Create an account
Étlap
· Főoldal
· ::- Galéria -::
· Ajánlj minket!
· Archív cikkek
· Cikk küldése
· Egyéni beállításaim
· Észrevételek, javaslatok, szidalmazás
· Fórumok
· GYIK - amit mindig kérdeztek
· Keresés
· Letöltések - [Fénykör hírlevelek]
· Olvasóterem
· Rovatok - téma szerinti bontásban
· Statisztikák
· Személyes üzenetek
· Tagok listája
· WWW linkek a többiekre
 
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Biztonsági kód: Biztonsági kód
Írd be a biztonsági kódot

Még nem regisztráltad magad? Itt megteheted. A regisztrált felhasználók számos előnnyel rendelkeznek: dizájnváltás, hozzászólások beállítása, és hozzászólások saját név alatt.
 
Ki olvas minket?
Jelenleg, vendég és regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Jelenleg névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatod magad, ide kattintva
 
Starchild - Csillaggyerek magyarul

 STARCHILD fordítások
STARCHILD fordítások


Módosítás:
2009. március 4.

Márciusi energiák - 2009 Megnéz

 
Solara

 SOLARA
SOLARA


Módosítás:
2008. március 6.
 
Ajánlott böngészõ
 
Sztaki szótárKeresett szó:
Kis-/nagybetű nem számít
Ékezet nem számít
Táblázat készítése

 
Júniusi energiák, 2009
Starchildredaz Szerző: "A gyémántprizma és a bolygó felébredése

Mihály arkangyal Celia Fenn-en keresztül

Szeretett fénymunkások, 2009 június hónapjába lépve a legerõsebb kozmikus energiák egyikét tapasztaljátok meg, amely segíti bolygótokat a fény magasabb frekvenciáira való emelkedésben. A bolygó sugárzik, és a kozmoszban a fény egyik gyémántprizmájává vált. Titeket sok fénylény segít a felemelkedésnek és az átalakulásnak ebben a folyamatában, angyali lények, elementálok, galaktikus létezõk, és szeretett cet-családtagjaitok. Ebben az idõszakban nem könnyû fizikai testben létezni, mivel oly sok, általatok befogadandó és megtestesítendõ történésre kerül sor a fény birodalmaiban, s így idõnként zavarodottnak, elveszettnek és kapcsolatot vesztettnek érezhetitek magatokat. Szeretteim, most nagyon fontos, hogy fizikai lényetekben leföldeltek maradjatok, hogy szívetekebn, középpontotokban õrizzétek energiátokat és fényeteket. Ez a legfontosabb és legerõteljesebb munka, amit most végezhettek, hogy a kozmikus fényt leföldelitek a testetekbe és a Föld bolygóba.
A gyémántfény energiája egyre erõsödik a június 7-i teliholdig. A telihold a Nyilasban, a tûz energiájában áll be, együtt a Nappal, mely a levegõ jegynek számító Ikrekben található, s ez sok illékony energiát nyújt, mely hozzájárul a ti életeteket és a bolygót átalakító, megváltoztató energiához. Ez az energia egyre erõsödni fog június 21-ig, ami a nyári napforduló idõpontja. Ekkor a felemelkedés energiája bolygószerte sok ember életében fog életre kelni, amint egyre több lélek ébred rá saját kozmikus lényének és létezésének valóságára. Csillaggyermekek vagytok, fény és szellemi létezõk emberként inkarnálódva, és ráébredtek kozmikus lényegetekre és természetetekre. Ám még ha engeditek is, hogy a kozmikus gyémántfény kozmikus szívközpontotokba áramoljon, még ha meg is tanuljátok, hogyan álmodjátok meg a csillagokon keresztül vezetõ utatokat, akkor is fontos, hogy a jelenben lehorgonyozzatok, és emlékezzetek: ti választottátok, hogy jelen lesztek a Föld bolygón annak érdekében, hogy az Új Föld valóságát együtt megteremtsétek. Azért vagytok itt, szeretteim, hogy lehorgonyozzátok a mennyországot a Földön, és hogy megtestesítsétek ezt az energiát.
Így hát, kedves fénymunkások, a hatalmas lélekébredés ezen idõszakában az a hasznos a számotokra, ha energiáitokat a földelésre, a kapcsolódásra és a jelenlétre koncentráljátok. Legyetek teljességgel leföldelve fizikai testetekben, életetek minden egyes napját a Szellemtõl kapott ajándékként élvezzétek. Legyetek hálásak, köszönjetek meg minden napot, annak áldásait és tanításait. Emlékezzetek, hogy minden nap végén hálát adjatok mindazért, ami adatott néktek. A magasabb dimenziós élet lényege a kapcsolat és az összekapcsolódás. Még ha a dimenziók áradása által okozott káosz miatt úgy is érzitek, hogy lekapcsolódtatok a létezés külsõ szintjeirõl, menjetek belülre, saját gyönyörû gyémánt szív központotokba, és érezzétek a lénységes kapcsolódást Mindenhez, Ami Van, minden más létezõhöz. Tudjátok meg, hogy a “lekapcsolódás”, és a “magány” lényegük szerint harmadik dimenziós tapasztalatok, s amikor beléptek a dimenziókon átívelõ kapcsolódás lélekállapotának éberségébe, akkortól minden idõben a bõséges szeretet áramlata fog támogatni benneteket.
Szeretett fénymunkások, a kapcsolat és a leföldeltség áldásai megtapasztalásának leghatékonyabb módja a jelenlét megtapasztalása. Ez az a mód, melyben energiátokat tisztán az aktuális anyagi valóságotokra koncentráljátok, melyet ti teremtettetek meg, s megnyitjátok magatokat e teremtett valóságban létezõ áldások befogadására. “Jelen lenni” saját életetekben azt jelenti, hogy idõt szakítotok arra, hogy annak minden tapasztalását, minden pillanatát csodaként, a szeretet áldásaként éljétek meg. Jelen lenni azt jelenti, hogy a Teremtõ Forrástól származó ajándékként értékeltek és mélységesen megáldotok mindent az életetekben. Szeretteim, a felgyorsult fényenergia ezen idõszakában sokan igyekeztek “fénysebességgel” élni az életeteket, ami lelketek számára ugyan megfelelõ, ám emlékezzetek, hogy a Szent Egyesülés a test és a lélek közötti kapcsolat, és a testnek is éppolyan boldognak kell lennie ebben az egyesülésben, mind a léleknek. A test lassabb sebességgel bír. A testnek idõre van szüksége ahhoz, hogy tapasztaljon, értékeljen, észleljen és felismerjen, ahhoz, hogy ez számára kényelmes legyen. Amikor a lelketek és szellemetek energiái a fizikai energiáitokkal összhangban vannak, akkor valóban érzitek majd a kozmikus tudatosság végtelen kiterjedését, ugyanakkor pihentek, elengedettek és fesztelenek lesztek a fizikai lényetekben is. Ha most úgy érzitek, hogy nyomás nehezedik rátok, feszültek vagy depressziósak vagytok, vagy egyéb fizikai negatív tüneteitek vannak, illetve földeletlennek érzitek magatokat, akkor arra van szükségetek, hogy lelassítsátok a dolgokat, mígnem testetek visszanyeri a jóllétét és a komfortérzetét.
A júniusi energiák ezt a kiegyensúlyozó folyamatot fogják támogatni. A Nap az Ikrekben lesz. Az Új Földön ez az ikerlángok energiája, mely azért dolgozik bennetek, hogy létrehozza belsõ isteni férfiúi és nõi aspektusaitok között a szoláris egyensúlyt, és hogy a Krisztus tudatosság aranylángját kiegyensúlyozza és életre keltse, ami mély szinteken járul hozzá az ébredéshez és az egyensúlyhoz. Júniusban továbbá a Vénusz és a Mars bolygók – a belsõ nõi és férfienergiák reprezentánsai – is együtt fognak utazni, keresztül a Bika jegyén. A Bika, a második ház, a Vénusz által uralt, a szépségre, kecsességre, mûvészetre, vigasztalásra és bõségre összpontosít. Ezen idõ alatt pihenjetek, koncentráljatok saját jólétetekre, és a Föld bolygón fizikai testben való létezés örömeire. Engedjétek meg az energiáknak, hogy az egyesülés és egyensúly felé vezetõ folyamat során mindvégig felemeljenek és támogassanak benneteket.

A fény kozmikus közössége, valamint a cetfélék fénycsaládja
Szeretteim, a kozmikus újrakapcsolódás és lélekébredés ezen idején valóban tudatossá váltok saját szerepetekre, amit a kozmikus csillagközösségben, a csillagnemzetek között játszotok. Ti az Új Föld Csillag képviselõi vagytok, a Kék Csillag Bolygóé. E minõségetekben olyan más kozmikus létezõkkel, civilizációkkal léptek társteremtõ együttmûködésre, akik a fény kvantummezõin gyakorolják az együttes teremtést. Itt a legközelibb kapcsolatként a cetfélék fénycsaládja létezik számotokra, a bálnák és a delfinek, akik nem csupán a ti csillagfivéreitek és -nõvéreitek, hanem a felmenõitek és utastársaitok is ezen a Föld Csillag Utazáson.
Szeretett fénymunkások, most a cetek tudatossága tudatos közösségre, illetve partnerségre lép az emberiséggel azért, hogy együtt segítsék a Föld bolygót a magasabb tudatosságok csillagkapui felé növekedni. Ti sokan, szeretett emberi fénycsaládként, elhivatást fogtok kapni a Régiektõl, a cetektõl, hogy a Föld Álmát a tudatos és felébredett együttmûködés felé mozdítsátok.
A cetek tudatossága egy fejlett csillagászati navigációs tudatosság. Õk a kozmikus óceán “pilótái”, a kozmikus utazás navigátorai. Ti ebben az emberi inkarnációban szintén sokan a kozmikus utazás pilótái vagytok, s kezditek érezni, amint szárnyaitok kibomlanak, amikor felkészültök arra, hogy elfogadjátok a planetáris tudatosság kozmikus utazóinak, a mindenség új álma álmodóinak szerepét. A cetek tudatossága támogatni fog benneteket, amikor elsõ “repüléseitekre” indultok a kozmosz szívébe és a kozmosz álmába.

Így szeretteim, arra számíthattok, hogy a bolygón június folyamán az ébredés energiái egyre intenzívebbekké válnak. Ám a káosz közepette is találjátok meg azt a mély kapcsolatot, ami fenn fog tartani és támogatni fog benneteket a változásaitok és az átalakulásaitok folyamán. Felébredett kozmikus utazókká fogtok válni.

2009 júniusi energiák
Június 7-én lesz telihold, a Nyilasban, ami egy tüzes jegy. Jó idõ ez különféle tûzceremóniák tartására, hogy elengedjétek, amire már nincs szükségetek, és hogy üdvözöljétek a transzformáció munkáját ellátó tûz hatalmát. Erõteljes idõszak ez a tûz energiájának, a Szellem energiájának átölelésére saját szívetekben és lelketekben. Amikor a tûz energiája keresztülhatol a Gyémánt Szíven, a fény leggyönyörûségesebb szivárványait teremti meg, ami sok más lélekkel is megosztható. Engedjétek meg a szíveteknek, hogy mostantól a saját lelketek szivárványfényeit másokra sugárzó gyémántprizmává váljon. Fogadjátok be a szivárványt, nyissátok meg szíveteket mások szivárványfényeinek teljes lényetekbe való befogadására.
Június 21-e a nyári napéjegyenlõség, ez az ébredés, a gyógyítás és a kiegyensúlyozás ideje lesz a bolygó és lakói számára. A gyémántfény erõteljes hullámai folyamatosan a Mindenség kozmikus szívébõl érkezõ fénnyel tölti fel a bolygót. Azok, akik megnyitották szívük gyémántprizmáját ezen energiák fogadására, képesek lesznek e gyémántfény mások szívébe való továbbítóiként dolgozni, és a bolygó átalakulásának, változásának hatalommal teljes ügynökeivé válnak.
Június 22-én a Nap átlép a Rákba, és az újhold is a Rákban lesz. A Rák egy vizes jegy, melyet a Hold ural, valamint a telepátia és az intuíció erõteljes nõi jellegû energiái. Ekkor jó ötlet felvenni a kapcsolatot a belsõ Hold Lény, a Holdistennõ energiáival, és lehetõvé tenni, hogy a szív és lélek csendes vizei békével és harmóniával telve beáradjanak, a kozmikus középpontból érkezõ gyémántfény sugárzást támogatva.
Júniusi utazásotokra kívánunk nektek szeretetet, és hogy sugározzatok!

Fordította: Redáz"
Ideje: Június 10, szerda, 23:43:10 Szerző: Zapverho
 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Starchild
· Írta: Zapverho


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Starchild:
Indigó Gyermekek Magyarországon - Celia Fenn fotóesszéje

 
Cikk értékelés
Átlagos érték: 4.86
szavazat: 15


Kérlek értékeld ezt a cikket:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


 
Beállítások

 Nyomtatható változat  Nyomtatható változat

 Küldd el levélben!  Küldd el levélben!

 
Shaumbra - Az Új spirituális Energia osztályterme
2003. - 2013. Shaumbra Az Új Energiában
Az oldalon közzétett cikkek "Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország" licensz alatt elérhetõek. Azaz non-profit keretek között, módosítások nélkül (teljes terjedelemben), a szerzõ és a weboldal címének feltüntetésével szabadon utánközölhetõek a szerzõ elõzetes írásos beleegyezése nélkül is.

Oldal generálás: 0.077 másodperc

:: fisubsilver phpbb2 style by Daz :: theme by www.nukemods.com ::