2005. október 15.

~ A tragédia ajándéka ~

A Föld változásainak értelme

A fény világítótornyai, emlékeztetők Otthonról üzeneteit élőben követheted az interneten, egyébként pedig minden hónap 15-én foglaljuk írásba és postázzuk őket.

 

 

Copyright 2005. Steve Rother. Szeretnénk, ha ez az információ szabadon forogna mindenfelé, ingyenesen terjeszthető részben ill. egészben, feltéve, hogy ezt a figyelmeztetést tartalmazza. Ez az anyag azzal a feltétellel használható fel, hogy minden jog, beleértve a fordított anyagok szerzői jogát is az eredeti szerző jogtulajdonos birtokában marad. Bővebb információ található a Csoportról a http://www.Lightworker.com-on.

Köszönjük, hogy terjeszted a Fényt!


 

~ Emlékeztetők Otthonról ~

Steve-től:

Mindannak köszönhetően, ami az elmúlt hónapokban a Földdel történt, egyre azt kérdezgetjük magunktól, hogy ezek-e azok a változások, amelyekre mindannyian számítottunk? Azok közül, akikkel találkoztunk sokan úgy érezték, hogy mikor ezek a tragikus események bekövetkeztek, különös módon elveszítették a kapcsolatot. A Csoport most másfajta nézőpontot ajánl nekünk, ami lehetővé teszi, hogy mindannyian könnyebben elfogadjuk valóságunk eme ajándékát.

Hatalmas ölelésekkel, és gyöngéd bökdöséssel,

Steve Rother
a Csoport szóvivője


A Csoporttól:

Üdvözlet Otthonról!

Lélekként hosszú utat tettetek meg, hogy mindannyian itt lehessetek az idő és tér ezen tökéletes metszéspontjában. Lélekként legnagyszerűbb célotok ezen testetöltésetek előtt az volt, hogy megtaláljátok a módját, hogy most itt legyetek, ezt olvassátok. Legnagyszerűbb álmotok az volt, hogy eljöhessetek, arcotokra húzzátok a fátylat, és így ne emlékezhessetek arra, hogy ti írtátok meg így előre magatoknak. Legnagyobb reményetek volt, hogy most jöhettek és úgy tegyetek, mintha teljesen össze lennétek zavarodva. Eszelősen sikeresek vagytok!

Miért van olyan sok tragédia a Földön?

Most tehát azt kérdezitek: Mi történik a Földdel? Miért zajlanak ezek a változások? És én hogyan segíthetek? Ma szeretnénk néhány választ megosztani veletek ezekre a kérdésekre, mivel olyan globális szinten zajlik a változás, hogy ezek a csodálatos kibontakozóban lévő események szó szerint az egész világra hatással vannak.

Bizony, ti tragédiáknak látjátok ezeket az eseményeket. Sok dolgot tragédiaként fogtok fel, de el kell mondjuk nektek, hogy valóságotokat érzékelésetek határozza meg, amivel szemlélitek ezeket. Ha szeretnétek megtalálni és elengedni bármely tragédiában rejlő nehézségeket, elsőként arra kérünk benneteket, hogy találjátok meg az esemény nyújtotta ajándékot. Amint ráleltek az ajándékra, érzékelésetek megváltozik, és többé nem lesz szükségetek a nehézségekre. Nincs szükségetek az élet elvesztésére, vagy a szenvedésre. Nincs szükségetek a szívetekben tapasztalt nehézségekre, mikor ezeket a tévétekben látjátok. Azt mondjuk, hogy nagyobb cél áll ezek mögött az események mögött. Annak illúziójától próbáljátok magatokat távol tartani, hogy egyek vagytok. Egyek vagytok a kezdetek kezdetétől. Eljöttetek játszani a Játszmát, úgy tesztek mintha elkülönült egyének lennétek, biológiai buborékokban, de egy szív vagytok. Olyan módokon álltok kapcsolatban, amiket sosem láttok majd. Sok ezek közül a tragikusnak tűnő események közül azt a célt szolgálja, hogy megrántsa a lábatok alatt a szőnyeget. Nézitek, ahogy a hullám átfut a szőnyegen, egyenest a világotokba, ami pedig azt a célt szolgálja, hogy minden, ami a szőnyegen van a levegőbe repüljön. Ezt ti tragédiaként látjátok, mert nem hisztek abban, hogy segédkeztetek ezeknek az eseményeknek a megteremtésében, pedig így volt. Ilyen alkalmakkor könnyedén emlékeztek arra, hogy egy szív vagytok. Ez a tragédia nyújtotta ajándékok egyike. Minden alkalommal, mikor a híradót nézitek és látjátok az egykor egészséges városokat vízben úszni, és tereket amint romhalmazokká válnak, a szívetek megnyílik, mint ahogy azoké is, akik veletek együtt követik a kibontakozó eseményeket. Abban a pillanatban az egy szív újraegyesül.

Az ajándék elfogadása

Mikor nagy szomorúságot éreztek a világban zajló traumák miatt, mikor látjátok az embereket, akik úgy tűnik, hogy mindenüket elvesztették és még saját gyermekeiket sem találják, álljatok meg egy pillanatra és köszönjétek meg nekik. Köszönjétek meg nekik, hogy világszerte összekötötték a szíveket. Találjátok meg azt a kicsi ajándékot, nem számít mennyire aprónak vagy jelentéktelennek tűnik, mert ezzel eltolódást hoztok létre valóságotokban és saját érzékelésetekben. Tudjátok, hogy embernek lenni nem könnyű. Tiétek az egyik legnehezebb Játékasztal a Minden Létezőben. Az elkülönültség színlelésének kihívása, hogy még saját örökségetekre sem emlékezhettek. Nem emlékezhettek rá, hogy mire gondoltatok, amikor idejöttetek. Még arra sem emlékezhettek, hogy már voltatok itt korábban.

A harmadik nézőpont

Szeretjük vizsgálni, ahogy a dualitás mezejében játszotok. Mindig jó vagy rossz hírekre vártok. Ma mindkettővel szolgálhatunk. A rossz hír, hogy haldokoltok. A jó hír, hogy többségetek nem ma fog meghalni. Fontos igazság ez, amin mindannyian osztoztok. Véges lényekként mindannyian megtapasztaljátok a halált. Játszmátok természetéből fakadóan senki sem jut ki élve a Földről. Most pedig fontos kérdést teszünk fel. Ennek tudatában, mi lenne, ha mindannyian úgy töltenétek életetek minden egyes napját, mintha haldokolnátok? Mi lenne, ha mindannyiótoknak annak fényében kellene vizsgálni döntéseit, hogy lehet, hogy az az utolsó döntésetek? Mi azt mondjuk, hogy a halálban nincs semmi tragikus. Az egyetlen tragédia, ha beteljesületlen életet éltek. Sokan úgy gondoltok magatokra, mint egy testben élő lényre, így a testet meg kell őriznetek, hogy egész életetek során kitartson. Mikor végül elhagyjátok azt a testet, reméljük, hogy úgy hagyjátok el, hogy jól használtátok, egy izgalmas élet sebeit és jegyeit hordozva rajta. Kérdezzétek meg magatoktól, „Mennyi szenvedélyt tapasztalhatok ma meg?” Aztán pedig hozzátok előre ezt a szenvedélyt a mostba, minden egyes pillanatba. Miképp változna meg a világ, ha mindenki így cselekedne? Azt állítjuk, hogy többé nem lenne szükség a traumákra és az általatok most tragikusnak aposztrofált eseményekre.

Polaritásban éltek. Az egyetlen Isten egységes tudatosságából az elkülönültség Játszmájába léptek, amit a polaritás mezején játszanak. Hosszú ideje vagytok már itt, a polaritásnak ebben a mezejében, ahol a dualitás létezik. A fény és árnyék földjén éltek, de vagy a fényben vagy az árnyékban hisztek. Teljesen mindegy. A valóságban mindkettő ugyanannak a része. Fény és árnyék köreitek megteremtették valóságotokat, de ti úgy látjátok a dolgokat, mint fent vagy lent, jó vagy rossz, helyes vagy helytelen, szeretet vagy gyűlölet, mert a dualitás valóságában éltek. Ez most megváltozik, mert a Hármasság (Háromság?)[„trialitás”] felé tartotok. Ezentúl nem csak a fényes és a sötét oldal lesz jelen, hanem ezekez egyensúlyba hozzátok majd saját fensőbb énetek harmadik nézőpontjával. Ahogy tovább fejlesztitek a kapcsolatot ezzel a lélek részetekkel, másképp fogjátok látni a fényt és a sötétséget. Tudjátok, mindkettő része a másiknak, és része egy nagy körnek. Nem úgy van, hogy az egyik jó, a másik meg rossz, mivel mindegyik része az egésznek és egyik sem létezhet a másik nélkül. A fény nem létezik, ha nincs egy sötét színpad, amin játszhat. Így tehát annak vizsgálata, hogy világotokban valamit jónak vagy rossznak címkézzetek, lassan eltűnik, megteremtve a harmadik nézőpont egyensúlyát. Lelketeknek - és annak, amit felsőbb éneteknek hívtok - a harmadik nézőpontja elkísér most benneteket a Hármasságban éléshez. Itt nézhetitek ezeket az eseményeket és a kollektív részeként, tudatos teremtőkként vehettek részt bennük, ahelyett hogy hátralépnétek és áldozattá válnátok. Látóteretek jelentősen kibővül és most már nem azt tekintitek sikernek, ha van 3,2 gyereketek, fehér deszkakerítésetek, egy kutyátok meg egy macskátok. Az összes játékotok hármasokból áll, és saját nézőpontotok kitágul, hogy magába foglalja a Hármasság teljes mezejének látomását.

Ebből a nézőpontból könnyedén láthatjátok majd milyen fontos a szenvedély az életetekben. Hol az élet tánca, amiről mindig is tudtátok, hogy bennetek van? Hol a szikra, amit elrejtettetek? Mit láttok másokban, amit szívesen látnátok önmagatokban? Fogjatok hozzá a keresésnek ma, a Hármasság víziójának segítségével. Ezzel az új látásmóddal minden egyes alkalommal mikor sötétség ereszkedik a Földre egyedülálló lehetőség nyílik arra, hogy a Fény felragyogjon.

Minden alkalommal mikor tragédia, nehézség, vagy bármiféle szenvedés szemtanúi vagytok, megkapjátok annak a lehetőségnek az ajándékát, hogy a szellem Fénye felragyogjon. Amikor a tragikus eseményeket nézitek a tévében, tudjátok hogy ez könnyedén megtörténhetne veletek is. És bár azok az emberek néha mindenüket elveszítik, a lelkük mindig sértetlen. Amíg a lelkük sértetlen, addig mindig felépülnek. Nézitek, és közben azt mondjátok magatokban, „Hála Istennek nem velem történt!” Mi pedig azt mondjuk, hogy igenis veletek történt. Abban a pillanatban, mikor a híradóban néztétek, veletek is megtörtént. Amikor a romhalmaz közepén állnak, amit valaha otthonuknak hívtak, és a mikrofonba beszélnek, arról mesélnek, hogy miért hálásak és nem arról, hogy mijük veszett oda. Ezen különleges alkalmakkor a lélek és az Otthon fénye tisztán látható. Ezt az ajándékot adják mindannyiótoknak, akik nézik őket. Felépülnek majd, új, friss, különleges látásmóddal, a lezajlott tisztulásnak köszönhetően, és annak a kapcsolatnak köszönhetően, ami a többi, az eseményt követő emberrel köti össze őket. Amíg megkapjátok az ajándékot, mindenki nyer és a tragédia értelmet nyer. Ez az a szívetek mélyén rejlő fájdalom, amit még nem voltatok képesek felhozni.

A Föld megváltoztatja az Emberhez fűződő kapcsolatát 

Nincs semmi titokzatos a tragikus események magasabb értelmének megértésében. Nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, hogy az elkövetkezendő napokban több is közeleg. Ennek tudatában szeretnétek rájönni, hogy miért változik a Földanya és miért választja ezeket a látszólag drasztikus módszereket. És mi lenne, ha azt mondanánk, hogy nem is változik olyan sokat? Valójában a hozzátok fűződő viszonyotok változik. Vajon el tudjátok-e képzelni, hogy az általatok hurrikánoknak nevezett jelenség 40 éves ciklusokkal bír és 40 évvel ezelőtt közel sem volt olyan sűrűn lakott a szárazföld, mint manapság. Habár a 40 évvel ezelőtti ciklusban hatalmas hurrikánok voltak, a népesség akkori kisebb létszámát tekintve kisebb hatással voltak az emberiségre. Annak a ténynek köszönhetően, hogy egy újfajta kapcsolat alakul a Föld használatával kapcsolatban, jönnek létre azok a jelenségek, amit ti a tragikus események számának növekedéseként láttok. Ő különböző módokon létrehozza a szokásos ciklusokat, ti pedig alkalmazkodtok ezekhez. Mi azt mondjuk nektek, hogy egy fejlődési folyamat zajlik és az ezzel való kapcsolatotoknak sok köze van saját, mindennapi fejlődésetekhez. Ti ugyanis már nem ugyanazok az emberek vagytok, mint akik ideérkeztek a Föld nevű bolygóra. Már nem vagytok ugyanazok a lények, akik a biológia egy fizikai szintű buborékában fejezik ki magukat, azzal hogy néhány évtizedig embernek tettetik magukat. Ezt a pontot, már rég magatok mögött hagytátok. Most felsőbb énetek egy részével egyesültök és új valóságot teremtetek, a dualitásból a Hármasságba lépve. Miközben így fejlődtök mi a lehető legnagyobb nagyrabecsüléssel és tisztelettel ünneplünk benneteket a fátyolnak ezen az oldalán, mert egyként cselekszetek. A szívetekben hordozzátok a Föld szeretet energiáját, és hatással vagytok rá, mint ahogy ő is hatással van rátok. Így bár az első hurrikán (Katrina) érkezése vízzel, pusztítással és gyilkolással töltötte meg egyes városaitokat, és különböző kihívások elé állította a Földdel, természettel kapcsolatos rendszereitek mindegyikét, a másodikat (a Ritát) szívetek energiája szétszórta. Sok mindent megváltoztattatok már, és képesek vagytok minden nap változást létrehozni elvárásaitok eltolásával. Emlékezzetek rá, hogy az élet egy önbeteljesítő jóslat. Ti vagytok a bekötött szemű Isten és mi szeretjük nézni, ahogy egymásba rohantok néha, miközben próbáljátok kitalálni kik is vagytok, mit csináltok itt és mi az élet értelme. Ez utóbbi a kedvenc kérdésünk. Mi pedig most feltesszük nektek a kérdést, ami olyan gyakran szegeztek nekünk. Mit jelent számotokra az élet? Hogyan érzékelitek majd ezeknek a tragédiáknak az ajándékait? Hogyan élitek majd az életeteket, hogy hasznosíthassátok a kapcsolataitokat és megáldhassátok önmagatokat minden alkalommal, mikor valami történik? Mert ne feledjétek, mindannyiótokkal megtörténik, nem csak néhányotokkal.

Az elkövetkezendő hónapokban ezt az energiát asszimiláljátok majd. Nem csak a gazdaságra lesz hatással globális szinten, hanem ugyanúgy a szívetekre is. Néhány nappal ezelőtt az Őrző edzeni volt és mellette valaki éppen a híradót nézte. A híradóban a közelgő Rita hurrikánról beszéltek. A férfi odafordult hozzá és így szólt, „Hűha, ha Kína bármikor is meg akarna támadni minket, hát most itt a remek alkalom!” Mit teremt ő ezzel, kedveseink? Milyen félelmeket manifesztáltok ezeken a helyeken? Fejlődésetek jelenlegi szakaszában teremtő képességetek is erősebbé vált. Ilyen alkalmakkor tehát lehetőségetek van félelmet vagy szeretetet teremteni. Teremtéseiteket egyensúlyozzátok ki felsőbb énetek nézőpontjával. Egyensúlyozzátok ki énetek ezen részével. Mielőtt ilyen módon nyilatkoznátok meg, meg kell értenetek, hogy Kínával is ez történik, és senki sem az ellenségetek, mert mindannyian egyek vagytok. Egymás részei vagytok és ez a kapcsolat egyre erősebbé válik majd, jobban mint korábban bármikor. Dönthettek úgy, hogy az eseményeket a dualitás és elkülönültség nézőpontjából vizsgáljátok, vagy most már dönthettek úgy is, hogy a Trialitás feltételeivel tekintetek az eseményekre és azt nézitek miben hasonlítotok egymásra. Az hogy mennyire jól kapcsoljátok össze a dolgokat, ami szerint hasonlóak vagytok, ahelyett hogy különbségeitekre összpontosítanátok, fogja meghatározni, hogy mennyit lesztek képesek befogadni az ajándékokból, amiket az előttetek álló események hoznak majd.

Néhányan közületek különös módon az tapasztalják majd, hogy nem kapcsolódnak ezekhez az eseményekhez. Még mikor a tévében is látják, távolinak érzik és nem reagálnak rá, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. A körülöttetek élők ridegnek és szívtelennek is láthatnak majd benneteket, amiért nem sajnáljátok azokat az embereket. Nézzük ezt máshonnan. A Trialitásban felsőbb énetek új nézőpontja segít nektek, hogy meglássátok a kibontakozó folyamatot. Keressétek az eseményekben és időkben rejlő ajándékokat, mikor az emberi szellem a körülmények fölé emelkedik. Ez az ajándék.

Mi jön még?

Több mindenre is számíthattok. Lesz még legalább egy kemény hurrikán, amit alkalmatok lesz a közeljövőben szétszórni. Az igazság az, hogy rajtatok múlik, mivel ti teremtitek meg ezeket a lehetőségeket. Ha elegendő ajándékot kaptatok más eseményekből, akkor ez elmegy mellettetek. Nagyon hosszú ideig a globális háborúk megteremtése adta meg számotokra annak lehetőségét, hogy a sötétség formájában láthassátok a nehézségeket, a traumákat és kíméletlenséget. Azon morfondíroztatok, hogy „Vajon lesz-e valaha is háború nélkül élet a Földön?” Mi azt mondjuk, hogy nagyon hasonló módon a háború biztosította annak lehetőségét, hogy felrázzátok a világotok, hogy magasabb nézőpontból szemlélődhessetek. A háború ember-alkotta találmány, ami a mennyekben nem létezik. Nagyon hasonlóan a gazdaságnak nevezett ember-alkotta találmányhoz, az érzékelés érzékelésének érzékelésén alapul. Ha létezik olyan terület, ahol jelenlegi valóságod nem tetszik, vedd magadnak a bátorságot és változtasd meg érzékelésed, hogy másképp tekinthess a dolgokra. Ha csak egy pillanatra is, de toljátok el érzékelésetek fókuszát, hogy más szögből tekinthessetek önmagatokra, akkor is, ha aztán visszatértek és megpróbáljátok kiókumlálni, vajon beleillik-e mindez a 3,2 gyermek - fehér deszkakerítés - egy kutya - egy macska világképetekbe. Ez megteremti számotokra a lehetőséget, hogy a látszat mögé nézhessetek és rátaláljatok arra a kis szenvedélyszikrára, ami megváltoztatja az életeteket. Ez az egyedi szépség, ami ti vagytok, egyénenként. Ez a ti szikrátok Istenből, amiért felelősek vagytok. Ne hagyjátok meghalni! Tápláljátok! Találjátok meg azt a szenvedélyt! Találjátok meg a módját, hogy átadjátok minden ajándékát mindannak, ami valaha is történt bármely emberi lénnyel a Földön. Mikor szenvedést, vagy tragédiát láttok, legyetek tudatában, hogy veletek történik. Ti vártok azon a buszon a dugóba ragadva, hogy végre kijussatok a városból. Tudjátok meg, hogy a ti házatokat vitte el az ár. De vegyétek észre a lehetőségeket is, mert a magasabb vibrációkban ott lesz az újraépítés energiája, amiben szenvedélyetek több szikrája is benne lesz. Találjatok rá az ajándékra, és akkor elengedhetitek majd a tragédia utáni szükségleteiteket.

A Fény új családja

Az ajándék megtalálása és a tragédia iránti igény elengedése már ma elkezdődött. Összegyűltök, hogy a Fény új családjait hozzátok létre. Új kapcsolatokra leltek. Az emberiség fejlődésével a magasabb igazságok felé törekedtek majd. Mindegyikőtök, egyenként, emeli vibrációját. Új emberekké váltok és új módokon fejezitek ki, hogy kik is vagytok valójában, új lehetőségeket láttok, új szenvedélyeket valósítotok meg, és új módjait fejlesztitek ki az önkifejezésnek. Ám közösségként — egyként — is emelkedik a vibrációtok. Láttok ugyan szükséget szenvedő embereket, és olyanokat, akik szegényesebb gazdasági helyzetben élnek és nem élvezik azokat az előnyöket, amiket ti, nincsenek olyan lehetőségeik, mint nektek, de akkor is, miért lenne rendben, hogy újraépítsétek a jólétet, mikor ez az állandó szenvedés van jelen a bolygón? Értsétek meg, hogy ez is a részetek, és hogy a tiétek választott helyzet, így ha ezt tiszteletben tartjátok és megbecsülitek, akkor lehetővé teszitek, hogy a részetekké váljon. Nem arra gondolunk, hogy fizikailag odamentek és saját kézzel újjáépítitek a várost, hanem hogy a tragédia hatására meghallotok egy hívást, érzékeltek egy szükségletet, vagy felfedeztek egy helyet, ahol - vagy amiben - rátaláltok a szenvedélyetekre vagy a célotokra. Talán ezekben a borzasztó időkben, a stressz és a traumák mögött ott a lehetőség, hogy Ember(i) Angyalként ezen a bolygón szolgálatot teljesítsetek. Ha ez a helyzet, a szenvedés elérte célját, mert behúzott a szenvedélyetekbe. Megteremtette a sötétséget, amiben fényetek felragyoghat, és megteremtette a lehetőséget, hogy lelkek legyetek a biológia fizikai buborékjában, hogy megmutassátok ajándékotokat. Tegyétek most ezt nagy büszkeséggel.

Izgalmas időket élünk. Az emberiség fejlődése és a Föld fejlődése gyorsabb ütemben zajlik, mint gondolnátok. Ezt ti teremtettétek. Előreléptetek, hogy mindez megvalósulhasson. Nagyon figyeljetek a Fény e szikráira! Figyeljetek arra a részre, ami szíveteket összeköti mások szívével. Mert kedveseink, most – ma - itt a lehetőség, hogy a Föld gyógyítóivá váljatok. Gyógyító mesterek, ébredjetek! Többé nem lesznek elvonult, zárkózott Fénymunkások. Bevetésre hívunk benneteket! Köszönjük, a figyelmeteket. Nem csak a Földet változtatjátok meg és saját fizikai testeteket, interdimenzionális lényeitek ajtókat tárnak ki a mennyekben és az összes dimenzió szintjén egy olyan szintű fejlődés számára, ami ezelőtt sosem volt elérhető. Merjétek megkérdezni, mit tehettek! Merjétek megkérdezni, hogyan őrizhetitek a béke energiáját! Merjétek megkérdezni, hogyan találhattok rá szenvedélyetekre, még ezekben a tragédiákban is, és rátaláltok a tragédiában rejlő ajándékra és rájöttök, hogy épp most teremtitek meg az Otthont.

Kérdések és válaszok

Egy kis szünetet tartunk, mert ma egy kicsit erősek voltunk az Őrzőnek. Kis szünetet tartunk, hogy megválaszolhassuk a kérdéseiteket, meghallgassuk a hozzáfűznivalótokat, mert mindig szeretjük az interaktív kommunikációt.

       Kérdés: Nemrégen fedeztem fel egy szenvedélyem. Levest főzök, és azt vettem észre, hogy a levesem lélek leves. Hogyan juttathatom el oda, ahol szükség van rá?

       Válasz: Nem te vagy az első ember, aki rájött, hogy a főzésen keresztül tud csatornázni. Ott vannak azok is, akik sütiket sütnek. Aztán azok, akik levest főznek. Vannak, akik festenek, Vannak, akik a gyógyító képességeiken keresztül chanellingeznek, és vannak, akik a szavakon keresztül. Vannak, akik úgy válnak csatornává, hogy a megfelelő helyen és időben vannak, mikor valaki feltesz egy kérdést. A legnagyobb kihívás a legelső kifejezési módra rátalálni. Ez az elsődleges, mivel nem mondhatjuk meg neked, hogy pontosan mik a megfelelő csatornák — hogyan csomagold be, hogyan terjeszd — mert ez nem túl lényeges. Ami fontos, hogy ez egyik kifejezési módod, és ezzel behozod és egyesülsz éned felsőbb aspektusával, amitől felragyognak a szemek, ami mosolyt csal az arcokra, ami másokéra is mosolyt csal. Ez a te szolgálatod módja. Azt mondjuk neked, hogy nem számít, ha soha senki nem érzi a levesed illatát, vagy nem kóstolja meg. Az ebben a pillanatban a szemedben táncoló szikra bejut a kollektív tudatosságba és segít megérinteni és terjeszteni fényed.

Kövesd hát a lépéseket. Haladj olyan apránként, ahogy tudsz, és figyelj az oldalajtókra, mert sokszor mikor a folyosón haladsz arra gondolsz, hogy ezen a végén jutsz ki, de vannak más ajtók is a folyosó oldalán, amik lelked még nagyszerűbb kifejezési módjaihoz vezetnek, olyanokhoz, amiről nem is álmodtál. Figyelj hát ezekre a lehetőségekre! Ugyanakkor értsd meg, hogy az egész amúgy sem arról szól, hogy eljuss a folyosó végéig. Mikor az emberek felfogják, hogy elértek egy célt, akkor általában az történik, hogy elunják magukat, mert igazából nem a cél elérése a fontos, hanem az utazás élvezete. Mozduljatok ki az úticél tudatosságból az utazás tudatosságába és élvezzétek az utat! Csodálatos úton jársz, mert a lelked a leveseden keresztül teremt. Micsoda öröm! Oszd meg!

       Kérdés: Mivel most tiszta lappal kezdem újra az életem, hogyan találjam meg, hogy mit írjak rá?

       Válasz: Mi történik, mikor megtisztítod az utat? Annyi lehetőség nyílik meg, hogy az már szinte nyomasztó. Olyanokat kezdtek gondolni, hogy, “Hová tartok? Mit fogok csinálni? Mi az újdonság? Mi fontos most a számomra?” Ahelyett, hogy arra koncentrálnátok, hogy „mi az általam megtehető legjobb lépés most, ami a legnagyobb hozammal kecsegtet a végleges célom tekintetében?” Ahhoz, hogy ebből a nézőpontból lásd a dolgokat, azt kérdezzük, hol a szenvedélyed? Hol az a szikra benned, amit 17 éves korod óta vársz megteremteni, mikor látomásod volt, és édesapád segített rátalálni erre a látomásra? Találd meg önmagadban azt a részt, ami fontos neked, és bármilyen kis lépésekkel, de indulj abba az irányba, és mikor erre koncentrálsz, meglátod a kirakós darabjai varázslatos módon összeállnak, és rátalálsz az életed újrakezdéséhez, újjáépítéséhez szükséges forrásokra. Ez óriási változást hoz majd útirányodban és összegyűjti a körülötted lévő energiákat. Más részt arra szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy egyetlen ember sem sziget, és ha kinyújtod a kezed és megengeded másoknak, hogy részei legyenek új teremtésednek, az nem csak segítségedre lesz, hanem ajándékot adsz vele mindenkinek, akit megérintesz. Köszönjük, hogy volt bátorságod kimondani.

       Kérdés: Sokat beszéltek a hurrikánok humanitárius következményeiről és a szenvedésről. Nagyobb vonalakban felmerül az üzemanyag kérdés az energiafogyasztás ügyében. Van a Csoportnak ezzel kapcsolatban valami mondanivalója? Hosszú ideig kell szembenéznünk ezzel a kihívással…

       Válasz: Igen, hát nem csodálatos? Az igazság az, hogy az emberiség fejlődik. A Földdel való együttműködéseteknek ugyanígy fejlődnie kell, hogy lépést tartson veletek, látjátok is, hogyan változik az, ahogy a Földdel bántok. Azt hiszitek, hogy jelentős részben felelősek vagytok az általatok az ózon réteg elvékonyodásának nevezett jelenségért. Nem vagytok. Ez a Föld természetes fejlődési folyamata. Szerepet játszanak benne az emberek? Igen, persze, de sokkal kevésbé, mint gondolnátok. Semmi rendkívüli nem történik. Az igazság az, hogy igazodásotokkal, és azzal, hogy egyre több ember foglalja el helyét a biológia fizikai buborékjában - így benépesítve a Földet - figyelembe kell vennetek, hogy a Földdel összhangban kell, hogy legyenek kiigazításaitok - és nem vele szemben. Mondhatjuk, hogy elég nyilvánvalóan motiváltak vagytok újabb energiaforrások felfedezésére. A pénztárcátokon érzitek a sürgetést, ami néha az egyetlen módja az ösztönzéseteknek. Ez is a ti teremtményetek, mivel a világ számos más részén az emberek már most jóval többet fizetnek ezekért a petrolkémiai fosszilis üzemanyagforrásokért. Most tehát már motiváltak vagytok abban, hogy kutatásokat végezzetek hogyan használhatnátok a Földdel való kapcsolatokat az autóitokban, az uszodáitok fűtésrendszerében, és mindenben, amit tesztek, új módszerekre bukkantok majd, mert fontos, hogy megtaláljátok a Földön élés hatékonyabb módját. Mondtuk már, energiából álltok. Az energia négy fő jellemzőjéből az egyik, hogy az energia mindig a legkisebb ellenállás útját keresi. A Földdel való kapcsolatotokat eddig nem ez jellemezte, de most már kellő módon motiválva vagytok, hogy pontosan ezt tegyétek.

Teremtők vagytok, ugyanakkor a szokások rabjai és meg kell mondjuk, hogy mikor felöltitek a szokások rabjainak alakját, hét teljes kísérletre van szükség, hogy kizökkenjetek az úgynevezett kerékvágásból – egy gondolkodásmódból. Hétszer kell szándékosan kimozdítanotok önmagatokat és létrehozni egy új mintát, mielőtt az működni kezd és az válik a természetessé, normálissá. Ha a kritikus tömeg egyszer befogadja az új mintát, mindenki mindenhol máshol azonnal igazodik hozzá. Éppen ez történik most. Éppen egy új minta megteremtésére ösztönöznek benneteket. Saját kérésetek ösztönöz. Ösztönöz a nehézségeiteken és a petrolkémiai üzemanyagok szűkösségén keresztül, és nagyrészt nem azért történik, mert nem fektettetek kellő energiát a finomító üzemeitekbe, nem is kell. Inkább fektessetek energiát abba, hogy harmóniában, összhangban dolgozatok együtt a Földdel, ahelyett hogy egyszerűen elvennétek dolgokat és addig használnátok őket, míg el nem fogynak. Cselekedjetek a Földdel együtt, és harmóniára leltek, akkor is, ha még több ember érkezik a bolygóra. Ez az oka és az ajándéka annak, ami most zajlik a bolygótokon. A szükség a találékonyság szülőanyja és most saját kérésetek motivál. Köszönet nektek ezért.

      Kérdés: Üdv! Olvastam egy könyvben, hogy nagyon régen földönkívüliek érkeztek a bolygóra és megváltoztatták a genetikai felépítésünk, és ez eredményezte a jelenlegi biológiai buborékokat. Milyenek voltunk a genetikai módosulásunk előtt?

       Válasz: Akkor egyszerűen több kapcsolatotok volt a felsőbb énetekkel. Bővebb volt a teremtői képességeitek eszköztára, amivel tisztában voltatok. A fátyol a játszmának azon a szakaszán sokkal vékonyabb volt. Ez volt az egyetlen szabad akaratra épülő játszma és úgy volt hogy ez is marad. A kezdetekkor ez minden szinten, minden lény számára, mindenütt szabad akaratot jelentett — nem csak a Földön. Így az első események egyikeként egy másik faj idejött és azt mondta, „Ó, milyen remek kis felállás. Megszerezzük szépen a saját céljainkra. És segítünk az embereknek, akik nincsenek tisztában saját képességeikkel. Mi leszünk a vezetőik és becs’szóra segítünk nekik. Igen, persze ezen mi is nyerünk.” Ne feledjétek, hogy a szívük vezérelte őket és nem a mohóság. Mikor megérkeztek a bolygótokra, és úgy alakították a kereteket, hogy vezetőitekké váltak, általuk használt struktúrákat és hiedelemrendszereket hoztak létre. Őszintén szólva, könnyedén lenyűgöztek benneteket és számotokra hatalmas teremtőerővel bíró isteneknek tűntek. A kihívás abban rejlett, hogy nekik adtátok a hatalmatokat. Elárulhatjuk, hogy az Ótestamentumban található, korai időkből származó történetek egy része nem Istenről magáról, a jelenlétéről és a tanításairól szól, hanem arról, amit fogvatartóitok mondtak nektek.

Az általuk felállított hiedelemrendszerek egyike azt a célt szolgálta, hogy ne fedezzétek fel teremtő képességeiteket. Próbáltak tökéletes életkörülményeket teremteni számotokra, de ez azt jelentette, hogy meg kell maradnotok az ő teremtésük határain belül. Saját teremtő képességeitek összetörték volna a nektek teremtett illúziójukat. Ekkor járultatok hozzá, hogy maradandóan megváltoztassák a DNS-eteket. Ekkor hozták a nemzéssel kapcsolatos tiltásokat, és ekkor mondták nektek, hogy fizikai kapcsolataitok és szexualitásotok miatt bűntudatot kell éreznetek. A nemzés a teremtés olyan formája, ami a rabságból való kitöréshez vezethetett volna benneteket. Még ma is bűntudattal viseltettek szexuális tevékenységetek irányában, pontosan azért, mert a bélyeg még mindig rajtatok van. Még ma is viseltek néhány lenyomatot, melyek nyomon követhetőek a történelmetekben: a rabsággal, szolgasággal kapcsolatban és azzal kapcsolatban, hogy lehetséges más lények felett uralkodni. Lenyűgöző, ahogy ez generációról generációra ismétli önmagát. Egy szívként, egyszerre megváltoztatjátok ezeket az energia lenyomatokat. Ez történik most.

Most azon a fejlődési szinten vagytok, mint a szétkapcsolódás előtt. Az emberiség kollektív vibrációját tekintve, nemsokára felülmúljátok azt, amivel eredetileg érkeztetek. Milyen volt? Ezt kérdezzük ma tőletek, mivel most úgy éreztek, mint akkor. Tudatában vagytok, hogy ha ma korábban sosem látott idegen lények tűnnének fel a bolygótokon nagy mágia bemutatóval azt hirdetve, hogy Istenek, haboznátok, mielőtt átadnátok nekik a hatalmatokat. És bár le lennétek nyűgözve és fúrná az oldalatok a kíváncsiság hogy csinálják, akkor sem adnátok át nekik teljesen minden hatalmatokat, mivel ez Adolf Hitler ideje óta nem történt meg. Ez a hatalom első hullámából a másodikba kerülés folyamata. Az első hullámban egy vezetőt követve léteztek, a másodikban a szíveteket követve. Ez a lelki fejlődés. És köszönet ezért a kérdésért.

      Kérdés: A Bepillantás Alapítványnál, azon felül, amivel most foglalkozunk, azon gondolkozunk, hogy az oktatási terület felé nyitunk és tanfolyamokat, csoportokat kínálunk mindenféle területen az embereknek — különös tekintettel az egészségügyi területre. Olyan-e ez az ügy, ami mindenkit a megfelelő energiával és módon visz előre…

       Válasz: Azzal, ha valamire nevet ragasztotok, legyen az bármi, a címke segít nektek meghatározni kik is vagytok, segít egy kapcsolat meghatározásában. Ezenfelül segít abban is, hogy kijelöljetek egy folyamatot, egy célt és a legkisebb ellenállás egy útját. Minél jobban koncentrálsz a legkisebb ellenállás útjára és alkalmazkodásra, annál könnyebbé válik az utad, mert már tudod, hogy merre tartasz, csak még nem találtál rá az odavezető legrövidebb útra. Miközben ezeket a lehetőségeket keresed, figyelj a kis darabokra. Keresd az ajtókat, amiket nem feltétlenül a nagyobb kép kedvéért nyitsz ki, hanem olyasmiért, ami neked jól esik. Mi tölt el jó érzéssel, mi csal mosolyt az arcodra, amitől jól alszol éjszakánként, ahelyett hogy arról próbálnál álmodozni, hogy hogyan juss el emberek millióihoz? Néhány munka igazán nagyszabásúvá válik, néhánynak pedig kisebb mértéket igényel, ez pedig ti határozzátok meg majd aszerint, hogy hol lesz rátok szükség. De mindkettő nagyon hatékony. A lehetőségek csodás útján jártok. Pillanatnyilag a legnagyobb kihívásotok abban rejlik, hogy mit hisztek arról, hogy merre vezet az utatok. Túl sok lehetőség van, amivel foglalkoztok, és ezt nem tudjátok beilleszteni az időkereteitek közé. Rá fogtok találni. Espavo.

Kedveseink, azért gyűltetek össze, hogy láthassátok saját tükörképeteket. Azért gyűltetek össze, hogy együtt lehessetek egy olyan teremben, amit az Otthon energiája tölt be. Azért jöttetek össze, hogy segítsetek összekapcsolni a szíveteket, hogy jó érzéseitek legyenek azzal kapcsolatban kik vagytok valójában és merre tartotok. Öleljétek meg egymást. Legyetek tudatában, hogy még ha ma el is mentek innen, egy részünk veletek tart és mindig veletek utazik, mivel ti vagytok az Otthon tükörképei a Földön. Mindannyian az Isten energiának azt részét hordozzátok, aminek hordozásába és valamilyen módon történő kifejezésébe beleegyeztetek. Hatalmunkkal támogatunk benneteket minden egyes nap minden áldott pillanatában, mert egy csodálatos család tagjai vagytok. A fény új családja gyülekezik. Ti teremtitek meg. Vágyaitokon keresztül ti indítottátok el a folyamatot, mi pedig ünneplünk benneteket.

Segítsetek egymásnak minden adandó alkalommal. Osszátok meg szívetek energiáját, mert nem sokaság vagytok, hanem egyek. A legnagyobb megbecsülésünkkel arra kérünk benneteket, hogy tisztelettel bánjatok egymással. Kényeztessétek egymást, amikor csak alkalmatok nyílik rá. Emlékezzetek rá, hogy ez egy Játék és játsszatok együtt jót!

Espavo.

a Csoport