2006. március 15.

~ A halorok, millinorok, shellinetek és duoniták ~
Az emberiség fejlődésének figyelemmel kíséréseA fény világítótornyai, emlékeztetők Otthonról’-t élőben követheted az interneten, egyébként pedig minden hónap 15-én foglaljuk írásba és postázzuk azokat. A következő élő Lightworker 2006. március 25-én lesz.


~ Emlékeztetők Otthonról ~

Steve-től:

Ebben a hónapban ünnepeljük a Csoporttól érkező ’Fény világítótornyai’ üzenetsorozat tizedik évfordulóját.  Igazán megtisztelő számomra, hogy szerepet játszhatok ezeknek az erőt adó üzeneteknek a Játékasztal mestereihez való eljuttatásában.

A múlt havi ortogonális mátrixról és multidimenzionálássá válásról szóló üzenet óta a Csoport elkezdett más fajokról beszélni, akik figyelnek és segítenek bennünket. Már az első üzenetben felhívták a figyelmet a bilokáció fontosságára (ugyanabban a pillanatban egyszerre két helyen lenni), annak érdekében, hogy pontos képet kaphassunk a saját valóságunkról. Azt hiszem, a Csoport ilyen módon szeretne nekünk segíteni, hogy pontosan ezt tehessük. Segítenek abban, hogy más, az általuk leírt fajok szemén keresztül láthassuk magunkat.

A fajok azonosítására szolgáló, általuk használt neveknek nincs jelentősége, amint ezt ők is említik az üzenetben. Igazán örültem, mikor ezt mondták, mert a halorok, millinorok, shellinetek és duoniták nekem inkább úgy hangzanak, mintha a Motown zenei kiadó művészeinek nevei lennének. [ A Motown adta ki az összes régi fekete sztárt – újabban már nem vagyok képben.]

Elmesélek egy történetet a channellingről, amelyben a millinorokat kaptuk. Genkben történt, Svájcban, ahol hatnapos Spirituális Pszichológia tanfolyamot tartottunk. A szabadnapunkon ellátogattunk egy planetáriumba és végignéztünk egy, a bolygóinkról szóló műsort, mielőtt egy hatalmas auditóriumba érkeztünk volna, ahol a channellinget tartottuk. Ez volt a millinorokról szóló channelling, amiben alacsony, erős testalkatú lényekként írták le őket, akiket mi keruboknak hívunk. A channelling után mindannyian visszatértünk a szállodába, ahová távollétünk alatt új műalkotásokat hoztak, méghozzá szobrokat. Bármerre néztünk, mindenütt ott voltak, és igen… mindegyik alacsony, erős testalkatú lényeket ábrázolt, mint a szárny nélküli kerubok. Majdhogynem hallottam a Csoport nevetését. És igen, másnap újabb channellinget tartottunk, a multidimenzionális nevetésről.

Élvezzétek az utazást, hajrá!

Steve


Különleges kérés

Copyright 2006. Steve Rother. Szeretnénk, ha ez az információ szabadon forogna mindenfelé, ingyenesen terjeszthető részben ill. egészben, feltéve, hogy ezt a figyelmeztetést tartalmazza. Ez az anyag azzal a feltétellel használható fel, hogy minden jog, beleértve a fordított anyagok szerzői jogát is az eredeti szerző jogtulajdonos birtokában marad. Bővebb információ található a Csoportról a http://www.Lightworker.com-on.

Köszönjük, hogy terjeszted a Fényt!


Üdvözlet Otthonról!

Multidimenzionális orgazmusok és egyebek

Ismét beléptek teremtésetek csodájába. Beléptek világotok megváltoztatásának lehetőségébe, mi pedig mérhetetlenül büszkék vagyunk rátok. A szíveket összekötő kapcsolat, melyet segítettetek egymásnak elérni, megdöbbentő, és felkeltette a figyelmet a Minden Létezőn belül. Amint interdimenzionális lényekké váltok és gyakoroljátok azokat a kis játékokat, melyeket javasoltunk saját varázslatosságotok [mágiátok] meglátására (ld. a múlt havi üzenetben, az Ortogonális mátrixban), olyasmi történik, ami a fátyol felénk eső oldaláról nézve leírhatatlanul gyönyörű. Mi leginkább azt reméljük, hogy megmutathatjuk nektek ezt a képet, miközben multidimenzionálissá váltok. Nem csupán a dimenziók közti eltolódást és a bilokációt kínáljuk, hanem annak képességét, hogy a mi szemszögünkből láthassátok önmagatokat. A bilokáció végső állomása mikor még mindig fizikai testetek biológiai buborékjában tudtok maradni, a dolgokat belülről kifelé érzékelve, és ugyanakkor képesek vagytok saját felsőbb éneteket megfigyelni, és felfedezni Istent a saját szemetekben. Ez történik végül, mikor a tér és idő más dimenzióiba látogattok és multidimenzionálissá váltok.

Ez izgalmasabb, mint azt megérthetnétek. Már vannak elképzeléseitek a multidimenzionalitásról egy metafizikai világban, de el kell mondjuk, hogy minden dimenzió szintjén izgalmas lesz, beleértve a fizikai síkot is. Várjatok csak az első multidimenzionális orgazmusotokig, aztán majd meglátjuk mennyire lesztek akkor kíváncsiak! Új magaslatokba emelő hatása lesz minden szinten, beleértve a fizikait is. Vannak, akik ebben a pillanatban is segítenek nektek a fizikai multidimenzionális igazodások előkészítésében, és ma róluk fogunk beszélni.

Idővonalak metszéspontjai

Amint hétköznapjaitok útján jártok, felkeltitek más, szintén multidimenzionális lények figyelmét. Először is tehát, hagy kezdjük a többszörös dimenziók gondolatának kifejtésével. Hasznos lehet megértenetek azt a jelenséget, amit ti úgy érzékeltek, hogy a saját idővonalatok kapcsolatba lép más idővonalakkal.

Képzeljetek el egy idővonalat, ami úgy tartalmazza az életeteket, ahogy ti látjátok. Múlt, jelen és jövő szerint rendeződik, mivel jelenleg így tapasztaljátok az életet. Mi azt mondjuk, hogy ez az idővonal létezéseteknek csupán egy részét tartalmazza. Létezik számos más idővonal is, amik e mellett az idővonal mellett mozognak, bár nem teljesen párhuzamosan vele. Fontos megértenetek, hogy az idővonalak sosem teljesen párhuzamosak egymással, és valójában sosem futnak teljesen egyenes vonalban. Képzeljetek el kettő vagy annál több idővonalat, amint különböző rezgésmintázatokkal előre-hátra mozognak, így időnként nagyon közel, időnként pedig nagyon távol kerülnek egymástól, és még ha általánosságban ugyanabba az irányba is mozdulnak, nincsenek szinkronban egymással. Emlékeztetünk benneteket arra, hogy egyszerre több dimenzióban is léteztek, ezek a dimenziók pedig így működnek. Most pedig képzeljétek el, ahogy ezek az idővonalak előre-hátra, oda-vissza kígyóznak, és mindegyikben ott van lelkednek az arra az idővonalra jellemző különálló és egyedi tapasztalása, mintha ugyanabban a pillanatban sok énetek létezne egymás mellett. Ha ezt megértitek, beszélhetünk egy varázslatos eseményről, ami időről időre bekövetkezik. Időnként ezek az idővonalak metszik egymást, és ilyenkor tartós lenyomatot hagynak egymáson – és mindkét idővonal örökre megváltozik. Mivel a lineáris idő valójában illúzió, mikor az idővonalak metszik egymást, a „Most”-ban hagyják ott tartós lenyomatukat egymáson. Ettől kelti azt a benyomást bennetek, hogy azonnal végigfut az idővonalatokon előre és hátrafelé is. Az idővonalak találkozásának pillanatában történelmetek újraíródik, hogy illeszkedjen egy új jövőhöz, ami ekkor valóságotokká válik; a lenyomatok az esemény bekövetkezésének pillanatában hatással vannak az idővonalra, oda és vissza.

Eszközök a magukat embernek tettető lelkek részére

Kérjük, tartsátok észben, hogy a lineáris idő egész elmélete csupán illúzió, amire azért van szükségetek, hogy játszhassátok a magukat embernek tettető lelkek játékát. Mi pedig most felkészítünk benneteket azokkal az elképzelésekkel és gyakorlati eszközökkel, melyekre szükségetek lesz, hogy teljes erőtökkel/hatalmatokkal bíró emberekként éljetek. Már egyszerűen csak annak a megértése is, hogy lehetséges átírni a múltatokat és a jövőtöket is, lehetővé teszi számotokra, hogy megtapasztaljatok egy sokkal több erővel bíró jelent. Jelenleg az emberek csak nagyon szűk spektrumát érzékelik annak a valóságnak, amit mi Mostnak nevezünk. A Most egy kör – múlt, jelen, jövő egyszerre. Közülünk azok, akik a fátyolnak ezen az oldalán élnek, a Mostban, tetszés szerint ugorhatnak bárhová, bármilyen időpillanatra, mivel minden eggyé sűrűsödik. Mi a nagyobb képet látjuk ahelyett a szűk spektrum helyett, ami jelenleg az emberek számára elérhető. Most azonban már az emberek is kezdik kiterjeszteni érzékelésük spektrumát. Kezditek észrevenni a lehetőségeket, amikkel sosem látott módon kiterjeszthetitek tapasztalásotokat, és ez bizony nagy figyelmet kelt mindenütt a Minden Létezőben.

A halorok 

Már meséltünk a halorokról, akik meglátogatnak benneteket, hogy lássák mi folyik erre, és bár idővonaluk eddig még sosem keresztezte a tiéteket, lenyűgözi őket az emberi tapasztalás. Egy, a tiéteket másoló rezgésmintában élnek. Nagy gondossággal figyelik, hogy mit hogyan tesztek és hogyan érzékelitek a világotokat. Próbálják megérteni egyes szokásaitokat, hiedelemrendszereiteket és fogalmaitokat. Különösen lenyűgözőnek találják a szólásaitokat, és szóképeiteket. Az embereknek fura szólás-mondásai vannak. Például, szeretnék tudni, ha valaki a szerencse fia, akkor kik az ősei? Mit jelent a béka a hasban, és hogy került oda? Miért akar mindenki rózsás álmokat, és pontosan mi történik akkor, ha valaki megnézi az ajándék ló fogát? Elképzelni sem tudjátok milyen képeket varázsolnak elő, mikor először próbálnak megérteni olyan kifejezéseket, mint „élesnyelvű”, „bűnbak”, „lassúsági verseny”. Figyelik hogyan használjátok ezeket, és hogyan teremtitek meg velük a világotokat. (Ld.: #70 Mt. Charleston NV Feb. 2006 channelling: ‘A halorok ~ Szent szar!') Már kezdik ők is használni ezeket a kifejezéseket, és szólásokat a világukban, nagyjából úgy, ahogy ti, bár még mindig nem értik teljesen az összest. Próbálgatják az emberi tapasztalást és így visszatükrözik nekünk a humorral teli emberiség képét. 

A millinorok

Beszéltünk már ezekről a lényekről is, akik már keresztezték idővonalatokat. A millinorok tartós lenyomatot hagytak idővonalatok korai szakaszán. (Ld. #73 ‘A millinorok' című channellinget - Genk , Belgium 2006 február) Ők azok, akiket a világotokban kerubokként ismertek. Ezek azok a kis tömzsi lények, akik a szívenergiához kapcsolódnak. Láthatjátok őket Valentin napon mindenfelé, mert ők röpdösnek ide-oda, a kis nyilaikkal lövöldözve és próbálnak titeket összekapcsolni szívenergiátokkal. El kell mondjuk nektek, hogy a szárnyak és nyilak ötlete nem a millinoroktól származik. Igazából még senki nem jött rá, hogy honnan jön ez az egész, bár a halorok már dolgoznak rajta. Eláruljuk viszont azt, hogy a millinorok azért vannak itt, hogy segítsenek nektek emlékezni arra, hogyan kapcsolódjatok össze a szívenergiátokkal. Segítenek nektek azon részetek erősítésében, amit mindig is elkülönültnek éreztetek. Ez a szívbéli kapcsolat lényetek középpontja. Most segítséget kaptok ezektől a kedves lényektől, akik már keresztezték idővonalatokat és tartós lenyomatot hagytak rajta, ami már ismerős számotokra.

Nemsokára csoda történik!

Rengeteg fajta lény tanulmányozza még az emberiséget, ma azonban csak kettőről fogunk beszélni. Az Univerzum minden szegletéből számos faj látogat el hozzátok mostanában és ez…, de valami csodálatos fog történni nemsokára ezzel kapcsolatban. Erről többet fogunk majd beszélni, ugyanis hamarosan több idővonal fut majd össze. Hamarosan csoda történik a világotokban, mert megteremtettétek – ti szerveztétek így, és ennek eredményeként most mindannyiatok körül rengeteg lény nyüzsög. Ez a szoba is agyonzsúfolt minden dimenzió szintjén, figyelik amint a Játékasztal mesterei belépnek a fénybe, teremtésük közepébe. Varázslatos esemény ez! A lépéseitekkel teremtitek meg az ösvényt, és mielőtt lábatok földet érne, megteremtitek magatok előtt az újabb ösvényt. A legfenségesebb lehetőségeket hozzátok létre önmagatok számára: minden egyes nappal egyre többször. Mondtuk már: nincs működésben semmilyen nagy terv.

A shellinetek

Hagy beszéljünk most az idővonalatokon található néhány korai lenyomatról, és néhány lényről, akiknek a képét felidéztük. Azt is elárulhatjuk, hogy egyes lények már nagyon régóta vannak körülöttetek. Egyikükről úgy tudjátok, hogy az emberiség kezdete óta veletek van. A neve Thoth. Származásával és azzal kapcsolatban, hogy ki volt ő, számos értelmezés létezik. Legtöbbjük bizonyos mértékben igaz, mivel számos más idővonalon is létezett. Thoth egyike egy másik faj első lényeinek, akik azért jöttek ide, hogy elültessék az emberiség megteremtéséhez szükséges magvakat. Az emberi fajnak hat eredeti szülőfaja van. Ők ebben a pillanatban nagyon büszkék. Nagyon büszkék a tényre, hogy ti voltatok az egyetlen Szabad Akarattal bíró játszma, és most, íme, a rezgésetekkel ti mutatjátok az utat. Megváltoztatjátok a Minden Létezőt. Hagy beszéljünk most nektek a shellinetekről… és kérjük, ne zavarjanak össze benneteket a korábban sosem hallott szavak, amikkel elnevezzük őket. Próbálunk olyan neveket adni, amik eljuttatják hozzátok azt vibrációt, ami a lehető legközelebb áll az eredeti rezgéshez. Mások talán egészen más szavakat használnának ugyanezen lények leírására. Nem számít. Nem végleges meghatározást kínálunk, hanem egy ismerős rezgést, amit lelketek felismer. A shellinet olyan faj, amely már itt volt a kezdetek kezdetén. Segítettek biológiátok apró módosításaiban, hogy lelketek esszenciáját a biológia buborékjában tarthassátok. Ebben az az érdekes, hogy a Földön heves vita folyik arról, hogy emberiség vajon az evolúció során fejlődött-e ki, vagy teremtésnek köszönheti létét. A halorok most elmondják nektek, hogy az embereknek azért vannak a végtelenségig elnyúló vitáik, mert általában mindkét fél álláspontjában van igazság. Általában az egész koncepciót szükséges kibővíteni, hogy megfelelő teret kaphasson mindkét igazság.

Az előttünk ülő emberek vajon szó szerint kimásztak az óceánból és lábakat növesztettek? Nem, de biológiai-fizikai buborékjuk pontosan ezt tette. Fizikai szintű biológiátok haladt a saját fejlődési idővonalán és eljött a pont, mikor az általatok emberszabásúakként ismert faj alkalmassá vált az emberi lélek befogadására. Azokat [a lényeket] nevezzük shellineteknek, akik segítettek ebben a fizikai szintű módosítási folyamatban. A shellinetek itt voltak a kezdetek kezdetétől, hogy segítsenek végrehajtani a szükséges kiigazításokat. Az emberiség történetének kezdetén egy nagyon sebesen haladó fejlődési ívet írtatok le, és a biológiátokban zajló állandó kiigazítások nagyon hasznosak voltak fejlődésetek szempontjából. Rengeteg módosítás történt nagyon, de nagyon gyorsan, és sikeresen, hiszen most, több százezer év múltával itt ültök. A shellinetek voltak tehát egyike azoknak a lényeknek, akik eredetileg azért érkeztek, hogy ezeket a fizikai kiigazításokat végrehajtsák számotokra, és most ismét itt vannak. Mond ez nektek valamit? Magasabb rezgésszámot értek el, és fizikai szintű biológiai buborékjaitok ismét kezdenek megváltozni. A shellinetek pedig ismét itt vannak, segítsenek nektek a szükséges kiigazítások végrehajtásában. Mikor kezditek megtapasztalni a biológiai buborékjaitokban bekövetkező változást, tudjatok róla, hogy van segítségetek. Olyan veletek munkálkodó lényekről van szó, akik evolúciós ciklusotok legelején is veletek voltak, és most újra eljönnek, hogy segítsenek úgy csavarni biológiai buborékjaitokat, hogy azok befogadóképessé váljanak egy magasabb rezgésű teremtő lélek befogadására a magát embernek tettető Istenben.

Ezek alatt a változási ciklusok alatt előfordulhatnak olyan időszakok, mikor túl komolyan veszitek az életeteket, vagy hogy magatok által teremtett drámákba süllyedtek. Ekkor lépnek a millinorok akcióba. Megrántják szívetek húrjait, és segítenek emlékezni arra, hogy mi valós és mi fontos igazán.

A duoniták és a dualitás fátyla

Miközben úgy döntöttetek, hogy megteszitek ezeket az evolúciós lépéseket, sokan figyelnek benneteket, arra várva, hogy segítségetekre legyenek, amikor lehetséges. Ez az, ahol egy általunk duonitáknak nevezett faj keresztezi valóságotokat. A duoniták azok, akik a kezdetek kezdetén is itt voltak, hogy keresztezzék az idővonalatokat. Szándékosan tartós lenyomatokat hagytak, így a dualitás illúzióját hagyva hátra nektek – a kontraszt illúzióját – mert Játszmátok nem szólt másról, mint Istent keresve itt lenni. Ti szeparáltátok el magatokat az egésztől. Ti engedtétek meg magatoknak, hogy levessétek szárnyaitokat egy rövid időre, és a Földre jöjjetek embernek tettetni magatokat. Magukat végesnek tettető, végtelen lények vagytok, akik úgy tesznek, mintha lenne kezdetük és végük. Ciklusotok folytatódik egyik életről a másikra, mivel az energia sosem hal meg. Csupán állandóan körbemozog. Az energia végtelen. Minden energia végtelen, ti pedig energia vagytok. Mitől hiszitek azt, hogy igazából van kezdetetek és végetek? Természetesen nincs. Ti vagytok Isten. Isten részei vagytok, akik beleegyeztek, hogy rövid időre elkülönülnek, hogy az emberként létezés Játszmáját játszhassák. Az alapötlet az volt, hogy játsszátok a véges létezés játszmáját, hogy egymástól elkülönültnek tettethessétek magatokat éppen elég ideig ahhoz, hogy megforduljatok, és egymás szemébe nézzetek, hogy lássátok ki is Isten valójában. Ti pedig bámulatbaejtő munkát végeztek. Az Isteni utáni kutatás segít minden fajt, minden lényt mindenütt nagyon gyorsan fejlődni, és ez rendkívül izgalmas, mert korábban ilyen sosem történt. Mikor megértitek a közvetlenül előttetek álló csodát az utatokon, akkor majd kezditek látni és felfogni azt is, hogy miért vannak ezek a körülöttetek lévő lények mind a segítségetekre.

A duoniták azért vannak itt, hogy segítsenek néhány változtatást eszközölni a fátylon. Figyelmeztetünk benneteket, hogy legtöbben készen álltok arra, hogy félretoljátok a fátylat és átnézzetek a másik oldalra, amilyen gyorsan csak tudtok. Olyan szórakoztató benneteket figyelni! Mikor átpillantotok a fátyol másik oldalára, jellemzően az történik, hogy azonnal újrakapcsolódtok Isten szívével, és a millinorok pont ezért vannak itt - hogy segítsenek ennek a kiigazításnak a könnyed végrehajtásában. Ha ma húznátok félre a fátylat, akár csak egyetlen percre is, lehetetlen lenne továbbra is biológiátok buborékjában maradnotok. Ez azért van, mert a félrehúzáskor érzett szeretettől és energiától olyan szomorúság töltené el a szíveteket - az egésztől való elkülönültségetek miatt - hogy azonnal hazatérnétek. Tehát először is, arra kérünk benneteket, hogy becsüljétek a fátylat. Amúgy is a ti teremtményetek, és fantasztikus munkát végeztek vele. Értsétek meg, hogy vannak vakfoltok előttetek, amiket nem láttok, különösen, amikor a tükörbe néztek, hogy meglássátok az Istent saját szemetekben. Nézzetek inkább a körülöttetek lévő tükrökbe, mivel sokkal könnyebb Istent érzékelni mások szívén keresztül, mint meglátni magatokban. Az iménti figyelmeztetésünk ellenére azt kell mondjuk, hogy a fátyol egyre vékonyabb, mert ti így döntöttetek felőle. Azt választottátok, hogy egy vékonyabb fátylú valóság útján indultok el, és ezzel a vékonyabb fátyollal együtt jár a felelősségvállalás olyan szintje, mihez nem vagytok hozzászokva. Nem, ez nem azt jelenti, hogy vízen kell járnotok. Nem, nem azt jelenti, hogy fel kell hagynotok a húsevéssel. Nem azt jelenti, hogy ki kell próbálnotok és felfognotok új, azzal kapcsolatos hiedelemrendszereket, hogy merre tartotok. Azt jelenti, hogy új felelősségetek van, mégpedig, hogy a szenvedélyetekben éljetek, hogy szándékaitok szerint az Univerzum hasznára váljatok, ami egyszerűen azt jelenti, hogy azok legyetek, akik vagytok, méghozzá szándékosan és feddhetetlenül. Előre kell lépjetek, nem azt [kell] remélnetek, hogy soha többé nem követtek el egyetlen hibát sem, vagy hogy elkezdtek vízen járni, [hanem] sokkal inkább hagyjátok, hogy emberek lehessetek, és örömmel a szívetekben hibázhassatok. Ez az a kiigazítás, aminek a végrehajtásában a duoniták segítenek majd nektek.

Bátran menjetek elébe ezeknek a változásoknak, és legyetek tudatában, hogy nincs helyes vagy helytelen. A fent és lent, fekete és fehér, szeretet és félelem, jó és rossz egész illúziója kezd elvékonyodni. A duoniták a fátyolnak ezen a részén dolgoznak, fejlődésetekre kifejezett szándékotoknak köszönhetően. Megismételjük: nemsokára csoda történik. A halorok, millinorok, shellinetek és duoniták azért vannak itt, hogy segítsenek megőrizni az egyensúlyotokat, és hogy segítsenek megtartani magasabb rezgésű energiátokat a lehető legmagasztosabb cél hasznosítására. Ez számotokra elképzelhetetlenül izgalmas. Minden játszma minden résztvevője, mindenütt, valamilyen szinten a Földet és azt figyeli most, hogy mit csináltok, mert az izgalom annak szól, hogy mit teremtetek saját döntéseiteken keresztül. Eddig a pontig ti voltatok az egyetlen Szabad Akarat bolygó, de már nem ti vagytok az egyetlenek. A Szabad Akarat második bolygója is útjára indult, és rendkívül sebesen halad fejlődési pályáján, a ti sikereteknek köszönhetően.

Haladásotok közben, egy másik dolgot szeretnénk még a figyelmetekbe ajánlani. A fátyol vékonyabbá válásával, és a duoniták kiigazításainak köszönhetően talán konfliktusokkal teli eseményeket láttok majd, mivel ezek a dualitás kifejeződései. Sok szeretetet és félelmet láttok majd, a hírcsatornáitokon pedig elsősorban a félelem kategóriába tartozókat láthatjátok majd. A halorok a megmondhatói, hogy a félelem jelenleg jobban eladható, mint a szeretet. Nagyon egyszerű. Amíg nem veszitek be, addig ti teremtitek meg a saját valóságotokat, és nem az, ahogy érzékelitek televíziózás közben. Így ha nézitek is ezeket a műsorokat, küldjetek szeretetet, küldjétek el szívbéli kapcsolatotokat, és őrizzétek annak energiáját, akik valójában vagytok, és várjátok a csodát, mert éppen most teremtitek meg. A lények összes faja nem azért van most itt, mert multidimenzionálissá váltok, hanem mert hihetetlenül gyorsan fejlődtök, és alig várják, hogy segíthessenek nektek. Alig várják, hogy energiátok részeivé válhassanak, és együtt dolgozhassanak veletek, amikor csak lehetséges, mivel sokan közülük már itt voltak a kezdet kezdetén és keresztezték idővonalatokat.

Figyeljétek az energia áramlását – NINCS TÖBB TITOK

A Föld annyi csodában részesül majd, hogy az szó szerint leírhatatlan. Úgyhogy, mi egyszerűen azt mondjuk, a fátyol kezd egyre vékonyabbá válni. A fátyol vékonyabbá válásával a duoniták egyik feladata, hogy segítsenek nektek megérteni az energiát, mert ez a fátylatok része. Eddig nem voltatok képesek teljes energiafolyamokat látni, ám ez hamarosan megváltozik. Bármelyik, az életetekben felmerülő körülménnyel kapcsolatban, bármivel, amit más mond nektek, bármikor, mikor a főnökötök besétál az irodátokba és olyan utasításokat ad, amit nem értetek, vagy amivel nem értetek egyet, bármikor, mikor felveszitek a telefont, és olyasmit hallotok, amit nem szeretnétek hallani, vagy ha bekapcsoljátok a tévét, és azt látjátok hogy a világ eseményei pocsékul alakulnak, arra kérünk benneteket, hogy figyeljétek az energia áramlását… mert az energia sosem hazudik. Erejük teljében lévő lények elől nem lehet elrejteni az energia áramlását. Egyszerűen vegyétek észre, merre mozdul az energia és kövessétek az áramlást. Ki profitál ezekből az eseményekből? Nem csak arra lesztek képesek most először, hogy tisztán lássátok merre áramlik az energia, de képesek lesztek majd látni a szándékot, ahol kezdődött, és azt is, hogy miért.

Közeleg az idő, mikor nem lesz több titok a Földön, és bizony, ez is ma kezdődik. A duoniták azért is vannak itt, hogy dolgozzanak veletek ezen a téren, hogy élesítsenek az érzékeiteken. Mit kell tehát tennetek? Hosszas meditációkat végezni? Tisztelni, netán imádni ezeket a lényeket? Üdvözölni őket? Ha szeretnétek, ezeket mind megtehetitek, de igazából egyik sem szükséges. Ezek a lények azért vannak itt, hogy tiszteljenek és segítsenek benneteket. Azért vannak itt, hogy segítsenek fejlődésetek következő stációjában, mert hamarosan csoda történik. Közelebb van már, mint gondolnátok, és nekünk nagyon-nagyon megtisztelő, hogy a részesei lehetünk, nézhetjük, ahogy az emberek megváltoztatják a Minden Létezőt.

A legnagyobb tisztelettel, és az általunk kifejezhető leghatalmasabb szeretettel távozunk most, három, a Játszmával kapcsolatos emlékezetőt hagyva itt nektek. Emlékezzetek rá, hogy bánjatok egymással mindig tisztelettel, mert Isten szemébe néztek. Kényeztessétek egymást, minden adandó alkalommal, mert önmagatokat kényeztetitek. Emlékezzetek arra, hogy ez egy Játék, és játsszatok együtt jót!

Espavo.

a Csoport(fordította: Mácz Annamária)