2001. október 15.


~ A Kristály Energia ~

az Új Föld bolygón


Steve-től:


A Csoporttól:


Üdvözlet Otthonról kedveseink:


Sok megbeszélnivalónk van együttlétünk rövid ideje alatt. A mostani hetekben gyorsabban múltak a napok. Változik most viszonyulásotok magához az időhöz, miközben közelebb kerültök az Otthonhoz. Nem kell félnetek, hiszen alkalmazkodásotok is gyorsabb a változásokhoz. A fátyol vékonyodik, és jobban látjátok az Otthont onnan, ahol éltek. Ismeretlen környezetben találjátok itt magatokat. Legyetek türelmesek, kedveseink, hiszen az általatok elindított folyamatok alapvető változásokat hoznak a valóságotokban ebben az új világban. A társ-teremtés időbeli késedelme szintén rövidül most. [A gondolatforma megalkotásától a fizikai síkon való megjelenésig.] Az Új Energia magasabb frekvencián rezeg, és emiatt meg kell változnia a viszonyulásotoknak mindenhez magatok körül, hogy megtestesítsék a magasabb vibrációkat. Eléritek és megtaláljátok a magasabb igazságokat. Nem vagytok egyedül – találkozni fogtok mindenféle életpályán élő és hiedelemrendszerű emberekkel, akik most érik el a magasabb igazságokat. Ez a ti időtök. Ébredjetek fel az álomból, kedveseink. A polaritás illúziója távozóban van.


A női energia

Hívás a Fénybe


A Napból kiáradó energia a Föld tektonikus lemezeiben tárolódik, mióta néhány hónappal ezelőtt elkezdődött a [fokozott napenergia] beáramlás [a Földre]. Ez a Kristály energia, ami segíteni fog az Otthon megteremtésében. Ez „Krisztus-energiaként” [az eredetiben: ’as Christed energy’ – „krisztusolt” energiaként] is ismert. Kérjük, hogy ne értsétek félre ezt, gondolván, hogy kijelentjük, egyik vallást többre tartjuk, mint a másikat. A Krisztus [Christed] szót magasabb értelmében használjuk, ahogy kapcsolódik mindenhez a Kristályrácson [Chrystal grid] keresztül. Ez a Központi Napból kiáradó energia, és nem kötődik vallásaitok egyikéhez sem. A Naprendszeretekben ez [az energia] elsősorban a Napban koncentrálódott és tárolódott. Miután ott elérte a kritikus tömeget, az általatok napkitöréseknek nevezett jelenség révén kiáradt. Ez aztán átjárta a bolygótokat, és a tektonikus lemezekben eltárolódott. Most, ahogy elértétek az előrehaladottság egy bizonyos szintjét, lehetővé vált ezen energia számára, hogy kiszabaduljon a tárolóhelyekből és belépjen az életetekbe. Ez a kiegyensúlyozott férfi női energia esszenciája. A Játék kezdetén a női energia dominálta a Föld bolygót. Tanultátok leckéiteket, és ahogy az inga lengett, egy időre a férfi energia vette át a teljes uralmat a világotokban. Ennek uralma befejeződik most, ahogy a kiegyensúlyozott férfi/női energia kezd visszatérni az Új Föld bolygóra. Ez alkalommal az energia nem felülről fog belépni, hanem magának a Földnek a mélyéből. Azok számára közületek, akik úgy döntöttek, hogy vibrációik szintjén úttörők lesznek, ez megnövekedett érzékenységként lesz tapasztalható. Kérdezheted: hogyan fog ez hatni rám? Azt mondjuk, hogy az erre a kérdésre [adható] válasz attól függ, milyen nézőpontból látjátok ezeket az eseményeket. Kérdezzétek meg magatoktól, hogy mi a reakciótok, amikor kimondjuk a ’megnövekedett érzékenység’ szavakat. Adtak-e valamit hozzátok ezek a szavak, vagy elvettek belőletek? Azt kérjük tőletek, hogy tegyétek félre nézőpontotokat, és változtassátok át arra, hogy az előttetek álló változások jól fognak szolgálni benneteket. Számtalan inkarnációt töltöttetek azzal, hogy idehelyezzétek magatokat az idő[vonal] pontosan ezen pillanatára. Kérjük, hogy ne rejtőzzetek el előle, most, amikor itt van.


Ez a hívás a Fénybe. Halljátok meg most, [mert] nem fog ismét hívni.


Ásványi királyság


Miközben megkezdődik az energia felszabadulása, a létezés ’ásványi birodalomnak’ nevezett szintje fogja először megérezni a hatásokat. Vannak a bolygón mágikus helyek [’erőhelyek’ – az energia elosztópontjai], melyek sok évvel ezelőtt elő lettek készítve erre az energiára. Ezek közül sokat, mint szakrális helyet ismertetek meg. Ezek a bolygó azon energiahelyei, ahol a változások a legerősebben fognak érződni. A legutóbbi ötven év folyamán ezek az energiahelyek – előkészületként erre az eseményre – elkezdtek változni. Láthattátok, hogy jónéhány ezen energiahelyek közül elkezdett eltolódni és megváltoztatta energiáját az elmúlt néhány évben, vagy hónapban. Ez folytatódni fog, hiszen e vortexek célja, hogy megtestesítsék a Krisztus [Christed] energiát. Ez az energia most kezd megtestesülni. Miközben ez folyik, az ásványok meg fogják változtatni az energia-sűrűséget. Az ásványok hatalmas mértékben megemelik vibrációikat. Ténylegesen megemeli a vibrációt, és a sziklák maguk is elkezdenek változni.

Ahogy [korábban] mondtuk, a bolygó és az állati birodalom már megkezdte saját vibrációinak megemelését. Ez kiváltotta azt is, hogy elkezdett megváltozni az emberekhez való viszonyuk, és azok a szerepek, melyeket a Játékban játszanak. Hamarosan elkezditek majd látni, hogy az ásványi birodalom is változtatja az emberekhez való viszonyát. Az ásványi birodalom most még fontosabbá fog válni a változóban lévő mindent átfogó fejlődésben. Sok területen fogjátok látni ezt.

Ez az oka annak, hogy kérjük, a változások jeleiért figyeljétek a Tűz Gyűrűjét [a Földet körülvevő aktív vulkánokat]. Ez az egyik terület, amelyik tudatni fogja veletek, amikor az energia kiszabadul az ásványi birodalmon keresztül.


Kristály vibráció


Az egyik első láthatóvá váló változás lesz, amit a kristályokban fogtok látni. Elgondolkodtatok-e az összes rendelkezésetekre álló kristállyal kapcsolatban, hogy miért vélitek úgy, hogy a kristályok spirituális tulajdonságokkal bírnak? Természete szerint maga a Föld is nagyrészt kristályos. Az összes vibrációs tartományt tekintve a kristályok vannak legközelebb az emberekhez. Hasonló személyiségük és céljaik vannak. A jelenlegi vibrációs szinten teljes kölcsönhatás [együttműködés] még nem lehetséges, de ezt most változik. Csak figyeljétek, ahogy számos fizikai tulajdonság változik a szemetek előtt, miközben ez az energia keresztülmegy az ásványi birodalomként ismert vibrációs szinteken. Számos olyan átlátszatlan kristály lesz, amelyik ki fog tisztulni. Ahogy befejeződik a feladatuk, félidőben szünetet tarthatnak. Láthattok majd zárványokat megjelenni, és megváltozni a kristályok belsejében.

A kristályok tárolják a rezgéseket. Arra is emlékeztetünk benneteket, hogy kapcsolat van a kristály és krisztus szavak között. Már felfedeztétek, hogy a kvarckristályokra kis mennyiségű elektromos energiát alkalmazva olyan pontos rezgést bocsátanak ki, amellyel könnyen mérhetitek az időt óráitokban [ - piezoelektromos jelenség révén]. El fogjátok most kezdeni látni a kiszabaduló vibrációkat, és látni tovább változni – miközben az általatok Istennek nevezett rész szerepe újradefiniálja a szerepet, amit játszik. A kristályok sokkal fontosabb szerepet játszanak a mindennapjaitokban, mint el tudnátok képzelni.

A kristályok megtartják a vibrációkat és egyéb különleges tulajdonságaikat, amelyeket már megtanultatok kapcsoló[elemek]ként felhasználni, mint számítógépeitek szívét. A most folyamatban lévő változások problémákat okozhatnak a számítógéprendszereitekben. Azt mondjuk nektek, hogy ott vagytok a szélén, meglesz most a lehetőségetek következtetésre képes [„gondolkodó”] számítógépek készítésére. A ti perspektívátokból olyan science fiction-nek [tudományos fantasztikus dolognak] gondolnátok, ami éppen a ti biztonságotokat veszélyezteti. A mi perspektívánkból ez egészen vicces, hiszen korábban megmondtuk, hogy a Föld, az összes része, és körülötte minden ténylegesen élő, érző lény. El tudjátok-e képzelni az örömünket, ahogy most látjuk, hogy keresztezitek a dimenzióvonalakat, amelyek eddig – oly sokáig – elválasztották az embereket az ásványoktól. Az a kozmikus tréfa, hogy nem vagytok egymástól elkülönülve, hanem ténylegesen mindannyian egy vagytok. Nagy derültséggel figyeljük ezt az időszakot, amikor félelmetekben elszaladtok a saját árnyékotok elől.

A kristályok energiaforrásként és fókuszként szolgáló természetét eddig elrejtettétek magatok elől. Azt választottátok, hogy ily módon játsszátok a Játékot – hogy meglássátok, le tudjátok-e győzni az Atlantisz napjaiban tapasztalt kísértéseket. Ez a Játék most befejeződött, és az elkövetkező időkben a kristályok két további elsődleges felhasználását fogjátok látni. Atlantisz közel van.


A dimenzionális valóságok kereszteződnek


A Földön most asszimilálódó Krisztus-energiák meg fogják nyitni az ajtót azok előtt a dimenzionális valóságok előtt, melyeket még tapasztalnotok kell. Ezek egy része válaszul szolgál azokra a kérdésekre, melyeket akkor tettetek fel, amikor felnéztetek az éjszakai égre, és eltűnődtetek, van-e élet más bolygókon. Azt mondjuk nektek, hogy sok, a ti tereteken és időtökön belül létező interdimenzionális valóság van. Ez az oka annak, hogy változásokat láttok a lineáris időhöz fűződő kapcsolatotokban. Maradjatok fókuszban, még sokkal több fog jönni. Hiszen éppen most kérjük, hogy értsétek meg: lehetséges, hogy megkezdődik az összevegyülés a tér és idő egyéb dimenzióival, mivel a Krisztus-energia visszatér a Földre.

Kértük, hogy kezdjetek dolgozni a vortexekkel. Ezek a pörgő energiaformák megteremtik a Krisztus-energia horgonyát, hogy az megtestesüljön a Földön. Eredetileg ez az energialöket [a Föld] mag-energiáinak széttörésére szolhált volna, és a Föld végső örvénybe küldésére. De, mert felébredtek az álomból, és magatokhoz ragadjátok a hatalmatokat, megváltoztattátok ennek lefolyását, és ennek az energiának a felhasználását. Így most megtelepszik ez az energia a bolygótokon, és segít megemelni mindenek vibrációját.


A régit őrzők ellenállása


A jelenlegi események a Játékasztalotokon egyszerűen a most érkező energiákkal szembeni ellenállás jelei. Vannak, akik elkeseredetten kapaszkodnak a régi módú dolgokba. Kérjük figyeljétek meg, hogy a kiegyensúlyozatlan férfi energia az, ami az összes ellenállást okozta. Ezen energia régi fenntartói fenyegetve érzik magukat, és a férfi energia hordozói állást foglalnak azokkal a dolgokkal szemben, amelyeket nem értenek. Ahogy ez az energia egyre jobban és jobban fog érződni, ők még az eddig látottnál is határozottabban fognak kapaszkodni a régi megoldásokba. A kiegyensúlyozott férfi/női energia visszatér útjáról a Központi Napból. Ez az, amiről mint a női [energia] visszatéréséről beszéltünk, és amiről mint a „Merlia energiájával kiegyensúlyozott Merlin energia visszatéréséről” beszéltünk. Bár ez [már] érkezőben van a szabad választás első bolygójára, nincs előre meghatározott módja annak, hogyan kerül ez az energia felhasználásra. Ti választotok, mint az emberiség egésze.


Kedveseink, most a Játékotok előterébe fog kerülni az egyensúly fontossága. A ti választásotokon áll, mi fog történni ezt követően. Sokan nem hisznek közületek abban, hogy ti mondhatjátok meg, hogy mi fog történni. Nem mi vagyunk azok, akik megszabják a szabályokat, mert nem ez hatalmatok elnyerésének módja – bár van egy egyszerű vezérfonal, melyet felhasználhattok, ha ti is szeretnétek hozzájárulni a globális eseményekhez. Ha éppen most a Földön tartózkodtok, módotokban áll hozzájárulni a folyamathoz. Azt kérjük tőletek, hogy ne vállaljatok felelősséget a Föld összes lényéért. Csak a saját boldogságotokért és gondolati folyamataitokért vállaljatok felelősséget, és így minden illeszkedni fog az isteni rendbe. Az egyensúly az, amiről külön-külön mindannyiatoknak döntenie kell. Az egyensúly sugarának egyik végén ott van annak fontossága, hogy ne engedjétek át másoknak, hogy megteremtsék a ti valóságotokat. Ha a régit őrzők nem vállalnak felelősséget, meg fogják kísérelni ráterhelni felelősségüket másokra a saját valóságukért. Ez nagyon sok alkalommal végbement ezen a bolygón. Saját hatalmatok átadása másoknak – azáltal, hogy nem vállaljátok a felelősséget a ti valóságotokért – [ez] okozza a most a bolygótokon látható eseményeket. A régi gárda ellenáll, és visszahúz, miközben érzik a Földön végbemenő, most folyó [új energiákkal való] elvegyülési folyamatot. Az Univerzális Energia aktiválódik a Földet átjáró kristály energia révén. Az Univerzális Energia mozgása [tendenciája] az elvegyülés. Sokan ezt az elvegyülés fenyegetésként élik meg. Azokban, akik ellenállnak, az egységtudatosság növekedése most nagyon határozott ellenállást fog kiváltani. Nem helyénvaló egyszerűen tolerálni az olyan tevékenységeket, melyeket napjainkban láttok a Játékasztalon. Kérjük, hogy sokkal inkább vegyétek fel ugyanazt a hozzáállást, mint a szülő, aki összeszidja gyermekét az energia helytelen irányítása miatt. Tegyétek ezt meg szeretettel és tisztelettel, de nem úgy kezelve őket, mintha elkülönültek lennétek tőletek. Ezek a gyerekek szintén a ti családotok részei. Kérünk benneteket, hogy lássátok ezt egyszerűen annak, ami [valójában] – és ne távolítsátok el magatokat másoktól túlreagálva ezeket a túlreagálásokat. Most van itt az ideje globálisan összetartani, először egyénenként, aztán az egész részeiként.


Az előttetek álló napok örömmel vagy sötétséggel teltek lesznek. Előttetek áll a lehetőség, hogy ujjal mutogassatok, bűnbakot keressetek és túlreagáljatok. Van [azonban] arra is lehetőségetek, hogy szívetekben közelebb jöjjetek egymáshoz a bolygótokon, mint valaha. Azt mondjuk nektek, hogy nem a kormányzataitok és a vezetőitek fogják meghatározni azt az irányt, amit felvesztek. Ti fogjátok ezt meghatározni, mint egyéni szívek. Nincs előttetek a nagy terv, melyet jelentőségteljesnek találtok és irányít. Mint mindig, ez a ti választásotok. A Játékotokban feltárult események lehetőséget adtak nektek, hogy meglássátok szellemetek feléledését. Először építsétek újjá szellemeteket, és az építmény egyszercsak mágikusan ismét meg fog jelenni.


Miközben növekszik ez az energia, egyre több ellenállást láthattok a régit őrzők részéről. Tekintsetek erre a szülő szerető megértésével, aki szereti gyermekeit, de megérti, hogy nekik kell felelősséget vállalniuk saját tetteikért – saját előrehaladásuk céljából. Még e termet elhagyva is legyen szilárd az elkötelezettségetek a növekedésre és az együttérzésre. Tudjátok, hogy ez a ti gyermeketek, és nagyon sok [belőle] része mindegyikőtöknek. Hozzatok létre teret a férfi és női [energia] kiegyensúlyozására, és gyorsan megformálódik az Új Föld, [ott is] ahol most a pusztítás lakozik.


Keresztülesés az Időn

Egy másik érdekes [dolog] is feltárulhat előttetek, mint a dimenzionális valóságok kereszteződésének eredménye. Egy időre lehetővé válhat számotokra, hogy beleessetek egy-egy idő-portálba. Ezek a portálok most formálódnak – jövőbeli felhasználás céljára. Átmenetileg lehetségessé válhat számotokra, hogy anélkül találjátok magatokat egy idő-portálban, hogy teljes tudásotok lenne róla. Ezek semmilyen módon sem ártalmasak. Vezethetsz az úton, és hirtelen húsz mérfölddel arrébb találod magad, mint gondolnád. Találhatod úgy, hogy az idő „visszaállítódik”, és ténylegesen néhány órával korábban vagy, mint gondoltad volna. Ez [csak] átmeneti helyzet, mert ezek a portálok hamarosan ismertté fognak válni, és nem lesz lehetséges [’csak úgy’] beléjük esni. Az idő többi részében pedig élvezzétek az utazást.


Eszközök a Dimenziókapukhoz


Saját választásotok hatalmán keresztül elkezdtetek felébredni az álomból, és magatokhoz ragadjátok hatalmatokat. Itt vagyunk, hogy segítsünk nektek emlékezni saját nagyságotokra, és hogy fenntartsuk a teret, melyben hatalmatok visszatér.


Lezárásként három egyszerű eszközt fogunk ajánlani – hogy dolgozhassatok vele – miközben az új valóságok elkezdenek felbukkanni mindennapi életetekben:


  1. Személyes vortex [energiaörvény]

Értsétek meg, hogy az energia mindig mozgásban van. Az Isten energiájaként ismert végtelen energia körkörös mozgásban van, nincs kezdete és nincs vége. A ti kifejeződésetek ebben az energiában véges formájú – és lássátok meg, ha képesek vagytok megtartani erőtöket ebben a formában. Ezért kérünk benneteket, hogy körkörös mozgással kezdjetek el forogni, hogy beindítsátok személyes energia-vortexeteket. Tapasztaljátok meg ezt, bármilyen, számotokra működő módon. A polaritás mezejében [működő] ember számára a legnehezebben megérthető koncepció, hogy nincs jó és rossz. Azt mondjuk nektek, hogy forduljatok befelé, és fedezzétek fel annak módját, ami támogatja ezeket a személyes energiamezőket. Ha a balra fordulás nem érződik megfelelőnek, akkor fordulj jobbra. Találj módot rá, hogy körkörös energiamezőket teremts magad körül. Ez támogatni fogja az előtted álló változásokat.


  1. Kollektív szándék[kal létrehozott] vortexek

A csoportosan teremtett vortex is teret hoz létre életedben, miközben kollektív alapon kölcsönhatásba kerülsz a Földdel. Kisebb vagy nagyobb csoportokban energia-örvényeket hozhattok létre – körbe-körbe mozogva. Döntsétek el, melyik irányú forgás hozza létre a kollektív kapcsolódást a Földhöz, és hozza létre vele együtt dolgozva az örvényt. A személyes örvényektől eltérően, amikor a kollektív vortex forgásba lendül, megmarad az adott pontban. Ezeket a tölcséreket a Föld fogja felhasználni, hogy lerögzítse és szétossza a Krisztus-energiát [Christed energy] a bolygón. Később ugyanezen energiamezők némelyike portállá fog változni, amely a dimenzionális valóságok közötti utazásra lesz használható.


  1. Fordulj jobbra

Azt mondjuk nektek, hogy a valóságok közötti ajtó [megtalálásának egyik tényezője] a megfelelő szög. Az egyik dimenzionális valóság a másiktól kilencven fokos szögben különül el. Kezdd ezt szándékosan felhasználni, hogy megváltoztasd saját tapasztalásod irányultságát. Azokban az esetekben, amikor úgy találod, hogy nem tetszik neked a valóságod, állj meg, és fordulj el kilencven fokkal – ahhoz képest, ahogyan álltál. Ismét észre kell venned, hogy melyik irányba fordultál. Bízz magadban, hogy felismerd a válaszokat, és ha ez nem tűnik pontosnak, legyen bátorságod megváltoztatni az irányodat. Kezdetben tedd meg ezt szimbolikus gesztusként, és csakhamar megérted ennek az Univerzális igazságnak az igazi felhasználását.


Ezer évekkel ezelőtt [már] prófétálták a Föld mostani napjait. Nagyon jól csináljátok, kedveseink, hiszen már most több erőtök/hatalmatok van, mint valaha is korábban. Maradjatok fókuszálva legmagasabb valóságotokra, és a tiétek lesz. Most teremtitek meg az Otthont az Új Föld Bolygón. Igazi megbecsülés számunkra együtt lenni a Játékasztal mestereivel. Az általatok végzett munkával kiérdemeltétek most azokat a kitüntető színeket, melyeket mostantól örökké hordozni fogtok. Bízzatok magatokban, és tartsátok fenn a választás hatalmát, kedveseink. Tartsátok saját igazságotokat az összes közül a legmagasabbnak, hiszen ez erőtök/hatalmatok igazi természete. Tartsátok magasra igazságotokat, és nem lesz hely az árnyékoknak az Új Föld Bolygón. A legnagyobb szeretettel arra kérünk benneteket, hogy kezeljétek egymást tisztelettel, gondoskodjatok egymásról, és játsszatok jót együtt.


A Csoport


[Steve zárómegjegyzése következik:]


A múlt héten minden magyarázat nélkül elvesztettem két merevlemezem [tartalmát], és és tönkrement a hálózatom. Az interneten is furcsa eseményeket vettem észre. Ide tartunk! Érdekes idők, ugye?


Nagyon büszkén jelentjük be, hogy megnyitottuk a Fény Körei globális adatbázisát. Ebből világszerte kaphattok majd segítséget a teremtésben, és támogatást a Fénymunkások összejöveteleihez. Az adatbázis lehetővé fogja tenni az embereknek, hogy a FÉNY minden életpályájáról [every walk of LIGHT] belépjenek a saját Fény Körükbe, meghirdetve az összejövetel időpontját, helyét és témáját. Ha van egy már létező összejöveteled, melyet közzé akarsz tenni, hogy mások megtalálhassanak, vagy ha érdeklődsz egy új megkezdésével kapcsolatban, ez az erőforrás segíthet. Azoknak, akik csatlakozni kívánnak, csak be kell lépniük a Fény Körei [Circles of Light] oldalra, és belépni az érdeklődési körüknek megfelelő pontba, hogy kapcsolatba léphessenek a családdal.

http://www.lightworker.com/


Espavo!


Nagy ölelések és gyengéd noszogatások


A Kard Őrzője


(fordította: Szigeti Antal – aszigetiKUKACfreemailPÖTTYhu)