2004 december 15.

~ 5. dimenziós ölelések ~

Gyakorlati mágia sorozat

A fény világítótornyai ~ Emlékeztetők Otthonról sorozat üzenetei élőben követhetőek az interneten, és minden hónap 15-én foglalják írásba, majd postázzák. A következő élő üzenet időpontja:

2005. január 29. de.11 óra, Csendes-óceán parti idő szerint

Ezt az üzenetet meghallgathatod, úgy ahogy élőben elhangzott itt>

~ Emlékeztetők Otthonról ~

5. dimenziós ölelések

A Hawai-i Nagy Sziget

Mindig profi ölelőnek véltem magam. Mindig is azt mondtam, hogy sokat elárul egy emberről az, ahogyan ölel. Talán egy nap írok majd egy könyvet arról a sokfajta ölelésről, amit volt szerencsém megtapasztalni.Ezzel kapcsolatban jól csőbe húzott most a Csoport. A hollandiai Zeist-ben üldögéltünk ebédünk felett kedves barátaink társaságában és az ötödik dimenziós ölelésekről tréfálkoztunk. Úgy nevettek, hogy még enni sem tudtak. Nem is gondoltam erre túl sokat mostanáig, mikor is egyiküktől kaptam egy e-mailt. Úgy írta alá: "5. dimenziós öleléseket küldök:". A Csoport ezt az energiát csípte el és egy csodálatos üzenetet küldött, hogy segítsenek emlékeznünk, mi igazán fontos. Köszi Simone!

Ez a hónap több okból is különleges számomra. Megint véget ér egy év és kezdetét veszi egy új. Rendkívül izgatottak vagyunk az előttünk álló lehetőségektől. Ám legfőképpen a feleségemre vagyok büszke, aki magához ragadja hatalmát. Ne hagyjátok ki 'Kapcsolat a szívvel' írását alul. Gyerünk Barbara!

Steve Rother
a Csoport szóvivője

Különleges kérés
Copyright 2004. Steve Rother. Ez az információ részben vagy egészben ingyenesen terjeszthető, feltéve hogy az információért díjat nem számítanak fel, és ezt a figyelmeztetést az üzenet tartalmazza. Ez az anyag azzal a feltétellel használható, hogy minden jog, beleértve a fordított anyagok szerzői jogát, az eredeti szerzői jog tulajdonos birtokában marad. A Csoportról további információ található a: http://www.Lightworker.com oldalon.
Köszönjük, hogy segítesz terjeszteni a Fényt!

Üdvözlet Otthonról!

Ma megosztjuk veletek az Otthon energiáját, mivel megteremtettétek hozzá a teret. Újra kinyitottátok az ajtót ennek a vibrációnak, hogy ismét tiszteletét tehesse nálatok. Azáltal, ahogyan ezzel az energiával bántok, létrejön a saját személyes mágia félétek. Néhányótok számára még nem tisztult le, hogy mihez is kezd majd ezzel az energiával. Körbe néztek a teremben és látjátok, hogy a többiek mit kezdenek vele és elgondolkoztok, vajon hogyan kapcsolódik mindez majd hozzátok. Legyen, ahogy lennie kell, ez a tiétek, a ti egyedi mágia fajtátok.

A "Gyakorlati Mágia" sorozatot azért osztjuk meg veletek, mert fontos hogy tudjátok, hogy minden információ, amit megosztunk veletek, csupán szavak sokasága. Csak akkor válik mágiává, amikor valaki ezt az információt felhasználja valamilyen módon, hogy segítsen a saját életében saját magán. A gondolatok átváltoztatása valósággá az Otthon energiájának gyakorlati alkalmazása. Ez teremti meg a Földön a mennyországot. Ma gyakorlati alkalmazásokat és eszközöket osztunk meg veletek, amik szükségesek a munkához, amivel bevonjátok mindennapjaitokba ezt a magasabb vibrációt a Földön. Már az ötödik dimenzióban léteztek, csak még egyszerűen nem vagytok hozzászokva az ötödik dimenziós jellemzők használatához a hétköznapokban. Ezért új javaslatokat és elképzeléseket ismertetünk meg veletek, amik segítségével láthatjátok majd az Otthon energiájának gyakorlati alkalmazhatóságát.

Energia csapolás . . . Türelem

Azt állítjuk, hogy rengeteg minden változóban van most a bolygótokon. Ahogy tovább emelitek vibrációtokat, egyre fontosabbá válik, hogy sokkal inkább az Egység tudatosságában éljetek, mint az elkülönültségében. Türelmi próba áll előttetek. Amint egyre magasabb rezgésekbe értek úgy találjátok majd, hogy mind egyéni, mind közösségi szempontból az energiazavarokkal (energy mismatch - jó magyar kifejezéssel "energia-inkompatibilitás") szembeni türelmetek jelentős mértékben csökken. Az energiazavarok nagy részét, amit nem is olyan régen még sikerült tolerálnotok, már egyszerűen nem lesztek képesek elviselni. Ez valós probléma lehet számotokra, mivel ezek a súrlódások a semmiből bukkanak elő, és bámulnak bele az arcotokba. Ha nem lesztek képesek erre megfelelő figyelmet fordítani, úgy találjátok majd hogy azok a dolgok, amikkel nemrég még képesek voltatok megbirkózni, most teljesen kiszipolyoznak benneteket. Hagy szemléltessük ezt egy példával! Aki úgy jár dolgozni, hogy gyűlöli a munkáját, energiazavart tapasztal. Habár talán azt hitte, hogy ezt kell tennie, hirtelen elviselhetetlennek találja, hogy továbbra is a munkahelyén maradjon, és talán sosem jön rá, hogy miért érez most annyira másképp, mint eddig. Azt mondjuk, hogy saját haladásotok okozza ezt a gyorsuló tempót és az elkövetkező három évben még erősebbé fog válni.

A spirituális önbizalom csendes mosolya

Ahogy az emberiség kollektív rezgése emelkedik, az emberek általánosságban is mindent átható türelmetlenséget tapasztalnak majd a rendezetlen energiákkal szemben (energy misalignment). A legnagyobb ilyen energia zavar, amivel már a megszokás szintjén együttéltek, egy olyan alap, ami elkülönültségbe helyez benneteket, ahelyett hogy egységben lennétek. Az elkövetkezendő három év lehetőséget nyújt mindannyiótok számára, hogy visszalépjetek az egyetlen szívvel fennálló kapcsolatba. Ez a gyakorlati mágia sorozat célja. Ez a magyarázat az általunk felkínált eszközökre a gyakorlati mágiához. Ez egyszerűen az az elképzelés, hogy visszacsatlakoztok az Otthon mágiájához, ami fejlődésetekhez vezet. A Szeretet Hálózata ennek a kapcsolatnak egy hatalmas portálja, ami számos energiaportált foglal magában sok valóságban. Olyan gyakorlati eszközt nyújt számotokra, amivel itt és most megváltoztathatjátok az életeteket. Mi csupán annyit kérünk, hogy használjátok, és teremtsetek teret az életetekben az Otthon energiájának hasznosítására.

Legyetek tudatában, hogy ez egy nagyon személyes ajándék mindannyiótoknak. Azt kérjük, hogy ne hirdessétek igeként a ti igazságotokat, és legyetek tudatában, hogy nem a ti feladatotok és nem a ti felelősségetek megváltoztatni bárki gondolkodásmódját, kivéve persze a sajátotokét. Ehelyett inkább vizsgáljátok meg mi történik, mikor szívetek energiáját a hálózatba külditek. Azokban, akik majd érzik a húzást, vonzalom támad a változás iránt és majd megkeresnek benneteket. Azok pedig, akik még nem állnak készen, nem fogják keresni a válaszokat. Arra irányuló szándékod, hogy energiáidat, mint tanító küldd a hálózatba egyre fontosabbá válik. Már most láthatod a különbséget. A régi energiában például kiálltál a világba az igazságoddal, hogy eladd a szolgáltatásaid, hirdetéseket adtál fel és tökéletes névjegykártyákat alkottál. Most - sokkal inkább mint korábban valaha - egy új eszköz érkezik, mégpedig saját energiádban maradásod művészete, amivel magadhoz vonzol másokat. Most nektek kell csendben, mozdulatlanul állnotok és magatokhoz vonzani azokat, akik érdeklődnek irántatok. Ez az Új Föld magasabb vibrációinak útja. Helyezd szándékodat a Szeretet Hálózatába és nézd, amint a csoda kezdetét veszi.

Ti melyik közeledésre reagálnátok jobban?

 • Arra a személyre, aki az utca sarkán egy piedesztálon állva hirdeti mindenkinek, hogy milyen nagyszerű tanár is ő - és miért is kellene az embereknek rá hallgatni
 • vagy arra, aki a másik sarkon áll csendesen és csak mosolyog az Otthon szeretetének ismeretével, csendben magához vonzva az embereket?

  Gyakran a spirituális önbizalomnak ez a csendes mosolya vonzza a tanítványaidat hozzád. Gyakran ez a csendes mosoly idézi meg az Otthon energiáját és hozza létre az összes kapcsolatot. Most, mikor már olyan ötödik dimenziós eszközöket használtok, mint a Szeretet Hálózata és a Harmadik Föld, úgy találjátok majd hogy a dolgok másképpen működnek. Ezeket a lépéseket tehetitek meg az ötödik dimenzió felé. Ezek a jövő tanárainak eszközei.

  Mindannyiótoknak van egy egyedi története, ami elmondásra vár. Mindannyian hordoztok egy igazságot mélyen magatokban, és mindannyian hamarosan elkezditek vele a munkát. Néhányan már érzitek, de nem tudjátok, hogyan beszéljetek róla. Néhányan már megérintettétek, de még nem tudjátok hogyan osszátok meg ezt az élményt. Mindezek az ajándékok és még sok másik is elérhetővé válnak, amint teremtőkként, szándékotok szerint alakítjátok valóságotokat. A magatok módján mindannyiótoknál van egy egyedi darab a kirakósból, mint ahogy mindannyian egyedi módon szépek vagytok. Azt mondjuk, hogy mindannyian egy különleges fajta fénnyel bírtok, ami a bolygótokon rajtatok kívül mindenki más számára látható, akárcsak egyedi szépségetek. Ugyanígy van ez saját igazságotokkal. Mások látják majd benned - talán szeretnének majd ők is hozzájutni - te azonban sosem látod majd tisztán. Ez a fátyol működésének köszönhető és itt lép be a spirituális önbizalom csendes mosolya. Mindenkiben van egy hely, ahol Isten magvai rejtőznek. Arra kérünk benneteket, hogy ne próbáljátok ezt elemezgetni vagy bepréselni egy dobozba, csak érezzétek mélyen legbelül. Habár képtelenek lesztek megmérni vagy megmagyarázni, a mag megérintése magával hozza a spirituális önbizalom mosolyát, ami összekapcsol benneteket a Szeretet Hálózatával.

  Más dolgok is zajlanak ezen a bolygón, amit majd tisztán megértetek az elkövetkező három évben. Ahogy haladtok ugyanis a magasabb vibrációk felé és az energia zavarok iránti türelmetek elfogy, bizonyos eseméynek zajlanak majd le. Előre szeretnénk figyelmeztetni benneteket, mivel a legrosszabb, ami történhet, hogy túl komolyan veszitek ezeket az eseményeket. Kérjük értsétek meg, hogy ez egy játék, és a játék egészének alapgondolata a szórakozás. Kérünk benneteket, hogy ne vegyétek vállaitokra a világ súlyát, mert nem kívánjuk tőletek, hogy megváltoztassátok a világot. Egy ennél végtelenül nehezebb dolgot kérünk. Azt kérjük, hogy változtassátok meg önmagatokat. Változtassátok meg érzékeléseteket és hagyjátok, hagy sugározzon ez belőletek ki, mivel az érzékelés egészen kicsiny eltolódása hatalmas változást hoz létre valóságotokban. Ez a szándékos eltolódás lehetővé teszi számotokra, hogy magatokra öltsétek a spirituális önbizalom mosolyát.

  Az EGY ereje

  Sok háborút a bolygótokon a frusztrációként kezdődő energiazavarok idéztek elő. Aztán a frusztráció átfordul dühbe. Amikor ezek a kisebb frusztrációk kialakulnak és összegyűlnek a kollektív tudatosságban, akkor keletkeznek globális szinten a zavarok. Aztán egy személy, vagy egy ország kilép ebből a frusztrációból és cselekszik. Ha egyszer az események ilyetén láncolata kezdetét veszi, már nagyon nehéz rajta változtatni. Ez az inercia már számos helyen kezdetét vette világotokban és nagyon nehéz megállítani. Az kérditek: "Miért háború? Miért kell ezeket az atrocitásokat megtapasztalnunk és mit tehetek én ezzel kapcsolatban?" Azt kérjük értsétek meg, hogy teljes irányítással bírtok saját valóságotok felett és valójában az teremti meg a világotokat, ahogyan ezeket az eseményeket érzékelitek. Mi lenne ha azt állítanánk, hogy mindegyikőtök saját teremtésének egyedi világában létezik? Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy amit megengedsz a saját világodban az határozza meg a többi világot, amivel kapcsolatba kerülsz és az határozza meg a tapasztalataidat? Először a saját szívedben változtasd meg a világot, aztán már tudni fogod mit tegyél a külvilágban. Hány fénymunkásra van szükség a világ megváltoztatásához? Csak egyre. . . Rád.

  A régi hiedelmek elengedése

  Érzékelésed megváltoztatása valóságod megváltozását eredményezi. Ha pedig megérted, hogy minden változás valami jobbhoz vezet, akkor könnyű lesz belátnod, hogy a változtatás a kulcs a fejlődéshez. Most gyorsabban zajlik majd, mint korábban bármikor, hacsak. . . nem ragaszkodtok erősen régi szenvedélyeitekhez. Az állítjuk, hogy a háborúk túlnyomó többsége olyan embereknek köszönhető, akik annyira ragaszkodnak a hiedelemrendszerükhöz, hogy nem képesek látni a szemeik előtt alakuló új világot.

  Utazás Jeruzsálem spirituális portálján keresztül

  Nemrég az Őrző és az Őrző Őrzője Izraelbe utazott. A világ egyik legjelentősebb spirituális portáljának van ott a középpontja, Jeruzsálemben. Jeruzsálemben sétálva egyszercsak olyan helyen találta magát, aminek meglátogatásáról mindig is álmodozott. Keresztényként nevelték és gyermekként tanulmányozta a Bibliát. Most egy kicsit zavarbahozzuk őt és elmeséljük nektek, hogy akkoriban az volt élete legnagyobb álma, hogy lelkipásztor lehessen. . . Igen, ezen mi is jókat derülünk. Gyermekként mindig arról álmodott, hogy láthassa a helyszíneket, ahol a történet játszódott és most egyszeriben ott találta magát. Egy kicsit összezavarodott, mivel bár érezte a Föld legnagyobb spirituális portáljának energiáját, nem azt érezte, amit mindig is gondolt, hogy érezni fog. Az ősi városban barangolva teljesen összezavarodott, mivel az energia nem úgy rendeződött, ahogy azt ő gondolta. Az igazat bevallva, egy ponton elege lett az egészből és el akart menni. Ekkor osztottuk meg vele, hogy zavarodottságát nem a spirituális portál okozza, hanem az összes turista elvárásai által keltett energia zavar. Akkor megpihent és megnyugodott egy kicsit, majd folytatta útját.

  Hamarosan a Szent Sír templomában sétálva találta magát, ami számos történelmi keresztény műalkotásnak ad otthont. Számos olyan helyet látott, amiről gyermekkorában tanult és látogatása alatt nagy figyelmet szenteltünk a ténynek, hogy levette a kalapját. Őszintén szólva végig, amíg a templomban tartózkodott, elég kényelmetlenül cipelte a karja alatt a kalapot. Egyszercsak megkérdeztük tőle: "Miért viszed a kalapodat a karod alatt?" Azt válaszolta, hogy ez a hagyomány és hogy a templomokban le szokás venni a kalapot. Akkor azt kérdeztük, "Mi az értelme ennek a szokásnak?" Azt felelte, "Nem tudom." Ekkor el kezdte keresni önmagában az indokot, amiért le kellett vennie a kalapját. Utána azt kérdeztük, "Mágiát rejt a számodra? Egyike ez azoknak az eszközöknek, amikkel valami különlegeset teremthetsz az életedben?" Válasza az volt, hogy "Nem, tényleg nem. Csak azért teszem, mert ezt várják el tőlem és nem akarom a körülöttem lévő embereket megsérteni." Az Őrző tovább hordozta a kalapot a karja alatt, amíg a templomban maradt. Ezután nem sokkal a Siratófal előtt találta magát, a város zsidó részében. Itt a szokásnak megfelelően felvette a kalapját. Ahogy a falhoz sétált megkérdeztük tőle, "Miért viseled most a kalapod?" Kuncogott és azt mondta, "Ez a szokás és senkit nem akarok megbántani azzal, hogy nem tartom tiszteletben a szokást." Újra megkérdeztük tőle: "Olyan mágikus dolog ez, itt viselni a kalapodat, máshol pedig levetni? Ha ez mágia, akkor szeretnénk továbbadni mindannyiótoknak, mivel ti eszközöket kerestek most fejlődéseteknek eme szakaszában." Így felelt: "Nem, csupán úgy teszek, ahogy az emberek mindig is tettek, így megtapasztalhatom azt a módszert, amivel ők hagyományosan kapcsolatba lépnek Istennel." Abban a pillanatban az Örzö ráébredt, hogy mindenütt olyannyira tudnak ragaszkodni az emberek a saját igazságaikhoz, saját hagyományaikhoz, annyira hogy nincsenek is tudatában hogy más emberek is vannak körülöttük. Valójában Jeruzsálem városa, még ma is, az elkülönültség állapotában van.

  Kedveseink, semmi kifogásunk a hagyományok ellen. A hagyományok értelmet és gazdagságot adnak az életnek. A kihívás akkor érkezik, mikor már annyira ragaszkodtok a hagyományokhoz és hiedelmekhez, hogy azok értelmüket vesztik és néha még pont ellentétes hatást is váltanak ki. Amikor a vallások, mint olyanok az Isten szeretetére, az embertársiasságra és egységre épülnek, értitek miért olyan nehéz megértenünk az olyan kifejezések értelmét, mint "Szent Háború"? Azt mondjuk, hogy az elkövetkező napokban az elkülönültséget nehezebb lesz elviselni, mint valaha. Ilyen átfogó szintű energiazavart még nem láttunk a Földön. Élvezzétek a hagyományaitokat, teremtsetek újakat és emlékezzetek a mágiára, ami bennük rejlik. Ha már elfeledtétek egy általatok kedvelt hagyomány értelmét, akkor adjatok neki egy újat saját magatok. Egyszerűen értsétek meg, hogy miközben ebben az iszonyú tempóban fejlődtök, megértitek majd, hogy az igazság egy fejlődési folyamat. Ahogy növekedtek, úgy növekszik majd az igazságotok is. Azok a vallások, amiknek nincs már helyük a növekedésre a Földön, nagy nyomásnak lesznek kitéve az elkövetkező napokban. Megtalálni azokat a módokat, amik segítségével a különböző hitekben rejlő mágiát egyesíthetitek és folyton tudatában lenni, hogy hogyan hasznosítható ez a mágia az emberiség állapotának könnyítésére, Föld fénymunkásai, ez előttetek álló valós feladat. Ahogy előrehaladtok az életetekben és kihívásokkal találjátok szembe magatokat, érzitek az energiazavarokat, arra kérünk benneteket, hogy az első kérdés, amit feltesztek magatoknak az legyen, "Túlságosan is ragaszkodom-e valamihez? Van talán egy hiedelmem, amihez annyira erősen ragaszkodom, hogy nem tudok előrelépni?" Ez az az érzékelés eltolódás, ami a leghatékonyabban teremti meg az egységet és a harmóniát valóságotokban. Mikor minden ember hajlandó lesz elég sokáig elengedni a hiedelmeit, hogy objektíven láthassa a többi embert maga körül, akkor meglátjátok majd, hogy mindannyian ugyanazzal az emberi állapottal küszködünk. Mások más jelmezt öltenek, más nyelven beszélnek, különböző szokásaik és hagyományaik vannak. Ám valójában mindegyikük te vagy. . . és te vagy mindegyikük. A Szeretet Hálózatának megteremtése ezt hangsúlyosabbá teszi, mint valaha.

  Az új energia miatt az elkövetkező három évben az emberiségben fellépő különbségek hangsúlyosabbá válnak, mint korábban bármikor. Eljön majd a nap, mikor az ember arra kezd majd összpontosítani, miben hasonlítotok és nem arra, hogy miben különböztök. Azt a napot jobban megünneplik majd a mennyekben, mint azt el tudnátok képzelni. Nem kérjük többé, hogy írjátok le az eszközöket, amiket ajánlunk a magasabb vibrációban éléshez. Nem kérjük, hogy bármilyen ediktumot kövessetek a mennyországba jutáshoz. Valójában olyasmit kérünk, ami ennél végtelenül nehezebb. Azt kérjük, hogy legyetek boldogok és elégedettek. Azt kérjük, hogy merjétek élvezni a mát. Azt kérjük, hogy találjatok szenvedélyt az életekben és osszátok azt meg másokkal. Egyszerűen hangzik? Egyszerűnek egyszerű, de nem könnyű. Végülis, ha könnyű lenne, mindenki ember akarna lenni.

  5. dimenziós ölelések

  Itt vagytok tehát. Ó, de mi van az eszközökkel? Ha ez az egész a gyakorlati mágiáról szól, akkor hol a mágia, ami segíthet arra összpontosítani, hogy miben hasonlítotok, ahelyett hogy miben különböztök? Nem okozunk csalódást, kedveseink. Rendelkeztek a képességgel, aminek segítségével egy pillanat alatt megváltoztathatjátok vibrációtokat és érzékeléseteket. Számos módja van, de mi most egy olyat osztunk meg veletek, amivel nagyon gyorsan eltolható mindenki érzékelése és feloldhatóak az energiazavarok. Talán meglep benneteket, hogy ez egy emberi jellemző, nem pedig spirituális. Hogy veszitek a bátorságot, leteszitek a szárnyaitokat, magatokra öltitek a fátyolt és idejöttök játszania polaritásba olyan nagyrabecsülést vált ki minden dimenzióban, amit elképzelni sem tudtok. Ti vagytok a bátrak, akik ide mertek jönni, leültök a tükör elé és megpróbáljátok kitalálni kik is vagytok és miért vagytok itt. Ebben az emberi állapotban jutott egy ajándék is nektek. Még mi, a menny angyalai sem érinthetjük meg egymást úgy, mint ti. Táncotok a sűrűségben lehetővé teszi számotokra, hogy mágikus módon érintsétek meg egymást. Most, hogy a magasabb vibráció felé haladtok, ez a mágia még erősebbé válik. Íme tehát az eszköz. 5. dimenziós ölelésnek hívják. Azt kérjük, hogy tanuljátok meg azt a mágikus érintést a Szeretet Hálózatában használni. Ezt az ajándékot jobban lehet hasznosítani, mint gondolnátok.

  Képzeljétek el, hogy a nyakatok és a fejetek találkozási pontjánál, hátul, kapcsolatban álltok a Szeretet Hálózatával. A Szeretet Hálózatával létrejött kapcsolatotok mindig veletek van. Mikor legközelebb megölelsz valakit, tudatosan nyisd meg ezt a kapcsolatot. A testeden átfutó energia hihetelen lesz, és mind te, mind az a személy akit megölelsz érezni fogja, ebben biztos lehetsz. Ez mindkettőtöket magasabb szintre emel majd és ez egy 5. dimenziós ölelés lesz. Mikor így tesztek, a spirituális önbizalom csendes mosolya a tiétek lesz, viseljétek. Gyakoroljátok ezeket az öleléseket. Gyakoroljátok a Szeretet Hálózatának energiaáramlását minden öleléssel, amit adtok. A gyakorlással magasabb szintre kerültök és megkönnyíti majd számotokra az energiazavarok megváltoztatását, a harmóniában élést és a boldogságot. Amikor körbenézel és azt kérdezed kit is öleljek meg, emlékezz arra, hogy mindig kezd önmagaddal. Ha magaddal kezded az segít majd kapcsolatba lépned másokal.

  Értsétek meg, hogy az Otthon ajándékai mindig veletek lesznek. Támaszkodjatok rá és használjátok. Gyakoroljatok gyakran és lépjetek kapcsolatba az Otthon energiájával, ami születési jogotok. Ti vagytok a valaha élt legnagyszerűbb angyalok. Bírtok a legnagyszerűbb képességgel, hogy megváltoztassátok ezt a bolygót és egész játszmátokat azzal, hogy megváltoztatjátok a szíveteket. Hordozzátok az egyéni szépséget, ami Isten szikrája. Minden lehetséges alkalommal találjátok meg a hasznosítási módját és ha lehetőségetk nyílik, osszatok meg egy-egy 5. dimenziós ölelést egymással. Isten áldjon benneteket, kedveseink! Olyan büszkék vagyunk rátok! Irántatok érzett legmélyebb megbecsülésünkkel arra kérünk benneteket, hogy viseljétek a spirituális önbizalom csendes mosolyát, bánjatok egymással tisztelettel, gondoskodjatok egymásról és játsszatok együtt jót!

  Espavo!

  a Csoport

  Fordította: Mácz Annamária

  vissza az előző lapra