2007. augusztus 15.

~ Nullpont ~
Az új energia

A Fény jelzőtüzei, emlékezetők Otthonról-t élőben követheted az interneten, egyébként pedig minden hónap 15-én foglaljuk írásba és postázzuk őket.


~ Emlékeztetők Otthonról ~

Szerzői jogi figyelmeztetés:
Copyright 2007 Lightworker. Szeretnénk, ha ez az információ szabadon áramlana, és ingyenesen terjesztenék részben vagy egészben. A felhasználó beleegyezik, hogy a nyilvánosságra hozott anyag tartalmazza ezt a szerzői jogi figyelmeztetést. Beleegyezik továbbá abba, hogy minden jog, beleértve a fordított anyagok szerzői jogát, a Fénymunkás tulajdonában marad. A Csoportról tovább i információ található a: http://www.Lightworker.com weboldalon.   Köszönjük, hogy terjeszted a fényt!

Steve-től:

Egy ideje a csoport beszél energiánk kiegyensúlyozásáról. Mit jelent ez pontosan? Itt most bepillantást engednek abba, hogy mi áll előttünk és hogyan készülhetünk fel rá ma?

Bármely tornádó vagy hurrikán közepette, ez egy varázslatos energia, amiben minden egyensúlyban van. Ezt az energia Nullpont energiaként ismert, és először Albert Einstein hívta fel rá a figyelmet. A nullpont minden dolog természetes nyugalmi állapota. A csoport azonban azt mondja, ennél jóval több, ez az az energia, amiben a mindennapjainkat fogjuk tölteni. Ez az új energia energiája.

Üdvözlet a Nullpontban!  

Hatalmas öleléssel és gyöngéd bökdöséssel:

Steve Rother

Üdvözlet Otthonról!


12. dimenziós teremtés


Kedveseink, épp egy újabb csodálatos evolúciós ugrás szélén álltok. És mégis, rengetegen közületek úgy érzik, elakadtak. Olyan, mintha mindent jól csinálnátok, mégis úgy tűnik, hogy nagyon keveset haladtok előre. Ez a megrekedtség érzés fokozódik, mikor azt látjátok, hogy körülöttetek mindenki nagyon gyorsan halad. Hagy mutassunk ma erről a szituációról egy másik képet nektek. Ahogy minden ember fejlődik, rá fogtok jönni, hogy a multidimenzionális lét egyik leginkább erőt adó részlete, hogy több érzékelési pontot biztosít. Bármely helyzetnek ez a többszörös képe az, amit mi 12. dimenzióként címkéztünk fel. Mivel valóságotok abban a valóságban jön létre, amelyikből nézitek, mondhatjuk, hogy az új energiában minden a 12. dimenzióban kezdődik. A teremtésnek vannak rövidebb útjai, amik ma már elérhetők, és amik az elkövetkezendő néhány évben népszerűvé válnak. Ezek a rövidebb utak a teremtési folyamatot azzal kezdik, hogy teremtéseiteket a 12. dimenzióba helyezik, mi pedig segíteni fogunk nektek ezt megtapasztalni ebben az üzenetben.


Hogy egy eseményre az érzékelés több pontjából tekinthessetek, hozzá kell férjetek az idővonal összes pontjához. Az emberi faj gyorsabb tempóban fejlődik, mint az bármely lény valaha is gondolta. A mai napon előrehaladásotok folyamatában újabb hatalmas ugrás érkezik el. Sokan már kezdik is asszimilálni a magasabb rezgésű energiákat, és újra jól érzik magukat a testükben. Igen, sokan most azt gondoljátok, hogy jónéhányan még mindig küzdenek. Kérjük legyetek tudatában, hogy nincs semmilyen verseny, amit meg kéne nyernetek, és az idő pont tökéletes, minden egyes pillanatban. Hogy jobban megértsétek, mi is áll most előttetek, szeretnénk most röviden összefoglalni a közelmúltban kezdődött evolúciós eltolódásokat, amikkel jelenleg az emberiség küzd. Az emberiség újradrótozása megkezdődött, és agyatok két féltekéje újradrótozódik, hogy minden korábbinál vékonyabb fátylat tehessen számotokra lehetővé. Ez egy fizikai változás, amit nem fognak teljesen „felfedezni” még sok-sok évig. Röviden, feljavítják biológiai buborékaitokat, hogy azok megtarthassanak egy fejlett emberi formát. Mivel az újradrótozás fizikai szinten zajlik, ezért más fizikai szintekre is hatással van.


A rebootolás az egyik ilyen terület, ami reagált erre, mivel a számítógépek mindenütt elromlanak. Különös tekintettel az adattároló eszközökre, amiket ti merevlemezeknek neveztek, ezek a legérzékenyebbek és ezeknél a legkevésbé valószínűbb, hogy alkalmazkodnak a megemelkedett energiaszinthez. Már láttatok és még fogtok is látni néhány ilyen megmagyarázhatatlan meghibásodást ezen a területen, különösen a nagy rendszerekben. A kristályok újradrótozzák magukat, hogy alkalmazkodjanak a magasabb szintű energiához, akárcsak a fizikai test. Valójában ez a játszma összes szintjén zajlik.


A szexuális energia beáramlása is egyike a változásoknak, amik folyamatban vannak. Az új drótozással újjá lesz a saját fizikai testetekhez való viszonyotok. Egy emelkedettebb lélek egy új járműbe költözik. Ez izgalomban tartja a fizikai szintet, ahogy az öregedés folyamata – ami lassan megcsapolja a fizikai testet – lelassul és megáll, talál egy energiahullámot. Mivel ezt a legtöbb ember a szexuális vagy életerő energia növekedéseként érzékeli majd, ezért mi ezt szexuális energia beáramlásnak neveztük el. Már folyamatban van, és nagyon erősen érzékelhető lesz a következő két év során.


Az Ember Angyalok belépése


Mindezek az események hatalmas stresszt okoznak közületek azoknak, akik úgy döntöttek, hogy megteszik az első lépéseket és mutatják az utat másoknak. Ti vagytok az Ember Angyal új fajtája, akik tettrekészen állnak. Előző szavaink voltak a harsona hívó szavai: "És most lépjen be az Ember Angyal!". Hívásunkra a válasz, hogy ti épp most ezt az üzenetet kapjátok. Nem nekünk kell megmondani nektek, hogy Ember Angyalok vagytok-e, mivel ez választott cím, de most már egyre gyakrabban beszélünk róluk, mivel kezdik éreztetni jelenlétüket a Szabad Akarat játékasztalán. Ezeknek a különleges lényeknek a szerepe beharangozza majd a közvetlenül előttetek álló dimenziós ugrást.


Önmagatok elmozdítása az idővonalról

Eddig a dualitás mezejében éltétek meg emberi tapasztalatotokat, ami a játszma szükséges része volt. A harmadik dimenzióban szükségetek volt a dualitásra a kontraszt miatt, nagyon hasonlóan ahhoz, ahogy szükségetek volt idővonalra hogy jelképezzétek a végességet. Tudjátok, valójában semmi sem véges. Ez egyszerűen egy szükséges illúzió volt, ami megkönnyítette a harmadik dimenziós életeteket. Az egész emberiség most szilárdan a Hármasságban helyezkedik el, ahol a fényt és sötétséget egyensúlyba hozza a felsőbb énetekkel való erősebb kapcsolatotok. Többé nincs szükségetek az illúzióra, amit „idő”nek neveztek. A lelketek nem ismeri az időt. Habár rendelkezik az idő illúziójában játszott emberi játszma tapasztalataival, valójában időtlen. Nézzétek a dolgokat a mostban, és az idő illúziója eltűnik.


Kérjük, értsétek meg kedveseink, hogy ez egy időn túl érzékelt eltolódás lesz. Látjátok milyen könnyű volt odaérnetek épp most? Az, hogy megtanuljatok anélkül élni, hogy mindent egy idővonalba kelljen rendeznetek, mindennél fontosabbá válik. Nagyon nehéz egy idő-alapú valóságban felnőtt lénynek eltolódnia egy végtelen-alapú valóságba. Egész gondolkodási folyamatotok nagy része idő-alapú, gondolataitok túlnyomó többsége pedig a múlton vagy a jövőn alapszik. Persze az egyetlen valóság a jelen, vagy most.


Most, ha ránéztek az emberi testre, két agyféltekét láttok. A jobb agyfélteke végtelen, a balt pedig úgy tervezték, hogy biztosítsa számotokra az idő illúzióját, vagy a véges létezését.


A bal agyféltekének egyetlen nagyon fontos feladata van, ami nem más, mint hogy mindent, amit megtapasztaltok, elhelyezze az időben. A bal agyfélteke megjegyzi az időt, a jobb agyféltekében pedig ott a kapcsolatotok az Otthonnal. Ez végtelen és az emberi biológia kreatív oldalát képviseli. Az egész újradrótozás, amin az emberiség egésze keresztülmegy, azért van, hogy új kapcsolatokat hozzon létre a két agyfélteke között. Ez szükséges ahhoz, hogy a fizikai test alkalmazkodhasson olyan módon, hogy használni tudjátok magasabb rezgésű lényekként, akikké nagyon gyorsan váltok. Végülis az fog történni, hogy újraképezitek azt, amit agyatok bal feleként ismertek, hogy létrehozzatok egy nullpontos egyensúlyt. Ez aktiválások során keresztül történik majd biológiátok részeiben, amik mind a végtelen, mind a véges világokban léteznek. Az aktiválások és az egész újradrótozás segít majd sokkal erősebb kapcsolatot létrehozni az agy két fele között.


Megtanulni a mostban élni, az idő illúziójának szükséglete nélkül, ez áll most az egész emberiség előtt. Amint összehangolódtok ezekkel a gondolatokkal, létrehozzátok, amiről gondolkodtok. Vállaljátok fel ezt a felelősséget és gyakoroljátok a végtelen teremtés művészetét azzal, hogy eltávolítjátok tapasztalataitokat az idővonalról.


Multidimenzionális élet kezdése


Fejlődésetek egyik legnagyobb eseménye az lesz, hogy megnyitjátok az ajtót az idő és tér más dimenziói számára. Megtanuljátok hogy legyetek multidimenzionális lények, multidimenzionalitásotok pedig újfajta kapcsolatot aktivál az időhöz és térhez. És újra, ez a változás zavart és frusztrációt okozhat kezdetekben. Mikor az idővel való viszonyotok megváltozik, azt úgy érzékelitek, mintha kifutnátok az időből, és mintha valahogy megrekednétek az időben. Ez a tényező – együtt azzal, amiről közvetlenül ezután beszélünk – az, ami az időben megakadás érzését okozza, amivel legtöbbetek jelenleg is küzd.


Az örvény


A kihívás abban rejlik, hogy sok fénymunkás úgy érzi megrekedt vagy egyáltalán nem halad előre. Legtöbben érzékelitek a haladás folyamatát, de úgy gondoljátok, hogy az nem érinti a ti életeteket. Az örvény természete egyszerű energiamozgás körkörös formában. Mégis, egy örvény ennél sokkal több a mi szempontunkból. Az örvény sok szempontból olyan, mint egy gyermek. Mindegyiknek egyedi személyisége és tulajdonságai vannak. Néhány örvénynek határozott célja van, másoknak pedig nincs.


Egy örvény portállá fejlődhet, ha törődnek vele. A titeket az erősen a területhez, ahol éltek kötő szerződéssel bírók nagyon nagy valószínűséggel az örvény őrzői. Ezek az emberek határozott vonzást éreznek a helyhez, ahol élnek. Azonban, van, hogy ezek a szerződések teljesülnek. Ez akkor történik, mikor egy örvény megkezdi saját fejlődését, hogy portállá váljon. Csak most, portálként képzeljetek el egy ajtót, ami a végtelen és véges között nyílik. A portál akkor válik aktívvá, mikor az örvény teljesen egyensúlyba kerül, és ez az őrző igazi feladata. Hasonlóan ahhoz, ahogy mi dolgozunk veletek, hogy kiegyensúlyozódjanak férfias és nőies energiáitok, az örvény is megkísérel egy hasonló kiegyensúlyozást.


Las Vegas, Nevada államban, egy hatalmas örvény. Egyensúlyba került, majd kibillent újra és újra, így változva portál és örvény között. Természetes energiaállapotában (ld. nullpont lejjebb), Las Vegas egy teremtési portál. Valójában Las Vegas fizikai elrendeződése egy sík városé, amit hegyek vesznek körül. Mikor a szél belép ebbe a hatalmas medencébe, forogni kezd, örvényt hozva így létre. Az örvénynek teremtési célja van, amit egykor a hotel- és kaszinótulajdonosok pontosan fel is használtak. Jelenleg itt az energia egyensúlyozása zajlik, és egyedül ez önmagában magához csalogatja az embereket, hogy megtegyék a teremtési portál stabilizálásához szükséges következő lépéseket. Az emberek azért vonzódnak Las Vegas-hoz, mert vonzódnak az álomhoz. Végülis, ez az álmok városa.


Nullpont


Mikor az örvény eléri az energiaegyensúlyt, nullpont energia van az örvény közepén. Abban a szent pillanatban, az örvény portállá alakul. Ez része minden természetes evolúciós ciklusnak. A nullpont energia az összes energia tökéletes egyensúlya, és a kezdetektől használják a Földön. Még mialatt ezekkel a szavakkal szólunk hozzátok, azalatt is sokan azt gondolják, hogy van negatív energia és van pozitív energia, amik semlegesítik egymást, így hozva létre a nullpont energiát. Ez nem így van. A nullpont energia mindennek az igazi természete. Emlékezzetek rá, hogy az energia végtelen, így számos dimenzióban létezik. A nullpont energia egy érhető energia, ami az univerzális energia természetes nyugalmi állapotának felel meg, bármilyen formát öltsön is az univerzális energia adott pillanatban.


Épp kezdtek hozzászokni a nullpont energiában éléshez. Először olyan érzés, mintha visszatartanának, ez egy másik oka annak, hogy néhányan úgy érzitek megrekedtetek. Az előrehaladás hiányát megrekedésként értelmezitek, mikor valójában lehet, hogy egy nullpontos energiaszintet értetek el. Tulajdonképpen ez a legerőteljesebb pont, amit egy személy elérhet; a meditációnak és számos spirituális gyakorlatnak az a célja, hogy pillanatokra elérjétek a nullpontos energia állapotát. Közelebb álltok hozzá, mint gondolnátok.


Emlékeztek, hogy gyermekként mennyire szerettetek körbe-körbe forogni? Tulajdonképpen egy személyes örvényt hoztatok létre magatoknak, hogy megpróbáljatok visszaemlékezni a nullpont energiára, amiben Otthon éltek. Ez az a titok is, ami a Mevlevi dervisek csoportjának megalakulásához vezetett, akiket Whirling Dervishes-ként ismertek – egy örvény portállá változtatásának szent gyakorlása. Most a folyamat sokkal gyorsabb. Egy személyes örvény könnyedén létrehozható csupán egyetlen gondolattal. Most már lehetséges mindenki számára, hogy élete minden pillanatát nullpont energiában élje.


Azok, akik félreálltak


Sokan voltak, akik félreálltak, mikor úgy tűnt, hogy talán lesz egy lehetőség a játszma új szintre emelésére. Félreálltak, így a legjobbak legjobbjai jöhettek el, hogy itt legyenek, mert a csoda történik. Volt idő, nem is olyan régen, mikor csak a meghatározott céllal érkezők léphettek be a játszmába. Szükség volt erre az emberi tapasztalás irányának megváltoztatásához, és mindenütt ünnepelték a Minden Létezőben. Ma ugyanezt az eseményt ünnepeljük. A félreállt lelkek most arra várnak, hogy elvégezhessék a rájuk jutó részt, és boldogan segítenek azoknak, akikért félreálltak. Ez utóbbiaknak csupán annyit kell tenniük, hogy megnyílnak erre, és megengedik.


Kedveseink, ti vagytok azok, akikért félreálltak. Ti vagytok azok, akiknek a legnagyobb esélyük volt, hogy változtassanak az emberiség irányán. Ti vagytok a kiválasztottak, akik felvezetitek az új korszakot. Talán úgy gondoljátok, hogy keveset tudtok nyújtani ebben a hatalmas változásban. Mi mégis kivétel nélkül mindegyikőtöknek azt mondjuk, hogy nincs olyan lény a Földön, akinek ne lenne valamilyen különleges, egyedi adottsága, egyben ajándéka az emberiség egésze számára. Arra kérünk most benneteket, hogy foglaljátok el a helyeteket. A szenvedélyetek irányába tett apró lépések segítenek nektek a mostban maradni, amíg el nem kezdtek emlékezni a nullpont energia kezelésére.


Három egyszerű emlékeztetővel hagyunk most itt benneteket:

Bánjatok egymással tiszteletteljesen,

Kényeztessétek egymást és

Játsszatok jót együtt!


ESPAVO


A csoport