A Fény világítótornyai ~ Emlékeztetők Otthonról 

2007. március 15.

~ A REBOOTOLÁS ~ 
A Föld bolygó reset gombja 
 

Your browser may not support display of this image. 

Az újrahuzalozás folytatódik, amint a Föld kristályai rebootolnak 

 

A fény világítótornyai, emlékeztetők Otthonról előadásait élőben követheted az interneten, egyébként pedig minden hónap 15-én foglaljuk írásba és küldjük ki e-mailben őket. A következő ÉLŐ fénymunkás közvetítés

2007. március 31-én, szombaton lesz 
délelőtt 11-kor csendes-óceán parti idő szerint
 
 
Vendég: Ronna Herman 
Mihály arkangyal csatornája

 

Your browser may not support display of this image.

 
~ Emlékeztetők Otthonról ~ 

[Talán olyasvalaki is fogja olvasni a szöveget, aki „nem tud számítógépül”:  a „boot”-olás az a folyamat, ami a számítógép bekapcsolásától addig történik, amíg az üzemeltető program használhatóvá válik. Ez tehát a szoftver „betöltése”. A „reboot” az a folyamat, amikor miután „megeszi a fene” az üzemeltető programot – vagy „operációs rendszert” – akkor a reset (vagyis újraindító) gomb segítségével „új rendszert töltünk”, vagy újratöltünk, vagy újrabootolunk. A szövegben mind a három verzió előfordul.]

Steve-től:

Mikor a csoport rebootolásról beszél, azt szó szerint érti. Amint sokan tudjátok, a Lightworker.com weboldala leállt nem sokkal azelőtt, mielőtt ez az üzenet érkezett. Egy olyan bizarr merev meghajtó probléma okozta, amit a résztvevő emberek sem igazán tudják leírni. Csak a Lightworker.com oldal törlődött, habár számos más weboldalunk is van a Fénymunkás családban, és a szerverünkön. Több mint 60,000 html oldal törlődött az összes hozzájuk kapcsolódó adatbázisokkal és biztonsági mentésekkel egyetemben. Napokba telt rájönni csak arra, hogy egyáltalán merevlemez meghajtó meghibásodás okozta. Nagyon is tudatában vagyunk, hogy mostanában számos spirituális oldalon akadtak hasonló problémák. Ez az üzenet arról szól, hogy miért történik mindez, és mit tehetünk ezzel kapcsolatban.

Ezt az üzenetet élőben kaptuk a Virtuális Fény közvetítésen, négy nappal azelőtt, hogy a weboldalunk leállt. A rákövetkező napon elkezdtem dolgozni az archív fájllal, hogy elérhetővé tehessem a Virtuális Fény közvetítés weboldalán. Megtaláltam az adatállományt, ami a közvetítést rögzítette, és ez az üzenet rejtélyes módon eltűnt a közvetítő számítógépről. Magamban átismételtem a lépéseim, hátha így kiderül, hogy véletlenül törölhettem a fájlt. Az egész napot különböző merev meghajtó helyreállító szoftverek letöltésével és felhasználásával töltöttem, hogy megpróbáljam visszanyerni a közvetítés adatait. Egy törölt fájl helyreállítása meglehetősen egyszerű folyamat, ha olyan korán észlelünk, ahogy én is tettem. Egy háromórás közvetítésből származó fájl nagyon nagy, általában 35 és 50 gigabyte közötti, és elég könnyű lenne megtalálni, még ha ki is törölték. Számos eredménytelen óra után feladtam, és elővettem a digitális audio felvevő készüléket, amit az audio rész biztonsági mentéseként használunk, pontosan azért, ha bármi olyasmi történne, mint most is. Nem fogtok meglepődni, hogy kiderült, hogy a felvevő alig hallható és használhatatlan. Teljes újratöltésben volt részünk.

Abbahagytam, amit éppen csináltam, és azonnal elkezdtem dolgozni a Lightworker irodáinak összes számítógépében megtalálható kristályokkal, ahogy a csoport javasolta. Aztán leültem, hogy leírjam ezt az üzenetet a rendelkezésemre álló gyengécske felvétel alapján.

Ha feliratkoztál, hogy rendszeresen megkapd a Fény világítótornyait, akkor ismét meg kell majd tenned, mivel az összes adatbázisunk elveszett az újratöltődés során. A Lightworker.com nyitóoldalán találsz egy erre a célra szánt feljegyzést, részletes útmutatóval.

A Lightworker.com oldal ismét teljes sebességgel működik, és örömmel mondhatom, hogy a Fénymunkásban lévő összes kristály ismét együttműködik. Épp egy újrabootoláson estünk túl, és most jobban futunk, mint valaha!

Nagy öleléssel és gyöngéd bökdöséssel,

Steve Rother 
a csoport szóvivője 
 
 

Copyright figyelmeztetés: 
Copyright 2007 Lightworker. Ez az információ szándékunk szerint ingyenesen terjeszthető részben agy egészben. A felhasználó beleegyezik, hogy a terjesztett anyagnak tartalmaznia kell ezt a copyright figyelmeztetést. Beleegyezik továbbá abba, hogy minden jog, beleértve a fordított anyagok szerzői jogát is, a Lightworker tulajdonában marad. A csoportról bővebb információ található a következő weboldalon:
http://www.Lightworker.com .   Köszönjük, hogy segíted a Fény terjesztését!  

Your browser may not support display of this image.

Üdvözlet Otthonról!

A tér, amit ezen a gyönyörű bolygón teremtetek minden egyes nap egyre jobban hasonlít az Otthonra. Mikor a fátyol felénk eső oldaláról nézzük, lelkeitek játéka, miszerint embernek tettetitek magatokat, meglehetősen nagy felbolydulást kavar. Minden tekintet rátok szegeződik, ahogy keresztüljuttok mindennapjaitokon. A szeretet és az Otthon energiája a hátszeletek, és veletek van minden nap.

Az emberiség újrahuzalozása

Már beszéltünk az újrahuzalozásról, amit jelenleg az emberiség egésze tapasztal. Ez sokkal nagyobb szabású esemény, mint előszörre gondolnátok. Az ember-állat fejlődik, és ez a fejlődés lehetővé teszi számotokra, hogy lelketek egyre nagyobb részét hordozzátok a biológia fizikai szintű buborékának keretei között. Ma ezt részletesebben fogjuk kifejteni, hogy láthassátok mindez hová vezet.

A biológiai buborék, amelyben tartózkodtok a játszma idején egy kémiai-elektromos alap. Valójában végtelen lények vagytok, akik egy véges tartályban játszanak, mely tartályt mi biológiai buboréknak nevezünk. A végest és végtelent jelképezi a két agyféltekétek. A köztük mozgó elektromos impulzusok teszik lehetővé, hogy úgy játsszátok a játékot, ahogy most teszitek. Ez a fátyol fizikai megfelelője. Most, hogy megváltoztatjátok a játszmát, saját biológiai buborékotoknak is meg kell változnia, hogy segítsen nektek megtartani a magasabb rezgésű állapotot, amit elértetek. E változások első hulláma az újrahuzalozással kezdődik, amely változás lehetővé teszi a két agyféltekétek számára, hogy olyan módokon kommunikáljanak, amire korábban soha nem voltak képesek. Ez nem csupán egy fénymunkás[okkal előforduló] jelenség, hanem megváltoztat minden egyes emberi lényt a bolygón.

A kémiai-elektromos test

A testetek működését lehetővé tévő elektronikus utak kémiaiak és elektromosak; ezek az utak [vagyis pályák] az emberi biológia elektromos áramkörrendszere. Ti általában úgy gondoltok egy elektromos áramkörre, mint egy elektromos vezetőhurokra. Mindazonáltal, a biológiátok elektromos áramkörei kémiaiak, és nem csak vezetik az elektromosságot, hanem áramot is generálnak a testeteken belül. Testetek megváltoztatja kémiai struktúráját – így ezt az áramkörrendszert is – minden egyes alkalommal, mikor érzelmet éreztek, vagy gondolatotok támad. Minden alkalommal, mikor próbára teszitek magatokat, új szinaptikus pályákat hoztok létre. Az új pályák létrehozása nyit meg benneteket a felsőbb énetekkel való kommunikáció befogadására. Most, ahogy a test újrahuzalozódik, az új pályák létrehozása sokkal könnyebb folyamattá válik.

A rebootolás – kritikus tömeg

Az emberiség egésze növeli a kollektív rezgésszintet, és ezzel együtt a Föld mágneses struktúrája megváltozik. Mindez jó néhány évvel ezelőtt kezdődött, azzal hogy a kristályenergia a Napból továbbáramlott a ti bolygótokba. Van néhány eszköz, amit alacsonyabb szinteken alkottak, amelyeknek nehézségei támadnak majd a magasabb szintű rezgéshez való igazodás során. Ezek között vannak a számítógépeitek. Számítógépes problémákként érzékelitek ezeket bolygószerte. Fejlesztitek a Föld kristály- szerkezetét, és ennek eredményeként minden kristálynak alkalmazkodnia kell a magasabb rezgésszinthez. Az emberi biológia újrahuzalozása elért egy kritikus tömeget, aminél a körülöttetek lévő összes kristálystruktúra újrahuzalozása szükségessé válik. Ennek végrehajtásához olyasmi történik, mintha valaki megnyomná a Föld bolygó reset gombját. Öt ehhez hasonló újra betöltődés lesz, amelyek teljessé teszik ezt az eltolódást. Minden egyes alkalommal, a rebootolás egyre kevésbé lesz nehéz; ez most az első, és egyben legnehezebb. El kell mondjuk, hogy több merev[lemez] meghajtó [vagyis winchester] megy tönkre a bolygón, mint korábban valaha, különösen azokban a számítógépekben, amelyeket spirituális célokra használnak.

Kérjük, értsétek meg, hogy a számítógépek kristályalapúak, és mostanában ezért tapasztaltok ilyen sok nehézséget velük kapcsolatban. A számítógépekben található kristályok alkotják a komputerek lelkét. A szilícium (kristály) diódák képezik minden számítógép alapját. Ezeket ti félvezetőknek hívjátok. Mi azt mondjuk, hogy ezeket a kristályok nem különböznek azoktól, amiket úgy szerettek a házatokban tartani, vagy amiket magatokkal visztek különböző spirituális eseményekre. Az ásványok birodalmában a kristály képviseli a legmagasabb rezgést és épp úgy élő, mint ti magatok. A kristályok élő, lélegző entitások, amelyek bizonyos rezgést hordoznak, és mivel ezek alkotják számítógépeitek lelkét, könnyen mondhatjuk, hogy számítógépeitek élnek. Fejlődésetek eredményeképpen, ők is egy evolúciós folyamaton mennek keresztül.

Azt javasoljuk, hogy bánjatok a számítógépeitekkel ugyanazzal a szeretettel és ragaszkodással, mint ahogy egy nehéz időszakot átélő gyermekkel bánnátok. Szánjatok rá időt, hogy kapcsolatba lépjetek a számítógépeitekben lévő kristályokkal és teremtsétek meg velük az összhangot. Adjátok át nekik az erőtöket és a szereteteteket. Tegyétek a kezeteket a billentyűzetre és hagyjátok a számítógépetek kristályai áthúzzák az ujjaitokon keresztül a szeretetenergiát. Ez megvédi őket a károsodástól ezen időszakok alatt. Azok a számítógépek, amiket rendszeresen magas rezgésű üzenetek, illetve szeretet terjesztésére használnak, különösen sérülékenyek ezekben az időszakokban. A számítógépetekkel végzett egyszerű szertartások, amelyek lehetővé teszik a gépek számára, hogy a lehető legmagasabb rezgésű energiát hordozzák, elegendőek lesznek arra, hogy az átalakulást könnyedebbé tegyék. (Lásd Steve üzenetét fent)

Új technológiák a küszöbön

Ti a technológia alatt gyorsabb processzorokat és több memóriát értetek. Ám a technológia multidimenzionális módon érkezik majd, és legmerészebb álmaitokban sem látott fejlődést hoz. Ahelyett, hogy lineáris módon gondolkodnátok ezekről a fejlesztésekről, gondoljatok úgy rájuk, mint az oldalvonalról felbukkanó lehetőségekre. Mindig vannak, akik félnek a technológiától és ördöginek tartják. Ne hagyjátok, hogy a saját árnyékotok megijesszen benneteket kedveseink! Olyan technológiai fejlődése mentek hamarosan keresztül, ami egyedülálló ezen a bolygón és hihetetlen módon segítségetekre lesz majd, a korábbiaknál sokkal hatékonyabb módon segít majd benneteket a kommunikációban.

Határozott céllal beszélünk a test elektromos pályáiról. Elég csupán az emberiség közelmúltjára visszatekintenetek, hogy láthassátok milyen szerepet játszott a technológia az emberek hatalmának visszanyerésében. Voltak idők, mikor a technikában [technológiában] bekövetkező jelentősebb fejlődések nehézzé tették sokak számára, hogy tartsák a lépést, és most ismét egy ehhez hasonló mérföldkőhöz értetek. Az emberiség jelentős fejlődést ér el a technika terültén, ami a számítógépekkel kezdődik majd, de ugyanakkor gyorsan átterjed más területekre is. Ezek a fejlesztések napfényre kerülnek, mert a fejlesztők megtalálják a módját, hogy ugyanazt a kémiai-elektromos rendszert használják, amit a biológiátok is használ. Ez biológiai számítógép chipek előállításához vezet, amik képesek lesznek tanulni és fejlődni. Ezeket az ötleteket, amikből évekkel ezelőtt számosat ismertetett egy Nikola Tesla nevű kristálygyermek, kereskedelmi célokra fejlesztik majd. Tulajdonképpen ugyanazok az entitások, akik átadták Teslának az információt, most számos különböző csatornán keresztül ismét elküldik ugyanazt az információt, hogy biztosan ne vesszen el. [Tesla az 1940-es években ment át, (hunyt el) a modern ipari technológia legjelentősebb megújítója volt. A nevéhez fűződik a váltakozó-áramú technológia kialakítása, ami lehetővé tette a modern ipar kialakulását a mostani formájában, emellett több „szabadenergiát” vagy „nullponti energiát” hasznosító készüléket is készített. Magyarul Egely György könyveiben sokat lehet olvasni róla. Hosszú élete során több száz szabadalmat bejegyeztetett, de állítólag utolsó 25 évének találmányai már nemzetbiztonsági okok miatt zároltak (az USA-ban). Ő alapozta meg például a HAARP kutatásokat is, amelyek mostanában aratnak közfelháborodást a természetvédők között. A Monarchia területén született, egy ideig Magyarországon is élt. Egyébként médium volt: a kísérleti berendezéseket „fejben modellezte”, és a működőképes elrendezések zöld fényben úszva jelentek meg neki.]

A technikai fejlődés kibontakozásra kész és örökre megváltoztatja majd az emberi játszmát. Emlékeztetünk benneteket, hogy a technika közvetlen visszatükrözése a spirituális fejlődésnek, és egyik sem létezik a másik nélkül. Ha az emberek nem tartanának fent egy eléggé magas kollektív rezgést, akkor ez az új technológia működésképtelenné válna, és rövid idő alatt feledésbe merülne. Mi azonban azt mondjuk, hogy bizony tartós lesz, és az emberiség ismét hatalmas eltolódást él majd át a technika területén, ami segít majd titeket abban, hogy még inkább egy erőtök teljes birtokában élt életvitelt folytathassatok.

A technológia olyan módokon juttat benneteket személyes hatalmatokhoz, amiket el sem tudtok képzelni. Személyes hatalmatok elnyerése közvetlenül kapcsolódik a kommunikációhoz. Képzeljétek el, milyen csodálatos idők voltak azok, mikor az ókori Görögországban egy futót jelöltek ki arra, hogy az üzeneteket egyik faluból a másikba vigye. A kommunikációnak eme fejlődése sokkal jobban hatott az emberek személyes hatalmára, mint azt eredetileg gondolták. Az üzenőrendszer hamarosan odáig fejlődött, hogy a futókat lovasok váltották fel, akik még csomagokat is szállítottak a falvak között. Még a lovas futárok is hatalmas fejlődési lépést jelentettek az emberiség történetében, mert így növekedett az emberek közötti kommunikáció. Később kifejlesztették a távíró vonalakat, és a kommunikáció mindenki számára elérhetővé vált. Persze ez a távíróhálózat kialakulásához vezetett, ami a telefonvonalak kifejlesztéséhez vezetett, ami drasztikusan növelte a kommunikációt, ahogy azelőtt még semmi. Aztán jött az Internet, amint keresztül két, távoli országban tartózkodó ember tud beszélgetni, mintha csak egymás mellett ülnének. A következő lépés a fénytechnológia; ez el is kezdődött, és hamarosan képesek lesztek egy fénysugárban kommunikálni. Mindez elősegíti emberi személyes hatalmatok magatokhoz ragadását. Az előttetek álló technológiai változások nagyban növelik majd a kommunikációt, és ez rendkívül izgalmas. Amikor ez a fajta kommunikáció elérhetővé válik, nem lesznek többé titkok a Föld bolygón. Ez áll most közvetlenül előttetek.

Kilépési pont sokaknak - Indigó és kristály gyerekek

Kedveseink, sokan lesznek majd, akik úgy döntenek, hogy most inkább távoznak, mint hogy megtegyék ezt a következő lépést. Becsüljétek meg őket, mert elvégezték az ahhoz szükséges munkát, hogy az emberiség eljuthasson arra a pontra, ahol ez a csoda bekövetkezhet. Sokakat hívnak most haza, hogy nagyon fontos helyet foglaljanak el a mennyekben. Azt kell mondjuk, rengeteg a tennivaló a fátyolnak ezen az oldalán miközben ti haladtok előre. Sokan hamarosan újra fizikai formában találják magukat indigó és kristály gyermekekként. Sokkal inkább, mint ezelőtt, azt látjátok majd, hogy a gyermekek egyre nagyobb százaléka lép be az indigó és kristály gyermekek magasabb rezgésű tulajdonságaival. Az új emberiség átveszi a hatalmat, és új paradigmát hoz az emberiség számára.

A kristály gyermekeknek alapvető kihívást jelent az elektromosságnak az a formája, amit ti váltakozó áramként ismertek. Ezért égetik ki a kristály gyermekek az elektromos eszközöket a normális üzemeltetés során. A váltakozó áram egy ember-alkotta formája az elektromosságnak, és nem létezik a természetben, ezért aztán kristályrezgésűek nem egészen értik meg. Mikor a kristály gyerekek olyan energiaformával találkoznak, amiről nincs információjuk, természetszerűleg visszatükrözik, így felerősítve azt. Ha felerősítik az elektromosságot és visszaküldik az eszközbe, amiből az származik, könnyen megérthetitek miért hajlamosak az elektromos eszközök felrobbanni ezek körül a varázslatos emberek körül. Érdekes itt megjegyezni, hogy a váltakozó áramot a ma használatosformájában ugyanaz a kristály gyermek találta fel, akiről már korábban beszéltünk, Nikola Tesla. Biztosítunk benneteket, ő most mosolyog. Lelkének számos inkarnációja van jelenleg szerte a Földön, hogy segítsen ebben az eltolódásban. Sokan érzik majd útmutatását és jelenlétét a hátuk mögött.

Kedveseink, olyan változásokat vittetek végbe a Föld bolygón, ami elhozza a mennyországot a Földre. Habár ez egy egyszerű folyamat, senki sem mondta, hogy könnyű lesz. Amennyire bonyolult ez a feladat, annyira biztosak vagyunk abban, hogy a megfelelő emberek a tökéletes helyen vannak, hogy mindez megtörténhessen. Ti vagytok a valaha élt legnagyszerűbb angyalok. Ti vagytok az ember angyalok, akik részt vesznek az új személyes hatalommal bíró új valóságban, amire korábban nem volt példa a Föld bolygón. Tegyetek meg minden egyes lépést büszkén! Legyetek tudatában, hogy a mennyek minden hatalma titeket ünnepel az általatok végzett munkáért.

Amint keresztülmentek a Földnek eme újratöltődésén, tegyétek ezt egy mosollyal az arcotokon, és szeretettel a szívetekben, mert ti vagytok a játékasztal mesterei. A legnagyobb megbecsülésünkkel három dologra emlékeztetünk benneteket: bánjatok egymással tiszteletteljesen, kényeztessétek egymást, minden adódó alkalommal, és játsszatok együtt jót!

Espavo

A csoport

Your browser may not support display of this image.
 
 
 

(fordította: Mácz Annamária – [kommentár: Szigeti Antal – aszigeti@freemail.hu])