A fény jelzőtüzei ~ Emlékeztetők Otthonról


2005. január 15.


~Mennyei elégedetlenség~

Gyakorlati mágia sorozat


~Emlékeztetők Otthonról~


Éppen megkezdődött az új év. Óriásiak a kitárulásra váró lehetőségek. Azt gondolhatnátok, hogy mindenki kész akcióba lépni. Éppen most mégsem ez a fénymunkások általános érzete. Idegen érzés van a levegőben. Úgy tűnik, hogy kétség önmagunkban, pénzzavar, reménytelenség és általános zűrzavar lóg a levegőben mindenütt körülöttünk. Súlyosak ezek az energiák, ahogy most sokan érzik ezt. A Csoport azt mondja, hogy ez valójában a nagy változás előjele. Ők ezt mennyei elégedetlenségnek hívják.


Hatalmas CSOPORT-ölelések:

Steve Rother a Csoport szóvivője


Üdvözlet Otthonról.


Itthon vagyunk ismét, hiszen megteremtettétek mindazt az energiát, ami most itt van előttetek. Tapasztaljátok az energiahullámzás különböző tüskéit - a csúcsokat és mélypontokat, a hegyeket és völgyeket, melyeket mostanában teremtettetek és magatok számára mozgásba hoztatok. Azt mondjuk, hogy éppen most van annak ideje a Földön, hogy a feszültség érezhetővé váljon. Azt mondjuk, hogy éppen most van az ideje, hogy sok fénymunkás megérezze a belülről felbugyborékoló energiát - nem tudva, hogy mit tegyenek vele, nem tudva, hogyan értelmezzék. Régi szokásotok szerint megértettétek, hogy ha magatokban megfelelően igazodtok az energiához, érzitek a lejtőt lefelé, és a hátszelet mögöttetek. Sokan közületek úgy érzik, mintha még felfelé másznátok a hegyre. Sokan úgy találják, hogy feszültség van a levegőben; valami sürgető érzés, ami még rövid idővel ezelőtt sem volt itt.


Kedveseink, itt vagyunk, hogy segítsünk ezt nektek megmagyarázni, hiszen ez olyan periódus a Földön, amilyen korábban sosem volt. Különböző energiák kibontakozását fogjátok látni annak a hegynek a másik oldalán, amelyiken most vagytok. Dimenzióvált(oz)ást fogtok látni, ami most kezdődik. Éppen most kezdődött a folyamat. Megvan hozzá a bátorságotok, hogy belelépjetek, és megteremtsétek. Olyan valami ez, ami csak az emberi oldalról hajtható végre. Ez csak saját erőfeszítéseteken, harcaitokon keresztül, és annak újradefiniálásán keresztül zajlik, hogy kik vagytok és kivé váltok - és így megváltoztatjátok Minden Létező paradigmáit. [paradigma: egy-egy korszakot meghatározó gondolkodási-értelmezési séma.] Egyoldalúan megváltoztatjátok az összes dimenzió paradigmáit. A fátyolt viselve ez az egyetlen lehetőség. Az egyetlen lehetőség venni a bátorságot és előrelépni - bele a munkába, amelyet elvégezni jöttetek, bele az életetekbe és a szenvedélyetekbe. Emiatt vagytok itt.


Az elvárásokon túl


Hadd magyarázzunk most el néhány esemény megtörténtét, ami globális léptékben talán segítheti a megértéseteket. Először is: tudjátok, hogy nem vagytok egyedül. Másodszor: tudjátok, hogy szándékosan vagytok itt. Amit mostanában éreztetek, annak része egy olyan energia is, amely ahhoz szükséges, hogy segítsen megtenni a kis lépéseket. Az embereknek nem okoz nehézséget bármilyen nagy lépések megtétele - elkezdeni az iskolát, aztán a főiskolát, vagy felkészülni a távoli jövőre. Sokan közületek végeztek gyógyítói kurzusokat, anticipálva [előre látva, előzetesen arra számítva] a szenvedélyetekbe való elmozdulást. Óóóh, de amikor itt az ideje, hogy megtegyétek az utolsó kis lépést valamihez, az gyakran nagyon bonyolulttá válik. Az utolsó kis lépés le a szikláról - az az utolsó kis lépés a szenvedélyedbe az előkészületek helyett - az a legnehezebb.

Az mondjuk nektek, hogy itt az idő, és éppen most itt a Föld bolygón az energia is megvan, ami sokat segíthet nektek ebben az utolsó kis lépés megtételében - és ti teremtettétek meg ezt, nem mi. Magatok számára mozgásba hoztátok ezt, hiszen ti terveztétek el, hogy Minden Létező eljut idáig. Saját teremtő energiátokkal dolgoztok, megteremtve az ösvényt a lábatok alá, miközben előre léptek. És mi olyan büszkék vagyunk rátok. Messze túl jártok azon, amit eredetileg magatok elé tűztetek.

A Játék befejeződött volna mostanáig. Mindenki hazatért volna, a jól végzett munka örömével megveregettétek volna egymás hátát, és emlékeztetek volna mindazokra az időkre, amikor nem tudtátok, hogy kik vagytok, miközben egymásnak ütköztetek. Gondolatban felidéznétek azt az időt, amikor áldozatot játszottatok, másvalaki pedig a rablót, a tolvajt, az erőszaktevőt játszotta. Itt vagytok. A fátyol mögött, ami még a helyén van, azt kérdezitek: "Mit tehetnék most? Mit tehetnék legközelebb? Hogyan léphetek be a szenvedélyembe? Hogyan járulhatnék hozzá a világhoz?" Mindazonáltal az energia szoros, és ezt közületek sokan korlátozásnak érzik. Azt mondjuk nektek, hogy ez a korlátozás a ti saját terveitek szerinti. Amikor megértitek egyszerű fizikáját, meg fogjátok érteni a mozgási energiát [tulajdonképpen az impulzus-megmaradásra gondol]. Meg fogunk osztani veletek néhány dolgot ezzel kapcsolatban, és aztán meg fogjátok érteni a történet többi részét.


Mennyei elégedetlenség


Amikor egy tárgy mozgásban van, igyekszik mozgás(állapot)át megtartani. Hasonlóképpen, amikor egy tárgy nyugalomban van, hajlamos nyugalmi állapotát megtartani, mindaddig, amíg kölcsönhatásba nem kerül egy másik erővel, ami elég erős ahhoz, hogy megváltoztassa az állapotát. Ez az erő megfelel annak az energiának, melyet a Földeteken éppen most korlátozásként éreztek. Olyasvalami ez az erő, amivel elindítottátok magatokat, hogy biztosak legyetek benne, valóban az általatok kívánt ösvényen vagytok. Ezt az erőt mi "mennyei elégedetlenségnek" hívjuk.


Sokan közületek nagyon kényelmesen érzik magukat mozgás hiányában, de most kényelmetlenné válik NEM mozogni. Habár sokan megtaláltátok szenvedélyeteket, úgy fogjátok érezni, hogy a mennyei elégedetlenség tovább növekszik a következő néhány hónapban. Ezt az energiát, mely éppen most kezd felépülni, a fénymunkások többsége kezdi korlátozásnak érezni itt a Földön. Ez az, amit súlyos energiának neveztek. Úgy találhatjátok, hogy valami nincs rendben, de nem egészen értitek ennek okát.


Éppen túlértetek az akadályon [a futásban], és most vagytok a vizesárok közepén. Egyaránt megvan minden lehetőségetek, arra hogy hátszelet kapjatok, miközben előre mozdultok, vagy hogy ellenállásra leljetek. Kérjük, tudjatok róla, mindkét esetben ti hozzátok a döntést. Maradhattok a vizesárok közepén, ameddig csak akartok. Dönthettek úgy, hogy nem léptek tovább. Vagy - csak kis szünetet tartva - új erőre lesz szükségetek, melyből ismét lendületet nyertek; ez az oka a mennyei elégedetlenségnek. A mennyei elégedetlenség minden nap egyre erősebbé válik azoknak az embereknek a számára, akiknek egyszerűen túl kényelmes előre menni. Ez az az energia, amelyik üdvözölni fog benneteket ezen év során. Arra késztet, hogy közvetlenül cselekedjetek.


Kérjük, tudjatok arról, hogy nem mi tesszük ezt. Ti vagytok az egyedüliek, akik ezt lendületbe hozhatják; mi egyszerűen csak kommentáljuk. Így oldottátok meg, hogy biztosan a célotok és a szenvedélyetek felé menjetek. Ideje, hogy sokkal többet tegyetek, mint korábban valaha is.


A Mesterek eszköze


A Föld bolygón a fény a változásról szól, hiszen miközben eltoljátok ezeket a dimenziókat, eggyé váltok az ötdimenziós valóság többi részével - melyben napi életeteket élitek, és ez az új fény hihetetlenül fontossá válik. Hadd adjunk át nektek egy nagyon egyszerű eszközt. Egy, a Mesterek által használt eszközt, hiszen ez a gyakorlati mágia sorozat. Azt mondjuk nektek, hogy ebben a sorozatban mindennek gyakorlatiasnak kell lennie, mindennapi életetekben praktikusan alkalmazhatónak, egyébként haszontalan. Az összes könyv, melyet megírásra átadtunk az Őrzőnek [Steve-nek], a fény összes jelzőtüze [vagyis ezek a cikkek], melyeket közzétett, az összes általa tartott szeminárium, és a közvetítései mind egyszerűen csak ideák, melyek mozgásba jöttek a levegőben. Nincs bennük semmi mágikus, amíg ki nem vesztek belőle valamit, és valamilyen módon el nem kezditek használni a saját életetekben. Ez a gyakorlati mágia. Ez az, amiért itt vagytok - hogy megtegyétek.


Amit látni fogtok most, azok a Mesterek eszközei az átlépésre az ötödik dimenzióba - könnyedén. Ti már ott vagytok. Minden reggel az ötödik dimenzióban ébredtek. A teremtés felfokozott állapotában vagytok. A kihívás, hogy hiedelmeitek szerint még a harmadik dimenzióban vagytok, és emiatt folyamatosan teremtitek a harmadik dimenziós valóságot, miközben már az ötödik dimenzióban léteztek. Azt kérjük, hogy használjátok az eszközöket, és találjátok meg azokat a működő dolgokat, melyek ötödik dimenziósak, hogy így behozhassátok a hétköznapi életetekbe mindazt, ami örömet hoz és szenvedélyt. Ezek olyan eszközök, amelyek segítenek nektek az ötödik dimenzióhoz alkalmazkodni. Ezek olyan ajándékok, melyek segítenek megérteni, hogy hol is vagytok, és mit tegyetek itt.


Eltolódás a hármasságba


A Mesterek három eszköze van itt ...sokat használjuk a hármasságokat. Mostanában kerültök át a dualitás teréből a hármasság [vagyis a „trialitás”] terébe. Erősebb kapcsolat van most a felsőbb én, az alsóbb én és a spirituális én között, hiszen ez az egész összes része: a fény, a sötétség, és a szürkék minden kombinációja egyetlen kifejeződésben. Az egységtudatosság teréből - ahol egy energia volt - [testbe jöveteledkor] a dualitás terébe kerülsz - melyben ezt a csodálatos Játékot játszod. És most a következő szintre lépsz - ami a hármasság. A hármasság [vagy a dualitás analógiájára: trialitás] válik a kihívássá, mivel senki sem tudja hogy néz ki, hiszen már ti fogjátok erről írni a könyveket. Mindenki találgatja, hogy milyen a trialitás, de mi azt mondjuk, hogy közelebb vagytok hozzá, mint gondoljátok. Csak alkalmazkodnotok kell hétköznapi életetekben az Otthon energiájához, és felismeritek a trialitást.


A trialitás nagyon egyszerű eszközét fogjuk átadni nektek, a Mesterek eszközét. Minden egyes ember, aki bármelyik életében mesteri szintet ért el, használja ezt inkarnáció-sorozata bizonyos szakaszában. Ennek az első [része] az érzékelés eltolása. Ha megtanulsz valamit másként látni, az közvetlenül meg fog változni. Érzékelésed mikéntje, ahonnan szemlélsz bármilyen helyzetet, meghatározza teljes valóságodat. Így a dolog első része az, hogy eltolod, megváltoztatod észlelésedet, a második része az, hogy [ezáltal] megváltoztatod, eltolod valóságodat, és a harmadik része, hogy eltolod a dimenziódat. Ezek a Mesterek eszközei a trialitásban.


Végső soron érzékelésed, észlelésed az, ami meghatározza a valóságodat. Ennek ismerete révén eltolódsz az ötödik dimenziós állapotba, ahol te határozod meg saját valóságodat. Időnként nehézségeid vannak - van például valami, amibe időről időre állandóan belebotlasz, és úgy tűnik, hogy képtelen vagy kitörni belőle. Csodálkozhatsz, ha olyan sorozatos karmád van, mely ugyanabba a falba veri a fejedet. Így van ez néha kedveseink, hiszen éppen ti teremtettétek magatoknak pontosan ezeket a leckéket, hogy tanulhassatok belőlük. De vannak más alkalmak, amikor olyan körülményeket hoztatok létre, hogy általuk a valóságotok képes volt eltolódni, és megtanultatok eltérő perspektívából látni. Abban a pillanatban [amikor] megállsz, hogy megfigyeld mit teszel, kilépsz valóságodból és észlelésedből, és egy más szögből látod [az egészet], közvetlenül magát a valóságot változtatod meg. Aztán onnan csak vissza kell lépned a valóságba, és magaddal hozni észlelésedet, hiszen ez a valóság eltolásának eszköze.


Így tehát az első az észlelésed megváltoztatása, a második a valóságod megváltoztatása, és a harmadik a dimenziók megváltoztatása. A trialitás e három eszköze egyre fontosabbá fog válni, miközben folytatod a mennyei elégedetlenség megtapasztalását, hiszen ez az, ami kiváltja belőled e cselekvés szükségletét.


Az Ember(i) Angyalok új paradigmája


Az Otthon hihetetlen emlékeivel érkeztetek. Azért jöttetek, hogy újra e családhoz kapcsolódjatok, hogy segítsetek másoknak hozzákapcsolódni valóságukhoz és megváltoztatni azt - bármilyen számukra lehetséges módon. Azért jöttetek, hogy segítsetek felébreszteni a bolygó többi részét. Nagy álmotok volt. Magatokra vettétek a fátylat, ami meggátolta, hogy visszaemlékezzetek arra, hogy kik vagytok, és hogy visszaemlékezzetek saját nagyszerűségetekre. A mi tisztünk volt, hogy itt legyünk, amikor elkezdtetek felébredni az álomból, és ez most kezd a ti tisztetekké válni. Miközben eltoljátok a dimenziókat, beléptek az Ember(i) Angyalok birodalmába. Ekkortól kezdve a ti tisztetek lesz másoknak segíteni, hogy felébredjenek az álomból. A ti feladatotok lesz, hogy ott legyetek, amikor megnyílnak a lehetőségek.


Igehirdetőnek lenni nem-működő dolog a magasabb vibrációkban. Nincs szükségetek arra, hogy más emberekre erőltessétek gondolataitokat. Egyszerűen legyetek ott inkább kedves mosollyal az arcotokon, és amikor arra kérnek, legyetek készek információt adni. A spirituális bizalom e mosolya mindenen keresztül szétterjeszti, amit teszel. Ez biztos jele annak, hogy a tiéd valami értékes. Ez az útjelző, ami azt jelenti, hogy van valami különleges értéked, amit majd mások is szeretnének. Ez az a rész, ami segíteni fog neked elmozdulni az ötödik dimenzióba, és nemcsak neked, de mindazoknak segít belépni, akik veled jönnek, hogy kapcsolatba kerüljenek azzal. Isten hozott Itthon kedveseink. Isten hozott Itthon.


Jó úton vagytok. Nem véletlenül vagytok a Földön. Az előttünk álló napokban, a következő néhány hónap során sokan közületek sokkal tisztábban fogják látni magukat, mint korábban bármikor. Sokan úgy találjátok, hogy csodálatos komfort van mindenütt körülöttetek, és sokan közületek növekedésük közben elérik a mennyei elégedetlenséget. Hadd ösztönözzön benneteket ez az energia. Hadd legyen az erő mögöttetek. Legyen ez a hátszeletek, miközben erőfeszítés nélkül elkezditek a hegyet mászni. Tudjátok, hogy miközben irányítjátok életeteket, ez [az irányítás] egyre könnyebbé válik, ahogy felveszitek a lendületet. Pontosan akarjátok tudni: "Hol tartok? Hogy néz ez ki? Mit kell itt tennem?" Azt kértétek, hogy mondjuk nektek: "menjetek lefelé az utcán, és forduljatok jobbra, kopogjatok az ajtón, aztán már Otthon lesztek." Ha azt mondanánk nektek, hogy pontosan így tegyetek, közel jöhetnétek, majd aztán mehetnétek egy másik irányba, hiszen az az igazság, hogy mint teremtőknek, nektek magatoknak kell megteremtenetek saját ösvényeteket.


Minden ajtó Haza vezet ~ Minden változás előrehaladást hoz


Kérjük, hogy miközben lefelé fordulsz az utcán, figyelj mindkét oldalra, hiszen sok oldalajtó [vagy mellékajtó! - ld. a tavaly év eleji anyagokat] vezet ki különböző irányokba. Ezen oldalajtók megtalálása szinte kötelességgé válik. Ezen oldalajtók megtalálása az, ami segíthet nektek megtalálni a Haza vezető utatokat. Az ebben az érdekes, hogy minden ajtó a mennybe vezet. Az összes ajtó Haza vezet. Az összes ajtó a szenvedélyetekhez vezet ilyen vagy olyan módon. Igen, korábban mondtuk már nektek, és ti nem akartátok meghallani: minden változás valami jobbhoz vezet, habár nem szükségképpen gondoljátok ezt így, amikor éppen benne vagytok a változás közepében.


Előkészítettétek az energiát, ami bele fog taszítani benneteket a mennyei elégedetlenségbe. Úgy fogjátok találni, hogy az Otthon emlékei nem fognak már továbblépésre ösztönözni. Az erő, ami vele jönni fog és segít majd megváltoztatni az ösvényeteket, már a tiétek lesz, hiszen az fogja meghatározni ezen energiával való munkátok végeredményét, hogyan bántok vele, és hogyan léptek bele. Ezért először is: legyen bátorságotok áttekinteni minden [lényeges] pontot, és mielőtt reagálnátok valamire, keressétek meg az észlelés legmagasabb pontját [„pozícióját” – ahonnan a lehető legtöbb dolog átlátható]. Néha csak egy másodperc töredéke áll ehhez a rendelkezésetekre, de mielőtt reagáltok, mielőtt állást foglaltok bármilyen tárgyban, tekintsétek át az összes lehetőséget: "Hol láthatom meg a legmagasabb végeredményt? Milyen egyéb nézőpontból nézhetem még ugyanezt az eseményt?" Ezután határozzátok meg, hogy mit fogtok először választani. Olyan esetekben, melyek nem táplálnak, vagy nem teljesen támogatnak téged, merj újra választani. Tiéd a választás, a lehetőség, a jog, és a kötelességed, hogy a legmagasabb lehetőséged válaszd.


Kihívunk a boldogságra


Arra hívunk ki, hogy boldog légy. Saját örömöd elérésére bátorítunk, hiszen ez a te hatásköröd. A te választásod. A te lehetőséged, hogy olyan magas energiában légy, amilyenre csak képes vagy. A te lehetőséged, hogy meglegyen mindened, amit akarsz ebben az életben a fizikai síkon, és ugyanúgy mindaz, amit akarsz a szívedben. Amikortól belépsz a teljes bőségbe, és elfogadod azt, az energia keresztülárad rajtad, és nagyon gyorsan az ötödik dimenzióba érkezel. Az Otthon energiája ismeri a teljes bőséget. A Játékasztalon a ti poláris illúziótok az oka annak, hogy ti még használjátok a "bőség" szót, hiszen mi Otthon nem használjuk ezt a szót. Mi nem tapasztalunk hiányt a tiétekhez hasonló módon. Az energia nem ismer hiányt. Értsétek meg, hogy észleléseteknek, világszemléleteteknek idáig része volt a hiány illúziója. Meghívunk most benneteket arra, hogy a mennyei szemeken keresztül lássátok ezt. Isten hozott Itthon. Ma megteremtitek ezt.


Az Otthon ajándéka külön-külön mindannyiótok előtt ott van. Elkezdtétek és hozzákapcsolódtatok a Szeretet Hálózatához. Megteremtettétek a Harmadik Földet. A Harmadik Föld gondolat-minta, mely egybegyűjti reményeiteket és álmaitokat. Egy bizonyos pontnál, amikor ez a gondolat-minta eléri lehető legmagasabb pontját, és eléri az a szintet, hogy a Föld összes gondolatformáját begyűjtötte, akkor felülírja a Földet teremtő eredeti gondolatformát. Ekkortól mondhatjuk, hogy újraprogramoztátok a Földet.


Ez sokkal korábban bekövetkezik, mint hinnétek, így merjétek [elmétekben] megtartani legmagasabb vízióitokat. Merjétek ezeket a Szeretet Hálózatán át elküldeni a Harmadik Földre. A Szeretet Hálózata kapcsolat az emberi természethez, hiszen ti teremtettétek meg ezt a hálózatot. Ez az ember alkotta háló lehorgonyzódik az egész Földön, összekötve mindenütt minden szívet. Használjátok ezt az energiát vonzásra, éppúgy mint adásra, egyaránt apályra és dagályra. Amikor felesleges energiátok van, küldjétek ezt a Szeretet Hálózatába, és hadd menjen ez bele a hálóba korlátozás nélkül. Amikor megérzitek az Otthon e szeretetét, engedjétek meg, hogy visszatérjen hozzátok, hiszen a Szeretet Hálózatához való kapcsolódás mindannyiótokat összekapcsol. Tudjatok róla, hogy a szív energiáját érzitek, hiszen ez az, ami összekapcsol az Otthon energiájával. Tudjatok róla, hogy közvetlenül kapcsolódtok a mi szívünkhöz.


Tudjátok-e, hogy kik vagytok? Mi tudjuk. Meg fogjuk tartani irántatok való szeretetünk és a ti nagyszerűségetek vízióját, amíg eljön a nap, amikor már képesek lesztek ti is megtartani ezt magatokról. Bár a biológia buborékjában - ahol laktok - nem tudjátok felfogni annak nagyszerűségét, akik valójában vagytok, mi fel tudjuk. Ez a mi munkánk. Ez az oka annak, hogy most előadjuk nektek ezeket a koncepciókat. Készek vagytok rá.


Nagyon hamar a következő dimenzióba felhúzva fogjátok találni magatokat, hiszen először ti tanuljátok meg felfogni. Eltoljátok az észleléseteket, aztán megtanuljátok elfogadni azt a valóságotokban, majd eltolni a valóságot. Ezek a cselekvések okozzák, hogy eltoljátok dimenzionális szinteteket. Amikor eltoljátok dimenzionális szinteteket, az első dolog, amit tenni fogtok, hogy segítetek más embereknek, hogy meglássák saját nagyszerűségüket. Sokan közületek azt kérdezik most: "Miért nem látják ezt most is?". Mi is éppen ezt kérdezzük tőletek.


Az egyedi szépség megtalálása


Mindenkinek közületek megvan a maga egyedi, hihetetlen szépsége. Mindegyikőtök különbözik bárki mástól. Amikor minden egyes emberben megtalálod a szépséget, megoszthatod ezt és visszatükrözheted, hogy segítsd másoknak is megmaradni saját energiájában. Habár lehetetlen teljesen elhúzni a fátylat, hogy megmutassuk, kik vagytok valójában, arra van mód, hogy emlékeztetőket adjunk át nektek. Van rá lehetőség, hogy vessetek egy-egy pillantást valódi esszenciátokra, és igazi szépségetekre. Azt mondjuk, hogy nektek is van lehetőségetek ezt az ajándékot más embereknek átadni. Ezek az Ember(i) Angyal cselekedetei. Ezek azok a cselekedetek, amelyek gyorsan bevonnak benneteket az ötödik dimenzióba és a mágiába - amelyek mindent mozgásba hoznak.


Akkortól kezdve, amikortól nehéz időket éltek, amikortól érzitek a mennyei elégedetlenséget, amikortól fontolgatjátok, hogy vajon helyes úton jártok-e, kérdezzétek meg magatoktól: "Ez a módja észlelésem eltolásának? És ha igen, ez a módja a valóságom eltolásának?" Aztán - miközben eltolod a dimenziókat - úgy találhatod, hogy mindezek után a probléma nem probléma többé. Eltűnhet teljesen magától, vagy átalakul valami csodálatossá. A Mesterek eszközei jól dolgoznak. Told el az észlelésedet. Engedd, hogy a valóságoddá váljon. Ez pedig azt fogja okozni, hogy eltolódsz az Új Föld bolygó magasabb dimenzióiba.


Az előttetek álló napok melegek lesznek a Föld bolygón. Az előttetek álló napok megmelegítik mindazok szívét, akik nyitottak az új energiára. Zűrzavarra találhattok - a bolygótokon az éppen most összesűrűsödött energiákban nehézségekre találhattok - vagy okot találhattok arra, hogy előre mozduljatok az új lehetőségekbe. Áldjátok meg a negatív energiát és váltsatok perspektívát. Okkal helyeztétek azt ide. Találjátok meg az összes negatív energia pozitív felhasználását, és minden egyes nap be fogtok lépni az [energia] uralás[á]ba.


Isten hozott Itthon, isten hozott Itthon, isten hozott Itthon. Megosztjuk veletek a csodálatos eszközöket, az ideákat, a gyakorlati mágiát, és az Otthon koncepcióit, mert felkészülésben vagytok, kedveseink. A fejlődésetek olyan pontjánál vagytok, ahol beléptek a magasabb vibrációkba, és így közben Ember(i) Angyalokká váltok, akik végülis a mi munkánkat fogják végezni. Többé már nem a mi dolgunk, hogy angyali beavatkozásokat végezzünk a ti világotokban. Mostantól a ti feladatotok, hogy ott legyetek mindenkinek, aki kéri. Ott vagytok, hogy elkezdjétek a munkát egymással, és nemsokára eljátsszátok az angyali szerepet, és a szabad választás második bolygójának angyalaivá váltok.


Miközben a megnövekedett energia és a mennyei elégedetlenség, az összes lehetőség, az előttetek álló dolgok izgalmának csúcs-érzésén ültök, és figyelitek az utat magatok előtt, mi csak arra emlékeztetünk benneteket, hogy egyszerűen élvezzétek az egészet. Nem arról szól mindez, hogy hol jártok. Nem arról szól, hogy mi van a hegy lábánál, sem pedig arról, hogy mit fogtok tenni, ha felértek a tetejére. Az utazás élvezetéről van szó. Ez az utazás a mennyei elégedetlenséggel kezdődik, melyet ma éreztek. Élvezzétek, lépjetek bele. Öleljétek át. Legyen a tiétek.


A legnagyobb megbecsüléssel osztjuk meg veletek ezeket az üzeneteket, annak reményében, hogy drágakövet találtok közöttük, és alkalmazzátok mindennapi életetekben. Arra használjátok ezeket, hogy valamilyen módon jobbá tegyék életeteket; hogy szenvedélyesebbé tegyenek benneteket; hogy boldogabbak legyetek, ahogy beléptek a biológia fizikai buborékjaiba; hogy kevésbé vágyakozzatok az Otthon után, hiszen Otthon vagytok, és mi köszönjük, hogy itt lehetünk. Érezzétek annak megbecsülését, akik vagytok, minden nap büszkén sétálgassatok, és emlékezzetek arra, hogy kezeljétek tisztelettel egymást. Tápláljátok, segítsétek egymást minden lehető módon. Emlékezzetek arra, hogy ez Játék, és azért vagytok itt, hogy élvezzétek... és játsszatok jót együtt.


Espavo.


A Csoport


(fordította: Szigeti Antal - aszigeti "kukac" freemail ! hu)vissza az előző lapra