2004. november 15.


Emlékeztetők Otthonról


A Csoport ezen üzenete eredetileg 2004. szeptember 18-án, a Szeretet Hálózatának napján hangzott el. A Szeretet Hálózat aktiválása sikeresen lezajlott, a világ sok részéről több mint 200000-n vettek részt benne. Igazi szívbéli kapcsolódás volt, ami mindannyiunk számára megnyitotta a szeretet új hálózatát, hogy használhassuk. A csoport következő üzenete [követte az aktiválást], ami bemutatja az új kapcsolódás néhány gyakorlati alkalmazását. Ez az üzenetek új sorozatának kezdetét is jelenti, amelyet "Gyakorlati mágia sorozat"-nak neveztek.


Az egész Földre kiterjedő tudományos kísérlet eredményei hamarosan hozzáférhetővé válnak. Kérem, hogy figyeljétek a Lightworker.com "Web of Love" szekcióját.


Boldog teremtést!


Steve Rother

A Csoport szóvivője


Különleges kérés
Copyright 2004. Steve Rother. Ez az információ részben vagy egészben ingyenesen terjeszthető, feltéve hogy az információért díjat nem számítanak fel, és ezt a figyelmeztetést az üzenet tartalmazza. Ez az anyag azzal a feltétellel használható, hogy minden jog, beleértve a fordított anyagok szerzői jogát, az eredeti szerzői jog tulajdonos birtokában marad. A Csoportról további információ található a:
http://www.Lightworker.com oldalon.
Köszönjük, hogy segítesz terjeszteni a Fényt!


Üdvözlet Otthonról


Ezen a napon megteremtettétek az Otthont. Most mindannyian össze vagytok kapcsolódva egymással. Úgy kezditek látni a dolgokat, ahogy korábban sosem. Ez új idő. Ez új korszak. A szeretet energiája mindannyiótokat egyenként és külön-külön összekapcsol. Csodát teremtettetek a most előttetek lévő térben.

Amit ma kínálni fogunk nektek az csak néhány új fajta játék, melyeket játszhattok az általatok teremtett új csodával. Néhány új ideát ajánlunk azzal kapcsolatban, hogyan folytathatjátok az aktiválást, és hogyan használhatjátok [a Szeretet Hálózatát] gyakorlati alapon. Az összes információ, melyet átadtunk az elmúlt években, nem más, mint szavak a papíron. Az egész anyagban annyi az igazság, hogy egyikben sincs semmi mágia, amíg nem alkalmazzátok az életetekben azokat gyakorlati módon. Amit ezen a napon kínálunk, az egy áttekintés, hogyan használjátok gyakorlati mágiára a Szeretet Hálózatát, és az általatok létrehozott kapcsolódásokat. A következők annak gyakorlati alkalmazásai, hogyan használjátok ezt az új összeköttetést.

Figyelmünk java e naptól arra fog irányulni, hogy az emberiség magasabb formájáról beszéljünk. Észre fogjátok venni, hogy ezt tesszük. Átállításokat fogunk végezni [a kapcsolatunkban], hogy mostantól magasabb szinten érjünk el benneteket, mert új cselekedeteitek, új irányultságaitok és szándékotok az, hogy létrehozzátok szíveitek saját kapcsolódását. Ti vagytok az új emberiség. Ti vagytok a kiválasztottak, akik úgy döntöttek, hogy itt lesznek ebben a pillanatban. Ti vagytok azok, akik mindent megtettek, amire csak képesek voltak, hogy biztosak leghessetek abban, hogy pontosan a megfelelő pillanatban érkeztek, és így itt lehettek segíteni, hogy megtörténjen a csoda. És itt vagytok. A csoda most feltárul.


Gyakorlati mágia


A gyakorlati mágiát tehát - melyet ezen a napon mutatni fogunk nektek. - annak az energiának az erősítésével kell végezni, amely a Szeretet Hálózatát megformálja, hiszen ez most kezdett működni. De ha bármelyik teremtés - bármely híres festmény, bármely zene melyet játszotok, vagy a könyvek, amelyeket írtok - elveszíti kapcsolódását a többi emberhez, akkor egy idő után elvész és elhalványul. Bekerül a krónikákba, mint "nagy felvillanás, amely talán nem is volt". Habár nagyon kevés előrejelzést adunk, azt jósoljuk, hogy ez az új kapcsolódás gyarapodni fog, és nem elhalványulni. Most rajtatok egyenként és mindannyiótokon múlik, hogy a gyakorlatban számos módon használjátok, hiszen ez az egyetlen módja az új energia Föld bolygóhoz kötésének. Éppen a Szeretet Hálózatának természete szerint, az új energia felhasználása az életetekben az, ami biztosítani fogja, hogy erősödjön a kapcsolódás. Így tehát meg fogunk osztani veletek néhány lehetőséget, hogyan használjátok ezt az energiát a gyakorlatban. Az üzenetek új sorozatát fogjuk elkezdeni, melyet "Gyakorlati mágia sorozat"-nak fogunk nevezni.


A víz-energia szétosztása


Hogy másféle perspektívából lássátok ezt, hadd menjünk vissza az időben addig, amikor a közösségeitek közül sok itt a Földön éppen a kezdeteinél járt. Ezek azok az idők voltak, amikor magas energiájú Föld-pontokon gyűltetek össze. Ők voltak a Föld bolygó korai telepesei, akik vonzódtak ezekhez az energia-pontokhoz. És valóban, azzal, hogy ezt tették, meghatározták máig létező nagyvárosaitok többségének helyét. Sok ember érkezett ugyanarra a területre, hogy együtt éljenek, időnként azért, mert jó vadászterület, vagy biztonságos terület volt, vagy védelmet nyújtott az elemekkel szemben. Sok helyen barlangokban laktatok, máshol pedig kis városkákat formáltatok egyszerűen egy síkságon. Az összes ilyen település azért jött létre, mert ott voltak az energia-pontok, melyek összekapcsolták az embereket. Ténylegesen ezekből ered az, amit ma a Szeretet Hálózataként ismertek.

Ennek ellenére mindig volt benne kihívás, amikor ilyen módon telepedtek le a csoportok. Mindig kritikus annak az energiának a szétosztása, amelyet "víz"-nek neveztek, olyan embercsoportok számára, melyek kötelékben vannak és növekszenek. Szükség van arra, hogy a víz a teljes közösségen keresztül egyenletesen keringjen [- mindenkihez eljusson]. Ha ezt elérték, akkor megfelelő helyen alakult [a település], hogy növekvő várossá lehessen. Ugyanez igaz a Szeretet Hálózatára is, bár itt eltérő az energia típusa. A víz alapenergia, melynek keringenie kell, hogy virágozzanak az emberi települések. Összehasonlításként ezzel, meg fogjuk mutatni, mi az, amit a mai napon tettetek. A Szeretet Hálózata [is] egy vízvezeték, amely lehetővé fogja tenni, hogy keringjen a víz.

Az ember már nem keres tovább központi [lakó]helyet, hogy erőt nyerjen a tömegből. Most már megtaláltátok a módját, hogy bárhol kapcsolódjatok, ahol éppen vagytok. Ez az egyik előnye annak, hogy elértétek az evolúciós ciklusotokban azt a szintet, ahol most vagytok. Ez az, ami történik. És miközben így teszel, mindez mágiává válik. Mindez "gyakorlati mágiává" válik.

Tanultatok valamit az emberiség korai napjaiban, a végtelen lények véges formában való korai létezésének idejében, hiszen éppen egy csomó mágikus tevékenységet végeztetek el. Ezek egyike volt, hogy megtanultátok mit tegyetek a vízzel, hogy tartalékot hozzatok létre, amely biztosítja mindenki számára az állandó ellátást. Nagy tárolókat hoztatok létre, hogy összegyűjtsétek a vizet, hiszen így a közösségben mindenki számára szétosztható lett egyformán mindannyiótok számára. Ez segített a városok növekedésében. Ez segített a közösségek alapításában, gyakorlati szinten egybekapcsolva a szíveket, hogy a következő szintre lépjetek, és emberi formában fejlődjetek.


A lemúriai felemelkedés


Most azt kérjük, fontoljátok meg, hogyan alkalmazható ugyanez a koncepció a Szeretet Hálózatára. A valóságban is ugyanez a koncepció van használatban Lemúria napjai óta. Lemúria előrehaladott civilizáció volt. Annyira messze előrehaladott volt, hogy a lemúriaiaknak már nem volt szükségük számos olyan dologra, amelyekről máig azt hiszitek, hogy szükséges. Sokan vannak itt közületek Lemúria, illetve Atlantisz napjaiból. Sokaknak közületek vannak elképzelései arról, hogy milyen volt, és emlékei arról, miért vagytok itt, és mit csináltok itt. Korrigálni szeretnénk ezek közül néhányat, mert széles körben elterjedt írások szerint Lemúria belesüllyedt az óceánba. Mi azt mondjuk, hogy ez nem egészen ezen a módon történt, hiszen a lemúriai lelkek annyira előrehaladottak voltak a megértésben, hogy olyanná váltak, mint a gyermekek.

Amikor az emberek annyira előrehaladottá válnak, mint a gyermekek, a Föld nagyon bonyolult lakóhellyé válik. Lemúria kontinense nem süllyedt el. Ehelyett Lemúria felemelkedett egy magasabb vibrációs állapotba. Lemúria máig is ugyanazon a fizikai helyen létezik, ahogy mindig is létezett. Ez egyszerűen egy magasabb vibrációs állapot, amelyik áthelyeződött a tér és idő megváltozott dimenziójába, amely támogatni fogja Lemúria előrehaladott lényeit. Így történt ez mindenki szándéka szerint, összeköttetésben minden egyes lénnyel, hiszen megvolt az emberiség egészében annak megértése, hogy elérték azt a pontot, amikor lehetővé vált továbblépni a következő vibrációs állapotba.

Azok közületek, akik ott voltak Lemúria e mágikus napjaiban, úgy döntöttek, hogy előre mennek, és nyitva hagyják az ajtót. Előre mentetek és teremtettetek egy teret, de nem értettétek meg, hogy az Univerzális Energia soha nem fogja támogatni az elkülönülést. Bár mégis megtettétek ezt [- az elkülönülést] a szívtől, ez az elkülönülés mozgásba jött, és végül is elvezetett Atlantisz elsüllyedéséhez.

Azokban a napokban számos mágikus dolgot használtatok, mint előrehaladott lelkek dolgoztatok a szív energiájából. Meg fogjuk osztani veletek ezeket az eszközöket az időn át, hiszen már készen álltok rá, hogy meghalljátok. Készek vagytok most rá, hogy ismét gyakorlati használatba vegyétek ezeket az eszközöket.


A lemúriai energia tartalék-készlet titka


[A következő] egyike azon eszközöknek, melyeket a mai napon meg fogunk osztani veletek. Ez most már használható, amióta aktiváltátok a Szeretet Hálózatát. Ez a lemúriai energia tartalék-készlet. Nagyon hosszú ideig használatban volt. Majdnem annyi módja van [használatának], mint amennyit kitaláltatok a városaitokban a víz energiájának összegyűjtésére és szétosztására, most pedig ugyanezeket a koncepciókat fogjátok használni az életerő-energia összegyűjtésére és szétosztására.

Nagyon érdekesnek találjuk, hogy az Őrző, és az Őrző őrzője [azaz a felesége] Las Vegasban élnek most, ahol egy öt éves aszály van folyamatban. Az itt lakók motiváltak, hogy módokat találjanak a víz sokkal hatékonyabb elosztására. Ez a szétosztás[i rendszer] az, ami meg fogja határozni a terület növekedését a jövőben. És ugyanazok a választási lehetőségeitek lesznek a Szeretet Hálózatán is, mint amelyek itt vannak. A lemúriai energia tartalék megteremtése és újrateremtése lehetségessé vált mindannyiótok számára a Szeretet Hálózata [- illetve annak aktiválása -] miatt. Ez a kapcsolat - a szív energiája, mely lehetővé teszi, hogy közületek mindenki kapcsolódjon a többiek szívéhez - most 177-szeresére nőtt a csak néhány órával ezelőttihez képest. [Ez a közvetítés 2004. szeptember 18-án, a Szeretet Hálózat aktiválásának napján jött át.]

Ezzel a[z energiaszint] növekedéssel lehetővé tettétek, hogy az energia keresztülmenjen rajtatok anélkül, hogy a következő feladataitok [energiája] elsöpörne benneteket. Ez az az energia melyben egyesültök, ahogy előre haladtok, hiszen ez ennek az energiának a gyakorlati felhasználása, amely [energia] meg fogja mutatni a saját fontosságát a ti saját fejlődési ciklusotokban és egyetemes történetetekben. Ezt mondjuk nektek: a lemúriaiak - azok akik felemelkedtek - veletek vannak ma. Figyelik az összes általatok tett mozdulatot, hiszen most van meg a lehetőségetek, hogy megragadjátok ezt az energiát - ezt a szeretetet, a szívek kapcsolatát - és mindennapi életetekben gyakorlati használatba vegyétek. Eredetileg ez volt a szándékuk. Talán ti is képesek vagytok már meglátni a mai nappal befejeződött ciklus nagyszerűségét. Az összes szem rajtatok van.

Azoknak fogunk mondani valamit közületek, akik élet élet után inkarnálódtak sorra, hogy visszahozzák ezt a lemúriai energiát: lesz valami, amit lényetek mélyén már tudtok. Létezik egy hely, egy energia-raktár ahol az összes dimenzió valósága keresztezi egymást. Ez a lemúriai energia tartalék-készlet. Mint bármely tartalék-készletnél, minél több energiát tárolsz el benne, annál több áll mindenki rendelkezésére. Ezen energia szétosztási lehetőségeinek növekedése az egész gyorsabb előrehaladásához vezet. Ez a tény segíteni fog jobban felemelni az emberiség kollektív vibrációját, mint ahogy vélhetitek.


Az energia nem ismer hiányt


Kérjük tudj róla, hogy a hiány csak a dualitás egyik illúziója. Az energia a bőség kifejeződése; sőt mi több, lehetetlen, hogy energiahiány legyen. Csak az lehetséges, hogy korlátozva legyen az energia eloszlása. Ezért azt kérjük most tőletek, hogy fontoljátok meg a Szeretet Hálózatának megerősítését. Használjátok azokat a szíveket, hogy összekapcsolódjatok mindenki mással a Szeretet Hálózatán. Tudjatok róla, hogy van egy különleges hely, melyet lemúriai energiatartaléknak hívunk, és az a munkátok – ha azt választjátok – hogy gyarapítsátok ezt a tartalékot.

Szánjatok rá minden nap időt - amikor jól érzitek magatokat, amikor energikusnak érzitek magatokat, amikor érzitek, hogy a szeretet végiglüktet rajtatok – és küldjetek energiát ebbe a tartalék-készletbe. Rá fogtok találni annak igazi jelentésére, hogy „az energia nem ismer hiányt”, hiszen még miközben energiát adtok, akkor is úgy fogjátok találni, hogy közben töltődtök is. Azon alkalmak idején, amikor bármilyen forrásból érzitek a szeretet-energiát, vagy bármilyen okból, csak egy pillanatot szánjatok rá, és szándékosan tároljátok el e szépséges energia egy részét. Nem, nem kell hozzá három órás meditáció, hogy megtegyétek. Egyszerűen csak becsukhatod a szemed, és megteheted. Hiedelmeiteket meghaladóan mágikusak vagytok!

Emberek lévén, jöhetnek olyan napok, amikor fáradtak vagytok, és azt érzitek, hogy most nem szeretnétek hozzátenni a tartalékhoz. Jöhetnek alkalmak, amikor nem érzed jól magad, amikor beleestél a fordított polaritásba, és újra és újra felidézed, amikor sikeresen mentek a dolgaid, de mégis csak hibázol. Ezek azok a napok, amikor azt kérjük, hogy csapold meg ugyanezt az tartalékot, megengedve magadnak, hogy tökéletesen feltöltődj belőle. Tudj róla, hogy lehetetlen kimeríteni ezt a tartalék-készletet, hiszen az energia nem ismer hiányt. Csak az energia mozgása az, ami erősebbé válik. Gyakorold ezt, és hamarosan úgy fogod találni, hogy energiád egy szívdobbanás alatt helyreállhat. Megváltozhat az energiád, és vannak új lehetőségeid, hogy úgy dolgozz energetikai rendszereddel biológiai léted fizikai buborékjában, ahogy korábban soha. Ez gyakorlati mágia, és olyan szinteken válik lehetségessé számotokra, melyeket sosem láttatok korábban - azok miatt a csodák miatt, amelyeket ma mozgásba hoztatok.


Az embereknek van egy problémájuk a valósággal


Az embereknek van egy problémájuk a valósággal. Azt gondoljátok, hogy valódi. Nem az. Nem vagytok elkülönülve egymástól. Mindannyian részei vagytok egymásnak. A feledés fátylát viselitek, ami lehetővé teszi, hogy játsszátok a Játékot a biológia emberi buborékjában. Ez az, ami visszatart benneteket, hogy meglássátok, hogy mindannyian osztoztok a tudatosság áramlatában, amely mindannyiótokat összekapcsol egy egésszé. Ez az áramlat most elérhetőbb a Szeretet Hálózatának aktiválására irányuló szándékotok miatt. A lemúriai energia tartalék koncepciójának megértése lehetővé fogja tenni, hogy napról napra gyakorlati használatba vegyétek azt.

Mint a legtöbb dolognál, itt sincsenek szabályok, hogyan érjétek el a lemúriai energia tartalékot. Nem mondjuk nektek: tegyetek három lépést előre, érintsétek egyik térdeteket a földhöz, menjetek jobbra, fordítsátok el az ajtógombot, és lépjetek be, hiszen nem ez a módja, hogy megtegyétek. Magatok számára kell meghatároznotok az ösvényeteket. Ez hatalmatok elnyerésének második hulláma. Mi a működő számotokra? Szándékotok - e hasznos eszközök gyakorlati alkalmazása teljesen a saját választásotoktól fog függni. Játsszatok vele. Merjetek hibázni, ahogy Lemúria gyermekei is mertek. Ejtsetek számos jó hibát, és megtaláljátok mi működik számotokra.

Éppen a lemúriai energia tartalék fogalmának ismerete – vagyis, hogy van egy hely a Szeretet teljes Hálózatának "közepén", ahol energiát tudsz tárolni saját használatodra, és megoszthatod ezt másokkal szerte a világon – éppen ez az első lépésed afelé, hogy Ember(i) Angyallá válj. Ez az a lépés a saját fejlődési folyamatodban, amely lehetővé teszi, hogy tegyél valamit mindenki más számára. Így cselekedve, építed, táplálod magad, messze a megértéseden túl. Ez az, ami fénylővé tesz téged. Ez az, ami ragyogóvá tesz téged. Ez az, ami fénymunkássá tesz téged.


A Nagy Terv írása


Ez folyamatban van ma. Nagyon izgatottak vagyunk a cselekedeteitek miatt. Annyira izgulunk, és olyan büszkék vagyunk rátok. Fogalmatok sincs, hiszen azt hiszitek, hogy ültök valahol egy kis csoportban, vagy éppen egyedül egy szobában. Nem. Az univerzumban minden szem rátok szegeződik, ahogy a szíveteket egymáshoz kapcsoljátok. Szándékotok, hogy megtegyétek, annyira felemelt benneteket. Tudjatok róla, hogy nincs nagy terv a tervben, hanem csak megmártottátok a pennátokat a tintában, és a pergamen fölött tartjátok, és mi alig tudjuk kivárni, hogy meglássuk mit írtok. A Játékotok hosszabbításban van. Most nincs korlátozás, hogy mit tehettek, hiszen egy lépésre vagytok tőle, hogy az emberré válás után Ember(i) Angyallá váljatok. Nem sokkal azután lesz ez, miután beléptek az angyali birodalomba, és a szabad választás második bolygójának angyalaivá fogtok válni. Ez az, ami történik. Edzésben vagytok, és mi szinte képtelenek vagyunk kivárni, hogy meglássuk az izgatottságot, amit tapasztalni fogtok - és amit mi most tapasztalunk. És amikor halljátok azt a titokzatos nevetést a vállatok mögül, tudjátok, hogy mi vagyunk azok, hiszen ott leszünk a legnagyobb szeretettel.


Hisztek-e?


Éppen most kínáltuk fel nektek a lemúriai energia tartalék gyakorlati mágiáját. Rajtatok múlik, ahogy minden dolog. Ez egyszerűen azon eszközök egyike, amelyet használhattok, és amelyet felajánlottunk nektek a gyakorlati mágiához. Sokat fogjuk használni a következő szavakat az előttetek álló napokban, hiszen mostanában is kérdeztünk benneteket: "Hisztek-e?" És aztán megkérdeztük tőletek: "Hisztek-e a mágiában?" És aztán megkérdeztük tőletek a fontos kérdést: "Hisztek-e a bennetek működő mágiában?" És ti mindannyian bólintotok a fejetekkel: "Igen." Éppen előkészítettétek a színpadot a gyakorlati mágiára, ami előttetek terül el. Legmagasabb szándékunk angyalként itt lenni, szárnyainkat széttárva, így visszatükrözhetjük nagyszerűségeteket.

A legnagyobb megbecsüléssel csatlakoztunk ma hozzátok, és figyeltük az általatok teremtett csodákat. Megtettetek valamit saját vibrációs szintetek megértésén túl. Az összes szem a vibráció minden szintjén figyelte amit ma tettetek. Legyetek büszkék. Álljatok büszkén az Otthon szeretetében. Álljatok a saját igazságotokban. Tartsátok meg annak energiáját, hogy kik vagytok, és osszátok meg nyitottan, szeretetteljesen, mindazokkal, akik szintén meg fogják tenni. Helyezzétek be ezt az energiát a Szeretet Hálózatába, és amikor több van, mint amennyit a szívetek képes megtartani, küldjétek el a [többletet a] lemúriai energia tartalékba és tudjátok, hogy ott biztonságban lesz, és helyesen lesz szétosztva.

A legnagyobb szeretettel arra kérünk benneteket, hogy kezeljétek egymást megbecsüléssel, emlékezzetek az E-faktorra, és támogassátok egymást minden lehetséges módon. Tartsátok észben, hogy játékot játszotok, és hogy állítólag azért vagytok itt, hogy jól mulassatok. Játsszatok jót együtt.


Espavo.


a Csoport


fordította: Szigeti Antal (aszigeti@freemail.hu)vissza az előző lapra