Create an account
Étlap
· Főoldal
· ::- Galéria -::
· Ajánlj minket!
· Archív cikkek
· Cikk küldése
· Egyéni beállításaim
· Észrevételek, javaslatok, szidalmazás
· Fórumok
· GYIK - amit mindig kérdeztek
· Keresés
· Letöltések - [Fénykör hírlevelek]
· Olvasóterem
· Rovatok - téma szerinti bontásban
· Statisztikák
· Személyes üzenetek
· Tagok listája
· WWW linkek a többiekre
 
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Biztonsági kód: Biztonsági kód
Írd be a biztonsági kódot

Még nem regisztráltad magad? Itt megteheted. A regisztrált felhasználók számos előnnyel rendelkeznek: dizájnváltás, hozzászólások beállítása, és hozzászólások saját név alatt.
 
Ki olvas minket?
Jelenleg, vendég és regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Jelenleg névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatod magad, ide kattintva
 
Starchild - Csillaggyerek magyarul

 STARCHILD fordítások
STARCHILD fordítások


Módosítás:
2009. március 4.

Márciusi energiák - 2009 Megnéz

 
Solara

 SOLARA
SOLARA


Módosítás:
2008. március 6.
 
Ajánlott böngészõ
 
Sztaki szótárKeresett szó:
Kis-/nagybetű nem számít
Ékezet nem számít
Táblázat készítése

 
Márciusi Espavo hírlevél
Közhírré tétetikSziasztok!

Szerettem volna azzal kezdeni ezt a hírlevelet, hogy már olvashatjátok az espavo.hu -n a 3:3 aktiválást, de sajnos még mindig nincs meg az angol nyelvû átirat sem. Úgy látszik az egyiptomi útról visszatérve Michelle-éknek fontosabb dolguk is van, mint az átirat közreadása. Amint meglesz a magyar fordítás, bejelentkezés után az espavo-n is tanulmányozhatjátok.Ezután a szokásos hó eleji program-beharangozó:

Március 9. hétfõ: Bp. Reiki Kuckó 18 órától Új Föld klub benne 3:3 - addigra remélem már tényleg meglesz
Március 13, péntek Kecskemét 18 órától 13:3
Március 14-15.sz.-v. Bp. Geofizikai Vendégház (Zugló, Torontál u. 32) délelõtt 10-tõl: Mennyei Akarat elsõ hétvégéje
Március 21. szombat Kecskemét, délelõtt 10-tõl: Tavaszi napéjegyenlõség csoport, benne 23:3 (ha addigra meglesz)
Március 23. hétfõ Bp. Reiki Kuckó 18 órától Új Föld Klub: 23:3 aktiválás (a napján!)
Március 28-29. sz-v. Kecskemét: 24 hónapos iskola III.: A fénytest felébresztése I. ahogy Orin és DaBen tanítja (mivel ez független az eddig elhangzottaktól, olyanok is jöhetnek, akik eddig nem vettek részt!)

A két nagyobb lélegzetû kurzusról ejtenék néhány szót:

A Mennyei Akarat az általam eddig megismert "leghatékonyabb" szellemi tanítás. Három hétvége alatt - azért mellette otthoni munkával - nagyon határozott és gyors elõrelépést hozott eddig mindazok számára, akik végigcsinálták. Nem igényel sem idõben sem anyagiakban olyan elkötelezettséget, mint mondjuk a 24 hónapos iskola, mégis fantasztikus ugródeszka a spirituális útra lépéshez - ez nem azt akarja jelenteni, hogy kezdõknek való, sõt! A második hétvége Húsvét után április 18-19-én lesz, a harmadik május 16-17-én. (3×2 nap, napi 6.000 forint, amiben benne vannak a hanganyagok az otthoni munkához, plusz hétvégenként kb. 1.200 forint a terembérletre)

A fénytest felébresztése számomra a "legkeményebb spirituális kiképzés" volt. Hathétvégés program: a hétvégék között 12-12 hét szünettel, hogy legyen idõ az otthoni munkára. Hétvégenként 12-12 meditáció elõbb a vibrációs energiatestek aktiválására (ezek a csakráinknál magasabb szintû, de azokkal analóg energiaközpontjaink), az ezekhez köthetõ tisztítási és terápiás folyamatok, majd utána effektíve a fénytest felébresztése. Szintén hanganyagokkal és írásos segédlettel. Az érzékelés fantasztikus feltárulását hozza, teljesen új felismeréseket önmagunkról, egyszerûen egy más életminõséget hoz. (6×2 nap 10.000 forint/nap: a Luminessence által regisztrált "International Light Body Teacher", azaz Nemzetközi Fénytest Tanítói minõségemben tartom ezt a kurzust. Természetesen a 24 hónapos iskola többi alkalmán is részt vevõk számára 8.000 forint/nap)

Utazásunk fontos szakaszához érkeztünk: ez év március-április-májusa eddigi életünk legnagyobb elõrelépési lehetõségét kínálja. Beülhetünk személyes fejlõdésünk "rakétájába", ami "sztratoszférai magasságokba" repíthet. Valóban eddigi életünk legjelentõsebb, legfontosabb lehetõségeirõl van szó! Jó ideig meg voltam gyõzõdve róla, hogy a fizikai síkon is lesz valami "nagy durranás" március elején, most inkább úgy tûnik, valamiféle "csendes robbanás" van kibontakozóban, ami felmorzsolja eddigi életünk alapzatát.

E változásokkal tûzdelt idõszakban felhívom a figyelmet a személyes konzultációk lehetõségére csütörtökönként, illetve elkezdek egy újfajta konzultációt is cégek számára: a cégek mûködésének átállítását az "Új energiás" üzemmódra. A friss tanítások úgy szólnak, hogy minden olyan szervezet gyorsuló ütemben szétesik, amelyik nem integrálja magába az új energiákat, amelyik nem "új energiásan mûködik". A közelmúlt tapasztalatai alapján úgy tûnik, hogy ebben hatékonyan tudok segíteni - személyes idei feladatom egyébként a bõség spirituális törvényeinek minél teljesebb felvázolása, melynek ez is egyik része.

Élvezzétek az utazást!

Anti

Ideje: Március 11, szerda, 14:55:58 Szerző: Zapverho
 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Közhírré tétetik
· Írta: Zapverho


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Közhírré tétetik:
Mit keresett ISTEN a hálószobában?

 
Cikk értékelés
Átlagos érték: 5
szavazat: 2


Kérlek értékeld ezt a cikket:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


 
Beállítások

 Nyomtatható változat  Nyomtatható változat

 Küldd el levélben!  Küldd el levélben!

 
Kapcsolódó rovatok

Közhírré tétetik

Shaumbra - Az Új spirituális Energia osztályterme
2003. - 2013. Shaumbra Az Új Energiában
Az oldalon közzétett cikkek "Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország" licensz alatt elérhetõek. Azaz non-profit keretek között, módosítások nélkül (teljes terjedelemben), a szerzõ és a weboldal címének feltüntetésével szabadon utánközölhetõek a szerzõ elõzetes írásos beleegyezése nélkül is.

Oldal generálás: 0.074 másodperc

:: fisubsilver phpbb2 style by Daz :: theme by www.nukemods.com ::