A Fény jelzőtüzei ~ Emlékeztetők Otthonról


2005. április 15.


~ A jövő megérzése ~


A fény jelzőtüzei emlékeztető Otthonról az interneten élőben kerülnek előadásra, és minden hónap 15-én kerülnek leírásra és postázásra. a következő élő Lightworker-adás 2005. április 23-án 11 órakor (US Pacific időzóna) lesz.


Hallgasd meg ezt az üzenetet, ahogy élőben előadásra került itt


~ Emlékeztetők Otthonról ~


Kicsit több, mint egy éve a Csoport megkért, hogy elvessek egy magot. Átadták a "Visszafelé haladás az időben" című üzenetet. Az általuk elmagyarázottak közül néhány koncepciót valójában nem teljesen értettem, de azt mondták, hogy rendjén való, hogy éppen vetettem el a magokat egy későbbi aratáshoz. Bár megtettem, úgy gondoltam, jó soká jön el [az aratás, mégis] úgy látszik, hogy az első betakarítás folyamatban van.


Nagy Csoport-ölelések


Steve Rother

A Csoport szóvivője


A Csoporttól:


Üdvözlet Otthonról!


A változó fátyol


Megosztjuk veletek a gyakorlati mágia eszközeit, hiszen ti vagytok a Játékasztal varázslói. Tudjátok-e, hogy kik vagytok? Mi tudjuk. Azt mondjuk nektek, hogy megbecsülésünk túlmegy munkátok megértésén, hiszen vettétek a bátorságot, hogy magatokra vegyétek ezeket a fátylakat, és úgy tegyetek, mintha nem tudnátok, hová tartotok. Meg kívánunk ma osztani veletek egy másik gyakorlati eszközt az Új Föld bolygó magasabb vibrációiban való felhasználásra, hiszen a fátyol vékonyodik. Érzitek ezt. Vártátok már a napot, amikor vékonyodik. Kértétek, hogy ez bekövetkezzen, vágytatok rá, hogy meglássátok a túloldalt, és arra, hogy a dimenzionális valóságok között mozogjatok. És mégis, amikor ez megadatott nektek, felszikrázik a félelem. Minden emberben bekapcsolja a félelem-reakciót. Kérjük, hogy semmivel ne tartsátok kevesebbnek magatokat, mert így éreztek, vagy azért, hogy szorongtok. Értsétek meg, hogy ez normális folyamat. Hogyan érhetitek el a mennyeket? Gyakorlat, gyakorlat, gyakorlat. Ez [az egész] ezeknek az energiáknak a saját fizikai lényedbe történő beépítéséről szól, a célból, hogy kipróbáljátok, és kitaláljátok, hogyan működik. Amikor olyat találsz, ami képessé tesz a kapcsolódásra, és jobban középpontodban érzed magad, akkor jobban érzed magad, mint korábban valaha. Kevesebb egyensúlytalanságot érzel, kevesebb szorongást, kevesebb félelmet, és kevesebb nehézséget. Fogjátok-e valaha úgy érezni, hogy uraljátok az emberi tapasztalást, járni a vízen? Nem - bocsánat, ha kiábrándítunk - de nem fogtok. Úgy lettetek megtervezve, hogy ilyen módon sosem érezhetitek ezt. Mindig kételkedni fogtok-e magatokban? Valószínűleg. Azonban össze fogtok békülni azzal a ténnyel, hogy nem tudhatjátok az összes választ. Értsétek meg, hogy ezek olyan gondolatok, melyek emberi reakciók a spirituális kapcsolódásra. Mégis oly gyakran felvillantotok egy kis fényszikrát, ami mutatja, hogy valójában kik vagytok. Erre a rövid pillanatra van egy tükrötök, megmutatva nektek mágiátok nagyszerűségét, szépségeteket, és erőtöket.


Ahogy beléptek, mindegyikőtök a fenti szellemet hordozza, Isten azon részét, mely egyedül a tiétek. A hópelyhekhez hasonlóan, nincs közöttetek két egyforma Isteni rész. Önmagatok ezen egyedi részére való rátalálás és a hozzá való kapcsolódás lehetővé teszi, hogy előjöjjön és kifejeződjön egyéni szépségetek. Ennek módja időnként az, hogy megmutatod magad; időnként az általad mondott, vagy leírt szavak; időnként egy mosoly egy zsúfolt termen keresztül; időnként egy ajándék; vagy esetleg egy érintés. A spirituális bizalmat adja meg neked az, ha képes vagy kifejezni a szellem szikráját. Egyedi szellemed kifejezése, és képesnek lenni megosztani ezt a másik emberrel - ez a teljes folyamat fejlődésetek e fokán.


Visszafelé haladás az időben, 2. rész: Keresztül a Multiverzumon


Ide érkezve le kívánunk tenni valamit az asztalra. Amiről egy éve elkezdtünk beszélni, több volt, mint egy mag, amit feltétlenül el akartunk ültetni. Az Őrző nagyon frusztrált volt, amikor megtettük ezt, mivel egyszerűen [csak] megkértük, hogy "tegye ki" [vagyis mondja el minden] magyarázat nélkül. Amikor az emberek megkeresték, és megkérdezték tőle, hogy mit jelent ez, nem tudta a teljes választ. És ez nagyon frusztráló volt a számára. Még mindig frusztrált emiatt, de majd túl lesz rajta. Egy évvel ezelőtt beszéltünk az időben visszafelé haladásról. Ezeket a kollektív pszichében mélyen elültetett magokat most... ezek a magok most elkezdenek növekedni a ti saját növekedési folyamatotokban, mi pedig egy kicsit többet elmagyarázhatunk arról, mit jelent ez. Ahogy mondtuk, elkezdtek interdimenzionális lényekké válni. Sokszor megosztottuk már veletek, hogy vannak párhuzamos életek és párhuzamos univerzumok - multiverzumok - melyek szimultán [egyidejűleg több "fonalon"] játszódnak. Azt is megmondtuk, hogy lesznek idők, amikor ti - mint emberi formában fejlődő szellemek - képesek lesztek elmozdulni egyik valóságból a másikba, és valamit visszahozni magatokkal. Ez lehet tudás, lehet egy gondolat, vagy egy érzelem, és végülis képessé váltok előre-hátra vinni a fizikai időt. Még valami, amiről korábban soha nem beszéltünk: ez az oldalirányú dimenzionális mozgás az idővonalon. Hiszen ti tegnap másik dimenzióban voltatok, mint ma vagytok. Ez az idővonal célja. Nem lehetséges számotokra, hogy teljesen visszamenjetek, és újra átéljétek a tegnapot. Még amikor lehetőségetek van visszautazni a múltatokba, akkor is magatokkal fogjátok vinni az utazásotok tudását, [vagyis tudni fogtok róla, hogy ez most egy "időutazás"], és emiatt ez a tudás meg fogja változtatni a tapasztalatotokat. Amikor elkezditek elengedni a lineáris idő illúzióját, akkortól látni fogjátok, hogy az ilyen utazások az időben oldalirányba mennek végbe, vagy oda, amit "alternatív valóságoknak" nevezünk. Az általatok, mint emberek által megszerzett és áthozott tudás megváltoztatja és fejleszti idő-tapasztalásotokat. Hadd adjunk át nektek egy példát. Először átadunk egy számsorozatot: 7-3-6-5, és megkérünk benneteket, hogy tanuljátok meg ezeket a számokat kívülről. Aztán azt kérjük tőletek, hogy felejtsétek el ezeket a számokat. Értsétek meg, hogy nektek, mint lelkeknek lehetetlenség szándékosan elveszíteni a tudást. Még olyan keményen próbálkozva sem, ahogy néhányan teszitek - a lelketek számára lehetetlenség bármit is elfelejteni. Igen, ma késő éjjel fel fogsz rá ébredni, hogy egy számsorozat fut keresztül a gondolataidon: 7-3-6-5.


A "végtelen Te" aktiválása


Játszd a játékot: úgy teszel, mintha ember lennél véges formában. Más szavakkal: van kezdeted és van véged - vagy úgy gondolod. Valóban, azt mondjuk neked, hogy minden egyes élet tervezési fázisa alatt igen sok gondolat irányul arra, hogy mikor és hogyan fogsz belépni az élet Játékasztalára, és hogyan, mikor távozol róla. Ez teremti annak paradoxonát, hogy egy végtelen lény úgy tesz, mintha véges lenne. A véges formában lévő ember számára nagyon nehéz megérteni a végtelenség igazi fogalmát, hiszen te a fátyol véges oldalán vagy, még ha a szellemed végtelen is. Ez a szellemi formában lévő részed időben végtelen, nincs benne megszakítás, sosem fejezi be a tanulást és az ismeretszerzést. Ehelyett [a befejeződés helyett] egyik energiaformából a másikba mozog, miközben keresztülsiklik az Univerzumon a lélek fejlődési [folyamatának] kutatása során. E paradoxon okozta a nagy kihívásokat döntő többségetek életében.


Hadd adjuk most át annak néhány gyakorlati alkalmazását, hogyan használhatjátok ugyanezt a paradoxont arra, hogy visszafelé haladjatok az időben. Csodálatos elgondolkodni az idő és tér dimenzióinak eltolódásáról, de hogyan teheted meg ezt valójában? Ez a 'Gyakorlati mágia sorozat' és legyenek bár csodálatos szavak az összes Őrző által írt könyvben, mindez haszontalan, ha nem vagy képes megtalálni gyakorlati alkalmazásukat mindennapi életed során. Ezt kínáljuk neked, miközben valami kicsit ragyogóbbá teszi a mosolyodat, valami kicsit kényelmesebbé, vagy szenvedélyesebbé teszi az életedet. Hadd adjuk hát neked ezt a tanácsot kezdetként. Nem vagyunk kötelesek megadni neked az Univerzum összes válaszát, hiszen még nem tetted fel a kérdéseket. Igen, minden válaszod megvan, mélyen belül. Csak emlékezned kell a kérdéseidre. Egyszer csak felteszed a kérdéseket, képes vagy megérteni a válaszokat, amelyek fel fognak bukkanni előtted. Hadd segítsünk most feltenni a kérdéseidet az időben visszafelé haladás teljes koncepciójáról.


Oldalirányú mozgás az időben


Teljességgel lehetséges-e manapság az időutazás? Azt mondjuk nektek, igen, lehetséges. Lehetséges elmozdulni előre és hátra, csakúgy, mint oldalirányba. Mint végtelen lényeknek, igazi viszonyotok az időhöz nagyon más, mint hiszitek. Legtöbbeknek közületek az első elmozdulása az időben nem előre vagy hátra lesz, hanem oldalra. Oldalra mozdulni egy másik valóság elemi időszakaszára épp oly valós és hasznos, mint előre vagy hátra menni az időben. Mindkettő [irány] sokkal lehetségesebbé vált, mint valaha is. Kétféle mód van rá, ahogy dolgozhatsz ezzel az energiával. Ha úgy tekinted magad, hogy a mostban, vagy a jelenben vagy, és ahogy dolgozol velük, ettől nyilvánvalóan [elkülönül] a jövő és a múlt, akkor hadd szóljunk hozzád először. Tudatában vagy-e annak, hogy az emberek minden nap újraírják a történelmet? Ha ezt nem hiszed el, beszélj néhány történészetekkel. Beszélj néhány könyvkiadóval, akik történelemkönyveket adnak ki az iskoláitok számára. Folyamatosan fejlesztitek a történetet - bár mindez már megtörtént.


Rossz-e ez? Nem, úgy gondoljuk, hogy nem, hiszen teremtők vagytok. Mindent megteremtetek magatok körül a tér és idő összes dimenziójában, így időben visszafelé haladásotok kezdeteként belementek a történelmetekbe, és leírjátok, hogy mi fog támogatni benneteket, ahogy előre mentek az időtökben. Aztán - ahogy előre mentek - mindezt a lelketekbe vetett bizalommal teszitek. E bizalmat gyermekként nem kaphattátok meg. Megvan most a lehetőségetek, hogy visszamenjetek a saját történelmetekbe, visszaemlékezzetek és újraírjátok az eseményeket, melyeket bizonyos olyan belőletek származó energiabélyegek [lenyomatok, mintázatok] indítottak be, melyek azzá tettek, akik ma vagytok.


Hadd nevezzük meg saját történelmetek újraírásának legfontosabb pontját: az életetekben minden eseménynek célja van. Ajándék van minden, az ösvényedet keresztező eseményben. A célból, hogy újraírjátok a történelmeteket, először el kell fogadnotok az ajándékot. Ahol még nem fogadtad el az ajándékot, ott képtelen megváltoztatni viszonyulásodat az idővonalhoz. Az első pont tehát, hogy megtaláld az értéket abban a tapasztalatban vagy körülményben, amelyet újra kívánsz írni.


Most kezdődik a folyamat. Szánj rá egy pillanatot, és lépj ki a testedből. Ez megvalósítható egy csendes helyen, egyszerűen egy mély lélegzettel és fókuszált szándékkal. Engedd meg magadnak, hogy kapcsolódj a saját lelkedhez, mintha rajtad kívül álló valaki lenne, akivel most találkozol először. Üdvözöld ezt a személyt, és érezd a szeretetet és bizalmat kettőtök között. Fókuszáld most energiádat a játék ideje alatt kapott ajándékokra, és kérdezd meg az előtted álló lelkedet, hogy szándékosan kaptad-e az ajándékokat. Hallgasd figyelmesen a választ. Aztán már el tudod kezdeni elengedni ezeket, megáldva és megköszönve az [életedben] játszott csodálatos szerepüket, amelyek azzá tettek, aki ma vagy. Visszatérve a 'most' tudatosságába, magabiztosan megengeded magadnak, hogy előre menj [az időben]. Még ha előszörre színlelted is a magabiztosságot, a lélek magabiztossága ki fog épülni, és olyan támogatást biztosít neked, amilyenben ezelőtt soha nem volt részed. Tisztában vagyunk vele, hogy olyan egyszerű ez a folyamat, hogy a legtöbben közületek meg sem fognak próbálkozni vele. Mégis, éppen most adtuk meg az első konkrét lépést az időben visszafelé haladáshoz.


A tudatosság eltolódása a célról az utazásra


Most sokkal inkább valaha, sokan érzik közületek a körülöttetek lévő idő és tér összesűrűsödését [megrövidülését, összezsugorodását]. Azok a dolgok, amelyek régen nagy örömöt hoztak nektek, valahogy már nem olyan kedvesek számotokra, mint régen voltak. A legrosszabb dolog, ami történhet az emberrel az, ha mindent megkap, amit valaha is akart. Mi most ez [az egész]? Hiszen ez nem egy cél eléréséről szól. Nem valami megvalósításáról szól. Az utazás élvezetéről szól. A célok felállításáról szól, nem a megvalósításukról. Annak megálmodásáról szól, hogy milyen lenne, amikor elérnéd a célodat. Ez hozza el nekünk az időben visszafelé haladás következő részét.


Az emberek mindent hátulnézetből látnak. A polaritás terének illúziójában végzett munkához néhány dolgot körülöttetek „át kell kapcsolni” – melyek közül az első a ti saját időfogalmatok. Képzeljétek el, ahogy haladtok a lineáris idővonalon, ahol mögöttetek van a múlt, a jelen az, ahol éppen most vagytok, és előttetek a jövő. De nem ez az, ahogy valójában haladtok, ugye? Gyakran haladtok-e a múlt felé, szemeteket inkább a múltra, mint a jövőre szegezve? Nem látjátok-e sokkal tisztábban a saját múltatokat, mint ahogy a jeleneteket valaha is láthatjátok? Nagy-nagy erőfeszítést igényel tőletek, hogy lenézzetek a saját lábatokra, és megnézzétek, hogy hol jártok az ösvényeteken, és még több erőfeszítést igényel, hogy meglássátok a lehetséges jövőtöket. Így hát máris visszafelé haladtok az időben. Megfordulni, és azt tenni, amit mi az időben visszafelé haladásnak hívunk, azt jelenti, hogy legyen tiszta képetek a jövőről, és hogy hozzátok ezt mozgásba. Óh, igen. Tudjuk. Sokan közületek „cél-felállítók” vagytok. Köztetek vannak azok, akik elképzelték mindazt, amit 55 éves korukra akarnak, és azt mondjuk nektek, hogy idáig nagyon jól dolgoztatok. De olyan gyorsan fejlődtök, hogy néhány dolog, melyek nagy sikert jelentett volna az életetekben, már nem ugyanúgy működik, mint ahogy akár még rövid idővel ezelőtt. Így most új eszközt kínálunk nektek. Játsszatok vele. Ne dobjatok ki mindent, és ne engedjétek el az összes – idáig számotokra működő – dolgot, [ennek eredményeként] befogadva az új igazságot. Egyszerűen csak fogjátok az általunk adott tanácsokat, és játsszatok velük. Találjátok meg, számotokra melyik a működő, hiszen különböző lesz mindannyiótok számára.


Előre érzés [jövőbe érzés]


Számotokra a megfordulás és az időben visszafelé haladás azt jelenti, hogy meg fogjátok látni a jövőt. A jövő [látomásként] elképzelése célok felállításán keresztül a régi energia módszere. Ez a múltban jól működött, de ahogy beléptetek a magasabb vibrációs állapotba, magasabb igazságokat fogtok elérni, hogy [ezek] magasabb vibrációitokat támogassák. Azt kérjük most tőletek, hogy fontoljátok meg azt, hogy a célok felállítása ténylegesen korlátozza felsőbb éneteket teremtéseitek megvalósításában. Míg a régi energiában – nem túl régen – szükséges volt, hogy nagyon pontosak legyetek a céljaitok meghatározásában: elképzelni az új autó színét; pontosan tudni, hogy mennyi pénzetek lesz a bankban; pontosan tudni a dátumot, amikor mindez végbemegy. Most azt mondjuk nektek, hogy a szellem, saját felsőbb énetek, nagyon frusztrált lehet néhány régi energiás módszer miatt, mert ez azt jelenti, hogy korlátozod a saját felsőbb énedet abban, hogyan tárulhat fel a manifesztáció. Azt kérjük hát tőletek: ne állítsatok fel célokat. Ehelyett ültessétek el annak magjait, hogyan fogjátok érezni magatokat, amikor megtervezitek fejlődésetek következő fokozatát. Az igazi mágia elsősorban a célok megtervezésének izgalmában és előre látásában rejlik. Értsétek meg, hogy a végtelen énetek abban a pillanatban megvalósította ezeket a célokat, amikor ezek gondolatban kikristályosodtak. Az érzelmek áthidalják az idővonal réseit. Hozzátok az energiát érzelmi lényetekbe, hiszen ez a kapcsolatotok a véges és a végtelen énetek között. A következő célok megtervezése, a legmagasabb lehetőségek [elérésének] kitűzése ennek az energiának az érzelmi lényeteken keresztül hozásával történik, és annak megtapasztalásával, hogy fogjátok ezt [magatokban] érezni.


Előreugrás az időben


Lineáris időtök illúziójában – melyben éltek – ténylegesen mindent fordítva csináltok. Látjátok a múltat, de nem látjátok az ösvényen előttetek lévő jövőt. Még a jelen tudatában is nagyon kevesen vannak közületek. Emiatt tehát az időben visszafelé haladás ténylegesen az jövőtökbe való szándékost belépést jelenti, és teremtőként gyakorolt hatalmatok megragadását, még ma. Egyszer csak megértitek, hogy a lineáris idő illúziójában az egyik irányba haladtok, közben szembenézve a másikkal [a másik iránnyal] – megérthetitek, hogy az időben visszafelé haladás ténylegesen a jövőbe való elmozdulás. De ez a mozgás nem működik ugyanúgy, a régen megszokott módon. Bármikor, ha bonyolult helyzetben találod magad, előre mozdulhatsz az időben, hogy meglásd – és megteremtsd – a [megfelelő] kimenetelt. Például, amikor repülőgépen vagy, és nehézségeid vannak az oly szűk hely miatt: nagyon feszültnek érzed magad, azon tűnődve, mennyi lehet még hátra a repülésből. A légörvények és a gép hirtelen süllyedései még fokozzák szorongásodat. Állítsd át arra a figyelmedet, hogy fogod magad érezni azután, hogy véget ért az esemény [ami kellemetlen érzésekkel tölt el]. Hogy a lineáris időkeretben visszafelé haladj az időben, beleugorhatsz a jövőbe. Lásd magad biztonságban a földön, ahogy iszol egy kávét a célállomáson, közben elmesélve az asztalnál melletted ülőnek, hogy éppen most milyen izgalmakban volt részed. Vegyél egy mély lélegzetet, és érezd meg, milyen lesz az asztalnál ülve az esemény után. Igen, ijesztő volt, de most már jól vagy. És mit fogok még ma csinálni? Mi a következő célom, és milyennek fogom érezni? Éppen most ugrottál előre az időben. Ez az időben visszafelé haladás, és ez a gyakorlati mágia.


Túl Atlantisz napjain


Ma több lehetőségetek van [adottságaitok alapján] ezzel [vagyis az idővel] dolgozni, mint korábban bármikor. Az előttetek lévő energia támogatja saját teremtéseiteket. Emlékeztek a nagy napokra, amikor a mágiátok csúcsán voltatok. Emlékeztek Lemúria és Atlantisz idejére. Minderre emlékeztek, nagy szeretettel a szívetekben, még ha e legcsodálatosabb periódusok némelyike később nehéz helyzeteket is eredményezett. Mégis azt mondjuk nektek, mindezekkel a csodálatos emlékekkel együtt, hogy mindez semmi ahhoz képest, amit ma teremtettetek. Már felülmúltátok azokat a mágikus időket.


Minden szem rajtatok van, kedveseink. Beállítottátok Minden Létező alaptónusát a következő szintre való lépéshez. Ne azt nézzétek, hogy milyen bonyolult lehet, vagy hogy mi a felelősségetek, hanem azt, hogy hogyan fogjátok érezni magatokat, amikor azt mondjátok: megcsináltuk. Arra nézzetek, hogy hogyan fogjátok érezni magatokat, amikor azt mondjátok: "OK, túl vagyok rajta. Most mit fogok tenni? Mi fontos most a számomra? Mi lobbantja fel a tüzemet? Mi hoz most izgalomba?" Ez az, amikor a teremtés bekapcsolódik, és elkezd mindent mozgásba hozni. Éppen mostanában tapasztaltátok a csodák 11 napját, és ha mégsem, menjetek vissza, és engedjétek meg magatoknak, hogy befogadjátok. Menjetek vissza, írjátok meg a forgatókönyvet, és merjetek előre menni, és felfogni, hogy milyen érzés. "Most túl vagyok mindenen, mit fogok csinálni. Mik a lehetőségek?" A lehetőségek azok, amelyek aktiválják végtelen éneteket. Hozzátok izgalomba magatokat a lehetőségek miatt, hiszen ti vagytok a legnagyobb teremtők, akik valaha is a Föld bolygón jártak.


Tudjatok róla, hogy az Otthon szeretete és fénye mindig a vállatok fölött van. Tudjatok róla, hogy van veletek [kapcsolatban] egy folyamatunk, amelyet 'OverLight'-nak hívunk, ami azt jelenti, hogy tovább már nem az utatok megmutatásával interferálunk a világotokkal, hiszen azt már magatok is jól megtaláljátok. Ehelyett felragyogtatunk egy gyönyörű fényt a vállatok felett, így egy kicsit tisztábban láthatjátok az ösvényeteket, így a sötétségtől való félelem nélkül léphettek előre, és így felfoghatjátok az Otthon szépségét, amelyet éppen megteremtetek a Földön. Használjátok ezeket az eszközöket: játsszatok velük, élvezzétek. Ha csak egy embernek egy kicsit több mosolyt csalnak az arcára, akkor sikeresek voltunk abban, hogy segítsünk nektek emlékezni az Otthonra.


A legnagyobb megbecsüléssel arra kérünk benneteket, hogy kezeljétek egymást tisztelettel. Tápláljátok egymást mindazon lehetőséggel, amire képesek vagytok. emlékezzetek rá, hogy csodálatos játékot játszotok, és állítólag azért vagytok itt, hogy örüljetek. Játsszatok jót együtt.


Espavo.


a Csoport


(fordította: Szigeti Antal - aszigeti@freemailPONThu )