A fény világítótornyai ~ Emlékeztetők Otthonról


2006. augusztus 15.

~ A tökéletes tökéletlenség ~
Az emberi istenség

A Fény világítótornyai, emlékeztetők otthonról üzeneteit élőben követheted az interneten, egyébként pedig minden hónap 15-én foglaljuk írásba és küldjük ki őket e-mailben. A következő ÉLŐ fényközvetítés 2006. augusztus 26-án lesz.

 

~ Emlékeztetők Otthonról ~

 

A tökéletes tökéletlenség

Az ember-angyal tökéletesen tökéletlen jele

Stevetől:

 

Csatlakozz hozzánk az augusztus 26-i Virtuális fény közvetítésen, amin egy interdimenzionális fordított gabonakört teremtünk. A részleteket a Lightworker címlapján találod.

 

A csoport rengeteget beszélt a multidimenzionális lényekké válásról. Nem érdekes-e, hogy mostanában olyan fotók kezdtek el keringeni a neten, amin a hangsebességet átlépő vadászrepülők láthatóak? Ha már interdimenzionalitásról beszélünk! Tekintsétek meg itt ezekből a fantasztikus képekből készült videót.

 

Hatalmas ölelésekkel,

Steve 

 

 


 

Különleges kérés
Copyright 2006. Steve Rother. Szeretnénk, ha ez az információ szabadon forogna mindenfelé, ingyenesen terjeszthető részben ill. egészben, feltéve, hogy ezt a figyelmeztetést tartalmazza. Ez az anyag azzal a feltétellel használható fel, hogy minden jog, beleértve a fordított anyagok szerzői jogát is az eredeti szerző jogtulajdonos birtokában marad. Bővebb információ található a Csoportról a http://Lightworker.com-on.
Köszönjük, hogy terjeszted a Fényt!

 


 

 

Üdvözlet Otthonról!

 

Kedveseink, mikor összegyűltök ezekben a terekben, általunk nagyrabecsült csodákat teremtetek. Új terekre és új dimenzionális valóságokra nyittok ajtót, és még sincs róla halvány elképzelésetek sem, hogy mennyire fontosak vagytok valójában. Ma olyasmit osztunk meg veletek, ami talán segít abban, hogy betekintést nyerjetek abba, kik is vagytok valójában, és milyennek látszotok a mi nézőpontunkból. Megosztjuk veletek a mi nézőpontunkat, így láthatjátok magatokat ember-angyalként, mivel azok vagytok. Az emberi tapasztalás valójában arról szól, hogy segítetek együttdolgozni egymással és segítetek saját szívhúrjaitokat eggyé összekapcsolni. Valójában nem különültök el egymástól. Bár megtanultatok különböző nyelveken beszélni, és különböző területeken nőttetek fel, különféle hiedelemrendszerekkel, igazából egy szív vagytok. Az emberi lét játékához egy biológiai buborékba helyezitek magatok, és aztán azt gondoljátok, hogy a biológia vagytok. Ez egy félreértés, mivel minden részetek – lelketek és testetek – nem fért bele ebbe a buborékba. Mikor a Játékasztalra léptek, egy részeteknek muszáj Otthon maradnia, hogy a titeket egyedileg jellemző kapcsolatot fenntartsa, és teljesen használhatóvá tegye. Ez az a részetek, amit felsőbb énnek neveztek. Most, ez a részetek akcióba lép, erősebben, mint korábban bármikor.

 

A tökéletesség visszatükröződése

 

A dualitásból a trialitás mezejére lépni egyszerűen azt jelenti, hogy nem csak fényes és sötét oldalatokat becsülitek meg, hanem hogy ezeket kiegyensúlyozzátok felsőbb énetekkel, így háromszöget hozva létre hármójuk között. Kezditek megérteni, hogy nincs fekete és fehér, nincs fent és lent, nincs helyes és helytelen, nincs szeretet és félelem. Inkább arról van szó, hogy ezek az elemek, amikre mi elkülönültként gondolunk, valójában egymás részei, egy nagy kört formálva ezzel. Ezért hát mikor tisztelitek fényes önmagatok, tiszteltek sötét oldalatok is. Sokatoknak gyönyörű sötét oldala van. Mikor megteremtitek az egyensúlyt felsőbb énetekkel, újra teljes egész lénnyé váltok. Ám még a trialitás új nézőpontjából is, a ti szemetekben úgy tűnik, hogy egy rész hiányzik. Számunkra ti vagytok a legesleggyönyörűbb lények, mivel olyan angyalok vagytok, akik elég sokáig eltávolodtak a mennyországtól ahhoz, hogy magukra ölthessék a biológia ezen fizikai buborékait, és csodát teremtsenek a Földön. Önmagatok számára mindazonáltal, egyáltalán nem így tűnik, mert mikor a tükörbe néztek csak hibákat és hiányosságokat láttok. Hát nem érdekes? Nem számít, milyen gyönyörűek vagytok, nem számít, milyen tökéletesnek hiszitek és érzitek magatokat, abban a pillanatban mikor a tükörbe tekintetek, azonnal csak hibákat találtok. Tükörképetekből csak a hibák és tökéletlenségek ragadják meg figyelmetek, úgyhogy hagy beszéljünk ma ezekről a tökéletlenségekről.

 

El kell mondjuk, hogy ti vagytok isten lehető legtökéletesebb tökéletlenségei. Játékotok arról szól, hogy meglássátok és meghatározzátok istent. Isten a mindenség tökéletessége, ezért aztán ahhoz, hogy valaki láthassa a tökéletességet, a tökéletlenség szemszögéből kell néznie. Ennek érdekében be kell lépnie a tökéletlenség mezejébe, így aztán amint magatokra néztek, csak a tökéletlenséget látjátok. Hát nem érdekes, hogy minden ember istenszerű szeretne lenni, és tökéletes, hogy soha ne hibázzon? Egyfolytában a magasabb rezgéssé válás, a jobb emberi lénnyé válás után kutattok, hogy magasztosabbá váljatok, és önmagatokban hordozhassátok a teljes isteni energiát. Mégis megcsonkítjátok magatokat a tükörben tökéletlenségeknek látott dolgokkal. Talán úgy gondoljátok túlsúlyosak vagytok, vagy túl sok folt van az arcotokon. Talán túl mélyek a ráncaitok, vagy nem szeretitek a hajatok színét. Bármiről is legyen szó, tökéletlenségeitek azok, amik a tökéletesség leggyönyörűbb visszatükröződéseivé tesznek titeket. Amit ti hibáknak gondoltok, azok sokkal inkább isten legelképesztőbb szépsége, ami általatok emberi formában tükröződik vissza. Elárulhatjuk, hogy ezek lesznek azok a dolgok, amikre emlékezni fogtok, ha majd hazatértek. Ezek a gyönyörű tökéletlenségek lesznek a darabkák, amiket magatokkal hoztok hazatérésetekkor. Ezek a tökéletlen visszatükröződései isten tökéletességének.

 

Tökéletes kristályok

 

Engedjétek meg, hogy egy pillanatra a technikai fejlődésetek felé vigyünk benneteket, mivel tudományaitok nagyon érdekes fejlődési pontnál tartanak most a Földön. A közelmúlt technológiai fejlesztései a Földön mind a természet tökéletességének újrateremtésével kapcsolatosak. A tökéletesség elérése természetes emberi törekvés. Mi azonban azt állítjuk, hogy ez nem a természet tökéletességéről szól. Hogy konkrétabbak legyünk, technológiátok fejlődésével eljutottatok annak határára, hogy képesek legyetek ember-alkotta - általatok gyémántnak nevezett - kristályok előállítására. Már kifejlesztettétek az eljárást, amivel csaknem tökéletes mesterséges gyémántokat tudtok előállítani. Habár ezek a gyémántok felhasználásuk tekintetében leginkább az elektronika és a technika területén kerülnek előtérbe, nem telik el sok idő, és díszkövekként is elkezdik használni őket. És itt jön az érdekes rész: azok az emberek, akik befektetettek a gyémántbányászatba és kereskedelembe, elkezdtek rettegni a közel tökéletes, ember-alkotta gyémántgyártás folyamatától. Még a szakértők sem képesek megkülönböztetni a mesterséges gyémántokat a természetben található, legmagasabb minőségű kristályoktól. Ezért aztán, az elmúlt években energiák nagy részét arra fordították, hogy sorozatszámokat vésessenek a természetes kövekbe, így megállapítható a különbség. Eddig az volt az általános szabály, hogy minél tökéletesebb a gyémánt, annál magasabb áron adható el. Azt mondjuk, hogy a közeljövőben lesznek emberek, akik az után kutatnak majd, hogy hogyan lehetne véletlenszerű tökéletlenségeket juttatni a mesterséges gyémántokba, hogy azok versenyképesebbek legyenek a természetes kövekkel. Könnyen megérthető, hogy ha a gyémántokat közel tökéletesen állapotban, olcsón elő lehetne állítani, akkor az emberek nem értékelnék és nem viselnék többé úgy, mint ahogy most teszik. Ezért aztán megjelennek azok, akik keresik a módját a tökéletes véletlenszerű tökéletlenítésnek. A természetes köveket támogatók azt mondják, hogy mindegyiken különleges bevésés, jel van, a különböző fényvisszaverési módjaik szerint. Igazából azt mondják, hogy mindegyiknek egyedi hibái vannak, ami egyedien széppé teszi őket.

 

Nem árulunk el azzal nagy titkot, hogy ez a fajta fejlődés hamarosan elkezdi megváltoztatni a világotokat. Hát nem érdekes, hogy a természet tökéletlen gyémántjai lesznek továbbra is a legértékesebbek? Ugyanez áll rátok is.

 

A tökéletes tökéletlenség

 

Arra kérünk benneteket, hogy ebben a fényben tekintsetek magatokra, mivel ti vagytok a teremtő által létrehozott tökéletes tökéletlenség, és ennek eredményeként páratlan, egyedi szépségek vagytok a Minden Létezőben. Egyedi, páratlan jelzésetek van, amit a tökéletlenségeiteknek köszönhettek. Engedjétek, hogy egyediségetek isten visszatükröződéseként jöhessen keresztül, mert ebben rejlik az igazi erőtök. Elsősorban ezért jöttetek a Földre. Ahogy egyre mélyebbre haladtok a tökéletes tökéletlenségekbe, akik vagytok, követeljétek igazi örökségetek erejét. Követeljétek a jogot, hogy teljesen azok lehessetek, akik vagytok, tökéletesen boldogok, és hogy inkább csak legyetek, mint hogy valakivé próbáljatok válni. Ez tesz benneteket minden angyalok közül a legszebb tökéletlen angyalokká. A tökéletességre való állandó törekvésetek egyfajta kozmikus vicc, mivel szépségetek a mi nézőpontunkból leírhatatlan.

 

Fizikai biológiai buborékaitok nagyon különlegesek, mivel lehetővé teszik isten számára, hogy rövid időre véges formát öltsön, lehetővé teszik, hogy az Otthon természetének kifejezését pont ott, ahol most vagytok, a tökéletes tökéletlenségben. Ezek a testek lehetővé teszik, hogy gyönyörű módokon lépjetek kapcsolatba egymással, oly módokon, ahogy még a mennyország angyalai sem tudnak. Ti megérinthetitek egymást. Átélhetitek az emberi tapasztalásban a szomorúság, öröm, szenvedély és fájdalom érzéseit. Ezek mind ott rejlenek, abban, amit ti tökéletlenségnek láttok. Ez isten tökéletes tökéletlenségeinek emberi tapasztalata. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhattok, és nem csak magatoknak, hanem egymásnak és nekünk is. Amint ezt megértitek, igazi valótok egyéni hatalmának birtokosaivá válhattok. Elárulhatjuk, hogy hatalmas szemellenzővel érkeztetek, és történjék bármi, soha sem lesztek képesek teljesen átpillantani a fátylon. A Föld bolygó játékának megteremtésekor az volt leghőbb vágyatok, hogy idejöhessetek, magatokra ölthessétek a fátyolt, és tökéletesen elveszettekké váljatok. Ebben pedig óriási munkát végeztek.

 

A gyönyörű emberi tapasztalás

 

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy akkor sem bukhattok el, ha megpróbáljátok? Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy ha sikerülne is félrehúznotok a fátylat, mosolyra fakadnátok, hogy milyen egyszerű is ez az egész. Megpróbáltok mindent racionalizálni, betenni egy helyes kis dobozba. Mi azt kérjük, hogy ehelyett inkább tapasztaljatok, érezzetek! A dualitás mezejében próbáltok valamit erőltetni, ami jó, középszerű, vagy rossz érzéseket vált ki belőletek. Mi most arra kérünk benneteket, hogy egyensúlyozzátok ezt a felsőbb én trialitásával, és egyszerűen tapasztaljátok meg, mint emberi érzést. Egyszerűen emberi módon fejezzétek ki, hogy kik vagytok és merjétek megérinteni egymást! Merjétek ezt megosztani egymással! Merjétek egymással megosztani esszenciátokat, és élvezzétek az utazást! Sokkal inkább ezért jöttetek, mint bármi másért. Nem azért jöttetek, hogy magasabb rezgésűvé válva felemelkedjetek a Földről, hanem inkább azért, hogy magas rezgést hozzatok biológiátok fizikai buborékjaiba, és így átélhessétek a gyönyörű emberi tapasztalást. Gyakran emberi lényekként gondoltok magatokra, akik a spirituális ébredést keresik, miközben valójában spirituális lények vagytok, akik próbálnak megbirkózni az emberi ébredéssel. Egy nap egyszer csak biológiátok fizikai buborékaiban ébredtetek. Bizonyos szinten tudatában voltatok, hogy szerződés köt ide, ti írtátok alá, ti kelteztétek, és saját energiátokkal pecsételtétek le. Sokan egész életüket azzal töltik, hogy azt mondogatják: „El akarom olvasni az utolsó sort. Nem hiszem, hogy ezt én aláírtam volna.” Fogadjátok el!

 

Arra sarkallunk benneteket, hogy mikor legközelebb a tükörbe néztek, nézzetek más szemmel önmagatokra. Természetesen emberi, ahogy az általatok tökéletlenségeknek gondolt részletek felé húzódtok; ez alkalommal, mikor tekintetetek egyenest tökéletlenségeitekre szegeződik, azt kérjük, hogy keressetek szépséget minden egyes ilyen hibátokban. Azt kérjük, hogy találjatok valami gyönyörűt abban a tükörképben. Áldjátok meg tökéletlenségeiteket és találjatok bennük szépséget, ahogy mi is, és akkor igazi valótok tökéletes tökéletlenségét tükrözitek majd vissza. Ezen a Földön az emberiség isten tökéletes tökéletlensége. Ti hordozzátok az Otthon energiáját, és visszatükrözitek azt, értelmet és szépséget kölcsönözve neki ezáltal. Minden egyes lélegzetvételetetekkel életet adtok neki. Még az ember-angyal jele is szándékosan hibás, mivel az emberekben rejlő istent jelképezi.

 

El kell mondjuk, hogy hihetetlenül szeretve vagytok a fátyolnak ezen az oldalán. Elképzelésetek sincs róla, mennyi angyal van körülöttetek, akik minden lépéseteket vigyázzák. Mikor azt gondoljátok, hogy teljesen egyedül vagytok és nem találjátok önmagatok, még akkor is angyalok ölelnek benneteket. Lények ölelnek át, vezetőitek ölelnek át, és mind segítenek az utatokon. Fogadjátok el! Engedjétek, hogy szeressenek benneteket! Engedjétek meg magatoknak, hogy fényetekben állva isten tökéletes tökéletlenségei legyetek, mivel ti vagytok a valaha létezett legnagyszerűbb emberi kifejeződései. És bizony ti is hordozzátok azt az energiát.

 

Ma azzal az egyszerű emlékeztetővel búcsúzunk, hogy mikor legközelebb a tükörbe néztek, nézzetek kicsit mélyebbre és áldjátok meg a tökéletlenségeket, mert jelenleg ebből származhat az erőtök. Három egyszerű emlékeztetővel távozunk. Bánjatok egymással tisztelettel! Ti vagytok a valaha élt legnagyszerűbb angyalok. Kényeztessétek egymást minden adódó alkalommal, mert önmagatokat kényeztetitek. Legyetek tudatában, hogy ez egy grandiózus bújócska. Isten önmagát keresi. Ne vegyétek túl komolyan! Játsszatok együtt egy jót!

 

Espavo.

 

A csoport, kis „cs”-vel

 

(Fordította: Mácz Annamária)