Tartalom - Index oldal

2004. szeptember 15.

~ A sötétség szépsége ~

A Fény világítótornyai, emlékeztetők Otthonról előadások élőben követhetőek az interneten, és minden hónap 15-én kerülnek írásbafoglalásra és postázásra. A következő üzenet: november 27-én de. 11 órakor nyugati parti idő szerint
Ezt az üzenetet meghallgathatod úgy, ahogy elhangzott 2004. június 26-án
itt>


~Emlékeztetők Otthonról ~

 

 

Az alábbi üzenet nem olyan régen érkezett a San Diegoban, California államban tartott Rávilágítás, spirituális pszichológia tanfolyamon. Használjuk, mivel egy fontos témát céloz meg, amiről a Csoport már korábban is beszélt. A Fényről és a Sötétségről alkotott elképzelésünk változóban van, ezzel egyidejűleg egyre fontosabbá válik számunkra, hogy a polaritásból az egységben gondolkodás felé mozduljunk. Ha megértjük és felhasználjuk a Sötétség szépségét, megváltoztathatjuk valóságunkat. Talán ezzel véget vethetünk a sötétségtől való félelemnek.

Boldog teremtést!

Steve Rother
a Csoport szóvivője

Különleges kérés
Copyright 2004. Steve Rother. Ez az információ egészben vagy részben, ingyenesen terjeszthető, azzal a feltétellel, hogy semmilyen díjat nem számítanak fel a terjesztéskor és ezt a figyelmeztetést csatolják az üzenethez. Mikor ennek az anyagnak csak egy része kerül felhasználásra, kérjük tüntessék fel, hogy ez egy rövidített változat és az olvasó megtalálja az eredeti és teljes változatot a
www.Lightworker.com/beacons/ címen. Támogatjuk a nyilvánosságrahozatalt, az újranyomtatáshoz engedély nem szükséges, de kérjük, értesítsen róla bennünket a következő címen: Email Lightworker
A Csoportról további információ a
http://www.Lightworker.com címen található vagy a Fénymunkáson keresztül a következő telefonszámon: (858) 748 5837.
Köszönet a fény terjesztéséért!


Üdvözlet Otthonról!

Ma ismét változásnak indul a terem energiája, hogy így hozzáigazodjon az Otthon vibrációjához. Ti indítottátok el a folyamatot, nagyon egyedi módon, mivel sokan új utat kezdtek, beléptek teremtői erőtökbe a helyes kis biológiai burkaitokban. Vándoroltok mindenfelé, egymásba botlotok, próbáltok rájönni merre van a Haza vezető út, és mit csináltok itt. Azt gondoljátok egyedül vagytok. Azt gondoljátok egyedülállóak vagytok. Azt gondoljátok, hogy elkülönültök egymástól, pedig nem. Nem csak hogy egymás részei vagytok egy nagyon egyedi módon, hanem nekünk is részeink vagytok. Ez a kapcsolat közöttünk. Ez az a része a kirakósnak, ami olyan helyekre vezet titeket, mint ez is, hogy ne csak megszólítsatok bennünket, hanem saját felsőbb éneteken keresztül szóljatok hozzánk. Mindannyian magatokban találjátok a lehetőséget, hogy a felsőbb éneteken keresztül kapcsolatba lépjetek az Otthonnal. Ez az összeköttetés az Otthon és az általatok lakott fizikai, biológiai buborék között.

Változások a Játszmában

Valahol az út során felötlött bennetek egy gondolat. Így szóltatok: „Játsszunk egy Játékot! Abba az illúzióba helyezzük magunkat, hogy véges lények vagyunk. Úgy kezdjük magunkat definiálni, hogy belépünk a lineáris időkeretbe, múlttal, jelennel, jövővel. Így végtelen szellemként, lineáris időkeretben kifejezve magunkat egy csodálatos Játékot játszhatunk.” Milyen érdekes Játék! És utatok során meséltetek róla barátaitoknak, és egyre csak nőtt, nőtt és nőtt ez a játék. Mindenki úgy gondolta, mintha ez teljesen egyedi látomás lenne. Az Omniverzumban nyüzsögnek a hasonló Játékokat játszó lények. Sokat láttatok már. Az E.T.-jeiteknek hívjátok őket. Ezeknek a játékoknak a többségéről elképzelésetek sincs, de ott vannak mindenütt. Mindenfelé ott vannak, mivel egy dolog egészen bizonyos… nem vagytok egyedül az univerzumban. Látni fogjátok, ahogy az előttetek álló napokban egyre több bolygót fedeznek fel.

Az Omniverzum olyan sok összetett Univerzumot foglal magában, hogy szó szerint számos dimenziószint létezik minden univerzumban és léteznek fonalak, amik egyidejűleg átfutnak mindegyiken. A végtelent lineáris időkeretbe helyezni nagy kihívás. Ennek érdekében számos különleges vízióval kellett előállnotok, és ma azokat a koncepciókat szeretnénk veletek megosztani, amikkel elkezdtétek a játszmátokat. Ha visszaemlékeztek a kezdetre, talán ugyanazzal a különleges vízióval fogalmazzátok majd újra Játszmátok következő szintjét, amivel megterveztétek ezt a szintet. Egy útkereszteződésben álltok, ahol lényegében elölről kezdtek mindent. Az emberiség szó szerint újrateremt egy új Játékasztalt, ugyanazon a helyen, ahol a régi létezett. Ez a Harmadik Föld megteremtése és az új holografikus mintát hozzátok most létre a Föld számára. Ez csak egyedülálló vibrációs növekedésetek, fejlődésetek miatt lehetséges és az általatok megtett evolúciós lépések miatt. Ezek nem is annyira evolúciós lépések, sokkal inkább kvantumugrások a tudatosságban. Egy szemvillanás alatt történik. Sokan közületek egy bizonyos napra vagy eseményre várnak, ami majd megváltoztatja a világotokat. Menjetek, élvezzétek ezt a napot és ünnepeljetek! Ünnepeljétek a földi mennyország különleges vízióját, ahogy csak szeretnétek, mivel éppen a kellős közepén ültök, de ne várjatok egy napra, mert ezek a dolgok már ma is lehetségesek. Most azt kérjük tőletek, hogy amennyire csak tudtok, támaszkodjatok az általatok birtokolt erőkre, amik végtelen lényeteket véges formában tartják. Ez idehozza a végtelent és segít megteremteni a Harmadik Föld mennyországának jellemzőit.

Végtelenből a végesbe – Fényből a sötétségbe

Úgy beszélünk nektek minderről, hogy megértjük, véges lényekként nem is lehetséges tökéletesen megragadni a végtelen fogalmát. Valójában túl egyszerű számotokra, ahhoz hogy megértsétek. Ezért adunk nektek néhány képet, ami majd segít megérteni a különbségeket, így minden döntéseteket egy végtelen entitás szemszögéből hozhatjátok meg. Gyakran használjuk a szív szót, mivel ez olyan, amit sokan megértenek, de használunk más szavakat is, amik az Otthont jelentik mindannyiótok számára. A fény az egyik ezek közül. A fénybe indultok, mikor elhagyjátok a fizikai testeteket. A ’Lépj ki a fénybe!’ több puszta szavaknál. Emiatt a széles körben elterjedt kifejezés miatt sokan úgy térnek át a másik oldalra, hogy azt várják, látnak majd egy útmutató fényt és afelé indulnak. Az az igazság, hogy ez nem az a fény, amire ti emberként gondoltok. A fényesség egy létállapot, ami a végtelenséget jelképezi. Ha tehát megértitek, hogy a fény valójában az Otthont fejezi ki a végtelen nyelvén, akkor később megérthetitek, hogy ahol véges formában éppen most vagytok látogatóban, azt hívhatjuk sötétségnek.

Szeretnénk tehát megosztani veletek egy keveset arról, hogy mi hogy látjuk az általatok sötétségnek titulált valamit. Fontos, hogy megértsétek az általatok sötétségként aposztrofált dolgok szépségét, mivel a véges idővonalban, amiben múlttal, jelennel és jövővel bírtok, és aminek illúziójában definiáljátok önmagatokat, a fény csak úgy határozható meg, ha megtapasztaljátok a sötétséget. És itt jön a vicces rész. Olyan varázslatos teremtők vagytok! Minden alkalommal, mikor egyetlen gondolatra fókuszáltok több mint hét másodpercig, az megjelenik valóságotokban. Mindössze hét másodpercre van szükségetek, és az elkövetkező három évben ez ötre csökken. Olyan gyorsan haladtok, hogy mi elképedve figyeljük, mivel visszakövetelitek teremtő erőiteket még a fizikai síkon, biológiai buborékotokban. Kezditek végtelen lényekként magatokhoz ragadni hatalmatokat, mialatt még mindig a lineáris idővonalon játsszátok a Játszmát, és ez bizony leírhatatlanul gyönyörű.

A fény definíciója

A játék elején az emberiséget vonzotta a fény. Minden dolgok forrásaként bálványozták a napot. Aztán eljött az idő, mikor letekintettek a homokra és meglátták az árnyékukat. Féltek tőle, mint ahogy sokan közületek ma is féltek a sötéttől. A sötétség csupán a fény hiányának illúziója. Az egész csupán annak a kérdése, hogy hol definiáljuk, ugyanis a polaritás terében a fényt nem lehet érzékelni a sötétség kontrasztja nélkül. Ahogy tehát kezditek megragadni a sötétség szépségét, éppenséggel a fény egyre felsőbb formáit tapasztalhatjátok meg. Könnyebbé válik végtelen éneteket kifejezése egy véges világban.

Igen, vannak olyan emberek, akik eljönnek az Őrzőhöz és tudni akarják, „A vudu, a fekete mágia és a varázsigék tényleg működnek?” A válasz pedig mindig ugyanaz, persze hogy működik, mivel felteszik ezt a kérdést. A megértésnek ez az apró rése éppen elegendő fény hiány ahhoz, hogy megteremtse a sötétséget, amitől annyira tartotok. Ne féljetek tőle! Sőt, inkább öleljétek át! Találjátok meg mind a fény, mind pedig a sötétség szépségét mindenben, amit tapasztaltok, mert ez előrelendít benneteket. Most léptek egymás megsegítésének következő szintjére, amint felveszitek az Ember Angyal szerepét. Ez egy új kifejeződése a fénynek, ezért hasznos lehet, ha új módon értitek meg a sötétséget, ami az előbbit meghatározza. Nem tart már soká és ti lesztek a Szabad Választás Második Bolygójának angyalai. Te jó ég, milyen jól fogunk mi akkor szórakozni, mivel látjuk majd azokat a frusztrációkat, amiket mi is megtapasztaltunk, mikor veletek foglalkoztunk. Amikor halljátok majd a titokzatos nevetést a vállatok felett, emlékezzetek arra, amit itt mondtunk. Legyetek tudatában, hogy ott vagyunk és szeretünk benneteket.

A sötétség felhasználása a fény kifejezésére

Hadd mutassuk meg tehát mi történt a kezdetek kezdetén, mert érdekes lehet megértenetek azt a perspektívát, ahonnan először nekiláttatok a Játéknak. Ahogy megértitek, hogy egyszerűen hazatértek, vissza a fénybe, muszáj megértenetek, hogy a fény az energia végtelen kifejezése. Az elején tehát felvetődött a kérdés: „Hogyan határozzuk meg a végtelent egy véges szóval?” Hogyan teremtetek fényt egy térben, ahol normális körülmények között az nem létezik? A fény megteremtése egy véges világban egyetlen módon történhet, a sötétség kontrasztján keresztül. Ekkor hoztátok létre az első negatív energiát. Szó szerint megteremtettétek a játék dualitásában annak ellentétét, mint amit szerettetek volna, hogy létezzen benne. Hiszen Otthon a negatív energia nem létezik. Ez az oka annak, hogy az emberek gyarapodnak pozitív energiától és imádnak megszabadulni a negatívtól. Hamarosan több módját is érzékelitek majd annak, hogyan határozzátok meg a fényt a sötétség használatával. Egy darabig, a Játszma korai szakaszában a legcsodálatosabb teremtések a sötétséggel kapcsolatosak voltak, mivel lehetővé tették a fény kifejezését. A Mennyország összes lénye pedig szemmel követte Játszmátokat és azt mondta, „Tyűha! Milyen csodálatos teremtés! Mi erre sosem gondoltunk volna.” A fény hiánya energiával kifejezve negatív energia és ti minden nap ezt a negatív energiát használtátok, hogy életet adjatok a fénynek. Gyönyörű emberi kifejezése ez a végtelennek.

Még ma is, a fények, amik bevilágítják ezt a termet, másodpercenként 120-szor lüktetnek a pozitív és a negatív energia között. [Az USA-ban 60 Hz, 110 Volt a hálózati áram.] Így tesznek, hogy egyenletesen kiegyensúlyozzák a pozitív és negatív energiát elektromosság formájában. Ezt lehet látni, ahogy a Föld és a Mennyország lassan összeér. Az energiának ezt az egyensúlyát előszöra Nicola Tesla nevű kristály gyermekként született férfi alkalmazta. A negatív energia használata egyre fontosabbá válik fejlődésetek folyamán, és saját területeteken úgy kezditek majd használni, hogy megváltoztatjátok érzékelését. Abban a pillanatban, amikor valaminek hiányát látjátok - például a fényét - vákuumot hoztok létre, ami majd feltöltésre kerül. Innen származik a félelem és a gonosz illúziója. A nagyon korai szakasztól, mikor tulajdonképpen a saját árnyékotoktól ijedtetek meg, ez a félelem növekedett, mivel még abban az időszakban is a fény meghatározására szolgált. Ahogy tehát növekedtetek, úgy növeltétek a negatív energia kifejezését. Eónok múltán mindenfélét elképzeltetek, amitől félni lehetett és rengeteg félelmet találtatok ezekben a dolgokban. Nagyon hasonlóan ahhoz, ahogy a félelem a szeretet hiánya, a sötétség csak a fény hiánya. Hasznos lehet, ha tudtok róla, hogy létrehoztatok egy párhuzamos valóságot, ami azért létezik, hogy kiegyensúlyozza a dualitást, mivel a fénnyel áll kapcsolatban. Valóban létezik egy teljes párhuzamos univerzum, amit azért terveztek, hogy egyensúlyt hozzon létre a fény és a sötétség között mindenben, amit tesztek. Valójában erről a helyről származott a váltakozó áram gondolata. Kristálygyermekként Tesla képes volt mindkét világ interdimenzionális valóságai között utazni. Ahogy növelitek vibrációitokat, félszemmel kezditek meglátni ezt a párhuzamos univerzumot. Az elkövetkező napokban több minden jön majd még ezzel kapcsolatban, most csak tudjatok róla, hogy létezik, és hogy abban az univerzumban a fény sötétség és a sötétség fény.

A Lucifer kísérlet

Fejlődésetek egy pontján, az emberiséget olyannyira hatalmába kerítette a negativitás és a félelem illúziója, hogy szükségesség vált megteremtenünk a poláris tudat illúzióját a Mennyben. Nem éppen könnyű feladat, mivel a sötétség a dualitás teremtménye és nem létezik a Mennyben. Mégis azért, hogy visszatükrözhessük saját nagyszerűségeteket az angyali birodalmakból, szükségessé vált számunkra, hogy megteremtsük a sötétség illúzióját a fátyol másik [innenső] oldalán is. Így vette kezdetét a Lucifer kísérlet.

Lucifer egy nagyszerű angyal volt, a szeretet angyala és olyan erővel bírt, hogy képes volt rákapcsolódni arra a valamire, ami a negatív energia illúziója volt. Ő volt az egyetlen angyal, aki elég erős volt ahhoz, hogy megtartsa a sötétség illúzióját a Mennyben. Képzeljétek el, milyen lehet, hogy az összes lény a Földön undorral tekint rátok és a ti képeteket használja saját motiválására! Valójában ő az az angyal, aki segített meghatározni a fényt azáltal, hogy saját akaratából eljátszotta ezt a szerepet. Ahogy a félelem negatív energiája beléhatolt, a legcsodálatosabb szeretettel volt képes kifejezni azt, amit ti sötétségnek neveztek. Mindez önfeláldozó tett volt részéről, tökéletesen tudatában volt, hogy ez az energia a Föld minden lényéhez eljut majd és hogy őt ezért nemhogy nem fogják nagyrabecsülni, hanem egyenesen gyűlölni és félni fogják. Micsoda ajándék! Minő szépsége a sötétségnek! Így volt ő, és még ma is így hivatkoznak rá, a sötétség hercege. A sötétségnek ez az ajándéka tette lehetővé, hogy a rést be lehessen tömni, ezért szükséges volt a Lucifer kísérletet eónokon keresztül folytatni a játékasztalotokon. Lucifer ajándéka, sötétsége, tette lehetővé számotokra, hogy tisztán láthassátok a fényt. Habár fejlődésetek napról napra haladt, nagyon lassan zajlott. Ez azonban most megváltozik, mert kezdtek kvantumléptekkel haladni az evolúcióban. Kezdtek a saját lábatokra állni, a saját hatalmatok megszerzésének második hullámában. Amint ezt megteszitek, minden megváltozik és Lucifer munkája befejeződik. Minden dolog energiáját jelenleg a fény kifejeződéseként mérik. Ha ezt egyszer megértitek, a mennyek nyelvén fogalmaztok meg mindent. El kell mondanunk - mint ahogy korábban már többször megtettük - hogy Lucifer hazatért. Hatalmas tapsviharral és tárt karokkal fogadták, hiszen igazi hős ő. A Lucifer kísérlet sikeresnek bizonyult és a párhuzamos univerzumban őt tisztán a fény angyalaként látják.

Ezt a Játszmát többé nem játsszák. A Lucifer kísérletre nincs többé szükség, és ezért azt is mondjuk, hogy emiatt olyan szeretet van a mennyekben, hogy abban most már a Földön is részesülhettek. Emiatt új képességek váltak elérhetővé. Ennek az ajándéknak köszönhetően teljességgel lehetségessé vált számotokra az általatok jóként és rosszként ismert polaritás nélkül játszanotok a játszmát. Nem könnyű lépés ez számotokra, mivel ezekre a fogalmakra építettétek a világotokat. Mégis ahhoz, hogy megteremtsétek a Mennyországot a Földön szükséges lesz, mivel a jó és a rossz emberi fogalmak, amiket a polaritás illúziója csalt elő és nem léteznek a Mennyben. Kezditek új és egyedülálló módokon meghatározni a fényt. Isten hozott benneteket Otthon!

Víz ~ Az energia

Hagy osszunk meg veletek egy másik titkot is, amiről a későbbi emlékeztetők során még többet is beszélünk majd. Létezik egy egyszerű energia, ami a negatív és pozitív energiát hivatott egyensúlyba hozni. Minden nap látjátok, egész életetek során, mivel ez egy olyan energiaforma, ami az Univerzális Energiához hasonlóan mindenfelé árad, a fény minden dimenziójában. Vízként ismeritek. A víz tulajdonképpen olyan energiaforma, ami egyensúlyba hozza az energiákat. Semleges potenciálú. Semleges állapotában, végtelen formájában nincs sem negatív, sem pozitív töltése. Éppen ezért mindig visszaállít benneteket az egyensúlyi állapotba. Egy életenergia, amit minden élő használ. Még a széknek is, amiben az Őrző ül, szüksége van vízre, hogy jelenlegi formájában létezhessen. És a víz az, ami mindent összeköt. Ha tehát úgy érzitek, hogy valaki, netalán pont ti magatok megrekedtetek abban, amit negatív energiaként észleltek — legyen az egy negatív érzelem, negatív tapasztalás, negatív gondolatok, vagy a magába záruló kör, amit depressziónak neveztek - támaszkodjatok a vízre. A lényeteken áthaladó víz tisztasága segíthet nagyon gyorsan semlegesíteni ezeket az energiákat.

Adjátok a szándék csodáját az általatok elfogyasztott vízhez és hatalmas erőre tesztek szert. Szertartást keríthettek köré és megnövelhetitek hasznosságát. Mint minden energiaforma, a víz is csupán egyik átalakul, egyik formából a másikba. Valójában ez a víz ugyanaz a víz, amit a dinoszauruszok is ittak, újra és újra megváltozott energiával. Tekintsetek erre, mint egy kötelékre az Otthonnal. Ez az oka annak, hogy sokan közületek, akik törekednek a spirituális kommunikációra a zuhany alatt tapasztalják azt meg, vagy mosogatás, esetleg mosás közben. A víz körül történik, mivel ez a kályha…[)] ez az a hely, ahol a lehető legtisztábban tudjátok energiáitokat semlegesíteni és beengedni magatokba a szellemet.

A közeli jövőben elkezdődnek a felfedezések az általatok víznek nevezett energiaformával kapcsolatban. Hamarosan rájöttök, hogy egy köbcenti víz energiájának felszabadításával három éven keresztül kivilágíthatjátok a legnagyobb városokat. A lehetőség adott, mert ez kapcsolódási pont véges és végtelen között: a víz. Találjátok meg! Játsszatok vele! (Ekkor Steve felvesz egy pohár vizet a széke mellől, és lassan a szőnyegre önti.) Alakítsátok ki saját szertartásaitokat körülötte. Találjátok ki, hogyan fogjátok hasznosítani, mivel ti vagytok a teremtők. Lehetőségeket kínálunk számotokra, amikkel foglalkozhattok, de azt nem fogjuk megmondani merre forduljatok. Az nem a mi feladatunk. A mi munkánk az, hogy gyengéden rátok világítsunk a háttérből és megmutassuk az úton előttetek álló számos lehetőséget. És minden alkalommal, mikor átsétáltok ezen a nedves helyen, emlékezni fogtok erre.

Fény és sötétség között

A fénytől a sötétségig terjedő skálán nem kevesebb, mint 144 alapszín van, és ezek közül mindannyian választottatok egy sugarat. Mindannyian egy olyan tartományban rezegtek, ami megfelel a 144 szín egyikének és nemsokára olyan dolgokat kezdtek majd látni, amiket nem tudtok majd leírni, mivel világotok a 4 alapszín illúziójára épül. Sokkal több van. Most már kezditek ezeket látni, mivel ahogy fejlődtök, magasabb rezgésszámot értek el, fizikai testetek pedig igazodik ehhez, és ahogy kezdtek új dolgokat látni, új színeket is kezdtek majd észrevenni. A másik dolog, ami hamarosan bekövetkezik mindannak következményeként, amin most átmentek, hogy füleitek újabb lépést tesznek a változás felé. Néhányan szűnni nem akaró csengést hallotok majd. Vegyétek úgy, mint egy vibrációs lenyomatot, mivel egyszerűen azt jelenti, hogy harmóniában vibráltok egy új párhuzamos valósággal, ami nagyon közel van a tiétekhez. Azt is jelenti, hogy azon vagytok, hogy kapcsolatot teremtsetek ezzel a párhuzamos valósággal. Hamarosan elérkezik egy időpont, amit ti magatok határoztatok meg, mikor sok ezek közül az egyidejűleg egymás mellett haladó idővonalak közül metszi egymást. Abban a mágikus térben az összes egymást keresztező idővonal tartós lenyomatot hagy, tovahalad, és a közeli jövőben sok idővonal egyesül majd. Ezt hívjátok felemelkedésnek, de már elkezdődött. Sok jellemző, amit a felemelkedéstől vártok, már most itt van. Mindössze rá kell jönnötök hogyan hasznosíthatjátok a világotokban és behoznotok gyönyörű sötétségetekbe.

Az Otthon szeretet ott van mindannyiótokkal. Tudjatok róla, hogy ti vagytok a legvarázslatosabb teremtők. Még akkor is, ha előfordul, hogy egyedül ücsörögtök és azt kérdezitek, hogy „Miért vagyok itt? Miért jöttem ide? Kell, hogy legyen felsőbb célja.” Tudjatok róla, hogy látunk benneteket. Mögétek lépünk, szárnyainkkal körülveszünk benneteket és emlékeztetünk benneteket arra kik vagytok és az időkre, mikor elveszítettétek önmagatokat. Mindazonáltal többé nem lehetséges belépnünk a világotokba, mivel rezgésetek megemelkedett. Arra kérünk tehát benneteket, hogy ne várjatok angyali beavatkozásra, inkább keressétek a bennetek rejlő angyallal a kapcsolatot, mivel ez lehetségesebb, mint valaha. A minden szívet összekötő Szeretet Hálózatát aktiváljátok. Saját magatok teszitek és ahogy megteremtitek, néha egy húzást éreztek az energiában, ez pedig majdnem olyan érzés lesz, mint egy hálóé. Ez a háló úgy készült, hogy csomópontjai nincsenek összekötve, csak laza kapcsolatban állnak, így ha valaki ránt egyet a hálón, mert fél a sötétségtől, egyszerűen szeretet küldtök neki. Ezen a hálón mindig nagyon sok tartalék szeretet energia lesz. Már ma elérhető. Kéznél van. Minden alkalommal, mikor használjátok, megerősítitek kapcsolatotokat felsőbb énetekkel és a Minden Létezővel. A Mennyország már ma itt van és ti vagytok az angyalok, akik elhozzák ide. Hány fénymunkás kell a Föld fényeinek felkapcsolásához? Egy. Te. Ne féljetek a sötétségtől! Árasszátok el szeretettel és változtassátok a legcsodálatosabb sötétséggé, amit csak el tudtok képzelni, mivel ez az Otthon megteremtése. Ezért jöttetek és fantasztikus munkát végeztek. Olyan büszkék vagyunk rátok!

Mindannyian egy különleges feladattal érkeztetek és ezzel valahol a szívetek mélyén tisztában vagytok. Tudjatok róla, hogy a helyes úton jártok. Egykor eljött az idő az inkarnációra, amiben most vagy és mivel számos lélek készült visszatérni, óriási sor keletkezett a fátyol túloldalán. Sok ember állt készen a visszatérésre és azt mondták, „Úgy tűnik, most meg fog történni. Mi pedig mindannyian megyünk.” És minden egyes ember, aki úgy gondolta, hogy tehetne valami fontosat, beállt a sorba, készen arra, hogy magára öltse egy fordulóra a biológia buborékát. Ekkor varázslatos dolog történt. Beszéltünk már erről korábban, de szeretnénk most emlékeztetni rá benneteket. Valaki a sor elején hátrafordult ránézett a mögötte állóra és így szólt, „Tudod, neked jobbak az esélyeid arra, hogy valami igazán fontosat tegyél. Én félreállok, te pedig kérlek, lépj a sor elejére.” A fátyol másik oldalán ugyanis nem különültök el egymástól. Egyek vagytok. Ez a lélek tehát félreállt és a másik előreléphetett, és aztán egyesével szépen sorban félreálltak, hogy a földi mennyország megteremtésének legnagyszerűbb esélyesei előre kerülhessenek. Ti pedig itt vagytok. Ti bekerültetek. A mi feladatunk, hogy emlékeztessünk benneteket, hogy ti vagytok a kiválasztottak. Ti vagytok az Otthon varázslatos lényei, akik miatt a többiek félreálltak, így ti jöhettetek. Felelősséggel tartoztok a legmagasztosabbat és a legjobbat megteremteni magatok számára, és azok számára, akik félreálltak. És nagyon jól csináljátok. Espavo, kedveseink. Espavo.

Irántatok, a játékasztal mágusai iránt érzett legmélyebb megbecsülésünkkel arra kérünk benneteket, hogy bánjatok egymással tisztelettel, gondoskodjatok egymásról és játsszatok együtt jól.

Espavo

a Csoport


Tartalom - Index oldal