2006. január 15.

~ A varázslatos másodperc ~

Csodát várj!

A fény világítótornyai, emlékezetők Otthonról-t élőben követheted az interneten, egyébként pedig minden hónap 15-én fogaljuk írásba és postázzuk őket.

 

 

Copyright 2006. Steve Rother. Szeretnénk, ha ez az információ szabadon forogna mindenfelé, ingyenesen terjeszthető részben ill. egészben, feltéve, hogy ezt a figyelmeztetést tartalmazza. Ez az anyag azzal a feltétellel használható fel, hogy minden jog, beleértve a fordított anyagok szerzői jogát is az eredeti szerző jogtulajdonos birtokában marad. Bővebb információ található a Csoportról a http://www.Lightworker.com-on.

Köszönjük, hogy terjeszted a Fényt!~ Emlékeztetők Otthonról ~

Steve-től:

Egy ezred, kettő. . . Ennek az üzenetnek az átadását követően körülbelül három órával, a tudósok világszerte egyetlen másodpercet állítanak az atomórákon, mielőtt a 2006-os év kezdetét venné.  Talán csak egyetlen másodperc, de a Csoport szerint ez a kezdete az idővel való újfajta kapcsolatunknak. Igen, korábban már többször is állítottak az atomórákon, de a korábbi esetek mind előreláthatóak voltak.  Ez azonban nem.  Az idő csúsztatásának ez a csodája a tudatos teremtés olyan lehetőségeinek kezdetét jelzi, ami korábban sosem volt tapasztalható az emberiség története folyamán.  2006 fontos év lesz az emberiség fejlődése szempontjából.  Tartsatok ki, élvezzétek az utat és várjátok a csodát!

Nagy ölelésekkel és gyöngéd bökdöséssel,

Steve Rother


A Csoporttól:

Üdvözlet Otthonról!

Együtt ülünk ma veletek az általatok létrehozott varázslatban. A varázslat a szívetekben van, bármerre is járjatok. Valami nagy egyedit és különlegeset teremtettetek. Idő és tér egy olyan egyesülését hoztátok létre, ami az eredeti tervekben nem szerepelt. Ennek eredményeként még ma is olyan kiigazítások zajlanak a Földön, amikre eredetileg senki sem gondolt. Mielőtt belemennénk az előttetek álló események részleteibe, szeretnénk áttekintést nyújtani a valóságról, abból a szemszögből, ahogy mi látjuk. Mondtuk már, hogy az embereknek problémát jelent a valóság—folyton azt gondoljátok, hogy igazi.

A valóság tükrei

Abban éltek, amit mi „illúziónak” nevezünk. Az emberiség Játékasztalának illúziójában éltek, ahol egymástól elkülönültnek tettetitek magatokat, miközben nem vagytok azok. Valójában egy szív vagytok rengeteg elmével. Egyetlen szeretethálózaton osztoztok és ez köt össze benneteket. Azt mondjuk, hogy az előttetek álló hat évben elkerülhetetlenné válik, hogy tiszteljétek az emberiség egyetlen szívét. Mikor meglátjátok magatokat másvalaki szemében csoda történik, mert így lehetővé válik számotokra, hogy visszatükrözzétek azt az egyedi szépséget, amit csak ti hordoztok. A valóságban Isten szemébe néztek. Mikor mások szemében látjátok magatokat, saját tükörképeteket láthatjátok az igaz tükrökben, amiket sajátok magatok helyeztetek saját utatokra, és amely tükörkép leírhatatlanul gyönyörű. Minden más, amit a világotokban érzékeltek - illúzió. Illúzió, amit ti teremtettetek, hogy bújócskázhassatok. Isten önmagát keresi, próbál rátalálni saját magára. Óriási munkát végeztek ezzel, mégis azt kell mondjuk, hogy a fátyol összezavar benneteket. Rá akartok nézni valamire és azt gondolni, hogy az a valami valós és kézzel fogható. Olyasvalami, amit érezhettek és megérinthettek, így azt hiszitek, hogy muszáj valóságosnak lennie. Mi viszont azt állítjuk, hogy bármelyik valaminek az a része, amit megérinthettek és érzékelhettek fizikai világotokban, valójában illúzió. Az a része nem valós. Mikor egy kristályt tartotok a kezetekben, az a kristály valójában számos más helyen is lehet ugyanabban a pillanatban. A kozmosz igazi természete a multidimenzionalitás, ám a fátylat úgy tervezték, hogy ez az aspektus rejtve maradjon előttetek. Tenyeretek csupán egyetlen hely a sok közül, ahol a kristály létezik. Saját érzékelésetek és tartásának képe az, ami valóságossá teszi a tapasztalatotokat és azt, hogy szilárdnak tűnik a kezetekben. Ti vagytok a teremtők. Ti teremtetek minden lépést mielőtt lábatok a talajt érintené, és az elkövetkező hat évben ez még nyilvánvalóbbá válik. Az evolúciós spirálon való haladásotok közben megtanuljátok a multidimenzionális létezés ajándékainak használatát.

Az elvárások, és az érzékelés teremti a valóságot 

Rá fogtok jönni, hogy saját elvárásaitok teremtik valóságotokat, sokkal inkább, mint korábban azt tapasztaltátok. Képzeljétek el egy pillanatra, hogy a világotokban minden egyszerre több dimenzióban létezik. Ekkor élményeiteket, és ezáltal valóságotokat az határozza meg, hogy melyik dimenzióból, milyen nézőpontból szemlélitek ezeket. Egy tudattalan világban ez a lehetőség rejtve marad előttetek. Ez most gyorsan megváltozik, mert több lehetőség áll előttetek, mint azt valaha is képzeltétek. Gyakorlatképpen arra kérünk benneteket, hogy nézzetek a kristályotokra két tudatos gondolattal: (1) Melyik az a legfelsőbb nézőpont, amiből erre dologra tekinthetek? és (2) Mik az elvárásaim miközben nézem? Azt javasoljuk, hogy az így szerzett megértéssel kezdjetek inkább lehetőségként tekinteni a kezetekben tartott kristályra és a benneteket körülvevő világra, mint valóságként.

Amikor kezdtek már hozzászokni ehhez a fajta gondolkodásmódhoz, megszerezhettek több multidimenzionális képességet is, melyeket a fátyol eddig eltakart előletek. Vonzódtok majd bizonyos helyekhez, amelyek megváltoztatják az érzékeléseteket, és akkor figyeljétek meg saját egyedi szépségetek visszatükröződést a körülöttetek lévőkben. Ezek a lehetőségek nagyszerűbbé válnak, mint korábban bármikor. Tudatos teremtőkké váltok. Most már vállaljátok a felelősséget saját életetekért, mert többé nem helyén való a világ vezetőire hárítani a felelősséget saját életetekkel kapcsolatban — és így lényegében rájuk testálni saját hatalmatokat. Többé nem helyénvaló átruházni a valóságotok megteremtésével kapcsolatos felelősséget házastársatokra, gyermekeitekre, hivatalos személyekre vagy bárki másra. Bár ezek az emberek fontos szerepet játszhatnak az életetekben, mindig emlékezzetek arra, hogy ti vagytok az egyetlenek, akik felelősséget vállalhatnak saját érzékelésükért és elvárásaikért. Ez a legeslegelsődlegesebb tudatos teremtőkként a világotokban, mivel a mi érzékelésünk és elvárásaink teremtik a mi valóságunkat. Ezért arra kérünk benneteket, ha bármikor boldogtalanok vagytok a saját magatok által létrehozott valóságban, legyen bátorságotok újra dönteni, szorosan behunyni szemeteket és újra kinyitni, hogy lássátok az előttetek álló, lehetőségekkel teli új világot. Inkább lehetőségeket lássatok és ne valóságokat, mert ez lobbantja majd lángra a lelketek, különösen az elkövetkezendő napokban.

Új Lemúria felemelkedése

Teremtéseitek eredményeképpen a 2006-os esztendő sosem látott lehetőségeket nyit meg számotokra. Megemlítünk néhányat, amire érdemes figyelnetek, mert izgalmas időket éltek. Korábban már jónéhányszor beszéltünk arról, hogy Lemúria nem süllyedt el, hanem dimenziót váltott, amit ti felemelkedésnek neveztek. Korábban viszont nem beszéltünk arról, hogy Lemúria ma is létezik. Lemúria visszatér hozzátok és hamarosan lemúriaiak tűnnek fel ismét az életetekben. Rezgésszintetek kezdi elérni azt a szintet, amire ők felemelkedtek, mikor eltűntek a Földről. Valójában most kezdtek felérni az ő elvárásaikkal, és így valóságaitok hamarosan keresztezik egymást. Az Új Lemúria a játék részévé válik. Ezzel nem azt mondjuk, hogy új kontinens emelkedik majd ki az óceánból, mert nem ez a konszenzus született ennek általános észlelésével, illetve elvárásaival kapcsolatban. Először az történik, hogy a lemúriaiak bennetek tükröződnek és ébrednek majd fel. Olyanokkal futtok össze, akikkel együtt voltatok Lemúria idejében. Új emberekkel találkoztok, akik nagy jelentőséggel bírnak majd az életetekben, és akik úgy tükrözik vissza a bennetek élő Istent, ahogy már nagyon régen nem láthattátok. Találkoztok olyan lemúriaiakkal, akik eddig a tér és idő más dimenzióiban vártak és várnak rátok. Segítséget kaptok tőlük, de nem mint felemelkedett mesterektől, akik a vezetésetekre érkeznek. Inkább mellettetek sétálnak majd és várakozásaitokat feljebb emelni minden egyes pillanatban. Ott lesznek, hogy veletek emelkedjenek fel. Egyrészt segítenek, másrészt ti is segítetek nekik. Az emberek számára a vezető követése soha többé nem működik már úgy, mint egykor. Hatalmatok elnyerésének második hullámában vagytok, és azt tanuljátok hogyan vezessétek saját magatokat, hogyan kövessétek saját magatokat. Ez most arról szól, hogy kövessétek magatokat, és azok mellett haladjatok, akik elég erősek ahhoz, hogy mellettetek álljanak és támogassák az energiátokat, anélkül hogy elvennék tőletek vagy másoktól. A lemúriaiak türelmesen vártak nagy várakozásteljes reményekkel, hogy egy nap majd eléritek ezt a. . . és most itt vagytok. Kedveseink, a mi legnagyobb reményünk, hogy büszkén haladtok a játszmátokban és tudatában vagytok saját nagyszerűségeteknek. Nézzetek büszkén a körülöttetek állók szemébe és várjátok, hogy megpillantsátok Isten csodálatos tükörképét, akik ti vagytok.

Ötödik dimenziós kiigazítások

Sok minden történik. Már korábban is említettük, hogy az emberi biológia számos fejlődési szakaszon átmegy. Sokan közületek elkezdtek hajnali 3-kor felébredni, hogy csatlakozzanak a hajnali 3-as klubhoz. Igen, igen, letehetitek a kezeteket. Tudjuk, kik vagytok. Hajnali 3-kor, 4-kor és 5-kor elég gyakran látogatunk benneteket. Ez egy alvás triád része, ami egyre megszokottabbá válik majd az embereknél. Ez a hármas segít majd abban, hogy három órát aludjatok, kettőt fenn legyetek, majd ismét aludjatok hármat. Fejlődésetek során ez válik a normális alvási mintátokká. Arról is beszéltünk már, hogy az erős szívdobogás és a rendszertelen szívverés is elég gyakori. Rezgésszintetek gyors emelkedésével fizikai testeteknek néha muszáj kihagyni egy ütemet, vagy rendszertelen ritmusba csapnia, hogy lépést tartson a magasabb rezgéssel, amivé váltok. Nem vagytok egyedül ezekkel a változásokkal. Valami történik mikor beléptek az ötödik dimenzióba. Az ötödik dimenziót legkönnyebben úgy érthetitek meg, ha megértitek az első hármat. Három egyszerű fogalmat használunk erre. Első három egyszerűen legyen a magasság, szélesség, mélység. A két dimenzió, amivel most új kapcsolatot kezdtek kialakítani az idő és a tér. Ezért az időnek és a térnek ugyanúgy kiigazításokra van szükségük, mint ahogy a ti vibrációtoknak is kiigazításokra van szüksége, hogy az Új Föld felsőbb szintjeire érhessen. Mondhatjuk, hogy a Földnek is kihagy idén a szíve. Idén lesz egy extra másodpercetek, amivel kezdenetek kell majd valamit az időszámításotokban. Időt kaptatok, kedveseink. Ez csak egy pillanat, de egy varázslatos pillanat.

A varázslatos másodperc

Ez nem csupán fejlődésetek módjának vagy időjelölésetek kiigazítása, hanem magának a Földnek a kiigazítása. A másodpercet ti úgy érzékelitek, mintha számolnátok, egyezredtől kettőig. Mi azt mondjuk, hogy ennél sokkal, sokkal több, mert egész világok élnek abban a varázslatos másodpercben. Ekkor kezdődnek majd a valóságok kereszteződései, mikor két valóság áthalad egymáson és tartós lenyomatot hagynak. Ebben az évben kezdődik. Ennek egyik jele és előkészülete, hogy a tudósaitok beleteszik ezt az extra másodpercet a naptáraitokba és az időmérőitekbe. Ez egy váratlan kiigazítás, ami a közelgő fejlődés miatt volt szükséges. Igen. A Föld változik. A Föld eltolódik. A Föld forgása a többi bolygóval való viszonylatában megváltozik. Bár forgása lassul, ő tovább növeli rezgésmintáját. Ezek a kiigazítások nagyon hasonlóak lesznek a ti szívetekkel kapcsolatos tapasztalatotokhoz, az erős szívdobogáshoz és a rendszertelen szívritmushoz, mert a kiigazítások zajlanak. Tudatosan figyeljetek erre. Mihez kezdtek majd a ti extra másodperc ajándékotokkal?

Várjatok csodát 

Élnénk egy javaslattal. Mivel az élet egésze egyszerűen érzékelés, egy potenciálban rejtőző lehetőség – és nem valóság – arra kérünk benneteket, hogy ragadjátok meg ezt a varázslatos másodpercet és teremtsetek valami nagyon különlegeset. A lehető legnagyobb mértékben csodára számítsatok! Tudjátok mi történik, mikor emberek nagy számban csodára számítanak? Nemcsak hogy megtörténik, de még azokkal is megtörténik, akik nem is várták. A századik majom teória több puszta elméletnél. A várakozás rezgése egymásra halmozódik, míg el nem ér egy kritikus tömegű rezgésszintet. Abban a konkrét pillanatban mindenki, mindenütt érzi a váltást. Mikor elegendő ember gondol ugyanarra, Isten gondolata tükröződik az Univerzális Energiában és azonnal szétoszlik az egész játszmában. Abban a pillanatban a Földként ismert vibrációs tartományban tartózkodó minden lény érzi és befogadja az új rezgést. Mikor egy gondolatminta eléri az Univerzális energiát, az visszatükröződik saját valóságotokban. Ez a tökéletes megtestesülése annak a gondolatmintának. Tehát mit kívántok majd? Valami anyagi természetű kívánságotok lesz? Egy helyzetet vagy egy kapcsolatot kívántok majd, vagy azt a legmagasabb potenciált és legtöbb izgalmat szeretnétek, amit fizikai testetek elbír? A legnagyszerűbb lehetőségekre vágysz majd annak az extra másodpercnek a varázslatos pillanatában?

Eláruljuk kedveseink, hogy izgatottan figyelünk. Erről soha senki sem álmodott egyetlen valóságban sem! Soha senki nem álmodott arról, hogy az emberek ilyen messzire jutnak a Játszmában! Hamarosan teljessé teszitek a kört. Bár hatalmas volt az ünneplés mikor túljutottatok a végnapokon és még nagyobb ünneplés mikor elértétek Atlantisz és Lemúria idejének rezgésszintjét, de most ezeket a szinteket is meghaladjátok és továbbmentek. Ez a legnagyobb mértékben várt csoda. Minden szem rátok szegeződik, mint korábban soha, mivel ti vagytok a valaha élt legnagyszerűbb angyalok. Ti vagytok a mennyország fizikai testet öltött reménye. Lehetőségetek van megteremteni a minden valóságok legnagyszerűbbikét, a földi mennyországot, csupán várjátok a csodát! Tartsátok ezt a gondolatot észben! Tartsátok ott ezt a várakozást! Őrizzétek az általatok megteremtendő csodáért való hálának ezt az energiáját és nézzétek a kibontakozó varázslatot! Ti vagytok a Játékasztal mágusai és az extra másodperc a csodák másodperce.

2006 – félúton a felemelkedésig tartó visszaszámlálásban

A felemelkedésig tartó visszaszámlálásban félúthoz értetek. Új megteremtendő dolgok után néztek, mert mikor bekövetkezik idő tér ama varázslatos kereszteződése a 2012-es évben, tudatára ébredtek hogy minden előrejelzés előremozdult. A legtöbbjét már meg is tapasztaltátok. Most új lehetőségeket teremtetek. Mivel szeretnétek kitölteni a vákuumot? Melyik a legmagasabb potenciál, ami táplálna benneteket? Induljatok a szenvedélyért, kedveseink! Hozzátok létre a csodát! Számítsatok rá és élvezzétek, mikor eljön!

Kedveseink, elképzelésetek sincs arról, hogy hogyan tekintenek rátok a Minden Létezőben mindenütt. Addig nem is értitek meg teljesen, míg tényleg haza nem tértek. Mikor majd a hazatéréseteket ünneplik, nem győztök csodálkozni, hogy mire ez a nagy felhajtás. Csodálkoztok majd, hogy miért a nagy izgalom, és azon töprengtek mit tettek, ami egy kicsit is különlegesebb volt bárki más tetteinél. De ti játszottátok a Játszmát! Volt bátorságotok magatokra ölteni a fátylat és elfelejteni kik vagytok. Volt bátorságotok ide lejönni és falakba ütközni, nem emlékezni arra, hogy a Király fiai és lányai vagytok, hogy ti vagytok Isten emberi testet öltött formában. A legnagyobb szeretettel becsülünk benneteket. Megtiszteltetés számunkra, hogy kibonthatjuk szárnyainkat, hogy segíthessünk nektek arra emlékezni, akik valójában vagytok. Emlékezzetek arra, hogy mi nézünk a szemetekbe, és arra számítunk, hogy megpillantjuk Istent.

A legnagyobb megbecsülésünkkel arra kérünk benneteket, hogy bánjatok egymással tisztelettel. Kényeztessétek egymást minden adandó alkalommal, és emlékezzetek rá, hogy ez egy örömteli Játék. És játsszatok egymással jót!

Espavo.

a Csoport

 

(Fordította: Mácz Annamária)