~ Szexuális energia beáradás ~
Az életerő felébresztése

A fény jelzőfényei, emlékeztetők Otthonról üzeneteket élőben követheted az interneten, minden hónap 15-én foglaljuk írásba és postázzuk. A következő ÉLŐ Fénymunkás fényadás

2007. június 30-án, szombaton lesz,
délelőtt 11 órakor, nyugati parti időszámítás szerint

 

~ Emlékeztetők Otthonról ~


Szerzői jogi közlemény:
Szerzői jog 2007 Fénymunkás. Ezt az információt arra szánták, hogy közkézen forogjon és ingyenesen terjesszék részben vagy egészben. A felhasználó beleegyezik, hogy a közzétett anyagnak tartalmaznia kell ezt a szerzői jogi közleményt. Beleegyezik továbbá abba is, hogy minden jog, beleértve a fordított anyagok szerzői jogát is, a Fénymunkás tulajdonában maradnak. A Csoportról több információt találhatsz a: http://www.Lightworker.com weboldalon.   Köszönjük, hogy terjeszted a Fényt!Steve-től:

"Az újradrótozás" legújabb eredménye, hogy testünk rendelkezik sokkal több energia megtartásának képességével. Ebben az üzenetben a csoport beszámol arról, hogy útban van a Földre egy energiafajta beáramlása, amit mi szexuális energia néven ismerünk, hogy segítse és előmozdítsa ezt a változást. Ezt így vagy úgy, de mindenki érzi majd. A csoport már számos alkalommal említette, hogy a szexualitással kapcsolatos hiedelmeink egy olyan terület, amit fejlődésünk során átértékelünk majd. Ennek a folyamatnak talán ez a kezdete. Egy dolgot kérnek tőlünk, hogy észben tartsunk…:

Ez csak energia!

Hatalmas öleléssel és gyöngéd bökdöséssel,

Steve RotherÜdvözlet Otthonról!

Kedveseink, egy fátyol mögött játszottátok és játsszátok a Játszmát, ami meglehetősen megterhelő számotokra. Egy új energiával dolgoztok ezen a bolygón, ami abszolút hihetetlen! Ti hoztátok ide. Saját terveitek szerint hozzátok ezt az energiát saját fizikai lényetekbe, hogy átdolgozzátok saját vezetékrendszereteket. Teljes energetikai rendszeretek újradrótozása folyamatban van, és számos kihívást jelent számotokra. Sok nehézséget okozott nektek az elmúlt években, amíg az újradrótozás folyamatában voltatok. Mi azt mondhatjuk, hogy ez nagyban megváltozik, energetikai rendszereteket is beleértve, és segít benneteket képessé tenni a következő szintre lépni, de át is rendez mindent körülöttetek.

Sokkhullámok az újradrótozástól

Már beszéltünk korábban a kristályenergiáról, aminek meg kellett változnia a rebootolással, és aktiválnia kellett a kristályszerkezetet a Földön. Ezekre az átmenetekre azért volt szükség, hogy segítsen támogatni benneteket – a kristály birodalmaktól felfelé – és hogy lehetővé tegye az Föld rezgésének egy része számára, hogy korábban eltolódjon. Ez volt hatással a számítógépeitekre. Azért van így, mert a kristályenergia az ásvány birodalmak összes szintjét aktiválja, beleértve a számítógépeiteket működtető kristálydiódákat is.  Ugyanakkor kezdtek egész energiarendszereket kinyújtani és átrendezni, hogy segítsenek nektek a fejlődésben. Előrehaladásotok közben van hova mennetek; nem lesztek egyedül. Ahogy haladtok, valamibe bele kell majd kezdenetek; nem lesztek egyedül. Ennek nagy része összezavar benneteket, és nehézségként fogjátok fel.  Azt gondoljátok téglafalba ütköztök és nincs értelme.  Azt mondjuk, hogy saját terveitek szerint történik így, és pontosan ütemterv szerint. Legyetek türelmesek, és próbáljátok ne nagyon átgondolni a folyamatot. Sokszor kételkedtek benne, hogy az ösvényen vagytok-e. Minden egyes megtett lépéseteket megkérdőjelezitek, mielőtt a lábatok földet érne, eltűnődtök, hogy vajon az-e a helyes lépés, a leghatékonyabb lépés, sőt olykor még arról is elábrándoztok, hogy vajon ez-e a hely, ahol be akarjátok fejezni utazásotokat. 

A teremtés új módjai – időkésedelem nélkül

Most nagyon fontos, hogy ahogy fejlődtök, elhagyjátok a „végállomás” tudatosságot. Annyira beleragadtatok abba, hogy hová mentek, hogy most már ez irányítja az egész segítői folyamatotokat. Ahogy egyre magasabb rezgést értek el, újradrótozásotok lehetővé teszi számotokra, hogy rátaláljatok a teremtés új formáira; a teremtés új módszereire, amik nem illenek össze a régi paradigmákkal. Nagyon erősen egy cél elérésére összpontosítotok, mert eddig mindig így értétek el a dolgokat. Mindig nagyon tisztán meghatározzátok a részleteket azzal kapcsolatban, amit el szeretnétek érni. Mindazonáltal, ez mégis inkább olyan, mintha egy könyvet olvasnátok. Találsz egy könyvet, és a szereplők életed részévé válnak, te pedig sok örömöt lelsz ennek a könyvnek az olvasásában. Alig bírod kivárni, míg lesz egy kis időd, hogy tovább olvashasd, és megtudd, mi történik a szereplőkkel. A könyv a részeddé válik. Amikor pedig közeledsz a vége felé, elszomorodsz. És mit szólnál egy soha véget nem érő könyvhöz? Mit szólnál a könyvhöz, ami tovább folytatódik, és ezek az emberek – a szereplők – életed, és mindennek a részévé válnak? Ez a teremtés új formája és ez elmozdul a végállomás tudatosságból az utazás tudatosságba. Ez az utazás élvezetéről szól. Az a lényege, hogy élvezzetek minden lépést, és izgatottan várjátok, hogy mi történik mielőtt a lábatok földetérne, ahelyett hogy kétségbe vonjátok, hogy vajon a helyes úton jártok-e. Mikor azt a kis kétséget beleteszitek, abban a pillanatban meg is történik, mivel megszűnt az időkésedelem. Nincs már időkésedelem a teremtéseitekben, és bár még nem vagytok gondolataitok mesterei, semmi sincs, ami megvédjen benneteket a saját negatív gondolataitoktól. Még ha szemernyi kétségetek is van, az élet egy önbeteljesítő jóslat. Ahogy haladtok előre, amiben hisztek, az meg is történik, és gyorsan fog megtörténni. Arra kérünk tehát benneteket, hogy ne rögzítsétek mi fog történni. Ne összpontosítsatok arra, hogy az úton vagytok-e vagy sem. Élvezzétek azt, ahol vagytok az adott pillanatban. Lépjetek be az utazás tudatosságba, ahol úgy találhatjátok, hogy talán letértetek az útról, de élvezni fogjátok, ami itt van. Látni fogjátok, hogy attól, ami nincs az úton, attól jöttök rá, hogy pont azon az úton jártok, ahol szeretnétek.

Ahogy egyre tovább fejlődtök az új energiában, észre fogjátok venni, hogy ezek a dolgok kezdenek számotokra megváltozni. Valójában az élet mesterévé válása most új szintre ért. Az a lényege, hogy hagyjátok az áramlatot magatokon keresztül áradni, mint a delfinek. A delfinek olyan sima felépítésűek, hogy a legzavarosabb vizeken is képesek keresztülúszni, mert állandóan mozgásban vannak.  Semmi nem ragad hozzájuk… és ők nem kapcsolódnak semmihez. Nem azért úsznak, hogy megtalálják a legjobb helyet, a számukra legmagasabb ösvényt. Valójában azért úsznak, hogy élvezzék azt, ahol adott pillanatban vannak. Keljetek ti is útra, és mozduljatok el a végállomás tudatosságból az utazás tudatosságba. Figyeljetek! Még ha le is léptek erről az útról, talán még több örömötök telik benne. Ott találjátok magatokat az erdőben bandukolva, ahol nincsenek ösvények, csak annak felfedezése, hogy saját lelketek látogat el hozzátok, mert ő hív titeket folyamatosan mostanában. 

Közvetlen kapcsolat az Otthonnal

Sokkal több segítséget kaptok, mint valaha is gondolnátok. Mindannyiótoknak közvetlen kapcsolata van a mennyországgal, egy közvetlen kapcsolat az Otthonnal. Nem vagytok képesek érzékelni. Szándékosan magatokra öltötök egy fátyolt, hogy ne érezzétek tovább. Azt kell mondjuk, hogy bár időtök nagy részét a fátyol elvékonyításával töltitek, a fátyol valójában a barátotok. Mikor félrehúzzátok ezt a fátylat, szomorúságot éreztek. Onnantól fogva mély szomorúság ölel át benneteket, mert nem vagytok Otthon, és erre emlékeznetek bizony nehéz. Mégis, ha élvezitek a fátylat, és tudatában vagytok, hogy van egy részetek, ami azon kívül van, akkor segítséget nyújt majd nektek, mikor örömötökben, szenvedélyetekben vagytok, és nem kötődtök egy konkrét eredményhez. Ekkor tudtok szabadon siklani saját felsőbb énetek segítségével. Ekkor erősítitek meg a kapcsolatot, amit most mozgattok. 

A szexuális energia érkező hulláma

Azt állítjuk, hogy rengeteg dolog fog történni az emberekkel általában az elkövetkezendő hónapokban. Az egyik nevezetesen már el is kezdődött, és folytatódik majd az elkövetkezendő két évben. Van egy megerősödött energia, amit érezni fogtok majd a fizikai testetekben. Állandóan érzitek az Univerzális Energiát a testetekben. Habár elkülönültként látjátok önmagatokat, most rá fogtok jönni, hogy összekapcsoltnak érzitek magatokat. Egymás részei vagytok. Energiamezőitek összevegyülnek. Habár azt gondoljátok egyéniek vagytok és teljeséggel függetlenek mindenki mástól, nem vagytok azok, és energiátok nem létezhet a körülöttetek lévők nélkül. Energia szempontjából lehetetlen egyedül lenni, csak az energiaáramlás részei lehettek. Ez rejtve van előletek, a saját tervezésű fátylatok által. Most azt mondhatjuk nektek, hogy ezt egyre gyakrabban fogjátok érezni. A fizikai testetekben fogjátok érezni. A fizikai testetekbe belépő életerő energiát szexuális energiának nevezitek, ám a szexuális energiával kapcsolatban számos félreértés van. Félelmek és zűrzavar övezi a szexuális energiához kapcsolódó hiedelemrendszereiteket. Igencsak hamar ez a Föld nevű pokróc egy nagy szőnyegfodrozódást tapasztal majd; mindenki érezni fogja majd annak növekedését, amit ti szexuális energiának neveztek. Azt kérjük, engedjétek el az ezzel kapcsolatos hiedelemrendszereiteket, és egyszerűen élvezzétek az utazást. Felejtsétek el az összes részletet azzal kapcsolatban, hogy mit gondoltok hová tartotok, mit kéne tennetek, mi helyes és mi helytelen. Egyszerűen érezzétek az energiát. Ez energia. És ez minden. Ez az életerő energia növekedése és mikor belép a fizikai testbe, ti Kundalini vagy szexuális energiaként érzékelitek. 

Rengeteg, de rengeteg módon használható és használták már, beleértve a teremtés eszközekénti használatát. Van azonban két fő téves iránya a szexuális vagy életerő energiának. Az egyik, mikor ellenőrzésre használják, a másik, mikor elnyomásra. Aminek ellenállsz, az ragaszkodik. Így mikor elnyomjátok vagy megtagadjátok ezt az energiát, akkor ez felépít mögé egy erőt, ami még több erőt és még több energiát ad neki, mint amennyi normális esetben jellemezné. Rájöttök erre számos földi struktúrátokban. Hagyjátok, hogy egyszerűen átáramoljon rajtatok. Nem fog bántani benneteket. Nem tud bántani benneteket. Valójában ez az életerő energiátok, és jó érzéssel tölt el. Keresztülfolyik rajtatok, mert ebből az energiából épül fel az Otthon. 

Sokkal több van itt, Otthon, mint azt képesek lennétek megérteni, mivel az energia, amiben mi folyton élünk, az az energia, amit ti szexuális energiaként érzékeltek a lényetekben. Csak nagyon rövid időszakokra tapasztaljátok meg. Mi pedig egyfolytában ebben élünk. Az Őrző azt mondja: „Haza akarok menni. Haza akarok menni!”. Mi azt mondjuk, hogy most már napi szinten tapasztaljátok. Kezd megváltozni, mert ezt teszitek. Ahelyett, hogy hazatérnétek, hogy megtapasztaljátok, inkább elhozzátok a Földre. Megteremtitek a mennyországot új inkarnációtokban, a Föld új energiájában, és pontosan ezért vagytok itt. Ez volt legnagyobb reményetek, és már meg is haladtátok.

Szexuális energia beáramlás az elkövetkezendő két évben

Nincs több működésben lévő nagy terv, kedveseink. Nincs ösvény, amit követhetnétek. Ti hoztok lére mindent, minden nap, minden egyes lépésetekkel, és micsoda öröm nézni benneteket! Nem értitek, hogy mágikusak vagytok. Nem fogjátok fel, hogy van egy részetek, ami mindent érzékel, és mindenki mindenütt érzi ugyanazt az energiát. Hagyjátok, hogy szabadon átáramoljon rajtatok! Váljatok delfinné! Ússzatok keresztül a legzavarosabb vizeken, anélkül hogy attól félnétek, hogy valami hozzátok tapad. Érezzétek az életerő, a szexualitás energiáját! Érezzétek annak örömét, hogy lelkek vagytok, akik embernek tettetik magukat. Milyen csodálatos időszak is ez! Arról beszéltek, hogy Haza akartok térni. Mi pedig azt mondjuk, hogy néha bizony irigylünk benneteket, mert a mennyek minden hatalmával együtt is van egy dolog, amire mi sosem leszünk képesek: megérinteni egymást. Tegyétek ezt gyakran! Legyetek tudatában, hogy valójában egy energia, egy erő fut a szívek között, ami minden szívet összeköt mágikus módon. Ez az erő a tiétek, és kapcsolatban van az életerő, vagy szexuális energiával. Hagyjátok, hogy keresztüláramoljon. Hagy áramoljon keresztül a mosolyotokon! Hagy áramoljon keresztül minden egyes mozdulatotokon. Csak érezzétek, mikor megérintetek egy másik emberi lényt, mert erre való. Valójában ez az életerő energia legmagasztosabb hasznosítási módja. Arra van, hogy napi szinten továbbadjátok egymásnak, amint elsétáltok egymás mellett az utcán, nem arra, hogy egy hálószoba zárt ajtója mögötti aktusra korlátozódjon, mert ez utóbbi csak egy formája a szexuális energiának. A fizikai szexuális kapcsolat csak egy módja annak, hogy ez az energia keresztüláramolhasson rajtatok. Mikor ezen a módon fejezitek ki, tegyétek ezt tágra nyílt szemű rácsodálkozással, mint mikor egy gyermek először csinál valamit életében. Tegyétek nyíltan, a szégyen, elfojtás vagy bűntudat árnyéka nélkül. Néhányan közületek azzal a legfőbb szándékkal léptek be ebbe a játszmába, hogy megérezhessék az életerő energiát lényükön keresztüláramlani a fizikai szex alatt. Ez csak emberi testben érhető el.  Lelkek vagytok, akik emberi lénynek tettetik magukat. Ha hagyjátok, hogy az Otthonról érkező életerő energia belétek áramoljon, az segít emlékeznetek az Otthonra. Az elkövetkezendő két évben növekedést tapasztaltok majd ebben az energiában, ami mindenen átáramlik, beleértve a testeteket is. Képzeljétek el milyen lesz majd a szexuális energia hirtelen erőteljes növekedése. Néhányan rettegni kezdenek. Néhányan megkísérlik ellenőrzésre használni, néhányan pedig megpróbálják majd elnyomni, különösen, ha vannak ezzel a területtel kapcsolatos megoldatlan problémáik. Az előttetek álló átalakulás sokkal könnyebb lesz mindannyiótok számára, ha megbarátkoztok ezzel az energiával most. Sokan közületek, akik ezeket a sorokat olvassák, segítenek majd másoknak felébreszteni, és megtisztítani ezt az energiát, mint gyógyítók és tanítók.

Néhányotoknak természetes fizikai reakciói lesznek. Néha testeitek megváltoznak, vagy eltolódnak. Néha testeitek ellenállnak majd ennek az energiának először, hogy aztán ugyanez után az energia után sóvárogjanak, miután az energia összerendeződik. Az egész az energia lenyomataitoktól, a történeteitektől és a hiedelemrendszereitektől függ. A szexuális energia beáramlása felébreszt mindannyiótokat, és arra ösztönöz, hogy újra átértékeljétek hiedelemrendszereiteket, és hogy mindenre magasabb perspektívából tekintsetek. Ragadjátok meg ezt a lehetőséget és elkezdtek olyan dolgokat érezni a fizikai testetekben, amiket korábban sosem. Csak élvezzétek annak érzését, hogy mi is ez és hol van. Nem mintha bármilyen eredményre is kéne jutnotok, vagy bármilyen következtetést kéne leszűrnötök. Egyszerűen azt érzitek majd, hogy több életerő energia áramlik keresztül az új fizikai testeteken, amit az újradrótozás során építetek fel, ez az újradrótozási folyamat része.

Az idő előrehaladtával sokkal többet fogunk beszélni a szexuális energiáról, mivel számos dolog megváltozik, és ti hamarosan új szemekkel látjátok a szexuális energia fontosságát. Számos ezzel kapcsolatos hitrendszeretek és struktúrátok is megváltozik majd. Semmi tennivalótok nincs ezzel kapcsolatban, csupán annyi, hogy tudjátok, hogy lesz ilyen, és dolgozzatok az ezzel a területtel kapcsolatos félelmeitek és korlátozásaitok elengedésével, mert ezek hamarosan utatok állják majd. Legyetek tudatában, hogy ez egy természetes változás része, amivel az egész emberiség szembenéz. Kezdjetek neki! Tegyétek magatokévá! Érezzétek! Osszátok meg! Sokszor a szexuális energia erősebben átjön egy mosolyon keresztül, mint magán a szeretkezés aktusán keresztül. Érezzétek ezt az Otthonról érkező energiát, és terjesszétek!

A kiválasztottak

Legyetek tudatában, hogy a legnagyobb szeretettel figyelünk benneteket, mivel ti megértitek, hogy ti vagytok a különleges kiválasztottak. Ti vagytok azok, akik úgy döntöttek, magukra öltik a fátyolt és elfelejtik honnan is érkeztek. Ti vagytok azok, akik úgy döntöttek, hogy olyan fátyolt borítanak arcukra, ami lehetővé teszi számukra, hogy láthassák mások nagyszerűségét, de nem engedi, hogy lássátok saját fényeteket. Ez a mi feladatunk. Nem azért vagyunk itt, hogy megmondjuk merre menjetek. Nem azért vagyunk itt, hogy megválaszoljuk a kérdéseiteket. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk emlékeznetek a kérdéseitekre. Számos alkalommal több kérdéssel, mint válasszal távoztok majd az összejövetelekről, és mi tudni fogjuk, hogy elvégeztük a munkánkat, mert ezért vagyunk itt. Ismeritek a válaszokat. Számunkra a válaszolgatás a „Kövesd a vezetőt!” alacsonyabb rezgésének régi módszere. Ti viszont már meghatalmasodásotok második hullámába értetek: a „Kövesd önmagadat!”-ba. Kezdjetek hozzá! Tegyétek magatokévá! Osszátok meg egymással, és mikor felfedeztek egy igazságot, adjátok tovább! Adjátok tovább, ami nektek beválik, mert ti mindannyian tanítók vagytok.

Nagyon különleges küldetéssel vagytok itt. Most, hogy fizikai és energetikai testeitek megváltoznak, és úgy fejlődnek, hogy kezelni tudják a magasabb rezgésszámot, egy sor aktiválás megy végbe; a Föld is változik. Az állati és növényi birodalmak is változnak. Sokkal több elem van még, olyanok amikről nem is tudtok, más tér és idő dimenziókban, amik beleillenek az éppen említett birodalmakba. Mindezek fejlődnek, mert ez nem csak az emberekről szól – minden fejlődik, beleértve az angyali birodalmakat, beleértve azt is, amit ti Otthonnak neveztek. Minden előrelép a döntéseiteknek köszönhetően. Ti vagytok, akik az egészet elindítottátok. Értsétek meg, hogy mikor ezeket a könyveket olvassátok, ezeket az üzeneteket hallgatjátok, vagy mikor részt vesztek ezeken az előadásokon, az általatok megtapasztalt érzések csupán felfedik a szívetekben rejlő érzéseket. Nem mi adjuk ezeket az érzéseket nektek, mi csupán visszatükrözzük az energiátokat. Ez a mágia. A mágia nem a miénk, mi csupán visszatükrözzük. Ember Angyalokként, amikké folyamatosan váltok, megtanuljátok megtenni ezt egymás számára. Mikor pedig ez megtörténik, akkor születik meg a mennyország a Földön. Ez a folyamata. Kiléptek és megtaláljátok annak módszereit, hogy a körülöttetek élők ráleljenek saját hatalmukra. Találjátok meg a módját, hogy segíthessetek mindenkinek körülöttetek elengedni egy célhoz való ragaszkodásukat, hogy élvezhessék az utazást, hogy belélegezzék és érezzék a testeteken átáramló energiát, ha csak rövid időre is. Játsszatok ezzel! Engedjétek, hogy a szeretet keresztüláradjon rajtatok! Lélegezzétek be a levegőt ebbe a testbe és érezzétek az Otthon minden életerejét és legyetek tudatában, hogy mi a vállatokon ülünk, és minden egyes lépéseteket megtapsoljuk. Ti vagytok, kedveseink, a valaha élt legnagyszerűbb angyalok. Nem tudjátok kik vagytok, de mi tudjuk. Elmondjuk nektek, hogy elindítottatok egy evolúciós változást, amit nem lehet, és amit, nem is fognak leállítani. Már meghaladjátok Atlantisz és Lemúria napjait, és mi hihetetlenül büszkék vagyunk rátok.

Fogadjátok el mostantól. Érintsétek meg egymást! Érintsétek meg egymást a szívetekkel! Érintsétek meg egymást egy mosollyal! Érintsétek meg egymást egészséges szexuális energiával! Hozzátok át az Otthon energiáját minden keresztül, amit szabadon és nyíltan tesztek, és figyeljétek, ahogy megváltoztok és a Föld bolygó újjászületik.

Köszönjük, hogy velünk vagytok, és hogy hagyjátok, hogy eljátsszuk a szerepeket, amiket el kell játszanunk. Legnagyobb vágyunk, hogy egyszerűen széttárhassuk a szárnyainkat, nem azért, hogy repüljünk, hanem azért, hogy visszatükrözhessük az emberek nagyszerűségét. Néha nagyon nehéz. Sokszor a mennyország mindenhatóságával kiáltjuk, hogy forduljatok jobbra, és gyötrődve nézzük végig, amint balra fordultok. Ti is megtapasztaljátok majd ugyanezt a frusztráltságot, amit mi élünk át néha, mert ti Ember Angyalokká váltok. Ti másképp fogjátok majd kezelni, mert mint a büszke szülők, akiknek legnagyobb vágyuk az, hogy a gyermekük jobban elsajátítson valamit, mint ők maguk, ti ezen a módon is a valaha élt legnagyszerűbb angyalok lesztek. Olyan nagyon büszkék vagyunk rátok, és minden lépéseteket ünnepeljük. Ünnepeljük, ahogy minden egyes pillanatban megteremtitek az utat magatok számára. Élvezzétek az utazást!

Három egyszerű emlékeztetővel szeretnénk itthagyni benneteket: bánjatok egymással a legnagyobb tisztelettel! Kényeztessétek egymást minden adódó alkalommal! Emlékezzetek rá, hogy ez egy hatalmas Játszma, és játsszatok egymással jót!

Espavo

A csoport