A Fény világítótornyai ~ Emlékeztetők Otthonról


2006. szeptember 15.

~ Szent szerződésetek ~
A B-terv

 

A Fény világítótornyai, emlékeztetők Otthonról közvetítéseket megtekintheted az interneten élőben, egyébként pedig minden hónap 15-én foglaljuk írásba és postázzuk őket e-mailben. A következő ÉLŐ fénymunkás közvetítés 2006. szeptember 30-án lesz.

 

~ Emlékeztetők Otthonról ~

A B-terv aktiválása

Szent szerdődésetek

Steve-től:

Augusztus 26-án, a Virtuális Fény közvetítésen létrehoztunk egy fordított gabonakört. Ahelyett azonban, hogy energia-lenyomatokat kaptunk volna más dimenzióbeli lényektől, mi küldtünk nekik egyet!

Ezután a gyakorlat után adta át a csoport a következő üzenetet arról, amit ők megszentelt szerződéseinknek neveznek. Barbara és én világszerte kapcsolatban állunk ezzel a spirituális családdal, és elárulhatom, hogy több fénymunkás élete megy át JELENTŐS változáson, mint amennyit valaha láttam. A csoport pontosan erről beszél, mikor azt mondja nekünk, hogy most olyan helyzetben vagyunk, hogy aktiválhatjuk megszentelt szerződéseinket.

Ha az életed drámai változások közepében jár, csak emlékezz rá, hogy nem vagy egyedül, és ha kinyújtod a kezed. . . mi ott leszünk.   

Hatalmas öleléssel és gyöngéd bökdöséssel,

Steve Rother
a csoport szóvivője

 


Különleges kérés
Copyright 2006. Steve Rother. Szeretnénk, ha ez az információ szabadon forogna mindenfelé, ingyenesen terjeszthető részben ill. egészben, feltéve, hogy ezt a figyelmeztetést tartalmazza. Ez az anyag azzal a feltétellel használható fel, hogy minden jog, beleértve a fordított anyagok szerzői jogát is az eredeti szerző jogtulajdonos birtokában marad. Bővebb információ található a Csoportról a http://Lightworker.com -on.
Köszönjük, hogy terjeszted a Fényt!


Üdvözlet Otthonról!

Kedveseink, rendkívül hosszú utat tettetek meg és nagyon messzire utaztatok időn és téren keresztül, hogy ebben a pillanatban pont itt legyetek. Azért tettetek így, hogy felébredjetek az álomból, és magatokhoz ragadjátok teremtő hatalmatokat. Nagyon büszkék vagyunk az általatok végzett munkára, és az energiára, amelyet ti indítottatok útjára, hogy segítsetek egymásnak ebben a folyamatban, amelyben kitakarítjátok a pókhálókat a fátyolból. Olyan sok mindent tettetek! Most lehetőségetek van rá, hogy kinyújtsátok a kezeteket, és úgy érintsétek meg egymás szívét, ahogy ezelőtt még soha. Olyan izgatottak vagyunk—multidimenzionális lényekké váltok!

A fátyol elvékonyítása

Most, hogy elvékonyítottátok a fátylat, megtanuljátok tudatosan hasznosítani ezt a folyamatot. Azért teremtettétek a fátylat ilyen sűrűre, hogy megvédjétek magatokat. Mikor félrehúzzátok a fátylat, mély szomorúságot éreztek, holott örömöt kéne éreznetek. Azt várjátok, hogy megpillantsátok az Otthont, hogy emlékezzetek az Otthon örömére, és azt gondoljátok, milyen csodás lesz, de általában mégis szomorúságot éreztek, mivel nem vagytok Otthon. Mi azt mondjuk nektek, hogy megteremtitek az Otthont itt, a Földön. Ti vagytok a bátor lelkek, akik annak legmagasztosabb szándékával érkeztek, hogy pontosan ezt tegyék, elkezdjék a fátylat egyre vékonyabbá tenni, és úgy tenni, mintha magukra öltötték volna a fátylat. Méghozzá azáltal, hogy idejöttetek, és egymástól elkülönültnek tettetitek magatokat; hogy idejöttetek, és nehézségekkel küzdő embereknek tettetitek magatokat. Imádjuk a nehézségeiteket; néha még akkor is szeretjük őket, mikor fájdalmat okoznak nektek. Tudjátok miért? Azért, mert mikor hazatértek, mikor elérkeztek az Élet hetedik szakaszához – az akklimatizációs szakaszhoz – akkor ott ültök majd egymással szemben és próbáltok visszaemlékezni mindazon folyamatokra, amit emberként átéltetek. Azért tesztek majd így, hogy integráljátok mindezt igazi énetek személyiség magjába, míg személyiségetek azon aspektusait, amikre többé nincs szükségetek, elengeditek. Az Élet hetedik szakaszának folyamatában erre a fájdalomra az emberi tapasztalat legszebbikeként fogtok visszaemlékezni. Igen, tudjuk. Ezt most nem egészen így érzékelitek. Lélekként olyan sok mindenen mentetek keresztül, hogy kiérdemeljétek a jogot, hogy ma itt lehessetek, hihetetlen ajándékaitok pedig ezen a ponton mind aktiválódnak.

A spirituális család

Ma olyasmiről szeretnénk beszélni, amiről korábban még soha nem beszéltünk, mivel valójában magasztosabb céllal érkeztetek. Mindenféle elképzeléssel érkeztetek arról, hogy „Mi történne, ha?” és rengeteg „Mi van, ha?”-val. Mi van, ha eljutok eddig vagy addig a pontig? Mi van, ha az emberiség úgy dönt, hogy meghosszabbítja a játszmát a Földön? Mi van, ha úgy döntünk, hogy aktiváljuk az emberiség B-terves szerződését? Mi van, ha úgy döntöttetek, hogy elhalasztjátok a Föld elkerülhetetlen végnapjait? A ’mi lenne ha’-k listája továbbfolytatódik. És íme itt vagytok. Ennek eredményeként Indigók és Kristályok születnek a bolygótokra. Ők pedig újraformálnak mindent, amiről gondolkoztok. Azért vannak itt társbérletben ezen a gyorsan fejlődő bolygón, hogy stabilizálják az átalakulást. Újra-dolgozzák a Föld bolygó teljes genezisét. Fejlődtetek, és mégis a fátyol olyan sűrű maradt, hogy azt mondtátok, „Úgy érzem, mintha teljesen egyedül lennék. Úgy érzem senki sem hiszi el, hogy ki is vagyok igazából. Úgy érzem, a környezetemben én vagyok az egyetlen, akiben ott van ez az energia.” Ilyenkor léptek kapcsolatba spirituális családotokkal, és ez felvillanyozza a lelketeket. Akkor ez pontosan olyan, mint amit arról gondoltok, hogy szeretnétek közösségre lelni, ahol szeretetben együtt élhettek. Mindazonáltal, habozás nélkül állíthatjuk, hogy az őrületbe kergetnétek egymást. Sosem működne, úgyhogy ne is gondolkozzatok róla. Nagyon hamar egymás idegeire mennétek, mivel valójában mindannyian hasonló lenyomattal érkeztetek. Ezek a hasonlóságok két mágnessé tesznek hasonlatossá benneteket, próbáljátok összenyomni magatokat egymással, mikor valójában taszítjátok egymást. A taszítás reakciója azért lép fel, mert egyikötőknek itt van dolga, a másiknak meg amott, ezt tartsátok tehát tiszteletben. Néha-néha gyűljetek össze, hogy újratöltsétek a mágneseiteket, és újra kapcsolatba lépjetek spirituális családotokkal. Legyetek tudatában, hogy ez nem arról szól, hogy a hétköznapokra találjatok egy helyet, ahol [együtt] élhettek, hanem arról, hogy előrelépjetek, elvégezzétek a munkátokat, és néha bonyolult érzelmeket tapasztaljatok meg.

Megszentelt szerződésetek

Életetek első szakaszában – mielőtt megszülettetek volna – szerettétek volna forgatókönyvbe szedni a legmagasztosabb eredményeket, miközben tökéletesen tudtátok, hogy a Szabad Akarat bolygójára jöttök, és szerződéseitek legtöbbje egyáltalán nem fog megvalósulni. Minden szerződésbe mindkét résztvevő félnek bele kell egyeznie, ahhoz, hogy aktiválódjon. Döntéseitek közül néhányat kiválasztanak, néhányat nem. Ám életetek első szakaszában megírtatok valami olyasmit is, amit megszentelt szerződéseteknek nevezünk. Ez a megszentelt szerződés egy tartalék-terv összes lehetséges szerződésetekhez. Csak akkor aktiválódna, ha az emberiség kollektív rezgése olyan szintet érne el, ami amúgy nem várható. Ha minden tökéletesen rendeződik, akkor lehetőségetek lesz megszentelt terveteket teljesíteni, mivel mindenek felett van egy olyan dolog, amivel lelketek segíthet az emberiségnek. Amikor megszentelt tervetek aktiválódik, akkor a legnagyobb emberi formában létező szenvedélyetekben találjátok magatokat. Az isteniség ajándékával érkeztetek erre a bolygóra, és megszentelt szerződésetek lehetővé teszi számotokra, hogy megéljétek ezt az isteniséget és megosszátok másokkal. Isten egy darabját jobban képviselitek bárki másnál, és mivel az emberiség kollektíven elért egy olyan szintet, amelyen ez aktiválódhat, most mindannyiótoknak lehetősége nyílik arra, hogy hasznosítsa ezt. A szerződés teljes aktiválása talán sok éven keresztül eltart majd, mégis legtöbben már ma érzitek a csodavárás izgalmát. Ez közvetlen megerősítése annak, hogy amit éreztek, az valóságos és hamarosan aktiválódik.

Ezek a megszentelt szerződések számos formában öltenek majd testet. Talán egész életedre más irányba terelnek, de az is lehet, hogy öt perc alatt végeztek velük. Talán éppen tankoltok majd, mikor valaki odamegy hozzátok és feltesz egy kérdést, és abban a pillanatban megszentelt szerződésetek aktiválódik. Elmondhatjuk, hogy mikor megszentelt szerződésetek aktiválódik, függetlenül attól, hogy beteljesítitek-e vagy sem, életetek megkapja a lélek teljes kielégülését, lévén, hogy elérte célját. Ha nem is vagytok vele teljesen tisztában, mi a megszentelt szerződésetek, elkezditek megtapasztalni még emberi formában saját lelketek derűs nyugalmát és magabiztosságát. Ez megszentelt szerződésetek ajándéka, és életetek személyes, legnagyobb reménysége. Várjátok [már] most, mivel [máris] lehetséges.

Nem az a lényeges, hogy a megszentelt szerződésetek hogyan teljesül vagy hogy néz ki. Ami sokkal inkább számít, az a szándékotok, hogy életbe léptessétek a megszentelt szerződéseteket, mivel ez [vagyis a szándékotok] vonzza hozzátok. Ez az a darabka, ami beindítja az univerzum mágneseit, és ami aztán megváltoztatja az energia áramlását, hogy hozzátok vonzza. Az energia állandóan mozgásban van. Mikor létrehoztok egy struktúrát, ami köré energia gyűlik, az formát ölt és kikristályosodik. Azt állítjuk, hogy az egész egyszerűen annyiból áll, hogy megértsétek a megszentelt szerződés fogalmát, és létrehozzatok ennek szerződésnek az aktiválására egy olyan szerkezetet, [vázat, struktúrát,] ami köré az energia összegyűlhet.

A lélek emberi formában [történő] megvalósulása

Úgy találjátok majd, hogy a dolgok nagyon gyorsan változnak. Talán nem úgy alakulnak, ahogyan várjátok, úgyhogy engedjétek el az elvárásaitokat. Engedjétek el az elképzeléseiteket arról, hogy mi a jó és mi a rossz; engedjétek el az elképzeléseiteket arról, hogy mi sikeres és mi nem az. Ugyanis ekkor tudjátok megtapasztalni az elvárásaitokat felülmúló örömöt, mivel amikor elvárásaitok vannak, korlátozzátok a lelketek. Amikor a végeredményhez ragaszkodtok, korlátozzátok felsőbb éneteket abban, hogy hogyan teljesíthetné legmagasztosabb vágyaitokat. Igen, a világ számos részén tanítják azt, hogy a teremtés azt jelenti, hogy megteremtitek annak gondolatát, amit akartok, méghozzá részletesen. Ha pénzt akartok, mondjatok konkrét összeget, és adjatok meg egy dátumot, amikor meg akarjátok kapni, hogy néz ki, és milyen érzés, amikor megteremtitek. Ezek a koncepciók jól működtek a régi energiában, de az új energiában nem hozzák meg ugyanazokat az eredményeket. Már sokkal messzebbre jutottatok a fejlődésetekben ezeknél a folyamatoknál. Most a folyamat pontosabb koncepcióját adjuk át nektek. Tartsátok meg a gondolatot és teremtsetek egy könnyed struktúrát, ami köré az energia odagyűlhet. Tekintsetek úgy erre a struktúrára, mint általános elképzelésre, ami az energiához hasonlóan mágneses. Ne aggódjatok a részletek miatt, csak tartsátok [fenn] a gondolatot és hagyjátok, hogy kibontakozzon. Ez életbe lépteti megszentelt szerződéseteket, és nagyon gyorsan úgy találjátok majd, hogy valami különleges célból vagytok ezen a bolygón.

Most, ahogy a megszentelt szerződésekről beszélünk, mindannyian álmodoztok, „Ó, ez nagyszerű! De hogyan fogok ebből megélni?” Nos, néhányan megéltek majd belőle, néhányan pedig nem, de ez nem számít. Az a fontos, hogy hogyan fogjátok megélni. El tudjátok-e képzelni, hogy életetek minden lépését annak a tudásnak belső önbizalmával tegyétek meg, hogy függetlenül attól, mi történik legközelebb, [akkor] az [milyen] csodálatos élmény lesz a számotokra? Mert mindannyian, aki úgy döntötök, hogy aktiváljátok megszentelt szerződéseteket, ez előtt álltok. Isten részeként élt életetek a bolygón feltárul, mikor a fátylat félrehúzzák. Feltárul előttetek, hogy ti vagytok Isten megvalósulása. Ti vagytok a Lélek emberi testet öltött megvalósulásai.

B-terv. . .  A „Ha” szerződés

Mikor ezt az életeteket terveztétek, megírtátok az összes B-terveteket is, és így szóltatok: „Ha nem találkoznánk A pontban, akkor találkozzunk itt, B pontban. És ha B pontban sem találkoznánk, akkor találkozzunk újra C pontban. És ha ott sem találkozunk, akkor ebben az életben nem találkozunk. Te leszel az apám, te leszel az anyám, te idézed elő ezt, te és én a középiskolában találkozunk, és a barátom meglop majd téged, mert ezt a leckét meg kell tanulnom.”

Rengeteg csodálatos lehetőséget teremtettünk, és épp mielőtt eljöttetek volna, megírtátok a forgatókönyvet, amit megszentelt szerződéseteknek nevezünk. Oly sok ’ha’ volt belefoglalva, hogy úgy tűnt, soha senki sem aktiválja majd ezt a szerződést. Ma, most, ezek a „ha”-k kezdenek összerendeződni. Ez volt lelketek „üdvözlégy Mária” felvétele, ha úgy tetszik, és így szóltatok: „Arra az esetre, ha az emberiség olyan magas szintet érne el, amire senki sem számít, akkor ezt fogom tenni, amíg odalent leszek.” És megírtátok a forgatókönyvet. Most pedig eljött az idő. Hozzátok be. Emlékezzetek rá. Először érezzétek, aztán hagyjátok, hagy gyűljön eköré az érzés köré. Ne foglalkozzatok azzal, hogy megpróbáljatok egy [konkrét] elképzeléshez kapcsolódni. Ne foglalkozzatok azzal, hogy megpróbáljátok bevonni az összes darabkát, hogy aztán megpróbáljátok összerakni egy csinos kis dobozkába, masnival a tetején. Csak engedjétek, hogy keresztüláramoljon rajtatok. Hagy legyetek azok, akik valójában vagytok. Eláruljuk nektek, hogy megszentelt szerződéseteket nem lehet azonosítani addig, amíg nem teljesítettétek. Ó, olyan kreatívak voltatok, mikor megírtátok ezeket! Kezdődjön hát a csoda!

Azt mondjuk most nektek, hogy a Föld kollektív rezgése elérte azt a szintet, ahol most aktiválhatjátok megszentelt szerződéseiteket, és legyetek tudatában, hogy ez csak a kezdet. Igen, a Föld változások előtt áll, de emlékezzetek rá egyszerűen és tisztán, hogy ti vagytok felelősek a saját valóságotokért. Bármelyik pillanatban megváltoztathatjátok a valóságotokat, ha megváltoztatjátok azt az észlelési pontot, ahonnan nézitek. Az egész csak füst és tükrök, tehát [először] találjátok meg a legmagasabb észlelési pontot. Tanuljátok meg a tükröket saját előnyötökre használni. Találjátok meg az ajándékot mindenben, ami történik, és ha így tesztek, azonnal megváltoztatjátok valóságotokat. Elkezditek megteremteni a Földön a mennyországot. Kezditek az energiát elmozdítani Isten ezen a bolygón lehetséges legmagasabb kifejezési formájába. Ma elkezdődik.

A sötétben egyedül világító gyertya

Sokatoknak vannak a [saját] szenvedélye által megteremtett gondolatai és álmai. Vannak dolgok, amikre elég csak rágondolnotok, és rögtön mosolyt csal az arcotokra. Eláruljuk, hogy az egészben az a legszórakoztatóbb, hogy mikor beléptek megszentelt szerződésetekbe, akkor a mellettetek ülőnek könnyebbé válik belépnie saját szenvedélyébe. A kollégáitok, a házastársaitok, és a gyerekeitek számára lehetségessé válik másképp csinálni a dolgokat. Legyetek tehát a gyertya, amelyik egyedül világít a sötétben. Legyen bátorságotok belekezdeni a magatok számára – nem feltétlenül azért, hogy megváltoztassátok a világot, hanem hogy mosolyt csaljon az arcotokra. Az volt az álmotok, hogy az egésztől elkülönültnek, és embernek tettetve magatokat játszhassátok a Játszmát, mikor valójában lélek vagytok. Ez az élet sosem arról szólt, hogy belépjetek egy fizikai testbe és elérjetek egy olyan szintet, ahol felemelkedtek a lelketekhez, hanem inkább arról, hogy a lélek emberi tapasztalatra tehessen szert. Mi lenne, ha ma egy örömteli emberi tapasztalatot szereznétek? Ezért jöttetek. Így láthatjátok meg Istent. Ez megszentelt szerződésetek alapja, és ezen a napon ez lehetséges. Így fejezhetitek ki álmotok teremtéseit, nem azzal, hogy olyan magas szintű rezgést értek el, hogy többé már nem vagytok a Földön, hanem [azzal,] hogy ezeket a magas vibrációkat a Földre hozzátok, és mindent megváltoztattok.

Legyetek a varázslat! Léptessétek hatályba megszentelt szerződéseteket ma. Csak egy gondolat kell hozzá. Nincs varázslat, vagy első, második, harmadik lépés, amit átadhatnánk, mert ezeket nektek magatoknak kell kitalálnotok. Ebben rejlik a varázslat, engedjétek hát, hogy keresztüláramoljon rajtatok. Engedjétek meg magatoknak, hogy megérezzétek az Otthon energiáját. Legyetek ennek a varázslatnak a kifejeződései – a mosolyotok, az örömötök, a minden cselekedetekben érzett szenvedélyetek segít majd ezt összehozni. Ha meghalljátok a gyönyörű nevetést a hátatok mögött, akkor tudjátok, hogy mi vagyunk azok, az Otthonra emlékeztetünk benneteket, és végig támogatunk és bátorítunk titeket az úton. Annak legnagyobb reményével érkeztetek, hogy olyan szorosan az arcotokra húzzátok a fátylat, hogy ne emlékezhessetek arra, kik is vagytok valójában, vagy arra, hogy miért is jöttetek. Eddig rendkívül sikeresek voltatok, most ez megváltozik. Élvezzétek az utazást, kedveseink. Hajrá! Húzzátok félre a fátylat elég hosszú időre, hogy emlékezhessetek megszentelt szerződésetekre. Sétáljatok bele vakon a csodavárás ösztönös előérzetével, és akkor megteremtitek. Mindenekelőtt pedig, ne felejtsétek el jól érezni magatokat. Mert ezért jöttetek. Azért jöttetek, hogy élvezzétek a gyönyörű emberi kifejeződést.

Ma megosztjuk veletek, hogy még sok széttartó folyamatot éltek át majd ezen a bolygón. Még rengeteg az egymással súrlódó energia. Ott vannak azok, akik ellenállnak az érkező új energiának azzal, hogy kétségbeesetten ragaszkodnak a régi eszmékhez, és ők bizony ott vannak az élet minden területén; ott vannak a kormányzat, a vállalatok és az emberiség minden szintjén. Mikor látjátok ezt, először is emlékezzetek rá, hogy nem a ti feladatotok ezt megoldani. Nagyon hasonlóan ahhoz, ahogyan a gyógyítónak sem az a feladata, hogy gyógyítson, hanem az, hogy megteremtse a teret mások számára, ahol azok kellőképpen kényelembe helyezhetik magukat ahhoz, hogy meggyógyíthassák magukat. Tegyétek ugyanezt a körülöttetek zajló zűrzavarral. Mosolyogjatok. Először is lássátok annak, ami. Ez egy hisztériás dührohamban szenvedő emberek által játszott dráma. Nagyjából úgy, ahogy egy kétévessel bánnátok, mondjátok meg nekik, hogy jöjjenek ide, ne bántsanak senkit, és ha véget ért a rohamuk, akkor keressenek fel benneteket. Ha ezt a hozzáállást veszitek fel, már holnap megváltoztatjátok a világot, mivel a világ nem a híradóban változik meg, hanem a szívekben. Változtassátok meg először a szívetekben, aztán pedig élvezzétek az utazást.

Legnagyobb megbecsülésünket kifejezve, három egyszerű emlékeztetővel hagyunk most itt benneteket. Bánjatok egymással a legnagyobb tisztelettel, kényeztessétek egymást minden adódó alkalommal, mert magatokat kényeztetitek. Emlékezzetek rá, hogy ez egy Játék, és játsszatok egymással jót!

Espavo.

A csoport

(fordította: Mácz Annamária)