. Ezért úgy tűnik, hogy világotokban minden különféle rezgésekből áll. Vibrációs lények vagytok, akik csak azért léteznek a fizikai biológia buborékaiban, mert saját biológiátok vibrációja abban a rezgéstartományban mozog, amit nyolc érzékszervetekkel érzékelni tudtok. Ezért gondoljátok, hogy ebben a szobában vagytok. Most azonban még egyszer elmondjuk, az emberiségnek van egy kis problémája a valósággal. Egyre csak azt gondoljátok, hogy igazi. Még ma is azt gondoljátok, hogy csupán hatvanketten vagytok ebben a teremben. Nem kevesebb, mint 14,000 entitás tartózkodik jelenleg ebben a teremben! Az összes dimenzióból figyelnek. Az öletekben ülnek. A hajatokkal játszanak. Ott vannak mögöttetek azt ismételgetve, „Itt vagyok. Itt vagyok. Itt vagyok.” És ti nem tudtok róla, mert fizikai biológiai buborékaitokon keresztüli érzékelésetek nem teszi számotokra lehetővé, hogy érzékeljétek azt a rezgéstartományt, amiben ők léteznek. Kívül esnek tehát rezgéstartományotokon és ezért számotokra nem léteznek. Valóság érzékelésetek aztán odavezet, hogy azt hiszitek egyedül vagytok a szobában. Ohh, ám folyamatosan változtok. Még ma is, mikor nyolc vibrációs szintet ugrottatok, új dimenzionális valóságokat kezdtek érzékelni. Kezdtek új dolgokat érzékelni, amik kívül esnek a normális tartományotokon, ezért a vibrációs kommunikáció a szívek összekapcsolódásának új formájává válik.

A szív rezgései
Oké. Szóval Isten vagyok. ÉS AZTÁN?

Ahogy haladni kezdtek a vibrációs kommunikációban, megtanultok különböző szinteken kommunikálni. Hamarosan néhányan közületek channelingezni kezdenek. Oh, hát nem jó móka? Olyan sok emberrel történik meg, hogy nagyon is evilágivá és hétköznapivá válik majd. Néhányan közületek channelingnek hívják majd, néhányan meg másképp. Néhányan közületek a kommunikáció új formáira bukkanak, hogy ugyanazt az információt áthozzák, ám sok terület van, amibe most betekinthettek, a vibrációs kommunikáció új formáinak felfedezéséért. Az egyik éppen itt van. A beszéd új értelmet nyer, mivel sok ember azt kezdi hallani, mit érzel és nem azt, mit gondolsz, vagy a szavakat, amiket kimondasz. Úgy találod majd, hogy ez egyre gyakrabban fordul elő veled, ahogy egy magasabb rezgésszámú állapot felé haladsz. Úgy találod majd, hogy a vibrációs kommunikáció más szinteken is zajlik. A beszéd ebből az egyik. Részben ez az oka annak, hogy arra kértünk benneteket, 2004. szeptember 18-án kezdjétek aktiválni a Szeretet Hálóját. Azzal, hogy ezt teszitek, valójában egy kommunikációs hálózatot építetek ki a szívek között. Ez új energiát és új rácsot von a Föld köré, ami számos szinten megnyitja az ajtót a vibrációs kommunikáció számára. Eközben ti kezdtek mindenfélét kapni intuitíve. Kezdtek tudni dolgokat, anélkül hogy tudnátok miért. Persze emberi énetek majd hallatja veletek a szkeptikus belső hangot, ami azt mondja, „Ezt nem kellene tudnom”, vagy a kedvenc emberi megjegyzésünk „Ezt én találom csak ki?”. Oh, ezt imádjuk! Igen, naná hogy ti találjátok ki! Mit szólnátok, ha azt mondanánk, hogy minden csatorna csupán saját maga jövőbeli szemléletét csatornázza? Mi van, ha saját magatokkal társalogtok egy másik dimenzió valóságában? Változtat ez bármin? Ez mind igaz, mégis egy másik gondolatot szeretnénk felvetni most, ami bármennyire is próbálkoztok, túl nehéznek bizonyul megértenetek, mivel ez a gondolat nem más, mint ti vagytok Isten. Abban a pillanatban mikor elkezdünk arról beszélni, hogy ti vagytok Isten, rögtön működésbelép az első ellenállás és azt mondjátok, „Oh, tényleg azt mondták? Tényleg azt mondták, hogy Isten vagyok?”. Ez azért van így, mert Istenről alkotott elképzelésetek azt gondoltatja veletek, hogy ti vagytok az egyetlen Isten. Ez nem igaz. Ti mindannyian Istenek vagytok, akik megteremtik a helyet annak a kapcsolatnak, akik vállalják a felelősséget, mert teremtményeitek a kirakós egy részét képezik.

Ahh, de a sokk kezdeti részén már túl vagyunk. A következő kérdés az, „Oké. Tehát Isten vagyok. És mit kezdjek ezzel?” Legmagasabb vibrációd megteremtésével kezdesz. A felelősség vállalásával kezdesz, mert az egyik teremtésed, amiért vállalhatod a felelősséget, az saját boldogságod. Merjétek egy felsőbb szinten létrehozni a valóságotokat! Merjétek elengedni a dolgokat, amikről egy hiedelemrendszer miatt azt gondoltátok, hogy boldoggá tesznek majd, és mozduljatok a szívetek irányába! Ez a nehéz az emberiség számára, mert eddig hiedelemrendszerek alapján éltetek és határoztátok meg az igazságot. Beleraktok valamit egy csinos dobozba, továbbadjátok a gyerekeiteknek, törvényeket alkottok, így mindenki számára ugyanaz lesz az igazság és ezt az egészet most szépen kidobhatjátok az ablakon. Ahogy magasabb rezgésszintre értek, kezditek a magasabb igazságokat megragadni. Ezzel együtt jár majd a vibrációs kommunikáció egy formája, ami sokkal fontosabbá válik, ám ez azt jelenti, hogy bíznotok kell abban a vevőberendezésben, melyet a szíveteknek neveztek, mert ott halad át rajtatok a vibrációs kommunikáció. Ott fogadja be saját fizikai lényetek. Ez az a dolog, amit mindegyikőtöknek felajánlunk, hogy fogadjátok el belsőleg. Legyetek tisztában vele, hogy ez a kulcs nagyon rövid időn belül megváltoztatja a bolygótok arcát.

Az intuíció hangolása

Ohh, szóval hogyan is lehet aktiválni? Azt jelenti ez, hogy ha azt gondolod tudsz valamit, odasétálsz valakihez és mesélsz neki egy előző életéről? Nem, mivel az Új Föld magasabb vibrációiban minden gyógyításért folyamodni kell, tehát a hittérítés többé nem működik. Ne erőltesd magad vagy a hited másokra! Ajánld fel, őrizd a spirituális önbizalomnak azt a furcsa kis mosolyát az arcodon és várd meg, amíg megkérnek. Amikor megkérnek, lesz egy ezredmásodperc, mikor túlléphetsz a kezdeti tétlenségen és mondhatod azt, „Nos, íme, ezt kapom és ez számomra ilyennek tűnik” vagy megteheted, hogy nem mondasz semmit, csak hagyod elmúlni. Sokan pedig belsőleg fogjátok kommentálni magatoknak, „Ezt biztos én találom ki. Ezt nem mondhatom el nekik.” Van néhány egyéb eszköz is, ami segítségetekre lehet a vibrációs kommunikáció területén.

Zene ~ A vibrációk uralásának egyik formája

Az egyik dolog, amiben biztosak lehettek, hogy fejlődésetekkel a zene fontosabbá fog válni az életetekben, mint korábban bármikor. Halljátok majd a dalokat, amiket már ezerszer hallottatok és hirtelen könnyeket csalnak majd a szemetekbe, mert a szíveteket összekötő vibrációs kapocs fontosabbá válik, mint valaha. Ez az energia kezd megváltoztatni benneteket, mindannyiótokat és nem csupán belsőleg, hanem külsőleg is. Engedjétek, hogy szépsége átáramoljon rajtatok, fogadjátok be egészen és hallgassátok a zene igazi szépségét.

Sokan írtok zenét. Néhányatoknak ez könnyűnek tűnik, másoknak nehezebb. Rendelkeztek azzal, amit képességnek hívtok. Néhányan azt mondjátok, „Hát, én botfülű vagyok,” vagy „Én erre képtelen vagyok,” vagy „Nem tudok énekelni. De a zenét imádom.” Jó ha tudjátok, hogy a ti zenéhez fűződő kapcsolatotok is éppen olyan megalapozott. A zene mesterfokon űzése ugyanis a vibrációs mesteriség egy formája. Hagy magyarázzuk el: A zene vibráció, tehát a vibrációs kommunikáció egy formája. A zene nem emberi jellemző, inkább spirituális, ezért különböző alapelvek alapján működik, amit ti emberi alakban tapasztaltok meg. Pontosan ezért, van az agyatokban egy elkülönült rész, ami a zenei formában érkező vibrációk segítségével értelmez és emlékezik. Kisgyermekként gyakran memorizáltátok a bonyolult dolgokat úgy, hogy dalba öntöttétek őket. Ez nagyon egyszerűen illusztrálja, hogy a zene mesterisége felül áll minden másfajta mesteriségen. Eláruljuk, hogy a zenét irányító alapelvek valójában megegyeznek azzal, ahogy a dolgok nagy általánosságban működnek univerzumszerte. A zenében csak sok-sok élet alatt válhat valaki mesterré. És most jön a mókás rész. Ha valaki egyszer a zene mesterévé válik, többé nem kell újra elsajátítania, hanem tudását tovább viszi egyik életről a másikra. Ha vissza is tér leckékkel és különböző nehéz megoldandó feladatokkal, leül a zongorához és kétévesen magától játszik rajta, mert egyszer már mesterévé vált. A zenei lecke mesteri elsajátításának különböző fázisaiban vagytok. Kérjük, ne hagyjátok, hogy megállítson benneteket az, ha nem szereztek zenét, mivel ez nem azt jelenti, hogy nem tudtok kommunikálni a zenével. Ez csupán annyit jelent, hogy nem te teremted meg a kezdeti vibrációt. Játszd tehát a szívedben szóló zenét, ami jelent számodra valamit. Készítsd el legjobb dalaid összeállítását! Gyűjtsd össze azokat a dolgokat, amik könnyekre fakasztanak és oszd meg őket másokkal, ha erre kérnek. Ez az egyik ajtó, amely kinyílhat a vibrációs kommunikációban. A kezdeti tétlenség legyűrésének ez az egyik könnyebb módja. Amint egyre közeledtek az Otthonhoz, a zene egyre fontosabbá válik.

Kommunikáció = Oktatás = Képessé tevés
Minden kommunikációban van oktatás. Minden oktatással új képességre tehetünk szert.

Sokan kezdenek channelingezni. Ezt tudjátok. Sokan már elkezdtetek channelingezni és nem tudjátok, mit kezdhetnétek vele. Ohh, nem vagytok egyedül. A vicces az, hogy mind arra vártok, hogy meghalljátok Isten hangját, és mégis, ha kilépnétek az utcára és látnátok a neveteket az égre írva, „Joanie, itt Isten. Beszélni szeretnék veled,” azt gondolnátok, hogy valaki szórakozik veletek, vagy bizonyára egy másik Joanieról van szó. Az az egészben a vicces, hogy valamilyen módon racionalizálnátok az egészet, és végül nem hinnétek el. Így aztán arra kérünk benneteket, hogy kezdjetek bízni abban, amit kaptok, még akkor is ha úgy érzitek, hogy csak ti találjátok ki. Ahogy a másik oldalról származó rezgés áthalad rajtatok, át kell haladnia felsőbb éneteken is. Amint pedig behatol a lényetekbe, olyan érzésetek lesz, mintha a részetek lenne. Valahol mélyen tudjátok majd, hogy ez az energia igaz, de ha megpróbáljátok ésszerűen megmagyarázni a különböző hiedelemrendszereitekkel, az legtöbbetek számára egyszerűen nem fog működni. Sétáljatok minden nap az istenségetekkel szembeni kellemes szenvtelenséggel és mutassátok ki, mennyire csodálkoztok minden alkalommal, mikor megtörténik. Így majd azonos szintre kerültök azokkal, akikkel kapcsolatban álltok és megkönnyíti az igaz vibrációs kommunikációt. És, bizony, néhány barátotok majd úgy néz rátok, mintha nagyon furcsák lennétek. Bízzatok bennünk! Tényleg furcsák vagytok! Itt az ideje, hogy bizonyos definíciókat új szavakkal lássatok el. Az Őrző imád ezzel viccelődni, mivel amiből él, azt skizofréniaként definiálják, tehát itt az ideje, hogy újragondoljatok néhányat a saját definícióitok közül.

A vibrációs kommunikációban a kommunikáció a legfontosabb. Mivel minden kommunikációban ott az oktatás. Minden oktatással pedig új képességekre tehetünk szert. Szeretnétek, ha nem lenne több háború a bolygótokon? Csak kommunikációra van szükség. A kommunikációban ott az ismeretszerzés. Ha pedig tanultakká váltok, mindegyikőtök tudni fogja, hogy egyformák vagytok. Isten ismerete nem más, mint hogy az egész részei vagytok és senki sem különálló. Az elkülönülésre, a széthúzásra irányuló cselekedetek okozzák a háborút a bolygótokon. Nem a vonal egyik vagy másik oldalán álltok. Mindannyian emberi lények vagytok, akik ugyanarra a megvilágosodási folyamatra áhítoztok. Ebben rejlik a varázslat. Inkább keressétek tehát ezt, és találjátok ki, hogyan fejleszthetnétek ki a kommunikáció újabb formáit, ami a hasonlóságokat hangsúlyozza majd, ahelyett hogy a különbségekre koncentráltok. Ha az emberek látnák milyen bolondul viselkednek!

Az Ember(i) Angyalok „szárnyra keltik”

Merre tartotok? Mi a cél és hogy néz ki? Mire gondoltok, mikor a Harmadik Földet teremtitek? Mi kérdezzük ezeket tőletek, kedveseink, mert jelenleg nincs semmilyen nagy terv. Ti keltitek azt szárnyra minden nap és szándékosan használjuk ezt a szót, mivel ti vagytok az Ember(i) Angyalok, akik megteremtik saját valóságuk minden napjának minden lépését. Arra kérünk benneteket, hogy ne rekedjetek meg a hiedelemrendszeretekben! Ha bekapcsoljátok a tévét és nézitek a híreket, ahol azt mutatják mi történik a világban, ne süppedjetek bele a hitbe, hogy mindez igaz. Ez olyasmi, amiről valóságotoknak csak egy vékony szeletében tudósítanak. Koncentráljatok a fontos dolgokra! Ne fordítsatok hátat ennek a területnek, de ugyanakkor legyetek tisztában azzal, hogy rendelkezésetekre áll a vibrációs kommunikáció lehetősége, ami mindezt egy szempillantás alatt megváltoztathatja. Szándékosan kezdjetek ennek a folyamatnak. Még ha nem is látjátok az eredményt a CNN-en azonnal, beágyazódik a Harmadik Földbe, mivel a kollektív gondolatminták alakítják a Föld új hologramját, még most is mialatt beszélünk. Ti csináljátok. Ti indítjátok el mindannyian és mi hihetetlenül büszkék vagyunk rátok.

Lelki kapcsolat a szemeken keresztül

A vibrációs kommunikáció másik része, aminek a használatára buzdítunk benneteket, a szemeken keresztül zajlik. Megtanultátok hogyan hozzatok létre szemkontaktust az emberekkel újra és újra. Mégis azt mondjuk, hogy ez fontos rész, mivel mikor szemkontaktusba léptek valakivel, lelketek egy részét elcserélitek. Tartsátok most észben, hogy minden gyógyításért folyamodni kell, tehát ha szemkontaktust kezdeményeztek egy emberrel és ő elfordul, akkor ezt tartsátok tiszteletben. Ne menjetek utánuk. Ám ha több mint egy másodpercre rátok néznek és engedélyezik számotokra a belépést, arra kérünk titeket, hogy hozzatok létre lelki kapcsolatot, közvetlenül a lélekkel. Induljatok egyenest a szívébe és nyissátok meg a tiéteket. Induljatok valódi énjük energiájába és osszátok azt meg sajátotokkal. Így egy részt adsz önmagadból és részben osztozol rajta velük. Ez a legfelsőbb szintű vibrációs kommunikáció. Ez a fajta vibrációs kommunikáció az idő előrehaladtával egyre fontosabbá válik, mivel ezzel a szerkezettel átalakítjátok a DNS-eteket. Megtehetitek ezt egy hiedelemrendszerrel is, aminek a bélyegzője azt mondja, „Egyedül vagyok ezen a bolygón. Nem tudom miért vagyok itt,” vagy megtehetitek ezzel a hatalmas családdal, akik arra várnak hogy szívüket összekapcsolhassák a tiéddel. Tedd az utóbbit! Sokkal szórakoztatóbb. Értsétek meg, hogy egy rész vagytok, ami összeköti az összes többit egymással és mindent, amit éreztek, azt előbb-utóbb mindenki más is érezni fogja. Az Univerzális Energia és a rácsozat része vagy, ami összeköti egyik szívet a másikkal. Ez csodálatos és magatoktól megengedtétek magatoknak, hogy elérjétek. Ez hozza létre az Otthon energiáját. Ez a teljes vibrációs kommunikáció.

3. kulcs: megtanulni a valóságok metszéspontjának hasznosítását

Most pedig következzen a hármas számú, mivel sokan jegyzetelésre kész tollakkal várnak. A hármas egyszerűen arról szól, hogy megtanuljátok használni a valóságok metszéspontjait. Van egy idővonalatok. Végtelen lények vagytok, azaz nincs kezdetetek és végetek, ám azért hogy a Földre jöhessetek és játszhassátok a biológiai buborék Játszmáját, szükséges volt titeket abba az illúzióba helyezni, hogy létezik egy idővonal, tehát van mit múltnak, jelennek és jövőnek neveznetek. A Játszma teljesítéséhez és játszásához lineárisan haladtok ezen a vonalon, a dualitás pályáján. Most az történik, hogy kezdtek rájönni, hogy nem ti vagytok az egyetlenek, akik ezt a Játszmát játsszák. Sőt, mi több, rengeteg létezik belőletek egymás melletti idővonalakon, ahol kicsit eltérő döntéseket hoztok. Létezik egy másik idővonal, ahol Steve Rother úgy döntött, nem veszi észre a kopogtatást a vállán és még mindig az építési vállalkozót szerepét alakítja San Diegoban, Kalifornia államban. Azt gondolja, hogy boldog, de meg sem tudná számolni hány ölelést mulasztott el. Fogalma sincs róla. Mi több, vannak olyan valóságok, amik egyidejűleg léteznek a tiétekkel, és úgy tűnik semmilyen kapcsolatuk nincs vele. Sok idővonal van, ami szükséges volt ahhoz, hogy megteremtődjön az illúzió, hogy a végtelenből végest lehet csinálni. Mégis, léteznek varázslatos idők, mikor ezek az idővonalak keresztezik egymást és maradandó nyomot hagynak egymáson. Ezek a valóság metszéspontjai.

Ilyen idővonal metszéspontban zajlottak Merlin napjai és Camelot történetei. Egy párhuzamos valóság volt, ami keresztezte a tiéteket és maradandó nyomokat hagyott. Elárulhatjuk, hogy sok ilyen maradandó nyomra számíthattok nemsokára. Mikor kezditek őket megtapasztalni, különös kis történetekként tekintetek rájuk. Néztek, és azt mondjátok, „Ó, hát nem különös?” Nem is olyan régen láttatok egyet – saját rendőrségetek Mexico Cityben űrlényeket látott az égen mindenütt és világszerte elküldték a jelentésüket, erre azok másnapra eltűntek. Érdekes koncepció, valóságok metszéspontja.

Ebben a szent pillanatban új bolygók tűnnek fel a naprendszeretekben, naponta jelennek meg a kozmoszban, bár ezelőtt ez sosem történt így. Minden nap új bolygók bukkannak fel. A tudósaitok nem győzik számolni és elnevezni őket, mert olyan sok érkezik. Egyik nap még nem volt ott semmi, másnap ugyanazokon a koordinátákon ott egy új bolygó. Azt mondjuk, hogy ez részben azért van így, mert a valóságok metszik egymást. Sőt azt is mondjuk, hogy elpusztult egy csillag, ennek a történetét meséltük el, az Akarruról, Trudgeról. A történet, amit elmeséltünk entitások egy egész fajáról szólt, akik meghaltak azért, hogy létrehozzanak olyan dimenzióbeli valóságokat, amik keresztezhetik a tiéteket. Ezért történik ma, ami történik, így Leilu, Amarah és Trudge ajándéka életre kel minden alkalommal mikor belenéztek az újságba és azt látjátok, hogy egy új bolygót fedeztek fel. A csillagrendszerek összeolvadnak, mint ahogy a párhuzamos valóságok is összeolvadhatnak. Éppen ez történik most. Tehát belenéztek az újságba és azt kérditek, „Hát, ez nagyon klassz, de mi köze ennek hozzám? Mire tudnám én ezt használni?” Rá fogtok jönni a hasznosítási módjaira, mert mikor a különböző idővonalbeli valóságok metszik egymást, akkor ez a ti idővonalatokat hátul és elöl is metszi. Azt állítjuk, hogy ez a kulcs az időutazáshoz a valóságotokban és hamarosan felfedezitek, és játszani kezdtek vele. Amint talán ti is kezditek látni, ezek közül a furcsa dolgok közül néhány előfordul az univerzumotokban. Amint megértik, hogy ez egy jel, arra hogy elkezdhettek dolgozni az idővonalakkal. Saját személyes idővonalaid – múltad, jelened és jövőd kezdenek egybeolvadni a Most idővel.

A visszaszámlálás a felemelkedésig

Kedveseink, már régen beléptetek az ötödik dimenzióba. Ti meg egyre csak ezt a felemelkedés nevű dolgot várjátok. Sőt, azt mondjuk nektek, hogy folyik a visszaszámlálás a felemelkedésig. 2001. január 1-én kezdődött és folytatódott 2002.02.02-án, 2003.03.03-án, 2004.04.04-én és hamarosan 2005.05.05-t ünneplitek, ami végül elvezet a 2012. december 12-i végső befejezéshez. De mi van ha azt mondjuk, hogy már beléptetek az ötödik dimenzióba? Csak játékot játszotok, mert annyira szeretitek a játékokat. Imádjátok az akklimatizálódási időszakot. A valóságban minden reggel az ötödik dimenzióban ébredtek. Megfésülködtök, munkába készülődtök, lementek, beindítjátok az autótokat, kihajtotok a kocsibeállóról végig egy harmadik dimenziós valóságot várva. Az ötödik dimenzióban az a kihívás, hogy olyan hatalmas teremtési erővel rendelkeztek, hogy megteremtitek a harmadik dimenziót az ötödikben. Nem érdekes felvetés ez? Mi erre nem gondoltunk itt, a mennyben. Olyan kreatívak vagytok!

Játsszátok hát a Játszmáitokat! Élvezzétek a Játszmáitokat! Tartsatok egy csodálatos ünnepséget 2012. december 12-én és az addig esedékes összes mágikus mester dátumon. Játsszátok a Játszmákat, mert sokat jelentenek számotokra, de értsétek meg, hogy teremtők vagytok. Jelenleg nincs működésben egyetlen nagy terv sem, ezért a tiétek lehet már ma vagy holnap. Így vagy úgy, mindenesetre nagy bátorságra lesz szükségetek, hogy belekezdjetek, hogy szétromboljátok a határokat és hogy ezt kitűzzétek magatok elé. Oh, de lesz majd segítségetek, mivel sok kozmikus kacsintásban lesz részetek, ahogy a valóságok egyre gyakrabban metszik egymást. Látjátok majd, ahogy érkezik az inspiráció, látjátok a nyitásokat, és más dolgokat is láttok majd a világotokban, amit képesek lesztek felhasználni. A Felhasználás hozza be őket. Ez teremti a teret, nagyjából úgy ahogy sokan elmentek új ruhákat venni, de egyet sem tudtok vásárolni, amíg a gardróbotok tele van. Szabaduljatok meg néhány ruhától és figyeljétek meg mi történik, mikor bevásárló körutakra indultok. Teremts helyet az életedben, hogy ezek veled is megtörténhessenek. Csinálj helyet, így más dolgok is beléphetnek az életedbe és kezdheted a valóságok metszéspontjainak használatával. Teremts helyet az életedben, mert a csodák rád várnak.

A Mária energia

Szeretnénk bennetek egy újabb szót elültetni, aminek köze van a kezdeti tétlenséghez, köze van a vibrációs kommunikációhoz és köze van a valóságok metszéspontjaihoz. Van ugyanis egy varázslatos energia, ami az Anya energia ezen a bolygón és már sokszor ellátogatott. Hamarosan újra ellátogat. Már elkezdődött. Azért van itt, hogy segítsen létrehozni az alapenergiáját mindannak, amibe majd beléptek, mivel a kristály szerkezet felé tartotok és ez nehéznek bizonyulhat számotokra. Minden új. Saját biológiátok is változik és néha fel is lázad, mert nem tudja mitévő tegyen. Nem tudja hogyan fogadja be mindezt az energiát, tehát megőrül és kitör, rendszertelen szívritmusban, szívdobogásban, szédülésben és egyéb fura dolgokban, amiket mostanában tapasztalhattok. Az orvosaitok nem tudnak rájönni miért van ez. Okkal mondjuk el mindezt, mert vannak dolgok, amik segíthetnek rajtatok és semmi közük a hiedelemrendszeretekhez vagy a valláshoz. Mi az emberiség spiritualitásával dolgozunk. A spiritualitás az alappillér, amire sok vallás épül, de a spiritualitás önmagában nem vallásos jellegű, tehát arra kérünk benneteket, hogy egy pillanatra töröljétek most ezt a hitrendszeretekből, amíg arról beszélünk, hogy a Mária energia itt van a Földön.

A Mária energia azért van itt, hogy biztos alapot nyújtson nektek a következő szintre lépéshez. Ugyanez történt Krisztus napjaiban is, mivel az is a valóságok egy nagyon fontos metszéspontja volt, ami örökre megváltoztatta Játszmátok jellegét. Sokszor megtörtént már és ha figyelemmel követtek néhányat az elmondott történetek közül, láthatjátok hogy a Mária energia volt az anya és a szerető is – a jó és a rossz is, a pozitív és a negatív is, a szűz és a szajha. Nem, nem a helyes és a helytelen, hanem egyszerűen a két kontraszt. Mária anya energiája itt van, érezni és látni fogjátok. Sokan kezdik majd Mária különböző inkarnációit channelingezni, mivel ő nem csak a szűz volt, aki életet adott a Krisztusnak, hanem a szeretője is volt. Ő volt a felesége, gyermekei anyja számos párhuzamos valóságban, amik ugyanabban az időben zajlottak. Az az energia szükséges volt, hogy megteremtődjön a Krisztusi Energia felé haladó mozgás. Ma a Kristály Energiának jött el az ideje, mivel mindannyian a kristályforma felé tartotok. Ez történik. Ezért kezdenek érkezni a Kristály Gyermekek, ahogy a Kristály Energia átveszi az uralmat mindannyiótokban, tudván ott van Mária Anya Energiája, ami szilárd alapot nyújt. Része a szívetekkel őrzött kapcsolatnak, itt van ma nektek, segít majd a kezdeti tétlenségben, a vibrációs kommunikációban és a Földdel való kapcsolatotokban, mint ahogy a valóságok metszéspontjaiban is. Nyúljatok ebbe az energiába és mozdítsátok meg. Dolgozzatok vele olyan módon, ahogy csak tudtok, és majd láthatjátok, hogy napról napra erősebbé válik.

Van egy kritikus tömeg, amit hamarosan elértek. Mikor a kritikus szintet eléritek, megtelik az összes dimenzió szint és maguktól bezáródnak. Ám mi azt mondjuk, hogy amint valami bezárul, egy másik dolog kinyílik, tehát figyeljetek, mikor ma hazatértek, majd visszaálltok a normál kerékvágásba a következő néhány napban. Még azok is, akik csak olvassák ezt a szöveget, még ők is érezni fogják a hatásokat. Figyeljetek a semmiből felbukkanó új valóság metszéspontokra. Figyeljetek a furcsa dolgokra, amik a portálok kinyílásakor történnek, talán éppen a munkahelyeden, az asztalodon. Figyeljetek és tanuljátok meg használni őket. Bízzatok az érzésekben, amiket saját vibrációs kommunikációtok felerősödésével kezdtek érezni. Bízzatok benne és használjátok. Hozzátok keresztül magatokon az energiát, mert a fénnyel kétféle módon lehet dolgozni: Lehetsz te a fény, vagy visszatükrözheted a fényt, és mindegy melyiket teszed, mert a fény mindig fény. Fénylények vagytok. Ezért hívunk benneteket Fénymunkásoknak. Jól bántok ezzel az energiával és mikor úgy érzitek, hogy nem tudtok túljutni a kezdeti tétlenségen, vessetek egy pillantást arra mi tart vissza benneteket, vágjátok el a kötelet, hagyjátok elmenni, mert ez lehetővé teszi számotokra, hogy a menny ajándékai olyan gyorsan áramoljanak az életetekbe, hogy semmibe ne szenvedjetek hiányt. Akkor pedig forduljatok vissza és segítsetek másoknak is túljutni a kezdeti tétlenségen. Állítsátok őket a teremtés kihívása elé és saját teremtényeid is nőni fognak. Ösztönözd őket, hogy megteremtsék a legmagasztosabbat, a legjobbat a saját életükben. Ösztönözd őket, hogy őrizzék az arcukon az általad is birtokolt spirituális önbizalom mosolyát és adj nekik eszközöket, adj nekik szeretetet, adj nekik energiát és létesíts kapcsolatot a lelkükkel.

Egyetlen nyelvben sem léteznek szavak, amikkel leírhatnánk, mennyire szeretünk benneteket. A részünk vagytok és mi a részeitek vagyunk. Nagyon büszkék vagyunk rátok, mert ki mertetek lépni, levetni a szárnyaitokat és elfelejteni kik vagytok. Még azt is elfelejtettétek, hogy a Király lányai és fiai vagytok, vérvonalatok a lehető legnagyszerűbb. Csak tartsátok nyitva a szíveteket és engedjétek meg egymásnak, hogy megérinthessétek egymást. Isten hozott Itthon, kedveseink! Amint beszélünk, ti megteremtitek a Földön a mennyországot és ez a leggyönyörűbb látvány, amit valaha is láttunk.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy arra kérhetünk benneteket, hogy a lehető legnagyobb tisztelettel bánjatok egymással, mivel ti vagytok ti. Gondoskodjatok egymásról minden adandó alkalommal, mert ha másokon segítetek, magatokon segítetek. Emlékezzetek rá, hogy egy Játszmát játszatok, és szórakozni jöttetek. Játsszatok jót együtt!

Espavo

a Csoport

(Fordította: Mácz Annamária)