~ A harmonikus konkordancia ~

A második lépés


2003. november 15.


~ Emlékeztetők Otthonról ~


Steve-től:


Ez [a szöveg] mint élő channeling került előadásra a Harmonikus Konkordancia napján, 2003. november 8-án. Ez az új energia-kapcsolat kezdete, melynek során közvetlenül elérhetjük az új energiát - ahogy a Csoport nevezi a Kristály Energiát, amelyről az elmúlt két évben beszéltek. Ez az új kapcsolat annak új kezdetét is jelenti, ahogyan ezt az energiát használjuk. És bár izgalmasak ezek az új kezdetek, de elég stresszesek is lehetnek. Néhányaknak a változás kapcsolója lehet ez az energia-eltolódás, másoknak pedig lehetőséget adhat a távozásra. Ismert azok számára, akik ezzel a stresszel foglalkoznak, hogy ez az igazodás átmeneti, és ezen együttállás ideje alatt sokkal könnyebben elérhetők a körülöttetek élők. Itt a Lightworker oldalon ajánljuk a messageboard-ot, [hirdetőtáblát] a chat room-okat [chat-szobákat] és a Lightworker Family Room-ot [a Fénymunkás Családi Szobát], hogy segítsünk globálissá tenni ezeket a kapcsolatokat. Mint emberek, fejlődésünk nagy elágazásánál vagyunk. Izgalmas idők ezek, és a belátható jövőben nagyon sok gyors változásra számíthatunk. Megváltoztatva hozzáállásunkat, így a változást elfogadva sokkal könnyebbé tehető ez az átmenet. Új lehetőségek állnak mindannyiunk előtt - és még csak a legelején vagyunk. A legfontosabb, hogy élvezzétek az utazást, és ne vegyétek túlzottan komolyan az életet.


A Csoport-tól:


Üdvözlet Otthonról!


A ti energiátok van itt ma, mert egy olyan eseményt megünnepelni gyűltetek össze, amely messze túlterjed a megértéseteken. Tudjátok, hogy mi történik ma itt, értitek az általatok Harmonikus Konkordanciának nevezett [esemény] mágiáját. De mi azt mondjuk nektek, hogy ez messze túlmegy emberi megértéseteken, hiszen itt ez a különleges nap, hogy veletek dolgozzon, segítsen nektek, hogy egyetlenné kapcsolja össze az alternatív valóságokat. Ez az, amiért a 'harmonikus' szót használjátok, hiszen ezek a vibrációs tartományok ugyanabban a térben és időben különböző szinteken léteznek, szabályos periódusonként átfedik egymást, ami az összeset [ - vagyis az összes alternatív valóság "erejét" - ] a harmónia erejévé összegzi. Mert ez a harmónia. Ez az oka annak, hogy az energiák mindegyike összeigazodik ezen a különleges napon; hogy elkezdje mozgásba hozni az események sorozatát, amelyek mindannyiótok számára magasabb valóságot fognak teremteni.


Magasabb technológia


A Játékasztal mesterei vagytok, ti vagytok az egyedüliek, akik úgy döntöttek, hogy pontosan most itt lesznek, hogy jobbá tegyék a világot, és íme, itt ültök. Igen, azt mondjuk, hogy sok olyan történés van manapság a bolygótokon, melyhez igazodnia kell technológiátok többségének. Még nincs itt egészen, de hamarosan itt lesz. Legyetek türelmesek, kedveseink, hiszen korábban nem volt új módokon dolgoztok együtt a technológia felhasználásán. Egyike lesz ez az Új Föld bolygó magasabb vibrációiban élés ajándékainak. Mert a magasabb jót szolgálva a technológia új felhasználásaira leltek. Látni fogjátok, ahogy a technológia használata kiterjeszti a fényt. Ez most csak a kezdet. Ennek a technológiának alkalmazkodásra van szüksége, hiszen eredetileg nem arra tervezték, hogy ilyen energiákat hordozzon. Igen, némelyikőtöknek kihívást okoz számítógépének, telefonjának, vagy más eszközének kezelése. Kérjük, hogy értsétek meg, hogy ez az energia mindent magasabb vibrációs állapotra hoz - a technológiátokat is beleértve.


Csatornává válás


Már emlékeztetők Otthonról sorozatunk legeleje óta mondtuk nektek, hogy el fog jönni ezen a bolygón az az idő, amikor egyre több és több ember fog channelingbe kezdeni. Aha! Észrevettétek ezt, nemde? Az általatok látott, most létrejövő dolgok többsége bennetek rejtőző lehetőség, hiszen e csatornák közül sok megnyílik. El tudtok-e képzelni olyan időt, amikor majd a 'channeling' szót egyáltalán nem használják? Azt mondjuk nektek, hogy néhány éve volt, hogy a saját energiáitok és a saját énetek új szavakat hozott létre, hogy leírjon egy korábban nem gyakori jelenséget. ESP-nek [extra-sensorial perception - érzékeken túli észlelés] hívták ezt. Azt mondjuk, hogy ez mára olyan elcsépelt lett, hogy már egyáltalán nem használjátok. Hiszen ez egyszerű intuíció, olyan alapvető emberi sajátosság, ami mindegyikőtökben megvan - és most már értitek. Óh, de akár csak néhány évtizeddel ezelőtt nagyon furcsa és szokatlan dolog volt, és sok figyelmet vont magára. Ekkorra ugyanez lesz a channelinggel.


Hiszen csak elértétek önmagatok egyik magasabb részét, miközben beigazodtak ezek az energiák, különösen az ilyen alkalmakkor, mint a mostani. Meg fogjátok látni az energiák harmonikus illeszkedésén keresztül elérhető lehetőségeket - hogy általuk kapcsolatba kerüljetek felsőbb énetekkel. Amikor ez megtörténik - kezdődik a mágia. Ez teljes hatalommal felruházott teremtői pályafutásotok kezdete. Sokan közületek éppen az elmúlt néhány hétben nyíltak ki, mint csatornák. Hamarosan sokkal többen következnek. Azt mondjuk, hogy mágikus idő lesz, sokak számára most nyílik meg a lehetőség, hogy ez bekövetkezzen. Miközben ez [a lehetőség] feltárul, mindenki más módon kezd kapcsolódni [hozzá]. Nem, ezt nem fogják channelingnek hívni, hiszen ez a kommunikáció nagyon megszokott formája lesz. És annak nagy része is, amit ma fénymunkának hívunk, amit ma sokan vu-vu-nak hívnak, már nem lesz többet vu-vu. Ez mindennapos nyelv [- vagyis a kommunikáció általánosan használatos formája -] lesz. Ez az kedveseink, ahol a mágia kezdődik, hiszen ez az ahol saját energiátok teremtményei formát öltenek. Ez [lesz] az, amikor megértitek, hogy teremtők vagytok, akik a fátyol mögül a biológia buborékjába jöttek.


Még most is, miközben sokan összegyűltök [különböző] termekben, hogy halljátok a Csoportot, Kryont, vagy Mihály arkangyalt, azt mondjuk, hogy az igazi mágia valójában bennetek van. Sokan vannak, akik alternatív valóságokon keresztül jöttek, hogy megfigyelhessék a Játékasztal mestereit - még azt is a legnagyobb várakozással figyelik, ahogy itt ültök ebben a teremben bennünket hallgatva. Értitek-e a mágiát, amit magatokban hordoztok? Egyedül ti teremtettétek meg ezt az energiát. Azt kívánjuk mondani nektek, hogy a bolygótokon meg fognak most változni a dolgok, mert új fényben fogjátok látni ezeket. Most, miközben előre mozdulnak ezek az energiák, meg fogjátok érteni, hogy vannak lehetőségeitek, hogy energiát teremtsetek önmagatok számára. Ahogy bekövetkeznek a változások, érezni fogjátok a vállatokon könnyedén kopogtatni ezt az energiát. Igen, tudjuk jól, hogy emberek lévén nem lesztek képesek ezt befogadni, hiszen ez nem valami olyan lesz, amit már a kezdetektől érteni fogtok. Látni fogjátok, hogy elfogadhatatlan ez a számotokra, mert az emberek nem bíznak önmagukban. Ez az egótok veleszületett vonása. Része ez annak, amit ide raktatok, mint garanciát, hogy megőrizzétek egyensúlyotokat. Így, amikor a tudatosság áramlata elkezd keresztülfolyni rajtatok, akkor az első dolog amire gondoltok, az, hogy mindezt csak kitaláltátok. És mi azt mondjuk, igen - ti voltatok! Kérjük, hogy találjátok ki, kedveseink, hiszen ez az az áramlat, ami végülis elhozza a Mennyet a Földre. Kérjük, hogy érezzétek magatokat szabadnak ezt megtenni, mert sokkal jobban hozzá fogtok kapcsolódni felsőbb énetekhez, mint korábban bármikor.


Erősebb kapcsolódás a Szellemhez


Ó igen, tudjuk, hogy sokan közületek kisétálnak az udvarukba, és várják, hogy mikor kapnak tiszta jelet az égből, amiből kiderül, hogy Isten beszél közvetlenül hozzájuk. Azt mondjuk, hogy ez nem fog megtörténni. Mindig olyannak hangzik ez, ami rátok jellemző. Mindig olyannak érződik ez, ami rátok emlékeztet. A valóság az, ami - a ti másik aspektusotok. Mostantól lesznek alkalmak, amikor felismertek valamit a lényetek mélyén - ez alkalommal ez még erősebb lesz. Ha ezekben az esetekben engedélyezitek magatoknak, hogy kövessétek és támaszkodjatok rá [a belső felismerésekre], elkezditek majd felfedezni erősödő kapcsolatotokat saját felsőbb énetekhez. Nem, ez sem nem különleges, sem nem egyedi, még ha így is tűnik - csak azok számára, akik vették a bátorságot, hogy hajlandóak legyenek lehetővé tenni, hogy teljesen felhasználják ezt a kapcsolatot. Így hát azt mondjuk nektek, hogy nem mindenki csatorna most a Földön. De ez csak idő és bizalom kérdése. Ez most változik. Ez az, ami ma végbemegy.


Megvan most a lehetőségetek, hogy teljesen belépjetek saját isteniségetekbe. Igen, hadd térjünk most vissza a Harmonikus Konkordanciához, hiszen szeretnénk erről az eseményről tágabb perspektívában beszélni. Csak néhány éve volt az általatok Harmonikus Konvergenciának hívott dolog. Nagyon egyedi alkalom volt a történelemben, hiszen korábban végesnek terveztétek a Játékot. Eredetileg a Játéknak volt kezdete és vége. A kezdet az, amire Big Bang-ként [Nagy Durr - vagyis 'ősrobbanás'] hivatkoztok. Aztán éteri lények érkeztek a Földre, habár ők még nem voltak fizikai formában. Ez az oka annak, hogy történelmetek előrébb dátumozza a fizikaiságot a Földön. Bár nagyon hosszú ideig voltatok itt, a biológiával dolgoztatok, és kiterveltétek hogyan emelhető magasabb vibrációs állapotba. És miközben haladtatok előre, változtak a dolgok - elkezdődtek a dolgok. Eredetileg kijelöltetek egy leállási dátumot, amikor ellenőrizhetitek saját vibrációs szinteteket és a Földét, hogy meglássátok vajon lehetséges a továbblépni az erő megtartásában, míg fizikai formában vagytok.


Óh, senki sem várta ezt [az eredményt]. Senki. Mindazok, akiknek részük volt e Játék teremtésében, azt mondták: 'Ó, adjatok nekünk egy lehetőséget, nincs mit veszítenünk.' És sokan voltak, akik álldogáltak, és azt mondták: 'Soha nem fog működni; képtelenség a teljesen szabad választás. A szabad választás sosem fog működni, hiszen az emberek nem a magasabb jót fogják választani. Önzővé válnak az egójuk miatt.' Nem ez történt. Itt vagytok a Játék megnyerése után. Most találjátok ki annak módját, hogyan segítsétek egymást. Most próbáljátok kitalálni annak módját, hogyan váljatok Ember(i) Angyalokká. Ez, kedveseink teremtőerőt igényel a Föld bolygón. Nagyon egyedi ez, és csodálatos. Képtelenség elmondani örömünket a fátyol innenső oldalán, mialatt beléptetek ebbe [a szakaszba - 1987. augusztus 16. után]. Nem, nem dőltetek hátra azt mondván: 'Messzire elértünk, menjünk most Haza, és pihenjünk.' Ehelyett azt mondtátok: 'Oké, átmentünk egy kis izgalmon; de mit tegyek most? Hogyan segíthet? Hogyan tudok másokat magasabb vibrációhoz segíteni?' Ez a Játékban legfényesebb győzelem, melyet valaha is elképzelhettetek.


Az első vibrációs mérés


Így eljött az eredetileg kijelölt dátum a vibráció ellenőrzésére, és megnézni, vajon lehetséges-e emberi formában hordozni a teremtőerőt. Eljött a Harmonikus Konvergencia ideje, és mégis, ha senki nem is várta, soha senki nem is gondolta, hogy az 'arany sugarasok' végülis győznek a Játékban. Megtörtént az ellenőrzés, és meglepetésre kihirdették Minden Létezőben, hogy az emberi vibrációk olyan szintet értek el, amelyen melyen megtartható [teremtő] hatalmuk. Óh, de így nem lett vége [a Játéknak], ekkortól események egész sorozata kezdődött, hogy kiderüljön, hogyan tudjátok kezelni saját hatalmatokat. Arra szolgáltak [az események], hogy kiderüljön, lehetséges-e, hogy kezetekbe vegyétek e hatalmatokat és felelősségeteket, és felhasználjátok mindennapi életetekben. Igen, egy dolog olvasni erről, egy dolog beszélni róla, egy dolog ezeket a magasabb koncepciókat az eszetekben tartani, de végülis a felhasználásukban van a mágia. És ti megtettétek. Elkezdtétek a folyamatot. Elkezdtétek megemelni az emberiség kollektív vibrációját, és Minden Létező vibrációs állapotát. Ennek eredményeként az események teljesen új csoportja lendült mozgásba. Mondunk nektek valamit: nem írtátok le előre, hol lesztek ma. Nincs egy Nagy Terv, kedveseink. Igen, mondhatjuk nektek, hogy megfelelő az irány, hiszen nagyon jól látunk ebből a perspektívából. De nem mondhatjuk meg nektek a saját jövőtöket, hiszen azt nektek kell megírni. És bár oly sokan szeretnék azt gondolni, hogy van isteni terv, és a kollektív isteni tudatosság fog benneteket irányítani ebben a tervben - nem így van. Ti vagytok az [a terv].


Amit ti nem láttok, az a saját nagyszerűségetek. De mi itt vagyunk, és ezen dolgozunk veletek. Mi vagyunk az egyedüliek, akik ezt a munkát választottuk, hogy a szabad választás bolygójának angyalai legyünk, hiszen mi vagyunk az egyedüliek, akik kitárhatjuk a szárnyunkat, hogy visszatükrözzük az emberek nagyszerűségét. Nagy munka volt, valóban. Nem könnyű abban segédkeznünk, hogy visszaemlékezzetek rá, hogy kik vagytok, de mi is fejlődünk. És mostanra felkészítettünk benneteket, hogy megtegyétek ugyanazt a dolgot. Ez az igazi hatalommal való felruházás. Amikor egymást jobban tudjátok segíteni, mint magatokat, amikor képesek vagytok mások számára létrehozni egy teret, hogy körülöttetek elnyerjék hatalmukat - ez az, ahol a mágia kezdődik. Beléptek az 'E korszakába'. Elkezdődött.


A Harmonikus Konvergencia vibrációs ráta mérésének folyományaként mozgásba hoztátok az ellenőrzési pontok új csoportját. Ezek egyike kezdődik ma. Amit Harmonikus Konkordanciának hívtok, az a vibrációs állapotok sorozatának egymáshoz igazodása a teljes kozmoszon keresztül. A Központi Nap az egyik ilyen hely, melyről beszélünk - erről keveset tudtok. És bár még az Őrző is azt mondta korábban, hogy ez nem fizikai hely, mi korrigálni kívánjuk - mert fizikai. Ez az első fizikai hely, melyet tapasztaltok, miközben ide jöttök a fátyol másik oldaláról, mint végtelen formájú teremtmények. A lélek első megállója a végessé válásban a Központi Nap. Ebből a pontból mint vibrációk sugarai terjedtek tovább. Ez az, amiért 'arany sugarasoknak' hívunk benneteket. A borostyánsárga és arany szín között rezonáltok.


Kristályenergia a Központi Napból


Ti vagytok a legszebb arany fény, és a napból jövő kristályenergia az eredetetek. Ez az, ami eszetekbe jut, miközben viselitek az arany sávokat a kristályokkal, hogy szimbolizálja két lélek egyesülését. Ez az emlékeztető, hogy honnan jöttetek. Így mialatt kisugárzódtok a Központi Napból, ekkor még teljes a létrejött kapcsolatotok. Aztán széthasadtok [mint a fehér fény a prizmán] színek sávjaira, és azt mondjuk nektek, hogy a kapcsolatotok már nem ugyanaz a nappal, mint korábban. Ezután már nem ugyanolyan kapcsolatban vagytok a Központi Nappal. Ezután már mindennek át kell szűrődnie naprendszerünk Napján, hogy elérhessen benneteket.


Láttátok mi történik a Napotokkal. Kitör[ése van]. Tudósaitok közül sokan csendben elmélkednek, vajon a végét járja-e a Nap. Azt mondjuk, hogy valamilyen módon igen, habár ez nem fog véget vetni a földi életnek. Ahogy tudjátok, a Nap is változik, és soha nem lesz már ugyanaz. [A nap] szintén fejlődik, hiszen mozgásba hoztátok a fejlődési folyamatot, amely most széjjelszóródik az egész kozmoszban. Ez valóban mágikus, és ez megy végbe, miközben beszélünk.


A Harmonikus Konvergencia utáni második összekötő pont most jött el. Az általatok Harmonikus Konkordanciaként ismert energia-összeigazodás újra közvetlenül összekapcsol benneteket a Központi Nappal. És most érezni fogjátok a közvetlenül a Központi Napból érkező energiákat. Ez más típusú, mint az általatok korábban érzett energiák. Sokan tudják közületek, hogy érzitek a Napból érkező energiát; úgy érzékelitek ezeket a napkitöréseket, mint mágnese formájú energiaszűrőket, melyek körülveszik az egész Földet, és épp azoknak a tektonikus lemezeknek a belső struktúráját módosítják, melyeken jártok.


Burjánzó érzelmek


Sokan éreztek közületek űrt és elszakadottságot egymás között, ami nem volt korábban. Ezt az elkülönültséget az érzelmi testetekben érzitek. Sok formában egészen sok zavart okozott ez, az emberiség teljes keresztmetszetében. Sokakat izgatottá tett, és sokan úgy érezték ettől, hogy elveszítették a kontrollt - és ez természetesen "kikészítette" őket, és egyre többször próbálják meg visszaszerezni a kontrollt. Ezt láthattátok. Ez még rövid ideig folytatódni fog, hiszen ezeknek a dolgoknak ki kell bontakozniuk, és rövid átfutása alatt csak fokozódni fog. Legyetek türelmesek kedveseink, hiszen a végső tisztítás "üzemmódjában" vagytok. Benne vagytok a folyamatban. El tudtok-e képzelni egy olyan napot, amikor nincs háború a bolygótokon? Mi ezt reméljük, mert beléptetek ebbe a valóságba. Éppen most léptetek be e dolog megteremtésének lehetőségébe.


Elkezdődött. Nem, nem mi csináltuk - ti voltatok. Ti vagytok a Játékasztal mesterei. Ti vagytok az egyedüliek, akik saját törekvéseteken keresztül, saját könnyeiteken keresztül, saját érzelmi zűrzavaraitokon keresztül megnyitottátok annak ajtaját, hogy ez bekövetkezhessen. És most továbbléptek előre ebből a pontból. A Harmonikus Konkordancia ellenőrzési pont, és az ilyen események nagyon hosszú ideig élni fognak emlékeitekben. Lehet, hogy nem tudjátok pontosan, hogy mi ez, és nem értitek a szavakat [,amelyek erről szólnak], de azt meg fogjátok érteni, hogy változás van a Földön. Teljesen új energiát fog most nagyon csendesen belélegezni a Föld, hiszen ti megteremtettétek a teret ahhoz, hogy ez megtörténjen, és ez az, ahol igazán ott a mágia.


Hat ellenőrzőpont a Mennybe


Mostantól a ti felelősségetek, hogy innen továbbinduljatok előre, és megteremtsétek a lehetőségeket. Teremtsétek meg technológiátokon keresztül, teremtsétek meg energiátokon keresztül, teremtsétek meg szenvedélyeteken keresztül. Találjátok meg a szenvedélyeteket, és lépjetek bele. Ez az, amivel az univerzum legnagyobb hasznára válhattok, és képesek vagytok rá. Miközben előre léptek, minden dolgon keresztül új valóságokat teremtetek, és egyidejűleg hozzákapcsoljátok magatokat a Központi Nap-beli gyökereitekhez. Azt mondjuk, hogy oly sokan dolgoztak közületek az Otthon emlékeinek felnyitásán. Esetenként talán segítettünk nektek ezekkel az otthoni emlékeztetőkkel, hogy visszaemlékezzetek arra az energiára, melyet itt a Földön teremtettetek. Óh, de most valami mágikus történik, hiszen ez messze túlmegy az eredeti kapcsolódáson. Azt mondjuk nektek, hogy a Harmonikus Konvergencia után hat további ellenőrzőpont van. Ez a nap az egyik. A mai napot még öt további ellenőrzőpont követi, és aztán mi? Óh, igen, most sem tudunk válaszolni ugyanarra a kérdésre, hiszen még nem írtátok meg. De azt mondjuk, hogy a haladási irányotok nagyon tiszta, és ennél a pontnál be fogtok lépni az angyali birodalomba. Azt mondjuk, hogy amit az angyalokról tudtok - óh, igen, vannak képeitek szárnyas és repülő lényekről, akik szeretettel veszik körül egymást egész nap - az a kép bizonyos fokig igaz. Szeretjük azokat is, akiket sötét angyalnak tartototok, a kerubokat is, és [tudjátok, ] hogy minden együtt dolgozik, és hogy minden nagy angyal neve 'el'-re végződik. Úgy gondoljuk, hogy imaginatívak vagytok, ahogy ilyen módon írtok le bennünket. Hamarosan tökéletesen érteni fogjátok, mert olyanokká váltok, mint mi. Ez az, ami történik. És a többi öt ellenőrzőpont után meg fogjátok tudni, hogy miről szól ez az egész Játék. Hiszen akkor már Ti lesztek a szabad választás második bolygójának angyalai. Éppen most sokan közületek tollat és papírt ragadnak, hogy megpróbálják leírni, hogy pontosan mikor lesz ez. Mikor fognak ezek megtörténni? Hogy fog ez kinézni? Ugyanezeket [a dolgokat] fogjuk kérdezni tőletek. Nem mi írjuk meg ezeket, hanem ti fogjátok.


A Játékasztal mágusai vagytok, kedveseink. Ti vagytok az egyedüliek, akik mindennap megteremtik annak energiáját, akik vagytok. El sem tudjuk mondani, milyen büszkék vagyunk arra, hogy így tesztek. El tudtok-e képzelni bennünket, ahogy boldog szülőként nézünk a vállatok mögül, próbálva abban segíteni, hogy a lehető legmagasabb döntéseket hozzátok és a lehető legmagasabb[ra vezető] lépéseket tegyétek? Ti csak elképzelni tudjátok azokat a nagyszerű lehetőségeket, amelyeket mi látunk előttetek, és legszebb reményeink szerint egyszercsak azon veszitek majd észre magatokat, hogy meghoztátok ezeket a döntéseket. El tudjátok-e képzelni most ugyanazokat a büszke szülőket, amint gyermekeikre tekintve látjuk, hogy áthaladtatok a legmagasabb ponton, melyet valaha is remélni mertünk. Ez történt meg ma, hiszen ez volt a második ellenőrzőpont. Öt további [ellenőrzőpont] maradt még köztetek és az angyali birodalom között, és mondunk még valamit nektek. A Harmonikus Konvergencia és a Harmonikus Konkordancia között eltelt időtartam nem állandó időbeli eltérés lesz az ellenőrzőpontok között. Ezek az események sokkal gyorsabban bekövetkezhetnek. Ha azon az ösvényen maradtok, amelyen most jártok, akkor események teljes sorozatát fogjátok mozgásba hozni, amelyek közvetlenül az Új Föld bolygó kezdetét fogják jelenteni.


Az erő megtartása az én uralásán keresztül


Vállaljátok ezért a felelősséget, kedveseink; tartsátok meg az energiát a szívetekben. Találjátok meg a szeretetet, találjátok meg a törődést, és találjátok meg a szenvedélyt, amellyel jöttetek. Merjetek felelősséget vállalni hogy belekezdjetek, és hogy végbevigyétek. Merjétek megtalálni azokat a dolgokat, amelyek felülről jönnek. Merjetek megbízni saját belső vezetésetekben, és merjétek kimondani azt. Osszátok meg másokkal, nem úgy, mint végső mennyei útmutatásokat, hanem mint saját hatalma megragadásának ajándékait mindenki számára, hogy felismerhessék önmagukat. Sokszor mondtuk már, és ma is megismételjük: kérjük ne az általunk mondott szavakat halljátok meg, hiszen mi csak azt szolgáljuk, hogy magatokhoz ragadjátok hatalmatokat.


Ti vagytok a mágusok, a Játékasztal mesterei. Úgy gondoljuk, hogy képesek vagytok most teljesen összeszedni ezt az energiát, és előre lépni. Saját kapcsolatotok a Központi Nappal megváltoztatja a kapcsolódásotokat ahhoz is, amit Mennynek hívtok. Tudjátok, hogy az angyalokhoz fűződő viszonyotok megváltozott. Tudjátok, hogy saját szellemi vezetőitekhez való viszonyotok megváltozott. Ti hoztátok mozgásba ezt, saját vibrációitok megemelésével, és azt mondjuk most nektek - különösen az előttetek álló napokban - hogy a teremtés kiterjesztett lehetőségei nyílnak meg előttetek. Legyetek körültekintőek, hogy mit kértek. Minden, amit a fejetekben tartotok, most nagyon gyorsan valósággá fog válni.


Személyes dráma


Előszörre válasszátok azt, hogy saját gondolataitok mesterévé váltok. Minden gondolatot magasabb perspektívából vizsgáljatok meg. Vizsgáljatok meg mindent, amit csak tudtok. Azt is mondjuk nektek, hogy van egy-egy eseménysorozat, amelyet az emberek újra és újra és újra ismételnek, és ez most nagyon rombolóvá válhat - ezt a dolgot egyszerűen személyes drámának [vagyis játszmának] fogjuk nevezni. Óh, a személyes drámák egészen érdekesek, hiszen az emberek vonzódnak a drámákhoz. Egyik módja ez annak, hogy újrateremtsék saját választásaik forgatókönyvét. Része ez annak, a ti az imaginációtoknak hívtok, és az emberek sokszor csatornáznak a drámákon keresztül. Igen, tudjuk, hogy a dráma szónak negatív csengése van. Azt mondjuk nektek, hogy ez nem látszik a fátyol felénk eső oldaláról. Nagyon érdekesnek tartjuk, hogy sokszor végigjátsszátok a dolgokat, hiszen ha egy tv-showt néztek, vagy megnéztek egy filmet a moziban, sokszor kiterjedt [kinyitott] szívvel jöttök ki onnan.


Semmi rossz nincs ebben a fajta drámában. Mindössze azt kérjük most a személyes drámáitokkal kapcsolatban - azokkal kapcsolatban, melyek a te teredben zajlanak, és újra és újra és újra ismétled azokat - azt kérjük, hogy ne ítéld azokat jónak vagy rossznak, csak egyszerűen húzd magad feljebb, közelebb a felsőbb énedhez, és vess onnan a magasabb perspektívából egy pillantást a saját személyes drámáidra. Óvatosan válaszd meg, melyik drámákat engeded meg eljátszani az életedben, hiszen mostmár sokkal jobban tudod irányítani ezeket, mint korábban valaha tudtad. És meg fogod most látni, hogy minden általad tett lépéssel lehetőséged van megteremteni a valóságodat. Ti vagytok a Játékasztal mesterei. Ti vagytok az egyedüliek, akik mozgásba tudjátok ezt hozni magatokban. Ti vagytok az egyedüliek, akik megteremtették a lehetőséget, hogy keresztülmenjetek az első, és - éppen most - a második ellenőrzőponton.


Kedveseink, sokkal büszkébbek vagyunk rátok, mint el tudnátok képzelni. Irántatok való szeretetünk nem írható le egyetlen nyelvetek kifejezéseivel sem. Mindössze az Otthon szeretete az, amit kifejezhetünk. Az Otthon szeretete és energiája mindaz, amit adhatunk, és szokásosan körülveszünk a szárnyainkkal benneteket. Arra kérünk benneteket, hogy fejezzétek ki, erősítsétek fel, teremtsétek meg mindezt saját szavaitokkal. Találjatok rá módot, hogy továbbadjátok másoknak. Érintsétek meg egymás szívét. Átadtunk az Őrzőnek egy szólást, melyet szeretne most alkalmazni. Meg kívánjuk ezt osztani veletek, Bármelyik napon, amikor meg tudsz érinteni egy másik szívet, vagy téged megérint egy másik szív..."Ez egy jó nap." A mai nap jó nap. Tedd ezt a magadévá. Merj belépni saját nagyszerűségedbe, saját isteniségedbe, és sétálj bele tisztán, hiszen ezek a lehetőségek most sokkal élőbbek, mint valaha.


Meg fogjátok találni a lehetőségét, hogy áthozzátok a saját információtokat. Az egyetlen kihívás, melybe újra és újra beleszaladtok - miközben információt hoztok át az általatok channelingnek nevezett módon - hogy sokszor körülveszitek ezt saját személyes drámáitokkal. És amikor ez megtörténik, ítélkezel. Valamit jónak hívsz; valamit rossznak hívsz - és teremtesz körülötte egy nem létező energiát. Ebben az esetben ez saját személyes drámád része. Azt kérjük tőletek, hogy egyszerűen egyensúlyozzátok ki az energiát saját ítélőképességetekkel. Hozzatok létre teret a bolygón minden csatorna részére. Mindannyiótoknál ott van a torta egyik darabja. Mindegyikőtöknek van valami értéket hordozó kapcsolata.


Nagyon sötét helynek tekintettétek a Földet, és ezért hívunk benneteket fénymunkásoknak. A fénymunkás egyszerűen olyan lélek, aki tudatos döntése szerint terjeszti a fényt a Föld bolygón. Most a legvadabb álmaitokat meghaladó lehetőségeitek vannak arra, hogy ezt tegyétek, de ez megköveteli, hogy felelősséget vállaljatok magatokért, és belépjetek a szenvedélyetekbe. Merjetek bízni a rajtatok át érkező információkban. Merjetek azokra [az érkező információkra] támaszkodni, és merjetek boldogok lenni. Merjétek elhagyni és kívülről nézni személyes drámáitokat, és értékelni azon részeiket, amelyeket meg akartok tartani, és elengedni azokat, amelyekkel már nincs dolgotok. Áldjátok meg mindet, hiszen jól szolgáltak benneteket, de csak eddig. Most, ahogy végbemegy az energiák újrarendeződése, és áthaladtatok a második ellenőrzőponton, lehetőségetek nyílik közvetlenül belépni magasabb vibrációs állapotokba.


Még ami eredetileg 2012-re lett tervezve, az is elkezdődött ma. Otthon vagytok. Mit fogtok most tenni? Hol van most a szenvedélyetek? Itt vagytok kedveseink; a fáklya a kezetekben van. Azt mondjuk, hogy mindent megváltoztattatok, még az Otthonhoz való viszonylatotokat is, még az angyali birodalommal való viszonylatotokat is - azok az angyalok, akik eddig beugrottak a világotokba és segítettek a kritikus alkalmakkor, azok az angyalok, akik eddig a vállatokon ültek és azt mondták, hogy fordulj balra, fordulj balra, fordulj balra - még ők sem fogják többet ezt tenni. Hiszen elértetek a fejlődésetek olyan szintjére, ahol már csak akadályoznának, ahelyett, hogy támogatnának benneteket. Így most [minden] előrébb halad. Olyan folyamat kezdetén vagytok most, melynek minden lépésében ti fogjátok meghatározni a valóságotokat.


Éppen az utolsó öt évben voltak hatalmas változások a bolygótokon. Sokan észrevették közületek, hogy az időbeli késedelem nagyon röviddé vált [a teremtés megkezdése - kigondolása - és megvalósulása között]. És a saját teremtéseitek régi "időrése" védelmet biztosított nektek, ami nagyon egészséges volt számotokra, mert nem voltatok még gondolataitok mesterei. Amíg megteremtettetek egy gondolatot, napok vagy időnként hónapok teltek el, és közben mondhattátok: "Ne törődj vele, nem hiszem, hogy igazán azt akarnám" és nem következett be. Most pedig minden gondolat valósággá válik amelyeket a fejetekben tartotok, mielőtt elérnéd a következő lépést saját tempód szerint.


Érzelmi újrahuzalozás


Óvatosan válasszátok meg gondolataitokat. Még ennél is fontosabb, hogy megválasszátok, mit tartotok a szívetekben. Az érzelmi energiák efféle vegyítése most még fontosabbá fog válni. A Földre bejövő napkitörés e hatásai és a Kristály Energia magukban is olyan dolgok teljes sorozatát idézték elő, melyek érzelmi háborgást hoztak létre bennetek. Ezért lesz érzelmi testetek újrahuzalozva. Szellem-testté válik. Érzelmi testetek képezte a hidat spirituális testetek és fizikai testetek között. Most ezek eggyé válnak. Ugyanis miközben belépsz a következő vibrációs állapotba, egy nagyon egyszerű energiával egyesülsz, ami segít könnyebbé tenni a dolgokat, mint korábban voltak. Ez fejlődési folyamatod része. Ez az, ami most történik.


Így hát újra vagytok huzalozva, ahogy mondtuk. Mit tegyetek ezzel kapcsolatban, hogyan dolgozzatok vele, mit jelent ez? Azt jelenti-e ez, hogy érzelmesnek kell lennem, hogy a következő állapotba léphessek? Nem, nem ezt jelenti. Bár sokan közületek így fognak járni. Többet kérünk most tőletek annál, mint bármikor máskor, hogy nyúljatok ki, és érintsétek meg a másik angyalt. Nyúljatok ki, és tudassátok velük, hogy minden rendben van. Találjatok rá módot, hogy összegyűljetek, találjatok rá módot, hogy megérintsétek egymást, találjatok rá módot, hogy megosszátok saját channelingeteket, és saját információitokat más emberekkel. Nem úgy hallgassátok egymás minden szavát, mint minden isteni forrását, hanem mint lehetséges megoldást a boldogság megtalálására. Fogjátok az energiát, erősítsetek meg vele másokat magatok körül, és nagyon gyorsan megteremtitek az Otthont a bolygótokon. Az idő: most. Látni fogjátok ezt minden nap megtörténni. Könnyebbek lesznek a dolgok, de nem úgy, ahogy gondoljátok. Hiszen megtanultok majd alkalmazkodni ehhez az energiához. Megtanuljátok majd használni ezt az energiát.


Sokan el fogják kezdeni közületek felidézni a Központi Nap emlékeit. Legtöbbetek számára nagyon sűrű volt a fátyol. Még nem láthatsz a bevásárló-helyeiden a Központi Napról szóló könyveket, de hamarosan látni fogsz. Igen, nagyon sokféleképpen lesz elnevezve, de ez eredetetek első helye, miközben Otthonról jövet felöltitek a végességet. Ez az, ami ma végbemegy. A kapcsolatotok [a Központi Nappal] újra élettel telítődik. Fogjátok az Otthon energiáját, mozogjatok vele, tartsátok. Tartsátok a szereteteteket, hiszen újat fog teremteni, ahogy telik minden napod, minden nap megteremted az energiát. Merj boldog lenni. Merd tartani teremtő erődet, és lépj a következő szintre.


Az Otthon megteremtése


A mágia elkezdődött. Itt a második ellenőrzőpont. Öt további marad. Ne várjatok a következőre. Tudjatok róla, hogy ez a kapcsoló megváltoztatta számotokra a dolgokat. Így hát nem arról szól ez [a dolog], hogy hány évig kell menned lefelé az úton, vagy hány hónapig, vagy bármi másról; arról szól, hogy mit tegyek, hogy boldog legyek? Hogyan alkalmazkodjak ehhez az új energiához? Hogyan végezhetem el a most előttem álló dolgokat? Ez az, amivel a mai napon megbízunk benneteket.


Fogjátok a labdát és fussatok vele. Mindez a tiétek. Teremtsétek meg a legmagasabb valóságot, amire képesek vagytok. Engedjétek el a múlthoz való ragaszkodásotokat, és meg fogjátok érteni személyes drámáitokat, hiszen újjászülettetek ezen a napon. Isten hozott Otthon. Kedveseink, ismerjük a kihívásotokat, tudjuk, hogy egyedül érzitek magatokat. Tudjuk, hogy időnként sűrű a fátyol, és azt kívánjuk, bár tudnánk félrehúzni egy kicsit, de ez nem fog működni. Így hát - ehelyett - kopogtatunk a vállatokon. Öleléseket adunk nektek. Azt kérjük, hogy nyúljatok ki, és tartsátok az energiát egymás számára, és tanítsátok egymást minden lehetséges módon. Hiszen ettől a naptól megváltoznak az emberi sajátosságok. Sok mindent fogtok látni az előttetek álló dolgokból, miközben minden nap minden lépéseteket megteremtitek. Elkezdődött, és mostantól gyorsabban fog előrehaladni, mint el tudnátok képzelni.


Kedveseink, az Otthon energiája itt van mindenütt körülöttetek. A Központi Nap emlékei...elkezdtek majd dolgokat hallani, melyeket már nagyon régóta nem hallottatok. Fizikai sajátosságaitok elkezdik lehetővé tenni, hogy meglássátok a fátyolon túli dolgokat. Hamarosan fel fogjátok venni a kapcsolatot szülői fajaitokkal. Hiszen oly hosszú ideje körülöttetek vannak. Sokan közületek a nagyon közeli jövőben aktiválni fogják ezeket az energiákat. Ennek része saját kapcsolódásotok a Központi Naphoz. Éppen ez megy végbe.


Azt is mondjuk nektek, hogy az idő előrehaladtával saját Napotok tulajdonságai is változni fognak. Nincs mitől félnetek. Egy idő elteltével lassan látni fogjátok. Az embereknek időre van szükségük, hogy alkalmazkodjanak az új energiákhoz, és ez az, amit mozgásba hoztatok. Legyetek türelmesek, nyúljatok ki, és fogjátok meg egymás kezét, hadd tudja mindenki, hogy okkal vagytok itt. Nem lennétek itt, ha nem lenne valami fontos tennivalótok. Csak várjatok egy kicsit a kalauzolásra, várjatok egy kicsit az energiára a vállatokon, és mintha érződne, hogy kitaláltátok, mintha lépnétek a megfelelő irányba - tudni fogjátok. Merjétek megtenni ezeket a lépéseket. Merjetek előrelépni, hiszen minden amit tesztek, oly gyorsan megváltoztatja Minden Létezőt.


Az Otthon energiája mögöttetek van. Most fogjátok látni. Érezni fogjátok a támogatást, miközben kinyúltok, és megérintitek egymást. Mágikus lények vagytok, és annyira szeretünk benneteket. Érezzétek ezt a szeretetet, fogadjátok be, és adjátok tovább. Hiszen ti vagytok a Játékasztal mágusai. Ti változtattok meg Minden Létezőt. Azt mondjuk, hogy most változni fog a tolerancia-szintetek. A korábbiaktól eltérően nem lesz lehetőségetek az energiák elhibázott irányítására. Miközben emelitek vibrációitokat, egyre inkább olyanná váltok, mint az indigó gyerekek. Kevesebb türelmetek lesz a diszharmonikus energiákkal szemben. Szánjátok rá az időtöket ezekre a változásokra. Engedjétek meg magatoknak, hogy alkalmazkodjatok ehhez az energiához, és engedjétek meg egymásnak a hibák elkövetésének lehetőségét. Hiszen emberek vagytok, és ezek a hibák azok, melyek meghatároznak benneteket.


Az Ember(i) Angyalok


Kedveseink, ti vagytok a szabad választás új bolygójának angyalai. Angyalok vagytok - momentán még felkészülés közben, de azt mondjuk nektek, hogy keresve sem találtunk volna jobb jelölteket. Legyetek rá büszkék. Vigyétek magatokkal utatok minden lépésénél. Járjatok a Földön azzal a spirituális bizalommal, hogy céllal vagytok itt. Ez az, amiért jöttetek. És bár momentán még nem tudjátok pontosan meghatározni a célotokat, bár még nem tudjátok pontosan meghatározni a szenvedélyeteket, tudtok róla, hogy itt van. És amikor az emberiség kollektív vibrációja eléri azt a szintet, ami bekapcsolhatja ezeket [az eddig rejtett 'tudásokat'] és nagyon gyorsan felszínre kerülnek. Érteni fogjátok. Nincsenek olyan lények a Földön, akik ittlétének nincsenek különleges céljai. Bár nektek tökéletesen szabad választásotok van, és így megválaszhatjátok, elindultok-e az adott cél felé, vagy elrejtitek magatok elől. Mi nem ítélkezünk a választásod felett, hiszen megbecsült minden döntésed. De ha frusztráltnak [vagyis valamiben gátoltnak] érzed magad, ha szokatlan helyzetben találod magad, ha olyan helyzetben találod magad, melyben képtelen vagy gondolkodni, akkor megérintheted a szenvedélyedet, és mi mindannyian [a Csoport] arra kérünk, hogy legyen meg a bátorságod újra választani. Húzódj vissza, és tekintsd át [a helyzetet] magasabb perspektívából. Tekintsd át az életedben önmagukat ismétlő személyes drámáidat, és hozz egy döntést.


Elkezdődött. Itt van ma a mágia. Lépj ki a napfényre, itasd át magad a mágiával, hiszen így jön keresztül [a mágia]. Ti vagytok a Föld bolygó fénymunkásai, de még ennél is fontosabb, hogy ti vagytok a kozmosz fénymunkásai. Elkezdődött. A legnagyobb megbecsüléssel arra kérünk benneteket, hogy tisztelettel kezeljétek egymást, tápláljátok egymást, és játsszatok jót együtt.


Espavo!


A Csoport


(Fordította: Szigeti Antal – aszigetiKUKACfreemailPONThu )vissza az előző lapra