?php define("_BBC_PAGE_NAME", "Lw_200606"); define("_BBCLONE_DIR", "../bbclone/"); define("COUNTER", _BBCLONE_DIR."mark_page.php"); if (is_readable(COUNTER)) include_once(COUNTER); ?> June 2006 Beacons of Light

.  

 

Irányfények ~ vissza-emlékeztetők Otthonrol


2006. június 15.

~ Fordított Gabonakörök ~
Dimenziós gyakorlat

~ Vissza-emlékeztetők Otthonról ~

A Menedék Hely

Kona, Hawaii 060606

Steve-től:

Ébredés után kimentem az erkélyre, gyönyörködni az óceánban. Egy csomó köszönetet kaptunk az előző két napban újonnan bemutatott gyógyítási eljárásunkért, ami miatt azért is izgatott voltam, mivel a vártnál sokkal jobb fogadtatást kapott. Ráadásul, a varázslatos és szépséges Hawaiin voltunk. Azután bekapcsoltam a tévét, hogy belekukkantsak a hírekbe. Egy Hell (Pokol magyarul - a ford.) nevű michigeni kisváros polgármesterét interjúvolták éppen. Ez volt a kedvenc napjuk és minden szem a 75 fős kisvárosra tapadt. Mindenkinek azt javasolták, hogy eljöhetnének Hellbe/Pokolba, természetesen evvel a szlogennel pólókat is árultak. Ez 060606-án volt, és a hírek teli voltak a 060606-hoz kapcsolódó babonaságokkal. Még az "Ómen" című filmet is újraforgatták és bemutatták ezen a napon. A Csoport csak kacagta ezt, és azt mondták, hogy ünnepeljük a 060606-ot, mivel ez fél utat jelöli a mennybemenetel visszaszámlálása során. Mint érdekesség mondom, hogy a polaritásban a 0606 negatív jelentésű volt, és jövőre 070707 időpontban fogunk összejönni Hawaiin. Mint olyan valaki, aki Las Vegasból származik, elmondhatom, hogy ez lehető legszerencsésebb szám, ami csak a visszaszámlálásban előttünk állhat. Jövőre 070707-kor be fogjuk mutatni a Relationshifts seminar OverLight 5-öt, szóval azt gyanítom, hogy mindnyájan szeretetben és szerencsében részesülünk. Tényleg hallom most a Csoport nevetését.

A múlt hónapban a VirtualLight Broadcast [a netes videó közvetítésről van szó] során szót ejtettünk a gyökérfélelemről is. Hasonlóan a Fordított Hullám Terápia harmadik szakaszához, ez is esélyt nyújt mindenkinek arra, hogy átírják - megváltoztassák a tartalmukat - a gyökérfélelmeiket. Rengeteg e-mailt és kommentárt kaptunk azoktól az emberektől, akik elvégezték a gyakorlatot. Ha még nem találkoztál vele, megéri ráfordítani azt a harminc percet az életedből, ameddig tart a gyakorlat. Reméljük megjegyzed ezt, és elvégzed, amikor zsákutcába jutottnak érzed magad. Oszd meg a barátaiddal, ingyenesen letölthető és cédére vagy DVD-re írható ez az anyag. Veheted gyengéd nógatásnak ezt, és mi mindnyájan nyerünk avval, amikor saját hatalmadat magadhoz veszed.

Félelemmag gyakorlat itt található>

Óriási öleléssel és gyengéd nógatással:
Steve Rother


Különleges kérés:
Copyright 2006. Steve Rother. Szeretnénk, ha ez az információ szabadon forogna mindenfelé, ingyenesen terjeszthető részben ill. egészben, feltéve, hogy ezt a figyelmeztetést tartalmazza. Ez az anyag azzal a feltétellel használható fel, hogy minden jog, beleértve a fordított anyagok szerzői jogát is az eredeti szerző jogtulajdonos birtokában marad. Bővebb információ található a Csoportról a http://Lightworker.com
Köszönjük, hogy terjeszted a Fényt! 

Greetings from Home>

Kedveseim, varázslatos ideje ez az evolúciótoknak. Ha egy pillanatra láthatnátok magatokat úgy, ahogyan mi látunk benneteket, menten megértenétek, miért mondjuk azt, hogy ez minden elképzeléseteket meghaladóan izgalmas. Előttünk azok az Emberek vannak, akik elkezdték megváltoztatni Mindazt, Ami Létezik. Ez az evolúció most már hihetetlen mértékben mozgásba lendült és exponenciális mértékben növekszik. Többé nem az 1 nő 2-re, majd 3-ra és 4-re; most már egyről a tízre, a százra, ezerre, tízezerre növekszik, amint a szenvedélyeteket az evolúció szolgálatába állítottátok. Elég bátratok voltatok ahhoz, hogy kilépjetek a hitrendszerek korlátai közül, melyek megakadályozták eddig, hogy azok legyetek, akik valójában vagytok.

A Tér-Idő Kontinuum hasadásának meggyógyítása

Amint az emberiség kollektív rezgése fejlődik, nagyszabású változások történnek meg, amelyek mindenfelé láthatóak. Látható ez azokon a gyermekeken is, akik ideszülettek, másmilyen jellegzetességekkel. Láthatjátok az iskolarendszereteikben és a Föld vallásaiban. Hamarosan láthatóak lesznek a világ kormányaiban is, mivel nekik is változniuk kell azért, hogy létük folytatódhasson. Igen, mindeközben számos Fénymunkás dolgozik a kormányzatokban is. Előre megfontoltan kerültek oda, hogy elősegítsék ezen változások megtörténtét, s ez a folyamat jelenleg is zajlik.

Mint említettük korábban, Lemúria nem süllyedt el. A mennybe emelkedett. Előrementetek, hogy kinyissátok a kapukat az utánatok jövőknek. Mindennek ellenére, ez az elkülönülés rést ütött a téridőbe, hatalmas energia buborékot okozva az Univerzális Energiában, ami végül Atlantisz elsüllyedéséhez vezetett. A tér-idő kontinuum napjainkig hozta előre ezt a buborékot. Ennek következtében, elhatározásra került, hogy senki se megy addig, amíg nem megy mindenki. Ez gyönyörű szép, és ezt nem mi tettük, ezt ti csináltátok így. Ti vagytok azok, akik megállították az időt, és ezt mondtátok: "Másféle szabályokat alkotva indulunk tovább. Meg fogjuk változtatni a dolgokat, előre haladunk, és ezúttal másképpen csináljuk." Azok közül, amiket másképpen tesztek az egyik az, hogy a bennetek rejlő kristály energiát - amit az atlantiszi időkben használtatok - elrejtettétek magatok elől. A legközelebbi dolog, ami ehhez az energiához hasonlít, és amivel most dolgoztok az az, amit ti elektromosságnak hívtok, de ez nem közelíti meg a kristály energia képességeit, amivel feltudja erősíteni a szívenergiát. De most itt tartotok, és ez az egyik választható döntésetek, ami itt van előttetek.

Csak a minap jelentették be a tudósaitok, hogy az Egyesült Államok keleti partvidékére sújtani készülődő hurrikánszezon a Föld történetében a lehető legsúlyosabbak közé fog tartozni. Ez az a kristály energia, ami ott tör elő a Földből, ahol az atlantiszi kristályokat tartották, ahol először generálódott ez az energia. Azon a helyen, amit ti Bermuda Háromszögként ismertek, ahol biztonságban voltak az atlantiszi erőkristályok mindvégig, de most az emberiség kollektív rezgése elért egy olyan fokot, amikor már elkezdhetitek használni, amikor újra aktiválásra kerülhetett ez az energia. Na most, ez az energia egyenesen előjön a Földből. Egyetlen dolog kivételével ez az energia hajlamos lenne egyetlen, egyenes vonalú sugárban maradni -- a Föld forgásáról van szó. Amennyiben nem használjátok fel az atlantiszi erőkristályokat, ez az energia pörgésbe jön és hurrikánokká válik. Most meg van az a lehetőségetek, hogy fogjátok a szívetek energiáját, és megérintsetek vele más embereket. Öltsétek össze Atlantisz és Lemúria energiáját, egyik szívet a másikhoz. Ez létrehozza az összes különbséget a világban, és meg fogjátok változtatni mindazt a végeredményt, amit a legnagyobb tudósaitok csak előrejeleztek, mivel ők nem tartják ezt a valóságotokat a tudományukban. Ti tartjátok a saját valóságotokat. Ti vagytok a teremtők. Azon kihívás elé állítanánk benneteket, hogy most céltudatosan kezdjetek egy olyan teremtésbe, ahol kapcsolódtok az atlantiszi idők energiájához, térjetek vissza ahhoz, akik voltatok, a nagyságotokhoz avval, hogy szándékosan eltávolítjátok a gyökérfélelmeiteket. Így cselekedve, eltávolítjátok az utolsó maradványát is annak, ami blokkolná azt, hogy a saját hatalmatokat birtokotokba vegyétek. Ezen tettek elkezdik begyógyítani a térben és időben tátongó rést, ami Lemmúria végnapjaiban keletkezett.

A Kristály Energia alkalmazása a Többszörözött Dimenziókra

Megmutatnánk nektek pár mókás dolgot, amit a kristály energiával vihettek végbe, hiszen ezért dolgoztunk veletek multidimenzionálisan, és váltunk oly sok szinten multidimenzionálissá. Azok a gyermekek, aki most erre bolygóra születnek teljes multidimenziós képességekkel jönnek ide. Azzal a képességgel születtek, hogy több, mint egy dimenziót képesek látni a térből és időből. Először is, megértendő, hogy 12 dimenzió van, beleértve az épp érzékeltet is. Másodszor, Tudjatok arról, hogy különféle lehetségességek állnak a rendelkezésetekre, hogy cseppet másféle döntéseket hozzatok ugyanazokban a konkurens létidőkben, amiken osztozik a lélek. Ennek az alapvetően egyetlen léleknek 12 különféle tapasztalása van a Föld bolygón.

Arról beszélünk nektek, hogy most lehetségessé vált az, hogy kilépjetek abból az egyetlen létidőből, ide gyertek, felszedjetek dolgokat, majd visszatérjetek. Kezdetben aprócska dolgokat fogtok összeszedni. Ötleteket és koncepciókat gyűjtötök be. Lehetőségeket, és lehetségességeket, álmokat és gondolatok szedtek fel. Rövid idő múltán, már fizikális dolgokat szedtek fel, mivel semmi se állítja meg az embereket. Oly gazdag képzelőerőtök van. Megosztanánk veletek egy titkot is, mivel oly régóta kutatjátok az időutazást. az az érdekes evvel, hogy segíthetünk nektek felfedezni egy olyan formulát, ami lehetővé teszi az időutazás megértését, és erről beszéltünk már nektek. A formula az, hogy egyszerűen alkalmazzátok azt a folyamatot, amit a Fibonacci sort hozza létre, ami a ti világotokban az Aranymetszés matematikai formulájaként ismeretes. Az a viszony, ami az Ortogonális Mátrix és az Aranymetszés között van tartalmazza a kulcsot a lineáris idő illúziójához. tudjatok arról is, hogy annak a sebessége, amit ti fényként ismertek, az nem egy konstans, hanem egy demarkációs pont, és elkezditek megérteni mi is az igazi jelentősége az időnek abban az illúziós Játékban, amit játszotok. Az idő illúzió. Ez az érdekesség ebben. Amikor elkezdtek váltani a dimenziók között, nem fogtok többé arra vágyni, hogy utazzatok az időben, mivel ettől az időutazás többé nem lesz lényeges fontosságú. Meg fogjátok érteni, hogy ez egyszerűen egy illúzió, amit élvezhettek a Játék során. Az időnek semmi egyéb szerepe sincs ebben a Játékban, minthogy egy időkeretet biztosítson számotokra a Játék játszása közben, ahol múlt, jelen és jövendő van -- avagy a múlt, jelen és jövő illúziója.

Multidimenzionális gyakorlat a gabonakörökkel

Azt mondjuk nektek, hogy amint teljesen megbarátkoztok a dimenziók közötti utazással, meg fogtok barátkozni a többi dimenzió tereivel és időivel. Néha ez csak annyit, tesz, hogy behunyjátok a szemeteket. Teljes mértékben rajtatok múlik, miként fejezitek ki ezt az energiát, hogy előveszitek-e ezt a saját magatok felhatalmazására, vagy mások felhatalmazására, talán esetleg a saját személyes örömetekre. Minő koncepció, he? Közületek nem sokan keresték ezt eddig, de azt mondjuk nektek, hogy a titoknak a kulcsa ott van elrejtve, hogy miként lehettek az a legfelsőbb személy, akivé csak válhattok ezen a bolygón, ahol megtapasztalhatjátok a saját, személyes gyönyörűségeteket. A saját, személyes Mennyországotok a Földön itt kezdődik, most. Az a munkátok, hogy multidimenzionálissá váljatok, az egyik legnagyszerűbb felhasználása a kristály energiának.

Amint előreléptek, új módon fogjátok felfogni az életet. Átadnánk nektek egy mókás kis multidimenzionális gyakorlatot megmutatni, hogy milyen nagy hatalmúak vagytok, s azért, hogy segítsünk nektek az Atlanti Kristályok energiájának használatát elsajátítani. Nem, a tudósaitok nem képesek ezt leírni, és bebizonyítani, hogy vajon ez létezik-e, avagy sem, ezért mondjuk ezt nektek, mert ez a szeretet nem ugyan azon területen van, mint a tudomány. Ilyen egyszerű. Bebizonyítani? Képtelenek vagytok rá. Amit adni fogunk nektek, az egy gyakorlat, amiről a szívetekben tudni fogjátok, vajon működik-e, vagy sem. Ez egy multidimenzionális gyakorlat, az egyik azok közül, amit használtak a Föld bolygón. Számos alkalommal ez a gyakorlat a vételi oldalon került megvalósításra, nem az adási oldalén, szóval ma ezt megcserélnénk a számotokra.

Azt a jelenséget szándékozunk átadni nektek, ami gabonakörökként ismeretes. Tudjátok-e, micsodák a gabonakör? A gabonakör egy multidimenzionális idő lenyomat. Ennyi. Ez az, amikor valaki egy másik dimenziójából a térnek és időnek gondolatmintát küldve képes egy lenyomatot okozni a valóságotokban, ami ezt mondja: "Hé! Itt vagyunk! Ne feledkezzetek meg rólunk." Ezek kódok? Persze, nagyon sokféle kód van. Vannak matematikai kódok, amelyek éppen úgy energia lenyomatok, s amik csak a szívetekben tudnak beindulni. Sok ezek közül hatással van a DNS-etekre, és azt mondja a DNS-nek: "Oké. Itt az idő tovább haladni. Most láttam meg ezt, itt az ideje tovább menni." Kiknek az ajándékai ezek? Az angyaloké? Igen. Istentől származó ajándékok? Igen. A saját magatok ajándékai egy másik térből és időből? Igen a válasz mindezekre a kérdésekre. Mindezek ott vannak bennetek, mivel a multidimenziós énetek Isten teljes hatalmát és behatását hordozza ott bennetek. De egy olyan fátylat viseltek, ami megakadályozza, hogy megláthassátok ezt, s azt gondoljátok, hogy kívülről minden más hatással van rátok. Nos, lehetőséget adnánk a számotokra, hogy egy interdimenzionális gyakorlat másik térfelére kerülhessetek.

Fordított Gabonakörök

Azt kérnénk tőletek, hogy 30 napon át koncentráljatok egy szimbólumra; hordjátok magatokkal ezt a szimbólumot és gyakran tekintsetek rá. Annyiszor gondoljatok rá, ahányszor csak tudtok, tartsátok a gondolataitok közt és a szívetekben.

Akkor a Kristály Energia segítségével létrehoztok egy másik valóságban egy gabonakört. Bármilyen szimbólum lehet ez, ami jelent valamit a számotokra, mivel ez a lényeg a szívetek számára, ami átviszi a szimbólumot egy másik valóságba, gabonakörként. Amennyiben nincsen kedvenc szimbólumotok, akkor azt kérnénk tőletek, használjátok a Humán Angyal jelét.

Ez a szimbólum fejezi ki azt, hogy minden nap kivé válunk. A gabonakörök vétele helyett, adásba fogjátok küldeni a gabonaköröket, és ti hozzátok létre azokat az energia lenyomatokat, amit ti gabonaköröknek neveztek. Tényleg ki is fejeztétek már azt az interdimenzionális állítást, miszerint: "Itt vagyunk! Ne feledkezzetek el rólunk!" Ez egy kozmikus kacsintás. Még azt is elmondjuk nektek, hogy 2006. augusztus 26-án segíteni fogunk látomásotokban alkalmazni a kristály energiát, ami egy másik valóság tér-idejében gabonakört fog létrehozni. Azon a napon összefogunk gyűlni, és segítünk nektek nektek átpumpálni ezt az energiát egy másik dimenzióba. Azon a napon rengeteg gabonakör fog keletkezni, nem csak a ti bolygótokon, hanem másokon is. Az összes egyéni gyakorlásotok eredménye egyetlen nagy lenyomatban fog kicsúcsosodni július 29-én. Azt fogjuk érni tőletek, legyetek ennek részesei, amennyiben elég bátrak vagytok ehhez. Azt fogjuk kérni, játszatok interdimenzionálisan, kezdjetek gyakorolni multidimenzionális énetekkel, és a saját magatok által létrehozott lenyomatotokat helyezzétek el egy másik területen. Sosem gondoltátok volna, hogy a hurrikánok megállítása ekkora móka lesz.

Ébredés az álomból

Az emberek felébredőben vannak az álomból. Saját elképzeléseitek alapján kerültetek ide, hogy itt legyetek, magatokra véve egy olyan fátylat, mely megakadályozza a meglátását annak, akik valójában vagytok. A legnagyobb örömetek, a legnagyobb vágyatok a kezdet kezdetén az volt, hogy idejöttök, magatokra öltitek ezt a fátylat, egymásba ütközzetek, s ne emlékezzetek arra, hogy kik vagytok. Félelmetesen sikeresek voltatok ebben. Most ez elkezdett változni. Elmondjuk nektek, kedveseim, mint mennyei angyaloknak, hogy a leghőbb vágyunk meglátni azt, amint felpattan a szemetek, kitörlitek belőle az álmot, amint elkezdtek felébredni a szundikálásotokból. Ez volt a leghőbb vágyunk, mióta csak létezünk, és mióta ti itt vagytok, végzitek ezt. Nem túl régen hajtottátok végre ezt a fordulatot, és játszátok egymással a Humán Angyalok játékát. Ezért, Humán Angyal, ez Fogócska Játéka. Fogócska. Ti vagytok ez! Mi pedig ott leszünk a legnagyobb szeretettel, hogy mélyen belenézzünk a szemeitekbe, beletekintsünk a szíveitekbe, segítve benneteket újra-emlékezni arra, hogy kik vagytok, amint felriadtok ebből az álomból. Akkor pedig azt fogjuk kérni tőletek, hogy induljatok, és keltsétek fel a többieket is alvásukból, mivel ez az oka annak, amiért idejöttetek. Ez volt a leghőbb vágyatok, amikor feliratkoztatok az épp mostani idejöveteletekre.

Sorakozó a Mennyben

El szeretnénk még egy dolgot mondani nektek az életszerepetekre való mostani feliratkozásotokról. Eljött a pillanat az Otthonban, amikor a lelkek tudták már jól, hogy itt az idő a nagyszabású evolúcióra, és beteljesíthetővé válik, ami Lemúriával és Atlantisszal elkezdődött. Olyan felhívás ment ki mindenkihez, hogy minden érintett újra alkothassa ugyanazon vibrációit, amik Lemúria és Atlantisz idejében viseltetek, hogy mindezt most megváltoztathassátok és másképp hajthassátok végre tetteiteket. Hívás ment ki minden lélekhez, mindenfelé az összes dimenziójába a térnek és időnek, és igen hosszú sor alakult ki erre válaszul. Beszéltünk már nektek erről a sorról, de most itt az idő erre ismét emlékeztetni benneteket. igen szokatlan a dolog, ami történt, legalábbis igen szokatlan itt a Földön. Amikor Otthon vagytok a Mennyben, ott egymás részei vagytok, tehát ott nincs elkülönülés. Az emberek között sincsen elkülönülés, jóllehet mindnyájan úgy járkáltok mindenfelé, hogy azt gondoljátok el vagytok különülve egymástól. Hosszú sor alakult ki mindazokból a lényekből, akik emberi formát öltöttek volna magukra, hogy emberi tapasztalásokat gyűjtsenek. Az egész Játék vége nagyon közelinek rajzolódott ki, és nagyon sokan beálltak a sorba, hogy belépjenek és segítsenek a változtatásban. Akkor történt ez is: az, aki a sor elején állt hátrafordult a mögötte állóhoz és így szólt: "Jobb esélyed van arra, hogy megcsináld a változást, mint nekem, s mivel mi egymás részei vagyunk, kérlek lépj elém a sorban, foglald el a helyem." Félreállt az, aki elöl volt, hogy a mögötte lévő előreléphessen. Az egész sor felbomlott, átrendeződött, amint a sorban állók átrendeződtek, hogy a sok milliárd lény újra beléphessen a Játékba. Az összes lélek a legnagyszerűbb lehetőségekkel a sorban előrejött, hogy megváltoztassa a bolygót, a többiek elé léptek, a hátramaradottak teljes támogatásával mindebben. És ez így volt. A legnagyobb öröm volt az, amivel félreálltak, hogy a legnagyszerűbbek itt lehessenek másfélét alkotni... és most itt ültök. Ti vagytok a kiválasztottak, kedveseim. Miattatok álltak félre, hogy itt lehessetek, pont most, hogy változtathassatok. Félreálltak, mert tudták, hogy nektek van a legjobb esélyetek Lemúriát és Atlantiszt egyesíteni.

Arra kérünk benneteket, éljetek a hatalmatokkal. S bármikor, amikor elfeleditek kik vagytok, bármikor, amikor kételkedtek magatokban, csak annyit kérünk tőletek, hogy vegyetek mély egy lélegzetet, és kapcsolódjatok azokhoz a lelkekhez, akik félreálltak miattatok, hogy előrejöhessetek. Ők hátul ujjonganak miattatok, úgy, ahogyan sosem hittétek volna. Ha csak az egytizedét hallanátok a zajos ünneplésnek, és az éreznétek az örömüknek, sosem kételkednétek magatokban többé. Idejöttetek, hogy valami mást alkossatok. Éljetek evvel a lehetőséggel. Csináljátok most ezt mindenütt a térben és időben, ahol csak léteztek. Az emberiség fejlődik. 2012 van ma itt, és az a ti dolgotok, hogy Haza hozzátok ezt. Tudjátok, hogy kitárt karral várunk benneteket, amint felébredtek az álomból, csodás mosollyal orcáitokon, a szeretettel, ami a szíveitekben van. Emlékezz, fogócska. Ti vagytok ez!

Arra kérünk benneteket, éljetek a hatalmatokkal. S bármikor, amikor elfeleditek kik vagytok, bármikor, amikor kételkedtek magatokban, csak annyit kérünk tőletek, hogy vegyetek mély egy lélegzetet, és kapcsolódjatok azokhoz a lelkekhez, akik félreálltak miattatok, hogy előrejöhessetek. Ők hátul ujjonganak miattatok, úgy, ahogyan sosem hittétek volna. Ha csak az egytizedét hallanátok a zajos ünneplésnek, és az éreznétek az örömüknek, sosem kételkednétek magatokban többé. Idejöttetek, hogy valami mást alkossatok. Éljetek evvel a lehetőséggel. Csináljátok most ezt mindenütt a térben és időben, ahol csak léteztek. Az emberiség fejlődik. 2012 van ma itt, és az a ti dolgotok, hogy Haza hozzátok ezt. Tudjátok, hogy kitárt karral várunk benneteket, amint felébredtek az álomból, csodás mosollyal orcáitokon, a szeretettel, ami a szíveitekben van. Emlékezz, fogócska. Ti vagytok ez!

Espavo.

A Csoport